Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 10:53

Ευχαριστώ και πάλι. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 34442

Κι εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η σκηνή στη βροχή... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 616544

Λοιπόν, αν θέλετε μπορείτε να περάσετε από το blog μου και να διαβάσετε το μικρό Rene POV, δεν ξέρω πως θα σας φανεί, ελπίζω να σας αρέσει. Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 10:58

Δυσλοκο να το εχεις γραψει εσυ και να μην μας αρεσει....Αχ.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 737142
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 11:08

καλα ηταν απλα τελειο!!!!! χιχι!!! τελικα ο τσαρλι δεν ειναι και τοσο αδαης καταλαβαινει τι κανουν οι γυναικες πανω κατω για να περασουν τα μνμ τους στους συζυγους τους και να τους επηρρεασουν ετσι ωστε να γινει το δικο τους!!! χιχι!!! μου αρεσει αυτο!!! και αυτο που ειπε Καημένε Έντουαρντ…’ ‘Δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις ούτε κι εσύ από τα διαβολικά θηλυκά της οικογένειας.’ χιχι!!! giggle τελειο!!!!! και καλα εκαναν οι γυναικες επρεπε να βρουν μια εκτονωση αφου δεν μπορουσαν να δουλεψουν και ηταν εξαρτημενες τελειως απο τους αντρες τους!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 872396 αντε!!! επρεπε για τον εαυτο τους να το κανουν για μην νιωθουν απλα μεσο για να ικανοποιουν τον αντρα τους και να τους χαριζουν παιδια!!! ηταν τελειο αυτο το αποσπασμα!!! Smile οπως παντα δλδ! περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 274215 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 6512
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 12:16

τελειο...η σκηνη ειδικα στν βροχη...φοβερο....!!!για αλλη μια φορα μπραβο σου....!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 474941
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 12:34

αχ... Θέλω να αγιάσω αλλά δεν με αφήνουν...

Εδώ και λίγη ώρα συνομιλώ με μία φίλη η οποία με παρακαλάει να συνεχίσω με 1920... και είμαι σε δίλλημα τώρα... Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν θέλω να αφήσω για πολύ στην άκρη το Σιωπή στο Σκοτάδι αλλά νιώθω να είμαι ακόμα περισσότερο στο mood του 1920...

Τι θέλετε να κάνω;;;
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 12:42

σορρυ που θα στην σπασω.. Embarassed αλλα αν μπορεις θελω να συνεχισεις αυτην την βδομαδα το 1920 και μετα την αλλη να συνεχισεις και την ''σιωπη στο σκοταδι''. αν θες και αν γινεται φυσικα!!! Razz αλλα εχω ΜΕΓΑΛΗ περιεργεια τι θα συμβει παρακατω στο 1920... Smile και μετα γραψε 3 κεφαλαια η περισσοτερα (δεν ξερω εσυ θα αποφασισεις) ανα βδομαδα και την ''σιωπη στο σκοταδι'' για να προχωρησεις και αυτην την υπεροχη ιστορια!!! Smile WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 6512
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 12:43

μου αρεσουν παρα πολυ και τα 2.....ανυπομονω για τη συνεχεια και των 2...οποτε τι να σου πω...οπως μπορεις και θες....(δεν βοηθαω και πολυ ε..?)
maria23
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : crete
Αριθμός μηνυμάτων : 224
Registration date : 05/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 12:46

καταρχάς θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια για το απόσπασμα με την rene ήταν υπέροχο διασκεδαστικό και πικάντικο!!! αφήνει την φαντασία σου να οργιάσει αν μου επιτρέπεται η έκφαση !!! επίσης μας περνάει μήνυματα για το πως μπορούμε να χειριστούμε τους άντρες και αυτές οι πληροφορίες είναι ανεκτίμητες.......... την άποψη μου την έχω δήλωση πολλές φορες λατρεύω το 1920 , για αυτό ψηφίζω 1920 δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!!
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 13:21

αν το επομενο κεφαλαιο του 1920 ειναι ο γαμος και η πρωτη νυχτα του γαμου τοτε συνεχισε το
αλλιως σιωπη στο σκοταδι χαχαχα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 13:25

lena έγραψε:
αν το επομενο κεφαλαιο του 1920 ειναι ο γαμος και η πρωτη νυχτα του γαμου τοτε συνεχισε το

Ω ναι... αυτή ακριβώς τη θεματολογία εμπεριέχουν τα επόμενα δύο κεφάλαια! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 416168 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 185649 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 416168 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 185649 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 416168

Εντάξει, κατάλαβα... lol!

