| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 21:31 | |
| Αργησα αλλα τα κατάφερα....
Σιωπή στο Σκοτάδι. Κεφάλαιο 9.
Το διαβασα την Δευτερα νομίζω και μεχρι τωρα μου εχει μεινει η δυναμικότητα και η ζηλεια του Εντουαρντ. Αλλα δεν ηθελα να το αφήσω έτσι. Γι’ αυτό τον λόγο το ξαναδιαβάζω τωρα και σχολιαζω ταυτόχρονα…..
Η Μπέλλα είναι μια μητερα και μπορει να είναι νεαρη και να εχει περάσει πολλά στην ζωη της λατρευει το παιδι και κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Είναι κάτι που παρατηρησα σε αυτό το κεφάλαιο. Την αγαπη της για το παιδι της την αναφέρει συνέχεια. Δεν ξέρω αν εδώ μιλάει η Μπέλλα ή η δημιουργος της πάντως σιγουρα μιλάει μια μανούλα. Είναι τοσο ωραιο και γλύκο να το βλέπεις(διαβαζεις μαλλον)
Ανυπομονούσα για μια συνάντηση με τον Τζασπερ. Όχι την συγκεκριμενη (με την Αλις μπροστα αλλα αυτή που εχει παρακάτω που είναι μονοι τους). Ενιωσα λίγο ασχημα για την Αλις γιατι πρέπει να ζηλεύει και ο Τζαζ φοβάται… Επίσης αυτή η συζητηση εκει στο σπίτι της με έκανε να αγωνιώ για την άλλη συζητηση, την σημαντική. Επίσης είναι ωραιο που δειχνεις πόσο δεμένοι είναι με τον Τζασπερ
Και μετα εχουμε πάλι αυτην την γυκια σκηνη….η Μπέλλα να παρακολουθει το αγοράκι της –αγγελουδι της, όπως ειπε η ιδια– να κοιμάται. Είναι κατι ονειρικο και γαλήνιο που ονειρεύονται όλοι σχεδον.
Η Βερόνικα…. Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο αλλα μιαζει ενδιαφερον. Μιαζει τοσο πολύ με την ιστορια της…. Αλλα στην θέση της θα προσπαθουσα να το τελειωσω. (βασικα εχω ένα κακο. Όταν αρχιζω ένα βιβλιο οσο βαρετο και να είναι πρέπει να το τελειωσω) Ναι είναι σαν να ξέρει κατι ο Εντουαρντ και αυτος ακριβως είναι ο λογος που θα το έκανα. Θα έπρεπε να αποδειξω ότι εχω αφησει το παρελθον πισω. Διαβασα τις απαντησεις σου και την συνέντευξη και έμαθα ότι ο Εντουαρντ δεν το ηξερε ηταν απλώς το ένστικτο του. Η Μπέλλα όμως δεν το ήξερε. Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να τον ρωτήσει γιατι; Ποιος ηταν ο λογος που την οδηγησε εκτος του ότι ηταν κατι μοντερνο.
Εφοσον ο Εντουαρντ εχει συνδεσει την αγνωστη γυναικα με την Μπέλλα και είναι σχεδον σιγουρος ότι είναι αυτή γιατι δεν τηλεφωνει στον Καρλαιλ και να του πει: «Καρλαιλ, γνωρισα μια κοπέλα. Την λένε Μπέλλα και κατι μου λεει ότι αυτή ηταν η γυναικα σε εκεινο το δωματιο». Ο Καρλαιλ δεν θα του ελεγε τιποτα πια;
Αν και την Τανια δεν την συμπαθω εδώ την λυπήθηκα. Το ότι εφυγε από μόνη της ευκολα δειχνει ότι αγαπάει πραγματικα τον Εντουαρντ και θέλει να είναι χαρούμενος.
