| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 22:32 | |
| Στην ουσια ειναι αυτο που ειπε και η Μαριζα.... και εκανα και εγω μια παρομοια ερωτηση...τι σκεφτοταν ο εντουαρντ σε αυτες τις ιδιαιτερες στιγμες με την Τανια....
Και αλλη μια για οποιον απο τους δυο θες: Ο Καρλαιλ το γνωριζει οτι ειστε ζευγαρι? Πως αντεδρασε οταν εμαθε οτι εχετε ηδη ενα 3χρονο-4χρονο παιδι?? | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 22:35 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 22:39 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 23:02 | |
| Αλλη μια απο εμενα για τον Εντουαρντ αυτη την φορα: Εσυ δεν ειχες κατι να σου θυμιζει αυτην την αγνωστη του σκοτεινου δωματιου. Πως και δεν επεισες τον εαυτο σου οτι ηταν ενα ψεμα ή ενα ονειρο και οχι η πραγματικοτητα;;;;;;; Ή μήπως ειχες;; | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:03 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:10 | |
| αχχ....ανυπομονω....μπραβο τελειο... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:12 | |
| Ax παναγια μου......Μαιρη θα με ξεκανεις βραδιατικα.... Ειλικρινα δεν μπορω να περιμενω ...ειναι μια απο τις λιγες φορες εν καιρω εξετασεων που λεω αυτο! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!και το λεω με την καρδια μου... - Σπόιλερ:
τις αλλες φορες τωρα τελευταια γινεται απλα και μονο καταναγκαστικα...
αχ τι τραβαμε.. απ οτι καταλαβα ειναι το 7 η αναδρομη απο τη μερια του εντ ετσι δεν ειναι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:23 | |
| Ναι, σε αυτό το κεφάλαιο έχουμε το EPOV! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:24 | |
| αυριο ειπες ετσι...?τελεια...(ασχετο συνεχεια του 1920 ποτε θα εχουμε...?) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:27 | |
| Ναι, αύριο σίγουρα το επόμενο κεφάλαιο του SitD. 1920 σύντομα ελπίζω. Αφού μόλις τελειώσω με αυτό το κεφάλαιο στο SitD θα συνεχίσω με 1920. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:27 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Μία μικρή γεύση από το επόμενο κεφάλαιο μέχρι αύριο!
www.jokastia.blogspot.com Καλα γραφεις στο μπλοκ στις πληροφοριες σου λιγα λογια για την δολοφονο... Δολοφονος εισαιαιαιαι! Γιατι μας τυραννας καρδια μου;;;; Δεν λυπασε τα νιατα μας και την ομορφια μας (ψωνιοοο που ειμαι....) αααααχ... ποιος περιμενει το αυριο οταν η νυχτα μοιαζει να σε πλακωνει;;; Κακιαααα! Πρεπει να εισαι σαδιστρια και να μην το ξερουμε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:39 | |
| Μπα τίποτα απ' όλα αυτά! Πιστέψτε με αν ήταν έτοιμο θα το ανέβαζα απόψε αλλά δυστυχώς δεν είναι... δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα και έχω αρχίσει να κουράζομαι οπότε θα το τελειώσω αύριο το πρωί που θα είμαι φρέσκια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 17 Απρ 2010 - 23:04 | |
| θα μπορουσες να μας το βαλεις ολο αυριο! Και οχι να σπαμε τ κεφαλι μας να καταλαβουμε τι θα γινει........... ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ..... Ειδα και το βιντεο σημερα! Καλα ειναι ολα τα λεφτααα! Μπράβοοο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 18 Απρ 2010 - 12:57 | |
| Ουφ... Έτοιμο! http://jokastia.blogspot.com/2010/04/8.htmlΠεριμένω ανυπόμονα τα σχόλια σας. Παιδιά απλά να πω σε αυτό το σημείο ότι αν βρείτε λάθη εκφραστικά κ.τ.λ. να μου το πείτε. Κάνω το edit μόνη μου και μερικές φορές μου ξεφεύγουν ορισμένα πράγματα. Κανονικά θα έπρεπε να περνάει από beta reader αλλά αυτό θα μας καθυστερούσε κι άλλο οπότε μερικές φορές προτιμώ να το ποστάρω χωρίς beta reading και ελπίζω ότι θα δείξετε κατανόηση σε τυχόν λάθη. | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 18 Απρ 2010 - 14:04 | |
