Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 14:12

Δεν το πιστευω που το τελειωσες!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 592681 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 592681 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 592681 ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! θεε μου εχω παρα πολυ μεγαλη αγωνια τι θα γινει??? πωπω ο τζασπερ με την αλις??? Shocked βλεπω ο παλιοκαζανοβας ο τζασπερ δεν εχασε την ευκαιρια του!!! τσ τσ τσ Evil or Very Mad ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 14:17

pink έγραψε:
Δεν το πιστευω που το σταματησες!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 592681 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 592681 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 592681 ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! θεε μου εχω παρα πολυ μεγαλη αγωνια τι θα γινει??? πωπω ο τζασπερ με την αλις??? Shocked βλεπω ο παλιοκαζανοβας ο τζασπερ δεν εχασε την ευκαιρια του!!! τσ τσ τσ Evil or Very Mad ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 14:18

σορρυ καταλαθως εκανα διπλο ποστ!!! σορρυ!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 80711
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 14:23

ειναι φανταστικο!!! μου αρεσε ιδιαιτερα η πρωτη Edward's POV-Bella's POV! και οι δυομε εκαναν να δακρισω...συνεχισε την καταπληκτικη δουλεια kiss
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 14:25

ηταν ολα τα λεφτα!!!!μου αρσε παρα πολυ πολυ!!!!!
http://robestenslife.blogspot.com/
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 14:31

wiiii! Εχασα επεισοδιαα! Βγηκε το 10ο κεφαλαιο του 1920?
Τελεια, αν και παραδεχομαι πως θα το αφησω για το βραδυ
για να ειμαι στο mood του fanfic...Twisted Evil WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 30231
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 691711 Μαρακι!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 14:36

τελειο τελειο WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 150320
Ashley Greene
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Registration date : 12/09/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 14:56

Τέλειο πως όμως θα κοιμηθούμε με τέτοια υπερένταση;;;;Μπράβο πάντος!!!!!!!!
http://downey-got-lokid.tumblr.com/
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 14:58

Ηταν απλα τελειο....Ισως το καλυτερο μεχρι τωρα..... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 31995 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 31995
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
maria23
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : crete
Αριθμός μηνυμάτων : 224
Registration date : 05/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 16:04

ΟΟΟΟΟΟΟ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!! ηταν το καλυτερο κεφαλαιο, υπεροχο , δεν εχω λογια πραγματικα εχω συγκλονιστη τοσα πολλα συναισθηματα , τοσο παθος λυπη στεναχωρια θυμος απογοητευση αγαπη, τι να πω δεν υπαρχουν λογια να να εκφρασω το ποσο υπεροχο ηταν , θα το ξαναδιαβασω ακομα μια φορα αυτο ειναι το σιγουρο παντως Smile και δεν χρειαζεται να αναφερω οτι περιμενω το επομενο κεφαλαιο για να μαθουμε την συνεχεια νομιζω οτι θα σκασω μεχρι το επομενο σαββατοκυριακο.......!προσκηνω το ταλεντο σου ο Θεος στο εδωσε απλοχερα και εσυ το εκμεταλλευεσαι με τον καλυτερο τροπο συχαριτηρια για ακομα μια φορα!!!! λατρευω το 1920 και τα WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 442819
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 17:45

Ειλικρινά ανυπομονούσα για αυτό το κεφάλαιο.
Το περίμενα πάρα πολύ καιρό!!!

Το διάβασα λοιπόν και είπα να σχολιάσω.
Αρχικά... θα πω για κάτι που έθιξες. Στην αρχή του κεφαλαίου, ο Έντουαρντ νοιώθει πως η Μπέλλα έχει απομακρυνθεί και η Μπέλλα νοιώθει το αντίστοιχο για τον Έντουαρντ. Δηλ, είναι σε απόσταση χωρίς κάποιον ουσιώδη λόγο υπό την άγνοιά τους! Είναι κάτι που συμβαίνει πάρα πολλές φορές ακόμη και σήμερα. Μου άρεσε που το έβαλες στην ιστορία σου. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 Icon_smile

Επίσης η Αντζελίκ... Η γλυκιά μας ¶ντζελα...
Μου άρεσε ο ρόλος που είχε σε αυτό το κεφάλαιο. Που στην ουσία "φώτισε" την Μπέλλα και την έκανε να... ξελαμπικάρει! (?)
Βασικά είναι ωραίο που μέσω των 2ευόντων προσώπων προωθείς την ιστορία. Η ¶ντζελα, ένα όχι τόσο σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία, βοήθησε πολύ την Μπέλλα, ώστε να λυθεί το πρόβλημα που εμφανίστηκε στο κεφάλαιο. Πολύ μου άρεσε.
Επίσης... αμαθής αμαθής η ¶ντζελα όλα τα έπιασε όμως! Και τότε που την φρόντιζε ο Έντουαρντ την Μπέλλα πρόσεξε και όλα! Κόβει το μάτι της! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 Lol Μου αρέσει πολύ που την έχεις κάνει καλό χαρακτήρα στην ιστορία σου και όχι κακιασμένη. Πολύ συμπαθητική είναι και βοηθά πολύ την Μπέλλα.

Επίσης, μου άρεσε αυτός ο διαφορετικός Τζάσπερ! Αυτό το πονηρομάγικο στυλάκι πολύ του πάει... Αλλά φυσικά παραμένεις πιστή στην ιστορία: ο Τζάσπερ πάντα υποστηρίζει τον Έντουαρντ.

Τι ωραία σκηνή που είναι αυτή:

Η ορχήστρα έπαιξε τώρα ένα ανάλαφρο γιορτινό κομμάτι και η Μπέλλα
αγκαζέ με τον Τσάρλι εμφανίστηκαν στην κορυφή της σκάλας. Παραλίγο να
χάσω την ισορροπία μου και σχεδόν ζαλίστηκα κοιτάζοντας τη γυναίκα που
σύντομα θα γινόταν δική μου. Την είχα υποτιμήσει τόσο πολύ. Η Μπέλλα που
κατέβαινε ένα, ένα τα σκαλιά έλαμπε ολόκληρη και άστραφτε κάτω από το
απαλό φως των κεριών.

Μας την έδωσες να την καταλάβουμε 100%.
Και το λουλουδάκι... Έπαιξε συμβολικό ρόλο!!!

Μια απόρία σε αυτό το σημείο:
Τι σημαίνει ασφόδελος;;

Δεν θα σου κρύψω πως δεν μου άρεσε η ατάκα του Έντουαρντ:
Όσα είχαν συμβεί είχαν κιόλας
σβηστεί, είχαν εξαφανιστεί και τα συναισθήματα μου με έπνιγαν σε βαθμό
που σύντομα δεν θα είχα την ικανότητα να τα κρατήσω μέσα μου.

Τι δηλαδή; Περίμενε να την δει φτιαγμένη για να τα ξεχάσει όλα;
Τι να κάνουμε... ¶ντρες!!!

Η αναφορά σε Μπέλλα = θησαυρός για τον Τσάρλυ ήταν γλυκίτατη και πολύ αντιπροσωπευτική. Ολοι οι πατεράδες με κόρες τις θεωρούν τις βασίλισσές τους! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 98735

Στο θέμα χορός... Αυτή η Μπέλλα όλο υπερβολές! Τελικά όμως, τσάμπα η γκρίνια! Αλλά φάινεται πόσο το στυλάκι της εξιτάρει τον Έντουαρντ...

΅Θα σου δείξω ότι θέλεις να μάθεις.Ά
Υποσχέθηκα και την κράτησα από το χέρι δυνατά γιατί έπρεπε να κάνει
στροφή.

Τα λόγια του Έντουαρντ τα πήρα μόνο εγώ σαν υπονοούμενο ή αυτό έπρεπε να καταλάβουμε;; WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 Lol

Και φτάνουμε στο σημείο της σαμπάνιας.
Η αντίδρασή της ήταν ίδια με τη δική μου όταν ήπια πρώτη φορά σαμπάνια.
"Μου γαργαλάει τη γλώσσα". Οκ, απλώς δεν έχω λόγια.

Η αναφορά στην ιστορία του Έντουαρντ και του Τζάσπερ μου άρεσε... Δείχνει πόσο έντονοι χαρακτήρες ήταν από μπέμπηδες!

