| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 22:27 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- AnaroseCullen έγραψε:
- Αχουυ τι ακουω το ανηλικο (!) και συμφωνω κιολας!
Μαρια, πραγματικα δεν θα σε παρεξηγησει κανεις αν γινει ''λιγο πιο τολμηρο απο τα γουστα του /ενος'' γιατι: 1ον. Μαης μηνας, οι ζεστες δεν παρεξηγουνται ποσο μαλλον τα ή οι ! 2ον. Ο αρχικος τιτλος της ιστοριας αν θυμαμαι καλα ειναι ''Αισθησιακα απομνημονευματα το 1920'' οποοοτε ο νοον νοητω χωρις περετερω απολογιες! 3ον (και κυριοτερον). Ολοι κατανοουμε οτι οι χαρακτηρες μπορουν να παρεκτραπουν χωρις καν να σε ρωτησουν ΚΑΙ να ''ξεφυγουν'' απο τον κυριο αξονα (σκεψεις, συναισθηματα) και να σε παρασυρουν ΚΑΙ εσενα στο να γραφεις πιο.... πρακτικα και λεπρομερες....(πιο λεμονατα) Για αυτο μην αγχωνεσαι για την ιδια σου την εμπνευση....σιγουρα θα σου το λεγαμε εαν ειχαμε ΤΟΟΟΟΣΟ προβλημα με τις οποιεσδηποτε σκηνες! Keep on your creative work! .......Με αγαπη και εν αναμονη του επομενου κεφαλαιου! Εχεις καμια συγγενική σχεση με τον Εντουαρντ?? Δεν εξηγειται αλλιως να εκφράζεις τις σκέψεις μου!!!! (Το τελευταιο δεν το ειχα σκεφτει ομως....)
Νομίζω οτι αυτο ειναι που κανει την ιστορια μοναδική. Η ισσοροπία δροσερης λεμονάδας και ρομαντισμου. Κατι που νομίζω μονο η Μαιρη μας ειναι ικανη να γράψει!!! Γιααα ριξε μια ματια στο ''Special Ability'' μου! Και για αυτο το τελευαταιο που ανεφερες: Koιτα, μπορει να ειναι λιγοι, αλλα υπαρχουν οντωςκαποιοι δημιουργικοι, γεματη ορεξη ζωη και -ως δευτερευοντα παραγωντα- ταλεντο ανθρωποι που μπορουν οντως να προβαλλουν ενα βαθυτερο νοημα μεσα απο ισως μια σκηνη καθαρα σαρκικης επαφης π.χ! Δεν αντιλεγω, η Μαιρη σιγουρα ειναι μια απο αυτους τους συγγραφεις, αλλα θα ηταν αδικο να μην ''υπολογιζουμε'' και τους υπολοιπους Μην τα θεωρουμε ολα μονοπωλειο -κατι που κι εγω η ιδια κανω - | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 22:32 | |
| Ναι, έχεις δικιο. Και για να το διορθώσω:
Κατα την άποψη μου, απο οσα φανφικ εχω διαβασει(ειναι πολλά), η Μαίρη ειναι αυτη που ξεχωριζει σε αυτον τον τομεα. Ισσορόπιση λεμοναδας-ρομαντισμου. Φυσικα και υπήρχαν αλλα που μου αρεσαν αλλα οχι τοσο. | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 22:40 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Ναι, έχεις δικιο. Και για να το διορθώσω:
Κατα την άποψη μου, απο οσα φανφικ εχω διαβασει(ειναι πολλά), η Μαίρη ειναι αυτη που ξεχωριζει σε αυτον τον τομεα. Ισσορόπιση λεμοναδας-ρομαντισμου. Φυσικα και υπήρχαν αλλα που μου αρεσαν αλλα οχι τοσο. Τωρα εχεις εσυ δικιο! Εφοσον οντως εχεις διαβασει αλλα φανφικς και δεν εχεις δει αυτο το κατι, μπορεις να κανεις και μια προσωπικη/μικρη συγκριση! Αντε, ας τελειωνουμε με αυτα τα φιλοσοφικα γιατι ειμαστε και Φιλες? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 22:43 | |
| ναι!!!! βασικά περιμενω καποιο teaser του 1920. Αλλα εφοσον αυριο δεν θα πάω σχολειο θα το διαβασω, δεν τιθεται θέμα. - Σπόιλερ:
Συνεχίζουμε στο coffe time?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 22:52 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- ναι!!!! βασικά περιμενω καποιο teaser του 1920. Αλλα εφοσον αυριο δεν θα πάω σχολειο θα το διαβασω, δεν τιθεται θέμα.
