| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:07 | |
| Μαρακι μου ξερω οτι ειναι ακομα νωρις αλλα αν μπορεις να υπολογισεις πες μας ποτε θα βγει το επομενο | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:24 | |
| Είναι πολύ δεμένη με τον Τζάσπερ αλλά είναι μερικά θέματα που όλες οι γυναίκες προτιμούν να τα μοιράζονται με τις 'γυναίκες' φίλες τους. Η Μπέλλα έχει τον Τζάσπερ σαν αδελφό της αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θέλει να μοιραστεί μαζί του. Ας μη ξεχνάμε ότι έχει περάσει και κάποιος καιρός και κάποια πραγματάκια έχουν αλλάξει για τη Μπέλλα. Όχι ότι δεν βλέπει τον Τζάσπερ όπως τον έβλεπε και παλιά αλλά με την ¶λις έχει έρθει ακόμα πιο κοντά. Το επόμενο κεφάλαιο; Δεν έχω ιδέα... Είδα κι έπαθα να τελειώσω αυτό εδώ! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:34 | |
| Πραγματικά ήταν υπέροχο όπως όλα τα άλλα κεφάλαια! Αλλά αυτό είχε κάτι το ξεχωριστό! Πάλι μόνος; Γιατί βρε γλυκιά μου; Τι σου φταίει το παιδάκι και σε κάθε κεφάλαιο καταλήγει μόνος και έρημος? Τι σου έκανε βρε; Μα τι ρωτάω και εγώ; Ο κύριος ακατάδεκτος που μην του κάνουν μία ερώτηση για την προσωπική του ζωή! Προσπαθεί να τηβ αποφήγει! Καλή συνέχεια ελπίζω το επόμενο κεφάλαιο να είναι τόσο καλό ή και καλύτερο από αυτό! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:39 | |
| Μαιρη μουυυ!!!! ειμαι τοσο συγκινημενηηη!!! εδειξαν επιτελους ευθεως τα συναισθηματα τους!!! αγαπω εντουαρντ οταν βρισκεται σε περισυλλογηηηη!! μ αρεσε που η αλις ειναι προστατευτικη, μ αρεσε ο τζας που θελει να μαθει πολλα*(ταυτιζομαστε λιγο πολυ!) επισης η περιγραφη των φιλιων και των συζητησεων ειναι αλλο πραγμα!!! ειλικρινα...αν ειχα καπελο θα στο εβγαζααα!!! τρομερο κεφαλαιο απο καθε αποψη! και ταιριαξε ωραια και η φωτοο στην αρχη!! αξιζε η αναμονη! εισαι η εμπρακτη αποδειξη του '' το καλο πραγμα αργει να γινει!''...οσο για το επομενο περιμενω τοοσο ενα ακομα sitd!!! αλλα και το 1920 works fine! απλα νιωθω καπως πιο...οτι θελω να δω περισσοτερο mr. cullen!!! take your time!XD | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 2:09 | |
| | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 2:25 | |
| Οντως ΤΕΛΕΙΟ,φοβερες σκηνες.Ο Τροπος που περιεγραψες τα συναισθηματα του Εντουαρτ, τη χαρα και την αγωνια του με ξετρελανε,ηταν πολυ ζωντανος και παραστατικος.ΜΟΥ αρεσαν οι σκηνες απο τη πλευρα της μπελας αλλα χαρηκα που τη σκηνη στη βιβλιοθηκη και στο αυτοκινητο τα έδωσες απο τη μερια του εντουαρτ.Και εγω φοβομουν οτι η μπελα θα ηταν πιο απομακρη και οτι ισως πληγωνε τον εντουαρτ με τη σταση της αλλα μας εξεπληξες ευχαριστα.καταλαβαινω γιτι δεν μιλα στον τζασπερ και αγωνιω να δω αν θα πανε τελικα μαζι ταξιδι,ελπιζω πως ναι.Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να απαλλαγεις απο εμας, μολλις αναρτησες το 10 κεφαλαιο και θελουμε και αλλο,εγω παντως ανυπομονω παρα μα παρα πολυ.ΑΝ και μου αρεσει πολυ το 1920 προτιμω να συνεχισεις το ΣΣΣ ειναι σε πολυ κρισιμο σημειο και δεν θα ανταξω την αναμονη, αλλα οτι σου βγει και το 1920 να συνεχισεις μετα ειμαι σιγουρη οτι θα με ξερελανει.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ | |
|
| |
katia2110 Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 11/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 3:51 | |
| Ηταν απλα ΤΕΛΕΙΟ ...το κακο ειναι οτι τωρα που το διαβασα θελω κι αλλο!!!!!!!!!εχω πορωθει με το σιωπη στο σκοταδι και το 1920.περιμενω με τρελη αγωνια τη συνεχεια ελπιζω να βγει και αλλο κεφαλαιο συντομα!!!!!!!!! λατρευω κ το σιωπη στο σκοταδι και το 1920 ειναι απλα...... αχχχχχχχχχχχ απλα δεν εχω λογια!!!!!λυπαμαι πολυ αν σε πιεζω απλος δεν κρατιεμε αλλοοοοοοοοοοοο θελω να μαθω την συνεχειααα(κ απο τα 2) γραφεις τελεια......... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 8:54 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 9:35 | |
| Μαρια εχω εκφρασει πολλες φορες την αδυναμια μου για το σιωπη στο σκοταδι-οσο κι αν κανει εντυπωση σε καποια ατομα αυτο χαχαχα!!!!!!!! Επισης εχω αναφερει πολλες φορες οτι μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις!!!!! Το λεω λοιπον γι ακομα μια φορα....μπραβο!!!!!! Το κεφαλαιο μου αρεσε παρα πολυ,ηταν ακριβως αυτο που περιμενα.Τα συναισθηματα του Εντουαρντ φανηκαν τοσο εντονα που με αγγιξαν καταβαθα.Ειναι τοσοοοοοοο........ ερωτευσιμος!!!!!!!!! Περιμενω με πραγματικη αγωνια κ ανυπομονησια το κεφαλαιο που θα πανε μαζι εκεινο το...ταξιδακι!!!!!! Καλη εμπνευση!!!!!!! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 9:56 | |
| Μαράκι τέλειο το κεφάλαιο... νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα που έχεις γράψει... Ανυπομονώ για την συνέχεια... Να σε ρωτήσω, το επόμενο θα είναι ΣΣΣ ή 1920??? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 11:50 | |
| Διχως λογια.... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 11:56 | |
| Εχμ... για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει ακόμα με τι θα συνεχίσω. Αλλά λέω να γράψω ένα ακόμα κεφάλαιο SITD και μετά 1920 και βλέπουμε! Και για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ για τα υπέροχα σχόλια σας! You are the best! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 12:02 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Εχμ... για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει ακόμα με τι θα συνεχίσω. Αλλά λέω να γράψω ένα ακόμα κεφάλαιο SITD και μετά 1920 και βλέπουμε!
Και για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ για τα υπέροχα σχόλια σας! You are the best! Τι εννοεις δεν ξερεις με τι να συνεχισεις εγραψες κιολας τα αντιστοιχα κεφαλαια που ειχες γραψει στο 1920;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; αν δεν κανουνε το ταξιδι δεν αλλαζεις ιστορια με τιποτα!!!!!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 12:17 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 12:54 | |
| ειναι τοσο τελειο φεν εχω λογια ακομα κλαιω εχεις μεγαλο ταλεντο μηπως να το εκδοσεις ?πραγματικα τα συναισθηματα ειναι τοσο ζωντανα νιωθεις να ταυτιζεσαι και σε εμπνεει ο κοελιο τι τελεια με εχει συνεπαρει πραγματικα ειναι τοσο ζωντανο υποκλινομαι | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| |
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 15:27 | |
| Φανταστικο!!!Ηρθες απ'το θεο.... πηρα και την δοση του κεφαλαιου μου σημερα!!!Μετα παω σφερα να διαβασω το "Taken"!!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 15:28 | |
| τελειο οπως προειπα, συνεχισε το ΣΣΣ τνευρα μου θα γινουν κλωστες μεχρι να δω την συνεχεια, αν θα πανε ταξιδι και τι θα κανουν, λυπησου τους φιλους μου, ποση υπομονη να κανουν μς μενα οι καημενοι και το 1920 μου αρεσει αλλα για την ωρα παντρευτηκαν και ειναι ευτυχισμενη.Τ ι να κανουμε που τα τελευταια 2 κεφαλαια τοΥ ΣΣΣ ηταν ανεπαναλειπτα και δεν μπορουμε να ξεκολησουμε? | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 15:37 | |
| τι τελειο κεφαλαιο.μπραβο μαρακι... και το τραγουδι υπεροχο... ανυπομονω για το επομενο. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 17:42 | |
| γεια σου μαρια ακουσα ενα τραγουδι απο το σαουντρακ της εκλειψης λεγεται metric eclipse all yours και μου θυμισε πολυ το σιωπη στο σκοταδι το οποιο και προσκυναω[θα σου ξαναπω οτι εισαι μεγαλο ταλεντο και ο τροπος που γραφεις ειναι μοναδικος]ακουσε το κομματι αν θελεις μπορει να σε εμπνευσει μποεις να το βρεις στο ellinadiko.com
Έχει επεξεργασθεί από τον/την izzy cullen στις Παρ 4 Ιουν 2010 - 21:55, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 18:38 | |
| υπεροχο δεν εχω λογια!οτι γραφεις μου αρεσει απιστευτα....ποσο να αντεξει ενας ανθρωπος? περιμενω συνεχεια....ξερω οτι βιαζομαι αλλα τι να κανω?αφου με συναρπαζει οτι γραφεις? κ να ξερεις οτι ειμαι απαιτητικη αναγνωστρια.φτανεις τις προσδοκιες μου!!!πραγματικα μπραβο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 22:03 | |
| Δηλαδή να συνεχίσω με Σιωπή στο Σκοτάδι έτσι;;; ΟΚ! Θα προσπαθήσω να γράψω σύντομα το επόμενο κεφάλαιο θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ! (Γιατί κάτι μου λέει ότι μετά από αυτό το κεφάλαιο θα θέλετε κι άλλο SITD??? ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 22:09 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 22:13 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 4 Ιουν 2010 - 22:19 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|