Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΤετ 26 Μάης 2010 - 21:41

Έρη μου... έχω μείνει άφωνη με τα σχόλια σου! Αργείς να τα κάνεις αλλά όταν έρθει η ώρα του δίνεις και καταλαβαίνει!

1920! Ναι, παραδέχομαι ότι αυτή η ιστορία με εκπλήσει και εμένα ευχάριστα. Ξεκίνησε για τη πλάκα μου και για τα λεμόνια καθαρά και έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ ερωτικό και συναισθηματικό.. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 98735

Ήθελα να δείξω τα συναισθήματα και των δύο ηρώων , πως ένιωθαν, τι περίμεναν ο ένας από τον άλλο και φυσικά το γεγονός ότι μπήκαν στη διαδικασία πλέον να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο σε όλα τα επίπεδα. Και παρακάτω θα έχουμε πολλές εξελίξεις σε όλους τους τομείς! Wink

SITD... αχ... τι να πω... όταν σκεφτόμουν να ξεκινήσω να γράφω αυτή την ιστορία ένιωθα στ' αλήθεια ότι θα είναι ότι καλύτερο έχω γράψει ποτέ. Και το παράδοξο είναι ότι αυτό το κεφάλαιο βγήκε τόσο καλό κάτι που δεν το περίμενα επειδή είχα μείνει στο 1920 πολύ καιρό και είναι λίγο δύσκολο να αλλάζω mood κάθε τόσο. Ευτυχώς η μουσική βοηθάει. Wink

Πάντως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε την Τάνια, δεν νομίζω ότι θα μας δημιουργήσει προβλήματα σε αυτή την ιστορία. ¶λλωστε υπάρχουν τόσα πολλά και πολύ πιο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσουν οι ήρωες που η Τάνια μπροστά σε αυτά είναι ένα τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΤετ 26 Μάης 2010 - 22:25

Σε αυτο το σημειο (αστο, φιλε, δεν το σωζεις) να ζητησω ενα συγγνωμη Μαρια
που δεν εχω σχολιασει ουτε καν με ενα ''ειναι τελειο'' αλλα η αληθεια
ειναι οτι λογω ελλειψης συγκεντρωσης και χρονου, δεν εχω διαβασει
αρκετα καινουρια κεφαλαια και κατα καποιον τροπο εχω χαθει.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 413121

Ομως, θα οργανωθω μετα τις εξετασεις και θα επιστρεψω δριμυτερη και με
περισσοτερη ορεξη και αγωνια, μιας και οπως εχω ξαναπει, δεν μου αρεσει
να κανω τα πραγματα με βιασυνη και ουσιαστικα να μην καταλαβαινω τιποτα... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 271609

Οποτε, ας ευχηθω και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Μαρια, ειμαι σιγουρη πως οταν ''επιστρεψω''
θα βρω θαυματα παλι, και απο ΣΣΣ και απο 1920 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 616544

Σπόιλερ:
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΤετ 26 Μάης 2010 - 22:38

Μαρια το διαβασα και μου αρεσε παρα πολυ!!!!Εξαλλου εχω δειξει την προτιμηση
μου γι αυτη την ιστορια.Ο Εντουαρντ σε αυτο το κεφαλαιο ηταν πολυ καλος!
Μου αρεσε που εκδηλωθηκε.Περιμενω με αγωνια την εξελιξη της ιστοριας!
Δεν θα γραψω αλλα γιατι με καλυψε η φιλη μου η Ερη!!!!!!!! lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΤετ 26 Μάης 2010 - 22:55

Ευχαριστώ κορίτσια! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 34442

Λένα, το ξέρω ότι σου αρέσει πολύ αυτή η ιστορία και θα έχουμε σύντομα και το επόμενο κεφάλαιο. Μάλιστα απόψε, λίγο αργότερα σας έχω μία εκπληξούλα! Wink

Και φυσικά ότι βοήθεια χρειάζεστε σε σχέση με τα κεφάλαια ή οτιδήποτε άλλο, με ρωτάτε ελεύθερα!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΤετ 26 Μάης 2010 - 23:30

Ετοιμη η εκπλιξούλα?
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 0:06

Μπορείτε να περάσετε από το blog μου και να διαβάσετε τη νέα συνέντευξη! Wink

http://jokastia.blogspot.com/2010/05/blog-post.html
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 0:27

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 403120 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 403120 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 403120 Τι αστεια συνεντευξη που ηταν!!!!!!!! βρε δεν μας λυπασαι?????? τι μπιχτες ηταν αυτες για την συνεχεια της ιστοριας????! ε???? μας αφησες σε αναμμενα καρβουνα παλι.... Rolling Eyes και μην ανησυχεις Μαιρη μου δεν εισαι μονο εσυ ψυχοπαθεις ολες εδω μεσα ειναι και εγω πρωτη και καλυτερη!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 413121 Smile
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 2:27

Δεν πάμε καλά στο τέλος σε έβγαλε και ψυχοπαθείς lol! lol!
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 15:47

η συνεντευξη ηταν τελεια...μας απαντησε αρκετα ερωτηματα αλλα μας αφησε με αγωνια...ανυπονουμε για τη συνεχεια... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 4947
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 20:21

επιτελους Μαιρη!! η τζοκαστα ξαναμπηκε στο παιχνιδι!!
καιρος ηταν να αναλυθουν μερικα θεματακια...
καποια ''σκοτεινα σημεια'' της ιστοριας!!!
μ αρεσε στην αρχη που εβαλες το χαρακτηριστικο με το φρυδι! με σκοτωνεις!Μαιρη με σκοτωνεις...WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 626465
και εννοειται! να τα ξαναπουν η μπελλα και ο εντουαρντ εμμ..κυριος καλλεν... με την τζοκαστα...! boogie WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 474941 huggie
η συνεντευξη αυτη ηταν ολα τα λεφτα!!!πεταω γαρυφαλα στην οθονη!! ειλικρινα φανηκε η ψυχοσυνθεση τους γι ακομα μια φορα, το δεσιμο της μπελλα με τον εντουαρντ αλλα και εδωσες και καποια hints για τη συνεχεια! μας εχεις στην μπριζα Μαιρη!
εχω επισης μεγαλη περιεργεια να δω αν θα εχουμε τελικα επανασυνδεση για τη ρενε και τη μπελλα...
αχ....εχω πολλες ερωτησεις να κανω απο αυριο!!!!
Σπόιλερ:
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 34442
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 20:55

Αναρωτιέμαι αν κάποια σημεία ανέβασαν την περιέργεια σας ή κάποιες ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν αν σας έκαναν να ανυπομονείτε περισσότερο! Wink
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 21:03

WhiteQueen έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν κάποια σημεία ανέβασαν την περιέργεια σας ή κάποιες ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν αν σας έκαναν να ανυπομονείτε περισσότερο! Wink

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 835489 μας αφησες να καιγομαστε σε αναμμενα καρβουνα! lol! αντε να ερθει το ΣΒ να ανεβασεις την συνεχεια γιατι θα σκασω απο περιεργεια!!!! θα τρελαθω απο την αγωνια μου και την προσμονη! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 686606
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 21:07

WhiteQueen έγραψε:

ειπαμε Μαιρη...μας εχεις στην μπριζα
Σπόιλερ:

μερικες ερωτησεις με εκαναν προσωπικα να αδημονω για τη συνεχεια... σου εξαπτουν και τη φαντασια ρε παιδι μου...πως να το κανουμε...
η τζοκαστα τελικα ειναι αναποσπαστο κομματι!!! προτεινω να την ξαναβαλεις σε 2-3 κεφαλαια...για το σικουελ της συνεντευξης οχι τιποτα αλλο...η πρωτη προκαλεσε καταιγιδα αντιδρασεων...*(ωπα...θυελλα εννοω..)
giggle
και ειναι που εχουμε και αλλα ερωτηματα..ειναι που ο εντ ειναι και πιο προσιτος ετσι...
ε πως να το κανουμε...ειναι αλλη η υφη μιας συνεντευξης...αλλο το face to face! δεν συμφωνεις Μαιρη μου?? huggie
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 21:12

lol!

