Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Controling the Elements

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 21:35

Εισαι φανταστικη συγγραφεας και αν δεν το πιστευεις ευτυχως που ειμαστε και εμεις να στο θυμιζουμε!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 194931
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 3:52

Μαρία, ο κάθε ανθρωπος γεννιεται με κάποιο χαρισμα..εσύ
σιγουρα γενηθηκες με ταλεντο στη συγγραφή.! Όταν αρχισα να διαβαζω
τις ιστοριες σου πιστευα ότι η δουλεια σου εχει να κανει με δημοσιογραφο,
αρθρογραφο κατι τέτοιο τελος παντων...αλλά εσυ εχεις σπουδασει παρα
πολλά πάνω σε αυτό το αντικειμενο & φαινεται οτι το αγαπας & δεν το
βλεπεις ως αγγαρεία...και ως γνωστον αν αυτό που κανεις το αγαπας τοτε
εχεις βρει 1 τεραστιο κομματι του εαυτου σου και της ευτυχιας σου...
Πραγματικά προσπάθησε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτό....
ειναι κριμα να μην το κανεις, σου αρεσει τόσο πολύ και εισαι παρα πολυ καλή!!!!!
Η χώρα μας έχει αναγκη από "καλλιτεχνες" εκτος απ τα χαζα των ριαλιτι....
Δώσε την ευκαιρία ( ή και την ελπιδα ) σε ανθρώπους να ζησουν σε 1 κόσμο
( εστω και φανταστικο ) που να πλησιαζει τι ιδανικο για αυτους...μην τους το στερείς..
Και που ξέρεις ίσως κάποια μερα να είσαι εσύ η επόμενη Στέφανι....
Wink Wink Wink kiss kiss kiss
Ανυπομονούμε για τη συνεχεια...1920 & Σιωπή στο Σκοτάδι...
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 13:27

VLaSia =) έγραψε:
WhiteQueen έγραψε:
........... Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως περίεργο να ανυπομονούν άλλοι να διαβάσουν αυτά που γράφω... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 876749

Αγαπητη μου Μαρια WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_smile ,
ειναι quote απο προηγουμενη σου δημοσιευση στο σημειο που ειχα να κανω παρατηρηση WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_razz .
Γλυκια μου Μαρια νομιζω πως ολα τα υπολοιπα fanfic που διαβαζεις, δεν εχουνε να ζηλεψουν απο τα δικα σου. Και εξηγω...
Σιγουρα ο καθε συγγραφεας αναλογα με την εξασκηση, την εμπειρια και την γνωση γραφει και αναλογες ιστοριες. Σιγουρα, υπαρχουνε και ατομα στον κοσμο με απιστευτες ιστοριες που αγαπαμε και θελουμε πολυ να διαβαζουμε και να δημιουργουμε ισως με τη βοηθεια αυτων. Οπως και εσυ τωρα διαβαζεις ενα fanfic.
Αυτο που θελω να πω ειναι πως, ο καθε συγγραφεας εκφραζεται μεσα απο αυτα που γραφει. Χωρις απαραιτητα να υπαρχει απηχηση, ο συγγραφεας αισθανεται αυτο που γραφει. Στην δικη σου περιπτωση, τρελαινομαστε ολοι λιγο πολυ με τις ιστοριες σου και -για μενα τουλαχιστον ισχυει- χαιρομαστε παρα πολυ που μας δινεται η ευκαιρια να μπουμε μεσα σε αυτον τον κοσμο.
Τα σχολια απο τα παιδια ειναι παρα πολλα και φυσικα θετικα. Μαρια κανεις παρα πολυ ωραια δουλεια... Και φαινεται απο το οτι οι ιστοριες σου λατρευονται απο ατομα ολων των ηλικιων!!!
Εχω ξαναγραψει πως -στο 1920 τουλαχιστον που εγω εχω διαβασει οπως και στο fanfic για το νησι Εσμε- τα γραφεις ολα τα λεμονακια με ενα πολυ ομορφο τροπο που απλα σου αφηνουν μια γλυκα διαβαζοντας τα!
Και περα απο τα lemons, και οι υπολοιπες ιστοριες σου εχουν... αυτη τη δοση πραγματικοτητας στο παραμυθι που σε μαγευουν.
Αυτο ειναι επιτυχια Μαρια μου.
Ετσι εξηγειται που ανυπομονουμε!
Χρειαζομαστε ολοι λιγο χρονο να ξεχνιομαστε και να μπαινουμε στις αγαπημενες μας ιστοριες σαν θεατες.

Βεβαια, πρεπει να εχεις και τον καταλληλο χρονο και ελπιζω, περα απο τις πιεσεις μας, να τον εχεις!
Προσωπικα, χαιρομαι που απολαμβανεις και εσυ αυτο που κανεις.. Δεν εχω ασχοληθει και πιστευα πως καποια στιγμη κουραζεται και ισως "βαριεται" ο συγγραφεας, αλλα πρεπει να βγαλει την υποχρεωση.. Τελικα δεν ειναι ετσι, φαινεται πως βιωνεις και εσυ μαζι μας.
Μπραβο σου WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_smile WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_smile
Και σε ευχαριστουμε πολυ πολυ για αυτη σου την προσπαθεια. Ειναι πολυ ομορφη... Για αυτο ανυπομονουμε, οσο και αν σου φαινεται περιεργο οπως γραφεις WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_wink WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_wink

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 98735 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 98735
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 906998 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 906998
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 610817

Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω.. Με κάλυψες πλήρως, Βλάσια μου!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 536715
Μαίρη μου, συνέχισε έτσι!!! Αυτό έχω μόνο να προσθέσω, αν και πιστεύω ότι είναι περιττό να το πω.. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_geek WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 906998
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 30 Μαρ 2010 - 23:30

Ένα μικρό αφιερωματάκι στο Master of the Universe στο blog μου για να μάθετε όσοι ενδιαφέρεστε τι μου είχε πάρει τα μυαλά αυτές τις ημέρες. Wink

http://jokastia.blogspot.com/
http://www.jokastia.blogspot.com
Kimberly
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kimberly

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4678
Registration date : 24/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 30 Μαρ 2010 - 23:35

WhiteQueen έγραψε:
Ένα μικρό αφιερωματάκι στο Master of the Universe στο blog μου για να μάθετε όσοι ενδιαφέρεστε τι μου είχε πάρει τα μυαλά αυτές τις ημέρες. Wink

βρε καλο μου κοριτσι τι σου εχουμε κανει επιτελους και μας μισεις τοσο πολυ?????????
geek geek geek
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 30 Μαρ 2010 - 23:36

Δεν ξέρατε τι πέρασα διαβάζοντας το μία εβδομάδα τώρα! Στα πατώματα σερνόμουν! Για να μη πω το ξενύχτι! Αλλά άξιζε η κάθε θυσία! Wink
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 30 Μαρ 2010 - 23:36

Τώρα μάλιστα. Μόλις διάβασα την περίληψη σου και το βλέπω ότι πάλι όλες οι δουλειές μου θα μείνουν πίσω στην κυριολεξία. Δεν θα σηκώνομαι από εδώ το κ... τους να βαράνε κάτω. lol!
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 30 Μαρ 2010 - 23:38

WhiteQueen έγραψε:
Δεν ξέρατε τι πέρασα διαβάζοντας το μία εβδομάδα τώρα! Στα πατώματα σερνόμουν! Για να μη πω το ξενύχτι! Αλλά άξιζε η κάθε θυσία! Wink

ωχ Θεε μου σαν τα μανιταρια ξεφυτρωνουν τα φανφικ!!!!!!!!! Rolling Eyes
Kimberly
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kimberly

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4678
Registration date : 24/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 30 Μαρ 2010 - 23:39

εγω πλεον ξερω πως το διαζυγιο ειναι πολυ κοντα lol! lol!
και οχι τιποτα αλλο την πληρωνει και η magica που την χωνω
να μου μεταφραζει lol! lol!
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 30 Μαρ 2010 - 23:56

WhiteQueen έγραψε:

και τι ειναι αυτο??? βιβλιο??? σορρυ αλλα δεν καταλαβα καλα.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 413121 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 876749 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 413121 μου αρεσε αν ειναι βιβλιο εχει πολυ ωραια υποθεση! η τα ονοματα ειναι για καποια αλλη δημιουργια σου...??? που αν ειναι εχω περιεργεια και ανυπομονησια ηδη να το διαβασω.... Smile
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 31 Μαρ 2010 - 0:01

α και που το βρισκουμε??? ή το εχεις ανακαλυψει απο το ιντερνετ???
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 31 Μαρ 2010 - 0:03

Παιδιά είναι fanfic το οποίο είναι στα αγγλικά βέβαια και δίνω το λινκ του Twilighted.net αν θέλετε να κάνετε λογαριασμό εκεί και να το διαβάσετε.
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 31 Μαρ 2010 - 0:08

Είμαι πραγματικά χαρούμενη με τον
εαυτό μου για την αγορά μου καθώς έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω
΅λεμονάδεςΆ και όχι μόνο, παντού! <---- εγραψες.
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_wink

Μαλιστα λοιπον... βρηκες τη Μεγαλη Εβδομαδα και εσυ να μας το προτεινεις... Σε ευχαριστουμε WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Lol
Βλεπω τα λεμονακια δεν απουσιαζουν ποτε, αλλα το χρειαζετε και το "ξινο" η ιστορια!
Ακουγεται πολυ ωραιο!!
Χρονο εχουμε...
Thaaaanks Μαριααα WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 6512
http://www.xat.com/Lost_Empeire
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 31 Μαρ 2010 - 0:13

Χμμμ... μπορείτε να είστε καλά κορίτσια και να το ξεκινήσετε μετά την Ανάσταση! lol!
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 31 Μαρ 2010 - 13:54

WhiteQueen έγραψε:

Εχει πλάκα να βρίσκω εγώ ένα fanfic πριν ένα μήνα περίπου (έτσι! στην τύχη, με δική μου αναζήτηση, χωρίς να μου το προτείνει κάποιος!) και ένα μήνα μετά, χωρίς εγώ να έχω πει τίποτα, απλά για μια βδομάδα να το έχω στην υπογραφή μου εδώ, να το βλέπω αφιέρωση στο blog σου, Μαρία μου, και να το έχουν διαβάσει η April, εσύ, και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος από εδώ!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_eek

Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω! Τώρα αυτό που γίνεται πως να το εξηγήσω? Μόνο μια λέξη μπορώ να πω: ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 Icon_geek

Δηλαδή αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 80784

Χαίρομαι που το έβαλες αφιέρωση στο blog σου, κι ελπίζω να σου αρέσει, όπως αρέσει και σε μένα!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 334688

Καλή ανάγνωση κι από μένα σε όλους!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 577643
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 442819 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 318209
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 13:34

OK! Μπορείτε να περάσετε από το blog μου και να πάρετε μία γεύση για το τι ακολουθεί στο επόμενο κεφάλαιο του Silence in the Dark! Ένα μικρό teaser σας περιμένει! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 98735
marionlovesedward
New Moon Victim
New Moon Victim
marionlovesedward

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : χαλανδρι
Αριθμός μηνυμάτων : 232
Registration date : 15/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 13:36

σε αγαπαμε μαρακι μου!ευχαριστουμε που ομορφαινεις την ζωη μας με αυτον τον υπεροχο τροπο!
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 13:46

ΑΧ!! ρε Μαιρη τι κανεις μεγαλοπαρασκευιατικα...
θελω κ αλλο...ποτε να περιμενουμε τη συνεχεια?
αγωνιω!ειλικρινα!!!και ειχα ορκιστει...οχι φανφικτ...αλλα τι να κανεις...ειναι σαν τα lays...ποτε δεν μπορεις να διαβασεις μονο ενα.....
ειμαι addict και το χαιρομαι!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 480860
αντε...the sooner the better^^^___^^___^^____________
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 13:49

Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα θα καταφέρω να ολοκληρώσω το κεφάλαιο. Το αργότερο μέχρι αύριο θα το έχετε. Wink
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 13:50

study WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 150320
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 14:36

Μην το αργησεις Μαρια μου σε παρακαλω.....Φωτιες παλι μας αναψες.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 442819
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 14:43

Προσωπικα...οχι ανυπομονω απλα...ΑΔΗΜΟΝΩ!ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 835489
αντε αντε!!να κανουμε και κατι εποικοδομητικο και σημερα!! boogie
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 4 Απρ 2010 - 13:27

Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση του κεφαλαίου SitD και παρόλο που είχα πει ότι θα ήταν έτοιμο μέχρι και χτες δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Κάτι η δουλειά, κάτι η εορταστική ατμόσφαιρα είχα άλλες υποχρεώσεις... αλλά έχω προχωρήσει και θα είναι σύντομα έτοιμο.

Καλά να περάσετε και μείνετε συντονισμένοι! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 906998
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 4 Απρ 2010 - 13:30

δεν πειραζει μαρια μου!! γιορτες εχουμε!!! ξεκουρασου και απολαυσε και συ το αρνι οπως ολοι μας!!!!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 4 Απρ 2010 - 13:31

Οταν λες συντομα? Ποσο συντομα? Δεν αντεχω αλλο!
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 9 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: