Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Controling the Elements

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 21:31

Αργησα αλλα τα κατάφερα....

Σιωπή στο Σκοτάδι. Κεφάλαιο 9.

Το διαβασα την Δευτερα νομίζω και μεχρι τωρα μου εχει μεινει η δυναμικότητα και η ζηλεια του Εντουαρντ. Αλλα δεν ηθελα να το αφήσω έτσι. Γι’ αυτό τον λόγο το ξαναδιαβάζω τωρα και σχολιαζω ταυτόχρονα…..

Η Μπέλλα είναι μια μητερα και μπορει να είναι νεαρη και να εχει περάσει πολλά στην ζωη της λατρευει το παιδι και κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Είναι κάτι που παρατηρησα σε αυτό το κεφάλαιο. Την αγαπη της για το παιδι της την αναφέρει συνέχεια. Δεν ξέρω αν εδώ μιλάει η Μπέλλα ή η δημιουργος της πάντως σιγουρα μιλάει μια μανούλα. Είναι τοσο ωραιο και γλύκο να το βλέπεις(διαβαζεις μαλλον)

Ανυπομονούσα για μια συνάντηση με τον Τζασπερ. Όχι την συγκεκριμενη (με την Αλις μπροστα αλλα αυτή που εχει παρακάτω που είναι μονοι τους). Ενιωσα λίγο ασχημα για την Αλις γιατι πρέπει να ζηλεύει και ο Τζαζ φοβάται… Επίσης αυτή η συζητηση εκει στο σπίτι της με έκανε να αγωνιώ για την άλλη συζητηση, την σημαντική. Επίσης είναι ωραιο που δειχνεις πόσο δεμένοι είναι με τον Τζασπερ

Και μετα εχουμε πάλι αυτην την γυκια σκηνη….η Μπέλλα να παρακολουθει το αγοράκι της –αγγελουδι της, όπως ειπε η ιδια– να κοιμάται. Είναι κατι ονειρικο και γαλήνιο που ονειρεύονται όλοι σχεδον.

Η Βερόνικα….
Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο αλλα μιαζει ενδιαφερον. Μιαζει τοσο πολύ με την ιστορια της…. Αλλα στην θέση της θα προσπαθουσα να το τελειωσω. (βασικα εχω ένα κακο. Όταν αρχιζω ένα βιβλιο οσο βαρετο και να είναι πρέπει να το τελειωσω) Ναι είναι σαν να ξέρει κατι ο Εντουαρντ και αυτος ακριβως είναι ο λογος που θα το έκανα. Θα έπρεπε να αποδειξω ότι εχω αφησει το παρελθον πισω. Διαβασα τις απαντησεις σου και την συνέντευξη και έμαθα ότι ο Εντουαρντ δεν το ηξερε ηταν απλώς το ένστικτο του. Η Μπέλλα όμως δεν το ήξερε. Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να τον ρωτήσει γιατι; Ποιος ηταν ο λογος που την οδηγησε εκτος του ότι ηταν κατι μοντερνο.

Εφοσον ο Εντουαρντ εχει συνδεσει την αγνωστη γυναικα με την Μπέλλα και είναι σχεδον σιγουρος ότι είναι αυτή γιατι δεν τηλεφωνει στον Καρλαιλ και να του πει: «Καρλαιλ, γνωρισα μια κοπέλα. Την λένε Μπέλλα και κατι μου λεει ότι αυτή ηταν η γυναικα σε εκεινο το δωματιο». Ο Καρλαιλ δεν θα του ελεγε τιποτα πια;

Αν και την Τανια δεν την συμπαθω εδώ την λυπήθηκα. Το ότι εφυγε από μόνη της ευκολα δειχνει ότι αγαπάει πραγματικα τον Εντουαρντ και θέλει να είναι χαρούμενος.

Ο Εντουαρντ είναι πάρα πολύ καλος στην δουλεια του. Και φοβάμαι ότι αν μαθευτει αυτό με την Μπέλλα θα καταστραφει η καριερα του. Ελπίζω να μην γινει κατι τετοιο. Η τουλάχιστον να μαθευτει αφου αποφοιτησει η Μπέλλα.
Η Μπέλλα απάντησε μία φορα και ηταν αυτή που απάντησε σωστα. Μου εχει τυχει πολλές φορες αν απαντησω σωστα να μου απευθυνουν και την επόμενη απάντηση. Αλλα εμιαζε κάπως διαφορετικο. Η σύνδεση που είχαν μεταξύ τους. Σαν να σκέφτονται ακριβως τα ιδια πράγματα. Ηταν μαγικό….