Είναι ωραία εμπειρία να συναντάς τον Έντουαρντ! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 616544 Έστω και τον Έντουαρντ της φαντασίας σου! Wink

Όσο για τη 'Τζοκάστα' έχει και ρόλο παρακάτω στην ιστορία! Παραπονεμένη θα με άφηνα; Είναι γνωστό ότι είμαι μεγάλη ψωνάρα! Και μιας και στο 1920 έχω βάλει όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μου είπα να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου! Razz
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 21:18

WhiteQueen έγραψε:
lol!

Είναι ωραία εμπειρία να συναντάς τον Έντουαρντ! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 616544 Έστω και τον Έντουαρντ της φαντασίας σου! Wink

Όσο για τη 'Τζοκάστα' έχει και ρόλο παρακάτω στην ιστορία! Παραπονεμένη θα με άφηνα; Είναι γνωστό ότι είμαι μεγάλη ψωνάρα! Και μιας και στο 1920 έχω βάλει όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μου είπα να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου! Razz
ΑΛΛΗΛΟΥΙΑΑΑ!!
Πιασαμε ''λαυρακι''!!! huggie huhu...
δεν ξερω για τους αλλους ...εμενα μ αρεσει παρα πολυ και ο ρολος της τζοκαστα αλλα και το γενικοτερο αγαπησιαρικο κλιμα...το οικειο κλιμα μεταξυ τους!!
Σπόιλερ:
αλλα ολα γινονται για το δραμα...*(την εξελιξη εννοω..!!) huggie keep on rocking maryyy!!!
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 21:22

Εμένα πιο πολύ απο όλα μου αρέσει που η εν λόγω συγγραφέας μας δεν απαρνείται το κοινό της και απαντά σε όλες μας τις απορίες και τις πιέσεις. lol!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 22:41

Λοιπον δίαβασα την συνεντευξη και τρελαθηκα!
Γενικα Τρελαθηκα! Στο γέλιο, είχα πέσει κυριολεκτικά κάτω, από την αγωνία, τελικά δεν έχεις καθόλου έλεος και από άλλα ευχαριστα και ταυτοχρονα δυσαρεστα συναισθηματα. Πως τα καταφερνεις όλα αυτά μαζι μυστίριο!
Ακόμα, με εξεπληξε που ο Εντουαρντ ήταν τοσο ευχαριστος και αναλαφρος παρα τις δύσολες ερωτησεις!
Η Μπέλλα ήταν κλασσική, γλυκιά και καλοσυνάτη! Ευχομαι να αποκατασταθουν οι σχεσεις με την μητερα της και να ξαναμιλησει με τον πετερα της που πραγματικα με στεναχωρισε που τον αφησε στα κρυα του λουτρου!
Ξετρελαθηκα ακομα που εβαλες την ερωτηση μου με το ονομα του Ντανιελ! Δεν το περιμενα πραγματικα αφου μου την ειχες απαντησει εδω! Κανω και κατι χρησιμο μερικες φορες
Razz
Το τι γελιο εριξα με τον διαλογο σου με τον Εντουαρντ δεν μπορεις να φανταστεις!
Θα μπορουσες να μου δωσεις το e-mail του να του τα εξηγησω του παιδιου ποιο αναλυτηκα? WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 403120
Ακους εκει που θα σε πουν εσενα ψυχοπαθη!
Δεν φτανει που τους δημιουργησες εχουν και παραπονα!
Καλα εθισμενη με το διαδυκτιο και τια fan fiction φυσικα να σε χαρακτηριζαν! Αλλα ψυχοπαθη? Και αποτοξυνωση?????
Τραγιικοοοοοοοοοο!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 6626
Να πεις στον Εντουαρντ να κανει εκεινος αποτοξυνοση απο την Μπελλα για να δουμε μπορει?
Και ακομα να του πεις οτι οι αναγνωστες σου σε στηριζουν και τον κατηγορουν οτι δεν σου φεραιτε σωστα! giggle
Ολα αυτα στην επομενη συνεντευξη που περιμενω με αγωνια! giggle

Καλη συνεχεια και περιμενουμε κεφαλαιο με αγωνιααααα! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 868134
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠεμ 27 Μάης 2010 - 22:44

Ειμαι απαράδεκτη το ξέρω....πιάνω δουλεια να γράψω σχόλια και να διαβάσω την συνέντευξη....Συγνωμη απλά δεν προλάβαινα(αρχαια ειναι απο τα δυσκολα για μενα)
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 18:21

Λοιπον, η αληθεια ειναι οτι διαβασα την συνεντευξη αμεσως μολις την ποσταρες αλλα παντα σε αυτη την ιστορια θελω το χρονο μου να επεξεργαστω τα γεγονοτα!!!

Καταρχην, μας αφηνεις σ' αναμμενα καρβουνα!!! Τι ειναι αυτο που εχει προσθεσει η Μπελλα στην αλυσιδα του σταυρου της??? Ο Εντουαρντ προφανως θα της το δωσει!!! Αλλα ποτε???

Επισης μας προιδεαζεις για συναντηση Ντανιελ-Εντουαρντ!!! Αργει πολυ ακομα??? WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 271609

Mα και συ τιποτα δεν το αφησες να απαντησει το παλικαρι!!! giggle giggle giggle

Αχ!! Και για την επομενη συνεντευξη δε θα ηταν ωραιο να μπει σα σιφουνας ο Ντανιελ να μπαστακωθει στον καναπε και να θελει να απαντησει κι αυτος ερωτησεις???

Πως του φανηκε ο Εντουαρντ στην αρχη?? Τι του ειπαν?? Οτι ηταν φιλος της μαμας ή του αποκαλυψαν την αληθεια απο την αρχη??
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 18:26

April μου έχω ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις μαζί σου....Απλά δεν νομίζω πως θα μας τα απαντήσει η Μαίρη ολοκληρωμένα γιατί δεν θα θέλει ακόμα να αποκαλύψει στοιχεία-κλειδιά από την ιστορία της.... cry cry WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 773164
Μαίρη διαμαρτύρομαι.....Θέλω να διαβάσω γρήγορα την συνέχεια... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 868134 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 252380 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 432569 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 551700 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 691689 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 526765 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 31995 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 40135
http://www.christianemarie.blogspot.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 19:00

April, τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να μάθεις;

Είναι ξεκάθαρο ότι η Μπέλλα έχει προσθέσει κάτι στο 'φυλαχτό της και ναι της το έχει δώσει ο Έντουαρντ. Αλλά είναι πολύ νωρίς γιαυτό ακόμα δεν νομίζεις; Razz

Και λυπάμαι αλλά ναι, η συνάντηση Ντάνιελ - Έντουαρντ αργεί ακόμα. Ας μην ξεχνάμε ότι προηγείται η σχέση του Έντουαρντ και της Μπέλλα η οποία έχει δρόμο ακόμα. Ήδη τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα.

Και... Ο Ντάνιελ δεν νομίζω ότι θα πάρει μέρος σε κάποια συνέντευξη, συνήθως κοιμάται κατά τη διάρκεια αυτών! Wink
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 19:03

Μαρια μπορεις να μου κανεις link το αρχικο κεφαλαιο του silence in the dark?εχω χαθει και θελω τοσο πολυ να το διαβασω!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 21:13

Παιδιά θέλω να σας πω ότι ίσως έχουμε μία μικρή καθυστέρηση στο επόμενο κεφάλαιο. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ αλλά εν όψη Γιουροβίζιον και άλλων υποχρεώσεων ίσως μείνω λίγο πίσω. Και δυστυχώς... έχω έναν τρελό πόνο στο δεξί χέρι και ζορίζομαι να γράψω ακόμα και πέντε σελίδες.

Θα σας ενημερώσω και ευχαριστώ για την κατανόηση. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 906998
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 21:16

Εύχομαι να είναι περαστικά!Δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς παρά να κατανοήσουμε και να οπλιστούμε με λίγη παραπάνω υπομονή. huggie
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 34 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010 - 21:17

Vera έγραψε:
Μαρια μπορεις να μου κανεις link το αρχικο κεφαλαιο του silence in the dark?εχω χαθει και θελω τοσο πολυ να το διαβασω!

http://jokastia.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

περαστικα μαρακι μου

huggie

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 34 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: