Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 22 Μαρ 2010 - 22:49

oooooooo........ Embarassed WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 876749 Μαρια, μου τι υπεροχες -ερωτικες- ιστοριουλες! Μολις χτες το βραδυ ξεκινησα το πρωτο κεφαλαιο του 1920 και σημερα στο σχολειο -ω, ναι, δεν αφησα κανενα να ριξει ουτε ματια στον υπολογιστη μου- τελειωσα και το 9ο!!!!!!
Εχω συγκλονιστει απο τις αντιληψεις τις εποχης περι....αυτου του θεματος! Ειμαι λιγο μικρη βεβαια για καταστασεις σαν αυτες που περιγραφεις, αλλα αρκετα ωριμη -πιστευω- για να κατανοησω το πιο μη επιφανειακο μηνυμα τους! Ανυπομονω, για τη συνεχεια, τοσο του 1920 αλλα φυσικα και του Σιωπη Στο Σκοταδι! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 616544 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 201917
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
marionlovesedward
New Moon Victim
New Moon Victim
marionlovesedward

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : χαλανδρι
Αριθμός μηνυμάτων : 232
Registration date : 15/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:47

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 382268 εχω παθει εαξαρτηση απο τις ιστοριες σου μαρακι μου!ειναι απλα απιστευτες απεριγραπτες μαγικες!!!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 24 Μαρ 2010 - 0:20

Μαρια μου καταφερα επιτελους να διαβασω το νεο κεφαλαιο!
ηταν τελειως διαφορετικο απο τα προηγουμενα χωρις ομως να
μειωνεκτει σε τιποτα!προσωπικα μου αρεσε αυτη η εναλλαγη!
την λυπηθηκα την καημενη που ενιωσε προδωμενη την καταλαβαινω,
αλλα ομως και τι ικανοποιηση ειναι να καταλαβαινεις ποσο τρελλα σε εχει ερωτευτει αυτος ο αντρας!
περιμενω με λαχταρα την συνεχεια!!
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 923478
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 24 Μαρ 2010 - 15:13

Ευχαριστώ για άλλη μία φορά για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που και οι δύο μου ιστορίες κυλάνε και που σας αρέσουν τόσο πολύ. Ελπίζω να καταφέρω να εκπληρώσω τις προσδοκίες σας με τη συνέχεια και την ολοκλήρωση τους! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 24 Μαρ 2010 - 16:03

Μαρακι μου ανεβασε εσυ συνεχεια και θα σου γραφω εγω σελιδες ολοκληρες σελιδες με σολια που θα σου αναλυω τα αγαπημενο μου σημεια!
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 25 Μαρ 2010 - 19:40

Το τελευταίο κεφάλαιο ήταν εκπληκτικό και ανατρεπτικό....
Ελπίζω να μην αργήσει το επόμενο ....
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 150320
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 14:10

Να ρωτήσω πότε να περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο από το 1920;;;
(Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστική... Rolling Eyes )
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 15:03

χμμ... Ναι, ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με αυτό το θέμα γενικότερα σήμερα. Όπως φαίνεται θα μείνουμε λίγο πίσω.

Το χρονοδιάγραμμα μου λέει δύο κεφάλαια Σιωπή στο Σκοτάδι και στη συνέχεια 1920. Δεν έχω προχωρήσει σε τίποτα παρακάτω και παρόλο που σκεφτόμουν σήμερα να γράψω είμαι απόλυτα εθισμένη στο Master of the Universe, φανφικ το οποίο διαβάζω αυτή την εποχή και πραγματικά δεν μπορώ να το αφήσω. Wink

Ο συγγραφέας χρειάζεται και λίγη έμπνευση μερικές φορές και οπωσδήποτε είναι καλό σχολείο να διαβάζει φανφικ άλλων αυτός που γράφει.

Οπότε πραγματικά δεν ξέρω σήμερα αν θα ξεκινήσω να γράφω κάτι. Σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 906998
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 16:44

Μαρια μου, με την ησυχια σου...ξερουμε ολοι μας πως οι χαρακτηρες οταν ειναι οι ιδιοι ετοιμοι σε εμπνεουν και σε ωθουν να συνεχισεις την ιστορια...ξερεις κι εσυ ομως οτι εμεις ειμαστε διπλα σου και σε παρακινουμε μονο και μονο απο ενφιαφερων (η ανυπομονισια ειναι αυτονοητη WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 432569)!So, no pressure! Wink
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 18:26

marionlovesedward έγραψε:
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 382268 εχω παθει εαξαρτηση απο τις ιστοριες σου μαρακι μου!ειναι απλα απιστευτες απεριγραπτες μαγικες!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 19:16

Παιδιά τι να πω, WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 876749 απλά σας ευχαριστώ. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 34442

Όταν διαβάζω άλλα φάνφικ συνήθως καταλήγω στο: 'χμμ... εγώ δεν είμαι τόσο καλή τελικά!'

Ψάχνω τρόπους για να κάνω και τις δικές μου ιστορίες ενδιαφέρουσες, με ιδιαίτερη ρομαντική ατμόσφαιρα και δυνατά συναισθήματα.

Τελευταία παράλληλα με τις συγγραφικές μου δραστηριότητες διαβάζω και φανφικ άλλων δημιουργών και συνήθως βάζω και κάποιο αφιερωματάκι σχετικά στο blog μου. Όπως και για τα δύο προηγούμενα fanfic τα οποία λάτρεψα προσεχώς ο Master of the Universe θα πάρει και αυτός τη θέση που του αξίζει εκεί! Οπότε όποιος αναρωτιέται τι είναι αυτό που διαβάζω αυτή την εποχή θα έχει τη δυνατότητα να μάθει σύντομα.

Πραγματικά θέλω να γράφω καλά και άλλες φορές πιστεύω ότι κάτι καταφέρνω άλλες απογοητεύομαι. Θα δείξει! Wink
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 19:42

Μην ανησυχείς είσαι καταπληκτική...( ελπ΄λιζω να μου επιτρέπεται ο ενικός...)
Οπότε για το 1920 μετά την Μεγάλη εβδομάδα;;;
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 19:56

Ναι, σίγουρα μετά την Μεγάλη Εβδομάδα. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 80711
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 20:03

Οκ απλά υπάρχει περίπτωση να είναι κοντά στην αρχή της εβδομάδας( Τετάρτη) γιατί έχω ξετρελαθεί με τις ιστορίες σου...
( WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 80711 αν σε έχω πρήξει....)
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 20:11

Λοιπόν, ουσιαστικά είναι συνήθως σχεδόν απίθανο να δώσω συγκεκριμένες ημερομηνίες για κάτι τέτοιο. Βάζω ένα πρόγραμμα το οποίο άλλες φορές το τηρώ επειδή λειτουργεί, επειδή έχω έμπνευση, διάθεση και χρόνο και άλλες δεν λειτουργεί επειδή μπορεί να μην υπάρχουν όλα τα παραπάνω.

Για το Σιωπή στο Σκοτάδι θα ακολουθήσουν δύο κεφάλαια τα οποία έχω αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας μου και υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσω να γράφω απόψε. Κανονικά είχα πει ένα ακόμα κεφάλαιο Σιωπή στο Σκοτάδι και θα συνέχιζα με 1920 αλλά υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος όπου αυτά τα δύο κεφάλαια πρέπει να γραφτούν (για να μην αλλάξει το mood μου σε καμία περίπτωση) και να ποσταριστούν το ένα μετά το άλλο.

Όταν θα τελειώσω με αυτά λοιπόν τότε θα ξεκινήσω να γράφω το 1920. Όπως είπα παραπάνω ίσως να ξεκινήσω απόψε, θα δείξει. Αλλά σίγουρα αποκλείεται να καταφέρω να τελειώσω απόψε. Πότε θα συνεχίσω; Αύριο το πρωί ίσως αν έχω λίγο χρόνο; Μεθαύριο; Χμμ... ποιος ξέρει. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 691775

Τα βράδια όταν γυρνάω από τη δουλειά είναι αδύνατον να γράψω γιατί είμαι τόσο κουρασμένη που απλά δεν γίνεται.

Πολύ φοβάμαι ότι θα φτάσουμε με το αρνί στη σούβλα και τότε θα τελειώσω με τα δύο κεφάλαια Σιωπή στο Σκοτάδι, άρα κάπου εκεί Κυριακή με Δευτέρα του Πάσχα φαντάζομαι ότι θα ξεκινήσω το 1920.

Τα λέω όλα αυτά για να ξέρετε περίπου πως λειτουργώ και κατά κάποιο τρόπο επειδή κι εγώ ανυπομονώ να διαβάζω καινούρια κεφάλαια από τις ιστορίες που διαβάζω. Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως περίεργο να ανυπομονούν άλλοι να διαβάσουν αυτά που γράφω... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 876749
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 20:26

Μαρια μου δεν υπαρχει λογος να ανχωνεσαι.
Η εμπνευση δεν ερχεται κατα παραγγελια και αυτο ειναι κατι που ολοι πρεπει να κατανοησουμε!
Χρειαζεται χρονος,διαθεση και αρκετη εμπνευση για να βγει ενα κεφαλαιο καλο!
Οποτε χαλαρωσε.απολαυσε το Fanfiction που διαβαζεις και οταν αποφασισεις οτι ηρθε η ωρα να γραψεις καντο!!
Ειμαι σιγουρη οτι το αποτελεσμα θα μας ικανοποιησει!!
Και κατι τελευταιο...εισαι πολυ μετριόφρων αλλα ειλικρινα..
Εισαι πολυ καλη σε αυτο που κανεις και εχεις απιστευτο ταλεντο!
Εγω ειμαι απο τις φανατικες σου θαυμαστριες και ανυπομονω να ανεβαζεις κεφαλαιο.Η δικη σου γραφη δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τα ξενα fanfiction!!
Νομιζω εξαλλου οτι η ανταποκριση του κοινου που διαβαζει τις ιστοριες σου το αποδεικνυει!!
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 20:32

ΕΡΗ μου έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ και εγώ μαζί σου ..
Μαρία είσαι καταπληκτική και θέλω να ξέρεις πως με τις ερωτήσεις μου δεν είχα ως στόχο να σε αγχώσω...απλά είχα μεγάλη περιέργεια....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 20:43

Παιδιά δεν αγχώθηκα αλήθεια! Wink Απλά θεώρησα καλό να εξηγήσω λίγο έως πολύ πως λειτουργώ.

Και πιστέψτε με πραγματικά απολαμβάνω αυτό που διαβάζω σε βαθμό κακουργήματος! lol! Δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου το άτιμο... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 6626

Τώρα όσον αφορά το θέμα αν είμαι καλή... χμμ... προσωπικά δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου αντικειμενικά. Χαίρομαι που σας αρέσουν αυτά που γράφω αλλά μιας και ακόμα οι ιστορίες μου είναι σχεδόν στη μέση, φαντάζομαι ότι όταν θα τελειώσουν και θα μπορείτε να έχετε μία ολοκληρωμένη άποψη θα μπορέσουμε να το ξανασυζητήσουμε. Wink
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 20:48

Να σε ρωτησω κατι??? Απο περιεργεια.....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 20:52

Παρακαλώ, ελεύθερα! Wink
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 20:53

Smile
Εχεις βγαλει καποια σχολη σε σχεση με την συγγραφη ή κατι τετοιο??
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 20:58

Χμμ... ναι... έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων... Rolling Eyes

Λοιπόν, η αλήθεια είναι πως από μικρή από το σχολείο μου άρεσε να γράφω ιστορίες. Έγραφα πάντα καλές εκθέσεις, είχα καλό βαθμό χωρίς να κάνω ποτέ φροντηστήριο μέχρι την τελευταία τάξη του Λυκείου. Υποθέτω ότι σε ένα βαθμό λοιπόν έχω κάποια έμφοιτη ικανότητα.

Αλλά από τα 15 μου ασχολήθηκα ενεργά με το θέατρο για αρκετά χρόνια. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία και κυρίως θεατρικά έργα. Έχω τελειώσει κάποια δραματική σχολή και έχω κάνει κάποια ελάχιστα μαθήματα σεναρίου.

Σκεφτόμουν πρόσφατα να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο συγγραφής αλλά κόστιζε αρκετά. Πέραν αυτού δυσκολεύομαι με το θέμα του ελεύθερου χρόνου μου αλλά είναι κάτι που το ξανασκέφτομαι τώρα και αν τα καταφέρω μπορεί και να παρακολουθήσω κάτι αντίστοιχο προσεχώς.
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 21:00

Αααααχ ναι!!! Γιατι το ταλέντο το εχεις σιγουρα!
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 21:18

WhiteQueen έγραψε:
........... Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως περίεργο να ανυπομονούν άλλοι να διαβάσουν αυτά που γράφω... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 876749

Αγαπητη μου Μαρια WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 Icon_smile ,
ειναι quote απο προηγουμενη σου δημοσιευση στο σημειο που ειχα να κανω παρατηρηση WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 Icon_razz .
Γλυκια μου Μαρια νομιζω πως ολα τα υπολοιπα fanfic που διαβαζεις, δεν εχουνε να ζηλεψουν απο τα δικα σου. Και εξηγω...
Σιγουρα ο καθε συγγραφεας αναλογα με την εξασκηση, την εμπειρια και την γνωση γραφει και αναλογες ιστοριες. Σιγουρα, υπαρχουνε και ατομα στον κοσμο με απιστευτες ιστοριες που αγαπαμε και θελουμε πολυ να διαβαζουμε και να δημιουργουμε ισως με τη βοηθεια αυτων. Οπως και εσυ τωρα διαβαζεις ενα fanfic.
Αυτο που θελω να πω ειναι πως, ο καθε συγγραφεας εκφραζεται μεσα απο αυτα που γραφει. Χωρις απαραιτητα να υπαρχει απηχηση, ο συγγραφεας αισθανεται αυτο που γραφει. Στην δικη σου περιπτωση, τρελαινομαστε ολοι λιγο πολυ με τις ιστοριες σου και -για μενα τουλαχιστον ισχυει- χαιρομαστε παρα πολυ που μας δινεται η ευκαιρια να μπουμε μεσα σε αυτον τον κοσμο.
Τα σχολια απο τα παιδια ειναι παρα πολλα και φυσικα θετικα. Μαρια κανεις παρα πολυ ωραια δουλεια... Και φαινεται απο το οτι οι ιστοριες σου λατρευονται απο ατομα ολων των ηλικιων!!!
Εχω ξαναγραψει πως -στο 1920 τουλαχιστον που εγω εχω διαβασει οπως και στο fanfic για το νησι Εσμε- τα γραφεις ολα τα λεμονακια με ενα πολυ ομορφο τροπο που απλα σου αφηνουν μια γλυκα διαβαζοντας τα!
Και περα απο τα lemons, και οι υπολοιπες ιστοριες σου εχουν... αυτη τη δοση πραγματικοτητας στο παραμυθι που σε μαγευουν.
Αυτο ειναι επιτυχια Μαρια μου.
Ετσι εξηγειται που ανυπομονουμε!
Χρειαζομαστε ολοι λιγο χρονο να ξεχνιομαστε και να μπαινουμε στις αγαπημενες μας ιστοριες σαν θεατες.

Βεβαια, πρεπει να εχεις και τον καταλληλο χρονο και ελπιζω, περα απο τις πιεσεις μας, να τον εχεις!
Προσωπικα, χαιρομαι που απολαμβανεις και εσυ αυτο που κανεις.. Δεν εχω ασχοληθει και πιστευα πως καποια στιγμη κουραζεται και ισως "βαριεται" ο συγγραφεας, αλλα πρεπει να βγαλει την υποχρεωση.. Τελικα δεν ειναι ετσι, φαινεται πως βιωνεις και εσυ μαζι μας.
Μπραβο σου WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 Icon_smile WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 Icon_smile
Και σε ευχαριστουμε πολυ πολυ για αυτη σου την προσπαθεια. Ειναι πολυ ομορφη... Για αυτο ανυπομονουμε, οσο και αν σου φαινεται περιεργο οπως γραφεις WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 Icon_wink WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 Icon_wink

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 98735 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 98735
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 906998 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 906998
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 610817
http://www.xat.com/Lost_Empeire
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 28 Μαρ 2010 - 21:31

Τι να πω εγώ μετά από όλα αυτά; Δεν έχω λόγια...

Νομίζω ότι απλά θα μιλήσω μέσα από τις ιστορίες μου. Wink

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: