Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 20:23

Hello! geek

Λοιπόν να απαντήσω πρώτα στην ερώτηση, το απόσπασμα δεν είναι κεφάλαιο. Ούτε είναι σκηνή από το επόμενο κεφάλαιο. Είναι απλά μία σκηνή από αυτές που ουσιαστικά θα μπορούσαν να μείνουν και εκτός ιστορίας. ¶λλωστε δεν προσφέρει στην 'πλοκή'. Απλά μας κάνει να καταλάβουμε τους χαρακτήρες καλύτερα και στην προκειμένη περίπτωση τη σχέση της Μπέλλα με τη μητέρα της καθώς και τα 'σχεδιάκα' αποπλάνησης που καταστρώνει. lol! Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως outtake αν και βέβαια συνήθως τα outtake γράφονται αφού έχει ολοκληρωθεί μία ιστορία και το κάνουμε για να συμπληρώσουμε κάποια κομμάτια. Εμένα μου βγήκε αυθόρμητα να το γράψω τώρα που ταιριάζει και χρονικά με την εξέλιξη της ιστορίας.

Χαίρομαι που σας άρεσαν τα ρούχα και τα εσώρουχα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα. Μη ξεχνάτε πως έχουμε γάμους και άλλα τέτοια οπότε θα δούμε και νυφικά και παρανυφικά κ.τ.λ. Επίσης και κάποια αξεσουάρ.

Η Ρενέ θα δούμε παρακάτω πως σκέφτεται όλα αυτά σε σχέση με την κόρη της στο επόμενο κεφάλαιο. Προς το παρόν δεν θα χαιρόταν και πολύ νομίζω αν μάθαινε τις περιπέτειες της Μπέλλα. Όχι ότι δεν θα το καταλάβαινε αλλά όλες αυτές οι δραστηριότητες ήταν απαγορευμένες πριν το γάμο. Ουσιαστικά η Ρενέ δίνει τις ευλογίες της προσπαθώντας να προετοιμάσει τη Μπέλλα για το μετά. Από την στιγμή που θα γίνει σύζυγος και θα μπει η σφραγίδα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και τα θέματα τιμής ήταν πολύ σοβαρά εκείνη την εποχή. Αλλά όπως είπα πιστεύω ότι θα την καταλάβετε καλύτερα μετά το επόμενο κεφάλαιο που θα δούμε λιγάκι και τη δική της πλευρά.

Προς το παρόν συνεχίζω όπως έχω πει με 1920 αλλά σύντομα θα επιστρέψω στο SitD και αντίστροφα. Wink

Και φυσικά μπορείτε να με λέτε Μαίρη! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 34442
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 20:26

Λατρευω τις ιστοριες σου!!!Να ξερεις πως ειμαι μεγαλη θαυμαστρια σου!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 388681
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 20:39

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 876749 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 876749 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 876749

Παιδιά δεν θέλω θαυμαστές... Θέλω απλά να σας αρέσουν αυτά που γράφω και να ανυπομονείτε να δείτε τι θα γίνει παρακάτω. Wink Νομίζω ότι έτσι είναι ικανοποιημένος ένα συγγραφέας. kiss
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 20:43

Οχι απλος μας αρεσουν τρελενομαστε!!!Εχεις φοβερο ταλεντο!!!Μπραβω, δεν ξερω τι να σου πω!!Αμα με αυτα που γραφω σε κανω να νιωθεις αβολα γραψτο το μου Embarassed
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 20:49

Δεν νιώθω άβολα αλλά να αυτό το 'θαυμαστές' με κάνει να ντρέπομαι. Είναι two much δηλαδή...

Και αλήθεια σας λέω μερικές φορές νομίζω ότι γράφω βλακείες ή τα ίδια και τα ίδια. Αν διαβάσετε ξένα φανφικ, υπάρχουν απίστευτα ταλέντα εκεί έξω. Εγώ ούτε καν πλησιάζω.
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 20:51

Δεν ξερω, γραφεις τελεια παντως!!!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 21:05

Τα ειδα τα φορέματα. Και φθ=υσικά το πιο ωραιο και για την εποχη και για τα γουστα μου ηταν αυτο τον αρραβωνων της Μπέλλα (Τιτανικου)

Καλα δεν σχολιαζω τα εσωρουχα....καθως τα έβλεπε σκεφτόμουν πως θα αντιδράσει ο Εντουαρρντ οταν δει την Μπέλλα να τα φοραει. Να πω μονο οτι αφησα τη φαντασια μου να οργιαζει και δεν υπόσχομαι οτι θα τα ξαναφορέσει....αν καταλάβατε...... Smile

Ελπίζω το επόμενο κεφάλαιο να ειναι 1920. Πορώθηκα τωρα!!!
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 21:24

WhiteQueen έγραψε:
Δεν νιώθω άβολα αλλά να αυτό το 'θαυμαστές' με κάνει να ντρέπομαι. Είναι two much δηλαδή...

Και αλήθεια σας λέω μερικές φορές νομίζω ότι γράφω βλακείες ή τα ίδια και τα ίδια. Αν διαβάσετε ξένα φανφικ, υπάρχουν απίστευτα ταλέντα εκεί έξω. Εγώ ούτε καν πλησιάζω.

Μαιρη μου,πιστεψε με εχω διαβασει αρκετα fanfiction, παρολο που ειμαι μικρη...Οι δικες σου ιστοριες ειναι απο τις λιγες που με κανουν να λεω αμεσως μολις γυρναω απο το σχολειο''πρεπει να μπω στο φορουμ να δω αν εχει ανεβασει τιποτα η Queen(μου κολλησε απο την Μαρια-BELLA MARIE το Queen)''.Οι ιστοριες σου ειναι οι πιο παραστατικες και ...πως να το πω...?εκφραστικες(αν υπαρχει κατι τετοιο lol! ).Ξερεις ποσες φορες εχω τσακωθει με τον αδερφο μου οταν διαβαζω το 1920 ή την ''Σιωπη στο Σκοταδι''???

Αδερφος μου:θα σηκωθεις ποτε?θελω να μπω fb!!!
Εγω:δεν με νοιαζει...διαβαζω κατι τωρα...σε κανα μισαωρο ξαναελα...

(Μετα το μισαωρο)
Αδερφος μου:περασε το μισαωρο...
Εγω:κατσε στον μεγαλο υπολογιστη... lol! lol! lol! σου λεω μπορει να καθομαι και να διαβαζω και 2 και τρεις συνεχομενες φορες τα fanfiction σου...και φυσικα καθημερινα τσακωνομαστε για το laptop...και για το φορουμ...
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 21:33

alice cullen! έγραψε:
WhiteQueen έγραψε:

Μαιρη μου,πιστεψε με εχω διαβασει αρκετα fanfiction, παρολο που ειμαι μικρη...Οι δικες σου ιστοριες ειναι απο τις λιγες που με κανουν να λεω αμεσως μολις γυρναω απο το σχολειο''πρεπει να μπω στο φορουμ να δω αν εχει ανεβασει τιποτα η Queen(μου κολλησε απο την Μαρια-BELLA MARIE το Queen)''.Οι ιστοριες σου ειναι οι πιο παραστατικες και ...πως να το πω...?εκφραστικες(αν υπαρχει κατι τετοιο lol! ).Ξερεις ποσες φορες εχω τσακωθει με τον αδερφο μου οταν διαβαζω το 1920 ή την ''Σιωπη στο Σκοταδι''???

Αδερφος μου:θα σηκωθεις ποτε?θελω να μπω fb!!!
Εγω:δεν με νοιαζει...διαβαζω κατι τωρα...σε κανα μισαωρο ξαναελα...

(Μετα το μισαωρο)
Αδερφος μου:περασε το μισαωρο...
Εγω:κατσε στον μεγαλο υπολογιστη... lol! lol! lol! σου λεω μπορει να καθομαι και να διαβαζω και 2 και τρεις συνεχομενες φορες τα fanfiction σου...και φυσικα καθημερινα τσακωνομαστε για το laptop...και για το φορουμ...

Τι μου θυμησες τωρα???!!! Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με μένα μονο που διαβαζω το κεφαλαιο μια φορα και οταν βρω χρονο και αδειο υπολογιστη κάθομαι!! Αλλα πολλές φορες ο αδερφος μου με αναγκάζει να σηκωθω!!!! cry
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 21:38

Κορίτσια τι να πω... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 34442

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ελπίζω να σας αρέσουν αντίστοιχα και οι συνέχειες των ιστοριών μου. Wink

Αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα είχα κι εγώ λόγο να τις γράφω άλλωστε! kiss
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 21:43

ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι καταπληκτικη η συνεχεια...!!! huggie και τωρα πρεπει να φυγω γιατι ΞΑΝΑφωναζει ο αδερφος μου...
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 21:47

Περαστικά!!! Α και Μαιρη μου, το επόμενο κεφάλαιο τι θα ειναι??
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 22:14

Τι εννοείς; Τι θα είναι;
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 22:33

Αλλη μια απο της φορες που δικαιωνομαι που το 1920 ειναι το αγαπημενο μου
φανφικ!!!! Αχ το λατρευω... Και φυσικα λατρευω και την δημιουργο του!!!
Γραφεις παρα παρα πολυ ομορφα...
Αχ αυτη η ελλειψη παρατηρητικοτητας μου.... μολις τωρα βρηκα αυτο το τοπικ για το
blog σου!!!!
Πολυ χαιρομαι που θα μπορω να αφηνω σχολια για τα αριστουργηματατα σου... αν
και ειμαι σχετικα μικρη για να μπορω να εχω γνωμη για κατι τοσο τελειο οσο τα φανφικ που γραφεις!!!
Τεσπα...Τα κεφαια ηταν φοβερα και η επιλογη των φορεματων
και των εσωρουχων κορυφαια!!!
Περιμανουμε με αγωνια τα επομενα κεφαλαια σου!!!!
Μπραβο σου! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 201917
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 22:37

Κορίτσια σταματήστε γιατί θα το πάρω επάνω μου! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 403120

Έχω ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο. Με παιδεύει λίγο βέβαια αλλά που θα μου πάει! Wink

Θα χρειαστώ χρόνο πάντως να το ολοκληρώσω, μάλλον προς τη Κυριακή το βλέπω να το έχω έτοιμο. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 906998
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 22:41

δεν πειραζει θα περιμενουμε!!!και νομιζω οτι η Lizzy Cullen εννοει αν θα ειναι 1920 ή ''Σιωπη στο Σκοτάδι''...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 22:46

Μα έχω πει ότι το επόμενο θα είναι 1920 και βλέπουμε. Wink
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 22:50

ναι αυτο εννοουσα αλλα εφτιαχνα μια εργασια και δεν μπορουσα να ασχοληθω..... Τι θα ειναι?? 1920 ή Σιωπή στο Σκοτάδι???? (Προσωπικά αυτήν τη στιγμή με καίει το 1920)
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 22:51

Σορρυ για το διπλό ποστ. Δεν ειδα οτι ειπες τι θα ειναι το επόμενο και δεν εχει εντιτ
michelle
New Moon Victim
New Moon Victim
michelle

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 250
Registration date : 24/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 23:26

Έχουμε συνηθίσει τον Έντουαρντ να είναι μελαγχολικός, σαν να σηκώνει στις πλάτες του το βάρος όλου του κόσμου, και τον έχουμε αγαπήσει για αυτό του τον χαρακτήρα.
Αλλά όταν ο Έντουαρντ είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος είναι το κάτι άλλο. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 616544
(Και αν θυμάμαι καλά, πραγματικά και απόλυτα ευτυχισμένο τον συναντάμε μόνο στο τέλος της Χαραυγής, όταν πια έχουν τελειώσει όλα τα δυσάρεστα...)

Η Μπέλλα πάλι, είναι γλυκιά και ευαίσθητη όπως πάντα και δε φοβάται να τολμήσει. Και ο τολμών νικά και στην περίπτωση της Μπέλλα δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο έπαθλο από τον Έντουαρντ… WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 737142 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 737142

Μαρία μας ταξίδεψες πάλι... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 474941
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 23:38

Ευχαριστώ michelle μου. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 34442

Χαίρομαι που σας ταξίδεψα, απόλαυσα τη διαδρομή! Wink

Ο Έντουαρντ σε αυτή την ιστορία είναι πιο ανάλαφρος, δεν έχει σε καμία περίπτωση τα 'γνωστά' προβλήματα. Θα έχει και αυτός τα θέματα του βέβαια πρέπει να σας πω. Θα υπάρξουν δύο περιπτώσεις στην ιστορία που θα νιώσει πολύ δυστυχισμένος. Αλλά έτσι είναι η ζωή για όλους τους ανθρώπους, με τις χαρές της και τις λύπες της.

Το ίδιο και η Μπέλλα, θα υπάρξουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα και γιαυτή. Μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες. Αλλά νομίζω ότι περισσότερο το νόημα αυτής της ιστορίας είναι ότι έχουν ο ένας τον άλλο και αυτό θα τους δίνει τη δύναμη να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα.

Όσο για τα λεμόνια... υπάρχει και εκεί στόρι πάντως! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 185649
marianna.gr
Twilight Human
Twilight Human
marianna.gr

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Registration date : 08/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 16:10

πραγματικα οτι εχεις γραψει στο blog σου με συνεπηρε. το ανακαλυψα προχθες κ μεχρι σημερα το μεσημερι ειχα διαβασει ολες τις ιστοριες.ανυπομονω για τις συνεχειες κ των 2 δημιουργηματων σου.να εισαι περηφανη ομως γιατι μπορει εσενα να σου παιρνει βδομαδα για να γραψεις ολλοκληρο κεφαλαιο αλλα ειναι τοσο ωραια που τελιωνουμε την πρωτη αναγνωση σε λιγα λεπτα.συγχαρητηρια
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 16:23

Ναι ειναι φανταστικο γιατι οι ιστοριες σου ειναι τοσο πραγματικες!!!!Καθε φορα που διαβαζω ενα κεφαλαιο που εχεις ανεβασει η μητερα μου λεει οτι πρεπει να σηκωθω γιατι ειμαι 5 ωρες κολλημενη στον υπολογιστη (με το δικιο της).
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;)
Αριθμός μηνυμάτων : 1253
Registration date : 09/02/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 18:20

τελειες οι φωτο!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 474941
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 22:42

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω καινούριο κόσμο να διαβάζει τις ιστορίες μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμένα να διαβάζω τα σχόλια σας. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 20 34442

Και είναι η αλήθεια ότι μπορεί να μου πάρει μέρες για να γράψω κάτι που όταν θα το διαβάσετε θα σας πάρει μόνο ένα τέταρτο. Αλλά τι να κάνουμε... Ελπίζω όμως να μένει μέσα σας για περισσότερο και επίσης ελπίζω ότι θα σας κάνει να το διαβάσετε ξανά. Και ίσως μερικές φορές να ξαναδιαβάζετε την ιστορία από την αρχή! Wink

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 20 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: