Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 0:07

Μαρακι μου ξερω οτι ειναι ακομα νωρις αλλα αν μπορεις να υπολογισεις πες μας ποτε θα βγει το επομενο WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 737142
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 0:24

Είναι πολύ δεμένη με τον Τζάσπερ αλλά είναι μερικά θέματα που όλες οι γυναίκες προτιμούν να τα μοιράζονται με τις 'γυναίκες' φίλες τους. Η Μπέλλα έχει τον Τζάσπερ σαν αδελφό της αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θέλει να μοιραστεί μαζί του. Ας μη ξεχνάμε ότι έχει περάσει και κάποιος καιρός και κάποια πραγματάκια έχουν αλλάξει για τη Μπέλλα. Όχι ότι δεν βλέπει τον Τζάσπερ όπως τον έβλεπε και παλιά αλλά με την ¶λις έχει έρθει ακόμα πιο κοντά.

Το επόμενο κεφάλαιο; Δεν έχω ιδέα... Είδα κι έπαθα να τελειώσω αυτό εδώ! lol!
http://www.jokastia.blogspot.com
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 0:34

Πραγματικά ήταν υπέροχο όπως όλα τα άλλα κεφάλαια! Αλλά αυτό είχε κάτι το ξεχωριστό! Πάλι μόνος; Γιατί βρε γλυκιά μου; Τι σου φταίει το παιδάκι και σε κάθε κεφάλαιο καταλήγει μόνος και έρημος? Τι σου έκανε βρε; Μα τι ρωτάω και εγώ; Ο κύριος ακατάδεκτος που μην του κάνουν μία ερώτηση για την προσωπική του ζωή! Προσπαθεί να τηβ αποφήγει! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 Icon_razz
Καλή συνέχεια ελπίζω το επόμενο κεφάλαιο να είναι τόσο καλό ή και καλύτερο από αυτό!
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 0:39

Μαιρη μουυυ!!!! huggie WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 773164 ειμαι τοσο συγκινημενηηη!!!
εδειξαν επιτελους ευθεως τα συναισθηματα τους!!! αγαπω εντουαρντ οταν βρισκεται σε περισυλλογηηηη!!
μ αρεσε που η αλις ειναι προστατευτικη, μ αρεσε ο τζας που θελει να μαθει πολλα*(ταυτιζομαστε λιγο πολυ!)
επισης η περιγραφη των φιλιων και των συζητησεων ειναι αλλο πραγμα!!!
ειλικρινα...αν ειχα καπελο θα στο εβγαζααα!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 34442
τρομερο κεφαλαιο απο καθε αποψη!
και ταιριαξε ωραια και η φωτοο στην αρχη!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 34442 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 388681
αξιζε η αναμονη! εισαι η εμπρακτη αποδειξη του '' το καλο πραγμα αργει να γινει!''...οσο για το επομενο περιμενω τοοσο ενα ακομα sitd!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 474941
αλλα και το 1920 works fine!
απλα νιωθω καπως πιο...οτι θελω να δω περισσοτερο mr. cullen!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 34442
take your time!XD
Vampire love
New Moon Victim
New Moon Victim
Vampire love

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 170
Registration date : 12/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 2:09

Τι κεφάλαιο και αυτό!!!!!!Υπέροχο!!!Μου άρεσε πάρα πολύ, απο όπου και να το πιάσω μου άρεσε!Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι οτι τελείωσε και τώρα πρέπει να περιμένωωωω Embarassed Embarassed Τελικά το ΣΣΣείναι το αγαπημενο μου,στην αρχή νόμιζα οτι είναι το 1920, γιατί το ΣΣΣ δεν μπορούσα να το καταλάβω απόλυτα, με την όλη ιστορία του πειράματος και πως ακριβώς έγινε και πως δέχτηκε κανείς να κάνει κάτι τέτοιο...αλλά τώρα έχω γοητευτεί..και ερωτεύομαι τον Εντουαρντ απο την αρχή....Ευχαριστώ Μαρία για τις ιστορίες σου!!Σε παρακαλώ συνέχισε με Σιωπή στο Σκοτάδι αν γίνεται WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 691689
emi
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 2:25

Οντως ΤΕΛΕΙΟ,φοβερες σκηνες.Ο Τροπος που περιεγραψες τα συναισθηματα του Εντουαρτ, τη χαρα και την αγωνια του με ξετρελανε,ηταν πολυ ζωντανος και παραστατικος.ΜΟΥ αρεσαν οι σκηνες απο τη πλευρα της μπελας αλλα χαρηκα που τη σκηνη στη βιβλιοθηκη και στο αυτοκινητο τα έδωσες απο τη μερια του εντουαρτ.Και εγω φοβομουν οτι η μπελα θα ηταν πιο απομακρη και οτι ισως πληγωνε τον εντουαρτ με τη σταση της αλλα μας εξεπληξες ευχαριστα.καταλαβαινω γιτι δεν μιλα στον τζασπερ και αγωνιω να δω αν θα πανε τελικα μαζι ταξιδι,ελπιζω πως ναι.Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να απαλλαγεις απο εμας, μολλις αναρτησες το 10 κεφαλαιο και θελουμε και αλλο,εγω παντως ανυπομονω παρα μα παρα πολυ.ΑΝ και μου αρεσει πολυ το 1920 προτιμω να συνεχισεις το ΣΣΣ ειναι σε πολυ κρισιμο σημειο και δεν θα ανταξω την αναμονη, αλλα οτι σου βγει και το 1920 να συνεχισεις μετα ειμαι σιγουρη οτι θα με ξερελανει.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
katia2110
Twilight Human
Twilight Human
katia2110

Θηλυκό Ζυγός
Αριθμός μηνυμάτων : 30
Registration date : 11/01/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 3:51

Ηταν απλα ΤΕΛΕΙΟfaint ...το κακο ειναι οτι τωρα που το διαβασα θελω κι αλλο!!!!!!!!!εχω πορωθει με το σιωπη στο σκοταδι και το 1920.περιμενω με τρελη αγωνια τη συνεχεια ελπιζω να βγει και αλλο κεφαλαιο συντομα!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 480860 λατρευω κ το σιωπη στο σκοταδι και το 1920 ειναι απλα...... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 6512 αχχχχχχχχχχχ απλα δεν εχω λογια!!!!!λυπαμαι πολυ αν σε πιεζω απλος δεν κρατιεμε αλλοοοοοοοοοοοο θελω να μαθω την συνεχειααα(κ απο τα 2)

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 201917 γραφεις τελεια.........
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 8:54

Μπράβο WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 201917 Υπέροχο WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 31995
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 9:35

Μαρια εχω εκφρασει πολλες φορες την αδυναμια μου για το σιωπη στο σκοταδι-οσο κι
αν κανει εντυπωση σε καποια ατομα αυτο χαχαχα!!!!!!!!
Επισης εχω αναφερει πολλες φορες οτι μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις!!!!!
Το λεω λοιπον γι ακομα μια φορα....μπραβο!!!!!!
Το κεφαλαιο μου αρεσε παρα πολυ,ηταν ακριβως αυτο που περιμενα.Τα συναισθηματα
του Εντουαρντ φανηκαν τοσο εντονα που με αγγιξαν καταβαθα.Ειναι τοσοοοοοοο........
ερωτευσιμος!!!!!!!!!
Περιμενω με πραγματικη αγωνια κ ανυπομονησια το κεφαλαιο που θα πανε μαζι
εκεινο το...ταξιδακι!!!!!! geek
Καλη εμπνευση!!!!!!! lol!
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 9:56

Μαράκι τέλειο το κεφάλαιο... νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα που έχεις γράψει...
Ανυπομονώ για την συνέχεια...
Να σε ρωτήσω, το επόμενο θα είναι ΣΣΣ ή 1920???
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 11:50

Διχως λογια.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 474941
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 11:56

Εχμ... για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει ακόμα με τι θα συνεχίσω. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 876749 Αλλά λέω να γράψω ένα ακόμα κεφάλαιο SITD και μετά 1920 και βλέπουμε! Wink

Και για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ για τα υπέροχα σχόλια σας! You are the best! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 906998
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 12:02

WhiteQueen έγραψε:
Εχμ... για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει ακόμα με τι θα συνεχίσω. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 876749 Αλλά λέω να γράψω ένα ακόμα κεφάλαιο SITD και μετά 1920 και βλέπουμε! Wink

Και για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ για τα υπέροχα σχόλια σας! You are the best! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 906998

Τι εννοεις δεν ξερεις με τι να συνεχισεις εγραψες κιολας τα αντιστοιχα κεφαλαια
που ειχες γραψει στο 1920;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αν δεν κανουνε το ταξιδι δεν αλλαζεις ιστορια με τιποτα!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 691775
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 12:17

lena έγραψε:

Τι εννοεις δεν ξερεις με τι να συνεχισεις εγραψες κιολας τα αντιστοιχα κεφαλαια
που ειχες γραψει στο 1920;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αν δεν κανουνε το ταξιδι δεν αλλαζεις ιστορια με τιποτα!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 691775

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 403120 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 403120 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 403120

Συμφωνω!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 403120 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 403120

Α και ξέχασα να πω πριν...μου μπήκε μια υποψια.....ενας απο τους χαρακτηρες της Βερόνικα λέγεται 'Εντουαρντ' μήπως ο δικος μας ο Εντ το διάλεξε και για αυτον τον λόγο. Ασυναισθητα, κάτι του έλεγε να της προτεινει αυτο και στην πραγματικοτητα ηταν αυτο αλλα δεν το ηξερε συνηδητα ούτε ο ιδιος??
Δεν ξέρω αν κατάλαβες την ερωτηση.....και απο ότι φαινεται ειμαι η μονη που σε πρήζω. Αυτο βεβαια θα μπορουσε να ειναι και σε μία συνεντευξη......
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 12:54

ειναι τοσο τελειο φεν εχω λογια ακομα κλαιω εχεις μεγαλο ταλεντο μηπως να το εκδοσεις ?πραγματικα τα συναισθηματα ειναι τοσο ζωντανα νιωθεις να ταυτιζεσαι και σε εμπνεει ο κοελιο τι τελεια με εχει συνεπαρει πραγματικα ειναι τοσο ζωντανο υποκλινομαι WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 31995
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 13:29

μαρια μου μπραβο...καταπληκτικο..μου αρεσε πολυ που σταδιακα αρχιζουν να ανοιγονται και να εμπιστευονται ο ενας τον αλλο...οι στιγμες των φιλιων φυσικα απεριγραπτες...μας περασες πολυ εντονα τα συναισθηματα και των 2 χαρακτηρων φανταστικο...για αλλη μια φορα μπραβο...περιμενουμε συνεχεια... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 868134
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 15:27

Φανταστικο!!!Ηρθες απ'το θεο.... πηρα και την δοση του κεφαλαιου μου σημερα!!!Μετα παω σφερα να διαβασω το "Taken"!!!
emi
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 15:28

τελειο οπως προειπα, συνεχισε το ΣΣΣ τνευρα μου θα γινουν κλωστες μεχρι να δω την συνεχεια, αν θα πανε ταξιδι και τι θα κανουν, λυπησου τους φιλους μου, ποση υπομονη να κανουν μς μενα οι καημενοι και το 1920 μου αρεσει αλλα για την ωρα παντρευτηκαν και ειναι ευτυχισμενη.Τ ι να κανουμε που τα τελευταια 2 κεφαλαια τοΥ ΣΣΣ ηταν ανεπαναλειπτα και δεν μπορουμε να ξεκολησουμε?
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 15:37

τι τελειο κεφαλαιο.μπραβο μαρακι... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 4947 και το τραγουδι υπεροχο...

ανυπομονω για το επομενο.
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 17:42

γεια σου μαρια ακουσα ενα τραγουδι απο το σαουντρακ της εκλειψης λεγεται metric eclipse all yours και μου θυμισε πολυ το σιωπη στο σκοταδι το οποιο και προσκυναω[θα σου ξαναπω οτι εισαι μεγαλο ταλεντο και ο τροπος που γραφεις ειναι μοναδικος]ακουσε το κομματι αν θελεις μπορει να σε εμπνευσει μποεις να το βρεις στο ellinadiko.com kiss

Έχει επεξεργασθεί από τον/την izzy cullen στις Παρ 4 Ιουν 2010 - 21:55, 2 φορές συνολικά
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 18:38

υπεροχο δεν εχω λογια!οτι γραφεις μου αρεσει απιστευτα....ποσο να αντεξει ενας ανθρωπος?
περιμενω συνεχεια....ξερω οτι βιαζομαι αλλα τι να κανω?αφου με συναρπαζει οτι γραφεις?
κ να ξερεις οτι ειμαι απαιτητικη αναγνωστρια.φτανεις τις προσδοκιες μου!!!πραγματικα μπραβο....
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 868134
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 22:03

Δηλαδή να συνεχίσω με Σιωπή στο Σκοτάδι έτσι;;; ΟΚ! Θα προσπαθήσω να γράψω σύντομα το επόμενο κεφάλαιο θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ! Wink

(Γιατί κάτι μου λέει ότι μετά από αυτό το κεφάλαιο θα θέλετε κι άλλο SITD??? WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 921765 )
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 22:09

WhiteQueen έγραψε:
Δηλαδή να συνεχίσω με Σιωπή στο Σκοτάδι έτσι;;; ΟΚ! Θα προσπαθήσω να γράψω σύντομα το επόμενο κεφάλαιο θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ! Wink

(Γιατί κάτι μου λέει ότι μετά από αυτό το κεφάλαιο θα θέλετε κι άλλο SITD??? WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 921765 )

γιατι κατι μου λεει οτι θα μπεις στο.....προκειμενο;;;;;;;;;;; lol!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 22:13

WhiteQueen έγραψε:

Οτι σου το λέει εχει απόλυτο δίκιο!!!! lol!
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 22:19

WhiteQueen έγραψε:

yiiihaaaa!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 6512 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 6512
Μαιρη μου τελειαα!!
Κατι μου λεει οτι θα εχουμε καποια αποκαλυψη σ αυτο το κεφαλαιο ετσι δεν ειναι? Κατι...συνταρρακτικο!! giggle WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 474941
Σπόιλερ:
Εγω συνεχιζω ακαθεκτη και την σκεψη αλλα και την παραγωγη! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 388681 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 37 388681

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 37 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: