| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 22:45 | |
| Mαιρη μου τι να πω... Για ακομα μια φορα μπορω να πω οτι μας εξεπληξες ολους... και το '' λεμονακι '' ηταν καλο και στη σωστη δοση και η περιγραφη σου εξαισια *(as always) και οι διαλογοι ζωντανοι!! Με λιγα λογια ηταν πραγματικα υπεροχο!!! - Σπόιλερ:
Λοιπον...ξεκιναω απο τωρα τη δουλεια για τα επομενα wallpapers...! τρελη εμπνευση!!!μεγαλη εμπνευση *(που λεει και το ασμα...)
η σκηνη του τσακωμου...πωπω....γεματη συναισθηματα...ειλικρινα ο εντ εκει ειδικα που της λεει ''φαε''...πωπωπω...επιτακτικος...τελεια!! we want more!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 22:58 | |
| Μαιρη μου...οτι και να πω για το ταλεντο σου ειναι λιγο!!! Δεν εστιαζω καθολου στις lemon σκηνες γιατι νομιζω οτι τα συναισθηματα που μου εβγαλες διαβαζοντας αυτο το κεφαλαιο τις επισκιασαν!! Νιωθω οτι βρισκομαι κοντα τους,οτι τα βλεπω μπροστα μουνα διαδραματιζονταιολα αυτα! Αισθανομαι τους ηρωες και μεσα απο την γραφη σου και την δικη μου φαντασια τα ζω!! Δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις αυτο που θελω να πω!! Αλλα ειλικρινα ειναι πολυ λιγοι οι πραγματικοι συγγραφεις που μου το εχουν μεταδωσει αυτο!Και εσυ το εχεις πετυχει!! Μαγευτηκα ειλικρινα!! Ενιωσα την χαρα τους,την αγαπη τους,το παθος τους και τα λογια του Εντουαρντ οταν βγηκαν απο την βαρκα με αγγιξαν οσο δεν μπορεις να φανταστεις! Αιστανθηκα τον Θυμο του Εντουαρντ και την αναγκη του για επιβεβαιωση,τον πανικο της Μπελλας και την απελπιστικη της αναγκη να του δειξει οτι αυτη θελει μονο αυτον!!! Το λατρεψα αυτο το κεφαλαιο!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 23:31 | |
| Thanks και thanks και thanks! Χαίρομαι πραγματικά που σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο γιατί όπως σας είπα αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ που μου βγήκε αυθόρμητα η πλοκή με αυτό τον τρόπο. Και ξέρω πόσο πολύ σας αρέσει αυτή η ιστορία και θέλω όλα να είναι στις σωστές δόσεις. Ναι, είναι μία ιστορία με lemons και παρακάτω φυσικά θα έχουμε πιο λεπτομερειακές περιγραφές επί του θέματος αλλά πέρα από αυτό υπάρχει και ιστορία, συναισθήματα και χαρακτήρες που αντιδρούν, έχουν ανησυχίες, ανάγκες και συναισθήματα. Πιστεύω ότι όταν θα τελειώσω με αυτή την ιστορία ότι θα τη σκέφτομαι πάντα με μεγάλη αγάπη και το γεγονός πως διαδραματίζεται σε μία άλλη εποχή με εξιτάρει και με βάζει κάθε τόσο στη διαδικασία να κάνω έρευνες και να ψάχνω υλικό για να εμπνέομαι και να καταλαβαίνω ακόμα καλύτερα το πως λειτουργούσαν τα πράγματα τότε. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 23:42 | |
| Ποστάρεις κεφάλαιο και μετά από 5-10 λεπτά πάνω που ειχε αρχίσει το ψητο ερχεται μια φίλη μου. Αθωο κοριτσάκι.... να φανταστεις οτι δεν αντεχα και μεχρι να ερθει και η αλλη φιλη μου διαβαζα αλλα ημουν στην αρχη. Συμπληρώθηκαν οι αριθμοι μας και αναγκάστηκα να το βάλω στη ακρη για να κάνω την εργασια αλλα συνέχεια σκεφτόμουν οτι εχω αφήσει το 1920 στη μέση!!!! Αφησα σχολιο και στο blog αλλα ας σχολιασω και εδω.... Να πω για αλλη μια φορα οτι μαγευτηκα από την δύναμη του θυμου του Εντουαρντ. Συμφωνω με την Βλασια.Τελικά οσο αφορα τις ιστοριες σου σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο. Εκει που λεει για την πιο ερωτικη στιγμη της ζωης του..... Και ,το λεω και για τους/τις υπόλοιπους/πες, τα συναισθηματα του Εντουαρντ εχουν αρχισει να γίνονται αγνα. Προτιμάω που εθιξες το θέμα των ακριβων δωρων παρα να εβλεπα τον πολυτελη γαμο της Ροουζ. Τωρα βεβαια ανυπομονω γιατι η Μπέλλα εταξε κάτι στο Εντουαρντ εκεινη τη μερα!!!! Και να ρωτησω κατι....καμια συζητηση με την Ρενε....στο πιο "ψητο" θα έχουμε? Εχουν πολύ πλάκα!!!! Και ίσως και κάτι αντιστοιχο με Ελιζαμπεθ-Εντουαρντ ή Εντουαρντ-Εντουαρντ. Και μη μου ξεχνας τον Καρλάιλ!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 23:58 | |
| Λοιπόν θα σας πω τι ακριβώς θα έχει το επόμενο κεφάλαιο για να σας βγάλω από την αγωνία. Θα έχουμε συζήτηση Μπέλλα με Ρενέ και συζήτηση Κάρλαιλ με Έντουαρντ. Το γάμο Έμετ και Ρόουζ όπου δεν θα έχει τόσο μεγάλη έκταση, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αφιερώσω ένα ολόκληρο κεφάλαιο σε αυτό και για το τέλος μία σκηνή Ρενέ POV όπου πιστεύω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η Ρόουζ σίγουρα θα κάνει έναν πολύ διαφορετικό γάμο από αυτόν της Μπέλλα αλλά ας μη ξεχνάμε ότι ο κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του ομορφιά. Η Ρόουζ σκέφτεται διαφορετικά σε σχέση με τη Μπέλλα. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 0:11 | |
| Σε λατρευω!!!!! Ρενε-Μπέλλα ΚΑΙ Καρλαιλ (επιτελους)- Εντουαρντ!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 0:35 | |
| Ωωωω! Ευχαριστούμε για αυτό το γλυκό κεφάλαιο! Πολύ όμορφη η εικόνα των δυο τους στη βάρκα και ο τρόπος που μας δίνεις τα συναισθήματα του Έντουαρντ... Με αποκορύφωμα το "Πήγαινα χαμένος... Χαμένος..." Μόνο τρεις λεξούλες αλλά περιγράφουν ακριβώς την απόγνωση και κυρίως τον πόθο του για την Μπέλλα! Και μετά στο κοσμηματοπωλείο... Φυσικά και η Μπέλλα δε θα ήταν η ρηχή κοπέλα που θα χοροπηδούσε στη θέα των διαμαντιών ή θα χαζογελούσε συγκαταβατικά σε κάθε επιθυμία του Έντουαρντ... Φαντάζομαι ότι θα του βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι ως προς αυτό... με μια εξαίρεση φυσικά!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 0:42 | |
| Χμμ... Νομίζω ότι πραγματικά θα του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι σε όλους τους τομείς! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 0:57 | |
| Εμ αυτη ειναι η αληθεια....Ακομη και απο εκεινες τις εποχες οσο μαζεμενες και αν ηταν οι γυναικες παντα εκεινες εκαναν κουμαντο.... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 7:55 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 10:47 | |
| Μονο αγωνια....Στα πατωματα χτυπιομαστε... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 14:18 | |
| ετσι ετσι...Μαιρη μου μπραβο.... αυτο ακριβως...να εχουμε και καποια ισοτιμια ακομα και μεσα στα φανφικτ|!! Και ακριβως αυτο..οτι η Μπελλα δεν ειναι ρηχη σαν ατομο και '''shopacholic'' ειναι πραγματικα προς τιμην της... Δειχνει περιτρανα οτι ο ερωτας δεν εξαγοραζεται με μπλε και πρασινα πετραδια!! Γενικοτερα συνοψιζοντας θα ελεγα πως οι χαρακτηρες οχι μονο ειναι βγαλμενοι απ τη ζωη αλλα ειναι προσεγμενοι οσο τιποτε!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 20:44 | |
| Το κεφαλαιο ειναι φανταστικο!!!!Το πρωτο τους ερωτικο καυγαδακι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 20:51 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Χμμ... Νομίζω ότι πραγματικά θα του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι σε όλους τους τομείς!
Ενα σοφο "ρητο" απο το Γάμο αλα Ελληνικά" ("My Big Fat Greek Wedding") ειναι οτι ο αντρας ειναι η κεφαλη του σπιτιου και η γυναίκα ειναι ο λαιμος που το γυρίζει απο οποια μερια θέλει. Και φυσικα η Μπέλλα ειναι αρκετα εξυπνη ωστε να κάνει τον Εντουαρντ να νομίζει οτι εκεινος εχει το πάνω χέρι. Να ρωτήσω και κάτι....που είμαι περιεργη.... το τελευταιο κεφάλαιο θα ειναι η πρωτη νυχτα του γάμου ή θα έχει και συνέχεια? Γιατι τωρα βιαζόμαστε να έρθει αυτη η μέρα αλλα άμα τοτε τελειωσει θα στεναχωρηθω....δεν ξερω για τις υπολοιπες γι' αυτο μιλάω μόνο για τον εαυτο μου | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 21:03 | |
| μμμμ, μου αρεσουν πολυ τα ερωτικα καυγαδακια... Επιπλεων, μου αρεσουν και οταν γινονται λογω ζηλιας... εκει τρελενομαι... ( Βtw... θα βαλεις τιποτα τετοιο??? ) Eπισης, ηταν πολυ ωραιο κεφαλαιο και πραγματικα θαυμαζω τον τροπο που βαζεις λεμονια σε ολα τα κομματια... αλλα χωρις αυτο να φαινεται προστuχο γιατι χαρη στην λογοτεχνικη σου ικανοτητα μας περναει εντονα συναισθηματα... και βγαινει πολυ ρομαντικο ολο αυτο!!!! Εξαιρετικη δουλεια οπως παντα αλλωστε... Περιμενουμε με αγωνια τον περιφημο γαμο της Ροουζ.... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 21:21 | |
| Αληθεια ποτε θα ανεβασεις το επομενο κεφαλαιο??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 21:32 | |
| Λοιπόν να πω κατ' αρχάς ότι έχω ξεκινήσει ήδη το επόμενο κεφάλαιο και πήγαινε καλά αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα στο lap top μου, δεν έχω internet και προς το παρόν είμαι εκτός lap top καθώς ο ειδικός προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα και υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να κάνω format. ¶ρα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συνεχίσω απόψε. ¶ρα το επόμενο κεφάλαιο αν όλα πάνε καλά μάλλον θα ανέβει αύριο. Τώρα, για το αν ο γάμος Μπέλλα - Έντουαρντ και πρώτη νύχτα γάμου θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο, όχι! Δηλαδή θα υπάρξει συνέχεια στην ιστορία παρακάτω με διάφορα πράγματα τα οποία έχω σκεφτεί. ¶ρα θα δούμε τη συνέχεια στη ζωή τους καθώς και κάποια προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν. Και ελπίζω να σας αρέσει αυτή η συνέχεια όσο σας άρεσε και η ιστορία μέχρι τώρα. | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 21:38 | |
| αχ ωραια!!!! χαιρομαι που θα το συνεχισεις και μετα το γαμο τους......εχω μια τρελη περιεργεια να δω τι θα γινει οταν θα μενουν μαζι 24 ωρες το 24ωρο ανυπομονω για το επομενο αλλα αν δεν μπορεσεις να το ανεβασεις αυριο δεν πειραζει. καταλαβαινουμε..συμβαινουν αυτα με τους υπολογιστες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 21:41 | |
| αχου ελπιζω να μην χαθουν αρχεια!!!! με την ησυχια σου!! αμα εχεις εμπνευση γραφε στο χαρτι και εμεις περιμένουμε. Δεν υπάρχει προβλημα!!! Και μια που λέω για προβλήματα....η Μπέλλα δεν θα εχει "γυναικολογικά προβλήματα" ετσι?? θελω να πω τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν δεν θα εχουν σχεση με παιδια και θανατους.... και μονο που το σκέφτομαι μου ερχεται να κλάψω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 21:42 | |
| Τελεια σε ρωτησα γιατι νομιζα πως θα το ανεβαζες σε 7 μερες!!!! Ανακουφιση!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 3 Μάης 2010 - 21:59 | |
| Λοιπον, διάβασα και το 11ο και το 12ο κεφάλαιο κι επειδή θα μου πάρει πολλά ποστ για να εκφράσω τη γνώμη μου για αυτά τα 2 καθώς και για το 10ο, θα ξεκινήσω τους σχολιασμούς μου απο το 13 και μετά.... ¶λλωστε οι προλαλήσαντες με έχουν καλύψει και το μόνο που έχω να πω είναι ενα τεράστιο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και.... Next ! | |
|
| |
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 5:04 | |
| Λοιπον...εκτος απο τα συγχαρητήρια μου για ακόμα ένα καταπληκτικό κεφάλαιο μου έδωσες την ευκαιρία να απολαύσω τον Έντουαρντ ακριβώς όπως μου αρέσει : Θυμωμένο, τσαντισμένο, με πυγμή και γενικά πολύ "αντρουά"! (αν με καταλαβαίνεις!!) Προσκυνώ την μεγαλειότητα σου, ω, WhiteQueen!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 14:45 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 14:48 | |
| Περιμενουμε,Μαιρη μου!!!Ολες καταλαβαινουμε οτι συμβαινουν αυτα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 4 Μάης 2010 - 14:50 | |
| Με ανυπομονησια.... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|