Τωρα στην συζητηση τους μετα το μαθημα θα μπορουσε να παει καλυτερα αν η Μπέλλα δεν ηταν τοσο πεισματαρα. Αφου θυμαμαι την πρωτη φορα που το διάβαζα ελεγα «Ελα κοπέλα μου πες ‘Εντάξει, θα προσπαθήσω’ τουλάχιστον.»
Φυσικα και ο Εντουαρντ θα ενδιαφεροταν και δειχνει πως την νιαζεται. Δεν την πιεζει άλλο. Ενώ ήταν φανερά χαρούμενος όταν του ανακοίνωσε ότι αρχισε την Βερονικα γιατι περίμενε ότι θα της αρεσε και δεν την στριμωχνει με ερωτησεις όπως και θα περιμέναμε. Και μετα, δεν επιμένει και τοσο να συνεχίσει το διαβασμα εφοσον δεν θελει.

Η Αλις φαινεται ότι ζηλευει αλλα δεν μπορει και να το δειξει. Θα είναι τοσο ταιριαστο ζευγαρι. Ανυπομονω να τα φτιαξουνε με τον Τζασπερ!!! Και επιτέλους η Μπέλλα καταλαβαινει ότι ο μικρος χρειαζεται πατέρα. Αλλα δεν σκεφτεται πώς να βαλει τον πατερα (που τον εχει βρει) στην ζωη του. Δυσκολο βεβαια και τολμηρο αλλα δεν το σκεφτηκε καν.

Και επιτέλους αυτό που όλοι περιμέναμε από την αρχή. Η συζήτηση των δυο φίλων.
Θυμωσα λιγάκι με την Μπέλλα. Γιατι να μην πει στον πιο στενο της φίλο ολη την αληθεια και να ερκεστει σε μισες αληθειες. Ακου εκει!! Καθηγητης και μιαζει στον Ντανι. Όχι ότι ΕΙΝΑΙ ο πατέρας του Ντανι. Τουλάχιστον παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμενη. Η πρωτη φορα νομιζω που το λεει δυνατα. Κατι είναι και αυτό.
Για μια ακομα φορα το θεμα του Καρλαιλ. Σαν να μας το κανεις επιτηδες είναι. Να ανυπομονουμε για το τι θα κανει ο Καρλαιλ όταν μαθει τα γεγονοτα αυτά.
Γιατι δεν το παραδεχεται και ο Τζασπερ ότι είναι ερωτευμενος με την Αλις να τελειωνουμε; Γιατι πιστευει ότι δεν είναι αρκετος για να την αξιζει; Σκοτωσε κανεναν;
Αντε και με την συζητηση με τον Τζασπερ ηρθε η Μπέλλα στα λογικά μου. Ξερει ότι αν διαβασει την Βερονικα θα εχει αποδειξει αποδειξει ότι εχει αφησει το παρελθον της πισω.

Και τωρα το κομμάτι που μου έμεινε φυσικα…..η ζηλεια του Εντουαρντ.

Απέγνωσμένος να την δει ολη την μερα και ξαφνικα ενώ εχει νυχτωσει την βλέπει με έναν αντρα. Η αντιδραση του ηταν λογικη για μενα. Το περίμενα κατά κάποιον τροπο. Εχει ηδη αποφασισει ότι δεν τον νιαζει τιποτα άλλο στην ζωη του και ότι είναι ερωτευμενος με την Μπελλα.

Αλλα και πάλι μου εβγαλε αυτην την… «αντριλα», ναι αυτή είναι η σωστη λεξη, και αχχχχχ…..

Αν ειχε σωας τα φρενας εκεινη την ωρα θα την ρωτουσε όταν ο Τζασπερ εφυγε γιατι το βλέμμα του ηταν βλέμμα αναγνωρισης. Αυτό είναι σιγουρο. Αλλα ο ερωτας και η ζηλεια τον ειχαν θολωσει τοσο που δεν μπορουσε να δει πέρα από αυτά. Αλλα ένα πράγμα που μας περνας με επιτυχια.