Και πάμε στη σκηνή του γραφείου του Τσάαααρλυ...
Η Μπέλλα φανερά προκλητική ξέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι θέλει! Και φαίνεται πως έχει αρχίσει να μαθαίνει αρκετά. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 Icon_razz

Αυτό που παρατήρησα ήταν ο καημένος ο Έντουαρντ που όπου κι αν τον έχω δει πρέπει να παλεύει. Εντάξει,ίσως είναι υπερβολικό να κάνω την παρακάτω σύγκριση, αλλά δεν νομίζω πως θα πείραζε κάποια από τις 2 συγγραφείς που θα αναφέρω.
Η Μέγιερ δημιουργεί έναν Έντουαρντ που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην υποκύψει και κάνει κακό στη Μπέλλα, προφανώς τραυματίζοντάς την.
Η Μαίρη δημιουργεί έναν Έντουαρντ που προσπαθεεί με νύχια και με δόντια να μην υποκύψει και κάνει κακό στη Μπέλλα, χαλώντας ίσως τη φήμη της που ήταν το Α και το Ω στην τότε εποχή.
Η Μέγιερ μας έκανε να περιμένουμε 4 βιβλία για να πλησιάσουμε στο πολυπόθητο,δίνοντάς μας μια μικρή γεύση που και πού.
Η Μαίρη έχει 10 κεφάλαια που μας κάνει ξαφνικά να υπερ-ζεσταινόμαστε και να έχουμε ανάγκη για μια δροσιστική λεμονάδα. Ακόμη όμως, το πολυπόθητο είναι τόσο μακρυά, αλλά και τόσο κοντά!

Ειλικρινά δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται, αλλά αυτό το παιχνιδάκι το έχουμε ξαναπαίξει!!
Και χαίρομαι τόσο που έχω την ίδια ευκαιρία ξανά! Πόσο μάλλον που το περιεχόμενο είναι πιο.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 923478 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 923478

Δεν έχω τι να πω...
Είμαι πολύ μπερδεμένη. Από τη μια θέλω να διαβάσω ΤΗ ΣΚΗΝΗ σύντομα, από την άλλη δεν θέλω να τελειώσει η ιστορία! Το μόνο που ξέρω σίγουρα πως θέλω είναι να συνεχίσεις να γράφεις. Γιατί απλά μας δίνεις αυτό που θέλουμε.

Μαίρη συγχαρητήρια.

¶σπρο πάτο. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 442819 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 442819 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 442819
http://www.xat.com/Lost_Empeire
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;)
Αριθμός μηνυμάτων : 1253
Registration date : 09/02/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 18:28

ειναι πολυ πολυ ωραιο!!!! μπραβο σου!!!!!! τωρα το βρηκα, και εχω διαβασει μονο το 10ο καιφαλαιο... πολυ καλο! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 201917 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 201917 study
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 18:33

OK! Ήρθα να απαντήσω σε όλες σας τις απορίες! Wink

Να ευχαριστήσω και πάλι όλους για τα καλά σας λόγια. Είναι απαραίτητα για τον συγγραφέα! kiss

Το επόμενο κεφάλαιο λογικά δεν είναι πολύ μακριά. Δεν έχω αρχίσει ακόμα να το γράφω αλλά θα συνεχίσω με 1920 και μιας και έχω λίγο ελεύθερο χρόνο αυτές τις ημέρες πιστεύω ότι θα το έχετε σύντομα. Δεν θέλω να έχετε και αγωνία μιας και το έκοψα σε κρίσιμο σημείο! giggle

Βλασία, μιας και λες τόσα πολλά θα πρέπει φυσικά να απαντήσω. Πρώτα απ' όλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που έδωσες τόση προσοχή και εστίασες σε τόσα πολλά ενδιαφέροντα σημεία!

Οι δευτερεύοντες χαρακτήρες παίζουν πάντα ρόλο σε μία ιστορία. Ίσως όχι όλοι, ίσως όχι πάρα πολύ αλλά υπάρχουν για να κάνουν την ιστορία καλύτερη και να πλουτίζουν τις καταστάσεις, τα γεγονότα και τις εξελίξεις με την παρουσία τους.

Έτσι παρόλο που η ¶ντζελα δεν φαίνεται και τόσο σημαντική θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην ιστορία, γενικότερα και παρακάτω. Wink Το ίδιο ισχύει και για τη Μίνα, την Ρόζαλι με τον Έμετ και την ¶λις με τον Τζάσπερ φυσικά.

