Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
καταπληκτικο κεφαλαιο!!!μολις το τελειωσα και εχω να πω οτι ηταν ενα απο τα καλυτερα σου!!! μου αρεσε πολυ που ο Εντουαρντ θεωρησε τον Τσαρλι ως πατερα του,πριν καν παντρευτουν με την Μπελλα!!!επισης,μου αρεσε πολυ και η συζητηση Μπελλα-Αλις, την θεωρησα πολυ συγκινητικη την προσπαθεια της Μπελλα να πλησιασει την Αλις...το ιδιο και με την Ρενε...οι ''οδηγιες χρησης'' ειναι καταπληκτικες...πιστεψε με τις εχω κρατησει και εγω στη ακρη του μυαλου μου για μελλοντικη χρηση!!! ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Νομίζω εγινε αυτο που περίμενα πάνω-κάτω. Μπούκαρε η Ροζαλι και ο Εμμετ!!! Και αυτη η σκήνη που τους ανεκρινε η Ροζαλι και έκανε κουμάντο ήταν καταπληκτικη! Η αγαπημένη μου μη-λεμόνι.
Αλλα θα ήθελα την Αλις λίγο πιο πεισματάρα στο θέμα του Τζασπερ. Να δειξει οτι τον θέλει πραγματικα.
Μου έλειψε ο Καρλαιλ.
Και ειχες απόλυτο δίκιο με την "προικα", οτι ειναι σαν να πουλάνε την νύφη.
Οι συμβουλες της Ρενε....ειχα τις ιδιες αντιδράσεις με την Μπέλλα!!! Οι σκέψεις της Μπέλλα για το μέλλον (ποιος θα εχει τον έλεγχο) ήταν....ααααχχχχχ
Φαντάζομαι η συνέχεια θα αργησει?
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
μόλις μπήκα και είδα ότι έχεις ανεβάσει καινούριο κεφαλαιο έπαθα πλακα το περίμενα μέσα στην εβδομάδα αλλα τόσο σύντομα όχι .... σε ευχαριστούμε που δεν μας κράτησες πολύ σε αγωνια και τώρα ξεκινάω: γέλασα πολύ όταν η μπελά προσπαθούσε να δραπετευσει από τον εντουαρντ ήταν υπέροχο , τέλειο και φυσικά οι συμβουλές τις rene στην μπελά χρησιμότατες μου άρεσε υπερβολικά αυτή η πιο ανάλαφρη μπελά. k και πιο πιπερατη ... πραγματικά για ακόμα μια φορα προσκυνάω το ταλέντο σου συγχαρητήρια ήταν απίθανο!!! θα ήθελα να ρωτήσω αν το επόμενο κεφαλαιο που θα γράψεις θα είναι για την ιστορία < σιωπή στο σκοτάδ>ι η για το <1920> ?
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Ευχαριστώ πολύ! Αυτό το κεφάλαιο νομίζω ότι είναι από τα αγαπημένα μου! Διασκέδασα πολύ γράφοντας το και ναι, κι εμένα μου έχει λείψει ο Κάρλαιλ αλλά σύντομα θα επανέλθει στην ιστορία διότι έχει σοβαρό ρόλο να παίξει κατά κάποιο τρόπο!
Τώρα για τη συνέχεια, έτσι κι αλλιώς σας έχω μία έκπληξη η οποία ελπίζω να σας αρέσει και λέω αυτή τη φορά να το αφήσω στο κοινό!
Με ποια ιστορία θέλετε να συνεχίσω; 1920 ή Σιωπή στο Σκοτάδι; Η πλειοψηφία κερδίζει!
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Ουφ... είμαι πτώμα... η εκπληξούλα που σας έλεγα οπωσδήποτε αύριο. Την έχω σχεδόν έτοιμη αλλά είμαι πολύ κουρασμένη για να κάτσω να τα φτιάξω όλα όπως πρέπει κ.τ.λ. οπότε καλύτερα αύριο με την ησυχία μου και να έχουμε και τίποτα φρέσκο να σχολιάζουμε!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
ηταν τελεια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η συνεχεια!!! ευτυχως που ηταν εκει ο εντ για να συγκρατησει την μπελλα πριν να εκανε κατι απερισκεπτο και τα κατεστρεφτε ολα!!! ουφ... και μου αρεσε η σκηνη με τον τσαρλι και τον εντ επειδη ο τσαρλι εμπιστευεται το εντουαρτ οτι θα σεβαστει την κορη του μεχρι την πρωτη νυχτα του γαμου τους!!!! και η σκηνη με την αλις και την μπελλα μου θυμιζει την αδελφη μου γιατι παντα οι μικροτερες θα αντιγραφουν και θα ζηλευουν λιγακι τις μεγαλυτερες αδελφες τους χωρις αυτο να σημαινει οτι οι μικροτερες δεν αγαπουν τις αδελφες τους και το αντιστροφο.... ηταν τελεια η ιστορια και εγω προσωπικα προτειμω να συνεχησεις το 1920 εχω μεγαλη περιεργεια το τι θα επακολουθησει.... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Λοιπόν απ' ότι φαίνεται για 1920 θα πάμε! Ο λαός εμίλησε!
