| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 21:35 | |
| Εισαι φανταστικη συγγραφεας και αν δεν το πιστευεις ευτυχως που ειμαστε και εμεις να στο θυμιζουμε!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 29 Μαρ 2010 - 3:52 | |
| Μαρία, ο κάθε ανθρωπος γεννιεται με κάποιο χαρισμα..εσύ σιγουρα γενηθηκες με ταλεντο στη συγγραφή.! Όταν αρχισα να διαβαζω τις ιστοριες σου πιστευα ότι η δουλεια σου εχει να κανει με δημοσιογραφο, αρθρογραφο κατι τέτοιο τελος παντων...αλλά εσυ εχεις σπουδασει παρα πολλά πάνω σε αυτό το αντικειμενο & φαινεται οτι το αγαπας & δεν το βλεπεις ως αγγαρεία...και ως γνωστον αν αυτό που κανεις το αγαπας τοτε εχεις βρει 1 τεραστιο κομματι του εαυτου σου και της ευτυχιας σου... Πραγματικά προσπάθησε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτό.... ειναι κριμα να μην το κανεις, σου αρεσει τόσο πολύ και εισαι παρα πολυ καλή!!!!! Η χώρα μας έχει αναγκη από "καλλιτεχνες" εκτος απ τα χαζα των ριαλιτι.... Δώσε την ευκαιρία ( ή και την ελπιδα ) σε ανθρώπους να ζησουν σε 1 κόσμο ( εστω και φανταστικο ) που να πλησιαζει τι ιδανικο για αυτους...μην τους το στερείς.. Και που ξέρεις ίσως κάποια μερα να είσαι εσύ η επόμενη Στέφανι.... Ανυπομονούμε για τη συνεχεια...1920 & Σιωπή στο Σκοτάδι... | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 29 Μαρ 2010 - 13:27 | |
| - VLaSia =) έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
- ........... Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως περίεργο να ανυπομονούν άλλοι να διαβάσουν αυτά που γράφω...
Αγαπητη μου Μαρια , ειναι quote απο προηγουμενη σου δημοσιευση στο σημειο που ειχα να κανω παρατηρηση . Γλυκια μου Μαρια νομιζω πως ολα τα υπολοιπα fanfic που διαβαζεις, δεν εχουνε να ζηλεψουν απο τα δικα σου. Και εξηγω... Σιγουρα ο καθε συγγραφεας αναλογα με την εξασκηση, την εμπειρια και την γνωση γραφει και αναλογες ιστοριες. Σιγουρα, υπαρχουνε και ατομα στον κοσμο με απιστευτες ιστοριες που αγαπαμε και θελουμε πολυ να διαβαζουμε και να δημιουργουμε ισως με τη βοηθεια αυτων. Οπως και εσυ τωρα διαβαζεις ενα fanfic. Αυτο που θελω να πω ειναι πως, ο καθε συγγραφεας εκφραζεται μεσα απο αυτα που γραφει. Χωρις απαραιτητα να υπαρχει απηχηση, ο συγγραφεας αισθανεται αυτο που γραφει. Στην δικη σου περιπτωση, τρελαινομαστε ολοι λιγο πολυ με τις ιστοριες σου και -για μενα τουλαχιστον ισχυει- χαιρομαστε παρα πολυ που μας δινεται η ευκαιρια να μπουμε μεσα σε αυτον τον κοσμο. Τα σχολια απο τα παιδια ειναι παρα πολλα και φυσικα θετικα. Μαρια κανεις παρα πολυ ωραια δουλεια... Και φαινεται απο το οτι οι ιστοριες σου λατρευονται απο ατομα ολων των ηλικιων!!! Εχω ξαναγραψει πως -στο 1920 τουλαχιστον που εγω εχω διαβασει οπως και στο fanfic για το νησι Εσμε- τα γραφεις ολα τα λεμονακια με ενα πολυ ομορφο τροπο που απλα σου αφηνουν μια γλυκα διαβαζοντας τα! Και περα απο τα lemons, και οι υπολοιπες ιστοριες σου εχουν... αυτη τη δοση πραγματικοτητας στο παραμυθι που σε μαγευουν. Αυτο ειναι επιτυχια Μαρια μου. Ετσι εξηγειται που ανυπομονουμε! Χρειαζομαστε ολοι λιγο χρονο να ξεχνιομαστε και να μπαινουμε στις αγαπημενες μας ιστοριες σαν θεατες.
