| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 14:53 | |
| Θα περιμενουμε οσο θες απλος οταν το τελειωσεις κανε ενα ποστ οτι το τελειωσες!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 14:56 | |
| Πάντα μας ενημερώνει η Μαίρη μας! Φυσικά και κατανοούμε ότι μικροεπιπλοκές συμβαίνουν πολλές φορές και ίσα-ίσα που κορυφώνεται και η αγωνία & όρεξή μας για τη συνέχεια! So...no pressure! (που θα 'λεγε και η Μπέλα) | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 20:07 | |
| Η ανακοίνωση της ημέρας! Το επόμενο κεφάλαιο είναι σχεδόν έτοιμο, θα το ανεβάσω λίγο αργότερα που θα έχω τελειώσει με την επεξεργασία αλλά τελικά το Rene POV δεν μου πήγαινε και δεν ταίριαζε στο κεφάλαιο μου. Οπότε, μόλις τελειώσω με αυτό το κεφάλαιο, θα ξεκινήσω να γράφω ένα απόσπασμα που θα είναι το Rene POV και μόλις είναι έτοιμο θα το ανεβάσω και αυτό στη συνέχεια. Και αφού θα τελειώσω με αυτά πιθανότατα απόψε, ξεκινάω για Σιωπή στο Σκοτάδι! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 20:39 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 20:46 | |
| Παρακαλώ! Πως μπορώ να φανώ χρήσιμη;;; | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 20:51 | |
| Μια συζητηση Ροζαλι-Μπέλλα μετα τη πρωτη νύχτα του γάμου της Ροουζ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 20:54 | |
| χμμ... δεν ξέρω... σκεφτόμουν το επόμενο κεφάλαιο να είναι ο γάμος Μπέλλα - Έντουαρντ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 20:58 | |
| στην αρχη αρχη???? αν δεν γινεται εντακει απλά κάπως ετσι το ειχα στο νου μου. Να της πει τη δικια της εμπειρια. Αλήθεια το επόμενο κεφάλαιο θα ειναι ο γάμος τους?? Γι' αυτο θα συνεχίσεις με σιωπη στο σκοταδι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 21:17 | |
| Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ακριβώς. ¶σε με να το σκεφτώ λίγο και θα δω. Τώρα για το Σιωπή στο Σκοτάδι νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να συνεχίσω με αυτό. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 21:36 | |
| Ο Γαμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πλακα μου κανεις;;;;;;;;;;;;; Και εγω περιμενα οπως Λιζι | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 22:21 | |
| εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερα να συνεχισεις ετσι οπως το εχει σκεφτει,και αμα προλαβαινεις (και αμα θελεις, φυσικα) να μας δωσεις ενα αποσπασμα...οπως ειχες κανει και τωρα...αμα θες φυσικα...μια ιδεα προτεινω... | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 22:31 | |
| Συμφωνω Κορονακι μου! Από τη μία περίμενα τόσο καιρό για τον πολυσυζητημένο γάμο αλλά από την άλλη θα είχε όντως ενδιαφέρον κάτι σαν μπάτσελορ πάρτυ --αν και εκείνα τα χρόνια θαρρώ δεν υπήρχε σαν όρος-- με Ρόουζ, Μπέλλα και ίσως και ¶λις Οπότε, αυτή η σκηνή θα μπορούσε κάλλιστα να απομονοθεί και να μας την ποστάρεις --ΑΝ εχεις χρόνο & κέφι-- ως outtake! Μιας και επανελλειμένως μας έχεις εξομολογηθεί ότι οι χαρακτήρες --από μόνοι τους και όταν είναι εκείνοι έτοιμοι-- σε εμπνέουν, δεν μπορούμε να έχουμε και ''σκηνές-απαιτήσεις''! Μην αγχωθείς ΚΑΙ για αυτό, ξέρεις πως ανυπομονούμε για τη συνέχεια όποια και αν είναι! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 22:39 | |
| επιτέλους διάβασα το κεφαλαιο 12 είναι υπέροχο λάτρεψα την μικρή διαφωνία ανάμεσα στους 2 πρωταγωνιστές δείχνει πραγματικά τον χαρακτήρα του κάθε ένα υπέροχο όπως πάντα και φυσικά με πολύ περιμένουμε με μεγάλη αγωνια την συνεχεια και από ότι διάβασα στα σχόλια υπάρχει περιπτώσει να μπει και σήμερα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 22:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 22:51 | |
| Το κεφάλαιο 13 είναι έτοιμο στη διάθεση σας, Καλή Ανάγνωση! Όλα αυτά που μου είπατε θα τα σκεφτώ και θα δω στην πορεία. Ίσως να γράψω μία σκηνή ανάμεσα στη Μπέλλα και τη Ρόουζ πριν το γάμο. Αφήστε με να το σκεφτώ λιγάκι και τα λέμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 23:02 | |
| Μια προταση εκανα...δεν ειναι αναγκη να την ακολουθησεις!! Παω να διαβασω το κεφάλαιο και σχολια μάλλον αυριο το απογευματακι..... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 23:39 | |
| Απλα τελειο.... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 0:11 | |
| από το σημερινό κεφαλαιο μπορώ με τα βεβαιότητας να πω ότι μου έχει μείνει μια γλυκα... πραγματικά όταν διάβασα το σημείο του αποχωρισμού τις μπελάς με του εντουαρντ ήταν σαν να βρισκόμουν εγώ η ίδια μέσα στην βροχή και να τους παρατηρούσα από μια μέρα ..... τα συναισθήματα και των 2 πρωταγωνιστών είναι τόσο έντονα που όχι απλά ξεχειλίζουν με πήραν και εμενα μαζί τους , έχεις ένα μαγευτικό τρόπο να κανεις τον αναγνώστη να παίρνει μέρος στα γεγονότα σαν να διαδραματίζονται μπροστά του , ήταν απλά θεϊκό, δεν βρίσκω λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματα που ένοιωσα διαβάζοντας το, απλά <το υπέροχο> δεν μου αρκεί και ούτε αντιπροσωπεύει αυτό που νοιώθω ότι θέλω να πω , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 0:52 | |
| ηταν τελειο!!!!!! απεριγραπτο!!!!!! θεε μου τοσα πολλα συναισθηματα!!!!! πονος,τυψεις.αγωνια μηπως χαλασε η σχεση τους απο ενα δωρο δλδ απο μια βλακεια!!! η αγαπημενη μου σκηνη ηταν εκει που εγιναν μουσκεμα και μετα την πηρε σφυχτα στην αγκαλια του και την γυρισε γυρω-γυρω απο την ευτυχια του!!! αχ τι τελεια και τρυφερη σκηνη!!! απο τετοια μικρα πραγματα φαινεται (προσωπικα πιστευω) η αγαπη αναμεσα σε ενα ζευγαρι!!! απο την τρυφεροτητα,την κατανοηση αλλα και απο την παραδοχη των λαθων και απο τις δυο μεριες που παντα κανουν τα ερωτευμενα ζευγαρια!!! τι τελεια σκηνη συγκινηθηκα πολυ!!!!! αυτο το κεφαλαιο οπως ειπε και η maria23 μας αφησε μια γλυκια αισθηση και μας εδειξε την τρυφεροτητα που ''απαιτει'' ο ερωτας για να ειναι ολοκληρωμενος!!! αχ!!! ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! και ελπιζω να μην σε βγαλω απο το προγραμμα σου αλλα οταν γραψεις το επομενο κεφαλαιο απο την ''σιωπη στο σκοταδι'' μπορεις να συνεχισεις την παραλλη βδομαδα οχι αυτο το ΣΚ το αλλο το 1920??? η το παραλο αν δεν εχεις χρονο... γιατι μου αρεσει τοσο πολυ αυτη η ιστορια και εχω αγωνια να μαθω για την συνεχεια!!! αν δεν σε βγαζω απο το προγραμμα σου και αν θελεις φυσικα το κυριοτερο! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 3:06 | |
