| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 1:45 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 2:48 | |
| Κι εγω μετα την πεμπτη καταφερα να ξεκολλησω καπως το βλεμμα απο την οθονη και να σταματησω να πηγαινω πανω κατω....Καταπληκτικο πργματικα...Μας εχεις κανει αγρια ζημια.... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 9:07 | |
| Καλέ Μαράκι μου γλυκό όχι τέτοια κεφάλαια βραδυάτικα! Κατά τα άλλα μου αρέσει πως είπες ότι δεν υπάρχει εξέληξη! Αυτό δεν είναι εξέληξη είναι.... είναι... δεν βρίσκω ούτε την κατάληλλη λέξη για να περιγράψω το σύνολο του κεφαλαίου! Τρελάθηκα που είδα την Τάνια εκεί! Ήταν τέλειο! Καλά σου έκανε @#$%!@$#$!!! Συγγνώμη αλλά την έχω άχτι από προηγούμενο fanfic Καλά όλο το σκηνικό με τον Τζάσπερ... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Πραγματικά αγαπάω αυτο το φανφικ και το ξέρεις αλλά αν με ρωτησείς πιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι θα σου απαντήσω το συγκεκριμένο κομμάτι που ο Έντουαρντ ζηλεύει! Ήταν τέλειο! Και επήσεις μην κλείνεις τόσο απότομα τα κεφάλαια! Γιατί το χειρότερο είναι ότι με το δικό σου μυαλό δεν μπορώ να φανταστώ την συνέχεια! Έχω μία άσχετη ερώτηση... Θυμάμαι που έλεγε ο Έντουαρντ στην συνέντευξη την προηγούμενη να μην λέει η Μπέλλα τις ιστορίες/περιπέτιες τους για την ζωή τους, για να κάνεις δική του POV δεν σου λέει και εκείνος??? | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 13:43 | |
| Μαιρη μου! τι να πω...αυτη τη φορα ειλικρινα ξεπερασες τον ιδιο σου τον εαυτο... το διαβασα τωρα το κεφαλαιο γιατι κανω ενα διαλλειμα απο το διαβασμα... εχω να πω οτι χαλαρωσα πληρως... επιτελους εγινε αυτο που περιμεναμε! Αλλα ας το παρουμε απο την αρχη... Μου αρεσε πολυ η αναφορα στον Ντοριαν Γκρευ. Ενα βιβλιο κλασικο, που βγαζει πολλα συναισθηματα, αντιφασεις , και διχαζει πολλες φορες τον αναγνωστη. Χαιρομαι που το επελεξες. - Σπόιλερ:
Ο γκρευ και ο αλχημιστης ειναι δυο απο τα αγαπημενα μου βιβλια εκτος σαγκα. Ομολογω η αληθεια ειναι οτι την βερονικα δεν την εχω διαβασει αν και εχω αφιερωσει χρονο στον Π.Κοελο.
Λατρεψα την επικοινωνια εντος μαθηματος εντ-μπελλα, αλλα και τις ματιες που περιεγραψες... Επισης χαρηκα που μπηκε στο παιχνιδι ξανα ο τζασπερακος! πιστευω οτι θα ταιριαξουν απολυτα με την Αλις. Ψιλοστεναχωρηθηκα με την Τανια. Αλλα και αυτη δεν προειδοποιει. Ο Εντουαρντ φανηκε ξανα εντιμοτατος και υπευθυνος σαν ατομο, καθως δεν θελησε να εκμεταλλευτει την αγαπη της Τανια. - Σπόιλερ:
Καλλιστα θα μπορουσε να τα ''μπαλωσει'' με ενα ψεμα και να το παιζει σε διπλο ταμπλο. Κατι τελειως ηληθιο- το λιγοτερο που μπορω να πω-.