| πω πω ηταν τοσο τελειο......ολα αυτα τα συναισθηματα που ενιωθε ο εντουαρτ ηταν απιστευτα και τοσο συγκινητικα μου αρεσε παρα πολυ που ειδα και την δικη του πλευρά. μπραβο και παλι μπραβο και για να μην ξεχνιομαστε ανυπομονω για το επομενο ( παρ'ολο που ξερω πως θα αργησει) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 18 Απρ 2010 - 15:50 | |
| Απλα τελειο.... Για ακομη μια φορα μας μαγεψες...... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 18 Απρ 2010 - 18:25 | |
| Μολισ διαβασα το επομενο κεφαλαιο και πραγματικα εδωσες ρεστα Μαρια μου, ηταν τελειο αυτο το κεφαλαιο... τοσα πολλα συναισθηματα... αγαπη,φοβος,παθος πραγματικα υπεροχο για ακομια μια φορα τα λογια ειναι περιττα φυσικα θελω να τονισω πως εισαι μια υπεροχη συγγραφεας Που παρασύρεις τον αναγνωστεί και τον κάνεις να ζει τα γεγονότα σαν να βρισκόταν και εκείνος εκεί και να τα ζούσε με τους ιδιους τους πρωταγωνιστές, έχεις απίστευτο ταλέντο , ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ... και φυσικα περιμενω με τα μανιας την συνεχεια και των 2 ιστοριων σου.... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 18 Απρ 2010 - 21:03 | |
| - maria23 έγραψε:
- Μολισ διαβασα το επομενο κεφαλαιο και πραγματικα εδωσες ρεστα Μαρια μου, ηταν τελειο αυτο το κεφαλαιο... τοσα πολλα συναισθηματα... αγαπη,φοβος,παθος πραγματικα υπεροχο για ακομια μια φορα τα λογια ειναι περιττα φυσικα θελω να τονισω πως εισαι μια υπεροχη συγγραφεας Που παρασύρεις τον αναγνωστεί και τον κάνεις να ζει τα γεγονότα σαν να βρισκόταν και εκείνος εκεί και να τα ζούσε με τους ιδιους τους πρωταγωνιστές, έχεις απίστευτο ταλέντο , ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ... και φυσικα περιμενω με τα μανιας την συνεχεια και των 2 ιστοριων σου....
ναμιζω πως η maria23 ειπε ολα οσα σκεφτηκα οποτε δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι παραπανω. εμ να ρωτησω κατι? θα βαλεις συνεντευξη με τους πρωταγωνιστες πριν την συνεχεια του 1920 ή μετα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 18 Απρ 2010 - 23:02 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι που σας άρεσε και αυτό το κεφάλαιο. Όπως είπα και στο thread με τα σχόλια με παίδεψε λιγάκι αυτό το κεφάλαιο αλλά τα κατάφερα τελικά να το ολοκληρώσω και ελπίζω να ικανοποίησε τις προσδοκίες σας. Τώρα στη συνέχεια 1920! Μέχρι το επόμενο ΣΚ σίγουρα ένα κεφάλαιο και αν όλα πάνε καλά ίσως και δεύτερο! Για τη συνέντευξη δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είναι πριν ή μετά το 1920. Θα αφήσω τη διάθεση μου ελεύθερη και ανάλογα. Αν έχετε κι άλλες ερωτήσεις να προσθέσετε προλαβαίνετε πάντως! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 18 Απρ 2010 - 23:31 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 18 Απρ 2010 - 23:35 | |
| φοβερο κεφαλαιο ...ανυπομονουμε για την συνέχεια...και για το 1920... | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 14:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 18:47 | |
| Λοιπόν, να ξεκαθαρίσω πρώτα απ' όλα ότι επιτρέπω σε όλους ελεύθερα να με λέτε με το μικρό μου όνομα! Πως αλλιώς θα μπορούσατε να με λέτε δηλαδή; Από εκεί και πέρα να σας ευχαριστήσω και πάλι για τα καλά σας λόγια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρω ότι σας αρέσει η ιστορία και ότι εισπράττετε από αυτή τα συναισθήματα των ηρώων. Ίσως να είναι λίγο νωρίς αλλά ήθελα να είναι ξεκάθαρο το πως βλέπει ο Έντουαρντ τα πράγματα και το πως νιώθει όπως και η Μπέλλα αντίστοιχα με τη διαφορά ότι εκείνη γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα σε σχέση με τον Έντουαρντ και γιαυτό έχει αυτή τη στάση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 18:54 | |
| Καλη μου Μαρία (αληθεια μηπως προτιμας το Μαιρη?)!!! Να σε ρωτησω κατι?? | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|