| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 21 Οκτ 2011 - 23:40 | |
| δύο ΕΝΤ σχεδόν ........... σε μία μέρα πάει πολύ Μαράκι έμεινα με το στόμα ανοιχτό η καρδιά μου πήγε και ήρθε εκατό φορές αλλά να σου πω δεν τον λυπήθηκα και τόσο εδώ η ΜΠ μας είχε ένα δίκιο επειδή το λες πρέπει να το αποδεχτώ σόνι και ντε ? διεκδίκησε με κύριος τι με μια λέξη σβήνονται όλα τα άλλα;;; όσο για το τέλος τι να λέμε τώρα ακόμα τρέμει η καρδιά μου αν και επειδή είναι ο ΕΝΤ έχω μια ελπίδα μπράβο καρδιά μου έκανες για ακόμα μια φορά τέλεια δουλειά | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 21 Οκτ 2011 - 23:42 | |
| Θα κάνω ανάλυση λεπτομερώς αύριο για να το έχουν διαβάσει όλη αλλά...........τι έγραψες πάλι κοπελιά??????????? Έμεινα speechless που λέει και η αδερφή μου!!!!!! Κατά τη γνώμη μου το καλύτερό σου κεφάλαιο!!!!!!!! Επανέρχομαι αύριο με λεπτομέρειες. Πολλά πολλά μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 21 Οκτ 2011 - 23:50 | |
| Μου αρέσει που κανείς δεν περιγράφει με λεπτομέρειες και περιμένετε να το διαβάσετε όλοι! ¶σε που οι υπόλοιποι λακίσατε μιας και δεν είστε σε θέση να κάνετε σχόλια! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, Χρυσάνθη, απ' ότι φαίνεται κάποια 'διαολιά' έχεις κάνει και εσύ στο δικό σου γιατί βλέπω να χτυπιούνται δεξιά και αριστερά στο τόπικ σου. Εγώ έχω μείνει πολύ πίσω... τη έχασα τη μπάλα... - Σπόιλερ:
ότι θα έβαζα σπόιλερ και στο δικό μου φανφικ δεν το περίμενα αλλά τες πα, ας μην το χαλάσουμε σε όσους δεν το έχουν διαβάσει ακόμα. Αν και το μόνο που έχω να πω για το τέλος του κεφαλαίου είναι ότι σε αυτό το σημείο πρέπει πια να δουν ξεκάθαρα αυτοί οι άνθρωποι τι είναι αυτό που έχει σημασία τελικά. Τα πείσματα; Ο εγωισμός; Η ξεροκεφαλιά; Τι νόημα θα έχουν όλα αυτά τώρα; Δικαιολογώ τη Μπέλλα και την καταλαβαίνω, αλλά τώρα επιτέλους θα ξυπνήσει. Όσο για τον Έντουαρντ... θα δούμε... Θέλω τα σενάρια σας!
| |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 21 Οκτ 2011 - 23:55 | |
| Ας το διαβάσουν και οι υπόλοιποι και από αύριο το πρωί το συζητάμε...ήδη έχω ένα πρόχειρο σενάριο αλλά υπομονή μέχρι να μπουν κι άλλοι να το διαβάσουν! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 0:03 | |
| Εγώ δεν λάκισα από την αφωνία που μου προκάλεσε το κεφάλαιο αλλά έμεινα ανικανοποίητη!!!! Ξεκίνησε τέλεια για να τελειώσει οικτρά! Γιατί Μαίρη μου το κάνεις αυτό; Δε μας λυπάσαι καθόλου; Τέτοιες ώρες τι του ήρθε του Έντουαρντ να αρχίσει να μιλάει;Και γιατί δεν αντέδρασε κοτζαμ άντρας και άφησε να φτάσουν εκεί τα πράγματα; Επτά μέρες είναι...θα περιμένω, ελπίζω, την ανατροπή των καταστάσεων... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 0:14 | |
| Νομίζω ότι για τον Έντουαρντ ήταν ήδη πολύ δύσκολο να πει αυτό που είπε, είδε και έπαθε να το πει! Στη συνέχεια βέβαια τα έκανε χειρότερα επειδή τον έπιασε κρίση ειλικρίνειας και απολογίας επειδή ένιωθε τύψεις εφόσον είναι ο υπαίτιος για όλα. Πράγματα που τα λέει και ο ίδιος στον εαυτό του αργότερα. Το χειρίστηκε λάθος, για μία ακόμα φορά την προσέβαλε ακόμα και αν δεν το ήθελε και πάνω στο θυμό του και τη ζήλεια του αποκάλυψε και τα υπόλοιπα. Όσο για το τέλος... Η απελπισία μας οδηγεί σε ανεπανόρθωτα λάθη μερικές φορές και ο Έντουαρντ δεν φημίζεται για την ωριμότητα του. Η Μπέλλα πάλι το αντίθετο αλλά δικαιολογώ την αντίδραση της. Από εδώ και πέρα όμως, από εδώ και πέρα όλα αλλάζουν γιατί πολύ απλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ίδια η ζωή, ένα ανεκτίμητο δώρο που δυστυχώς επειδή είμαστε άνθρωποι στεκόμαστε σε ανούσια πράγματα και χάνουμε την ουσία. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο ήρθε η ώρα να πάρουν το μάθημα τους. Θα υποφέρουν ακόμα φυσικά και πολύ περισσότερο απ' ότι θα φαντάζονταν ποτέ. Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμο το νέο κεφάλαιο σε μία εβδομάδα, άλλωστε ακόμα δεν ποστάραμε, μη βιαζόσαστε! Και επιμένω για τα σενάρια σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 0:22 | |
| Ακόμη δεν πόσταρες;;;; Εγώ το χώνεψα ήδη! Σενάριο αυτό που θα ήθελα εγώ; Μμμ, αύριο με το καλό να μη χαλάσω την ανάγνωση των υπολοίπων... | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 0:55 | |
| Έλα ντε... τι εννοείς ακόμα δεν ποστάραμε... ¶σε που σκεφτόμασταν με την Παναγιώτα μήπως την επόμενη εβδομάδα να μας έδινες επετειακό ποστ...2 κεφάλαια! Εεεεεε???? Τρομερό;;; | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 1:28 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
Χρυσάνθη, απ' ότι φαίνεται κάποια 'διαολιά' έχεις κάνει και εσύ στο δικό σου γιατί βλέπω να χτυπιούνται δεξιά και αριστερά στο τόπικ σου. Εγώ έχω μείνει πολύ πίσω... τη έχασα τη μπάλα...
- Σπόιλερ:
ότι θα έβαζα σπόιλερ και στο δικό μου φανφικ δεν το περίμενα αλλά τες πα, ας μην το χαλάσουμε σε όσους δεν το έχουν διαβάσει ακόμα. Αν και το μόνο που έχω να πω για το τέλος του κεφαλαίου είναι ότι σε αυτό το σημείο πρέπει πια να δουν ξεκάθαρα αυτοί οι άνθρωποι τι είναι αυτό που έχει σημασία τελικά. Τα πείσματα; Ο εγωισμός; Η ξεροκεφαλιά; Τι νόημα θα έχουν όλα αυτά τώρα; Δικαιολογώ τη Μπέλλα και την καταλαβαίνω, αλλά τώρα επιτέλους θα ξυπνήσει. Όσο για τον Έντουαρντ... θα δούμε... Θέλω τα σενάρια σας!
- Σπόιλερ:
Εγώ πιστεύω ότι θα παίσει σε κόμμα και θα πάθει την πλάκα της η ΜΠ μας αλλά και σε κόμμα να μην παίσει αυτό το ατύχημα θα τον ταρακουνήσει για τα καλά και θα του αλλάξει όλην του την ζωή... Πράγματι είναι τρομερά στενόμυαλοι και οι δύο... εδώ την ΜΠ εγώ προσωπικά την βρήκα πολύ παρορμητική δεν προσπάθησε καν να μπει στην λογική του παρόλο που φαίνεται να τον έχει διαβάσει πολύ καλά... ωστόσο θα συμφωνήσω και με την Παναγιώτα... μου φάνηκε πολύ περίεργο το ότι δεν αντέδρασε στα λόγια της... για τον ΕΝΤ που γνωρίσαμε σε αυτήν την ιστορία ήταν πραγματικά πολύ περίεργο που καθόταν απλά και την κοιτούσε... θα μου πεις τον έφαγαν οι τύψεις... εντάξει το καταλαβαίνω αυτό αλλά θα μπορούσε να βρει τον τρόπο να την κάνει να καταλάβει τα δικά του αισθήματα.. θα μου πεις το είπε ότι δεν είναι κάτι που έχει εξωτερικεύσει ξανά και του ήταν ήδη δύσκολο να το κάνει τώρα αλλά;;; δεν ξέρω τον βρήκα πολύ φάουλ εδώ... εκεί που έπρεπε να αντιδράσει εκεί έκανε πίσω και περίμενε να ξεσπάσει παρόλο που έβλεπε ότι αυτό την έκανε να φύγει. Σίγουρα θάνατος δεν υπάρχει ούτε σε αυτήν την ιστορία ούτε και στην δική μου (δεν πειράζει καρδιά μου όταν βρεις το χρόνο να το διαβάσεις θα περιμένω με αγωνία τα σχόλια σου ) αλλά είναι όλα τα γύρω που μας προβληματίζουν. Είχες απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπες... όλοι μας κολλάμε στις λεπτομέρειες αλλά τι συμβαίνει όταν βρισκόμαστε στο κατώφλι του θανάτου;... τι πραγματικά μας κάνει αυτό το κατώφλι να καταλάβουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό όταν καταφέρνουμε να του ξεφύγουμε;;;.. Εγώ προσωπικά αυτό που με κάνει να βλέπω και ας μην έχω φτάσει τόσο κοντά είναι ότι είμαστε πολύ λίγοι και αυτή η ζωή είναι πολύ σύντομη ώστε να την σπαταλάμε σε εγωισμούς και ανούσια πράγματα... Αυτό ακριβός πιστεύω ότι θα δει και ο ΕΝΤ μας.. και θα τον ωριμάσει αρκετά γιατί πράγματι είναι πολύ κακομαθημένος και ανώριμος
ίσως και να λέω αερολογίες αλλά αυτή είναι η άποψή μου και το βάζω σε σπόιλερ για να το διαβάσετε αφού διαβάσετε πρώτα αυτό το εκπληκτικό κεφάλαιο που πιστεύω ότι ήταν απο τα πιο δυναμικά και τα υπέροχα της ιστορίας... πραγματικά σε όλο το κεφάλαιο η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει και τα τραγούδια έκανα την ατμόσφαιρά απλά μαγική | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 2:27 | |
| Μόνο αυτό θα πω και τα υπόλοιπα αύριο.... μη πάει... μη πάει........ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 3:29 | |