Η συζητηση Μπελλα- Τζας μ αρεσε ιδιαιτερα καθως εδινε και συναισθηματα απο τα παλια, και η φιλια κραταει καλα...Θελω να δω ειδυλλιο μεταξυ Αλις και Τζας να αναπτυσσεται!! Τελος... το φιλι... ηταν η αναγκαια και δυνατη συνθηκη για να ανακαλυψουν και οι δυο οτι αγαπουν ο ενας τον αλλο και οτι υπαρχει ενα ιδιαιτερο δεσιμο μεταξυ τους. ισως και καρμικο... Ειλικρινα με συνεπηρε η βροχη το περιβαλλον τα λογια... το φιλι... ηταν ακριβως ετσι οπως το φανταζομουν. Ρομαντικο αλλα και αισθαντικο... Παθιασμενο αλλα και τρυφερο... Και πανω απ' ολα πολλα υποσχομενο... Τι αλλο να πω... νομιζω αυτα ειχα να πω...τα καλυψα ολα...περιμενουμε εναγωνιως τη συνεχεια Μαιρη μου! εξεπληξε μας γι ακομα μια φορα! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 13:55 | |
| ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!! Ειλικρινα ανεπαναληπτο......σε λατρευω ειδικα απο το σημειο οπου βγαινει ο εντουαρτ απο το αυτοκινητο και μεχρι το τελος ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο... χαιρομαι που η μπελλα αποφασισε να διαβασει τελικα το βιβλιο ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερει και θα ξεπερασει τους φοβους της ο τζασπερ ηταν τοσο γλυκος μου αρεσε η συζητηση του με την μπελλα την τανια την λυπηθηκα...αλλα μονο λιγο (πολυ ευκολα μας αδειασε την γωνια) φυσικα το αγαπημενο μου σημειο ηταν αυτο με την ζηλεια του εντουαρτ και μετα που μολις μενουν οι δυο τους μπαινει κατευθειαν στο ψητο θελω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ σε παρακαλω( ) | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 14:06 | |
| | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 14:13 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 15:00 | |
| εχω μια ερωτηση...επειδη τα γαλλικα μου ειναι χαλια...τι σημαινει..de ja vu..? | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 15:06 | |
| deja vu ειναι ενα φαινομενο ψυχολογικο τελος παντων που νιωθει το εκαστοτε ατομο οτι εχει ξαναζησει καποια στιγμη της ζωης του. Ειναι κατι καθαρα φυσιολογικο προκαλουμενο απο εικονες που εισρεουν καθημερινα στο υποσυνειδητο και βρισκουν την ευκαιρια να ταυτιζονται με την εικονα που βλεπουμε την στιγμη που νομιζουμε οτι εχουμε deja vu.. - Σπόιλερ:
Α...να συμπληρωσω μια ερωτηση που ηθελα προς την Μαιρη.. Μαιρη μου να περιμενουμε επιβεβαιωση με το σταυρο? | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 15:07 | |
| Αχ αχ αχ αυτή η ζήλια...μερικές φορές ειναι καλο να υπάρχει γιατι βοηθα στο να εξελλισονται πιο γρηγορα τα πραγματα... Καταπληκτικό μπράβο σου η αναμονή αξίζει περιμένουμε τη συνέχεια με αγωνία...και δεν κάνω πλάκα σκεψου να τα εκδόσης καποια στιγμη... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 15:18 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- deja vu ειναι ενα φαινομενο ψυχολογικο τελος παντων που νιωθει το εκαστοτε ατομο οτι εχει ξαναζησει καποια στιγμη της ζωης του. Ειναι κατι καθαρα φυσιολογικο προκαλουμενο απο εικονες που εισρεουν καθημερινα στο υποσυνειδητο και βρισκουν την ευκαιρια να ταυτιζονται με την εικονα που βλεπουμε την στιγμη που νομιζουμε οτι εχουμε deja vu..
- Σπόιλερ:
Α...να συμπληρωσω μια ερωτηση που ηθελα προς την Μαιρη.. Μαιρη μου να περιμενουμε επιβεβαιωση με το σταυρο? thanks... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 16:41 | |
| που μπορω να διαβασω το 1920? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 17:06 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 18:22 | |
| Ας τα ξαναγράψω από την αρχή γιατί το ποστ που έγραφα τόση ώρα μου σβήστηκε... Λοιπόν, όπως έλεγα δεν περίμενα τόσο μεγάλο ενθουσιασμό σε αυτό το κεφάλαιο! Δεν σας κρύβω ότι αρκετές ημέρες προσπαθούσα να ξαναμπώ στην κατάσταση επειδή το είχα αφήσει στην άκρη και ασχολιόμουν με το 1920. Επίσης άλλαξα σε αυτό το κεφάλαιο POV κάτι που στη συγκεκριμένη ιστορία δεν έχει ξαναγίνει. Κάθε κεφάλαιο ήταν και ένα POV. Αλλά δεν γινόταν διαφορετικά επειδή οι εξελίξεις ήταν ταυτόχρονες και για τους δύο χαρακτήρες. Τώρα στα ερωτήματα που κάνατε. 1. Η Τάνια είχε κλειδιά του σπιτιού του Έντουαρντ επειδή αναφέρεται κάπου ότι ο Έντουαρντ βρίσκεται ήδη στο Σίντνει ένα χρόνο άρα αυτό σημαίνει ότι η Τάνια έχει επισκεφτεί ξανά τον Έντουαρντ εκεί. 2. Για τη Βερόνικα, όχι ο Έντουαρντ δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για το παρελθόν της Μπέλλα. Περισσότερο το ένστικτο τον οδήγησε σε αυτή την επιλογή και ίσως και κάποιος άλλος λόγος τον οποίο θα τον μάθετε παρακάτω όπως και η Μπέλλα. 3. Ο σταυρός είναι ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο για την ιστορία αλλά η Μπέλλα ουσιαστικά γνωρίζει την αλήθεια και καθώς θα προχωράει η ιστορία θα βεβαιώνεται ακόμα περισσότερο. ¶ρα αν τον εμφανίσει θα προδωθεί οπότε δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή γιαυτό ακόμα. Για όσους μου είπαν ότι το κεφάλαιο ήταν μικρό έχω να πω ότι ήταν 35 σελίδες word άρα προσωπικά πιστεύω ότι κάθε άλλο παρά μικρό ήταν. Όσοι πιστεύουν ότι το έκοψα απότομα έχω να πω ότι που να δείτε παρά κάτω άλλα κεφάλαια! Και για όσους ζητάνε ήδη το επόμενο κεφάλαιο υπόσχομαι ότι μέχρι το ΣΚ το αργότερο θα έχετε και το επόμενο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 18:25 | |
| Ααααααααααχ! Σε λατρευωωω! Ευχαριστουμεεεε! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 18:37 | |
| το 1920 ειναι απαικτο τελειο και το σιωπη στο σκοταδι......συγχαρητηρια δεν εχω λογια it s so fascinating | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 18:38 | |
| Ευχαριστω ειναι τελειο αυτο το κεφαλαιο!!!Διαβασα επισης και το Cinderella στορυ που εγραψες ειναι φανταστικο!!!Να κανω μια ερωτηση που μπορω να βρω και να διαβασω το "The Office"? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 18:59 | |
| Το office δεν υπάρχει πλέον πουθενά αναρτημένο στο internet για να το διαβάσεις. Η δημιουργός για δικούς της λόγους το έχει αποσύρει και προς το παρόν σκέφτεται την τύχη του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 19:02 | |
| εσυ δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις κατι τετοιο... Ασχετο στο SID θα εχει καθολου Τζεικ? Να χερομαι??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 19:15 | |
| Όχι το SITD δεν έχει Τζέικ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 19:18 | |
| Τοτε να χερομαιαιαιαι! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 19:27 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 26 Μάης 2010 - 10:30 | |
| | |
|
| |
CrazyKatie Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki and U.S(μαζί με την κολλητούλα μου!) Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 25/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 26 Μάης 2010 - 10:49 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 26 Μάης 2010 - 11:11 | |
| Ηρθα και εγω!!!!! Μαρια μου θα ξεκινησω απο το 1920!! Τις τελευταιες μερες δεν ειχα χρονο και ειχα μεινει πισω οποτε τα διαβασα ολα μαζι!! Ξεκιναω....Ο γαμος της Μπελλας και του Εντουαρντ ηταν παραμυθενιος!! Μας μετεδωσες ολο το συναισθημα που χρειαζομασταν!! Χωρις υπερβολες η αφηγηση σου αλλα συνχρωνος μαγικη! Ενιωθα το ανχος και την αγωνια της Μπελλας αλλα και την χαρα της και την προσμονη της για αυτο που θα ακολουθουσε!!Η δε πρωτη νυχτα συγκλονιστικη!! Μου αρεσε η κινηση του να την παρει αγκαλια και να την βαλει στο σπιτι τους. Αλλα με συγκινησε ιδιατερα το δικο του ανχος.Το να ειναι ανχωμενη η Μπελλα ηταν κατι που το περιμεναμε και το κατανοουμε.Αλλα να ειναι ευαλωτος και ο Εντουαρντ σε κανει να πεφτεις στα πατωματα.Το δικο του ανχος οφειλεται στην αγαπη που νιωθει γι αυτης.Δεν ηταν μια κοινη κοπελα που απλα θα κοιμηθει μαζι της.Ηταν η γυναικα του.Η γυναικα της καρδιας του!!Δεν ηξερε πως να της φερθει,πως να την ικανοποιησει αλλα και να μην την πονεσει. Οταν μπηκε μεσα επιτελους αφησε τον εαυτο του ελευθερο.Αλλα ο τροπος που της φερθηκε ηταν συγκλονιστικος.Ετσι πρεπει να φερονται οι αντρες!!Λενε οτι η πρωτη φορα πρεπει να ειναι μοναδικη και ξεχωριστει γιατι δεν την ξεχνας ποτε!! Η συγκεκριμενη πρωτη φορα πληρει ολες αυτες τις προυποθεσεις!!! Η επομενη μερα ηταν το ιδιο μαγικη με την πρωτη.Ενας Εντουαρντ γλυκος,τρυφερος και στοργικος!!Τον ενδιεφερε η κατασταση της Μπελλα.Ηθελε να την φροντισει και να την περιποιηθει.Να της δειξει με τον δικο του τροπο ποσο ξεχωριστη ηταν για αυτον!!! Την ταισε σαν μωρο και την προσφερε ενα μπανιο γεματο ιεροτελεστια!!! Απλα καθημερινα πραγματα που μπορουν να σε κανουν να χαεις την γη κατω απο τα ποδια σου.Και θα εστιασω στο γεγονος οτι πρωταρχικη θεση γι αυτον ποια εχει η Μπελλα και μετα ο εαυτος του.Δεν τον ανδιεφερε να καλυψει τις δικες του αναγκες αλλα να ειναι πανω απο ολα καλα η αγαπημενη του.Να μην την πονεσει!!Ευτυχως το κοριτσι μας σε αυτα τα θεματα δεν εχει αναστολες!!! Και τωρα Σιωπη στο σκοταδι!! Μαρια μου σου εχω πει ποσο λατρευω αυτη την ιστορια?Αν οχι ηρθε η ωρα να το μαθεις!!! Φυσικα απολαμβανω ολες τις ιστοριες σου αλλα η συγκεκριμενη εχει ξεχωριστη θεση!! Πιστευω πολυ σε αυτη!! Για αλλη μια φορα ρουφηξα και απολαυσα το κεφαλαιο απο την αρχη μεχρι το τελος. Ποσα συναισθηματα νιωσαμε και παλι!!! Ο Εντουαρντ για εμενα δεν ηταν σκληρος απεναντι στην Τανια.Ποτε δεν της υποσχεθηκε τιποτα και αυτη το γνωριζε.Η καρδια δεν ειναι παιχνιδι να το δινουμε οπου θελουμε και να μας το ζηταει ο καθενας.Μονη της θα διαλεξει για ποιον θα χασει τους χτυπους της!! Ξεκαθαρισε την θεση του μαζι της και ανατριχιασα οταν παραδεχτηκε οτι ηταν ερωτευμενος.Δεν το παραδεχτηκε μονο σε αυτην αλλα και στον ιδιο του τον εαυτο. Αποκαλυφθηκανε τα συναισθηματα απο μονα τους!!!Κατι βεβαια μου λεει οτι δεν ξεμπλεξαμε μαζι της.Μακαρι να βγω λαθος! Τωρα η Μπελλα ειναι σε διαφορετικη θεση γνωριζει με ποιον εχει να κανει και αυτο αλλαζει τα παντα.Τα συναισθηματα ομως ειναι τοσο εντονα που δεν κρυβονται.Προσπαθει να ξεφυγει απο το παρελθον αλλα κταλαβε οτι ο μονος τροπος για να γινει αυτο ειναι το αποδεχτει να το αντιμετωπισει και ν απαει παρακατω.Οσο προσπαθει να κρυφτει δεν καταφερνει τιποτα. Μου αρεσει που ο βλεπω τον Τζασπερ να εχει διαφορετικη θεση για πρωτη φορα. Τακτοπιησαμε και την μικρη μας Αλις! Και τελος θα αναφερθω στο κομματι της ζηλιας!Αχ Εντουαρντ πανω στην ζηλια που τον τυφλωσε ομως πηραμε και μια μικρη δοση φιλιου!!Και τι δοση!!!!! Διαπιστωνοντας και οι δυο το ποσο ανεπιφυλαχτα και αμετακλητα ερωτευμενοι ηταν!!! Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|