| Μαίρη ήταν φοβερό,τέλειο,υπέροχο... Ειλικρινά δεν έχω λόγια... Αχ περιμένω πως και πως το επόμενο κεφάλαιο...!!!! και πάλι συγχαρητήρια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 9:29 | |
| Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Είμαι πάντα υπέρ του ρομαντισμού και των συναισθημάτων και από εκεί και πέρα των λεμονιών! Λοιπόν σχετικά με το πρόγραμμα... Σήμερα μάλλον θα τελειώσω με το απόσπασμα Rene POV και στη συνέχεια θέλω να σας βάλω εικόνες από τα φορέματα και το νυφικό της Ρόζαλι για τον γάμο. Μετά λέω να συνεχίσω με Σιωπή στο Σκοτάδι που το έχω παραμελήσει κάπως. Προσωπικά λατρεύω και τις δύο ιστορίες μου, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη μία με την άλλη, την κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Και μιας και αποφάσισα να γράψω δύο ιστορίες παράλληλα έχω την υποχρέωση να δίνω την ίδια σημασία και στις δύο. Δεν θέλω π.χ. να αφήσω τη μία στην άκρη και όταν θα επιστρέψω να έχει περάσει πολύς καιρός με αποτέλεσμα να είμαι έξω από τα νερά μου. Έχω αφήσει επίσης στην άκρη εκείνη τη συνέντευξη για το Σιωπή στο Σκοτάδι την οποία σκοπεύω να φτιάξω αυτές τις ημέρες. Από Δευτέρα το πρόγραμμα μου θα είναι κάπως βαρύ πάλι και δεν ξέρω πόσα κεφάλαια θα μπορώ να ολοκληρώσω σε μία εβδομάδα. ¶ρα βλέποντας και κάνοντας. Προσπαθώ να έχω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να το τηρώ αλλά πολλές φορές τυχαίνουν και απρόοπτα ή πολύ απλά δεν έχω διάθεση ή είμαι υπερβολικά κουρασμένη για να γράψω κάτι. Χαίρομαι που σας αρέσουν τόσο πολύ οι ιστορίες μου, μπορώ να καταλάβω πως νιώθετε γιατί κι εγώ διαβάζω φανφικ άλλων που αυτή τη στιγμή δεν είναι ολοκληρωμένα και περιμένω τα νέα κεφάλαια πως και πως κάθε τόσο. Και φυσικά κι εγώ δεν βλέπω την ώρα να καθίσω και να γράψω για να μη πω κάτω από ποιες συνθήκες γράφω συνήθως και πως προσπαθώ να ξεκλέψω χρόνο. Κρατήστε απλά στο μυαλό σας πως οι ιστορίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν, αυτό το υπόσχομαι. Τώρα για το κάθε πότε θα ανεβαίνει κεφάλαιο και με ποιους ρυθμούς θα το δούμε μαζί στην πορεία. | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 10:10 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 10:12 | |
| Τι ωραιο κεφαλαιο και αυτο!!! Ποσο πολυ το ευχαριστηθηκα γι αλλη μια φορα!! Και η σκηνη στην βροχη ηταν θεικη!!!! Φανταζομαι το Σ΄αγαπω που της ειπε με την βροχη να πεφτει ασταματητα και ανατριχιαζω!!! Μπραβο Μαιρη μου υπεροχο!!! Οι συμβουλες της Ρενε καταπληχτικες!!Η αληθεια ειναι οτι ειναι ωραιο να εχεις μια τετοια μανουλα που θα συζητας τα παντα η σχεδον τα παντα!! Αλλα και ο Καρλαιλ πανεξυπνος ανθρωπος!! Αχ Μαιρη κανε τον γαμο γρηγορα πραγματικα!!!!Πως και πως τον περιμενω... Ανυπομονουμε για τις ιστοριες σου.... Καθε μια μας εχει αγγιξει με εναν διαφορετικο τροπο!!! | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 10:30 | |
| αχ εβαλες και πόμενο κεφάλαιο? ειμαι από το σχολείο οπότε εαν ναι, δεν προλαβένω να το διαβάσω και να το απολαύσω... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|