| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 20:23 | |
| Hello! Λοιπόν να απαντήσω πρώτα στην ερώτηση, το απόσπασμα δεν είναι κεφάλαιο. Ούτε είναι σκηνή από το επόμενο κεφάλαιο. Είναι απλά μία σκηνή από αυτές που ουσιαστικά θα μπορούσαν να μείνουν και εκτός ιστορίας. ¶λλωστε δεν προσφέρει στην 'πλοκή'. Απλά μας κάνει να καταλάβουμε τους χαρακτήρες καλύτερα και στην προκειμένη περίπτωση τη σχέση της Μπέλλα με τη μητέρα της καθώς και τα 'σχεδιάκα' αποπλάνησης που καταστρώνει. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως outtake αν και βέβαια συνήθως τα outtake γράφονται αφού έχει ολοκληρωθεί μία ιστορία και το κάνουμε για να συμπληρώσουμε κάποια κομμάτια. Εμένα μου βγήκε αυθόρμητα να το γράψω τώρα που ταιριάζει και χρονικά με την εξέλιξη της ιστορίας. Χαίρομαι που σας άρεσαν τα ρούχα και τα εσώρουχα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα. Μη ξεχνάτε πως έχουμε γάμους και άλλα τέτοια οπότε θα δούμε και νυφικά και παρανυφικά κ.τ.λ. Επίσης και κάποια αξεσουάρ. Η Ρενέ θα δούμε παρακάτω πως σκέφτεται όλα αυτά σε σχέση με την κόρη της στο επόμενο κεφάλαιο. Προς το παρόν δεν θα χαιρόταν και πολύ νομίζω αν μάθαινε τις περιπέτειες της Μπέλλα. Όχι ότι δεν θα το καταλάβαινε αλλά όλες αυτές οι δραστηριότητες ήταν απαγορευμένες πριν το γάμο. Ουσιαστικά η Ρενέ δίνει τις ευλογίες της προσπαθώντας να προετοιμάσει τη Μπέλλα για το μετά. Από την στιγμή που θα γίνει σύζυγος και θα μπει η σφραγίδα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και τα θέματα τιμής ήταν πολύ σοβαρά εκείνη την εποχή. Αλλά όπως είπα πιστεύω ότι θα την καταλάβετε καλύτερα μετά το επόμενο κεφάλαιο που θα δούμε λιγάκι και τη δική της πλευρά. Προς το παρόν συνεχίζω όπως έχω πει με 1920 αλλά σύντομα θα επιστρέψω στο SitD και αντίστροφα. Και φυσικά μπορείτε να με λέτε Μαίρη! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 20:26 | |
| Λατρευω τις ιστοριες σου!!!Να ξερεις πως ειμαι μεγαλη θαυμαστρια σου!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 20:39 | |
| | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 20:43 | |
| Οχι απλος μας αρεσουν τρελενομαστε!!!Εχεις φοβερο ταλεντο!!!Μπραβω, δεν ξερω τι να σου πω!!Αμα με αυτα που γραφω σε κανω να νιωθεις αβολα γραψτο το μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 20:49 | |
| Δεν νιώθω άβολα αλλά να αυτό το 'θαυμαστές' με κάνει να ντρέπομαι. Είναι two much δηλαδή...
Και αλήθεια σας λέω μερικές φορές νομίζω ότι γράφω βλακείες ή τα ίδια και τα ίδια. Αν διαβάσετε ξένα φανφικ, υπάρχουν απίστευτα ταλέντα εκεί έξω. Εγώ ούτε καν πλησιάζω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 20:51 | |
| Δεν ξερω, γραφεις τελεια παντως!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 21:05 | |
| Τα ειδα τα φορέματα. Και φθ=υσικά το πιο ωραιο και για την εποχη και για τα γουστα μου ηταν αυτο τον αρραβωνων της Μπέλλα (Τιτανικου) Καλα δεν σχολιαζω τα εσωρουχα....καθως τα έβλεπε σκεφτόμουν πως θα αντιδράσει ο Εντουαρρντ οταν δει την Μπέλλα να τα φοραει. Να πω μονο οτι αφησα τη φαντασια μου να οργιαζει και δεν υπόσχομαι οτι θα τα ξαναφορέσει....αν καταλάβατε...... Ελπίζω το επόμενο κεφάλαιο να ειναι 1920. Πορώθηκα τωρα!!! | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 21:24 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Δεν νιώθω άβολα αλλά να αυτό το 'θαυμαστές' με κάνει να ντρέπομαι. Είναι two much δηλαδή...
Και αλήθεια σας λέω μερικές φορές νομίζω ότι γράφω βλακείες ή τα ίδια και τα ίδια. Αν διαβάσετε ξένα φανφικ, υπάρχουν απίστευτα ταλέντα εκεί έξω. Εγώ ούτε καν πλησιάζω. Μαιρη μου,πιστεψε με εχω διαβασει αρκετα fanfiction, παρολο που ειμαι μικρη...Οι δικες σου ιστοριες ειναι απο τις λιγες που με κανουν να λεω αμεσως μολις γυρναω απο το σχολειο''πρεπει να μπω στο φορουμ να δω αν εχει ανεβασει τιποτα η Queen(μου κολλησε απο την Μαρια-BELLA MARIE το Queen)''.Οι ιστοριες σου ειναι οι πιο παραστατικες και ...πως να το πω...?εκφραστικες(αν υπαρχει κατι τετοιο ).Ξερεις ποσες φορες εχω τσακωθει με τον αδερφο μου οταν διαβαζω το 1920 ή την ''Σιωπη στο Σκοταδι''??? Αδερφος μου:θα σηκωθεις ποτε?θελω να μπω fb!!! Εγω:δεν με νοιαζει...διαβαζω κατι τωρα...σε κανα μισαωρο ξαναελα... (Μετα το μισαωρο) Αδερφος μου:περασε το μισαωρο... Εγω:κατσε στον μεγαλο υπολογιστη... σου λεω μπορει να καθομαι και να διαβαζω και 2 και τρεις συνεχομενες φορες τα fanfiction σου...και φυσικα καθημερινα τσακωνομαστε για το laptop...και για το φορουμ... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 21:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 21:38 | |
| Κορίτσια τι να πω... Σας ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να σας αρέσουν αντίστοιχα και οι συνέχειες των ιστοριών μου. Αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα είχα κι εγώ λόγο να τις γράφω άλλωστε! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 21:43 | |
| ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι καταπληκτικη η συνεχεια...!!! και τωρα πρεπει να φυγω γιατι ΞΑΝΑφωναζει ο αδερφος μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 21:47 | |
| Περαστικά!!! Α και Μαιρη μου, το επόμενο κεφάλαιο τι θα ειναι?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 22:14 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 22:33 | |
| Αλλη μια απο της φορες που δικαιωνομαι που το 1920 ειναι το αγαπημενο μου φανφικ!!!! Αχ το λατρευω... Και φυσικα λατρευω και την δημιουργο του!!! Γραφεις παρα παρα πολυ ομορφα... Αχ αυτη η ελλειψη παρατηρητικοτητας μου.... μολις τωρα βρηκα αυτο το τοπικ για το blog σου!!!! Πολυ χαιρομαι που θα μπορω να αφηνω σχολια για τα αριστουργηματατα σου... αν και ειμαι σχετικα μικρη για να μπορω να εχω γνωμη για κατι τοσο τελειο οσο τα φανφικ που γραφεις!!! Τεσπα...Τα κεφαια ηταν φοβερα και η επιλογη των φορεματων και των εσωρουχων κορυφαια!!! Περιμανουμε με αγωνια τα επομενα κεφαλαια σου!!!! Μπραβο σου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 22:37 | |
| Κορίτσια σταματήστε γιατί θα το πάρω επάνω μου! Έχω ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο. Με παιδεύει λίγο βέβαια αλλά που θα μου πάει! Θα χρειαστώ χρόνο πάντως να το ολοκληρώσω, μάλλον προς τη Κυριακή το βλέπω να το έχω έτοιμο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 22:41 | |
| δεν πειραζει θα περιμενουμε!!!και νομιζω οτι η Lizzy Cullen εννοει αν θα ειναι 1920 ή ''Σιωπη στο Σκοτάδι''... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 22:46 | |
| Μα έχω πει ότι το επόμενο θα είναι 1920 και βλέπουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 22:50 | |
| ναι αυτο εννοουσα αλλα εφτιαχνα μια εργασια και δεν μπορουσα να ασχοληθω..... Τι θα ειναι?? 1920 ή Σιωπή στο Σκοτάδι???? (Προσωπικά αυτήν τη στιγμή με καίει το 1920) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 22:51 | |
| Σορρυ για το διπλό ποστ. Δεν ειδα οτι ειπες τι θα ειναι το επόμενο και δεν εχει εντιτ | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 23:26 | |
| Έχουμε συνηθίσει τον Έντουαρντ να είναι μελαγχολικός, σαν να σηκώνει στις πλάτες του το βάρος όλου του κόσμου, και τον έχουμε αγαπήσει για αυτό του τον χαρακτήρα. Αλλά όταν ο Έντουαρντ είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος είναι το κάτι άλλο. (Και αν θυμάμαι καλά, πραγματικά και απόλυτα ευτυχισμένο τον συναντάμε μόνο στο τέλος της Χαραυγής, όταν πια έχουν τελειώσει όλα τα δυσάρεστα...) Η Μπέλλα πάλι, είναι γλυκιά και ευαίσθητη όπως πάντα και δε φοβάται να τολμήσει. Και ο τολμών νικά και στην περίπτωση της Μπέλλα δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο έπαθλο από τον Έντουαρντ… Μαρία μας ταξίδεψες πάλι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 23:38 | |
| Ευχαριστώ michelle μου. Χαίρομαι που σας ταξίδεψα, απόλαυσα τη διαδρομή! Ο Έντουαρντ σε αυτή την ιστορία είναι πιο ανάλαφρος, δεν έχει σε καμία περίπτωση τα 'γνωστά' προβλήματα. Θα έχει και αυτός τα θέματα του βέβαια πρέπει να σας πω. Θα υπάρξουν δύο περιπτώσεις στην ιστορία που θα νιώσει πολύ δυστυχισμένος. Αλλά έτσι είναι η ζωή για όλους τους ανθρώπους, με τις χαρές της και τις λύπες της. Το ίδιο και η Μπέλλα, θα υπάρξουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα και γιαυτή. Μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες. Αλλά νομίζω ότι περισσότερο το νόημα αυτής της ιστορίας είναι ότι έχουν ο ένας τον άλλο και αυτό θα τους δίνει τη δύναμη να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα. Όσο για τα λεμόνια... υπάρχει και εκεί στόρι πάντως! | |
|
| |
marianna.gr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 30 Απρ 2010 - 16:10 | |
| πραγματικα οτι εχεις γραψει στο blog σου με συνεπηρε. το ανακαλυψα προχθες κ μεχρι σημερα το μεσημερι ειχα διαβασει ολες τις ιστοριες.ανυπομονω για τις συνεχειες κ των 2 δημιουργηματων σου.να εισαι περηφανη ομως γιατι μπορει εσενα να σου παιρνει βδομαδα για να γραψεις ολλοκληρο κεφαλαιο αλλα ειναι τοσο ωραια που τελιωνουμε την πρωτη αναγνωση σε λιγα λεπτα.συγχαρητηρια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 30 Απρ 2010 - 16:23 | |
| Ναι ειναι φανταστικο γιατι οι ιστοριες σου ειναι τοσο πραγματικες!!!!Καθε φορα που διαβαζω ενα κεφαλαιο που εχεις ανεβασει η μητερα μου λεει οτι πρεπει να σηκωθω γιατι ειμαι 5 ωρες κολλημενη στον υπολογιστη (με το δικιο της). | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 30 Απρ 2010 - 18:20 | |
| τελειες οι φωτο!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 30 Απρ 2010 - 22:42 | |
| Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω καινούριο κόσμο να διαβάζει τις ιστορίες μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμένα να διαβάζω τα σχόλια σας. Και είναι η αλήθεια ότι μπορεί να μου πάρει μέρες για να γράψω κάτι που όταν θα το διαβάσετε θα σας πάρει μόνο ένα τέταρτο. Αλλά τι να κάνουμε... Ελπίζω όμως να μένει μέσα σας για περισσότερο και επίσης ελπίζω ότι θα σας κάνει να το διαβάσετε ξανά. Και ίσως μερικές φορές να ξαναδιαβάζετε την ιστορία από την αρχή! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|