| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 26 Μάης 2010 - 21:41 | |
| Έρη μου... έχω μείνει άφωνη με τα σχόλια σου! Αργείς να τα κάνεις αλλά όταν έρθει η ώρα του δίνεις και καταλαβαίνει! 1920! Ναι, παραδέχομαι ότι αυτή η ιστορία με εκπλήσει και εμένα ευχάριστα. Ξεκίνησε για τη πλάκα μου και για τα λεμόνια καθαρά και έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ ερωτικό και συναισθηματικό.. Ήθελα να δείξω τα συναισθήματα και των δύο ηρώων , πως ένιωθαν, τι περίμεναν ο ένας από τον άλλο και φυσικά το γεγονός ότι μπήκαν στη διαδικασία πλέον να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο σε όλα τα επίπεδα. Και παρακάτω θα έχουμε πολλές εξελίξεις σε όλους τους τομείς! SITD... αχ... τι να πω... όταν σκεφτόμουν να ξεκινήσω να γράφω αυτή την ιστορία ένιωθα στ' αλήθεια ότι θα είναι ότι καλύτερο έχω γράψει ποτέ. Και το παράδοξο είναι ότι αυτό το κεφάλαιο βγήκε τόσο καλό κάτι που δεν το περίμενα επειδή είχα μείνει στο 1920 πολύ καιρό και είναι λίγο δύσκολο να αλλάζω mood κάθε τόσο. Ευτυχώς η μουσική βοηθάει. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε την Τάνια, δεν νομίζω ότι θα μας δημιουργήσει προβλήματα σε αυτή την ιστορία. ¶λλωστε υπάρχουν τόσα πολλά και πολύ πιο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσουν οι ήρωες που η Τάνια μπροστά σε αυτά είναι ένα τίποτα. | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 26 Μάης 2010 - 22:25 | |
| Σε αυτο το σημειο (αστο, φιλε, δεν το σωζεις) να ζητησω ενα συγγνωμη Μαρια που δεν εχω σχολιασει ουτε καν με ενα ''ειναι τελειο'' αλλα η αληθεια ειναι οτι λογω ελλειψης συγκεντρωσης και χρονου, δεν εχω διαβασει αρκετα καινουρια κεφαλαια και κατα καποιον τροπο εχω χαθει.... Ομως, θα οργανωθω μετα τις εξετασεις και θα επιστρεψω δριμυτερη και με περισσοτερη ορεξη και αγωνια, μιας και οπως εχω ξαναπει, δεν μου αρεσει να κανω τα πραγματα με βιασυνη και ουσιαστικα να μην καταλαβαινω τιποτα... Οποτε, ας ευχηθω και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Μαρια, ειμαι σιγουρη πως οταν ''επιστρεψω'' θα βρω θαυματα παλι, και απο ΣΣΣ και απο 1920 - Σπόιλερ:
Να σε ρωτησω κατι...Αν χρειαστω βοηθεια στην ''πλοηγηση'' των κεφαλαιων να σε 'ενοχλησω' ? Ευχαριστω.
| |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 26 Μάης 2010 - 22:38 | |
| Μαρια το διαβασα και μου αρεσε παρα πολυ!!!!Εξαλλου εχω δειξει την προτιμηση μου γι αυτη την ιστορια.Ο Εντουαρντ σε αυτο το κεφαλαιο ηταν πολυ καλος! Μου αρεσε που εκδηλωθηκε.Περιμενω με αγωνια την εξελιξη της ιστοριας! Δεν θα γραψω αλλα γιατι με καλυψε η φιλη μου η Ερη!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 26 Μάης 2010 - 22:55 | |
| Ευχαριστώ κορίτσια! Λένα, το ξέρω ότι σου αρέσει πολύ αυτή η ιστορία και θα έχουμε σύντομα και το επόμενο κεφάλαιο. Μάλιστα απόψε, λίγο αργότερα σας έχω μία εκπληξούλα! Και φυσικά ότι βοήθεια χρειάζεστε σε σχέση με τα κεφάλαια ή οτιδήποτε άλλο, με ρωτάτε ελεύθερα! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 26 Μάης 2010 - 23:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 0:06 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 0:27 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 15:47 | |
| η συνεντευξη ηταν τελεια...μας απαντησε αρκετα ερωτηματα αλλα μας αφησε με αγωνια...ανυπονουμε για τη συνεχεια... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 20:21 | |
| επιτελους Μαιρη!! η τζοκαστα ξαναμπηκε στο παιχνιδι!! καιρος ηταν να αναλυθουν μερικα θεματακια... καποια ''σκοτεινα σημεια'' της ιστοριας!!! μ αρεσε στην αρχη που εβαλες το χαρακτηριστικο με το φρυδι! με σκοτωνεις!Μαιρη με σκοτωνεις... και εννοειται! να τα ξαναπουν η μπελλα και ο εντουαρντ εμμ..κυριος καλλεν... με την τζοκαστα...! η συνεντευξη αυτη ηταν ολα τα λεφτα!!!πεταω γαρυφαλα στην οθονη!! ειλικρινα φανηκε η ψυχοσυνθεση τους γι ακομα μια φορα, το δεσιμο της μπελλα με τον εντουαρντ αλλα και εδωσες και καποια hints για τη συνεχεια! μας εχεις στην μπριζα Μαιρη!εχω επισης μεγαλη περιεργεια να δω αν θα εχουμε τελικα επανασυνδεση για τη ρενε και τη μπελλα... αχ....εχω πολλες ερωτησεις να κανω απο αυριο!!!! - Σπόιλερ:
ps. μια και τελος!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 20:55 | |
| Αναρωτιέμαι αν κάποια σημεία ανέβασαν την περιέργεια σας ή κάποιες ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν αν σας έκαναν να ανυπομονείτε περισσότερο! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 21:03 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Αναρωτιέμαι αν κάποια σημεία ανέβασαν την περιέργεια σας ή κάποιες ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν αν σας έκαναν να ανυπομονείτε περισσότερο!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! μας αφησες να καιγομαστε σε αναμμενα καρβουνα! αντε να ερθει το ΣΒ να ανεβασεις την συνεχεια γιατι θα σκασω απο περιεργεια!!!! θα τρελαθω απο την αγωνια μου και την προσμονη! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 21:07 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Αναρωτιέμαι αν κάποια σημεία ανέβασαν την περιέργεια σας ή κάποιες ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν αν σας έκαναν να ανυπομονείτε περισσότερο!
ειπαμε Μαιρη...μας εχεις στην μπριζα - Σπόιλερ:
ασχετο η μπριζα θελει και μ μπροστα? η ειναι πριζα?
μερικες ερωτησεις με εκαναν προσωπικα να αδημονω για τη συνεχεια... σου εξαπτουν και τη φαντασια ρε παιδι μου...πως να το κανουμε... η τζοκαστα τελικα ειναι αναποσπαστο κομματι!!! προτεινω να την ξαναβαλεις σε 2-3 κεφαλαια...για το σικουελ της συνεντευξης οχι τιποτα αλλο...η πρωτη προκαλεσε καταιγιδα αντιδρασεων...*(ωπα...θυελλα εννοω..) και ειναι που εχουμε και αλλα ερωτηματα..ειναι που ο εντ ειναι και πιο προσιτος ετσι... ε πως να το κανουμε...ειναι αλλη η υφη μιας συνεντευξης...αλλο το face to face! δεν συμφωνεις Μαιρη μου?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 21:12 | |
| Είναι ωραία εμπειρία να συναντάς τον Έντουαρντ! Έστω και τον Έντουαρντ της φαντασίας σου! Όσο για τη 'Τζοκάστα' έχει και ρόλο παρακάτω στην ιστορία! Παραπονεμένη θα με άφηνα; Είναι γνωστό ότι είμαι μεγάλη ψωνάρα! Και μιας και στο 1920 έχω βάλει όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μου είπα να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 21:18 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
Είναι ωραία εμπειρία να συναντάς τον Έντουαρντ! Έστω και τον Έντουαρντ της φαντασίας σου!
Όσο για τη 'Τζοκάστα' έχει και ρόλο παρακάτω στην ιστορία! Παραπονεμένη θα με άφηνα; Είναι γνωστό ότι είμαι μεγάλη ψωνάρα! Και μιας και στο 1920 έχω βάλει όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μου είπα να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου! ΑΛΛΗΛΟΥΙΑΑΑ!! Πιασαμε ''λαυρακι''!!! huhu... δεν ξερω για τους αλλους ...εμενα μ αρεσει παρα πολυ και ο ρολος της τζοκαστα αλλα και το γενικοτερο αγαπησιαρικο κλιμα...το οικειο κλιμα μεταξυ τους!! - Σπόιλερ:
εγω για να πω την αληθεια μου θα ημουν καπως πιο αδιακριτη
αλλα ολα γινονται για το δραμα...*(την εξελιξη εννοω..!!) keep on rocking maryyy!!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 21:22 | |
| Εμένα πιο πολύ απο όλα μου αρέσει που η εν λόγω συγγραφέας μας δεν απαρνείται το κοινό της και απαντά σε όλες μας τις απορίες και τις πιέσεις. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 22:41 | |
| Λοιπον δίαβασα την συνεντευξη και τρελαθηκα! Γενικα Τρελαθηκα! Στο γέλιο, είχα πέσει κυριολεκτικά κάτω, από την αγωνία, τελικά δεν έχεις καθόλου έλεος και από άλλα ευχαριστα και ταυτοχρονα δυσαρεστα συναισθηματα. Πως τα καταφερνεις όλα αυτά μαζι μυστίριο! Ακόμα, με εξεπληξε που ο Εντουαρντ ήταν τοσο ευχαριστος και αναλαφρος παρα τις δύσολες ερωτησεις! Η Μπέλλα ήταν κλασσική, γλυκιά και καλοσυνάτη! Ευχομαι να αποκατασταθουν οι σχεσεις με την μητερα της και να ξαναμιλησει με τον πετερα της που πραγματικα με στεναχωρισε που τον αφησε στα κρυα του λουτρου! Ξετρελαθηκα ακομα που εβαλες την ερωτηση μου με το ονομα του Ντανιελ! Δεν το περιμενα πραγματικα αφου μου την ειχες απαντησει εδω! Κανω και κατι χρησιμο μερικες φορες Το τι γελιο εριξα με τον διαλογο σου με τον Εντουαρντ δεν μπορεις να φανταστεις! Θα μπορουσες να μου δωσεις το e-mail του να του τα εξηγησω του παιδιου ποιο αναλυτηκα? Ακους εκει που θα σε πουν εσενα ψυχοπαθη! Δεν φτανει που τους δημιουργησες εχουν και παραπονα! Καλα εθισμενη με το διαδυκτιο και τια fan fiction φυσικα να σε χαρακτηριζαν! Αλλα ψυχοπαθη? Και αποτοξυνωση????? Τραγιικοοοοοοοοοο!!!! Να πεις στον Εντουαρντ να κανει εκεινος αποτοξυνοση απο την Μπελλα για να δουμε μπορει? Και ακομα να του πεις οτι οι αναγνωστες σου σε στηριζουν και τον κατηγορουν οτι δεν σου φεραιτε σωστα! Ολα αυτα στην επομενη συνεντευξη που περιμενω με αγωνια! Καλη συνεχεια και περιμενουμε κεφαλαιο με αγωνιααααα! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 27 Μάης 2010 - 22:44 | |
| Ειμαι απαράδεκτη το ξέρω....πιάνω δουλεια να γράψω σχόλια και να διαβάσω την συνέντευξη....Συγνωμη απλά δεν προλάβαινα(αρχαια ειναι απο τα δυσκολα για μενα) | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 18:21 | |
| Λοιπον, η αληθεια ειναι οτι διαβασα την συνεντευξη αμεσως μολις την ποσταρες αλλα παντα σε αυτη την ιστορια θελω το χρονο μου να επεξεργαστω τα γεγονοτα!!! Καταρχην, μας αφηνεις σ' αναμμενα καρβουνα!!! Τι ειναι αυτο που εχει προσθεσει η Μπελλα στην αλυσιδα του σταυρου της??? Ο Εντουαρντ προφανως θα της το δωσει!!! Αλλα ποτε??? Επισης μας προιδεαζεις για συναντηση Ντανιελ-Εντουαρντ!!! Αργει πολυ ακομα??? Mα και συ τιποτα δεν το αφησες να απαντησει το παλικαρι!!! Αχ!! Και για την επομενη συνεντευξη δε θα ηταν ωραιο να μπει σα σιφουνας ο Ντανιελ να μπαστακωθει στον καναπε και να θελει να απαντησει κι αυτος ερωτησεις??? Πως του φανηκε ο Εντουαρντ στην αρχη?? Τι του ειπαν?? Οτι ηταν φιλος της μαμας ή του αποκαλυψαν την αληθεια απο την αρχη?? | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 18:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 19:00 | |
| April, τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να μάθεις; Είναι ξεκάθαρο ότι η Μπέλλα έχει προσθέσει κάτι στο 'φυλαχτό της και ναι της το έχει δώσει ο Έντουαρντ. Αλλά είναι πολύ νωρίς γιαυτό ακόμα δεν νομίζεις; Και λυπάμαι αλλά ναι, η συνάντηση Ντάνιελ - Έντουαρντ αργεί ακόμα. Ας μην ξεχνάμε ότι προηγείται η σχέση του Έντουαρντ και της Μπέλλα η οποία έχει δρόμο ακόμα. Ήδη τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα. Και... Ο Ντάνιελ δεν νομίζω ότι θα πάρει μέρος σε κάποια συνέντευξη, συνήθως κοιμάται κατά τη διάρκεια αυτών! | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 19:03 | |
| Μαρια μπορεις να μου κανεις link το αρχικο κεφαλαιο του silence in the dark?εχω χαθει και θελω τοσο πολυ να το διαβασω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 21:13 | |
| Παιδιά θέλω να σας πω ότι ίσως έχουμε μία μικρή καθυστέρηση στο επόμενο κεφάλαιο. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ αλλά εν όψη Γιουροβίζιον και άλλων υποχρεώσεων ίσως μείνω λίγο πίσω. Και δυστυχώς... έχω έναν τρελό πόνο στο δεξί χέρι και ζορίζομαι να γράψω ακόμα και πέντε σελίδες. Θα σας ενημερώσω και ευχαριστώ για την κατανόηση. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 21:16 | |
| Εύχομαι να είναι περαστικά!Δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς παρά να κατανοήσουμε και να οπλιστούμε με λίγη παραπάνω υπομονή. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 28 Μάης 2010 - 21:17 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|