| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 19:06 | |
| Αν όλα πάνε καλά,Μαίρη,το βραδάκι θα έχουμε καινούριο κεφάλαιο;Πες ΝΑΙ!!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 20:59 | |
| Ναι αλλά δεν πήγαν καλά... Όπως συνήθως προέκυψαν διάφορα απρόοπτα και βγήκα εντελώς εκτός προγραμμάτος... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:03 | |
| Δεν πειράζει και αύριο και μεθαύριο μέρες είναι,δε χανόμαστε! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:10 | |
| ναι Μαρια μου εδω θα ειμαστε! | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:15 | |
| Επειδη μπερδεύτικα πότε θα έχουμε κεφάλαιο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:17 | |
| Αμάν ρε συ Ρένα!Πολύ πλάκα έχεις,ειλικρινά!!!Χαχαχα! Έτσι στα καλά καθούμενα κι ενώ περίμενα απάντηση απο τη Μαίρη ή τα σχόλια κάποιοι άλλου εμφανίζεσαι εσύ!Χριστέ μου!Δάκρυσα! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:20 | |
| Μα μπερδεύτικα το κακόμοιρο! Τελικά; Πότε θα έχουμε; Έχω χάσει τα αβγά και τα πασχάλια εδώ! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:29 | |
| Εδώ τα έχω χάσει εγώ! Δεν ξέρω παιδιά, αλήθεια. Δεν ξαναμιλάω άλλη φορά άμα δεν έχω έτοιμο κεφάλαιο. Προχώρησα χτες αλλά σήμερα δεν κατάφερα να γράψω λέξη... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:33 | |
| Μαιρη μου το ξερουμε οτι το σπιτι η δουλεια, οι συγκυριες γενικοτερα ειναι ασταθμητος παραγοντας!! Μην βιαζεσαι και μην πιεζεσαι!! Οταν ειναι ετοιμο εμεις θα το διαβασουμε με χαρα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:39 | |
| Σε αυτό βασίζομαι! Στην υπομονή σας και ότι όποτε είναι έτοιμο θα το διαβάσετε με χαρά! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:42 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Σε αυτό βασίζομαι! Στην υπομονή σας και ότι όποτε είναι έτοιμο θα το διαβάσετε με χαρά!
Oσο γι αυτο να εισαι σιγουρη!!! - Σπόιλερ:
Χαιρομαι επισης διοτι εχω παραπανω χρονο για να δημιουργησω!!!!
take your time!! εμεις εδω θα ειμαστε, το φορουμ εδω θα ειναι..και θα περιμενουμε εναγωνιως!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:44 | |
| Θα προσπαθήσω να συνεχίσω λίγο απόψε. Ευτυχώς η έμπνευση δεν με έχει εγκαταλείψει! Κάτι είναι κι αυτό! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:44 | |
| Εννοείται οτι θα το διαβάσουμε με χαρά και αγωνία και ενθουσιασμό..εγώ όποτε βγαίνει κεφάλαιο, τα παρατάω όλα και τρέχω να το διαβάσω και όχι μια φορά μόνο!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:48 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 9 Ιουν 2010 - 11:53 | |
| με την ησυχια σου!ηρεμισε,χαλαρωσε κ οποτε μπορεσεις συνεχιζεις! σιγουρα ειναι δυσκολο εδω εμεις που δεν δουλευουμε ακομα κ δεν προλαβαινουμε! εμεις εδω θα ειμαστε κ θα περιμενουμε παλι να μας εκπληξεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 21:52 | |
| Έχει πέσει πολύ γκαντεμιά... εκτός ότι δεν καταφέρνω να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο, δεν έχω ιντερνετ πάλι... έφαγα μούτζα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 21:53 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Έχει πέσει πολύ γκαντεμιά... εκτός ότι δεν καταφέρνω να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο, δεν έχω ιντερνετ πάλι... έφαγα μούτζα...
πωπω ρε Μαιρη.. τι να πω! Καθε εμποδιο για καλο δεν λενε??? Θα τελειωσει το κεφαλαιο!! Και θα ναι και τελειο!!! Μην αγχωνεσαιιι!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 21:54 | |
| δεν πειραζει μαρια μου...!εμεις εδω ειμαστε και περιμενουμε..! παντως λες και δεν το χει η τυχη μας να διαβασουμε τη συνεχεια...! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 23:22 | |
| Μην στενοχωριεσαι και αγχωνεσαι.Καταλαβαίνουμε και όταν θα το δημοσιευσεις θα αποδεικτει σιγουρα οτι άξιξε την αναμονη!!!!!!!!!!!! Παντως και σε μενα τις χειροτερες στιγμες κοβεται το ιντερνετ ειδικα τα βραδια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 23:33 | |
| Λοιπόν το ίντερνετ επέστρεψε προς το παρόν αλλά πραγματικά αυτό το κεφάλαιο έχει περάσει από 40 κύμματα. | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 23:37 | |
| Μαρια πειραζει και παραπειραζει ....που ειναι το κεφαλαιο οεο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 23:43 | |
| Ναι... το κεφάλαιο είναι στην εξής κατάσταση: Το πρώτο μέρος το έγραψα την Κυριακή το βράδυ. Το δεύτερο είδα κι έπαθα και το μισό το είχα γράψει στο χέρι και μετά το μετέφερα. Λείπει βέβαια ένα σημείο από τη μέση που σκέφτηκα ότι θα το έγραφα μετά για να συνεχίσω με κάποιο πιο ενδιαφέρον σημείο. Στη συνέχεια ξεκίνησα χτες και έγραφα το τρίτο μέρος το οποίο δεν το ολοκλήρωσα και σήμερα ξεκίνησα στο χέρι το τέταρτο μέρος το οποί δεν ολοκλήρωσα επίσης! Βασικά όποιος θα διαβάσει τα παραπάνω θα λιώσει στα γέλια αλλά πιστέψτε με είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί με διακόπτουν συνέχεια για διάφορους λόγους. Δεν έχω καθαρό χρόνο να πω θα αφιερώσω π.χ. δύο ώρες αποκλειστικά, δεν υπάρχει στη ζωή μου αυτό. Όσες έχετε παιδιά με καταλαβαίνετε. Λοιπόν για να μη σας κουράζω άλλο, απ' ότι βλέπω πάμε για ΣΚ. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 23:44 | |
| τα δυσκολα περασαν αφου ηρθε το ιντερνετ! για να γινει κατι καλο πρεπει να περασει απο δυσκολιες ασε που μας κρατας σε ανυπομονισια... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|