Αλλά έχω ένα ερώτημα να σας θέσω. Στο επόμενο κεφάλαιο σκέφτομαι να βάλω και ένα Rene POV και μάλιστα η σκηνή θα είναι ανάμεσα σε Τσάρλι - Ρενέ! Πως θα σας φαινόταν; Υπόσχομαι να μην έχει λεμόνια!
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Λοιπόν απ' ότι φαίνεται για 1920 θα πάμε! Ο λαός εμίλησε!
Αλλά έχω ένα ερώτημα να σας θέσω. Στο επόμενο κεφάλαιο σκέφτομαι να βάλω και ένα Rene POV και μάλιστα η σκηνή θα είναι ανάμεσα σε Τσάρλι - Ρενέ! Πως θα σας φαινόταν; Υπόσχομαι να μην έχει λεμόνια!
ωραιο ακουγεται! και ναι να μην εχει λεμονια γιατι.... καταλαβαινεις... αλλα μην ειναι και πολυ γιατι εμας μας καιει τι θα συμβει παρακατω με τον εντουαρτ και την μπελλα!!! εκτος και αν θα παιξει σημαντικο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας!!! εσυ ξερεις!!!! αλλα απο την αλλη τωρα που το σκεφτομαι προσωπικα εχω περιεργεια τι θα γραψεις απο την μερια της ρενε και εχω περιεργεια τι πιστευει η ρενε για αυτη την κατασταση που εχει δημιουργηθει με τον γαμο της κορης της αλλα και τι πιστευει και ο τσαρλι... θα ειναι πολυ ενδιαφερον!!! ανυπομονω να το διαβασω!!!
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θα είναι μόνο μία μικρή σκηνή στο τέλος του επόμενου κεφαλαίου το οποίο θα έχει σαν κύριο θέμα τον γάμο της Ρόζαλι και του Έμετ.
Οπότε ούτως ή άλλως το περισσότερο κομμάτι θα είναι κλασσικά Bella POV - Edward POV.
α... οκ!!! θα ειναι τελεια οπως παντα αλλωστε!!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!! να σε ρωτησω θα μπει το επομενο σαββατοκυριακο η συνεχεια η το αλλο???
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Μαρια μου χθες διαβασα το 10 και 11 μαζι!! Ηταν για αλλη μια φορα πολυ μα πολυ ωραιο!! Ποσο μου αρεσε το γεγονος ποσο ευαλωτοι εχουν γινει και οι δυο μπροστα στον ερωτα!! Και καλα η μΙκρη μας Μπελλα αλλα να την εχει πατησει και ο Δον Ζουαν μας ετσι ειναι απιστευτο!!Ωραια συναισθηματα και ωραιες σκηνες!! Καθως και μια Αλις τελειως διαφορετικη απο οτι την ειχαμε συνηθισει ως τωρα!! Οσο για την συμβουλη της Ρενε ολα τα λεφτα!!! Ετσι!!!!Ξερει αυτη τι λεει!!! Εξαλλου ειναι γεγονος ο αντρας ειναι η κεφαλη της οικογενειας αλλα η γυναικα ειναι ο λαιμος και το κατευθυνει οπου θελει!! Υπεροχο και δεν το βαρεθηκα στιγμη!! Μια Μπελλα ετοιμη για ολα!!!Και ενας Εντουαρντ Αντρας με τα ολα του!!!! Περιμενω την συνεχεια!!!!!
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Εμμ ξέρετε... και λεμόνια να έχει δεν τίθεται πρόβλημα! Αντιθέτως .
Μόλις είδα το έχουμε καινούργιο κεφάλαιο και τρέχω να διαβάσω.. Θα επιστρέψω με σχολιασμούς!
Υ.Γ: Χάρηκα πάρα πολύ που θα συνεχίσεις με 1920!!! Φαίνεται πως η έμπνευση και η όρεξη ξαναχτύπησε την πορτα. Μια ανταμοιβή για το χρονικό διάστημα που μας άφησες χωρίς... λεμόνια!
Ευχαριστώ τόσο πολύ Έρη μου Χαίρομαι που σου άρεσαν πολύ αυτά τα δύο κεφάλαια και θα πρέπει να ήταν πολύ χορταστικό δύο κεφάλαια μαζί το ένα μετά το άλλο!
Πραγματικά ο Έντουαρντ έχει γίνει πολύ συναισθηματικός. Πιστεύω ότι παρακάτω θα δούμε κι άλλες πλευρές του χαρακτήρας του!
Η Μπέλλα πάλι έχει πολλά να μάθει και ερωτικά και συναισθηματικά. Χμμ... η ¶λις και ο Τζάσπερ ακόμα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη! Θα δημιουργήσουν μάλλον προβληματάκια στο αγαπημένο μας ζευγάρι.
pink, το επόμενο κεφάλαιο θα είναι σίγουρα μέχρι αυτό το ΣΚ έτοιμο. Και σήμερα λίγο αργότερα ετοιμαστείτε για μία έξτρα σκηνή έκπληξη!