| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 18 Φεβ 2010 - 20:57 | |
| Ναι και τα δύο έχουν συνέχεια! Και μικρούλι, αν δεν είναι για την ηλικία σου να μη το διαβάζεις! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 18 Φεβ 2010 - 21:57 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 19 Φεβ 2010 - 18:57 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 19 Φεβ 2010 - 19:14 | |
| Τη συνέχεια και το τέλος; Λοιπόν, θα είμαι ειλικρινής, θέλω να γράψω παρακάτω αλλά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Χαίρομαι που σας αρέσουν τόσο πολύ αυτά που γράφω αλλά για να είμαι εντάξει και ξεκάθαρη μπορώ να πω ότι θα κινούμαι σε ένα πλαίσιο, ένα κεφάλαιο την εβδομάδα είτε για τη μία είτε για την άλλη ιστορία μου. Επίσης το ξέρω πως έχω καθυστερήσει να ανεβάσω κεφάλαιο αλλά αυτό συνέβη επειδή έγραψα και τη μικρή ιστορία για τον ¶γιο Βαλεντίνο. Θέλω μέσα στις επόμενες ημέρες να γράψω το επόμενο κεφάλαιο για το Σιωπή στο Σκοτάδι και βλέπουμε. Sorry, παιδιά αλλά δεν μπορώ να κάνω πιο γρήγορα. | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
| |
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 27 Φεβ 2010 - 19:23 | |
| το 1920 το εχω διαβασει 2 φορεσ ειναι τελειο μπραβο σου | |
|
| |
marionlovesedward New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : χαλανδρι Αριθμός μηνυμάτων : 232 Registration date : 15/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Φεβ 2010 - 15:15 | |
| κυρια μαρια σας αγαπαω παρα πολυ!!γραφετε πολυ μαγευτικα και αυτη τη στιγμη χανομαι στισ ιστοριες σας παρακαλω να συνεχισετε να γραφετε!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Φεβ 2010 - 15:49 | |
| Καλα δεν ειναι και πολυ μεγαλη για να την λεμε και κυρια! Χιχιχιχι! Μαρακι ποτε θα συνεχησεις το 1920? Να μαθαινουμε και εμεις οι αμαθες.... Αν και εγω εχω αχτι το σιωπη στο σκωταδι δεν με πειραζει και το 1920.... Χιχιχι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Φεβ 2010 - 15:54 | |
| Ναι, αν θα μου μιλούσατε στον ενικό αυτό θα βοηθούσε πάρα πολύ! Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα κάτι θα καταφέρω να γράψω, δεν ξέρω ποιο από τα δύο, όποιο μου βγαίνει αλλά και οι δύο αυτές ιστορίες είναι πλέον η προτεραιότητα μου. Και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα καλά σας λόγια. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Φεβ 2010 - 16:11 | |
| Βασικα εμεις σε ευχαριστουμε που μας αντεχεις και παρολο που σε πιεζουμε συνεχιζεις να γραφεις! χιχιχιχιιχιχι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 28 Φεβ 2010 - 16:21 | |
| Θα ηταν πραγματικα εγκλημα αμα σταματουσες..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 11:02 | |
| Λοιπον ειπα θα κανω εδω τα παραπονα μου για το 1920! 1. Το εχεις αφησει πισω! 2. Θα σκασω αν δεν μαθω πως θα συναντιουντε ακριβως η Μπελλα με τν Εντουαρντ στις προβες... 3. Δεν μας λοιπασε? 4. Ελπιζω να βρει και η Αλις επιτελους τον Τζασπερουκο! 5. Λατρευω την Ροζαλι σε αυτο το φανφικ, δεν μου αρεσει που αντιδραει καποιες φορες καπως υπερβολικα ο Εντουαρντ. 6. Θα βαλεις και τους Βολτουρι μεσα ετσι δεν ειναι? Εστω για λιιιιιιιιιιιιιιιγο... (ο καθενας με τν πονο του!) 7. Λατρευω το σπιτι της Μπελλα! Και γενικος οτι την περιτρυγυριζει! 9. Με μαγευει η μυστικοτητα του ζευγαριο καλα και αλλες σκηνες που με εκαναν να χασω τν υπνο μου... 10. Η μητερα της Μπελλα ειναι εντελως αδιακριτη.... Λοιπον ελπιζω να μην σε κουρασα..... Ηθελα να πω ακριβως τις σκηνες που μου αρεσουν εδω αλλα....... Περιμενω συνεχεια! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 11:57 | |
| Δεν θελω να φανω δεν ξερω και εγω πως, αλλα η Μαρια αν δεις στις ανακοινωσεις ειναι μανα με ενα υπεροχο κοριτσακι (που δεν γνωριζω αλλα ειναι) εναν αντρα και μια δουλεια που πλεον κανει πληρες 8ωρο. Θα σε παρακαλασω να κανεις λιγο υπομονη. Δεν φτανει που την πιεζουμε και εμεις δε θα αρχισουμε και τις απειλες! Σε παρακαλω να κατεβασεις τους τονους σου! Μπορει να το κανεις για πλακα αλλα το στυλ του μηνηματος σου δεν φανερωνει κατι τετοιο! Μαρια με την ησηχια σου καλη μου! Απλα αν ειναι τωρα και αν μπορεις προσπαθησε να ανεβασεις πρωτα απο το 1920 και μετα απο το Σιωπη στο σκοταδι γιατι οποως ειπες και εσυ στα σχολια για το σιωπη στο σκοταδι αλλα και εγω πιο πανω το εχεις αφησει πισω το κακομοιρο! (Fanfic 1920 ~>) (<~ Me) | |
|
| |
| |
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:09 | |
| Αυτο δεν το καταλαβα αλλα και παλι ειναι εκτος θεματος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:22 | |
| Κορίτσια σας παρακαλώ κατεβάστε τους τόνους. Εντάξει ένα αστείο ήταν δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Και είμαι σίγουρη ότι θα καλύψω τις απαιτήσεις σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:27 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν ειναι ωραια τετοια αστεια...
Και ειμαι σιγουρη και με το παραπανω! Να ρωτησω κατι? Τωρα που απαντησε η Ελιζα περιμενουμε την Μrs Alice? (Μαρια πρεπει να την λενε....) | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 13:15 | |
| Σας παρακαλώ ας το τελειώσουμε εδώ το θέμα please, είμαι στη δουλειά η δόλια!
Και το beta reading δεν γίνεται ακριβώς έτσι. Θα σας εξηγήσω κάποια άλλη στιγμή που θα έχω χρόνο. οκ; | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|