| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 18:11 | |
| Ας απαντήσω σε δύο τρία πραγματάκια στα πρώτα σχόλια σας. Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά που το διαβάσατε και που τρέξατε αμέσως να σχολιάσετε. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ. Ας ξεκινήσουμε από το θέμα πούρο - κάπνισμα - αλκόολ... Λοιπόν εκείνη την εποχή (όχι ότι σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα) οι άνδρες συνήθιζαν να καπνίζουν κυρίως πούρα και να πίνουν μπράντι. Αν έχετε δει σε πολλές ταινίες μαζεύονταν αναμεταξύ τους μόνο γιαυτό το σκοπό. Οι κυρίες πάλι συνήθως δεν είχα τέτοιες συνήθειες ή ακόμα και να είχαν τις περιόριζαν όταν ήταν μεταξύ της γυναικοπαρέας τους. Για παράδειγμα η Ρενέ καπνίζει, έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές αλλά δεν το κάνει μπροστά στον Τσάρλι. Και φυσικά δεν είναι κάτι το οποίο κρύβει, απλά από σεβασμό δεν καπνίζει μπροστά του. Πιστέψτε με τα πράγματα ήταν περίπου έτσι. Τώρα για τον Έντουαρντ στη συγκεκριμένη σκηνή νομίζω ότι είναι λογικό κατά κάποιο τρόπο. Είναι μόνος και περιμένει ένα ολόκληρο τέταρτο την αγαπημένη του να 'ετοιμαστεί' για να ξεκινήσουν δραστηριότητες έγγαμου επιπέδου! Ο Έντουαρντ έχει ανασφάλεια πολύ μεγάλη, πρώτον επειδή αγαπάει τη Μπέλλα - κάτι που δεν του έχει ξανασυμβεί και δεύτερον επειδή δεν έχει ξανακάνει έρωτα με γυναίκα που είναι η πρώτη της φορά. Συνήθως οι γυναίκες με τις οποίες είχε τέτοιου είδους σχέσεις ήταν πιο έμπειρες από τον ίδιο σε αυτό τον τομέα. Θα δούμε παρακάτω μία συζήτηση που θα κάνουν με τη Μπέλλα συγκεκριμένα γιαυτό το θέμα. Μόνος λοιπόν, γεμάτος νευρικότητα και αμηχανία. Και αυτός είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Για το θέμα τώρα ότι την Μπέλλα την ενοχλεί το τσιγάρο, αυτό για το οποίο έχει στο παρελθόν παραπονεθεί είναι ότι την ενοχλεί ο καπνός. Ο Έντουαρντ δεν κάπνισε μπροστά της. Επίσης θα πρέπει να σας πω ότι οι άνδρες είχαν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, πόσο μάλλον να καπνίσουν και να πιουν. Το να απαιτούσε μία γυναίκα από τον σύζυγο της να κόψει το τσιγάρο ή να μην πίνει θα ήταν τουλάχιστον ασέβεια! Τέλος, ο Έντουαρντ δεν είχε βάλει κανενός είδους ηρεμηστικό στο ποτό της Μπέλλα ποτέ! Τα δυνατά ποτά έχουν την ιδιότητα να χαλαρώνουν τις αισθήσεις, ειδικότερα σε ανθρώπους που δεν συνηθίζουν να πίνουν. Στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν αναγκαστικά το αλκοόλ για να κάνουν κάποιον να μην πονάει κ.τ.λ. Πόσες φορές έχετε ακούσει ιστορίες με πονόδοντους όπου βάζουμε ούζο για να μουδιάσουμε το ούλο; Στην πραγματικότητα όσοι το κάνουν καταπίνουν το ούζο, γίνονται φέσι και γιαυτό μετά τους περνάει ο πονόδοντος! Σοβαρά τώρα, ο Έντουαρντ σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε ποτέ κακό στη Μπέλλα ούτε έχει δόλιους σκοπούς. Αν θυμάστε όταν ήταν αδιάθετη της είχε δώσει να πιει κονιάκ και πάλι για να μη πονάει. Έτσι και αυτή τη φορά της έδωσε να πιει ελάχιστα μόνο και μόνο για να την κάνει να κοιμηθεί πιο εύκολα. AliceK, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πάρα πολύ που η ιστορία σου δημιούργησε τέτοιου είδους συναισθήματα. Είμαι κι εγώ μητέρα μίας κόρης και μάλλον γιαυτό έχω τόσο εύκολη τη Ρενέ μέσα στο κεφάλι μου τώρα τελευταία. Και ναι, η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική για την κάθε γυναίκα, σημαίνει πολλά και δεν την ξεχνάς ποτέ. Και ο Έντουαρντ για την εποχή που ζούσε σε σχέση με την αγάπη που ένιωθε πιστεύω ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 19:08 | |
| Ήταν τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αδημονώ για το επόμενο.... | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 19:38 | |
| Καταρχας πρεπει να σου πω οτι τωρα μολις το τελειωσα γιατι εχα δυο ωρες Αγγλικα...Δεν υπαρχει τιποτα αλλο πιο χαλαρωτικο απο ενα κεφαλαιο του 1920 και ποσο μαλλον η πρωτη νυχτα του γαμου Εντ-Μπελλα!!! Μου αρεσε πολυ ο τροπος που εδειξες την αθωοτητα της Μπελλα μεσα απο το αγχος για την πρωτη της φορα με τον Εντουαρντ,αλλα και το αγχος του Εντουαρντ,ακομα και αν δεν ηταν η πρωτη του φορα... Οσο για αυτο ειμαι σιγουρη για το οτι ο Εντουαρντ θεωρισε την πρωτη του φορα με την Μπελλα πιο σημαντικη απο την κανονικη πρωτη του φορα...Ο φοβος του Εντουαρντ για το οτι θα την πληγωσει και δεν θα της προσφερει ευχαριστηση αποδεικνυουν αυτο που ειπα. Επισης μου αρεσει που ο Εντ δεν θελει να δειξει τον ''ανθρωπο των σπηλαιων'' που κρυβει μεσα του, αλλα θελει να το κανει ευγενικα για την Μπελλα. Ερωτηση: Πως ακριβως ειναι μια νυφικη καλτσοδετα??? Τελος μου αρεσαν παρα πολυ τα λογια του Εντ στο τελος του κεφαλαιου: ΅Κοιμήσου, ξεροκέφαλο κορίτσι που θα έκανες τα πάντα για να ικανοποιήσεις τις ορέξεις μου. Δεν υπάρχεις λόγος να βιάζεσαι, έχουμε ολόκληρη τη ζωή μπροστά μας.Ά Κατα την γνωμη μου ηταν ενα απο τα καλυτερα σου κεφαλαια και περιμενουμε και το επομενο...Ποτε με το καλο?????? | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 19:58 | |
| λοιπον, αγαπημενη μου Μαιρη ηταν το πιο τελειο κεφαλαιο που εχω διαβασει!!! με εχει συγκινησει τοσο πολυ!!!! στο γαμο... τι σκηνη ειδικα εκει που προφεραν τους γαμηλιους ορκους.... ηταν καταπληκτικη.... επειτα στην πρωτη νυχτα του γαμου τους σε καμια περιπτωση δεν ηταν πολυ ηταν τοσο ρομαντικο και αισθησιακο ταυτοχρονα και σε καμια περιπτωση προστυχο!!!! το λυπηθηκα τον κακομοιρη τον εντουαρτ που ειχε τοσο αγχος για την πρωτη φορα της μπελλα... θεε μου ειναι τοσο προστατευτικος.... το λατρεψα αυτο το κεφαλαιο!!! και η μπελλα τον αγαπαει τοσο πολυ που δεν την νοιαζει τπτ!!! θελει ολα να τα ζησει μεχρι τελευταιας στιγμης... μου αρεσε που πηρε κατα καποιο τροπο την κατασταση στα χερια της! που ηταν δυναμικη... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ!!!!!!!!!!!!! και θελω να ρωτησω κατι τωρα θα συνεχισεις την σιωπη στο σκοταδι? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 20:00 | |
| Προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει με τι θα συνεχίσω. Θέλω να χαλαρώσω λίγο γιατί το τελευταίο κεφάλαιο πρέπει να παραδεχτείτε ότι ήταν και μεγαλούτσικο! Προς το παρόν πάντως δεν έχω ξεκινήσει να γράφω το επόμενο για καμία ιστορία. Και αλήθεια δεν έχετε δει ποτέ νυφική καλτσοδέτα; Ωραία θα σας βάλω να δείτε συγκεκριμένα της Μπέλλα! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 20:02 | |
| Αχ ωραια...Εμεις θα περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο, αλλα εσυ να το φτιαξεις οποτε εισαι ετοιμη και εχεις εμπνευση φυσικα !!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 20:09 | |
| οκ μαιρη!!!! ανυπομονουμε!!!!!!!!!!! οποτε μπορεσεις και εχεις εμπνευση φυσικα!!!! | |
|
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 20:11 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 20:29 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Ας απαντήσω σε δύο τρία πραγματάκια στα πρώτα σχόλια σας.
[...]
Ας ξεκινήσουμε από το θέμα πούρο - κάπνισμα - αλκόολ... Λοιπόν εκείνη την εποχή (όχι ότι σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα) οι άνδρες συνήθιζαν να καπνίζουν κυρίως πούρα και να πίνουν μπράντι. Αν έχετε δει σε πολλές ταινίες μαζεύονταν αναμεταξύ τους μόνο γιαυτό το σκοπό. Οι κυρίες πάλι συνήθως δεν είχα τέτοιες συνήθειες ή ακόμα και να είχαν τις περιόριζαν όταν ήταν μεταξύ της γυναικοπαρέας τους. Για παράδειγμα η Ρενέ καπνίζει, έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές αλλά δεν το κάνει μπροστά στον Τσάρλι. Και φυσικά δεν είναι κάτι το οποίο κρύβει, απλά από σεβασμό δεν καπνίζει μπροστά του. Πιστέψτε με τα πράγματα ήταν περίπου έτσι.
Τώρα για τον Έντουαρντ στη συγκεκριμένη σκηνή νομίζω ότι είναι λογικό κατά κάποιο τρόπο. Είναι μόνος και περιμένει ένα ολόκληρο τέταρτο την αγαπημένη του να 'ετοιμαστεί' για να ξεκινήσουν δραστηριότητες έγγαμου επιπέδου! [...]
Μόνος λοιπόν, γεμάτος νευρικότητα και αμηχανία. Και αυτός είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Για το θέμα τώρα ότι την Μπέλλα την ενοχλεί το τσιγάρο, αυτό για το οποίο έχει στο παρελθόν παραπονεθεί είναι ότι την ενοχλεί ο καπνός. Ο Έντουαρντ δεν κάπνισε μπροστά της.
Επίσης θα πρέπει να σας πω ότι οι άνδρες είχαν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, πόσο μάλλον να καπνίσουν και να πιουν. Το να απαιτούσε μία γυναίκα από τον σύζυγο της να κόψει το τσιγάρο ή να μην πίνει θα ήταν τουλάχιστον ασέβεια!
Τέλος, ο Έντουαρντ δεν είχε βάλει κανενός είδους ηρεμηστικό στο ποτό της Μπέλλα ποτέ! Τα δυνατά ποτά έχουν την ιδιότητα να χαλαρώνουν τις αισθήσεις, ειδικότερα σε ανθρώπους που δεν συνηθίζουν να πίνουν. Στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν αναγκαστικά το αλκοόλ για να κάνουν κάποιον να μην πονάει κ.τ.λ. Πόσες φορές έχετε ακούσει ιστορίες με πονόδοντους όπου βάζουμε ούζο για να μουδιάσουμε το ούλο; Στην πραγματικότητα όσοι το κάνουν καταπίνουν το ούζο, γίνονται φέσι και γιαυτό μετά τους περνάει ο πονόδοντος!
Εννοουσα οτι το αλκοολ και το τσιγάρο μυριζουν και ισως θα επρεπε να σκεφτει οτι θα βρομουσε στην Μπέλλα. Δεν θα ειχα προβλημα αν επινε κατι αλλο πιο ελαφρυ. Το μπράντι ειναι βαρυ και αν αργηζε λιγο ακομα η Αντζελα μπορει και να μεθουσε. Αυτο το σκεφτικο δεν μου αρεσε. Οσο για το κάπνισμα. Δεν εννοουσα να του το απαγορεύσει αλλα να βρει τροπο να τον κάνει να μην θέλει να καπνιζει. Το ξέρω οτι ετσι εκαναν ολοι εκεινη την εποχη αλλα δεν θέλω να σκέφτομαι τον Εντουαρντ σαν κάποιον ποπυ εκενε οσα εκαναν και ολοι οι συνηθησμένοι...... Για το ηρεμιστικο.... ....να.... μου φανηκε οτι την πηρε ο υπνος λιγο γρηγορα. Δεν εχω περάσει ποτέ απο κάτι τετοιο για να κρίνω αλλα μου φάνηκε γρηγορα. Αν ξαπλωνε και μετα απο λιγάκι εκλεινε τα βλέφαρα και ροχάλιζε ή κάτι τετοιο θα το θεωρουσα φυσιολογικο. (Ροχαλιζεις οταν εισαι πολύ κουρασμενος.) Γι' αυτο ρωτησα. Και μην με παρεξηγεις. Φυσικά και το λάτρεψα το κεφάλαιο αλλα αν σου λέγαμε ολη την ωρα: "Τέλειο" "Φανταστικο" "Με μάγεψες" και να λέγαμε και ολα τα καλά παντα, δεν θα σου άρεσε. Εμενα οταν κάτι δεν μου αρεσει το λέω. Και οταν μου αρεσει πάλι το λέω. Και μια απορία......ποτε ειναι οι εξετάσεις του Εντουαρντ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 7 Μάης 2010 - 20:59 | |
| Εγώ ήμουν πρώτη αυτή που ζήτησα να μου πείτε αν κάτι δεν σας αρέσει και είναι πολύ λογικό να υπάρχουν σημεία που σας αρέσουν πολύ ή άλλα που να μη σας αρέσουν. Το σκεπτικό του κατά τη δική μου άποψη φυσικά δικαιολογείται εξαιτίας του εκνευρισμού και της αμηχανίας που ένιωθε. Και δεν θα άφηνε τον εαυτό του να μεθύσει απλά και πάλι παρόλο που ήπιε το ποτηράκι του δεν ένιωσε να τον βοηθάει και ιδιαίτερα. Ο Έντουαρντ δεν είναι συνηθισμένος αλλά είναι ορισμένα πράγματα που είναι 'δεδομένα' και σε μία εποχή όπως αυτή το πούρο και το μπράντι ήταν απλά σήμα κατατεθέν. Θα σας παραπέμψω και πάλι στον Τιτανικό, στη σκηνή μετά το δείπνο όπου είναι και ο Τζακ καλεσμένος στην Α θέση αργότερα οι κύριοι πηγαίνουν να συζητήσουν σοβαρά θέματα πίνοντας μπράντι και καπνίζοντας πούρα. Το ίδιο θα παρατηρήσετε αν δείτε την πρόσφατη εκδοχή Ντόριαν Γκρέυ και ακόμα και στην Περηφάνια και Προκατάληψη που είναι προγενέστερη ο Κύριος Ντάρσι τα πίνει αρκετά συχνά τα ποτηράκια του. Το μπράντι ήταν το πιο συνηθισμένο ποτό της Καλής Κοινωνίας εκείνη την εποχή. Δυνατό και με πολύ καλή γεύση. ¶ρα αυτό σημαίνει ότι η γεύση ή μυρωδιά που αφήνει δεν είναι και τόσο άσχημη. Αν έχετε πιει κονιάκ θα συμφωνήσετε μαζί μου. Τώρα για το ηρεμηστικό και ότι την πήρε ο ύπνος γρήγορα... Σε προσωπική δική μου εμπειρία στο παρελθόν, κατάφερα να λιποθυμήσω με ένα μπουκάλι μπύρα! Ναι είναι αλήθεια και υπήρχαν και μάρτυρες. Οι λόγοι, ήμουν νηστική και γενικότερα μέχρι και σήμερα δεν είμαι και το πιο γερό ποτήρι. Ακόμα και τώρα αν πιω λίγο παραπάνω θέλω να πάω κατευθείαν για ύπνο. Το αλκοόλ δρα πολύ γρήγορα ανάλογα πόσο δυνατό είναι και πόσο άμαθος είναι ο οργανισμός σε αυτό. Επιπλέον προσθέστε την κούραση και την εξάντληση της ηρωίδας στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και εννοείται πως δεν παρεξηγώ κανέναν! Ξαναλέω πως θέλω να μου λέτε αν κάτι δεν σας άρεσε. Οι εξετάσεις του Έντουαρντ είναι λίγο καιρό μετά. Θα δείτε παρακάτω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε σχέση με αυτό το θέμα. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| |
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 2:54 | |
| Ελεος δηλαδη ε λ ε ο ς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το εβαλες σκοπο να μας πεθανεις σημερα? τελειο κειμενο με υπεροχα συναισθηματα αλλα την επομενη φορα να μας προειδοποιησεις πρωτα γιατι καραδοκουν και εμφραγματα........ | |
|
| |
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 3:42 | |
| Με συγκίνησες πολύ ειδικά 1. στο σημείο που ανταλλαζουν όρκους στην εκκλησία "Θα σταθώ δίπλα σου στην υγεία και στην αρρώστια μέχρι να αφήσω την τελευταία μου πνοή, μέχρι την ημέρα που θα μας χωρίσει ο θάνατος…" 2. και την στιγμή (μετα τη δεξίωση) ενώ ήταν έτοιμη να φύγει με τον Έντουαρντ γύρισε και κοίταξε τους δικούς της... Σνιφ! - Σπόιλερ:
Για την γαμηλια νύχτα...απλά δεν εχω λόγια! Θα σου πω ενα πραγμα μονο: θα τρεξω στο οπου κοιμαται ανέμελος και ανίδεος ο "καημενος " ο αρραβωνιάρης μου και θα του αποδειξω οτι και τη νυχτα βγαίνουν !!!
Για ακομα μια φορα !!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 10:19 | |
| Evaggelina μου, - Σπόιλερ:
Μη τρέξεις ακόμα γιατί αυτή η σκηνή ήταν πολύ light... Σκοπεύω να γράψω πολύ πιο πικάντικες λεπτομέρειες στη συνέχεια σε σχέση με το θέμα! Με έχετε διαφθείρει με τις προτάσεις σας στα φανφικ!
| |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 11:10 | |
| - Σπόιλερ:
Να πω πριν ξεκινήσω να ξαναγράφω, πως είμαι ιδιαίτερα εκνευρισμένη, διότι η σύνδεση διακόπηκε 2 φορές μέχρι να στείλω αυτό το μήνυμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξαναγράψω όλα όσα ακολουθούν 2 φορές! Για αυτό και αποφάσισα να γράψω στο Word. Αχ βρε 1920!!! Χαλάλι σου!..
Comments Time!!!
Αρχικά να πω πως το κεφάλαιο το διάβασα εχθές, αλλά γράφω σήμερα που έχω και τον χρόνο. Μου πήρε 30 λεπτά να το ολοκληρώσω!! Για εμένα, είναι πολύ, καθώς συνηθίζω να διαβάζω πολύ γρήγορα! Νομίζω πως ο χρόνος που έδωσα στο κεφάλαιό σου οφείλεται αρχικά στο μέγεθός του!! Ήταν από τα μεγαλύτερά σου κεφάλαια, και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό! Από την άλλη όμως, ήταν το κεφάλαιο που κυριολεκτικά ήθελα να «ρουφήξω»! Ήθελα να του δώσω όλο τον χρόνο να με ταξιδέψει στα γεγονότα του! Και ελπίζω να μην θεωρήσει κανένα πονηρό μυαλό πως ήθελα τόσο απεγνωσμένα να διαβάσω το κομμάτι του σεξ! Ήταν κάποια σημεία που αδημονούσα να διαβάσω!
Στο ψητό...
Να πω πως, αυτό που φοβόμουν ότι ίσως δεν το έβαζες, ενώ το ήθελα πάρα πολύ, ήταν η πλευρά του Έντουαρντ την ώρα που περιμένει στην εκκλησία. Ειλικρινά, θα ήταν «πλήγμα» αν έλειπε τέτοια σκηνή, διότι ήθελα τρελά να διαβάσω πώς ο δικός σου Έντουαρντ θα αντιμετώπιζε αυτή την έντονη στιγμή. Για αυτό και δεν σου κρύβω πως θα ήθελα και λίγο περισσότερο από τη σκηνή αυτή, αλλά από την άλλη ήθελα να προχωρήσουν τα γεγονότα να δω πώς εξελίσσεται η ιστορία!
Αυτό με έκανε να νομίζω πως και εσύ το είχες σκεφτεί αυτό. Αν δηλαδή έπρεπε να αναφερθείς λίγο περισσότερο.
Φτάνουμε στον γάμο λοιπόν.
Πρέπει να παραδεχτώ πως ήταν το αγαπημένο μου σημείο! Ήταν 2 τα σημεία που με έκαναν να συγκινηθώ τόσο πολύ!
Είχα αποφασίσει να μην παραθέσω κομμάτια από το κεφάλαιο στο ποστ μου, αλλά κάποιες φορές σου είναι αδύνατο να περιγράψεις κάποια πράγματα. Έτσι θα αναγκαστώ να αλλάξω την αρχική μου απόφαση!!!
- Σπόιλερ:
Αγκάλιασα τον Τσάρλι και εκείνος έβαλε το χέρι της Μπέλλα μέσα στο δικό μου και μπορούσα να διαβάσω στα μάτια του όλα, όσα ήθελε να μου πει χωρίς λέξεις. Ευχόταν να αγαπήσω και να προσέχω την κόρη του ακριβώς όπως της άξιζε. Ήλπιζα η έκφραση μου να ήταν ικανή να εκφράσει τα απόλυτα ειλικρινή μου συναισθήματα.
Δεν μπορώ να εκφραστώ για αυτό το σημείο. Ήταν – για εμένα – από τα πιο έντονα! Είναι απλό συμβάν, το οποίο όμως για κάποιο λόγο με συγκίνησε ιδιαίτερα!!!
Και φτάνουμε στον γάμο.
Αρχικά, χάρηκα που δεν υπήρχαν φλυαρίες γύρω από την τελετή του γάμου! Πιστεύω θα ήταν πολύ το μπλα μπλα! Αλλά το μοναδικό σημείο που ανέφερες… ειλικρινά ήταν αποτελειωτικό! - Σπόιλερ:
Γιατί μου την κοκκινίζει την λέξη; Δεν υπάρχει;
Συγκεκριμένα λες:- Σπόιλερ:
Ιζαμπέλα Μαρί Σουάν, δέχεσαι τον Έντουαρντ ¶ντονι Μέισεν για σύζυγο σου; Υπόσχεσαι να τον τιμάς, να τον σέβεσαι, να τον αγαπάς και να σταθείς δίπλα του στην υγεία και στην αρρώστια μέχρι την ημέρα που θα σας χωρίσει ο θάνατος;Ά
Τα μάτια της Μπέλλα σχεδόν γυάλιζαν από τα δάκρυα που συγκρατούσε πίσω από τα βλέφαρα της. Ήθελα να απλώσω τα δάχτυλα μου στο πρόσωπο της και να τα πάρω μακριά. Ήθελα να τη σφίξω στην αγκαλιά μου και να της πω πως ένιωθα κι εγώ το ίδιο συγκινημένος, η στιγμή με είχε ξεπεράσει και δεν υπήρχε κανένα αντίστοιχο γεγονός στη ζωή μου για να το συγκρίνω με αυτή τη μαγεία.
΅Εγώ, η Ιζαμπέλα Μαρί Σουάν,Ά ξεκίνησε με την απαλή βελούδινη φωνή της μέσα στην ησυχία, ΅δέχομαι εσένα Έντουαρντ ¶ντονι Μέισεν για σύζυγο μου. Υπόσχομαι να σε τιμώ, να σε σέβομαι και να σε αγαπώ. Θα σταθώ δίπλα σου στην υγεία και στην αρρώστια μέχρι να αφήσω την τελευταία μου πνοή, μέχρι την ημέρα που θα μας χωρίσει ο θάνατος…Ά
Τα δάκρυα κύλησαν στα μάγουλα της και η φωνή της έσβησε καθώς ολοκλήρωνε τον όρκο της. Ο Τζάσπερ πλησίασε δίνοντας στον ιερέα το κουτί με τις βέρες και τότε η Μπέλλα πήρε το δαχτυλίδι και το φόρεσε στο δάχτυλο μου κοιτάζοντας μέσα στα μάτια μου, περιμένοντας εμένα τώρα να της ορκιστώ αιώνια αγάπη και αφοσίωση.
΅Έντουαρντ ¶ντονι Μέισεν δέχεσαι την Ιζαμπέλα Μαρί Σουάν για σύζυγο σου; Υπόσχεσαι να την τιμάς, να τη σέβεσαι, να την αγαπάς και να σταθείς δίπλα της στην υγεία και στην αρρώστια μέχρι την ημέρα που θα σας χωρίσει ο θάνατος;Ά
΅Εγώ, ο Έντουαρντ ¶ντονι Μέισεν, δέχομαι την Ιζαμπέλα Μαρί Σουάν για σύζυγο μου. Υπόσχομαι να την τιμώ, να τη σέβομαι, να την αγαπώ και να τη φροντίζω. Θα σταθώ δίπλα της στην υγεία και στην αρρώστια μέχρι την ημέρα που θα μας χωρίσει ο θάνατος.Ά Έκλεισα τα μάτια μου προφέροντας τα πιο ειλικρινή λόγια που είχαν βγει ποτέ από τα χείλη μου.
Πέρασα τη βέρα στο δάχτυλο της και έσφιξα το χέρι της μέσα στο δικό μου κάνοντας μικρούς κύκλους με τον αντίχειρα μου στην ανάστροφη της παλάμης της. Τα μάτια μας συναντήθηκαν για μία ακόμα φορά και εισέπραξα την πλήρη αφοσίωση της. Μου εμπιστεύτηκε την καρδιά της, την ζωή της και την ψυχή της και για αντάλλαγμα της εμπιστεύτηκα κι εγώ τον λόγο της ύπαρξης μου. Η Μπέλλα ήταν η ζωή μου τώρα.
Ξαναχαλώ την αρχική μου απόφαση, αλλά είναι ο μόνος τρόπος πιστεύω να εκφράσω την συγκίνησή μου. Μακράν η πιο έντονη σκηνή του κεφαλαίο και δεν σου κρύβω πως έκλαψα λίγο. Αλλά αυτές οι πεταλουδίτσες στο στομάχι μου έκαναν την παρουσία του σχεδόν ασήμαντη! Για την ακρίβεια, συγκινήθηκα πάρα πολύ στο συγκεκριμένο σημείο.