Ο Εντουαρντ είναι πάρα πολύ καλος στην δουλεια του. Και φοβάμαι ότι αν μαθευτει αυτό με την Μπέλλα θα καταστραφει η καριερα του. Ελπίζω να μην γινει κατι τετοιο. Η τουλάχιστον να μαθευτει αφου αποφοιτησει η Μπέλλα. Η Μπέλλα απάντησε μία φορα και ηταν αυτή που απάντησε σωστα. Μου εχει τυχει πολλές φορες αν απαντησω σωστα να μου απευθυνουν και την επόμενη απάντηση. Αλλα εμιαζε κάπως διαφορετικο. Η σύνδεση που είχαν μεταξύ τους. Σαν να σκέφτονται ακριβως τα ιδια πράγματα. Ηταν μαγικό….
Τωρα στην συζητηση τους μετα το μαθημα θα μπορουσε να παει καλυτερα αν η Μπέλλα δεν ηταν τοσο πεισματαρα. Αφου θυμαμαι την πρωτη φορα που το διάβαζα ελεγα «Ελα κοπέλα μου πες ‘Εντάξει, θα προσπαθήσω’ τουλάχιστον.» Φυσικα και ο Εντουαρντ θα ενδιαφεροταν και δειχνει πως την νιαζεται. Δεν την πιεζει άλλο. Ενώ ήταν φανερά χαρούμενος όταν του ανακοίνωσε ότι αρχισε την Βερονικα γιατι περίμενε ότι θα της αρεσε και δεν την στριμωχνει με ερωτησεις όπως και θα περιμέναμε. Και μετα, δεν επιμένει και τοσο να συνεχίσει το διαβασμα εφοσον δεν θελει.
Η Αλις φαινεται ότι ζηλευει αλλα δεν μπορει και να το δειξει. Θα είναι τοσο ταιριαστο ζευγαρι. Ανυπομονω να τα φτιαξουνε με τον Τζασπερ!!! Και επιτέλους η Μπέλλα καταλαβαινει ότι ο μικρος χρειαζεται πατέρα. Αλλα δεν σκεφτεται πώς να βαλει τον πατερα (που τον εχει βρει) στην ζωη του. Δυσκολο βεβαια και τολμηρο αλλα δεν το σκεφτηκε καν.
Και επιτέλους αυτό που όλοι περιμέναμε από την αρχή. Η συζήτηση των δυο φίλων. Θυμωσα λιγάκι με την Μπέλλα. Γιατι να μην πει στον πιο στενο της φίλο ολη την αληθεια και να ερκεστει σε μισες αληθειες. Ακου εκει!! Καθηγητης και μιαζει στον Ντανι. Όχι ότι ΕΙΝΑΙ ο πατέρας του Ντανι. Τουλάχιστον παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμενη. Η πρωτη φορα νομιζω που το λεει δυνατα. Κατι είναι και αυτό. Για μια ακομα φορα το θεμα του Καρλαιλ. Σαν να μας το κανεις επιτηδες είναι. Να ανυπομονουμε για το τι θα κανει ο Καρλαιλ όταν μαθει τα γεγονοτα αυτά. Γιατι δεν το παραδεχεται και ο Τζασπερ ότι είναι ερωτευμενος με την Αλις να τελειωνουμε; Γιατι πιστευει ότι δεν είναι αρκετος για να την αξιζει; Σκοτωσε κανεναν; Αντε και με την συζητηση με τον Τζασπερ ηρθε η Μπέλλα στα λογικά μου. Ξερει ότι αν διαβασει την Βερονικα θα εχει αποδειξει αποδειξει ότι εχει αφησει το παρελθον της πισω.
Και τωρα το κομμάτι που μου έμεινε φυσικα…..η ζηλεια του Εντουαρντ.
Απέγνωσμένος να την δει ολη την μερα και ξαφνικα ενώ εχει νυχτωσει την βλέπει με έναν αντρα. Η αντιδραση του ηταν λογικη για μενα. Το περίμενα κατά κάποιον τροπο. Εχει ηδη αποφασισει ότι δεν τον νιαζει τιποτα άλλο στην ζωη του και ότι είναι ερωτευμενος με την Μπελλα.
Αλλα και πάλι μου εβγαλε αυτην την… «αντριλα», ναι αυτή είναι η σωστη λεξη, και αχχχχχ…..
Αν ειχε σωας τα φρενας εκεινη την ωρα θα την ρωτουσε όταν ο Τζασπερ εφυγε γιατι το βλέμμα του ηταν βλέμμα αναγνωρισης. Αυτό είναι σιγουρο. Αλλα ο ερωτας και η ζηλεια τον ειχαν θολωσει τοσο που δεν μπορουσε να δει πέρα από αυτά. Αλλα ένα πράγμα που μας περνας με επιτυχια.
Αυτό το φιλι το περίμενα τοσο καιρο….επειδη πιστευα ότι μολις αρχιζε θα καταλάβαιναν ότι ηταν με το ατομα που ηταν σε εκεινο το σκοτεινο δωματιο. Η Μπέλλα το ηξερα ηδη λογω του Ντανι οποτε μολις ειδα που πηγαιναν τα πράγματα ανυπομονουσα για την αναγνωριση από τον Εντουαρντ. Σαν Μενελαο με Ελένη ένα πράγμα στην τραγωδια του Ευριπίδη. Τραγικη ειρωνεια μου ηρθε στο μυαλο. Ξεραμε εμεις οι αναγνωστες την ταυτοτητα και την ιστορια του κάθε πρωταγωνιστη ενώ οι ιδιοι οι πρωταγωνιστες όχι. Και ξερεις να το διαχειριζεσαι πολύ καλα αυτό. Το να κρατας κρυφη την αληθινη ταυτοτητα του ενός από του αλλου.
Επίσης μου φανηκε και λίγο παραξενο ότι η Μπέλλα ειπε ότι θα διαβασει την Βερόνικα για χαρη του. Στην πραγματικοτητα δεν θα την διαβασει για να αποδειξει κατι στον εαυτο της;
Αφου ειχε την αισθηση του déjà vu και στα ονειρα του εχει συνδεσει την Μπέλλα με την αγνωστη γυναικα γιατι δεν του μπήκαν υποψιες; | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 22:21 | |
| Λοιπόν έχω να πω ότι σε αυτό το ποστ 'σεντόνι' θα απαντήσω αύριο! Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω ασχολίαστο. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 22:29 | |
| Tι να κανω? επρεπε να σχολιασω!!! Και εχω ακομα την συνεντευξη...... | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 30 Μάης 2010 - 18:35 | |
| Μαρακι πως παει το χερι σου?ελπιζω να ειναι καλυτερα γιατι δεν μπορω να περιμενω!!!!!!!!Αν θες προσφερομαι να γινω ιδιωτικη μασεζ του χεριου σου ή δακτυλογραφος σου ή κατι το οποιο να σε βοηθησει να γραψεις την συνεχεια που τοσο περιμενουμε!!!!!! Υ.Γ.Φυσικα αν δεν γινεται τπτ απο ολα αυτα take your time!!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 30 Μάης 2010 - 18:52 | |
| μολις τελειωσα το 1920 και μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικο.δεν εχω λογια. ελπιζω να υπαρξει συνεχεια γρηγορα. ανυπομονω | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 30 Μάης 2010 - 18:53 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 31 Μάης 2010 - 0:09 | |
| Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Το έχω ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο αλλά λόγω υποχρεώσεων αυτό το ΣΚ και επειδή το χέρι μου ίσα που συνήλθε κάπως είπα να μην το παρακάνω. Θέλω να πιστεύω ότι το κεφάλαιο αυτό θα είναι έτοιμο μέχρι την Τετάρτη αλλά με μία μικρή επιφύλαξη. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 31 Μάης 2010 - 4:43 | |
| Μαρια σε ευχαριστουμε πλ πλ αλλα μην το παρακανεις και σε πονεσει το χερι σου!!!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 31 Μάης 2010 - 11:14 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 31 Μάης 2010 - 21:51 | |
| ναι μαρια μου περαστικα και μην αγχωνεσαι...οποτε μπορεις...!ισα ισα αγωνιουμε κιολας πιο πολυ...! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 31 Μάης 2010 - 22:23 | |
| Μαρια γιατι το κουρασες το χερακι σου;;;;;;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 31 Μάης 2010 - 22:33 | |
| Αχ Λένα μου... Κάτι η δουλειά, κάτι το σπίτι, κάτι η συγγραφή κ.τ.λ... Δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω και αρνούμαι πεισματικά να πάω στον ορθοπεδικό. Άλλωστε ξέρω ποια θα είναι η απάντηση. Ξεκούραση... Ε, γιαυτό κι εγώ το 'ξεκούρασα' κάπως το ΣΚ. Αλλά... δεν μπορώ να μη γράψω. Συνεχίζω το κεφάλαιο μου απόψε και πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη θα είναι έτοιμο. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 1 Ιουν 2010 - 0:12 | |
| γραφεις τελεια και εχω πορωθει με το σιωπη στο σκοταδι και το 1920.περιμενω με τρελη αγωνια τη συνεχεια του ΣΚ και ελπιζω οντως νς βγει το κεφαλαιο την Τεταρτη.Αλλα πανω απο ολα ξεκουρασου και περαστικα.Εδω και δυο χρονια υποφερω απο τενοντιτιδα και μερικες φορες δεν μπορω να κουναω το χερι μου οχι να γραψω ,γι αυτο σε καταλαβαινω απολυτα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ και πειμενω με ΑΓΩΝΙΑ τα νεα αριστουργηματα σου | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 1 Ιουν 2010 - 0:18 | |
| περαστικα σου πανω απο ολα.το να πονα τι χερι σου ειναι φρικτο το ιδιο και η τενοντιτιδα κατι που εχω περασει.Περαστικα.ΠΕριμενω με αφορητη αγωνια τη συνεχει του Σιωπη στο σκοταδι αλλα πανω απο ολα να γινεις καλα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑ | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 17:24 | |
| περαστικα και μην βιαζεσαι το διψασμενο σου κοινο εχει υπομονη μην ανησυχεις (σημερα που ειδα τον ρομπ με τιραντες σε φωτογραφιες απο τα γυρισματα σκεφτομουν το 1920 ειναι τοσο τελειο και το σιωπη στο σκοταδι εχω κολλησει1θα μπορουσες να γινεις τελεια συγγραφεας γραφεις τελεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 18:00 | |
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ευτυχώς το χέρι μου είναι πολύ καλύτερα αλλά σήμερα δεν μου πήγαν τα πράγματα όπως ακριβώς τα υπολόγιζα και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο. | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 18:38 | |
| δεν πειραζει μην αγχωνεσαι!να σε ρωτησω κατι στο 1920 θα δουμε μωρακι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 18:42 | |
| χμμ... δεν θέλω να απαντήσω! Γιατί ένα μεγάλο μέρος του στόρι μου έχει να κάνει με αυτό το θέμα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 18:47 | |
| ενταξει δεν πειραζει και συγνωμη αν μπηκα σε βαθια νερα αλλα εχω μεγαλο κολλημα με οτιδηποτε εχει να κανει με ιστοριες που αφορουν εκεινη την εποχη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 19:08 | |
| Καλέ μη ζητάς συγνώμη! Θέλω να σας παιδέψω λίγο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 19:33 | |
| θελω ομως τον εντουαρντ πιστο θα ειναι πιστος ετσι δεν ειναι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 19:51 | |
| Ναι, αυτό μπορώ να σας το αποκαλύψω! Ο Έντουαρντ θα είναι πάντα πιστός! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 19:54 | |
| αυτο του ελειπε....δε θα μου αρεσε να τον εβλεπα να ξενοκοιταει. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 19:57 | |
| ενοειτε πιστος θα ειναι εδω παραλιγο πηγε να σκωτωθει για την μπελλα μετα θα αρχισει να κοιταει κιαλλου....βρυκολακας ειναι εξαλου ειναι σε ολα τελειος και τελειος συζυγος λοιπον..... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 2 Ιουν 2010 - 19:58 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|