| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 13:32 | |
| Δεν πειράζει σε καταλαβαίνουμε θα περιμένουμε με ανυπομονησία | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 13:38 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Silence in the Dark chapter 7 Teaser
Με χάιδεψε απαλά σέρνοντας τον αντίχειρα του κατά μήκος του προσώπου μου μέχρι το πηγούνι μου ύστερα έψαξε αργά και βασανιστικά να βρει τα χείλη μου. Το στόμα μου μισάνοιξε και ξεροκατάπια καθώς αισθανόμουν για πρώτη φορά κάτι το οποίο δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά. Πόθος και επιθυμία έτρεξαν ασυγκράτητα μέσα μου γεμίζοντας με μέχρι τα βάθη της ύπαρξης μου.
Με φίλησε απαλά στο μάγουλο όταν το χέρι του κατηφόρισε και βρέθηκε πάλι πάνω στον ώμο μου και σιγά, σιγά μετατοπίστηκε στην άκρη του λαιμού μου. Υπήρχε δισταγμός από την πλευρά του, μπορούσα να το νιώσω ολοκάθαρα. Αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ ήθελα να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε αυτό που είχαμε αρχίσει. Όλα τα υπόλοιπα είχαν σβηστεί ολοκληρωτικά από τον εγκέφαλο μου. Δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο από εμένα και αυτόν εκεί και την ανάγκη που είχαμε ο ένας για τον άλλο άσχετα από τους λόγους που είχαμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση.Ά
Τουλάχιστον δείξε έλεος! Γιατί το κάνεις αυτό? Θέλεις να τρελαθώ χρονιάρα μέρα?
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 14:00 | |
| Λοιπόν για να μη μου στεναχωριέστε θα προσπαθήσω για σήμερα. Και σας έχω και μία επιπλέον έκπληξη και επίσης πιστεύω ότι το περιεχόμενο θα σας αποζημιώσει για την αναμονή! | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 14:36 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 14:44 | |
| Αχου!!!!!!!!!!!!! Τι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστουμε παρα πολυ ειναι υπεροχο!!!!!!!!!!!!! Θα τα ακουσω ολα! Και μερικα ειναι και απο τα αγαπημενα μου! οσι για την συνεχεια! Ευχαρσιτω παρα πολυ! Το ξερω οτι το κανεις για ολους αλλα και παλι!!!!!!!! Μαρακι μου 1.000.000 ευχαριστωω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 14:54 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 19:59 | |
| μερικα ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα δεν τα ηξερα οπως το where the wild rose grow αλλα ξετρελαθηκα μαζι τους!!!!!! ευχαριστουμε πολυ μαρακι!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 4 Απρ 2010 - 20:57 | |
| Του Nick Cave....?Ειναι κομματαρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 0:20 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 11:37 | |
| Μαρια τωρα διαβασα το τελευταιο κεφαλαιο του "σιωπη στο σκοταδι" Ηταν παρα πολυ ωραιο με δυνατα συναισθηματα και μέκανες να τα αισθανθω ενα προς ενα!!!! Οσο προχωραει η ιστορια τοσο γινεται καλυτερη!!! Πραγματικα ανυπομονω για τη συνεχεια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 11:50 | |
| Θα επιστρέψω να σας ευχαριστήσω για τα σχόλια σας. Επισκεφτείτε αν θέλετε πάλι το blog μου, έχω παραθέσει ένα καινούριο ποστ με ενδιαφέρον υλικό! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 11:59 | |
| Επιθυμια!!!! Θελω να επισκεφτω το δωματιο του Εντουαρντ!!!!! Ρωτα τον θα με δεχτει χωρις τη Μπελλα;;;;;;;;;;;; Κατι διακοσμητικες συμβουλες θελω να του δωσω!!!!χιχι | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 12:09 | |
| Συγνωμη που θα ριξω το επιπεδο αλλα θα πω δυο λεξεις μονο!! Δερματινος καναπες!!!!!! Και ο νοων νοειτο!!!!! Μαρακι τα σχολια απο κοντα.... ειναι το μονο φανφικ που δε μπορω να εκφραστω με ποστ σεντονι.......καθε κεφαλαιο με αφηνει frustrated!!!! (το βαζω στα αγγλικα για να εχει πολυπλευρη σημασια η λεξη!! ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 12:48 | |
| Μα καλά! Τόσο συναίσθημα τόσος πόνος τόση απόγνωση και εσείς βρε άτιμες κοιτάτε τους δερμάτινους καναπέδες; Γιατί η άλλη που θέλει να διώξει τη Μπέλλα και να του κάνει και επίσκεψη στην κρεβατοκάμαρα του! Σόρυ κορίτσια αλλά όλες οι επιλογές έχουν γίνει αποκλειστικά για την εξέλιξη του στόρυ και δεν δεχόμαστε παρεμβολές! Βάσια, ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλια σου από κοντά και με το παραπάνω! Α, και Λένα, μπορείς να δώσεις εδώ τις διακοσμητικές σου συμβουλές να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 15:18 | |
| οι συγκεκριμενες... διακοσμητικες συμβουλες δινονται μονο κατ'ιδιαν!!!!! Ελα ρε Μαρακι ψηστον δεν θα...πονεσει!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 15:27 | |
| Κατ ιδίαν; Χμμ... δεν νομίζω ότι θα αρέσει στη Μπέλλα αυτό... Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να γίνω διαμεσολαβητής σε τέτοιου είδους 'διακοσμητικές συναντήσεις'! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 15:49 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Κατ ιδίαν; Χμμ... δεν νομίζω ότι θα αρέσει στη Μπέλλα αυτό...
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να γίνω διαμεσολαβητής σε τέτοιου είδους 'διακοσμητικές συναντήσεις'! κοιτα θα μπορουσα να πω ποιος τη χεζει τη Μπελλα.....αλλα δεν το λεω γιατι θελω να μαθω την συνεχεια της ιστοριας . θα επιμεινω ομως για συναντηση με τον Εντουαρντ δεν τα παραταω τοσο ευκολα!!! Αααα αν δεν θελει τελικα εκεινος μηπως γνωριζεις εκεινον τον αλλον.....πως τον λενε μωρε...εκεινον που του μοιαζει....αααα ναι τον Ρομπερτ Πατινσον;;;; μου κανει και αυτος!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 16:01 | |
| Πολλη ζητηση επεσε ρε παιδια....Τι να πρωτοπρολαβει το παιδι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 17:55 | |
| Λοιπόν Λένα, θα σου κανονίσω ένα ραντεβουδάκι με τον Ρόμπερτ γιατί ο Έντουαρντ της ιστορίας μου είναι πολύ απασχολημένος αυτή την εποχή. α) Έχει πολύ έντονο πρόγραμμα λόγω μαθημάτων - διδασκαλίας κ.τ.λ. β) Έχει να ξαποστείλει μία πρώην γκόμενα γ) Έχει να δει τι θα κάνει με την καινούρια που γνώρισε δ) Έναν σκύλο με απαιτήσεις ε) Ένα παιδί που προσεχώς θα του επιφέρει αναστάτωση όταν θα μάθει γιαυτό ζ) Κάτι ζήλιες κ.τ.λ. Βαριά λίστα νομίζω οπότε υποψιάζομαι ότι το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η διακόσμηση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 18:38 | |
| Μαρια τι να κανω θα ....αρκεστω στον Ρομπερτ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 19:57 | |
| δεν εχω λογια να εκφρασω το ποσο τελεια μαγευτικη υπεροχη αξιολατρευτη ηταν η συνεχεια της ιστορια σου νομιζω οτι τα εχω αναφερει και παλιοτερα αυτα αλλα καθε φορα που διαβαζω κατι συνεχιζω να τρελλενομαι......ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για ακομη μια φορα ......εχεις το χαρησμα να κατακτας τους ανθρωπους με τις ιστοριες σου..... μπραβο σου!!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 5 Απρ 2010 - 21:09 | |
| Πλάκα μου κάνεις έτσι; Από που να αρχίσω και από που να τελείωσω; Δεν μου φτάνει μία σελίδα για να γράψω το σχόλιο μου ή μάλλον σαν τα γνωστά σχόλια μου! Είναι απερίγραπτο! Κάθε σκηνή μοναδική! Αλήθεια τρελάθηκα που έβαλες τον εαυτό σαν χαρακτήρα (περίπου) της ιστορίας σου! Πραγματικά γράφεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό με τον δικό σου ξεχοριστό συγγραφικό χαρακτήρα! Είναι κάτι το μοναδικό που σε κάνει να διψάς για συνέχεια! Το διαβάζω σαν να ο χρειάζομαι για την επιβίωση μου και δεν σου κάνω καμία πλάκα! Κάνω σαν τρελή αν με ενοχλήσει κάποιος εκείνη την στιγμή! Ααααααχ τα έβγαλα επιτέλους από μέσα μου και τα είπα! Τώρα αν φένομαι ανόητη δεν με πειράζει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 1:47 | |
| Τα σχόλια σας μερικές φορές με κάνουν να αισθάνομαι πολύ περίεργα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαβάζετε την ιστορία μου και που στη συνέχεια μιλάτε με τόσο καλά λόγια γιαυτή, σημαίνει τα πάντα για εμένα. Μερικές φορές είναι δύσκολο και έχω την αίσθηση ότι γράφω βλακίες ή πως οι εκφράσεις μου δεν είναι σωστές, πως επαναλαμβάνομαι κ.τ.λ. αλλά όταν διαβάζω τα σχόλια σας γεμίζω αυτοπεποίθηση. Αυτές τις δύο ιστορίες πραγματικά τις λατρεύω και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Προσπαθώ να είμαι συνέχεια παρέα με τους χαρακτήρες μου κατά κάποιο τρόπο για να είναι αυθεντικοί και να πούνε και σε εσάς αυτά που λένε σε εμένα - να σας κάνουν να νιώσετε όπως νιώθω εγώ όταν τους φαντάζομαι μέσα στο κεφάλι μου. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω με ένα ακόμα κεφάλαιο στο SitD, είναι απαραίτητο για εμένα να συνεχίσω με αυτό τώρα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το ολοκληρώσω σύντομα, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Το ΣΚ που μας έρχεται θα είμαι εκτός Αθηνών και εκεί που θα βρίσκομαι δεν θα έχω χρόνο για να γράψω κ.τ.λ. οπότε θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν όμως θέλω να ξέρετε ότι και οι δύο αυτές ιστορίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν και βασίζομαι στην κατανόηση σας για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν καμία φορά. Μακάρι να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να συνέχιζα με πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Τώρα για τα ε, και ζ! Κάποιος μου ζητάει να τα αναλύσω. Για το θέμα της ζήλειας που αναφέρω θα δείτε παρακάτω τι θα γίνει. Δεν θέλω να προδώσω κάποια ενδιαφέροντα σημεία της ιστορίας. Για το θέμα του παιδιού, ο Έντουαρντ έχει πολλά θέματα να λύσει και επίσης τα γεγονότα θα τον προλάβουν κατά κάποιο τρόπο. Αυτά προς το παρόν. Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να είστε συντονισμένοι για τη συνέχεια. Επίσης μπορείτε αν θέλετε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας για μία νέα συνέντευξη που σκοπεύω να κάνω με την Μπέλλα και τον Έντουαρντ. Απλά θα ήθελα να δω πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις αυτή τη φορά και να φύγουμε κάπως από τα συνηθισμένα. | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|