Πέρα του Έντουαρντ και της Μπέλλα. Πέρα του 1920! Θέλω να τη ζήσω αυτή τη στιγμή!
Να πω σε αυτό το σημείο πως το θέμα γάμου ήταν δύσκολο κάποιος να το προσεγγίσει με τέτοιο τρόπο που να με συγκινήσει. Ε λοιπόν, συγχαρητήρια Μαίρη!
Επίσης, μου άρεσε ο ανυπόμονος Έντουαρντ ο οποίος ονόμασε και το τελευταίο αλλά και το πρώτο τους φιλί στη νέα ζωή. Ήταν κάτι που περίμενα να το κάνουν οι γυναίκες περισσότερο λόγω συναισθηματισμού, αλλά για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πόσο αγαπησιάρης και ευαίσθητος ήταν ο Έντουαρντ.
Σε τέτοιο βαθμό δηλαδή που με κάνει να αναρωτιέμαι αν είναι ο τέλειος σύζυγος…
Και αμέσως αμέσως περνάμε στο κομμάτι του ταξιδιού με το αυτοκίνητο. Ήτανε πολύ πολύ γλυκό και έδειξε ο Έντουαρντ να ενδιαφέρεται ακόμη περισσότερο για την Μπέλλα… Την έβαλε να ξαπλώσει για να ξεκουραστεί. Αγνοώντας την δική του κούραση. Είναι από τις φορές που δείχνει τον ενδιαφέρον του, αλλά σίγουρα όχι αυτή στην οποία το δείχνει εντονότερα. Για αυτή θα μιλήσουμε παρακάτω!!!
Μπαίνουνε λοιπόν στο σπίτι και οι περιγραφές της Μπέλλα μας κάνουν να κατανοήσουμε τον χώρο 100% ! Πολύ σημαντικό αυτό.
H Μπέλλα πάει στο δωμάτιο και από εκεί και έπειτα αρχίζω να ξενερώνω.
- Σπόιλερ:
Ένιωσα υπερβολικά άσχημα μέχρι και ντροπή όταν έγινε όλη αυτή η διαδικασία προετοιμασίας για το σεξ. Είναι 90 χρόνια πριν, το καταλαβαίνω αυτό. Είναι η πρώτη στιγμή που ένιωσα να απεχθάνομαι την εποχή. Ίσως να σας φανεί υπερβολικό, αλλά στη θέση της Μπέλλα να ένιωθα εντελώς άβολα να βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση. Μέχρι να διαβάσω το κεφάλαιο νόμιζα πως απλά η Μπέλλα ήταν αναγκασμένη να μένει γυμνή μπροστά στην βοηθό της και είναι κάτι ok που το καταλαβαίνω! Αλλά αυτό που έζησε η κοπέλα… ειλικρινά την λυπάμαι. Στη θέση της θα είχα γίνει ακόμη πιο κόκκινη!!! Αλλά μπορώ να κατανοήσω πως ήταν άλλες οι εποχές, ενώ εμείς έχουμε μεγαλώσει πιο ελευθερωμένοι.
Πάντως ειλικρινά δεν περίμενα πως έπρεπε όοολοι να δραστηριοποιηθούν για αυτή τη σκηνή.
Παραδέχομαι όμως πως αντιλίφθηκα πολλά πράγματα από τη σκηνή.
Αρχικά, η πρώτη φορά της γυναίκας είναι η πιο σημαντική και χαίρομαι που το κατάλαβε και η Μπέλλα αυτό. Επίσης, χαίρομαι που παρά τις εσωτερικές μου παροτρύνσεις στον Έντουαρντ να προχωρήσει κάθε φορά που πήγαινε να γίνει, αυτός είχε τη δύναμη να σταματήσει. Και δείχνει ξανά πόσο ενδιαφέρεται.
Ακόμη, κατάλαβα τον λόγο που η Μπέλλα ήθελε την ¶ντζελα μαζί της. Αν βρισκόμουν στη θέση της θα ήταν μια μεγάλη ανακούφιση να έχω αυτό το πρόσωπο για αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Φτάνοντας στο σημείο του κρεβατιού, να σας «αποκαλύψω» πως αυτή ήταν η σκηνή που θεώρησα ότι ο Έντουαρντ έδειξε περισσότερο το ενδιαφέρον του στη Μπέλλα. Όλα αυτά που προηγήθηκαν ώστε να την κάνει να νιώσει καλύτερα και φυσικά να ευκολύνει την κατάσταση δείχνουν οπωσδήποτε την υπομονή και την αγάπη του. Και ξανά μπράβο του!!
Δεν θα πω παραπάνω!
Με κάλυψε πάρα πάρα πολύ. Και φυσικά η Μπέλλα πάλι ξεροκέφαλη προσπάθησε να τα κάνει όλα αμέσως για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Και αυτό όμως το εξέλαβα σαν δείγμα αγάπης από την Μπέλλα. Δεν ήθελε να τον βασανίζει άλλο!!
Γενικά...
Υπέροχο κεφάλαιο! – θα έγραφα τώρα «δεν έχω λόγια» , αλλά το ποστ μου θα με έβγαζε ψεύτρα!
Για το τέλος να σου πω πως αποθήκευσα όλα τα κεφάλαια με σειρά και είναι 300 σελίδες. Επίσης μας είπες πως είναι μόνο η αρχή. Πρέπει να περιμένουμε πολλά;
Προσωπικά, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Συγνώμη από μεριάς μου για την άσχημη μορφή του ποστ, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 12:43 | |
| Ουάου... Βλασία, αυτό ήταν το καλύτερο ποστ με σχόλια όσον αφορά το συγκεκριμένο κεφάλαιο και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν άλλο που έκανε τα σχόλια του εννοείται, απλά είσαι ένας από τους ανθρώπους που εισέπραξε ακριβώς όσα ήθελα να πω μέσα από αυτό το κεφάλαιο. Τουλάχιστον αυτά που λες έτσι με έκαναν να νιώσω. Να πω πρώτα απ' όλα ότι το ποστ σου είναι μία χαρά και δεν είναι καθόλου άσχημο! Το αντίθετο μάλιστα... είναι πολύ όμορφο και γεμάτο από ουσία! Αλλά όπως εσύ τα πήρες με τη σειρά, έτσι ακριβώς κι εγώ τώρα πρέπει να απαντήσω σε πολλά απ' όσα λες. Δεν ξέρω γιατί επέλεξα να περιγράψω την πλευρά του Έντουαρντ τη στιγμήτ της εκκλησίας και της τελετής. Ήταν αυθόρμητο και συνήθως είναι η γυναικεία πλευρά αυτή που βλέπουμε σε αυτές τις περιπτώσεις. ¶ρα ένιωσα την ανάγκη να περιγράψω τα περισσότερα από την αντρική πλευρά. Οι άνδρες δεν σημαίνει πως δεν έχουν αισθήματα επειδή είναι άνδρες. Είναι και αυτοί άνθρωποι αλλά οι εποχές, οι κοινωνίες και οι καταστάσεις τους έχουν κολλήσει μία 'ταμπέλα' η οποία μάλιστα τους φέρνει και σε δύσκολη θέση να μην μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Για εμένα έτσι ακριβώς είναι αυτός ο ερωτευμένος Έντουαρντ. Προσπαθεί, κάνει λάθη αλλά αγαπάει με πάθος και τουλάχιστον έχει το θάρρος να το παραδέχεται στον εαυτό του. Η σκηνή της τελετής ίσως και να ήταν γρήγορη. Σίγουρα κάποιος θα μπορούσε να γράψει πολύ περισσότερα για τον γάμο και την τελετή αλλά σκέφτηκα πως ίσως και να ήταν περιττό. Με τις λίγες πληροφορίες που έδωσα πιστεύω ότι μπόρεσα να βάλω όλους εσάς στη διαδικασία να φανταστείτε τα υπόλοιπα με τον δικό σας τρόπο γεμίζοντας τα κενά. Και λες πως θα ήθελες να ζήσεις αυτή τη στιγμή κάπως έτσι στη ζωή σου. Απλά να πω ότι ο ορθόδοξος Ελληνικός γάμος είναι λίγο διαφορετικός. Δεν υπάρχουν οι όρκοι των Καθολικών αλλά αν κάποιος εστιάσει στα λόγια που αναφέρονται από τον παππά και δώσει τη σημασία που πρέπει θα ανακαλύψει πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει. Και αν θέλει πραγματικά να το ζήσει, το ζει! Αυτά όσον αφορά από την πραγματική μου, προσωπική εμπειρία περί γάμου. Οι περιγραφές για τους χώρους ήταν σχετικά μικρές και έδωσα βάση περισσότερο στο νυφικό δωμάτιο το οποίο για να πω την αλήθεια έχω βρει σε φωτογραφία και πιστέψτε με δίνει πολύ έμπνευση να κοιτάς μία εικόνα, να βάζεις τους χαρακτήρες σου μέσα της και να αφήνεις τη φαντασία ελεύθερη από εκεί και πέρα. Θα ακολουθήσει ποστ με τις εικόνες της έμπνευσης και θα δείτε και αυτή φυσικά. Τώρα για το θέμα της εποχής και την προετοιμασία ανοίγεις ένα πάρα πολύ μεγάλο κεφάλαιο... Στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα είναι πολύ ζεστά και η Μπέλλα δεν νιώθε άσχημα επειδή η δική της προσωπική βοηθός είναι μαζί της. Είναι μία ιεροτελεστία κατά κάποιο τρόπο η οποία γινόταν περίπου έτσι και έχει να κάνει και με την ταξική θέση στην κοινωνία. Δεν θα μπορούσε να γίνει με διαφορετικό τρόπο, δηλαδή κατευθείαν να μείνουν μόνοι, να της βγάλει ο Έντουαρντ το νυφικό και να προχωρήσουν. Η γυναίκα πρέπει να ετοιμαστεί και να περιμένει τον σύζυγο της υπομονετικά. Και εδώ έχουμε περίπτωση όπου το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και τέλος πάντων και έχει γνωριστεί και σε ένα βαθμό με όποιο τρόπο το έκανε. Φανταστείτε περιπτώσεις όπου δεν υπήρχε τίποτα ανάμεσα τους για να μη πω για το πόσες ήταν αυτές οι περιπτώσεις που ο γάμος ήταν πραγματικά κανονισμένoς και αυτές οι γυναίκες ήταν υποχρεωμένες να κοιμηθούν με έναν άγνωστο τον οποίο δεν ήθελαν κιόλας, δεν ένιωθαν τίποτα γιαυτόν και συνήθως η σεξουαλική πράξη ήταν κάτι πολύ γρήγορο το οποίο εξυπηρετούσε μόνο τις ανάγκες του άντρα. Εντελώς τυπικά θα αναφέρω ακόμα χειρότερες καταστάσεις όπως η Μαρία Αντουανέτα π.χ. (αν έχετε δει την ταινία) που κάθε πρωί όλες οι κυρίες τιμών, δούκισσες και τα συναφή έπρεπε να είναι παρούσες και να δώσουν από ένα ρούχο στην βασίλισσα για να ντυθεί με βάση το πρωτόκολλο όπως και το γεγονός ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της παρουσία όλης της αυλής! Για να μη πω για τον Λουδοβίκο που για χρόνια ολόκληρα δεν είχε αγγίξει την καυμένη την κοπέλα... Και υπάρχουν και άλλα τέτοια αν έχετε δει άλλες ταινίες εποχής όπως το Tudors κ.τ.λ. Δυστυχώς έτσι είχαν τα πράγματα, είναι η πραγματικότητα και ευτυχώς που όλα αυτά έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό πλέον διότι ήταν τουλάχιστον αηδιαστικός αυτός ο τρόπος να αντιμετωπίζεται έτσι μία γυναίκα σε όποια εποχή. Και όπως καταλάβατε δεν είχε να κάνει μόνο με τις φτωχές, αντίθετα οι πλούσιες αλλά ακόμα και βασίλισσες είχαν αυτού του είδους τη μεταχείρηση. Και εδώ τελειώνει το σεντόνι αυτό επί του θέματος. Εγώ πάντως εύχομαι πραγματικά σε αυτές τις εποχές να υπήρχαν στ' αλήθεια περιπτώσεις σαν της Μπέλλα και του Έντουαρντ όπου με βάση την αγάπη και το αληθινό ενδιαφέρον για τον άλλο να γινόταν αυτή η τόσο όμορφη διαδικασία. Γράφω φανφικ κάποια χρόνια και έχω ξαναγράψει ερωτικές σκηνές του είδους στο παρελθόν αλλά νομίζω ότι η συγκεκριμένη είναι ότι καλύτερο έχω γράψει. Οι χαρακτήρες με έχουν πραγματικά αγγίξει, η άγνοια, ο ενθουσιασμός, η ανυπομονησία, η επιθυμία, η αγάπη, τα έχουν όλα αυτά μέσα τους να συγκρούονται και το αποτέλεσμα προσωπικά με παρασύρει και στο τέλος απλά τα δάχτυλα μου τρέχουν μόνα τους πάνω στο πληκτρολόγιο χωρίς να σκέφτομαι ιδιαίτερα. Οι χαρακτήρες αποφασίζουν, αυτοί κινούν τα νήματα και κατευθύνουν μόνοι τους οι ίδιοι την ιστορία τους. Στ' αλήθεια φτάσαμε τις 300 σελίδες ε; Χμμ... δεν το είχα καταλάβει... Ξεκίνησα να γράφω το επόμενο κεφάλαιο και ναι, θα φτάσουμε σίγουρα τις 600 μπορεί και περισσότερες! Επίσης θα πρέπει να γίνω ξεκάθαρη και να πω πως από εδώ και πέρα η γραφή θα είναι ακόμα πιο τολμηρή, οι σκηνές πιο ερωτικές καθώς το ζευγάρι θα ζήσει τον έρωτα του απόλυτα και είναι κάτι που δεν μπορώ να το στερήσω ούτε από αυτούς, ούτε από εμένα, ούτε από αρκετούς αναγνώστες που το θέλουν αυτό, ιδιαίτερα αυτούς οι οποίοι με στήριξαν από την αρχή να ξεκινήσω αυτή την ιστορία δίνοντας μου θάρρος να γράψω κάτι πιο 'λεμονάτο' απ' ότι συνήθιζα και να αφήσω τον ευατό μου ελεύθερο. Και αυτό το λέω επειδή υπάρχουν και μικρότερες ηλικίες εδώ ανάμεσα μας και δεν ξέρω πως φαίνονται όλα αυτά και έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή πως αυτή η ιστορία απευθύνεται περισσότερο σε ενήλικες. Αν πιστεύετε ότι ξεπερνάει τα όρια σας θα προτιμούσα να μη συνεχίσετε την ανάγνωση ή να αφήσετε μερικά κεφάλαια στην άκρη και να ξαναγυρίσετε ίσως όταν η ιστορία θα ξαναμπεί σε άλλα θέματα που θα έχουν να κάνουν με άλλου είδους προβλήματα που θα προκύψουν. Η δική μου θέση γράφοντας αυτή την ιστορία από την αρχή ήταν πρώτον να ρίξω μία ματιά σε μία πιο παλιά, παραμυθένια εποχή των οποίων είμαι λάτρης. Αλλά σε δεύτερο επίπεδο ήθελα να μιλήσω για έναν έρωτα χωρίς αναστολές ακόμα και σε μία τέτοια εποχή και πως ακριβώς ένας τέτοιος έρωτας είναι δυνατόν να είναι δυνατός και αξεπέραστος άσχετα από την εποχή. Κακά τα ψέματα, όταν γράφεις μία ιστορία εκφράζεις και κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό σου, τις αντιλήψεις σου και τις σκέψεις σου, είναι αδύνατον να το αποφύγεις αυτό. Πρόσφατα διάβαζα τη δήλωση μίας κοπέλας που γράφει fanfic της sheviking η οποία ήταν πολύ εκνευρισμένη. Αυτή γράφει αυτή τη στιγμή παράλληλα τρεις ιστορίες οι οποίες είναι και οι τρεις πάρα πολύ καλές, η μία καλύτερη από την άλλη! Κάποιοι αναγνώστες όμως δυσαρεστήθηκαν με αυτό λέγοντας πως άρχισε να παραμελεί την παλιότερη πρώτη της ιστορία λόγω των καινούριων. Την κατηγόρησαν μάλιστα πως ξεκίνησε να γράφει την τρίτη ιστορία της για να απελευθερωθεί σεξουαλικά προβάλλωντας τόσο έντονα το σεξ και ιδιαίτερα μία πολύ απελευθερωμένη Μπέλλα. Αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι η συγγραφή ενός fanfic γιαυτόν που το κάνει είναι σε πρώτο επίπεδο για να διασκεδάζει και να περνάει καλά πρώτα ο ίδιος που το κάνει. Αν κάποιος ζωγραφίζει επειδή του αρέσει, αν κάποιος άλλος γράφει μουσική είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Φυσικά το να αρέσει σε κάποιους αυτή η δουλειά δίνει φτερά και σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις γεμίζοντας αυτοπεποίθηση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να σου υποδείξει ή να απαιτεί για το τι θα κάνεις στη συνέχεια. Επειδή δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. ¶ρα απλά όταν κάτι σταματάει να μας αρέσει ή να μας εκφράζει καλό θα ήταν να ψάξουμε να βρούμε κάτι άλλο και όχι να απαιτούμε από το δημιουργό να αλλάξει αυτό που έχει ο ίδιος σκεφτεί και φτιάξει ή να του βάζουμε το μαχαίρι στον λαιμό απαιτώντας άμεσα νέο κεφάλαιο διότι δεν είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις παραγγελία. (Προς Θεού δεν εννοώ ότι έχει συμβεί εδώ μέσα ποτέ κάτι τέτοιο, απλά αναφέρω ότι το είδα να γίνεται αλλού και πόσο άσχημα με έκανε να νιώσω.) Δεν είναι κακό, το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν, έχω παρατήσει φανφικ που μου άρεσαν στην αρχή αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που προσδοκούσα. Αυτό το τελευταίο το έγραψα μόνο και μόνο για να σας δείξω λίγο πως αισθανόμαστε εμείς που γράφουμε και είμαι σίγουη ότι αν προσπαθήσετε να μπείτε στη δική μας θέση έτσι θα νιώσετε κι εσείς. Νομίζω πολλά είπα για σήμερα... Μέσα στην ημέρα θα έχετε το νέο υλικό με εικόνες από το κεφάλαιο 14 και ελπίζω να ανυπομονείτε για το επόμενο. | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 15:14 | |
| Ω να είσαι σίγουρη πως ανηπομονούμε ,.... αν δεν γίνομαι πιεστική υπάρχει περίπτωση να το έχεις τελειώσει μέχρι την Τρίτη??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 19:56 | |
| ακριβως οπως τα ειπες Μαιρη! γιατι αν απαιτουμε απο μια συγγραφεα να γραφει κατι αναγκαστικα τοτε δεν βγαινει τοσο ωραιο οσο θα εβγαινε αν ειχε την ησυχια της για δημιουργια και να αφησει την φαντασια της ελευθερη! ειναι τελειες ολες οι ιστοριες που γραφεις επειδη τις γραφεις γιατι αγαπας αυτο που κανεις και δεν το κανεις αναγκαστικα και προπαντων το κανεις για να ευχαριστησεις τον εαυτο σου και κατεπεκταση αυτους που τις διαβαζουν! και ναι ανυπομονουμε ολες για την συνεχεια αυτης της ιστοριας!!!!!!!!!!!! θα περιμενουμε με αγωνια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 20:14 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 20:28 | |
| Μαρια δεν θα σταθω σε λεπτομερειες του κεφαλαιου μονο και μονο γιατι βλεπω οτι υπαρχουν εδω μεσα και μικροτερες ηλικιες και σκεφτηκα να ειμαι λιγο προσεκτικη Το μονο που θα πω ειναι οτι μου αρεσε πολυ, με...αγγιξε και περιμενω με ανυπομονησια την ωρα που η Μπελλα θα αρχισει να το απολαμβανει πραγματικα!!!!! Επισης μου αρεσε πολυ η ιδεα οτι η συνεχεια θα ειναι πιο hot!!!!!!! ΥΓ Δεν μπορω ομως να μην τονισω οτι εγινε πολυ συζητηση για το πουρο και το μπραντυ!!! Ελεος!!!!! Και μενα δεν μου αρεσει οι ανδρες να φορανε τιραντες αλλα τι να κανουμε που τις φορουσαν εκεινη την εποχη.Καποια πραγματα δεν πρεπει να τα εξεταζουμε συμφωνα με τα γουστα μας αλλα αν ταιριαζουν με την ιστορια!!! Ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 20:44 | |
| Κατ αρχας δεν προλαβα να σχολιασω καν εχτες λογω υποχρεωσεων*(μια εβδομαδα εμεινεεε!!) Λοιπον... Η αληθεια ειναι οτι τρελαθηκα με το κεφαλαιο Μαιρη μου!!! ειλικρινα τοσο συναισθημα τοση συγκινηση τοσες περιγραφες!!! Ας το πιασω απο την αρχη - Σπόιλερ:
ζητω συγγνωμη για τη γιγαντοποσταρα που θα ακολουθησει!αλλα ουτε η πρωτη ειμαι ουτε η τελευταια! αλλα αρμοζει πιστευω σε ενα τοσο δουλεμενο φανφικ!
Στη σκηνη του γαμου μου αρεσε που εδωσες ενα τονο πιο αναλαφρο στην αρχη με την αναμονη , και τον τζας με τις βερες! Κατα την εισοδο της Μπελλα στην εκκλησια ειλικρινα με ταξιδεψες...Τα λουλουδια το νυφικο εδιναν ολα την εντυπωση ενος ρομαντζου που επροκειτο να εκτυλιχθει! Και κορυφωση φυσικα της σκηνης ηταν οι ορκοι! Τοσο συγκινητικη περιγραφη , τοσο ονειρεμενη αλλα συναμα τοσο αληθινη! Ειναι ακριβως οτι περιμενει καθε κοπελα να συμβει στο γαμο της. Η Μπελλα συγκινειται και ετσι ανακαλυπτουμε και μια πιο ευαισθητη πλευρα του εαυτου της! Στη σκηνη της δεξιωσης λατρεψα που υπηρχε αυτη η ανυπομονησια και η γενικοτερη προσμονη για το επομενο σκελος .. την ολοκληρωση της γαμηλιας τελετης. επιπλεον συγκινητικο ηταν το οτι η Μπελλα ως υφισται ειπε αντιο στο κοριτσιστικο δωματιο της και καλοσωρισε με τον τροπο της τη νεα της ζωη. Περναμε τωρα στο ''κυριως θεμα''.. Λοιπον...τρυφεροτατο το οτι ηθελε να ξεκουραστει η Μπελλα και επισης ακομα πιο touching ειναι η αντιμετωπιση της απο τον Εντουαρντ. Τοση ζεστασια και τοση ηρεμια..Γλυκο συναισθημα! Η περιγραφη του σπιτιου σε μεταφερει σε αλλη διασταση κυριολεκτικα! Σε αλλη εποχη! Τοσο ζωντανα ολα! Η Αντζελλα τοσο πιστη και προσηλωμενη..Δεν ξερω εγω αν ηταν να με ετοιμασουν για το '' προφανες'' θα ντρεπομουν ολιγον τι...αλλα απ οτι καταλαβα συνηθιζοταν εκεινη την εποχη! Και ο Εντουαρντ λογικο ειναι να εχει καποιο αγχος...οι κοπελες την πρωτη φορα πονουν αρκετα...και αν δεν γινει με τη σωστη διαδικασια μπορει να πληγωθει...Και ολοφανερο ειναι οτι ο Εντ αγαπαει τρελλα...αν οχι λατρευει την Μπελλα...ειναι η ζωη του και θελει να ειναι ολα τελεια... οποτε λογικο μου φαινεται και το μπραντυ... θα του πηγαινε πολυ πολυ....ειναι τοσο ατμοσφαιρικο..και συναμα αγχωτικο για παρακατω... τωρα...κατα την πραξη μου φανηκε πολυ γλυκο πολυ...συναισθηματικο..κυριολεκτικα ζουν ο ενας μεσα απο τον αλλο...ζουν ο ενας για τον αλλο..και αυτο ειναι το σημαντικο για τα ζευγαρια... Συνοψιζοντας λοιπον... Ειναι ενα απο τα πιο ζωντανα και ρομαντικα φανφικ που εχω διαβασει και στο εχω ξαναπει Μαιρη μου οτι το λατρευω!Οποτε περιττευει να ξαναπω συγχαρητηρια..οχι λεω...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! καταφερνεις να δινεις τις σωστες ποσοτητες και ρομαντζου και λεμονιου! - Σπόιλερ:
Μαιρη εννοειται οτι περιμενουμε και τη δευτερη νυχτα...και την τριτη κλπ.... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 20:55 | |
| και ναι επιτέλους έφτιαξε το internet και μπορώ να κάνω τα σχόλια μου... πραγματικά αυτό το κεφαλαιο ήταν τόσο υπέροχο που το διάβασα 3 φορες μα το θεό!!! υπήρχαν τόσα πολλά διαφορετικά και έντονα συναισθήματα που σου έδινε αυτή η ιστορία ,, υπέροχες στιγμές , ήταν απίθανο υπέροχο εκπληκτικό , τρυφερό , συγκινήθηκα όταν ο εντουάρντ ήταν πρόθυμος να σταματήσει αυτό δείχνει την αγάπη του για την μπελά ήταν πρόθυμος να αφήσει τον πόθο κατα μερος !!! ειλικρινά δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματα που μου προκάλεσε. θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο έχεις ένα ιδιαίτερο χάρισμα να εκφράζεις τις σκέψεις σου γράφοντας , είσαι ευλογημένη και έχεις απίστευτο ταλέντο , συγχαρητήρια | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 8 Μάης 2010 - 22:42 | |
| Ήταν τέλειο από την αρχή είχα μια προτιμήσει στη άλλη ιστορία σου αλλά τώρα δεν μπορώ να να της ξεχωρίσω με έκανες να την αγαπήσω το ίδιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 8:25 | |
| Μαιρη μου, Μολις ειδα τις φωτο απο το κεφαλαιο και ενα εχω να σου πω:ετσι οπως τα περιεγραφες στο Κεφαλαιο, ετσι οπως ακριβως ηταν τα ειδα και στις φωτογραφιες.Εκτος απο την νυφικη καλτσοδετα που δεν ειχα ξαναδει και δεν ηξερα τι να περιμενω...Αυτο αποδεικνυει για μια ακομη φορα το ποσο ταλεντο εχεις στο γραψιμο!!!Εισαι ταλενταρα!!!Συγχαρητηρια για μια ακομη φορα Σε ευχαριστουμε που μοιραζεσαι τις υπεροχες ιστοριες σου μαζι μας! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|