| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 22 Μαρ 2010 - 22:49 | |
| oooooooo........ Μαρια, μου τι υπεροχες -ερωτικες- ιστοριουλες! Μολις χτες το βραδυ ξεκινησα το πρωτο κεφαλαιο του 1920 και σημερα στο σχολειο -ω, ναι, δεν αφησα κανενα να ριξει ουτε ματια στον υπολογιστη μου- τελειωσα και το 9ο!!!!!! Εχω συγκλονιστει απο τις αντιληψεις τις εποχης περι....αυτου του θεματος! Ειμαι λιγο μικρη βεβαια για καταστασεις σαν αυτες που περιγραφεις, αλλα αρκετα ωριμη -πιστευω- για να κατανοησω το πιο μη επιφανειακο μηνυμα τους! Ανυπομονω, για τη συνεχεια, τοσο του 1920 αλλα φυσικα και του Σιωπη Στο Σκοταδι! | |
|
| |
marionlovesedward New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : χαλανδρι Αριθμός μηνυμάτων : 232 Registration date : 15/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 24 Μαρ 2010 - 0:20 | |
| Μαρια μου καταφερα επιτελους να διαβασω το νεο κεφαλαιο! ηταν τελειως διαφορετικο απο τα προηγουμενα χωρις ομως να μειωνεκτει σε τιποτα!προσωπικα μου αρεσε αυτη η εναλλαγη! την λυπηθηκα την καημενη που ενιωσε προδωμενη την καταλαβαινω, αλλα ομως και τι ικανοποιηση ειναι να καταλαβαινεις ποσο τρελλα σε εχει ερωτευτει αυτος ο αντρας! περιμενω με λαχταρα την συνεχεια!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 24 Μαρ 2010 - 15:13 | |
| Ευχαριστώ για άλλη μία φορά για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που και οι δύο μου ιστορίες κυλάνε και που σας αρέσουν τόσο πολύ. Ελπίζω να καταφέρω να εκπληρώσω τις προσδοκίες σας με τη συνέχεια και την ολοκλήρωση τους! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 24 Μαρ 2010 - 16:03 | |
| Μαρακι μου ανεβασε εσυ συνεχεια και θα σου γραφω εγω σελιδες ολοκληρες σελιδες με σολια που θα σου αναλυω τα αγαπημενο μου σημεια! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 14:10 | |
| Να ρωτήσω πότε να περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο από το 1920;;; (Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστική... ) | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 15:03 | |
| χμμ... Ναι, ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με αυτό το θέμα γενικότερα σήμερα. Όπως φαίνεται θα μείνουμε λίγο πίσω. Το χρονοδιάγραμμα μου λέει δύο κεφάλαια Σιωπή στο Σκοτάδι και στη συνέχεια 1920. Δεν έχω προχωρήσει σε τίποτα παρακάτω και παρόλο που σκεφτόμουν σήμερα να γράψω είμαι απόλυτα εθισμένη στο Master of the Universe, φανφικ το οποίο διαβάζω αυτή την εποχή και πραγματικά δεν μπορώ να το αφήσω. Ο συγγραφέας χρειάζεται και λίγη έμπνευση μερικές φορές και οπωσδήποτε είναι καλό σχολείο να διαβάζει φανφικ άλλων αυτός που γράφει. Οπότε πραγματικά δεν ξέρω σήμερα αν θα ξεκινήσω να γράφω κάτι. Σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες. | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 16:44 | |
| Μαρια μου, με την ησυχια σου...ξερουμε ολοι μας πως οι χαρακτηρες οταν ειναι οι ιδιοι ετοιμοι σε εμπνεουν και σε ωθουν να συνεχισεις την ιστορια...ξερεις κι εσυ ομως οτι εμεις ειμαστε διπλα σου και σε παρακινουμε μονο και μονο απο ενφιαφερων (η ανυπομονισια ειναι αυτονοητη )!So, no pressure! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 19:16 | |
| Παιδιά τι να πω, απλά σας ευχαριστώ. Όταν διαβάζω άλλα φάνφικ συνήθως καταλήγω στο: 'χμμ... εγώ δεν είμαι τόσο καλή τελικά!' Ψάχνω τρόπους για να κάνω και τις δικές μου ιστορίες ενδιαφέρουσες, με ιδιαίτερη ρομαντική ατμόσφαιρα και δυνατά συναισθήματα. Τελευταία παράλληλα με τις συγγραφικές μου δραστηριότητες διαβάζω και φανφικ άλλων δημιουργών και συνήθως βάζω και κάποιο αφιερωματάκι σχετικά στο blog μου. Όπως και για τα δύο προηγούμενα fanfic τα οποία λάτρεψα προσεχώς ο Master of the Universe θα πάρει και αυτός τη θέση που του αξίζει εκεί! Οπότε όποιος αναρωτιέται τι είναι αυτό που διαβάζω αυτή την εποχή θα έχει τη δυνατότητα να μάθει σύντομα. Πραγματικά θέλω να γράφω καλά και άλλες φορές πιστεύω ότι κάτι καταφέρνω άλλες απογοητεύομαι. Θα δείξει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 19:42 | |
| Μην ανησυχείς είσαι καταπληκτική...( ελπ΄λιζω να μου επιτρέπεται ο ενικός...) Οπότε για το 1920 μετά την Μεγάλη εβδομάδα;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 19:56 | |
| Ναι, σίγουρα μετά την Μεγάλη Εβδομάδα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 20:03 | |
| Οκ απλά υπάρχει περίπτωση να είναι κοντά στην αρχή της εβδομάδας( Τετάρτη) γιατί έχω ξετρελαθεί με τις ιστορίες σου... ( αν σε έχω πρήξει....) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 20:11 | |
| Λοιπόν, ουσιαστικά είναι συνήθως σχεδόν απίθανο να δώσω συγκεκριμένες ημερομηνίες για κάτι τέτοιο. Βάζω ένα πρόγραμμα το οποίο άλλες φορές το τηρώ επειδή λειτουργεί, επειδή έχω έμπνευση, διάθεση και χρόνο και άλλες δεν λειτουργεί επειδή μπορεί να μην υπάρχουν όλα τα παραπάνω. Για το Σιωπή στο Σκοτάδι θα ακολουθήσουν δύο κεφάλαια τα οποία έχω αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας μου και υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσω να γράφω απόψε. Κανονικά είχα πει ένα ακόμα κεφάλαιο Σιωπή στο Σκοτάδι και θα συνέχιζα με 1920 αλλά υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος όπου αυτά τα δύο κεφάλαια πρέπει να γραφτούν (για να μην αλλάξει το mood μου σε καμία περίπτωση) και να ποσταριστούν το ένα μετά το άλλο. Όταν θα τελειώσω με αυτά λοιπόν τότε θα ξεκινήσω να γράφω το 1920. Όπως είπα παραπάνω ίσως να ξεκινήσω απόψε, θα δείξει. Αλλά σίγουρα αποκλείεται να καταφέρω να τελειώσω απόψε. Πότε θα συνεχίσω; Αύριο το πρωί ίσως αν έχω λίγο χρόνο; Μεθαύριο; Χμμ... ποιος ξέρει. Τα βράδια όταν γυρνάω από τη δουλειά είναι αδύνατον να γράψω γιατί είμαι τόσο κουρασμένη που απλά δεν γίνεται. Πολύ φοβάμαι ότι θα φτάσουμε με το αρνί στη σούβλα και τότε θα τελειώσω με τα δύο κεφάλαια Σιωπή στο Σκοτάδι, άρα κάπου εκεί Κυριακή με Δευτέρα του Πάσχα φαντάζομαι ότι θα ξεκινήσω το 1920. Τα λέω όλα αυτά για να ξέρετε περίπου πως λειτουργώ και κατά κάποιο τρόπο επειδή κι εγώ ανυπομονώ να διαβάζω καινούρια κεφάλαια από τις ιστορίες που διαβάζω. Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως περίεργο να ανυπομονούν άλλοι να διαβάσουν αυτά που γράφω... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 20:26 | |
| Μαρια μου δεν υπαρχει λογος να ανχωνεσαι. Η εμπνευση δεν ερχεται κατα παραγγελια και αυτο ειναι κατι που ολοι πρεπει να κατανοησουμε! Χρειαζεται χρονος,διαθεση και αρκετη εμπνευση για να βγει ενα κεφαλαιο καλο! Οποτε χαλαρωσε.απολαυσε το Fanfiction που διαβαζεις και οταν αποφασισεις οτι ηρθε η ωρα να γραψεις καντο!! Ειμαι σιγουρη οτι το αποτελεσμα θα μας ικανοποιησει!! Και κατι τελευταιο...εισαι πολυ μετριόφρων αλλα ειλικρινα.. Εισαι πολυ καλη σε αυτο που κανεις και εχεις απιστευτο ταλεντο! Εγω ειμαι απο τις φανατικες σου θαυμαστριες και ανυπομονω να ανεβαζεις κεφαλαιο.Η δικη σου γραφη δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τα ξενα fanfiction!! Νομιζω εξαλλου οτι η ανταποκριση του κοινου που διαβαζει τις ιστοριες σου το αποδεικνυει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 20:32 | |
| ΕΡΗ μου έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ και εγώ μαζί σου .. Μαρία είσαι καταπληκτική και θέλω να ξέρεις πως με τις ερωτήσεις μου δεν είχα ως στόχο να σε αγχώσω...απλά είχα μεγάλη περιέργεια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 20:43 | |
| Παιδιά δεν αγχώθηκα αλήθεια! Απλά θεώρησα καλό να εξηγήσω λίγο έως πολύ πως λειτουργώ. Και πιστέψτε με πραγματικά απολαμβάνω αυτό που διαβάζω σε βαθμό κακουργήματος! Δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου το άτιμο... Τώρα όσον αφορά το θέμα αν είμαι καλή... χμμ... προσωπικά δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου αντικειμενικά. Χαίρομαι που σας αρέσουν αυτά που γράφω αλλά μιας και ακόμα οι ιστορίες μου είναι σχεδόν στη μέση, φαντάζομαι ότι όταν θα τελειώσουν και θα μπορείτε να έχετε μία ολοκληρωμένη άποψη θα μπορέσουμε να το ξανασυζητήσουμε. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 20:48 | |
| Να σε ρωτησω κατι??? Απο περιεργεια..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 20:52 | |
| Παρακαλώ, ελεύθερα! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 20:53 | |
| Εχεις βγαλει καποια σχολη σε σχεση με την συγγραφη ή κατι τετοιο?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 20:58 | |
| Χμμ... ναι... έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων... Λοιπόν, η αλήθεια είναι πως από μικρή από το σχολείο μου άρεσε να γράφω ιστορίες. Έγραφα πάντα καλές εκθέσεις, είχα καλό βαθμό χωρίς να κάνω ποτέ φροντηστήριο μέχρι την τελευταία τάξη του Λυκείου. Υποθέτω ότι σε ένα βαθμό λοιπόν έχω κάποια έμφοιτη ικανότητα. Αλλά από τα 15 μου ασχολήθηκα ενεργά με το θέατρο για αρκετά χρόνια. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία και κυρίως θεατρικά έργα. Έχω τελειώσει κάποια δραματική σχολή και έχω κάνει κάποια ελάχιστα μαθήματα σεναρίου. Σκεφτόμουν πρόσφατα να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο συγγραφής αλλά κόστιζε αρκετά. Πέραν αυτού δυσκολεύομαι με το θέμα του ελεύθερου χρόνου μου αλλά είναι κάτι που το ξανασκέφτομαι τώρα και αν τα καταφέρω μπορεί και να παρακολουθήσω κάτι αντίστοιχο προσεχώς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 21:00 | |
| Αααααχ ναι!!! Γιατι το ταλέντο το εχεις σιγουρα! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 21:18 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- ........... Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως περίεργο να ανυπομονούν άλλοι να διαβάσουν αυτά που γράφω...
Αγαπητη μου Μαρια , ειναι quote απο προηγουμενη σου δημοσιευση στο σημειο που ειχα να κανω παρατηρηση . Γλυκια μου Μαρια νομιζω πως ολα τα υπολοιπα fanfic που διαβαζεις, δεν εχουνε να ζηλεψουν απο τα δικα σου. Και εξηγω... Σιγουρα ο καθε συγγραφεας αναλογα με την εξασκηση, την εμπειρια και την γνωση γραφει και αναλογες ιστοριες. Σιγουρα, υπαρχουνε και ατομα στον κοσμο με απιστευτες ιστοριες που αγαπαμε και θελουμε πολυ να διαβαζουμε και να δημιουργουμε ισως με τη βοηθεια αυτων. Οπως και εσυ τωρα διαβαζεις ενα fanfic. Αυτο που θελω να πω ειναι πως, ο καθε συγγραφεας εκφραζεται μεσα απο αυτα που γραφει. Χωρις απαραιτητα να υπαρχει απηχηση, ο συγγραφεας αισθανεται αυτο που γραφει. Στην δικη σου περιπτωση, τρελαινομαστε ολοι λιγο πολυ με τις ιστοριες σου και -για μενα τουλαχιστον ισχυει- χαιρομαστε παρα πολυ που μας δινεται η ευκαιρια να μπουμε μεσα σε αυτον τον κοσμο. Τα σχολια απο τα παιδια ειναι παρα πολλα και φυσικα θετικα. Μαρια κανεις παρα πολυ ωραια δουλεια... Και φαινεται απο το οτι οι ιστοριες σου λατρευονται απο ατομα ολων των ηλικιων!!! Εχω ξαναγραψει πως -στο 1920 τουλαχιστον που εγω εχω διαβασει οπως και στο fanfic για το νησι Εσμε- τα γραφεις ολα τα λεμονακια με ενα πολυ ομορφο τροπο που απλα σου αφηνουν μια γλυκα διαβαζοντας τα! Και περα απο τα lemons, και οι υπολοιπες ιστοριες σου εχουν... αυτη τη δοση πραγματικοτητας στο παραμυθι που σε μαγευουν. Αυτο ειναι επιτυχια Μαρια μου. Ετσι εξηγειται που ανυπομονουμε! Χρειαζομαστε ολοι λιγο χρονο να ξεχνιομαστε και να μπαινουμε στις αγαπημενες μας ιστοριες σαν θεατες. Βεβαια, πρεπει να εχεις και τον καταλληλο χρονο και ελπιζω, περα απο τις πιεσεις μας, να τον εχεις! Προσωπικα, χαιρομαι που απολαμβανεις και εσυ αυτο που κανεις.. Δεν εχω ασχοληθει και πιστευα πως καποια στιγμη κουραζεται και ισως "βαριεται" ο συγγραφεας, αλλα πρεπει να βγαλει την υποχρεωση.. Τελικα δεν ειναι ετσι, φαινεται πως βιωνεις και εσυ μαζι μας. Μπραβο σου Και σε ευχαριστουμε πολυ πολυ για αυτη σου την προσπαθεια. Ειναι πολυ ομορφη... Για αυτο ανυπομονουμε, οσο και αν σου φαινεται περιεργο οπως γραφεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Μαρ 2010 - 21:31 | |
| Τι να πω εγώ μετά από όλα αυτά; Δεν έχω λόγια... Νομίζω ότι απλά θα μιλήσω μέσα από τις ιστορίες μου. | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|