Αυτό το φιλι το περίμενα τοσο καιρο….επειδη πιστευα ότι μολις αρχιζε θα καταλάβαιναν ότι ηταν με το ατομα που ηταν σε εκεινο το σκοτεινο δωματιο. Η Μπέλλα το ηξερα ηδη λογω του Ντανι οποτε μολις ειδα που πηγαιναν τα πράγματα ανυπομονουσα για την αναγνωριση από τον Εντουαρντ. Σαν Μενελαο με Ελένη ένα πράγμα στην τραγωδια του Ευριπίδη. Τραγικη ειρωνεια μου ηρθε στο μυαλο. Ξεραμε εμεις οι αναγνωστες την ταυτοτητα και την ιστορια του κάθε πρωταγωνιστη ενώ οι ιδιοι οι πρωταγωνιστες όχι. Και ξερεις να το διαχειριζεσαι πολύ καλα αυτό. Το να κρατας κρυφη την αληθινη ταυτοτητα του ενός από του αλλου.

Επίσης μου φανηκε και λίγο παραξενο ότι η Μπέλλα ειπε ότι θα διαβασει την Βερόνικα για χαρη του. Στην πραγματικοτητα δεν θα την διαβασει για να αποδειξει κατι στον εαυτο της;

Αφου ειχε την αισθηση του déjà vu και στα ονειρα του εχει συνδεσει την Μπέλλα με την αγνωστη γυναικα γιατι δεν του μπήκαν υποψιες;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 22:21

Λοιπόν έχω να πω ότι σε αυτό το ποστ 'σεντόνι' θα απαντήσω αύριο! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 906998 Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω ασχολίαστο.
http://www.jokastia.blogspot.com
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 22:29

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 403120 Tι να κανω? επρεπε να σχολιασω!!! Και εχω ακομα την συνεντευξη......
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010 - 18:35

Μαρακι πως παει το χερι σου?ελπιζω να ειναι καλυτερα γιατι δεν μπορω να περιμενω!!!!!!!!Αν θες προσφερομαι να γινω ιδιωτικη μασεζ του χεριου σου ή δακτυλογραφος σου ή κατι το οποιο να σε βοηθησει να γραψεις την συνεχεια που τοσο περιμενουμε!!!!!! Υ.Γ.Φυσικα αν δεν γινεται τπτ απο ολα αυτα take your time!!!! lol!
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010 - 18:52

μολις τελειωσα το 1920 και μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικο.δεν εχω λογια. ελπιζω να υπαρξει συνεχεια γρηγορα. ανυπομονω
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010 - 18:53

και περαστικα σου.....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010 - 0:09

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 34442

Το έχω ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο αλλά λόγω υποχρεώσεων αυτό το ΣΚ και επειδή το χέρι μου ίσα που συνήλθε κάπως είπα να μην το παρακάνω.

Θέλω να πιστεύω ότι το κεφάλαιο αυτό θα είναι έτοιμο μέχρι την Τετάρτη αλλά με μία μικρή επιφύλαξη. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 906998
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010 - 4:43

Μαρια σε ευχαριστουμε πλ πλ αλλα μην το παρακανεις και σε πονεσει το χερι σου!!!!!! kiss
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010 - 11:14

Περαστικά Μαιρούλα μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και να μην κουράζεις το χέρι σου για χάρη μας.Εμείς εδώ είμαστε και σε περιμένουμε...Δεν χανόμαστε...!! Wink WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 6512 huggie
http://www.christianemarie.blogspot.com/
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010 - 21:51

ναι μαρια μου περαστικα και μην αγχωνεσαι...οποτε μπορεις...!ισα ισα αγωνιουμε κιολας πιο πολυ...!
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010 - 22:23

Μαρια γιατι το κουρασες το χερακι σου;;;;;;;;;; geek
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010 - 22:33

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 403120

Αχ Λένα μου... Κάτι η δουλειά, κάτι το σπίτι, κάτι η συγγραφή κ.τ.λ... Δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω και αρνούμαι πεισματικά να πάω στον ορθοπεδικό. Άλλωστε ξέρω ποια θα είναι η απάντηση. Ξεκούραση...

Ε, γιαυτό κι εγώ το 'ξεκούρασα' κάπως το ΣΚ. Αλλά... δεν μπορώ να μη γράψω. Συνεχίζω το κεφάλαιο μου απόψε και πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη θα είναι έτοιμο. Wink
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 1 Ιουν 2010 - 0:12

γραφεις τελεια και εχω πορωθει με το σιωπη στο σκοταδι και το 1920.περιμενω με τρελη αγωνια τη συνεχεια του ΣΚ και ελπιζω οντως νς βγει το κεφαλαιο την Τεταρτη.Αλλα πανω απο ολα ξεκουρασου και περαστικα.Εδω και δυο χρονια υποφερω απο τενοντιτιδα και μερικες φορες δεν μπορω να κουναω το χερι μου οχι να γραψω ,γι αυτο σε καταλαβαινω απολυτα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ και πειμενω με ΑΓΩΝΙΑ τα νεα αριστουργηματα σου WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 4947
emi
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 1 Ιουν 2010 - 0:18

περαστικα σου πανω απο ολα.το να πονα τι χερι σου ειναι φρικτο το ιδιο και η τενοντιτιδα κατι που εχω περασει.Περαστικα.ΠΕριμενω με αφορητη αγωνια τη συνεχει του Σιωπη στο σκοταδι αλλα πανω απο ολα να γινεις καλα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑ
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 17:24

περαστικα και μην βιαζεσαι το διψασμενο σου κοινο εχει υπομονη μην ανησυχεις (σημερα που ειδα τον ρομπ με τιραντες σε φωτογραφιες απο τα γυρισματα σκεφτομουν το 1920 ειναι τοσο τελειο και το σιωπη στο σκοταδι εχω κολλησει1θα μπορουσες να γινεις τελεια συγγραφεας γραφεις τελεια!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 18:00

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 34442

Ευτυχώς το χέρι μου είναι πολύ καλύτερα αλλά σήμερα δεν μου πήγαν τα πράγματα όπως ακριβώς τα υπολόγιζα και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο.
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 18:38

δεν πειραζει μην αγχωνεσαι!να σε ρωτησω κατι στο 1920 θα δουμε μωρακι?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 18:42

χμμ... δεν θέλω να απαντήσω! Wink Γιατί ένα μεγάλο μέρος του στόρι μου έχει να κάνει με αυτό το θέμα!
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 18:47

ενταξει δεν πειραζει και συγνωμη αν μπηκα σε βαθια νερα αλλα εχω μεγαλο κολλημα με οτιδηποτε εχει να κανει με ιστοριες που αφορουν εκεινη την εποχη kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 19:08

Καλέ μη ζητάς συγνώμη! Wink Θέλω να σας παιδέψω λίγο Razz
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 19:33

θελω ομως τον εντουαρντ πιστο θα ειναι πιστος ετσι δεν ειναι? WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 413121
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 19:51

Ναι, αυτό μπορώ να σας το αποκαλύψω! Ο Έντουαρντ θα είναι πάντα πιστός! Wink
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 19:54

αυτο του ελειπε....δε θα μου αρεσε να τον εβλεπα να ξενοκοιταει.
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 19:57

ενοειτε πιστος θα ειναι εδω παραλιγο πηγε να σκωτωθει για την μπελλα μετα θα αρχισει να κοιταει κιαλλου....βρυκολακας ειναι εξαλου ειναι σε ολα τελειος και τελειος συζυγος λοιπον.....
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 2 Ιουν 2010 - 19:58

WhiteQueen έγραψε:
Ναι, αυτό μπορώ να σας το αποκαλύψω! Ο Έντουαρντ θα είναι πάντα πιστός! Wink

αχ.....ωραια...
παντως Μαιρη μου οντας και λιιιγο πειραχτηρι...-κανω το δικηγορο του διαβολου- θα ηθελα να υπαρχει μια παρεξηγηση...
ενα κατι...να εχουμε σασπενς!!!!! boogie boogie boogie
Σπόιλερ:
giggle WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 318209 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 318209
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 35 34442

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 35 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: