| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 10:53 | |
| Ευχαριστώ και πάλι. Κι εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η σκηνή στη βροχή... Λοιπόν, αν θέλετε μπορείτε να περάσετε από το blog μου και να διαβάσετε το μικρό Rene POV, δεν ξέρω πως θα σας φανεί, ελπίζω να σας αρέσει. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 10:58 | |
| Δυσλοκο να το εχεις γραψει εσυ και να μην μας αρεσει....Αχ.... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 12:16 | |
| τελειο...η σκηνη ειδικα στν βροχη...φοβερο....!!!για αλλη μια φορα μπραβο σου....!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 12:34 | |
| αχ... Θέλω να αγιάσω αλλά δεν με αφήνουν...
Εδώ και λίγη ώρα συνομιλώ με μία φίλη η οποία με παρακαλάει να συνεχίσω με 1920... και είμαι σε δίλλημα τώρα... Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν θέλω να αφήσω για πολύ στην άκρη το Σιωπή στο Σκοτάδι αλλά νιώθω να είμαι ακόμα περισσότερο στο mood του 1920...
Τι θέλετε να κάνω;;; | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 12:42 | |
| σορρυ που θα στην σπασω.. αλλα αν μπορεις θελω να συνεχισεις αυτην την βδομαδα το 1920 και μετα την αλλη να συνεχισεις και την ''σιωπη στο σκοταδι''. αν θες και αν γινεται φυσικα!!! αλλα εχω ΜΕΓΑΛΗ περιεργεια τι θα συμβει παρακατω στο 1920... και μετα γραψε 3 κεφαλαια η περισσοτερα (δεν ξερω εσυ θα αποφασισεις) ανα βδομαδα και την ''σιωπη στο σκοταδι'' για να προχωρησεις και αυτην την υπεροχη ιστορια!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 12:43 | |
| μου αρεσουν παρα πολυ και τα 2.....ανυπομονω για τη συνεχεια και των 2...οποτε τι να σου πω...οπως μπορεις και θες....(δεν βοηθαω και πολυ ε..?) | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 12:46 | |
| καταρχάς θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια για το απόσπασμα με την rene ήταν υπέροχο διασκεδαστικό και πικάντικο!!! αφήνει την φαντασία σου να οργιάσει αν μου επιτρέπεται η έκφαση !!! επίσης μας περνάει μήνυματα για το πως μπορούμε να χειριστούμε τους άντρες και αυτές οι πληροφορίες είναι ανεκτίμητες.......... την άποψη μου την έχω δήλωση πολλές φορες λατρεύω το 1920 , για αυτό ψηφίζω 1920 δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 13:21 | |
| αν το επομενο κεφαλαιο του 1920 ειναι ο γαμος και η πρωτη νυχτα του γαμου τοτε συνεχισε το αλλιως σιωπη στο σκοταδι χαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 13:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 13:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 13:28 | |
| οκ... ο,τι πει η συγγραφεας....δηλ.μετα εχουμε 1η νυχτα γαμου στο 1920...!..WOW....! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 13:36 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 15:24 | |
| επιτελους γραφω και εγω.... το καινουριο κεφαλαιο μου αρεσε παρα πολυ...ειδικα η σκηνη με την ανθοδεσμη και μετα οταν ηταν οι δυο τους στην βροχη πραγματικα τις λατρεψα οσο για το αποσπασμα με την ρενε και τον τσαρλι τι να πω....(και νομιζα πως ο τσαρλι ηταν ντροπαλος) δεν νομιζω πως ο εντουαρτ θα επιζησει με ολα αυτα που θα του κανει η μπελλα πραγματικα συγχαρητηρια ανυπομονω για τα επομενα | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 16:27 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 16:50 | |
| Καταρχας ευχαριστουμε που μας σκεφτεσαι και 1. κανεις update τοσο συχνα και 2. που συνεχιζεις με το 1920 πρεπει να σου πω οτι μου αρεσουν παααααρα πολυ και η ''Σιωπη στο σκοταδι'' και το 1920, αλλα αυτη τη στιγμη εχω ψιλοπορωθει μετο 1920!!!ειδικα αυτο το κεφαλαιο ηταν φοβερο...Θα περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο και ειμαι σιγουρη οτι ολοι μας θα καταλαβουμε σε περιπτωση που δεν προλαβεις!!!συνεχισε να μας...ξεσηξωνεις!!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 17:55 | |
| Μαρία ακόμα ένα ασύληπτο κεφάλαιο! Ενώ στη συζήτηση της Μπέλλας με τη Ρενέ η μητέρα φαίνεται να τα έχει όλα δεδομένα και η κόρη να σκεφτεται πρωτοποριακά, στη συζήτηση του Έντουαρντ με το θείο του έχουμε το αντίθετο! (Και μιας και ενέφερα τον Κάρλαιλ, τι καλά που μάθαμε τον τρόπο σκέψης ΚΑΙ εκείνου!) Μια παρατηρηση: ''Πέρασα τα δάχτυλα μου μέσα από τις τούφες των μαλλιών μου''Να υποθέσω ότι ξέρω από ποιον -Βρετανό- εμπνεύστηκες αυτή την κίνηση? Ανακαλυψα και κάτι ακόμα:Ότι αυτός ο 'καβγάς' βγήκε σε καλό μιας και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι σκέψεις του Έντουαρντ πέρι των συναισθημάτων του για την Μπέλα Και κάπου εκεί συνειδητοποίησα ότι η Μπέλλα μου άρεσε γιαυτό που ήταν. Πεισματάρα, ξεροκέφαλη που αντιδρούσε χωρίς να σκεφτεί αλλά αυτή ήταν η Μπέλλα, η γυναίκα που εγώ αγαπούσα.συμπίπτουν με της ίδιας που επανελλειμένως έλεγε ότι ο καλός της την ήθελε για αυτό που είναι κτλ κτλ ! Όσο για τον γάμο της Ρόζαλι και του Έμετ δεν έχω λόγια!Παραδοσειακός & ονειρεμένος ....εκείνο το στραβό χαμόγελο που λάτρευα σχηματίστηκε στα χείλη του κάνοντας κόβωντας μου την ανάσα.Σόρυ αλλά η σύγκρηση είναι αναπόφεκτη!.......Το λατρεύω!!! Η αποκορύφωση του κεφαλαίου με τη σκηνή στη βροχή -σαν σε ταινία- ήταν όλα τα λεφτά! Δεν ήταν μόνο πόθος και επιθυμία για το σώμα του αυτό που χρειαζόμουν τώρα αλλά απεγνωσμένη ανάγκη για το άγγιγμα του για να νιώσω ασφάλεια και αγάπη.Νομίζω πως αυτή η σκέψη της Μπέλλας αντιπροσωπεύει και το νόημα του 1920... δεν είναι μόνο η σαρκική επαφή το 'όλο θέμα' αλλά τα βαθύτερα συναισθήματα 2 ατόμων και το ταξίδι τους προς την Ιθάκη....δλδ την ανακάλυψη της πραγματικής αγάπης! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 5 Μάης 2010 - 22:46 | |
| | |
|
| |
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 13:48 | |
| Επιτέλους ο Τσαρλι εν δράση!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ για τις πικάντικες εικόνες που έβαλες στο μυαλό μου!!!!!!!! Καημένε Τσάρλι και καημένε Έντουαρντ είστε καταδικασμένοι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 14:16 | |
| Το χουν οικογενειακο το ξελογιασμα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 15:04 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 15:13 | |
| Μη μιλάς για κακίες. Εγώ κάθομαι και διαβάζω μόνο αυτή την περίοδο. Όχι και τίποτε άλλο αλλά δεν χορταίνω. Κορίτσια ελπίζω να μην φάω μπαν αλλά έμαθα από έγκυρες πηγές πως γράφεται η ΣΚΗΝΗ αυτή την στιγμή.... Μαίρη βιάσου!!! Διψάμε για λεμόνια!!! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 15:35 | |
| έχω μεγαλύτερη αγωνια να διαβάσω αυτό το κεφαλαιο από το να δω αυτήν την στιγμή την eclipse....... ποτε περίπου θα το ανεβάσεις ? όχι τίποτα άλλο να διώξω όλο τον κόσμο που θα βρίσκετε εκείνη την στιγμή από το σπίτι και να κάτσω να απολαύσω μια με την ησυχία μου !!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 6 Μάης 2010 - 15:40 | |
| Χμμ... μάλλον αύριο. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρω να το τελειώσω σήμερα. Θέλει πολύ δουλειά και έχει και πολύ λεπτομέρεια το άτιμο! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|