| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 20:08 | |
| ε ναι να εχει και κατι αλλα μετα σιγουρα επανασυνδεση ετσι μην μας κανεις κανενα αστειο και δεν εχει επανασυνδεση και συμφωνω με την BELLA MARIE P με πολλα ουρανια τοξα και μονοκερους η γινετε πολυ κοριτσιστικο ειμαι και αγορι.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 20:40 | |
| Θα δείξει, άλλωστε αυτοί μόλις παντρεύτηκαν και έχουν άλλα θέματα να λύσουν προς το παρόν! Ανυπομονείτε για την ίντριγκα βρε άτιμα! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 20:45 | |
| | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 20:51 | |
| δεν φταιμε εμεις γραφεις τελεια και μας κοβεις στο καλυτερο, ετσι το μυαλο μας τρεχει σε διαφορες κατευθυνσεις.Παντως χαιρομαι που ο Εντουαρτ θα ειναι πιστος.Αγαπη εμπιστοσυνη και απιστια δεν πανε μαζι και κατι τετοιο ειναι ασυγχωρητο,αφου στη ζωη δεν υπαρχουν κομενες σκηνες οσο και αν θα θελαμε.ανυπομωνω να δω πως θα συνεχιστει ο εγγαμος βιος στο 1920, αλλα τωρα πεθαινω για τη συνεχεια του σιωπη στο σκοταδι.Χωρις να θελω να φανω πιεστικη και γνωριζοντας ποσο προσπαθεις να μας ικανοποιησεις, ποτε υπολογιζεις το νεο κεφαλαιο; | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 21:01 | |
| Αυτή τη στιγμή γράφω αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το ολοκληρώσω απόψε. | |
|
| |
emi Twilight Human
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 21:30 | |
| οκ. καταλαβαινω και σορυ για την πιεση, η ανυπομονησια του πορωμενου αναγνωστη..... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 21:31 | |
| Σιγά καλέ!! Το πολύ-πολύ αυριο!! Και τι εγινε για μερικες ωρίτσες??
Προσπαθω να δω την καλη πλευρα...οχι οτι ειμαι πάντα ετσι.... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 22:25 | |
| Αχ, θέλω πάρα πολύ να δω την συνέχεια! Έλαααα μην αργείς! Όταν λες αύριο? Το πρωί βράδυ απόγευμαμεσημέρι? Να ξέρω τι ώρα να ξυπνήσω! (για το μεσιμέρι μιλάω.. ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 22:27 | |
| Παιδιά δεν ξέρω αλήθεια. Ακόμα γράφω. Βλέποντας και κάνοντας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 12:10 | |
| Το επόμενο κεφάλαιο θα ανέβει σήμερα το βραδάκι, μετά τις 10.00! Sorry για την καθυστέρηση αλλά δεν γίνεται νωρίτερα επειδή δουλεύω μέχρι τις 9.00 το βράδυ. Αφού τα κατάφερα και το τελείωσα πάλι καλά... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 12:38 | |
| | |
|
| |
emi Twilight Human
| |
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 14:53 | |
| Γειά σαςς Από οτι βλέπω τελειώνει και αυτό το κεφάλαιο στο ΣΣΣ και θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα ακολουθήσει κεφάλαιο στο 1920... Εμ, βλέπεις πολύ διήρκησε η αποτοξίνωση . Κρίμα πάντως που δεν διαβάζω το ΣΣΣ, γιατί βλέπω να λένε πολύ καλά σχόλια, αλλά είναι η καβάτζα του καλοκαιριού!! Ανυπομονώ για νέο στο 1920!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 17:41 | |
| εισαι καταπληκτικηηηη...θα ανυπομονουμε μεχρι της 10 δεν ειναι τιποτα μπορουμε να το αντεξουμε!το βραδακι αναμενετε τελειο! θα πεσει πολυ διαβασμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 22:59 | |
| To κεφάλαιο 10 είναι έτοιμο. Με παίδεψε κάπως και ειλικρινά δεν ξέρω τι έβγαλε η κατσαρόλα! Καλή ανάγνωση, ελπίζω να σας αρέσει. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:00 | |
| Μπορεις να δωσεις το λινκ?? | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:03 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:04 | |
| ΚΙ εγώ αυτό κάνω.Αχ...Είναι ευτυχώς μεγάλο κεφάλαιο και χορταστικό όπως πάντα.Επιστρέφω σε λίγο για σχόλια... Απαπά,γύρισα και έκανα edit. Φοβερό το νέο κεφάλαιο,Μαίρη.¶ξιζε τον κόπο τελικά και να ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω και να περιμένουμε.Τόσο όμορφες στιγμές!Για να πω την αλήθεια περίμενα ότι η Bella θα είναι πιο απόμακρη μετά απο όσα συνέβησαν μεταξύ τους αλλά με εξέπληξες. Και όσο για το τραγούδι-----> Απλά υπέροχο. Τώρα(οκ,μην με περάσεις για επιπόλαια,καταλαβαίνω και το ξέρω ότι τα θέλω όλα δικά μου ) ανυπομονώ για νέο κεφάλαιο στο 1920... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:35 | |
| Δηλαδή θέλετε 1920 για τη συνέχεια; Ούτε λόγος για μερικά ακόμα κεφάλαια SitD??? | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:38 | |
| εγω θελωωω!!εγω θελω sitd!!!! Μαιρηηηη!!!pleaseeee!!do it for meee!! εχω εμπνευσηηη!!!!!κρατα ενα δυο κεφαλαια για το sitd!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:49 | |
| Και γω ΣΣ θελω....αλλα οτι σου βγει!!
Διαβασα και το κεφάλαιο αυτο...
Για αλλη μια φορα μου αρεσε η σκηνη που ανοιγει την πορτα και βλέπει το παιδάκι τους να κοιμάται....
Το αγαπημένο μου ομως κομμάτι ηταν οταν εκλεισε τα φώτα στην βιβλιοθηκη και ο Εντουαρντ σκέφτηκε εκεινη την νυχτα στο σκοτεινο δωμάτιο. Συνδεσες τοσο ωραια παρελθον με παρον.
Γιατι η Μπέλλα δεν θέλει να αποκαλυψει στον Τζασπερ όλη την αλήθεια?? Δεν μπορώ να καταλάβω.....
Δεν μπορεις να πεις αυτο το ποστ δεν ειναι ουτε μαξιλαροθήκη!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:01 | |
| H βραδιά που μοιράστηκε η Μπέλλα με τον Έντουαρντ στο παρελθόν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο γιαυτή και ταυτόχρονα κάτι που δεν της είναι εύκολο να μιλάει γιαυτό. Ας μη ξεχνάμε ότι αποφάσισε τελικά να το πει μόνο στην ¶λις και αυτό επειδή δεν είχε άλλη επιλογή αλλά και επειδή πραγματικά έχει μοιραστεί πολύ περισσότερα με την ¶λις από οποιονδήποτε άλλον. Της εμπιστεύεται το παιδί της και την έχει βοηθήσει από την πρώτη στιγμή. Γιαυτό δεν θέλει να μιλήσει στον Τζάσπερ προς το παρόν. Αν και η τύχη τα φέρνει κάπως διαφορετικά καμία φορά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:04 | |
| Ναι αλλα και πάλι δεν ειναι και πολύ δεμένη με τον Τζάσπερ?? | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:06 | |
| Ηταν Τ.Ε.Λ.Ε.Ι.Ο.!...το κακο ειναι οτι τωρα που το διαβασα θελω κι αλλο | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|