Ο Τζάσπερ είναι απλά λίγο πιο τολμηρός απ' ότι τον έχουμε συνηθίσει. Ένα ατίθασο πλουσιόπαιδο της εποχής του κατά κάποιο τρόπο ο οποίος μάλλον θα μας δημιουργήσει κάποια προβληματάκια!

Ο ασφόδελος, είναι ένα είδος λουλουδιού. Ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω λινκ για να δείτε ακριβώς πιο.

http://www.maltawildplants.com/ASPH/Pics/ASPFI/ASPFI-Asphodelus_fistulosus_t.jpg

http://www.first-nature.com/flowers/images/asphodelus_aestivus1.jpg

Όσα είχαν συμβεί είχαν κιόλας
σβηστεί, είχαν εξαφανιστεί και τα συναισθήματα μου με έπνιγαν σε βαθμό
που σύντομα δεν θα είχα την ικανότητα να τα κρατήσω μέσα μου.

Ο Έντουαρντ έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως νιώθει για τη Μπέλλα. Δεν περίμενε να τη δει στολισμένη για να αντιδράσει έτσι. Απλά είναι αυτές οι φορές που τα συναισθήματα σε πνίγουν και η στιγμή αυτή ήταν τόσο ιδιαίτερη και όμορφη. Ας μην ξεχνάμε ότι αρχικά την ερωτεύτηκε επειδή του άρεσε εμφανισιακά και την επιθύμησε πολύ. Έτσι το αποτέλεσμα εδώ δεν μπορεί να τον αφήσει αδιάφορο. Τη θέλει ακόμα περισσότερο.

΅Θα σου δείξω ότι θέλεις να μάθεις.Ά
Υποσχέθηκα και την κράτησα από το χέρι δυνατά γιατί έπρεπε να κάνει
στροφή.

Πραγματικά τα λόγια του Έντουαρντ εδώ έκρυβαν υπονοούμενο! Αυτό που καταλάβατε όλοι! giggle

Στα fanfic συνήθως οι περισσότεροι συγγραφείς προσπαθούν να δημιουργήσουν μία παράλληλη ιστορία με το αυθεντικό κάτω από άλλες συνθήκες, καταστάσεις, τόπο και χρόνο. Έτσι περίπου και ο Εντ εδώ αγωνίζεται να αντισταθεί όπως και ο αυθεντικός για διαφορετικούς λόγους.

Όσο για τη λεμονάδα την οποία περιμένετε με αγωνία, πιστέψτε με, θα την έχετε και αυτή θα είναι απλά η πρώτη λεμονάδα. Δεν σημαίνει πως η ιστορία θα ολοκληρωθεί εκεί! Έχω σχέδια για τη συνέχεια, με μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες και όχι μόνο λεμονάδες και φυσικά θα υπάρχει εξέλιξη στο στόρι με διάφορους τρόπους.

Απλά το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να είστε υπομονετικοί περιμένοντας τα επόμενα κεφάλαια. Εδώ θα είμαστε και θα σχολιάζουμε μαζί όλα όσα σας άρεσαν και δεν σας άρεσαν, όλα όσα περιμένετε και ελπίζετε να συμβούν ή το αντίθετο.

Και πάμε σε ένα παιχνιδάκι. boogie

Μιας και τελειώνει αυτό το κεφάλαιο σε αυτό το 'κρίσιμο' σημείο, τι θα θέλατε για τη συνέχεια; Τι πιστεύετε ότι θα γίνει;

Περιμένω τις προτάσεις σας και τις σκέψεις σας. Να ξέρετε ότι έχω ήδη σκεφτεί την πλοκή μου αλλά αν υπάρξει κάτι που μου αρέσει ίσως και να το χρησιμοποιήσω. Και φυσικά θέλω πάντα να ακούω τις απόψεις σας και τις σκέψεις σας! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
maria23
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : crete
Αριθμός μηνυμάτων : 224
Registration date : 05/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 18:54

ελπιζω πραγματικα η συνεχεια να μπει πιο γρηγορα απο το σαββατοκυριακο γιατι θα σκασω , απο την στιγμη που αναφερεις οτι ο Εντουαρτω κλεινει τα ματια και το στομα της Μπελλα λογικα δεν θα μπουκαρει μεσα να αρχηζει να φωναζει αν και αυτο θα μου αρεσε για να πω την αληθεια , θα ηταν πολυ αστειο αλλα απο την αλλη θα εκανε την Αλισ να νοιωσει ασχημα και ντροπη , κατι που θα ηταν ωραιο θα ηταν η Αλισ με τον Τζασπερν να καταλαβουν οτι τους πιασαν στα πρασα ,η Αλισ να τρεξει να κρυφτει και ο Εντουαρντ να ριξει και καμια μπουνια στον Τζασπερ ετσι για την τιμη της οικογενειας βρε αδερφε... lol!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 19:50

Λοιπόν.....συμφωνω με την Βλασία, σε όλα και αφησα ηδη σχολιο στο blog αλλα ειπα να το βάλω και εδω.....

