| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 19:19 | |
| Ρώτα με! Και το Μαίρη και το Μαρία είναι μία χαρά. Οι δικοί μου με λένε Μαίρη. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 20:58 | |
| Ωραια λοιπον, Μαιρη, ειχες πει οτι συντομα θα ειχαμε Συνεντευξη. Τελικα?? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:00 | |
| Ναι, είναι και αυτή στο πρόγραμμα αλλά λίγη υπομονή γιατί όλα μαζί δεν γίνονται. Δεν θέλω να πιέσω τον εαυτό μου να γράψω ή να φτιάξω κάτι όταν δεν έχω διάθεση! Μόλις είμαι στο κατάλληλο mood θα την ετοιμάσω και αυτή! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:02 | |
| Ναι, σε καταλαβαινω απλως νομιζα οτι εγω εκανα λαθος και ειχες πει οτι θα εγραφες ή κεφαλαιο ή συνέντευξη. Βασικα δεν εχω προβλημα....ισα-ισα που πεθυμησα και το 1920!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:06 | |
| Τα έχω στο πρόγραμμα μου γιαυτή την εβδομάδα και τα δύο. Μέχρι το επόμενο ΣΚ θα έχετε σίγουρα ένα κεφάλαιο 1920 και τη συνέντευξη. Και αν όλα πάνε καλά ίσως και δεύτερο κεφάλαιο 1920. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:08 | |
| Α!! Τελεια!!! Για μας.....εσυ δεν ειναι αναγκη να πιεζεσε! Πρεπει να εχεις και έμπνευση.. | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:45 | |
| Βασιλισσα μας, το ''οποτε εισαι ετοιμη, εχεις εμπνευση κτλ'' ειναι αυτονοητο! Αλλα, πραγματι, μου ελειψε και το 1920.... Να ρωτησω ομως κατι?. - Σπόιλερ:
...........Η συνεντευξη θα ειναι για το παραπανω ή για το Σιωπη Στο Σκοταδι?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:50 | |
| Η συνέντευξη θα είναι γενικότερα για την ιστορία Σιωπή στο Σκοτάδι όπως ήταν και η πρώτη συνέντευξη που είχαμε κάνει. Υπάρχουν μάλιστα κάποιες ερωτήσεις εδώ των αναγνωστών και βάση αυτών γίνονται οι συνεντεύξεις. Και φυσικά αν έχετε κι άλλες ερωτήσεις μπορείτε να συνεχίζετε να βάζετε! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:54 | |
| Εξαιρετα! Υποθετω θα πρεπει να διαβασω πρωτα την προηγουμενη (την οποια μαλλον παρελειψα ) και υστερα αν εχω περεταιρω ερωτησεις......? Τις ποσταρω εδω ή να τις στειλω με p.m ? | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:56 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Τα έχω στο πρόγραμμα μου γιαυτή την εβδομάδα και τα δύο. Μέχρι το επόμενο ΣΚ θα έχετε σίγουρα ένα κεφάλαιο 1920 και τη συνέντευξη. Και αν όλα πάνε καλά ίσως και δεύτερο κεφάλαιο 1920.
Aν και τώρα άρχισα να το διαβάζω θα ήθελα να σε συνγχαίρω αν και έχει έντονες στιγμές(ξέρετε τι ενοώ) έχει και ένα στοιχείο ρομαντισμού!!! Περιμένουμε για τα επόμενα κεφάλαια !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:57 | |
| Όχι τις ποστάρεις εδώ, υπάρχουν κι άλλες παραπάνω και μην ανησυχείτε δεν τις χάνω! | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 20 Απρ 2010 - 12:43 | |
| Μαρια εχω ερωτηση για τον Εντουαρντ: Εφοσων περασαν τοσα χρονια μετα απο αυτην την "συναντηση"(σεξουαλικη επαφη)... και πραγματι υπηρχε αποτελεσμα στην θεραπεια και των δυο... Ξαναρωτησε ο Εντουαρντ τον Καρλαιλ για την κοπελα εκεινης της συναντησης με την δικαιολογια οτι εχει χασει τον σταυρο που εχει τοσο μεγαλη συναισθηματικη αξια για εκεινον;; Αν οχι γιατι... & αν ναι τι του απαντησε ο Καρλαιλ(εχει περασει μεγαλο χρονικο διαστημα)! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 22 Απρ 2010 - 21:01 | |
| Μαίρη να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις τίποτα αυτή την εβδομάδα;;;;;;;;;;;;;;;; | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 22 Απρ 2010 - 21:42 | |
| Μαρία τώρα τα είδα όλα τα συνγράμματά σου και ήταν τέλεια!!!!!Μπράβο σου έχεις φαντασία!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 22 Απρ 2010 - 21:59 | |
| - AliceK έγραψε:
- Μαρια εχω ερωτηση για τον Εντουαρντ:
Εφοσων περασαν τοσα χρονια μετα απο αυτην την "συναντηση"(σεξουαλικη επαφη)... και πραγματι υπηρχε αποτελεσμα στην θεραπεια και των δυο... Ξαναρωτησε ο Εντουαρντ τον Καρλαιλ για την κοπελα εκεινης της συναντησης με την δικαιολογια οτι εχει χασει τον σταυρο που εχει τοσο μεγαλη συναισθηματικη αξια για εκεινον;; Αν οχι γιατι... & αν ναι τι του απαντησε ο Καρλαιλ(εχει περασει μεγαλο χρονικο διαστημα)! Την ερώτηση αυτή την είδα τώρα αλλά νομίζω ότι υπάρχει απάντηση αν διαβάσεις το τελευταίο κεφάλαιο σχετικά με τον σταυρό τουλάχιστον. Όσο για το θέμα αν ρώτησε για την κοπέλα, φυσικά και ρώτησε, το έχει αναφέρει πολλές φορές ο Έντουαρντ στις περιγραφές του παρελθόντος αλλά ο Κάρλαιλ δεν του αποκάλυψε ποτέ τίποτα σχετικά. Και μάλιστα είναι και ένας από τους λόγους που ο Έντουαρντ αποφάσισε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τον Κάρλαιλ. Τώρα μιας και με ρωτάτε αν θα ποστάρω κάτι σύντομα, όπως έχω πει μέσα στο ΣΚ σίγουρα θα υπάρξει κεφάλαιο 1920. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 22 Απρ 2010 - 23:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 22 Απρ 2010 - 23:08 | |
| Θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στο Twilighted. Υπάρχει και στο FFnet βέβαια αλλά κάποιες σκηνές είναι κάπως κομμένες για ευνόητους λόγους. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 22 Απρ 2010 - 23:27 | |
| έχω κάνει εγγραφή αλλά δεν μπορώ να το βρω μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 22 Απρ 2010 - 23:45 | |
| Πήγαινε εκεί που λέει Top tens, επέλεξε 10 most favorite stories και το πρώτο που θα σου βγάλει είναι το Master of the Universe. Ένας άλλος τρόπος είναι ψάχνοντας στους συγγραφείς με το όνομα, ψάξε στο S, το όνομα της δημιουργού είναι: Snowqueens Icedragon | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 23 Απρ 2010 - 10:11 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ....!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 25 Απρ 2010 - 13:33 | |
| | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 25 Απρ 2010 - 13:39 | |
| αχ εισαι τελεια ολες οι ιστοριεσ ειναι καταπληκτικες!!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 25 Απρ 2010 - 13:46 | |
| Τελεια πάω να το διαβάσω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 25 Απρ 2010 - 13:58 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|