| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
e+b Twilight Human
Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 14/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 3 Φεβ 2010 - 10:06 | |
| Και κάτι ακόμα. Ελπίζω να το συνεχίσεις γιατί τώρα μ έχεις βάλει λίγο στην πρίζα για τη συνέχεια της συγκεκριμένης ιστορίας. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 3 Φεβ 2010 - 10:39 | |
| Εννοείται ότι θα το συνεχίσω! Έχω μεγάλα όνειρα γιαυτή την ιστορία! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 3 Φεβ 2010 - 13:24 | |
| ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Φεβ 2010 - 18:30 | |
| Ποτε θα ανεβασεις κεφαλαια? | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 6 Φεβ 2010 - 19:25 | |
| Μπραβο σου για τις ιστοριες θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει συνεχεια του(Silence in the Dark). | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 7 Φεβ 2010 - 23:35 | |
| Λοιπόν, αν θα κοιτάξετε καλύτερα λίγο στα πιο πάνω ποστ το έχω πει αρκετές φορές ότι και το Σιωπή στο σκοτάδι και το 1920 συνεχίζονται! Τα γράφω και τα δύο αυτή την εποχή. Δεν έχω γράψει καινούριο κεφάλαιο για κανένα από τα δύο λόγω του ότι δουλεύω πολύ αυτές τις ημέρες αλλά και οι δύο ιστορίες θα συνεχιστούν! Τώρα για το πότε θα ανεβάσω κεφάλαιο δεν ξέρω. Μόλις βρω χρόνο να γράψω υποθέτω! Αν σας αρέσουν οι ιστορίες θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 8 Φεβ 2010 - 14:06 | |
| Δεν φιμιζομαι για την αυτοσυγκατιιση μου... ουτε για την υπομονη μου.... Σε παρακαλω! Κανε γρηγορα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 8 Φεβ 2010 - 14:23 | |
| Το καταλαβαίνω αλλά πραγματικά δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο αυτές τις ημέρες. Δουλεύω μέχρι και απ' το σπίτι και είναι μία εποχή που πρέπει να το κάνω αν θέλω κατά κάποιο τρόπο να τακτοποιηθώ επαγγελματικά. Όπως είπα και πάνω θα κάνω ότι καλύτερη μπορώ. Πίστεψε με και εμένα μου αρέσει να γράφω και θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω. Με ξεκουράζει και με γεμίζει όσο δεν μπορείς να φανταστείς! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 8 Φεβ 2010 - 14:55 | |
| Για αυτο σου λεω γινε συγγραφεας! Αφου σου αρεσει! Και επειδη κανεις τοοοοοσο μεγαλα κεφαλαια θα περιμενω... Συγνωμη που σε πιεσα... Ελπιζω να τελειωσεις γρηγορα τις δουλειες σου! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 8 Φεβ 2010 - 16:26 | |
| Take your time θα περιμενουμε με αγωνιααα | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 9 Φεβ 2010 - 2:36 | |
| | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 9 Φεβ 2010 - 3:12 | |
| πραγματικα πιστεθω οτι θα επρεπε να ασχολιθεις με το να εκδοσεις καποιο βιβλιο... εχεις απιστευτο ταλεντο διαβασα αλλες τισ ιστοριες σου και ομολογω οτι εχω παθει πλακα...... καλη επιτυχια στα επαγγελματικα σου σχεδια..... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 10 Φεβ 2010 - 21:03 | |
| Ξέρω ότι πολλοί από εσάς διαβάζετε τις ιστορίες στο blog μου και περιμένετε τα νέα κεφάλαια. Δυστυχώς δεν έχω κάτι έτοιμο ακόμα αλλά ήθελα να σας ενημερώσω ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Κυριακή δηλαδή, θα αναρτήσω μία one shot ιστορία λόγω της ημέρας που ελπίζω να σας αρέσει! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 1:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 10:29 | |
| Αν προλάβω να την τελειώσω το Σάββατο πολύ ευχαρίστως! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 21:57 | |
| Πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο. Αυτό που λέει: Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα...κτλ το έκανες εσύ ή το είδες κάπου και σου κόλλησε; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:11 | |
| - Geo Ma έγραψε:
- Πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο. Αυτό που λέει: Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα...κτλ το έκανες εσύ ή το είδες κάπου και σου κόλλησε;
Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς... Αυτό είναι ένα άρθρο - αφιέρωμα που έγραψα για ένα φανφικ που έχω διαβάσει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:13 | |
| Λογικα θα εννοει αν τα λογια τα σκεφτηκες μονη σου..... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:26 | |
| - Geo Ma έγραψε:
- Αυτό εννοώ;
Αν δεν ξέρεις εσύ τι εννοείς, πως μπορώ να ξέρω εγώ; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:32 | |
| - Σπόιλερ:
Μαρια αυτο που εκανε ο Γιωργος δεν ηταν ασκοπο ποστ? Μα γιατι ρωτας? Συγνωμη αλλα θα ηθελα να ρωτησω, αν εχεις ακομα πολλες δουλειες, Μαρια? Γιατι εχω ΠΟΛΛΗ αγωνια για αυτα τα δυο κεφαλαια στο σιωπη στο σκοταδι που ειναι απο την μερια του Εντουαρντ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:37 | |
| Αχ! Καταλάθος έβαλα το ερωτηματικό. Ήθελα να πω: Αυτό εννοώ. Απάντηση θα πάρω; Ε; Φανταστική Μαρία; - Σπόιλερ:
Εσύ, Ρένα, τα ' χείς βάλει μαζί μου ή είναι ιδέα μου;
| |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|