| Τι ηταν αυτο παλι.... Μισο λεπτο να μαζεψω την καρδια μου απο το πατωμα...οχι τιποτα ειναι και δυσκολο να την βρω και πισω απο την κουρτινα των δακρυων. Μαιρη δεν με εστειλες απλως...με ξαποστειλες....κομματια με εκανες οπως και το αυτοκινητο του Εντουαρντ. Σε αυτο το κεφαλαιο οι εξελιξεις ετρεχαν με ταχυτητα του φωτος.Για να πω την αληθεια το περιμενα πως καποια στιγμη η Μπρι θα επαιρνε μερος σε ολο αυτο το σκηνικο αν και δεν ημουν σιγουρη με ποιον τροπο.Μολις τον μαθαμε... Πραγματικα λατρευω τον χαρακτηρα της Μπρι.Ειναι πραγματικα η καλυτερη φιλη που θα μπορουσε να τυχει στον οποιοδηποτε.Βλεπει την Μπελλα να κανει το ενα λαθος μετα το αλλο και προσπαθει να την συνεφερει...ομως οταν παει να κανει την ζημεια που δεν διορθωνεται παιρνει την κατασταση στα χερια της με τον ποιο διακριτικο τροπο. Λογικο ειναι σε αυτο το σημειο που φτασαμε πως ο Εντουαρντ επρεπε να μαθει ολη την αληθεια.Μια αληθεια που ποτε δεν μπηκε στον κοπο να ρωτησει και η Μπελλα ειναι πολυ περηφανη για να την μοιραστει απο μονη της.Λογικο ειναι πως με το που του ειπε οσα του ειπε η Μπρι θα ενιωθε το χαλι που ενιωσε.Ομως οπως και η Μπελλα πλεον ειναι σιγουρος για το πως νιωθει...την αγαπαει,την θελει δικη του και αποφασιζει επιτελους να την διαικδικησει με τον σωστο τροπο. Η Μπελλα εχει πληγωθει τοσο βαθια απο ολα αυτα που πραγματικα αναρωτιεμαι πως μπορει και συνεχιζει.Και παλι ομως οι χρονικες συγκοιριες συνεχιζουν και τους παιζουν ασχημα παιχνιδια και δεν μπορει να ξεφυγει ο ενας απο τον αλλον.Λογικο ειναι πως θα πηγαινε στο σπιτι του μολις της το ζητουσε...ακομη κι οταν λεει πως θα τον βγαλει πλεον απο την ζωη της λεει ψεματα στον εαυτο της.Παντα γυρναει πισω σε αυτον και το αποδεικνυει και το γεγονος πως θελει να προκαλεσει το ερωτικο ενδιαφερον του,θελει να ξανα ακουσει πως την βρισκει ομορφη αν και αυτο που θελει να ακουσει πανω απο ολα ειναι πως την αγαπαει... Και το ακουει κι αυτο...οτι και να θελουν να πουν αυτοι οι δυο η ερωτικη ελξη μεταξυ τους ειναι τοσο εντονη που μια ζωη καταληγουν ενα κουβαρι απο συναισθηματα και μπλεγμενα κορμια.Ο Εντουαρντ επιτελους εσπασε...ανοιξε και μιλησε.Ισως περισσοτερο απο οτι θα επρεπε εκεινη την στιγμη. Η ειρωνια της ολης σκηνης ειναι πως ακομη κι οταν επιτελους της λεει οτι την αγαπαει και ακολουθουν και τα υπολοιπα λογια της συγγνωμης αυτο που επικρατει μεσα της ειναι η περηφανια και ο εγωισμος της.Εστιαζει σε ολα τα λαθος πραγματα αν και την καταλαβαινω απολυτα....ειναι φριχτο μετα απο ολα αυτα να νιωθεις πως αυτος που αγαπας σε αντιμετωπιζει με οικτο. Ανταλλαξαν παρα πολυ βαριες κουβεντες αφηνοντας τις ψυχες τους ακομη πιο ματωμενες απο οτι πριν.Η Μπελλα ομως ακομη και κατω απο αυτες τις συνθηκες ειναι αρκετα δυνατη για να το αντεξει...ο Εντουαρντ ομως.... Τον πληγωσε ανεπανορθωτα...οχι μονο δεν του ειπε πως τον αγαπαει αλλα του πεταξε στα μουτρα ολα τα συναισθηματα που μολις της αποκαλυψε.Η οργη και ο θυμος της ηταν απολυτος κατανοητα αλλα για πρωτη φορα βλεπουμε την Μπελλα να χανει απολυτως τον ελεγχο.Τα αρνειται ολα....αρνειται τον ιδιο τον Εντουαρντ πετωντας του την μαυρη καρδια και φευγοντας πηρε τα παντα μαζι της αφηνοντας μονο του στην απελπισια του. Εχει δικιο οταν λεει πως δεν την διαικδικησε ποτε...τον σκοτωνει λεγοντας του πως θα μπορουσε να ειναι δικη του αλλα δεν θα γινει ποτε πραγματικα.Δεν τον θελει στην ζωη της γιατι πολυ απλα δεν μπορει να αγαπησει κανεναν.....ποσο λαθος κανει... Αφου το αντιλαμβανεται και μονη της το ποσο εχει αλλαξει τους τελευταιους μηνες...δεν επρεπε να αντιδρασει τοσο εντονα...αποδειξη και το πως αντιμετωπισε νωριτερα τον Τζασπερ. Κι αυτος ο Εντουαρντ επρεπε να τα ξερασει ολα τωρα...?ποσο πιο πολυ να την πληγωσει την καημενη την κοπελα.Η ζηλεια του βγαινει στην επιφανεια και τον πνιγει σαν θηλεια...ειδικα οταν τον εγκαταλειπει με αυτο τον τροπο. Μην μου τον σκοτωσεις σε ικετευω....κανε την να γυρισει πισω και να μην φυγει στιγμη απο διπλα του.Ποσο πιο κομματια παιζει να νιωσει μολις μαθει τι εγινε..Η ενοχη ειναι ενα φρικτο συναισθημα ειδικα οταν δεν εννοουσε λεξη απο οσα του ειπε.Απο την στιγμη που μπηκε στο αναθεματισμενο το αυτοκινητο ηξερα τι καταλειξη θα ειχε...δεν μπορω να τον βλεπω να υποφερει αλλο... Λυπησου με.... Δεν με νοιαζει ποσο ομορφος ειναι ο θανατος...να κοιταξει αλλου,να βαλει γυαλια ηλιου μονο να αγνοησει τον κοκαλιαρη με την κουκουλα και το δρεπανι...Μην μου τους βασανιζεις αλλο...ποσα πρεπει να περασουν πια.... Τουλαχιστον ισως τωρα η Αλις λυγισει και επιτελους τα βρουνε μεταξυ τους....Αρκετο ξυλο εχει φαει το αγορι μου...παλι του τσαλακωσες το ομορφο μουτρακι του...φτανει πια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 8:28 | |
| Σενάριο: - Σπόιλερ:
Ο Εντ θα καταλήξει στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί θα κάνουν τα πάντα για να τον σώσουν. Θα έχει εκτός από εκδορές, εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια αλλά το χειρότερο θα είναι η προσωρινή παράλυση των ποδιών του. Η Μπέλλα θα έχει ήδη παραιτηθεί από τη δουλειά και θα μαζεύει τα πράγματά της από το γραφείο όταν μάθει για το ατύχημα αλλά θα τρέξει στο νοσοκομείο και θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Εντ πληγωμένος από τη συμπεριφορά της καθώς του πέταξε στη μούρη όλα του τα αισθήματα, θα νομίζει ότι γύρισε κοντά του μόνο και μόνο από τύψεις, επειδή η Μπέλλα αισθάνεται ότι το ατύχημα προκλήθηκε εξαιτίας της. Θα τη διώξει λέγοντάς της άσχημα λόγια γιατί δε θέλει τον οίκτο της. Αντριαν καπούτ... Η Μπέλλα θα πάει στο Φορκς προσπαθώντας να γιατρέψει τις πληγές της. Η ¶λις θα συγχωρήσει τον αδελφό της. Θα μάθουν όλοι για τα αισθήματα του Εντουαρντ και η ¶λις θα προσπαθήσει μαζί με την Μπρι να τους φέρουν και πάλι κοντά. Η ¶λις θα ζητήσει από την Μπέλλα τη βοήθειά της για την ανάρρωση του αδελφού της. Η Μπέλλα μετά από σκέψη θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει. Θα πάει να μείνει σπίτι του (στου Καρλαιλ) και καθώς ακόμη ο Εντ θα είναι σε ανάρρωση, δεν θα μπορεί να τη διώξει αλλά και δεν θα της μιλά από εγωισμό. Μερικές φορές θα της φωνάζει άγρια με μοναδικό σκοπό να τη διώξει γιατί δεν θα αντέχει να τον βλέπει ανήμπορο. Η Μπέλλα στωικά θα τα υπομένει όλα γιατί είναι ο άντρας της ζωής της και το μόνο που θα τη νοιάζει είναι να γίνει καλά. Κάποιο βράδυ θα δει ο Εντ εφιάλτη και θα πονά φρικτά και η Μπέλλα θα βρεθεί εκεί να τον παρηγορήσει. Θα ξαπλώσει δίπλα του, θα τον αγκαλιάσει και θα κοιμηθεί στην αγκαλιά της. Η Μπέλλα θα του εξομολογηθεί ότι τον αγαπά νομίζοντας ότι ο Εντ κοιμάται αλλά ο Εντ θα ακούσει τα λόγια της νομίζοντας όμως ότι όλα ήταν ένα όνειρο. Το επόμενο πρωί η Μπέλλα θα έχει φύγει από δίπλα του αλλά ο Εντ όταν τη συναντήσει θα την κοιτάζει διαφορετικά. Πλέον δε θα αντιδρά που βρίσκεται εκεί για να τον βοηθήσει. Μόνο θα την κοιτάζει και δεν θα της μιλάει. Η Μπέλλα θα αισθανθεί ότι κάτι έχει αλλάξει... Και ήρθε η στιγμή που καθένας τους θα αναθεωρήσει τον κόσμο του σε σχέση με τον άλλο. Ο Εντ θα ανακτήσει τις δυνάμεις του και θα αρχίσει να περπατά. Η Μπέλλα θα θεωρήσει ότι αρκετά έμεινε κοντά του και θα φύγει. Ο Εντ θα αρχίσει να την διεκδικεί ξανά με το σωστό τρόπο πλέον.
Ταιριάζει καθόλου με αυτό που έχεις στο μυαλό σου; Είμαι σίγουρη ότι η δική σου συνέχεια θα είναι συγκλονιστική...Αν ήμουν καλή με τα σενάρια θα έγραφα κι εγώ! ¶λλωστε, εσύ είσαι η συγγραφέας κι εγώ απλά μια αναγνώστρια.Τυχαίο; Δε νομίζω! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 11:00 | |
| εχω μεινει εκπληκτη μπροστα στην οθονη του υπολογιστη και ακομα προσπαθω να συνηδειτοποιησω τι εχει συμβει .... ηταν ενα τοσο δυνατο κεφαλαιο που με παγωσε στην θεση μου με τα δακρυα μου να τρεχουν..η μπρι μιλησε στον εντ και αυτο τον εκανε να χασει την γη κατω απο τα ποδια ...ειναι πολυ λογικο , τοσο καιρο την εκβιαζε και τωρα που εμαθε την αλήθεια , δεν μπορει να το χωρεσει στο μυαλο του ... η σκηνη στο σπιτι του ηταν τοσο τελεια , η λεμοναδα απολυτα ρομαντικη με εκφραση συναισθηματων απο τον εντ που δεν θα μπορουσε με τιποτα να πει ευκολα ... το σ αγαπω για τον εντ ειναι μια λεξη που δεν την χρησιμοποιει σχεδον ποτε... ωστοσο εκανε πολλα λαθη και ειπε τις λαθος κουβεντες ....η ζηλεια και ο εγωισμος τον τυφλωσε και εκαναν την μπελλα να χασει τον ελεγχο και να του γυρισει οτι κουβεντα ειπε πριν εναντιον του ...ειδικα εκει που πεταξε την μαυρη καρδια , ηταν ολα τα λεφτα .. οι κουβεντες βαριες και πληγωσαν τον εντ ανεπανορθωτα .. η μπελλα ακυρωνει τον ιδιο τον εντ , τα ιδια της συναισθηματα , αλλα νιωθει προδωμενη και ειναι απολυτα λογικο ... ο εντ αρχιζει και συνηδειτοποει τι γινεται γυρω του , και πτι ο τροπος που συμπεριφερθηκε στην μπελα ηταν απολυτα ανεντιμος ... οι τυψεις τον κατέκλυσαν ,τον εκαναν να χασει τον έλεγχο και εμεις την μιση καρδια μας ...μην πω και ολοκληρη ... περιττο να πω οτι για ακομα μαι φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια .. ανυπομονω να ερθει το επομενο κεφαλαιο ... όσο για το σεναριο ,ωραια ειναι αλλα παντα προτιμω να μην κανω προβλεψεις γιατι μετα ισωςνα με απογοητευσουν και ετσι απαλ περιμενω την συνεχεια !!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 11:31 | |
| Ουάου! Την περίμενα την ανταπόκριση σας, το περίμενα ότι θα γεμίζατε με ποστ και σχόλια και ήξερα ότι αυτό το κεφάλαιο θα σας γονατίσει, ακριβώς όπως γονάτισε κι εμένα. Είναι δύσκολο να γράφεις τέτοιες σκηνές για χαρακτήρες που αγαπάς, που τους νιώθεις, που σου μιλάνε, που ξέρεις πως αισθάνονται. Η στιγμή που ο Έντουαρντ διάλεξε να εξομολογηθεί την αγάπη του ήταν λάθος. Μερικές φορές δεν φτάνει μόνο η αγάπη για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Και φυσικά αντί να περιμένει τον έπιασε ξαφνικά κρίση ειλικρίνειας θέλοντας να εξομολογηθεί όλα όσα έμαθε. Αλλά η Μπέλλα είναι περήφανη και φυσικά δεν αντέχει τον οίκτο κανενός πόσο μάλλον του ανθρώπου που αγαπάει. Ήθελε να την αγαπήσει γι' αυτό που η ίδια ήταν άσχετα για ποιο λόγο είχε αναγκαστεί να κλέψει τα χρήματα, δεν θα έπρεπε να παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Και στην πραγματικότητα για τον Έντουαρντ τελικά δεν έχει σημασία αλλά νιώθει τύψεις για όλα όσα της έχει κάνει και θέλει να τον συγχωρέσει. Αυτά θα μπορούσαν να γίνουν αν αντιμετώπιζαν τα πράγματα μεθοδικά με μία σειρά χωρίς να μπλέκουν τον εγωισμό τους αλλά κανένας από τους δύο δεν το κάνει. Όταν η Μπέλλα λοιπόν ξεκινάει να φύγει και αρχίζει να λέει τόσο βαριές κουβέντες ο Έντουαρντ κάνει αυτό που κάνει πάντα, αμύνεται πληγώνοντας την και αυτός με τη σειρά του. Δεν ξέρει άλλο τρόπο, δεν ξέρουν αυτοί οι δύο άλλο τρόπο να συμπεριφερθούν. Είναι ξεροκέφαλοι και είναι η πρώτη φορά που ο καθένας τους μαθαίνει τι θα πει αγάπη. Δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν αυτή τους την αγάπη, δεν ξέρουν πως να την εκφράσουν χωρίς να εμπλέξουν τα αρνητικά τους συναισθήματα και φυσικά το σεξ... Δεν ξέρω πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα αν δεν γινόταν το ατύχημα, δεν έχω κάτσει να το σκεφτώ αλλά όπως είναι λογικό τώρα όλα θα αλλάξουν και για τους δύο. Τα σενάρια σας πραγματικά είναι απίστευτα! Χρυσάνθη είσαι πολύ κοντά σε αυτά που έχω σκεφτεί. Παναγιώτα πραγματικά με εκπλήσείς! Νομίζω ότι αν ήθελα να γράψω σαπουνόπερα θα ακολουθούσα το σενάριο σου αλλά πιστεύω ότι αυτοί οι δύο έχουν ήδη βασανιστεί πάρα πολύ απ' όλη την προηγούμενη κατάσταση και δεν με παίρνει να τους ταλαιπωρήσω άλλο. Η γραμμή μεταξύ της ζωής και του θανάτου είναι πολύ λεπτή και ξαφνικά όταν περάσεις μέσα από αυτό πιστεύω ότι μπορείς να δεις πια τα πράγματα απόλυτα ξεκάθαρα. Η Μπέλλα και ο Έντουαρντ επιτέλους θα το συνειδητοποιήσουν. Σίγουρα θα νιώθουν τύψεις, ειδικότερα η Μπέλλα αλλά σιγά, σιγά με τον εγωισμό στην άκρη πια θα ανοίξουν τα μάτια τους και θα ξεκινήσουν από την αρχή. Τολμώ να πω ότι από εδώ και πέρα θα δούμε την αγάπη, την αγνή αγάπη αυτή που σε κάνει να βάζεις αυτόν που αγαπάς πιο πάνω και από τον εαυτό σου. Είμαι σίγουρη πως το ξέρετε ότι ποτέ δεν θα τολμούσα να σκοτώσω τον Έντουαρντ, το βρίσκω γελοίο να το κρύβω. Ο Έντουαρντ δεν θα πεθάνει. Θα υπάρξουν δυνατές στιγμές βέβαια, αποκαλύψεις για όλο το παρασκήνιο ανάμεσα στους χαρακτήρες αλλά σιγά, σιγά όλα θα μπουν στη θέση τους και απαλλαγμένοι από τα αρνητικά συναισθήματα θα προχωρήσουν μαζί, ο ένας πλάι στον άλλο. Γιατί η αληθινή αγάπη είναι πιο δυνατή απ' όλα τα άλλα, από τα χρήματα, τους εγωισμούς, και την περηφάνια. Τι να τα κάνεις όλα αυτά όταν ο άνθρωπος σου χάνεται; | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 11:53 | |
| ηρθα και εγω και εχω παθει την πλακα μου πρωι πρωι.αυτος ο ανθρωπος ειναι η του υψους η του βαθους.μην το ανοιγεις το ρημαδι.τι τον επιασε τωρα να τα πει ολα αυτα?????σε αυτη την περιπτωση ειμαι με τη μπελλα.εχει δικιο,αντι να την προσεγγισει με αλλο τροπο επελεξε αυτον και τωρα δυσκολα θα τον συγχωρεσει ασχετα αν τον αγαπαει. και δε φτανει ολο αυτο ηταν αναγκη να της πει και για τη γιαγια του αντριαν???λιγα λιγα ανθρωπε μου πια.ποσα να αντεξει η κακομοιρα. οσο για το ατυχημα, τι να πω.φυσικα δεν πιστευω οτι θα τον σκοτωσεις αλλα μπορει να ειναι και η αρχη για να δουν επιτελους το προφανες.και ελπιζω οτι η μπελλα θα ειναι εκει.
βεβαια κανεις δεν μπορει να μπει στο μυαλο σου μαιρη μου.δεν εχω τοση φαντασια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 11:58 | |
| Και να φανταστείς δεν βλέπω ποτέ σαπουνόπερες... Χαίρομαι που πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα τους και θα λύσουν τις διαφορές τους. Σκέφτηκες την πρόταση της kati για διπλό επετειακό κεφάλαιο??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 12:21 | |
| Α ναι! Πολύ θα το ήθελα αλλά το ένα κεφάλαιο που διαβάζετε εσείς σε δέκα λεπτά εγώ χρειάζομαι τρεις μέρες για να το γράψω! Οπότε το διπλό κεφάλαιο είναι από δύσκολο έως απίθανο! Υπόσχομαι όμως ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να έχουμε ένα κεφάλαιο το επόμενο ΣΚ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 12:32 | |
| Είναι ήδη πολύ αυτό που κάνεις. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι και πόσο χρονοβόρο για αν βγει αυτό το αποτέλεσμα. Respect! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 12:42 | |
| Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, δεν παραπονιέμαι, το αντίθετο! Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο και να έγραφα κάθε μέρα, μου κάνει καλό και το λατρεύω. Αλλά κάνω τόσα άλλα πράγματα ταυτόχρονα που μερικές φορές αναρωτιέμαι και εγώ η ίδια πως τα προλαβαίνω. Σας ευχαριστώ που είστε πιστοί αναγνώστες και περιμένετε κάθε ΣΚ με ανυπομονησία έστω και ένα κεφάλαιο. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 14:25 | |
| Το αξιζεις και με το παραπανο.... Χαιρομαι που δεν θα τοςυ βασανισεις αλλο...πολυ τουλαχιστον.. Νομιζω πως και οι δυο πηραν το μαθημα τους με τον ποιο σκληρο τροπο.Ο Εντουαρντ ειδαμε γιατι ειναι ικανος και μονο στην ιδεα πως την εχει χασει...Μισει τον εαυτο του πανω απο ολα για ολα τα αμετρητα λαθη που εκανε το ενα μετα το αλλο,ομως οσο μαυρη κι αν ειναι η καρδια του μπορει και αγαπαει δυνατα...ισως περισσοτερο απο των κοινων ανθρωπων. Ουτε καν μπορω να φανταστω ποια θα ειναι η αντιδραση της Μπελλα...παντως δεν νομιζω να μενει μακρια του.Και εκεινος θα την δεχτει χωρις να πει τιποτα.Το μονο εμποδιο που ειχε μεινει αναμεσα τους ηταν ο εγωισμος...δεν υπαρχουν ουτε ψεματα ουτε κρυμμενα μυστικα πια.Κι αυτος συντριφτηκε με τον πιο σκληρο τροπο...τωρα επιτελους μπορουν να ειναι πραγματικα μαζι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 16:31 | |
| Σενάριο: Ο Εντ στο νοσοκομείο πάει η Μπέλα και λέει ότι τον αγαπάει και ότι μην πάθει τίποτα κλπ κλπ νομίζοντας πως δεν ακούει ο Εντ αλλά εκείνος συνέρχεται και την ακούει και τα βρίσκουν (at last) και μετά τα βρίσκει και με την ¶λις... ένα μικρό σενάριο... Α! Και για την πρόταση διπλό επετειακό κεφάλαιο πλάκα έκανα Και ένα τη φορά καλά είναι εφόσον σου παίρνει τόσο χρόνο | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 17:22 | |
| Έχω χάσει δυστυχώς μερικά κεφάλαια από το “desire blossom” που αγαπώ, όμως δυστυχώς κάποια προσωπικά προβλήματα με έχουν αφήσει λιγάκι πίσω. Διάβασα το κεφάλαιο 15 και υπόσχομαι πως θα δω και τα επόμενα κεφάλαια οσονούπω. Η αλήθεια είναι πως αυτό το κεφάλαιο έχει αναλυθεί πλήρως σύμφωνα με τα προηγούμενα σχόλια, γι αυτό και θα σταθώ στα σημεία που μου έκαναν εντύπωση... Όσον αφορά τα σημεία αυτά, έχω μείνει άφωνη! Πρώτον, η σεξουαλική ταυτότητα του Τζέικομπ (αν το διατυπώνω σωστά ), δεύτερον η αποφασιστικότητα του Έντουαρντ να παρευρεθεί στα γενέθλια του ¶ντριαν, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ δισταγμό , τρίτον η καυτή-τσουχτερή λεμονάδα ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές και τέταρτον η εμφάνιση της... Ιρίνα Νικολάγεβνα Παύλοβιτς Ιβάσκοβ και η πρότασή της προς τον Έντουαρντ! Σχετικά με τον Τζέικομπ, είναι ευρέως γνωστό πως τον αντιπαθώ, οπότε το γεγονός ότι αυτός ο χαρακτήρας παρουσιάζεται ως...ομοφυλόφιλος είναι ξεκαρδιστικό για μένα! Είχε γίνει μια αναφορά στην αρχή της ιστορίας, όμως τότε υπήρχαν απλά εικασίες, ενώ τώρα υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις! Η λεπτομερή περιγραφή της Μπρι για το τι είδε να «κάνει» ο Τζέικ ήταν όλα τα λεφτά. Ο τρόπος που το είπε στους φίλους της και νωρίτερα, η αντίδρασή της που πετούσε πράγματα ήταν τρομερά αστεία! Αφενός ίσως είχε δίκιο, ιδίως αν εκείνος είχε δείξει κάποιο ενδιαφέρον καθώς τώρα την ισοπέδωνε εντελώς, όμως αφετέρου αφού είχε εκείνες τις υποψίες, θα έπρεπε να ήταν πιο επιφυλακτική. Ο Έντουαρντ σΆ αυτό το κεφάλαιο νομίζω πως ήταν διαφορετικός, πως ήταν ο Έντουαρντ που προτιμάμε και που προτιμά και η ίδια η Μπέλα. Στην παράσταση της Μπρι ήταν ανάλαφρος, εξωστρεφής, διαχυτικός και παρατήρησα πως υπάρχει συμπάθεια ανάμεσά τους. Εκπλήσσει συνεχώς την Μπέλα, κάτι που κάνει και σε μας. Δε διστάζει βέβαια να της δείξει το πόσο πολύ την θέλει και την ποθεί. Η λεμονάδα στο μπάνιο θεωρώ πως ήταν αυτή με την περισσότερη ένταση που είχαν ποτέ, ιδιαίτερα στο σημείο που το βραχιόλι της Μπέλα σπάει και σκορπίζεται στο πάτωμα. Είναι πολύ δύσκολη η όλη κατάσταση γι αυτήν και κατά τη δική μου άποψη βρίσκεται στη χειρότερη θέση. Δεν μπορεί να πιαστεί από πουθενά, είναι μπερδεμένη, προβληματισμένη και κάποιες φορές βαδίζει στο άγνωστο ελπίζοντας στην τύχη της. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεται πνιγμένη και εγκλωβισμένη από παντού. Έχει περάσει πολλά και θα περάσει κι άλλα στο μέλλον απΆ ότι φαίνεται. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στο υπέροχο κομμάτι “Never let you go” το οποίο πιστεύω πως ταίριαζε απίστευτα πολύ εκεί που τοποθετήθηκε. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ, γιατί το αξίζεις. Συγχαρητήρια Μαρία! Μπράβο σου για πολλοστή φορά! ΣΆ ευχαριστώ πολύ για την ωραία παρέα που μου χάρισες με το κεφάλαιο αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και πάλι μπράβο, θα επανέλθω κάποια στιγμή για τη συνέχεια. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 17:26 | |
| Σεναριο Η Μπελλά σίγουρα έχει μεινει έγκυος. Ο Εντουαρντ θα πάθει αμνησία και έτσι Θα έχει μια καινούρια αρχή με την Μπελλα δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα τα είπα εγώ όλα καλά μην βαράτε πλακά κάνω περιμένουμε με αγωνιά την συνεχεία | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 20:47 | |
| Γεια σας κορίτσια......γεια σου Μαράκι και πολλά πολλά μπράβο. Ένα εκπληκτικό κεφάλαιο για ακόμη μια φορά. Για εμένα το καλύτερό σου. Πολύ δυνατό με ζωντανές σκηνές και τις αγαπημένες μου περιγραφές των σκέψεων και των συναισθημάτων των ηρώων. Ο Έντουαρτ έκανε υπέρβαση μιλώντας στη Μπέλα για την αγάπη του. Αλλά δυστυχώς η Μπέλα δεν είναι έτοιμη να το ακούσει. Ο Έντουαρτ προφανώς είχε σκοπό να της μιλήσει πρώτα και να της πει όλες τις αλήθειες αλλά τον παρέσυρε το πάθος και η αγάπη του. Η Μπέλα θεώρησε ότι μιλάει εκ του ασφαλούς καθώς είχε μάθει πλέον την αλήθεια αλλά κυρίως την φόβισε το γεγονός ότι ο δρόμος πλέον άνοιξε για να είναι μαζί. Γτ όσο και αν τον αγαπάει η Μπέλα φοβάται να δώσει την καρδιά της και τη ζωή της σε κάποιον άλλον γτ έτσι έχει μεγαλώσει. Ο Φλωρορώσος ήταν μια ασφαλής επιλογή αλλά ο Έντουαρτ δεν είναι. Είναι παραπάνω από ικανός να την κάνει να τον αγαπήσει αλλά τώρα αρχίζει να την διεκδικεί και αυτή φεύγει μακριά. Στη συνέχεια πιστεύω ότι η Μπέλα θα μάθει για το ατύχημα του Έντουαρτ και θα τρέξει κοντά του. Στο νοσοκομείο και καθώς θα περιμένουν όλοι με αγωνία θα αποκαλυφθεί η σχέση τους. Ο Έντουαρτ αφού θα τους βασανίσει λίγο θα συνέλθει και η Μπέλα θα του πει ότι τον αγαπάει. Θα τον βοηθήσει στην ανάρρωσή του καθώς και στο να τα βρει με την αδερφή του. Θα περάσουν όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη και έρωτα. Όμως θα γίνει παρεξήγηση μάλλον λόγο της Τζέσικα και η Μπέλα θα νομίζει ότι ο Έντουαρτ δεν τη θέλει πραγματικά. Θα εξαφανιστεί πηγαίνοντας στον αδερφό της και το παλικάρι μας θα κάνει τα πάντα για να τη βρει. Ο Ρωσοφλώρος απλά δεν υπάρχει. Αυτά από εμένα, ελπίζω να μην το παρατράβηξα. Περιμένω με αγωνία τα υπόλοιπα σχόλια αλλά και το επόμενο κεφάλαιο. Να σαι καλά και γεμάτη έμπνευση!!!!!! Πολλά πολλά μπράβο και πάλι | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 22 Οκτ 2011 - 21:48 | |
| Αυτο το κεφαλαιο ηταν το πιο δυνατο που εχουμε δει. Η μια ανατροπη ερχοταν μετα την αλλη και σε αφηνε με κομμενη την ανασα. Θα κανω καποια στιγμη αναλυτικο ποστ με τα τεκτενομενα αν και εγω την αποψη μου την εχω ήδη εκφράσει. Μαρια μου εγω σε ευχαριστω που με εμπιστευεσαι και ειναι μεγαλη μου χαρα να διαβαζω τα δημιουργηματα σου.Νομιζω οτι η καθεμια στην θεση μου θα αισθανοταν παρα πολυ τυχερη!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|