Βεβαια, πρεπει να εχεις και τον καταλληλο χρονο και ελπιζω, περα απο τις πιεσεις μας, να τον εχεις! Προσωπικα, χαιρομαι που απολαμβανεις και εσυ αυτο που κανεις.. Δεν εχω ασχοληθει και πιστευα πως καποια στιγμη κουραζεται και ισως "βαριεται" ο συγγραφεας, αλλα πρεπει να βγαλει την υποχρεωση.. Τελικα δεν ειναι ετσι, φαινεται πως βιωνεις και εσυ μαζι μας. Μπραβο σου Και σε ευχαριστουμε πολυ πολυ για αυτη σου την προσπαθεια. Ειναι πολυ ομορφη... Για αυτο ανυπομονουμε, οσο και αν σου φαινεται περιεργο οπως γραφεις
Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω.. Με κάλυψες πλήρως, Βλάσια μου!! Μαίρη μου, συνέχισε έτσι!!! Αυτό έχω μόνο να προσθέσω, αν και πιστεύω ότι είναι περιττό να το πω.. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 30 Μαρ 2010 - 23:30 | |
| Ένα μικρό αφιερωματάκι στο Master of the Universe στο blog μου για να μάθετε όσοι ενδιαφέρεστε τι μου είχε πάρει τα μυαλά αυτές τις ημέρες. http://jokastia.blogspot.com/ | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 30 Μαρ 2010 - 23:35 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 30 Μαρ 2010 - 23:36 | |
| Δεν ξέρατε τι πέρασα διαβάζοντας το μία εβδομάδα τώρα! Στα πατώματα σερνόμουν! Για να μη πω το ξενύχτι! Αλλά άξιζε η κάθε θυσία! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 30 Μαρ 2010 - 23:36 | |
| Τώρα μάλιστα. Μόλις διάβασα την περίληψη σου και το βλέπω ότι πάλι όλες οι δουλειές μου θα μείνουν πίσω στην κυριολεξία. Δεν θα σηκώνομαι από εδώ το κ... τους να βαράνε κάτω. | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| |
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 30 Μαρ 2010 - 23:39 | |
| εγω πλεον ξερω πως το διαζυγιο ειναι πολυ κοντα και οχι τιποτα αλλο την πληρωνει και η magica που την χωνω να μου μεταφραζει | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 30 Μαρ 2010 - 23:56 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 31 Μαρ 2010 - 0:01 | |
| α και που το βρισκουμε??? ή το εχεις ανακαλυψει απο το ιντερνετ??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 31 Μαρ 2010 - 0:03 | |
| Παιδιά είναι fanfic το οποίο είναι στα αγγλικά βέβαια και δίνω το λινκ του Twilighted.net αν θέλετε να κάνετε λογαριασμό εκεί και να το διαβάσετε. | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 31 Μαρ 2010 - 0:08 | |
| Είμαι πραγματικά χαρούμενη με τον εαυτό μου για την αγορά μου καθώς έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω ΅λεμονάδεςΆ και όχι μόνο, παντού! <---- εγραψες. Μαλιστα λοιπον... βρηκες τη Μεγαλη Εβδομαδα και εσυ να μας το προτεινεις... Σε ευχαριστουμε Βλεπω τα λεμονακια δεν απουσιαζουν ποτε, αλλα το χρειαζετε και το "ξινο" η ιστορια! Ακουγεται πολυ ωραιο!! Χρονο εχουμε... Thaaaanks Μαριααα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 31 Μαρ 2010 - 0:13 | |
| Χμμμ... μπορείτε να είστε καλά κορίτσια και να το ξεκινήσετε μετά την Ανάσταση! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 31 Μαρ 2010 - 13:54 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Ένα μικρό αφιερωματάκι στο Master of the Universe στο blog μου για να μάθετε όσοι ενδιαφέρεστε τι μου είχε πάρει τα μυαλά αυτές τις ημέρες.
http://jokastia.blogspot.com/ Εχει πλάκα να βρίσκω εγώ ένα fanfic πριν ένα μήνα περίπου (έτσι! στην τύχη, με δική μου αναζήτηση, χωρίς να μου το προτείνει κάποιος!) και ένα μήνα μετά, χωρίς εγώ να έχω πει τίποτα, απλά για μια βδομάδα να το έχω στην υπογραφή μου εδώ, να το βλέπω αφιέρωση στο blog σου, Μαρία μου, και να το έχουν διαβάσει η April, εσύ, και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος από εδώ!! Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω! Τώρα αυτό που γίνεται πως να το εξηγήσω? Μόνο μια λέξη μπορώ να πω: ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ!! Δηλαδή αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει!! Χαίρομαι που το έβαλες αφιέρωση στο blog σου, κι ελπίζω να σου αρέσει, όπως αρέσει και σε μένα!! Καλή ανάγνωση κι από μένα σε όλους!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 2 Απρ 2010 - 13:34 | |
| OK! Μπορείτε να περάσετε από το blog μου και να πάρετε μία γεύση για το τι ακολουθεί στο επόμενο κεφάλαιο του Silence in the Dark! Ένα μικρό teaser σας περιμένει! | |
|
| |
marionlovesedward New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : χαλανδρι Αριθμός μηνυμάτων : 232 Registration date : 15/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 2 Απρ 2010 - 13:36 | |
| σε αγαπαμε μαρακι μου!ευχαριστουμε που ομορφαινεις την ζωη μας με αυτον τον υπεροχο τροπο! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 2 Απρ 2010 - 13:46 | |
| ΑΧ!! ρε Μαιρη τι κανεις μεγαλοπαρασκευιατικα... θελω κ αλλο...ποτε να περιμενουμε τη συνεχεια? αγωνιω!ειλικρινα!!!και ειχα ορκιστει...οχι φανφικτ...αλλα τι να κανεις...ειναι σαν τα lays...ποτε δεν μπορεις να διαβασεις μονο ενα..... ειμαι addict και το χαιρομαι!!! αντε...the sooner the better^^^___^^___^^____________ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 2 Απρ 2010 - 13:49 | |
| Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα θα καταφέρω να ολοκληρώσω το κεφάλαιο. Το αργότερο μέχρι αύριο θα το έχετε. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 2 Απρ 2010 - 13:50 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 2 Απρ 2010 - 14:36 | |
| Μην το αργησεις Μαρια μου σε παρακαλω.....Φωτιες παλι μας αναψες.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 2 Απρ 2010 - 14:43 | |
| Προσωπικα...οχι ανυπομονω απλα...ΑΔΗΜΟΝΩ!ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! αντε αντε!!να κανουμε και κατι εποικοδομητικο και σημερα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 13:27 | |
| Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση του κεφαλαίου SitD και παρόλο που είχα πει ότι θα ήταν έτοιμο μέχρι και χτες δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Κάτι η δουλειά, κάτι η εορταστική ατμόσφαιρα είχα άλλες υποχρεώσεις... αλλά έχω προχωρήσει και θα είναι σύντομα έτοιμο. Καλά να περάσετε και μείνετε συντονισμένοι! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 13:30 | |
| δεν πειραζει μαρια μου!! γιορτες εχουμε!!! ξεκουρασου και απολαυσε και συ το αρνι οπως ολοι μας!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 13:31 | |
| Οταν λες συντομα? Ποσο συντομα? Δεν αντεχω αλλο! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|