| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 22:23 | |
| Βασικά δεν θα έχει κάτι συνταρακτικό αλλά μάλλον θα θέλετε να δείτε τι θα γίνει παρακάτω! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 22:27 | |
| Εννοειται!!!!
Το ταξίδι.....εγω έχω την εντυπωση οτι θα δούμε κάποια λεμονάδα εκτος των flashback...... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 22:29 | |
| ε καλα...ειναι που ειναι η κατασταση στο απροχωρητο απο την αγωνια και το σασπενς ... θα παει παρακατω! πιστευω οτι θα εχουμε θεμα παλι... μια ερωτηση! μονο μιααα!!!Μαιρη.. - Σπόιλερ:
Ο Ντανιελ θα γνωρισει συντομα τον Εντουαρντ? Εννοω...ο Εντ θα μαθει συντομα για την υπαρξη του Ντανι? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 22:37 | |
| εχω την εντυπωση οτι θα μας παιδευσει για πολύ ακόμη με αυτο το θέμα..... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 23:11 | |
| χμμ... - Σπόιλερ:
μάλλον όχι και τόσο σύντομα! Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας1
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 23:15 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- χμμ...
- Σπόιλερ:
μάλλον όχι και τόσο σύντομα! Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας1
το ήξερα....... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 23:18 | |
| Λοιπόν αυτόν τον δρόμο που έχουμε δεν μπορούμε να τον βάλουμε σε fast forward? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 23:30 | |
| ¶μα τον βάλουμε σε ff θα χαθεί η ουσία... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 23:35 | |
| εννούσε νομιζω να τα βρισκουμε γρηγορα....κατι που δεν γινεται γιατι εχουμε και δουλειες...... και αυτο με το "χανεται η ουσια"εχεις δίκιο. Ακομα και η καθυστερηση ειναι γλυκια! Εχει σασπενς!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 23:41 | |
| Αν και ειναι βασανιστικη... είμαι μαζόχα οπότε...! Με την ησυχία σου | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 5 Ιουν 2010 - 0:08 | |
| Μολις διαβασα το κανουριο κεφαλαιο!!!
Παρολο που η Μπελλα προσπαθει να προσγειωσει τον Εντουαρντ, εγω βλεπω καρδουλες και φτερωτα μωρακια με βελη ολογυρα τους!!!!!
Μπηκαμε σε καλο δρομο!!!! Υπομονη και επιμονη!!!! Θα πεσει το κοριτσι!!!!
Τωρα για full λεμοναδα δεν ξερω........δεν θα καταλαβει ο Εντουαρντ ποια ειναι η Μπελλα????
'Η δεν θα μπορει να συνδεσει τα συναισθηματα του με τα γεγονοτα??
BTW ψηθηκα να διαβασω τη " Βερονικα"!!! Παρολο που με τον Κοελο δεν τα παω καλα, με ιντριγκαρε πολυ η συζητηση τους!!!
Υ.Γ. Να περιμενουμε το ταξιδι σε επομενο κεφ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 5 Ιουν 2010 - 0:14 | |
| April, πίστεψε με, ούτε κι εγώ είμαι τρελή φαν του Κοέλο αλλά το συγκεκριμένο βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ! Υπάρχει και ταινία ανακάλυψα πρόσφατα και την είδα! Αλλά... όπως συνήθως χάνει σε σχέση με το βιβλίο. Και μπορώ αν θέλεις να στο στείλω σε pdf να το διαβάσεις. Και όποιος άλλος ενδιαφέρεται εννοείται! Εν το μεταξύ δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η ιστορία έχει κάποια κοινά με τη δική μου κατά κάποιο τρόπο. Σίγουρα αποτέλεσε ας πούμε βασική πηγή έμπνευσης. Τώρα περί λεμονάδων έχω να πω ότι είστε ανυπόμονοι! Κάθε πράγμα στον καιρό του! Και για να μην αγωνιάτε, στο επόμενο κεφάλαιο δεν έχει ταξίδι! Θα έχουμε ένα κεφάλαιο 'γέφυρα' όπως μου αρέσει να το αποκαλώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 5 Ιουν 2010 - 0:17 | |
| Μπορεις να το στειλεις και σε εμένα??? να εχω να διαβαζω το καλοκαιρι..... αρα αφου ενα κεφάλαιο θα ειναι γεφυρα θα γραψεις τουλάχιστον αλλά 3-4 απο ΣΣ ετσι?? | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 5 Ιουν 2010 - 0:45 | |
| απλα θελουμε να μαθουμε τι θα γινει,ανυπομονουμε.Χαιρομαι που εχει δρομο μπροστα η ιστορια γιατι ειναι τελεια και δε θελω να τελειωσει αλλα θελω να δω τη συνεχεια.Ελπιζω η μπελα να παει ταξιδι με τον εντουαρτ και να συνεχισεις να μας δινεις της σκεψεις του, μου αρεσει που στις κορφαιες σκηνες μας τις δεινεις απο τη μερια του,ο τροπος που βλεπουμε την αγαπη του τι να πω εξωπραγματικος, με μαγευειΕλπιζω να δουμε συντομα τη συνεχεια | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 5 Ιουν 2010 - 1:02 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 5 Ιουν 2010 - 13:28 | |
| εγω παντως θα ηθελα να δω κ κατι απο 1920!μην το αφησεις τελειος αυτο..... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 7 Ιουν 2010 - 19:43 | |
| Ήθελα απλά να ενημερώσω ότι είμαι σε καλό δρόμο στο επόμενο κεφάλαιο! Έχω γράψει το περισσότερο! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 7 Ιουν 2010 - 19:49 | |
| Πρωτον ανυπομονω για καθε κεφαλιαο σου!! Το βραδυ θα σου παραθεσω και τα σχολια μου για το προηγουμενο κεφαλαιο. Σορρυ που καθυστερω αλλα δεν προλαβαινω!! Και οσο αφορα το βιβλιο ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα? | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 7 Ιουν 2010 - 19:49 | |
| ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ανυπομονω και προσκυναω το σιωπη στο σκοταδι μια ερωτησουλα μονο ο εντουαρντ εχει καταλαβει ποια ειναι η μπελλα? | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 7 Ιουν 2010 - 19:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 7 Ιουν 2010 - 20:07 | |
| Λοιπόν, όχι ο Έντουαρντ δεν έχει καταλάβει 'ποια' είναι η Μπέλλα. Έρη, αν με ρωτάς για τη Βερόνικα το pdf που έχω είναι στα Ελληνικά. Όποιος θέλει να του το στείλω μάλλον βολεύει καλύτερα μέσω msn. Δεν χρειάζεται να απολογείται όποιος δεν προλαβαίνει να κάνει σχόλια. Αφού σας αρέσει η ιστορία έτσι κι αλλιώς και την απολαμβάνετε αυτό έχει σημασία. Και επίσης δεν χρειάζεται να απολογείται όποιος δεν έχει διαβάσει το τελευταίο κεφάλαιο. Καλύτερα, άμα μαζευτούν μερικά κεφάλαια τα διαβάζετε όλα μαζί και το ευχαιστιέστε! Αν όλα πάνε καλά ίσως αύριο να μπορέσω να το ανεβάσω. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 7 Ιουν 2010 - 20:22 | |
| ευχαριστουμεεεεεε.....με την ησυχια σου δε σε πιεζουμε αν και καιγομαστε να διαβασουμε το επομενο.επισης ειναι αλλα μιας και εισαι εδω.περιμενω ακομα να επιβεβαιωσεις το αιτημα φιλιας μου στο facebook. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 7 Ιουν 2010 - 20:38 | |
| Εχμ.... θέλεις να μου πεις ποια είσαι; Μπερδεύομαι και για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι τρελή φαν του Facebook. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 7 Ιουν 2010 - 20:45 | |
| - Σπόιλερ:
Δεσποινα Αθανασιαδη.
| |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|