Δεν ξέρω για τι πρέπει να είμαι εκνευρισμένη!!!

Για το ότι ο Τζάσπερ τους διέκοψε?

Για το ότι μας το χάλασες πάνω στο καλύτερο, χρησιμοποιοντας τον Τζάσπερ και την Αλις?

Για το ότι τελικα δεν βρήκε ο Εντουαρντ το κλειδι αλλα το επιασε μόνη της?

lol!

Καταπληκτικό!!!! Μου άρεσε η εξέλιξη των πραγμάτων. Ο ένας νόμιζε οτι ο άλλος ειναι "κρυος" και φοβόταν να κάνει οτιδηποτε.

Δεν θα μπορουσαν τα πράγματα να γίνουν διαφορετικα. Αν βιωνανε και οι δυο αναγκη και ποθο ο ένας για το άλλο συνέχεια καποια στιγμη δεν θα αντέχανε και θα συνέβαινε το "αναπανόρθωτο". Τελικα ολή αυτη η δοκιμασια εβγαλε κάτι καλο. Για να μην πω 3 καλά! Το προηγουμενο + το ότι πόθος τους μεγάλωσε + οτι κατάλαβαν τα βαθια συναισθήματα που εχει ο ένας για τον άλλο.

Και επίσης επιτέλους ειδαμε το ΠΟΣΟ ερώτευμένος είναι ο Εντουαρντ!
1. Η εξομολόγηση στον Τζάσπερ
2. Να μην θέλει να πιεσει την Μπέλλα για τίποτα
και τελευταιο και σημαντικότερο:
3. Της αντιστάθηκε στο γραφειο!

Δεν το περιμενα να αντισταθει. Οταν διαβαζα εκείνο το σημειο, ελεγα "Ωχ,ωχ,ωχ. Τωρα σε λίγο θα μπει ο Τσαρλι. Ωχωχωχ"!

Πάντως αυτο με την Αλις δεν το περίμενα!
Μπράβο Αλις!

Καλα την σκηνη στο γραφειο δεν θα αναλύσω τι μου αρεσε......απλως ηθελα το κλειδι να το βρει ο ιδιος ο Εντουαρντ

Τωρα ειδα τις απαντήσεις σου.
Ειπες οτι θες να ακουσεις προτασεις για το τι μπορει να γίνει μετα
Φαντάζομαι οτι εκεινη την στιγμη
α) θα μπει η Ροζαλι με τον Εμμετ
β) ο Τσάρλι
γ) η Αντζελα
δ) η Ρενε

Πάντως οτι και να γίνει φανταζομαι οτι ο γάμος Μπέλλα-Εντουαρντ θα ειναι διπλος!! Θα παντρευτει και η Αλις με τον Τζάσπερ. Γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι!

Ευτυχως το επόμενο κεφάλαιο που θα ανεβάσεις θα είναι 1920, ετσι?
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;)
Αριθμός μηνυμάτων : 1253
Registration date : 09/02/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 20:18

και ξαναλεω: ειναι φανταστικο!!!!
εγω θελω να μαθω πως θα αντηδρασει η αλις που την ειδε η αδερφη της και ο λαμπρος της, ο εντουαρντ που ειδε τον φιλο του με την αλις και φυδηκα την αντιδραση του τζασπερ... πρεπει να εχει πολυ πλακα αυτος ο τυπος!
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 20:46

συνεχισε το γρηγορα...μας εκοψες πανω στ καλυτερο ασε που θελουμε να δουμε τι θα γινει με τζασπερ-αλις...ηταν τελειο...!!!!!!
: WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134

λοιπον κι εγω πιστευω οτι θα τν χειρστει ο εντ με τν μπελλα τν κατασταση με τν τζασπερ και τν αλις...ξερεις ο εντ θα μιλησει στν τζας και η μπελσ στν αλις...
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 21:08