Λοιπόν, συνεχίζουμε με τα δύο επόμενα κεφάλαια 1920 λοιπόν. Και μάλιστα είναι μία καλή ευκαιρία να τα τελειώσω αυτές τις ημέρες που έχω ακόμα χρόνο. Αλλά μετά από αυτά τα δύο Σιωπή στο Σκοτάδι! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 507795
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 13:28

WhiteQueen έγραψε:
lena έγραψε:

Ω ναι... αυτή ακριβώς τη θεματολογία εμπεριέχουν τα επόμενα δύο κεφάλαια! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 416168 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 185649 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 416168 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 185649 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 416168

Εντάξει, κατάλαβα... lol!

Λοιπόν, συνεχίζουμε με τα δύο επόμενα κεφάλαια 1920 λοιπόν. Και μάλιστα είναι μία καλή ευκαιρία να τα τελειώσω αυτές τις ημέρες που έχω ακόμα χρόνο. Αλλά μετά από αυτά τα δύο Σιωπή στο Σκοτάδι! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 507795

τελεια!!! ανυπομονω για την συνεχεια!!!! Wink giggle ποτε θα την ανεβασεις? το ΣΚ? Smile
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 13:28

οκ... ο,τι πει η συγγραφεας....δηλ.μετα εχουμε 1η νυχτα γαμου στο 1920...!..WOW....!
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 13:36

Ω ρε φιλε τι εχει να γινει!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 923478
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 14:22

Του ουρανιου τοξου... Rolling Eyes WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 923478
Isabella_Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Isabella_Cullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 276

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 15:24

επιτελους γραφω και εγω....

το καινουριο κεφαλαιο μου αρεσε παρα πολυ...ειδικα η σκηνη με την ανθοδεσμη και μετα οταν ηταν οι δυο τους στην βροχη πραγματικα τις λατρεψα WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 150320

οσο για το αποσπασμα με την ρενε και τον τσαρλι τι να πω....(και νομιζα πως ο τσαρλι ηταν ντροπαλος) giggle δεν νομιζω πως ο εντουαρτ θα επιζησει με ολα αυτα που θα του κανει η μπελλα Wink lol!
πραγματικα συγχαρητηρια WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 474941 ανυπομονω για τα επομενα kiss
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 16:27

Τελεια!!!!Ανυπομονω!!!
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 16:50

Καταρχας ευχαριστουμε που μας σκεφτεσαι και 1. κανεις update τοσο συχνα και
2. που συνεχιζεις με το 1920

πρεπει να σου πω οτι μου αρεσουν παααααρα πολυ και η ''Σιωπη στο σκοταδι'' και το 1920, αλλα αυτη τη στιγμη εχω ψιλοπορωθει μετο 1920!!!ειδικα αυτο το κεφαλαιο ηταν φοβερο...Θα περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο και ειμαι σιγουρη οτι ολοι μας θα καταλαβουμε σε περιπτωση που δεν προλαβεις!!!συνεχισε να μας...ξεσηξωνεις!!!!! lol!
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 17:55