- Σπόιλερ:
Συνεχίζουμε στο coffe time?
Α, για να πω την αληθεια λογω ελλειψης χρονου, βρεθηκα ξαφνικα να εχω παραλλειψη το αποσπασμα απο τη μερια της Ρενε! Οποτε θα ''τη βγαλω'' με αυτο μεχρι και το επομενο κεφαλαιακι! - Σπόιλερ:
Αμε!
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 0:35 | |
| Καλέ τι έγινε εδώ;;; Λίγο έλλειψα και πήρατε φωτιά! Επειδή είναι αργά και επειδή το κεφάλαιο μου θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα, όπως σας υποσχέθηκα θα το ανεβάσω αύριο. Και αποφάσισα να μην ανεβάσω teaser επειδή πολύ απλά δεν μου έκανε η καρδιά να προδόσω κανένα κομμάτι! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 0:56 | |
| Δεν πειραζει Μαιρη μου! ανεβασε το ολοκληρο οποτε εσυ το κρινεις σωστο! ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! θα περιμενουμε-εναγωνιως..- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 10:29 | |
| σημερα τι να πρωτοκανω??? αρα ειναι ετοιμο??? εννοω μενουν οι διορθωσεις? οι λεπτομερειες ειναι ενταξει? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 10:50 | |
| Ναι, είναι έτοιμο. Αλλά επειδή προηγούνται κάποια άλλα πράγματα, το κεφάλαιο μάλλον θα ανέβει μετά το μεσημέρι. Αν και ίσως με τέτοιο περιεχόμενο θα έπρεπε να το αφήσω για αργά το βράδυ. | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 10:55 | |
| Είμαι σίγουρη ότι θα είναι υπέροχο και αξίζει την υπομονή μας... Πραγματικά έχεις μεγάλο ταλέντο!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 15:11 | |
| Προς το παρόν πάρτε μία γεύση από τα φορέματα στον γάμο της Ρόζαλι: http://jokastia.blogspot.com/2010/05/1920-insparation-rosalies-wedding.htmlΣε λίγη ώρα ακολουθεί το επόμενο κεφάλαιο, θα σας ενημερώσω με ποστ αμέσως μόλις το ανεβάσω. Επίσης να πω ότι θα ακολουθήσει και γιαυτό πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το νυφικό της Μπέλλα, τα φορέματα των υπολοίπων αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 15:13 | |
| Ανυπομονουμε.... | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 15:13 | |
| παρα πολυ ωραια τα φορεματα και το νυφικο!!!περιμενουμε και το επομενο Κεφαλαιο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 15:20 | |
| Τελειωσα και το κεφαλαιο της Ρενε και πραγματικα ηταν ο,τι πιο καταλληλο για μεσημερακι! Οσον αναφορα για τα φορεματα, κομψα & εποχιακα! Λατρεψα της Ρενε και βεβεαιως-βεβαιως το νυφικο της Ροζαλι! Φυσικα και ειναι εις γνωσην σου οτι ΟΛΟΙ εχουμε παρει χαμπαρι της λατρειας σου για τον Τιτανικο ετσι? (προσωπικα με βρισκεις συμφωνη για τα κοστουμια της ταινιας) Οχι, στο λεω σε περιπτωση που ηθελες να κρατησεις μυστικο την εμπνευση σου! Αναμενουμε το κεφαλαιο 14! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 15:28 | |
| Καθισμενες στα καρβουνα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 15:37 | |
| .....και με μια στο χερι ΚΑΙ για να ειμαστε στο mood ΚΑΙ για να δροσιστουμε απο τα hot σημεια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 15:49 | |
| Σωστη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 15:54 | |
| Βεβαιως, βεβαιως.....Στεισυ...βεβαιως, βεβαιως, συμφωνω!! Και μενα μου αρεσαν τα κοστούμια του Τιτανικου. Αλλα δεν θυμάμαι κατι και θέλω να ρωτησω. Αυτο το μπλέ που φορουσε η Αλις στον γάμο Ροουζ-Εμ ήταν αυτο που φορούσε η Ροουζ(ετσι δεν την ελεγαν?) του Τιτανικου μετα την "σκηνη" στη αμαξα (αφου την ειχε ζωγραφισει μονο με "η καρδια του ωκεανου)????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 16:01 | |
| Το κεφάλαιο 14 είναι έτοιμο και σας περιμένει. Νιώθω ότι θέλω να πω πολλά σε αυτό το σημείο, για την ιστορία αυτή, πως ξεκίνησε, πως εξελίχθηκε και πραγματικά το γεγονός ότι την έχετε αγαπήσει τόσο πολύ μου δίνει κι άλλη έμπνευση! Θα προτιμούσα όμως να τα πούμε 'μαζί' μέσα από τα ποστ που θα ακολουθήσουν μετά από αυτό το κεφάλαιο. Ελπίζω να μην είναι πολύ τολμηρό, να μη θίγει κανέναν και πάνω απ' όλα να μη σας κάνει να νιώσετε άσχημα. Είχα πολλές προτάσεις για το πως θα έπρεπε να γίνουν τα πράγματα μεταξύ Μπέλλα και Έντουαρντ την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Σκέφτηκα πολύ τις ιδέες που μου δόθηκαν αλλά σε γενικές γραμμές κράτησα αυτά που πίστευα ότι εξέφραζαν τους χαρακτήρες μου. Τη Μπέλλα που είδαμε από την αρχή σε αυτή την ιστορία και τον Έντουαρντ που επίσης είδαμε από την αρχή. Περισσότερο από ποτέ περιμένω τα σχόλια σας και τη γνώμη σας με ανυπομονησία. Και πραγματικά αν κάτι δεν σας άρεσε θα ήθελα να μου το πείτε γιατί αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Για να μη φοβηθεί κάποιος ότι η ιστορία τελείωσε κάνω ξεκάθαρο ότι η ιστορία δεν τελείωσε! Έχει και συνέχεια και μάλιστα μπορώ να πω ότι είμαστε περίπου στη μέση! Αρκετά είπα προς το παρόν... Θα επιστρέψω αργότερα για να διαβάσω τα σχόλια σας και να κάνουμε κουβέντα. Καλή ανάγνωση. http://jokastia.blogspot.com/2010/05/14.html | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 16:49 | |
| Yπεροχο,φανταστικο,μαγευτικο και η λιστα δεν τελειωνει.....Τι εγραψες αχ το εγραψες...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 17:00 | |
| Τελεια!!!
Μου αρεσε πάρα πολύ!! Το διασκέδασα!! Τι καλούλης που ειναι ο Εντουαρντ!
Ας τα πάρω απο την αρχη
Ολοι αρχιζουν και βρισκουν ενα ταιρι. Αυτο μου αρεσε και ηταν η πρωτη φορα που το παρατηρησα. Συγκινηθηκα λιγάκι εκει με την σκηνη στο δωματιο της Μπέλλα (με τον Τσαρλι) και μετα η αγκαλια με την Αλις.
Η διαδρομη ηταν η πιο γλυκια διαδρομη που θα μπορουσες να βάλεις. Αν δεν το εκανες ομως θα ηταν αρκετα "αμηχανη". Τέλεια ιδεα! Μπράβο!
Ιδεα της Αντζελα ηταν να βάλει το λουλουδι ή διαταγη του Εντουαρντ? Επειδη κάτι αναλογο ειχε γινει και στους αρραβώνες.
Ελπίζω με τον καιρο που θα ειναι παντρεμενοι να σταματησει να καπνιζει. Η Μπέλλα θυμαμαι είχε πει (στις σκεψεις) οτι δεν της αρεσαν οσοι καπνιζαν. Ελπίζω με τον τροπο της να τον κανει να σταματησει.
Καλά και αυτός δεν σκέφτηκε οτι θα μυριζε αλκοολ και πούρο?? Προσωπικά δεν μου πολυαρεσε αυτη η σκηνη. Εστω να επινε κάτι ελαφρυ για να ηρεμήσει αλλα μπράντι???
Θα ηθελα να μάθω και τις φαντασιωσεις του...τι φαντασιωνοταν κάτω απο τα σκεπάσματα....
Και νομίζω οτι οπως ειπες πραγματικα ακολουθησες τους χαρακτήρες. Οπως τους παρουσιασες απο την αρχη (αλλαξαν βεβαια απο τοτε αλλα δεν αλλαξε εντελως ο τροπος σκεψης τους). Ο Εντουαρντ δεν την πιεσε.....
Ο τρόπος που η Μπέλλα πήρε την κατασταση στα χέρια της και τελειωσε εκεινη αυτο που αρχισε ο Εντουαρντ ήταν πολυ πιο καλο απο το αν συνέχιζε μόνος του. Δειχνει οτι προσφέρουν και οι δυο σε αυτο.
Στο καθάρισμα περίμενα και άλλα...
Απογοητευτηκα οταν δεν την αφησε να συνεχισει
Να ρωτησω κατι?? Μηπως στο ποτο ειχε "κάτι" κανενα ηρεμιστικο που την εκανε να κοιμηθει?? Παναγια μου. Ελεγε οτι και η ιδια περιμενα για την επόμενη φορα.
Οπως και ολες εμεις!! Γι' αυτο θέλουμε επόμενο κεφάλαιο απο εσενα οσο πιο σύντομα μπορεις. Ακόμα και Silence in the Dark..... | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 17:31 | |
| Εχω μινει -για χιλιοστη φορα- ετσι: Συμφωνω με τη LizzyCullen οσον αναφορα το αλκοολ & το τσιγαρο! Δεν πολυταιριαζαν αλλα αυτο μου αρεσε ακομα περισσοτερο, γιατι εδωσε μια νοτα ρεαλισμου και απο οτι ξερω εκεινη τη δεκαετια σχεδον ολοι οι ανδρες ειχαν τις συνηθειες αυτες ως δειγμα της εποχης....(το αντιστοιχο δεν γινοταν και με τις γυναικες που επρεπε να ξερουν γαλλικα και πιανο ή οχι?) Λοιποοον....εχω να πω πως ΟΝΤΩΣ υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα επρεπε να διαβαζω τετοια φανφικς για την ηλικια μου! Ομως στην σημερον ημερα, επιβαλλεται να ειμαστε ξυπνιοι, ωριμοι, να εχουμε αποψη ακομα και σε αυτα τα ''ακαταλληα'' θεματα και να τα εκτιμαμε οπως πρεπει....Επισημαινω οτι το 1920 για εμενα δεν ειναι μονο η σαρκικη επαφη! Λοιπον, η τελετη του γαμου και τα επακολουθα ηταν παραδοσιακα και καθως πρεπει! (αποχεραιτισμοι, ανθοδεσμες, περασμα κατω απο το κατωφλι κτλ) Επισης φρασεις οπως - Σπόιλερ:
''Τελευταία κάτι είχε αλλάξει μέσα μου και ο ακατανίκητος πόθος είχε μετατραπεί παράλληλα σε αγνή αγάπη που ανάβλυζε από μέσα μου ανεξέλεγκτα. Είχα ξαφνικά ανακαλύψει μία διαφορετική πλευρά του εαυτού μου που ποτέ πριν δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχε.'' ''Έκλεισα τα μάτια μου γιατί δεν μπορούσα να κοιτάζω τα δικά του. Το χρώμα τους έμοιαζε κάπως διαφορετικό, είχε γίνει ακόμα πιο πράσινο.''
με τρελαναν! Και για να μπουμε στο ''κυριως''..... - Σπόιλερ:
‘Έτοιμος;’ Ρώτησε με την έκφραση του γεμάτη υπονοούμενα. ‘Έτοιμος για όλα.’ Αποκρίθηκα και γέλασα κι εγώ με τον ίδιο τρόπο [......] ‘Έτοιμη;’ Με ρώτησε περιμένοντας με αγωνία την απάντηση μου. ‘Έτοιμη.’ Είπα και έσφιξα το χέρι του κάνοντας το πρώτο βήμα
Γιατι δεν βρισκω καμια διαφορα στον βαθμο ''πονηραδας''? - Σπόιλερ:
Αντιπροσώπευε αυτό ακριβώς που ήταν η Μπέλλα. Όμορφο, κομψό, ανέμελο και αθώο. Προπαντός αθώο….
Μα καλα που ζει ο Εντουαρντ? Ευτυχως που καταλαβαινει το λαθος του στην παραπανω προταση αργοτερα! - Σπόιλερ:
Τα βλέμματα μας διασταυρώθηκαν και την είδα να περνάει τη γλώσσα της πάνω από τα χείλη της. Αν προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να με εκτελέσει είχε αρχίσει ήδη να τα καταφέρνει.
Το αποκωρυφωμα ομως ηταν αυτες οι προσωποποιησεις του Εντουαρντ! Ο καημενος....γιατι να χρειαζεται ΠΑΝΤΑ να εχει ανασφαλιες και δισταγμους και να τα κανει ολα περιπλοκα? - Σπόιλερ:
Τη μια λεει ''Είχα άλλα σχέδια γιαυτά προς το παρόν.'' αναφερομενος σε ενα στηθος! Την αλλη λεει ''‘Δεν του παίρνει πολύ χρόνο να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση, πόσο μάλλον όταν τον προκαλείς.'' αναφερομενος στο φυλο του! Την παραλλη ''Αν συνεχίζαμε έτσι μάλλον δεν θα κατάφερνα να φτάσω ούτε μέχρι τη μέση της διαδρομής…'' ή ''Αναρωτήθηκα αν υπήρχε περίπτωση να λιποθυμήσω κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης''
ΚΟΥΛΑΡΕ ΚΑΛΕ! Οχι περα απο την πλακα αυτες οι ενδειξεις νευρικοτητας μου αρεσαν! Αγαπημενο σημειο το ''ερωτικο μασαζ'' βεβαια.... Με το που λεει - Σπόιλερ:
''Άπλωσα το χέρι μου και πήρα από το κομοδίνο το μικρό μπουκάλι που είχα φροντίσει να υπάρχει εκεί. Το άνοιξα και άδειασα μία μικρή ποσότητα από το περιεχόμενο μέσα στην παλάμη μου. Ύστερα το έκλεισα αλλά το άφησα δίπλα μου γιατί θα το χρειαζόμουν πολλές φορές.'' και ''‘Λάδι αμυγδάλου’ Ψιθύρισα πάνω στο λαιμό της. ''
πεθανα! Τι γλυκος.... Και τωρα η Μπελλα μας.....που....μονο αθωα δεν ειναι! Καλε, το κοριτσι ξερει τι θελει και απλως δεν το εχει εξερευνησει! Μα να λεει τοσο προκλητικα πραγματα χωρις καν να το καταλαβαινει? - Σπόιλερ:
‘Κάνει πολύ ζέστη εδώ μέσα.’ Είπα αλλά ευτυχώς η Άντζελα δεν το σχολίασε.'' ή ''Αυτή η σκέψη ήταν αρκετή για να με κάνει να ανάψω. ''
Εκτος απο τα παραπανω εχω να κανω και 2 ευχαριστες συγκρισουλες ! - Σπόιλερ:
''Ψηλά στον μηρό της η νυφική της καλτσοδέτα με προκαλούσε να τη σύρω με τα δόντια μου.''
Μονο ο Μαικ ελειπε! και - Σπόιλερ:
''....βυθίστηκα σε έναν κόσμο γεμάτο από πούπουλα.'' Τεσπα τα πολλα λογια ειναι φτωχεια....Το συγκεκριμενο κεφαλαιο πιστευω δεν θα μπορουσε να ειναι πιο παραστατικο, ονειρεμενο και γενικα εδωσες ρεσιταλ! 1000000 ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το μεγαλο ποστ μου! | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 17:34 | |
| Lizzy μου εκεινη την εποχη οι ανδρες επιναν μπραντι ηταν χωνευτικο και το αλκοολ απο μονο του εχει την ικανοτητα να χαλαρωνει ιδικα σε ατομα που δεν πινουν πολυ!!! Το πουρο αν και ειμαι κατα του καπνου γενικοτερα ειναι τροπος ξεσπασματος σε αμηχανες στιγμες!!! Τια σου εκανε ο καημενουλης την στιγμη εκεινη!!! Η πρωτη φορα της γυναικας ειναι η πιο καθοριστηκη!!!
προσωπικα Μαρια μου μου αρσε παρα πολυ!!! Το οτι στην αρχη ο Εντουαρντ καταλαβε οτι αυτο ηθελε απο την πρωτη στιγμη...ηταν φοβερο...ο ανθρωπος ειναι ενα μονογαμικο ων!!!Ετσι ειμαστε φτιαγμενοι!!!
Η συγκινηση της Ρενε ηταν για μενα πολυ εντονη...ειμαι και εγω μανουλα κορης και εβαλα αυτοματα την Μπελα στης κορης μου την θεση αν ηταν νυφουλα και πραγματικα ειναι ισως η πρωτη φορα που συγκινηθηκα ενω διαβασα ενα μυθιστορημα!! Μαρια μου...εχεις ταλεντο εκφρασης..ειναι καταπληκτικο... προσκυνω!!!
Γελασα με την καρδια μου με την αμηχανια του Εντουαρντ, ηθελε να βγαλει τα παπουτσια του και μετα το καλοσκεφτηκε και βγηκε εξω χαχαχα ηταν κατι που πραγματικα ηθελα να διαβασω!!!
Η πρωτη φορα ειναι η πιο αμηχανη στιγμη και ψυχικα δυσκολη κυριως για την γυναικα...απο αυτην την πρωτη εμπηρεια αν μου επιτραπει η εκφραση κρεμεται η ψυχικη υγεια της γυναικας(δεν υπερβαλω σε αυτο ειναι αλληθεια...το λενε οι ψυχολογοι)...λοιπον ο Εντουαρντ ηταν πραγματικα ενας πραγματικος Τζεντλεμαν!!!
Υποκληνομαι στο ταλεντο σου να καθηλωνεις το κοινο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 17:38 | |
| α, ναι ξεχασα το μασαζ..... *αυτο-μουτζωμα*
Α!! και να πω οτι σε λιγοτερο απο 24 ωρες δινω γαλλικα και εκατσα και το διαβασα με την ησηχια μου. Αυτο ειναι κοπλιμέντο. Δεν αντεξα... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|