[quote="twilightsagaddicted"]συνεχισε το γρηγορα...μας εκοψες πανω στ καλυτερο ασε που θελουμε να δουμε τι θα γινει με τζασπερ-αλις...ηταν τελειο...!!!!!!
: WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134

λοιπον εγω πιστευω οτι θα τν χειρστει ο εντ με τν μπελλα τν κατασταση με τν τζασπερ και τν αλις...ξερεις ο εντ θα μιλησει στν τζας και η μπελς στν αλις...δηλ.δν νομιζω αρχικα να ανακατεψουν τους γονεις....
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 26 Απρ 2010 - 0:31

λοιπον εγω την συνεχεια την φανταζομαι να μπαινουν μεσα η μπελλα με τον εντ εκει που ηταν η αλις και ο τζασπερ και επειτα η μπελλα να προσπαθει να φτιαξει τα ρουχα της αλις για να μην την παρουν την αλις χαμπαρι και την κατακρινουν... Neutral επειτα φανταζομαι ο εντ να παιρνει επιτοπου τον τζασπερ απο εκει και να πηγαινουν γρηγορα ειτε στους καλεσμενους ειτε στον κηπο και επειτα να τον επιπλειττει παρα πολυ για την αναρμοστη συμπεριφορα του και οτι αν τους επιαναν θα καταστρεφοταν μπορει και ο γαμος του με την μπελλα γιατι εκεινος καλεσε τον καλυτερο του φιλο και να επαιρνε και ο εντ την ευθυνη... επειτα να επιστρεψουμε στο δωματιο που ειναι η μπελλα με την αλις και η μπελλα να επιπλειττει την αδελφη της για την ανοητη συμπεριφορα της και να την προειδοποιει οτι να μην συνεχισει με τον τζασπερ γιατι δεν εχει καλο προαισθημα για εκεινον..... και μετα να μπαινει η μητερα η ο πατερας τους και να ρωταει τι κανετε εδω μονες σας και να προσπαθουν τα κοριτσια να βρουν μια δικαιολογια για να μην τους μυριστουν..... ετσι φανταζομαι οτι θα ειναι η συνεχεια... ελπιζω να εδωσα ιδεες καλες.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 413121
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 26 Απρ 2010 - 1:02

Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας! Μου αρέσει πολύ αυτό! Αλήθεια και μάλλον θα το κάνω πιο συχνά από εδώ και πέρα! Wink
Θα βάζω ερωτήσεις για το παρακάτω για να δω πως σκέφτεστε και τι είναι αυτό που θέλετε να δείτε!

Κάποιοι πλησιάσατε στην εξέλιξη, κάποιοι όχι. Όπως και να' χει ελπίζω να σας αρέσει.

Και ναι, θα συνεχίσω με 1920! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 26 Απρ 2010 - 1:42

ανυπομονουμε να το ανεβασεις με μεγαλη αγωνια!!!! Smile (οπως θα εχεις καταλαβει δλδ WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 185649 ) Smile Smile Smile Smile Smile Smile
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 26 Απρ 2010 - 4:05

Ειμαστε πλεον addicted στις ιστοριες σου.... lol!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Isabela Cullen
Twilight Human
Twilight Human
Isabela Cullen

Αριθμός μηνυμάτων : 70
Registration date : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 26 Απρ 2010 - 7:16

πολυ ωραιο μπραβο σου WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 201917 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 150320
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 26 Απρ 2010 - 12:24

Μαίρη ήταν τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 201917 Αδημονώ για το επόμενο.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 868134
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 26 Απρ 2010 - 15:49

[quote="twilightsagaddicted"]
twilightsagaddicted έγραψε:
συνεχισε το γρηγορα...μας εκοψες πανω στ καλυτερο ασε που θελουμε να δουμε τι θα γινει με τζασπερ-αλις...ηταν τελειο...!!!!!!

λοιπον εγω πιστευω οτι θα τν χειρστει ο εντ με τν μπελλα τν κατασταση με τν τζασπερ και τν αλις...ξερεις ο εντ θα μιλησει στν τζας και η μπελς στν αλις...δηλ.δν νομιζω αρχικα να ανακατεψουν τους γονεις....

σορρυ για το διπλο ποστ....... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 14 80711

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 14 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: