| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 13 Μάης 2010 - 1:47 | |
| Αχ Μαρία, Μαρία! Μόλις αξιώθηκα και διάβασα τα τρία τελευταία κεφάλαια... Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη και περιεκτική, γιατί ήδη τα περισσότερα σχόλια με έχουν καλύψει! Μου άρεσε που ο Κάρλαϊλ ως συνήθως βάζει τα πράγματα στη θέση τους και δίνει επιτέλους στον Έντουαρντ να καταλάβει ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και κυρίως η Μπέλλα που είναι πολύ διαφορετική από άλλες γυναίκες της ηλικίας της... Τι όμορφη η εικόνα στη βροχή με τον Έντουαρντ να κρατάει την Μπέλλα στην αγκαλιά του και τα πόδια της να έχουν εγκαταλείψει το έδαφος... Και η διευκρίνησή του ότι τα δώρα που της κάνει αντιπροσωπεύουν τα αισθήματά του και τίποτα άλλο... (Τι άντρας!!! ) Όσον αφορά το γάμο των παιδιών... Ήταν ονειρεμένος! Πολύ ρομαντικό το όλο σκηνικό, έτσι όπως πρέπει να είναι όλοι οι γάμοι... Και η πρώτη νύχτα... Γέλασα λιγάκι με την καημένη την Μπέλλα όταν σκεφτόταν ότι ήθελε την ¶ντζελα μαζί της και όταν σκεπάστηκε με τα σεντόνια μέχρι τον λαιμό... Μου θύμισε τη Χαραυγή, όταν από το άγχος της ξύρισε ξανά τα ήδη ξυρισμένα πόδια της... Γενικά όλη η διήγηση με έκανε να αισθανθώ ξανά όπως είχα αισθανθεί όταν διάβαζα τη Χαραυγή: Εκείνη την απέραντη χαρά που νομίζεις ότι η καρδιά σου θα πεταχτεί έξω όταν η Μπέλλα πλησιάζει τον Έντουαρντ για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αργότερα η γλυκιά αγωνία που σου σφίγγει το στομάχι πριν το πολυπόθητο γεγονός!!! Περιμένουμε το επομένο κεφάλαιο Μαρία και παρ'όλο που τα φαινομένα απατούν, δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι σίγουρη ότι ο Έντουαρντ έχει να μάθει πολλά από την Μπέλλα και στο κεφάλαιο κρεβάτι! (Και δεν εννοώ το στρώσιμο!!! ) Υ.Γ: Η Ρενέ, πολύ τσαχπίνα τελικά!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 13 Μάης 2010 - 9:25 | |
| | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 14 Μάης 2010 - 19:49 | |
| θα ήθελα να ρωτήσω ποτε περίπου θα ανεβάσεις το επόμενο κεφαλαιο έχω μεγάλη αγωνια για την συνεχεια ελπίζω να μην γίνομαι κουραστική, συγγνώμη αν το κάνω | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 15 Μάης 2010 - 15:27 | |
| η αλήθεια είναι ότι ειναι και εγω ανυπομονη... Ελπίζω να μην αργήσει πολύ... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 15 Μάης 2010 - 15:31 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 15 Μάης 2010 - 15:54 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά... είμαι ακόμα στη δουλειά μου αυτή τη στιγμή, δεν έχω προλάβει να ολοκληρώσω το κεφάλαιο. Θα προσπαθήσω αύριο αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Ήταν μία πολύ κουραστική εβδομάδα αυτή με δύσκολο πρόγραμμα και όταν είμαι πτώμα δεν μπορώ να γράψω λέξη. Σόρυ, θα προσπαθήσω σιγά, σιγά και σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 15 Μάης 2010 - 16:12 | |
| Ok, λενε οτι οσο πιο πολυ καθιστερει κατι τοσο πιο ευχαριστο θα ειναι οταν θα ερθει η στιγμη...Και εγω αυτο πιστευω (ή θελω να πιστευω)!!! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 15 Μάης 2010 - 18:52 | |
| περιμένουμε με αγωνια εξάλλου είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο για ακόμα μια φορα!!!! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 17 Μάης 2010 - 17:27 | |
| Μαρία ήθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις το επόμενο κεφάλαιο από το 1920 μέσα στην εβδομάδα... Συγνώμη αν γίνομαι πιεστική... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 17 Μάης 2010 - 18:24 | |
| Θέλω να πιστεύω πως ναι, αυτή είναι η πρόθεση μου τουλάχιστον. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο και να το ανεβάσω, θα σας ενημερώσω. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 17 Μάης 2010 - 19:14 | |
| Για πότε??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 16:03 | |
| Σήμερα λίγο αργότερα το απογευματάκι θα ανέβει το επόμενο κεφάλαιο 1920! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| |
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 16:12 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 16:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 17:12 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 20:49 | |
| Το κεφάλαιο 15 είναι έτοιμο στη διάθεση σας! Καλή σας ανάγνωση! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 21:29 | |
| Ευχαριστούμεεεεε!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 22:05 | |
| Ειναι τελειο!!! Ηταν καλυτερο απο οτι το φανταζομουν ηταν γεματο και !!! Μολις το τελειωσα ηθελα κι αλλο!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 22:24 | |
| Το διαβασα το κεφαλαιο και μου αρεσε πολυ ειδικα εκει στο πρωινο ξυπνημα..... ηταν πολυ αληθινο, αφου ζηλεψα...να αισθανεσαι τον Εντουαρντ...ετοιμο.... χαχα!!!! Βεβαια θα προτιμουσα η αντιδραση του να ηταν πιο αυθορμητη και οχι τοσο συγκρατημενη....ηθελα να ηταν περισσοτερο ερμαιο του παθους του!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 22:24 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 22:50 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|