| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 11:07 | |
| Δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσε πολυ το φορεμα της Αλις!!!Το λατρευω!!!!Μου αρεσε και το νυφικο της Μπελλα αλλα περισσοτερο το φορεμα της Αλις!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 12:51 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Περάστε αν θέλετε να ρίξετε μία ματιά στις εικόνες που ανέβασα σε σχέση με το τελευταίο κεφάλαιο.
http://jokastia.blogspot.com/2010/05/1920-insparation-bella-and-edward.html
Λοιπον, για ακομα μια φορα εκανες πολυ καλη επιλογη ρουχων! Και για ακομα μια φορα λατρεψα το φορεμα της Ρενε... Της δε Ροζαλι φανταζε σπανιολικο και αισθησιακο και ταιριαζε με το χαρακτηρα της Το παρανυφικο της Αλις, λιτο και νεανικο οπως επρεπε Το νυφικο της Μπελα ακριβως οπως το περιεγραψε ο Εντουαρντ στο κεφαλαιο του γαμου και μπορω να πω πως ακομα πιο πολυ μου αρεσε η...καλτσοδετα (αλλωστε εμαθα επιτελους πως ειναι) Μια ερωτηση: Γινεται καποια στιγμη να ποσταρεις τα κοστουμια των ανδρων ή θα βγεις απο το προγραμμα σου? | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 12:53 | |
| Αχ ναι θελω να τα δω!!!Ειμαι περιεργη πως ειναι το σχεδιο τους!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 13:51 | |
| ειναι τελεια...για αλλη μια φορα μου αρεσαν ολα....ερωτηση το φορεμα της ροζαλι ειναι απο τον τιτανικο....?καλα το δωματιο φανταστικο.... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 14:33 | |
| Kαταπληκτικά!!! Της Αλις μου αρεσε πάρα πολύ. Το δωμάτιο ονειρικό!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:20 | |
| Κι εμενα μου αρεσε πολυ το φορεμα της Αλις ειναι πολυ εφηβικο και αερατο !!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 17:39 | |
| Εχω τρομερο προβλημα να γραφω σχολια για τα φανφικ σου... Ειναι ολα μα ολα απολυτα τελεια και πιστευω οτι τα λογια ειναι περιτα.... Ασε που οτι επιθετο θα μπορουσα να βαλω εχει μπει απο πανω... Εκτος απο τελειο και αψογο το επομενο που μου ερχεται ειναι μαγευτικο... καθε φορα που το διαβαζω με ταξιδευει... ΑΑΑ επισης μου αρεσει παρα πολυ που βαζεις εικονες γιατι συμπληρωνουν πολυ ομορφα το κειμενο... ειδικα τα φορεματα ειναι αλλο πραγμα... (και εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα του τιτανικου...) τα συγχαρητηρια μου στην συγραφεα... Υ.Γ το επομενο κεφαλαιο θα ειναι 1920 ή ΣΣΣ??? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 18:42 | |
| Ουφ... Πρέπει να απαντήσω σε πολύ κόσμο γιατί από χτες το βράδυ κάνατε πολλά σχόλια! lena και bella marie, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, θίξατε ορισμένα θέματα που τολμώ να πω ότι προβλημάτισαν και εμένα. Λένα, περιμένω να μου πεις τη γνώμη σου επί προσωπικού! maria23 και vikaki21 με συγκινήσατε πολύ με τα ποστ σας και ειλικρινά σας ευχαριστώ. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσαν τα φορέματα και οι άλλες εικόνες σχετικά. Το φόρεμα της Ρόζαλι ναι, είναι από τον Τιτανικό! Και για τα κοστούμια των ανδρών δεν σκοπεύω να βάλω φωτογραφίες, αν θέλετε να δείτε την αμφίεση τους θα δείτε τον Τιτανικό και θα εστιάσετε στο σημείο που ανέφερα και χτες εκεί που δειπνούν στην Α θέση. Οι πιο πολλοί φορούν μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο, τιράντες από μέσα και λευκό παπιόν. Οι τιράντες είναι απαραίτητες επειδή στο παρελθόν δεν υπήρχαν οι ζώνες για να συγκρατούν τα παντελόνια στη θέση τους και αυτός ήταν ο σκοπός της ύπαρξης τους τις οποίες προσωπικά λατρεύω, τις βρίσκω πολύ σέξι! Επίσης φορούσαν και γιλέκα από μέσα κάποιες φορές, υπήρχαν και καπέλα κ.τ.λ. Δείτε τον Τιτανικό άλλη μία φορά και προσέξτε καλύτερα όλες τις ενδυμασίες όλων των προσώπων και θα έχετε μία πολύ καλή είκονα για το τι ακριβώς μιλάμε. niki, ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια και εγώ με τη σειρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους εσάς που έχετε αγαπήσει τόσο πολύ αυτή την ιστορία και μου δίνετε θέληση και έμπνευση να συνεχίσω αυτή την ιστορία. Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι 1920 πάλι, το οποίο έχω γράψει αρκετό αλλά δεν το έχω ολοκληρώσει. Σήμερα είπα να ξεφύγω λιγάκι και το έριξα στο διάβασμα κι εγώ καθώς είμαι λάτρης να διαβάζω φανφικ κάτι που πιστεύω το γνωρίζετε ήδη για εμένα. Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα το ολοκληρώσω και θα το ανεβάσω. Για τη συνέχεια δεν ξέρω τίποτα... Κάτι μου λέει ότι πρέπει να συνεχίσω με Σιωπή στο Σκοτάδι αλλά το 1920 με έχει ρουφήξει αυτές τις ημέρες και έχω πολύ έτοιμο υλικό μέσα στο μυαλό μου για το οποίο δεν μπορώ να αδιαφορήσω. Θα δείξει... Από αύριο επιστρέφω στη δουλειά μου άρα θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι θα καθυστερώ πάλι κάπως να ανεβάσω κεφάλαια. Τι να κάνουμε... Ανωτέρα βία! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 18:46 | |
| Ειχες αδεια και την πέρασες προσπαθόντας να μας ικανοποιησεις??? βεβαια δεν θα εγραφες αν δεν σε ευχαριστουσε και εσενα αλλα νιωθω τυψεις τωρα.....
Χρονια Πολλά κιόλας (εισαι μανουλα) | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 18:54 | |
| 1920 Τελεια!!!! εχω πει οτι ειναι το αγαπημενο μου ετσι δεν ειναι??? λοιπον το λατρευω!!! το επομενο κεφαλαιο με την ησυχια σου.... Ειναι πραγματικο θαυμα που καταφερνεις να εχεις ετοιμο τοσο πολυ υλικο σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα!!! Α! και κατι που προσεξα τωρα (δεν φημιζομαι και για την παρατηρητικοτητα μου!) Η υπογραφη σου τα σπαει.... αλλα οταν σκευτομαι τον Εντ του 1920 δεν μπορω σε καμια περιπτωση να τον φανταστω με τετοιο μαλλι... απαπαπα τον φανταζομαι με το μαλλι του οπως ειναι στο Λυκοφως το προτειμω κατα πολυ... χρονια σου πολλα και απο εμενα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 20:33 | |
| Χρονια πολλα και απο μενα!!!Δηλαδη το επομενο κεφαλαιο θα το ανεβασεις μεσα στην βδομαδα???Το ΣΣΣ ποτε θα το συνεχισεις??Σορρυ αμα σε κουρασα με τις ερωτησεις μου | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 21:31 | |
| Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά! Ναι, είχα άδεια αυτή την εβδομάδα και γιαυτό μπόρεσα να γράψω μερικά κεφάλαια και να τα ανεβάσα τόσο γρήγορα. Και φυσικά ήταν κάτι που το έκανα επειδή πραγματικά το ήθελα. Πιστέψτε με αν δεν το ήθελα ή προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο θα έκανα αυτό το άλλο! Και, δεν ξέρω ακριβώς ποια ημέρα θα ανεβάσω το επόμενο κεφάλαιο και δεν ξέρω με τι θα συνεχίσω προς το παρόν οκ; I need some space ok???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 9 Μάης 2010 - 22:24 | |
| fine! we understood u!! οποτε αισθανεσαι καλα να γράψεις, γραψε. Και να ξερεις οτι μολις ανεβάσεις το επομενο κεφάλαιο (οποιας ιστοριας και να ειναι) εμεις θα την διαβάσουμε και θα την σχολιάσουμε!!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| |
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 11 Μάης 2010 - 10:44 | |
| Υπέροχη!!Όπως πάντα!Είχα να μπω μια εβδομάδα σχεδόν και είχα αφήσει την ιστορία στην άμαξα,εκεί που η Μπέλλα εκπληρώνει να καθήκοντά της ως αραββωνιαστικιά ..Ναι ξέρετε εσείς!!Και χτες έκατσα και τα διάβασα όλα όσα έχασα!Εκεί ειδικά που της στέλνει ο Εντουαρντ την καρφίτσα και εκείνο το γράμμα,δάκρυσα...είναι τόσο γλύκας μωρέεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!Μακάρι όλοι οι άντρες να ήταν έτσι άντεε!!!! Θα ξαναδιαβάσω τώρα το τελευταίο κεφάλαιο και δεν χρειάζεται να πω οτι ανυπομονώ για την συνέχεια..Συνέχισε έτσι,γράφεις πολύ όμορφα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 11 Μάης 2010 - 22:29 | |
| Και πάλι ευχαριστώ! Αύριο θα προσπαθήσω να τελειώσω το επόμενο κεφάλαιο. Θα σας ενημερώσω μέσα στην ημέρα πως πήγε και αν προλάβω μάλλον θα το ανεβάσω. | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 11 Μάης 2010 - 22:30 | |
| Xαιρόμαστε ιδιαίτερα Μαρία! Κάτι τέτοιες δύσκολες μέρες εξετάσεων, το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο διάβασμα! Αδημονούμε! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 11 Μάης 2010 - 22:40 | |
| χμμ...γιατι τα καλυτερα πρεπει να τα απαρνιομαστε ομως Βλασια μου? Ελπιζω με τη λυκοφωτιση μου να ξεκλεψω λιγο χρονο αυριο για ακομα ενα κεφαλαιακι! Τωρα εαν τα υπολοιπα 'πεσουν΄στα μεσα των εξετασεων, προβλεπω να 'τα χαιρομαι' τον Ιουλιο Αναμενουμε παρολα αυτα! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 11 Μάης 2010 - 23:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 12 Μάης 2010 - 21:48 | |
| Έχω ένα βάρος στην καρδιά και πρέπει να το εξομολογηθώ... Ζητώ συγνώμη αλλά το πρόγραμμα μου δεν πήγε σήμερα καθόλου όπως το είχα υπολογίσει και έτσι το επόμενο κεφάλαιο δυστυχώς δεν είναι έτοιμο... Οπότε μάλλον μέσα στις επόμενες ημέρες. Και πάλι συγνώμη. | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 12 Μάης 2010 - 21:56 | |
| μην αγχώνεσαι εμείς εδώ είμαστε και έχουμε υπομονή!!!!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 12 Μάης 2010 - 21:58 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 12 Μάης 2010 - 22:00 | |
| Δεν πειράζει αξίζει να περιμένουμε το καλο πράγμα αργεί να γίνει | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 12 Μάης 2010 - 23:14 | |
| Οποτε εισαι ετοιμη Μαιρη μου....εμεις εδω θα μαστε και θα βραζουμε στο ζουμι μας για την συνεχεια....Το κλ πραγμα αργει να γινει.... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|