Μαρία ακόμα ένα ασύληπτο κεφάλαιο! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 201917
Ενώ στη συζήτηση της Μπέλλας με τη Ρενέ η μητέρα φαίνεται
να τα έχει όλα δεδομένα και η κόρη να σκεφτεται πρωτοποριακά,
στη συζήτηση του Έντουαρντ με το θείο του έχουμε το αντίθετο!
(Και μιας και ενέφερα τον Κάρλαιλ, τι καλά που μάθαμε τον
τρόπο σκέψης ΚΑΙ εκείνου!)
Μια παρατηρηση: ''Πέρασα τα δάχτυλα μου μέσα από τις τούφες των μαλλιών μου''
Να υποθέσω ότι ξέρω από ποιον -Βρετανό- εμπνεύστηκες αυτή την κίνηση? lol!
Ανακαλυψα και κάτι ακόμα:
Ότι αυτός ο 'καβγάς' βγήκε σε καλό μιας και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι σκέψεις του Έντουαρντ πέρι των
συναισθημάτων του για την Μπέλα Και κάπου εκεί συνειδητοποίησα ότι η Μπέλλα μου άρεσε γιαυτό που ήταν. Πεισματάρα, ξεροκέφαλη που αντιδρούσε χωρίς να σκεφτεί αλλά αυτή ήταν η Μπέλλα, η γυναίκα που εγώ αγαπούσα.
συμπίπτουν με της ίδιας που επανελλειμένως έλεγε ότι ο
καλός της την ήθελε για αυτό που είναι κτλ κτλ ! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 98735
Όσο για τον γάμο της Ρόζαλι και του Έμετ δεν έχω λόγια!Παραδοσειακός & ονειρεμένος WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 150320
....εκείνο το στραβό χαμόγελο που λάτρευα σχηματίστηκε στα χείλη του κάνοντας κόβωντας μου την ανάσα.
Σόρυ αλλά η σύγκρηση είναι αναπόφεκτη!.......Το λατρεύω!!!
Η αποκορύφωση του κεφαλαίου με τη σκηνή στη βροχή -σαν σε ταινία- ήταν όλα τα λεφτά!
Δεν ήταν μόνο πόθος και επιθυμία για το σώμα του αυτό που χρειαζόμουν τώρα αλλά απεγνωσμένη ανάγκη για το άγγιγμα του για να νιώσω ασφάλεια και αγάπη.
Νομίζω πως αυτή η σκέψη της Μπέλλας αντιπροσωπεύει και το νόημα του 1920...
δεν είναι μόνο η σαρκική επαφή το 'όλο θέμα' αλλά τα βαθύτερα συναισθήματα 2 ατόμων
και το ταξίδι τους προς την Ιθάκη....δλδ την ανακάλυψη της πραγματικής αγάπης! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 737142
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 22:46

Συμφωνω!!!
evangelina
New Moon Victim
New Moon Victim
evangelina

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Up, up and away!!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 136
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 13:48

Επιτέλους ο Τσαρλι εν δράση!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ για τις πικάντικες εικόνες που έβαλες στο μυαλό μου!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 382268 Καημένε Τσάρλι και καημένε Έντουαρντ είστε καταδικασμένοι! lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 14:16

Το χουν οικογενειακο το ξελογιασμα.... lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 15:04

χμμ... Μόνο να ξέρατε τι γράφω!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 416168 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 416168 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 416168 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 432315

Έτσι μου έρχεται να βάλω ένα teaser να σας κάνω να σέρνεστε στα πατώματα! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 403120

*Κατά βάθος είμαι κακός άνθρωπος!* WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 507795
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 15:13

Μη μιλάς για κακίες. Εγώ κάθομαι και διαβάζω μόνο αυτή την περίοδο.
Όχι και τίποτε άλλο αλλά δεν χορταίνω.
Κορίτσια ελπίζω να μην φάω μπαν αλλά έμαθα από έγκυρες πηγές πως γράφεται η ΣΚΗΝΗ αυτή την στιγμή.... Twisted Evil
Μαίρη βιάσου!!! Διψάμε για λεμόνια!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 442819
maria23
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : crete
Αριθμός μηνυμάτων : 224
Registration date : 05/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 15:35

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 526765 έχω μεγαλύτερη αγωνια να διαβάσω αυτό το κεφαλαιο από το να δω αυτήν την στιγμή την eclipse....... ποτε περίπου θα το ανεβάσεις ? όχι τίποτα άλλο να διώξω όλο τον κόσμο που θα βρίσκετε εκείνη την στιγμή από το σπίτι και να κάτσω να απολαύσω μια WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 442819 με την ησυχία μου !!!!!!!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 15:40

Χμμ... μάλλον αύριο. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρω να το τελειώσω σήμερα. Θέλει πολύ δουλειά και έχει και πολύ λεπτομέρεια το άτιμο! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 24 403120

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 24 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: