Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maraki27
New Moon Victim
New Moon Victim
maraki27

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 103
Registration date : 30/05/2011

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 2 Σεπ 2011 - 13:17

Γυρνώντας χθες από διακοπές στις οποίες δεν είχα net κάθισα και ξεκοκάλισα το τελευταίο κεφάλαιο. Δεν κατάλαβα από που μου ήρθε. Η WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 442819 απλά καταπληκτική. Καλά η ΜΠ το ισοπέδωσε το παλικάρι μας. Πως του το πέταξε έτσι WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 480860 Αλλά κι εκείνος εγωιστής. Άρπαξε την κύριε και πες της τι νιώθεις.......τι περιμένεις lol!
Είμαι σίγουρη ότι δεν την κάρφωσε στην αστυνομία...μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει που μπορεί να έχει σχέση και με την επίθεση που είχαν δεχτεί.
Αυτός ο Ρώσος στο λαιμό που κάθεται. Αντί να φερθεί σαν άντρας και να εναντιωθεί στην οικογένειά του εκείνος φέρεται σαν μπούλης...δεν σε θέλουμε κύριε.....να πας αλλού. Ελπίζω να τον ξεφορτωθούμε σύντομα. Αυτά προς το παρόν. Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για ένα ακόμα εκπληκτικό κεφάλαιο WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 11:45

Παράθεση :
"Δεν σε θέλουμε κύριε, να πας αλλού!"
lol! lol! lol!

Ο καυμένος ο Άντριαν... ή μήπως δεν είναι καυμένος; Και ο Έντουαρντ κάρφωσε όντως τη Μπέλλα στην αστυνομία ή μήπως έχει συμβεί κάτι άλλο;
Η Άλις; Θα μάθει ο αδελφός της ότι έχει σχέση με τον αρκετά κατά μεγαλύτερο της και έμπιστο συνάδελφο του Τζάσπερ;
Τι θα γίνει με τον Τζέηκομπ και τη Μπρι;
Τι θα γίνει με τη Τζέσικα που προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τον Έντουαρντ;

Πολλά ερωτήματα και οι απαντήσεις μία, μία θα ξετυλίγονται σιγά, σιγά, αργά και σταδιακά!

*Σαν διαφημιστικό σποτ ακούγομαι WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 921765 *

Το επόμενο κεφάλαιο δεν ξέρω αν θα το καταφέρω μέσα στο ΣΚ, θα το προσπαθήσω αλλά δεν σας το υπόσχομαι. Πιστεύω πάντως ότι δεν θα καθυστερήσει πολύ. Μόλις είμαι έτοιμη θα σας ενημερώσω! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 906998

by the way, ελπίζω να περνάτε από το blog της Σιωπής καμία φορά. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα σχόλια εκεί, καθώς και δικές μου εξομολογήσεις κατά καιρούς... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 876749
Διαβάστε αν θέλετε εδώ http://silencethedark.blogspot.com/2011/09/blog-post.html τις εντυπώσεις της Bella Marie P για τη σιωπή. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 34442 Σε ευχαριστώ Μαρία.

Αν κάποιος θέλει να γράψει ένα κείμενο με τις εντυπώσεις - την κριτική του για τη Σιωπή πολύ ευχαρίστως να μου το στείλει για να το αναρτήσω. Για τους υπόλοιπους μπορείτε απλά αν θέλετε να κάνετε τα σχόλια σας.

Γράφοντας τη γνώμη σας για τη Σιωπή βοηθάτε στο να συνεχιστεί το ταξίδι της ζωής της. Wink

Ευχαριστώ!
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 17:28

Μια ερωτηση μονο για το επομενο κεφαλαιο Μαρακι και μετα θα κατσω να περιμενω υπομονετικα στην γωνια μου....ποσο εντονο θα ειναι...? Shocked
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 23:25

Πόσο έντονο; Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 921765

Βασικά θα είναι Έντουαρντ POV και θα δούμε τι έκανε ο Έντουαρντ όλη εκείνη την ημέρα, πριν βρεθεί στο αμάξι με τη Μπέλλα καθώς και τι έκανε μετά αφού την άφησε σπίτι της. Wink
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 4 Σεπ 2011 - 2:13

Εννοουσα αν θα εχουμε πολλες εξελιξεις οπως στο προηγουμενο...οπως και να χει με καλυψες... lol!
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 6 Σεπ 2011 - 0:08

Έχω χαθεί λίγο απο το αγαπημένο στέκι μου(βλ.White Queen's Blog) αλλά αποφάσισα να κάνω επανάληψη στα αρχαία πριν χτυπήσουν τα κουδούνια του νέου σχολικού έτους.

Δε χάνω ούτε μια ανάρτηση είτε εδώ,είτε στα blogs πόσο μάλλον στο facebook.Παραμένω συντονισμένη. Εκφράζομαι δύσκολα όταν πρόκειται για κάτι που διαβάζω και όχι προς σεβασμό στο συγγραφέα.Μπορεί οι γνώμες να διίστανται-κάτι απόλυτα φυσικό και καθόλου κατακριτέο.

Συνεχίζω να διαβάζω το "Desire Blossom" μόνο που δε με τραβάει όσο η Σιωπή ή το 1920.
Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό,μας προειδοποίησες απο την αρχή.Απλά νομίζω πως δεν εκφράζομαι μέσα απο αυτή την ιστορία.Όχι πως έχεις κάνει εσύ κάποιο λάθος.

Εύχομαι σύντομα να μας ειδοποιήσεις για μια καινούρια σου δουλειά σε επίπεδο προσωπικό,ένα νέο βιβλίο που βέβαια δε θα έχει τα θεμέλια fanfic.Μ'αρέσει όταν δημιουργείς μόνη σου χωρίς περιορισμούς,καθώς όταν γράφεις ένα fanfic είσαι αναγκασμένος να μένεις σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο.

Επίσης,ανυπομονώ να δω την συνέντευξη για την οποία τόσο καιρό ακούω.Καταλαβαίνω πως έχεις υποχρεώσεις που προηγούνται.Με την ησυχία σου. kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 6 Σεπ 2011 - 10:52

Καλημέρα Φαίη!

Κάθε άποψη είναι σεβαστή και είναι απόλυτα λογικό και φυσιολογικό να μην αρέσουν όλα σε όλους. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 34442

Προσωπικά μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα και να δοκιμάζομαι. Το 1920 και το Σιωπή στο Σκοτάδι ήταν δύο ιστορίες περισσότερο ρομαντικές ενώ το DB είναι λίγο πιο επαναστατικό και πιο τολμηρό θα έλεγα. Αλλά αυτά είναι γούστα και φυσικά δεν έχω την απαίτηση να ενθουσιάζονται όλοι με ότι γράφω. Ίσα, ίσα μου αρέσει να ακούω τις απόψεις όλων και ακόμα και η 'αρνητική' κριτική είναι ευπρόσδεκτη.

Για τη συνέντευξη το ξέρω πως το έχω υποσχεθεί καιρό και πως την περιμένετε αλλά δεν είναι μόνο θέμα υποχρεώσεων. Για να την κάνουμε χρειαζόμαστε χρόνο, τόπο και οργάνωση. Λόγω των διακοπών και του δικού μου φορτωμένου οικογενειακού και προσωπικού προγράμματος μέχρι στιγμής δεν στάθηκε δυνατό να την μαγνητοσκοπήσουμε. Αλλά όπως πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου ακόμα και όταν καθυστερώ.

Έχω ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο του DB και μόλις αυτό είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 6 Σεπ 2011 - 12:48

Περιμενουμε.... Smile
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 6 Σεπ 2011 - 21:40

Το κεφάλαιο 12 είναι έτοιμο! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 6512

Καλή ανάγνωση σε όλους όσους το περιμένατε!

http://jokastia.blogspot.com/2011/09/desire-blossom-12.html
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 6 Σεπ 2011 - 22:00

Aγαπωωωω!! Τρεχω να διαβασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boogie
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 6 Σεπ 2011 - 23:08

τελικα αδικα τον κατηγορησαμε..δεν το εκανε αυτος..τον καταλαβαινεις απο ενα σημειο και μετα..πολυ στεναχωριεται ο καημενος.
παρα πολυ ωραιο το κοσμημα και μαρεσει που ειναι τοσο ζηλιαρης και κτητικος...
η λεμοναδα οπως παντα απιστευτη αλλα το στεναχωρησε το αγορι μας στο τελος...
maraki27
New Moon Victim
New Moon Victim
maraki27

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 103
Registration date : 30/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 7 Σεπ 2011 - 0:06

Ήμουν σίγουρη ότι το παλικάρι μας δεν θα την πρόδιδε ποτέ. Και με τι πάθος την υπερασπίστηκε στον αστυνομικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 4947 Αααααααχχχχχχχχχχ πότε θα καταλάβει η ΜΠ ότι το αγόρι μας έχει αισθήματα για εκείνη?????? Και τι άσχημα που του φέρθηκε όταν της χάρισε το κόσμημα...........κι εκείνος είχε τόση χαρά που θα της το έδινε WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 98735 Σαν να της δώριζε την καρδιά του. Μα είναι δυνατόν να προτιμάει τον τζιτζιφιόγκο που την παράτησε μόνη WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 480860

Καλά προβλέπω να γίνεται χαμός στο χορό της λευκής μάσκας!!!!!!!!!!!!!!! Έχω μεγάλη αγωνία για το επόμενο κεφάλαιο. Με συγκίνησαν ιδιαίτερα τα λόγια του Ε στο τέλος.

Ακόμα ένα υπέροχο κεφάλαιο, ολοκληρωμένο από κάθε άποψη. Εξαιρετική η αλλαγή εικόνων στο blog. Ταιριάζει πολύ με το DB.

Για ακόμη μια φορά πολλά πολλά μπράβο WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 7 Σεπ 2011 - 0:14

Φοβερή η ονομασία του εστιατορίου.Τελικά έχεις φαντασία Wink

Απο την ώρα που βγάζουν τις χειροπέδες απο τη Μπέλλα και έπειτα μ'αρέσει πάρα πολύ πόσο γλυκός και προστατευτικός είναι ο Έντουαρντ.Νομίζω πως έχεις επιλέξει με μεγάλη προσοχή τις ατάκες του.

Σημαδιακό το κόσμημα με τη μαύρη καρδιά και εκπληκτικός ο επίλογος.Η ατάκες που λάτρεψα όμως ήταν:
‘‘Εγώ δεν θέλω το κακό σου.’’ Μίλησα χωρίς να σκεφτώ.

‘‘Ο Άντριαν είναι ο φίλος μου, εσύ…’’ Κόμπιασε.
‘‘Εγώ είμαι ένα τίποτα.’’ Ολοκλήρωσα την πρόταση της.

Ναι,έγραψες πάλι.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 7 Σεπ 2011 - 2:40

Το ηξερα πως δεν θα της το εκανε ποτε αυτο... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 6512 Με την τελευταια προταση απλως με διελυσες.... cry Το αγορι μου το ομορφο ποσο την αγαπαει κι ας μην το εχει καταλαβει ακομη...Γιατι στο τελος επρεπε να της μιλησει παλι ετσι..?ηταν τοσο γλυκος σε ολη την διαρκεια του κεφαλαιου.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 616544 Το ποσο καρφωνονται τα αισθηματα του δεν λεγεται...ελπιζω να καταλαβει γρηγορα τι του γινεται και επιτελους ο Αντριαν να ξεκουμπιστει επιτελους απο τα ποδια τους...τον αγαπω τον εκτιμω αλλα δεν παει αλλο...Μου αρεσει που ο Εντ νομιζει πως ειναι ενα τιποτα ενω ηδη ειναι τα παντα για εκεινη...Στοιχημα πως αν οντως πηγαινε να την σταματησει στο αεροδρομιο θα τον ακολουθουσε...

Αυτος ανεβαζει τις αμυνες του χρησιμοποιοντας την συμπεριφορα του μα...κα ενω η Μπελλα χρησιμοποιει σαν δικαιολογια τον Αντριαν....αλλα για ποσο ακομη.....

Και παλι εκανες τελεια δουλεια Μαιρη μου... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 474941
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 7 Σεπ 2011 - 8:29

Τελικα δεν την προδωσε στην αστυνομια...! boogie Δεν θα μπορουσε ποτε να το κανει...!Επρεπε να το περιμενουμε οτι θα κατηγορουσαν τη Μπελλα οτι ηθελε να κλεψει το προγραμμα...
Το κοσμημα που της αγορασε ηταν καταπληκτικο!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 98735 Συμβολιζει ακριβως την κατασταση που βρισκονται τωρα...!Αν και η Μπελλα δεν το δεχτηκε,αλλα ειναι δικο της θελει δε θελει...!
Ο καημενος ο Εντουαρντ ειναι χαλια... Sad Μακαρι να καταλαβει ποσο ερωτευμενος ειναι μαζι της και να προσπαθησει να την κερδισει με το σωστο τροπο...!
Οσο για το χορο,ελπιζω να μην παει με την Βικτορια τελικα...Και αυτη η Ροζαλη ελεος...Του ειπε και για την Αλις και τον εκανε...
Περιμενω πως και πως να ξεφορτοθουμε τη Τζεσικα,δεν την αντεχω καθολου...
ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 Ανυπομονω για το επομενο...!!!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 7 Σεπ 2011 - 13:00

καδικα τον κατηγορησαμε τον ανθρωπο , τελικα δεν ειδοποιησε εκεινος την αστυνομια .. ποιος θα μπορουσε να κατηγορησει την μπελλα .. γιατι με κανει να υποψιαζομαι τον νατριαν για κατι ασχημο , αυτη η εντυπωση μου δινεται .. το κοσμημα ήταν υπεροχο και συμβολιζει την καρδια του εντουαρτ , ακομα και αυτη μπορει να χτυπησει .. ειναι ερωτευμενος μαζι της αλλα απο θεματα αγαπης δεν το κατεχει και τελεια .. αντε να δουμε τι θα γινει στον χορο , ανυπομονω .. για ακομα μια φορα το κεφαλαιο ηταν εκπληκτικο ..
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 7 Σεπ 2011 - 14:02

Κατι μου λεει πως στον χορο θα γινει της τρελης.... giggle Ο Εντουαρντ θα παει με την Βικτωρια και η Μπελλα με τον Αντριαν....και παλι θα βρεθουν κοντρα σε κανεναν τοιχο....γουσταρω... giggle

Ο Εντουαρντ ηδη εχει αρχισει και γινεται πιο ευαλωτος...το προσωπειου που χρησιμοποιουσε ηδη εχει αρχισει να ραγιζει....και φαινεται κι απο τον τροπο που αντεδρασε σε σχεση με την αδερφη του...πεθαινω να δω τι θα κανει μολις μαθει ποια ειναι η νεα της συγκατοικος.... giggle
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 7 Σεπ 2011 - 19:17

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!

Δεν ξέρετε πόση χαρά πήρα το πρωί που άνοιξα το τόπικ και διάβασα τα σχόλια σας! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 6512

Ήταν ένα κεφάλαιο με πολλές εξελίξεις και ήξερα ότι το περιμένατε ακριβώς επειδή το είχα κόψει απότομα και είχατε αγωνία! Τελικά ναι, ο Έντουαρντ δεν την πρόδωσε, δεν θα μπορούσε να το κάνει και εδώ που τα λέμε πιστεύω ότι όλες έχετε λίγο έως πολύ καταλάβει ότι δεν θα το κάνει και ποτέ.
Η Μπέλλα βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα αλλά στην θέση που βρίσκεται ο καθένας αυτό θα πίστευε.
Και φυσικά σαν τον σκύλο με τη γάτα τρώγονται και θα συνεχίσου να το κάνουν! lol!

Για τον χορό δεν θα αποκαλύψω τίποτα προς το παρόν, θα τα δείτε όλα στη συνέχεια αλλά οπωσδήποτε θα έχει ενδιαφέρον αυτή η βραδιά! lol!

Ο Έντουαρντ έχει αρχίσει κιόλας να λυγίζει, η Μπέλλα το ίδιο αλλά ο φόβος της την κάνει να είναι πιο συγκρατημένη. Έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους ακόμα αυτοί οι δύο, τολμώ να πω ότι θα φτάσουν στα άκρα και θα περάσουν ακόμα πολλές περιπέτειες! Wink

Νέο κεφάλαιο; Δεν έχω ιδέα...

Θα σας ενημερώσω μόλις υπάρχει κάτι νεότερο στον ορίζοντα! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 906998
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 7 Σεπ 2011 - 20:35

Πρώτα απ’ όλα πανέμορφη η αλλάγη του blog με σχετικά σκοτεινά χρώματα, αλλά παρ’ όλα αυτά με ένα κλίμα που ταιριάζει απόλυτα στο “Desire Blossom”.

Πάλι είμαι σε κατάσταση σοκ με την πλοκή αυτής της ιστορίας. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 388681 Πάλι είμαι συγκλονισμένη με τη συνέχεια. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 388681 Πάλι ό,τι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε όλο αυτό που έχεις δημιουργήσει. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 388681
Λατρεύω να διαβάζω την οπτική αυτού του Έντουαρντ. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 616544 Είναι ένας χαρακτήρας που κάθε φορά μας δείχνει διαφορετικές πτυχές του εαυτού του και μαθαίνουμε με τον καιρό κι άλλα πράγματα γι αυτόν. Σ’ αυτό το κεφάλαιο εκτός από την αλαζονεία και τον εγωισμό που πάντα βλέπουμε, παρατήρησα ευαισθησία και επιθυμία για δέσιμο με την Μπέλα. Είναι ένα βήμα αυτό...και πιστεύω θετικό.

Η αρχή του κεφαλαίου νομίζω πως τα λέει όλα. Ο κόσμος του γκρεμίστηκε, το κορμί του μούδιασε, ήταν σαν ένα μαχαίρι να κάρφωσε την καρδιά του. Αν του ήταν αδιάφορη η Μπέλα θα ένιωθε έτσι; Αν δεν έτρεφε κάποιου είδους αισθήματα προς το πρόσωπό της θα αντιδρούσε έτσι στα λόγια της; Αρχίζω να τον λυπάμαι και να τον συμπονάω. Neutral Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό, όμως με κάτι τέτοια που λέει με κερδίζει αμέσως. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 603117 Επίσης, το κόσμημα. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 558691 Περιττό να πω πως ήταν υπέροχο, ένα κόσμημα που κάθε γυναίκα θα επιθυμούσε για δικό της και μάλιστα αν προερχόταν από τον άντρα της ζωής της. Η αγορά αυτού του αριστουργήματος είναι ένα ακόμη δείγμα του πώς αισθάνεται απέναντί της, παρ’ όλο που δεν τολμάει να το παραδεχτεί σ' εκείνη. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 98735

Όσον αφορά τη συνέχεια, αυτό ευχόμουν και ήλπιζα κι αυτό έγινε! Δεν ευθυνόταν ο Έντουαρντ για το γεγονός ότι την κατέβασαν από το αεροπλάνο. Τη θέλει δική του και είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα γι αυτό, όμως το να την προδώσει είναι πάνω από τις δυνάμεις του. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 98735 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 98735 Ο αστυνόμους Κουήν είχε νεότερα, όμως η στάση του δε μου άρεσε καθόλου. Δεν τον αφορούν τα θέματα που έχουν οι άλλοι δυο μεταξύ τους και οφείλει να μην εμπλέκεται και να σχολιάζει!

Με προβλημάτισε πολύ το γεγονός ότι ο δράστης ισχυρίστηκε πως η Μπέλα ήταν υπαίτια για την παρ’ ολίγον κλοπή. Κάποιος θέλει να της κάνει κακό και να την παγιδεύσει. Ευτυχώς όμως που δεν προδώθηκε η ίδια όταν έφτασε στο αστυνομικό τμήμα νομίζοντας πως ο Έντουαρντ την κατέδωσε. Με πόνεσε που εκείνος προσπαθούσε να την πείσει πως δεν είναι εχθρός της και δεν θέλει το κακό της. Sad Sad Όπως φάνηκε κι ο ίδιος πληγώθηκε από αυτό, όμως όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε...αυτός έφταιξε γι αυτήν την κατάσταση. Αυτός ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι και είναι φυσικό η Μπέλα να έχει τους δισταγμούς της.

Η παρακάτω σκηνή με ανατρίχιασε και με συγκίνησε: Έφτασα στον λαιμό της και εναπόθεσα ένα φιλί ακριβώς εκεί που παλλόταν η φλέβα της. Μπόρεσα να ακούσω τον σφυγμό της να αυξάνεται. Αυτό που έκανε είναι πολύ γλυκό, ρομαντικό. Αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο και πράττει όπως ακριβώς αισθάνεται η καρδιά του. Ο ευαίσθητος, ερωτικός εαυτός του πρέπει να βγει στην επιφάνεια. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 616544 Η λεμονάδα που ακολούθησε κόβει ανάσες! Τελικά είναι αλήθεια πως επάνω στο πάθος λες πράγματα που θέλεις να κρύψεις ή όχι; Rolling Eyes Αναφέρομαι στην Μπέλα που δεν διέψευσε την ερώτηση του Έντουαρντ σχετικά με το χρώμα των εσώρουχων. Στην περίπτωσή της, μάλλον ισχύει.

Και κλείνοντας γιατί ήδη είπα αρκετά, με συγκλόνισαν οι τελευταίες λέξεις του Έντουαρντ: Εκείνο που δεν γνώριζε η Μπέλλα και ίσως να μη μάθαινε και ποτέ ήταν πως ακόμα και οι μαύρες καρδιές χτυπούσαν και πονούσαν και μάλιστα μερικές φορές περισσότερο από αυτές των υπόλοιπων ανθρώπων… Εδώ απλά «έγραψες»! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 98735

Το συμπέρασμα...πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για ακόμη μία φορά!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 474941 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 474941
Θα περιμένω τη συνέχεια με πολλή πολλή πολλή αγωνία!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 465227 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 465227 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 465227

WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 8 Σεπ 2011 - 0:14

Τι να πω εγώ όταν γράφετε ολόκληρα σεντόνια για το δημιούργημα μου! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 34442

emy+robert, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, μου αρέσει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι το στόρι και τα σημεία που αναφέρεις.

Μερικές φορές αυτός ο Έντουαρντ εκπλήσσει κι εμένα την ίδια. Εξωτερικά δείχνει σκληρός, φοράει μία μάσκα για να κρύβει τον εσωτερικό του κόσμο. Μέσα του είναι αρκετά ευαίσθητος και τα προβλήματα του παρελθόντος σε συνδυασμό σε όσα προσπαθεί να αντιμετωπίσει σε σχέση με τη Μπέλλα τον κάνουν να αλλάζει και να ανακαλύπτει και ο ίδιος τις ευαισθησίες του.

Τολμώ να πω ότι ο Έντουαρντ υποφέρει και θα συνεχίσει να υποφέρει περισσότερο από τη Μπέλλα. Θυμάστε στις αρχές που όλες σας εκνεύριζε ο Έντουαρντ; Θυμάστε που σας έλεγα ότι σιγά, σιγά θα αρχίσετε να τον λυπάστε; Ε, λοιπόν πολύ φοβάμαι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή γιατί σίγουρα θα τον λυπηθείτε ακόμα περισσότερο. Ο Έντουαρντ πληρώνει τα αμαρτήματα του παρελθόντος του και η Μπέλλα από την άλλη κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό της.

Όσο προχωράει η ιστορία θα μαθαίνουμε κι άλλα πράγματα για αυτούς τους δύο και θα τους δούμε να έρχονται σταδιακά πιο κοντά, ακόμα πιο κοντά, με τρόπο παράδοξο έως ότου φτάσουν στην αυτοκαταστροφή. Wink

Πολλά είπα όμως! Razz

Θα προσπαθήσω να μη σας κάνω να περιμένετε πολύ αλλά επειδή η συγγραφή είναι κάτι που έρχεται από μόνο του και δεν μπαίνει σε καλούπια προς το παρόν δεν θα σας υποσχεθώ τίποτα.

Καλό βράδυ σε όλους και ευχαριστώ και πάλι για τα καταπληκτικά σας σχόλια. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 8 Σεπ 2011 - 1:26

Μερικες αγαπες ειναι απλες,ευκολες....Οχι απαραιτητα γιατι εξελισονται υπο ευκολες συνθηκες αλλα γιατι οι πρωταγωνιστες ξερουν απο την αρχη μεχρι το τελος το οτι αγαπαν ο ενας τον αλλον...Οσο περιπλοκες και ασχημες κι αν ηταν οι συνθηκες στην Σιωπη στο Σκοταδι και στο 1920 και ο Εντουαρντ και η Μπελλα ηθελαν να περασουν την υπολοιπη ζωη τους μαζι...ακομη κι οταν τους χωριζαν μυστικα και κοινωνικες συνθηκες και για αυτο παλευαν σε ολη την διαρκεια της ιστοριας.

Στο 1920 οσο ξεφρενη ζωη κι αν εκανε ο Εντουαρντ με το που ειδε την Μπελλα σε εκεινο το λιβαδι ηξερε πως ηθελε να περασει την υπολοιπη ζωη του μαζι της...την ηθελε δικη του και ηξερε πως αυτο δεν θα αλλαζε ποτε και δεν διστασε λεπτο για να την διαικδικησει...

Ο Εντουαρντ του DB ειναι ο αγαπημενος μου μεχρι τωρα...γιατι ειναι και ο πιο περιπλοκος.Πρωτη φορα τον αγγιζει μια γυναικα συναισθηματικα κι οσο πιο απελπισμενα την ζηταει η ψυχη του τοσο πιο μακρια της τρεχει,ξεσπωντας ολη την συναισθηματικη του φορτιση στο σεξ..Η Μπελλα μας ειναι πολυ πιο δυναμικη απο οποιαδηποτε αλλη ιστορια και πραγματικα την προτειμω ετσι...δεν τον φοβαται ομως δεν διστασει να παρει οτι ποθει απο αυτον.

Ολοι σου οι χαρακτηρες αγαπανε παθιασμενα...ομως νομιζω πως η αγαπη αυτων των δυο θα ειναι η πιο σαρωτικη απο ολες καθως δεν αφηνει τιποτα ορθιο στο περασμα της,ουτε αναστολες ουτε αμυνες ουτε πνευματικους τοιχους.Ο Εντουαρντ μπορει να το ξεκινησε ολο αυτο ως ενα παιχνιδι αλλα ηδη της εδωσε την καρδια του χωρις καν να το καταλαβει...οσο μαυρη κι αν ειναι.Κατι που εγω δεν πιστευω....αλλο μια μαυρη καρδια και αλλο μια πληγωμενη καρδια.Ειναι πιο ευκολο να παγωσεις τα συναισθηματα σου και να τα αντιμετωπιζεις απο αποσταση ασφαλειας.Υπεφερε οταν εχασε τους γονεις του και αγαπαει την αδερφη του παθολογικα οσο κι αν δεν της το εχει δειξει μεχρι τωρα...Οσο για την Μπελλα νομιζω πως οσο πιο γρηγορα αφησει πισω της την "ασπιδα"που λεγεται Αντριαν τοσο πιο γρηγορα θα συμφιλιωθει με τα συναισθηματα της...και ενα μεγαλο ευχαριστω που δεν περιγραφεις πια τις λεμοναδες μεταξυ Αντριαν και Μπελλας...θα ηταν πραγματικα επωδυνο....συν του οτι οσο κι αν αγαπω τον Αντριαν δεν μπορει να συγκριθει με τον θεο... giggle Τι να κανουμε θα ειμαι παντα team Edward κατω απο ολες τις συνθηκες... giggle

Το ξερω πως εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας ομως πραγματικα αυτο που περιμενω πιο πολυ απο ολα ειναι η στιγμη που δεν θα εχει μεινει κανενας τοιχος ορθιος...που η ψυχικη τους συνδεση θα ειναι τοσο ξεκαθαρη οσο η σωματικη.Μπορει στην αρχη να τους τραβηξε ο ωμος ποθος που νιωθουν ο ενας απο τον αλλο αλλα ηδη αυτο το εχουν αφησει πισω τους...απο εκεινη την νυχτα στο δωματιο της που εκαναν ερωτα για πρωτη φορα τα πραγματα αρχισαν να παιρνουν τον δρομο τους..Ο Εντουαρντ ειχε πει πως τον περιμενε εκει σαν να ηταν δικη του...η Μπελλα του ειπε πως ειναι το τροπαιο που δεν κερδισε ποτε..στοιχημα πως μεχρι το τελος αυτου του δρομου εχουν να κοπουν πολλες ανασες...τοσο απο τις λεμοναδες οσο κι απο τα συναισθηματα που βγαινουν ολο και πιο ορμητικα στην επιφανεια...Ακομη ενα μεγαλο συγχαρητηρια γιατι παντα σε καθε κεφαλαιο με κανεις και ερωτευομαι αυτη την ιστορια απο την αρχη.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 34442
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 8 Σεπ 2011 - 21:26

Λοιπον...ξεκιναω λεγοντας πως το διαβασα το βραδυ πριν φυγω για θεσσαλονικη...

πραγμα που σημαινει οτι ξεκινησα και επεξεργαστηκα τις σκεψεις μου 2 μερες...

αρχικα Μαιρη μου να πω οτι μου αρεσε πολυ που ειδαμε το σκηνικο απο τη μερια του εντουαρντ.
Ηταν πολυ σημαντικο για την εξελιξη της ιστοριας, να μπορεσουμε να κανουμε κατι σαν ενδοσκοπηση, στον εσωτερικο του κοσμο (οσο περιεργος και ιδιοτροπος και αν ειναι αυτος).

ηταν αρχικα προφανες κατ εμε οτι εχει ηδη αρχισει να την ερωτευεται, και ας μην το παραδεχεται,ουτε καν στον ιδιο του τον εαυτο. Πρωτογνωρη κατασταση γι αυτον, δεν αντιλεγω, απλα θα ηταν πολυ πιοπ ευκολα τα πραγματα γι αυτον αν επαυε να ειναι τοσο απελπιστικα εγωπαθης και εγωκεντρικος...

αλλα οχι...τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου...εφαγε το ξυλο και των γονεων, για να τη σωσει. Και δεν αποκαλυπτει οτι την βλεπει σαν γυναικα σαν υποσταση,και οχι μονο ως αντικειμενο του ποθου του,και ως σκευος ηδονης...

τριβλακας...

τον δικαιολογω ομως ως ενα σημειο, αφου η πανεξυπνη η μπελλα, του πεταει 'αγαπω τον αντριαν':..αυτο δεν το κανεις...και ιδιαιτερα σε εριστικο ατομο, απο το οποιο εξαρτασαι εν μερει και εργασιακα-οικονομικα αλλα και ψυχολογικα-σεξουαλικα...

για να ειμαι απολυτα ειλικρινης καταλαβαινω την αντιδραση του, αλλα και παλι,πολυ ηταν που οντως δεν την πεταξε και απο το παραθυρο...ειδικα εκει που του πε για το παρισι...του ηρθε ο ουρανος σφοντιλι του καψερου...

και οχι τιποτα αλλο της ειχε παρει και δωρο...για να μαι ειλικρινης, μου αρεσε πολυ και η φωτο του κοσμηματος!!!!!!

λοιπον...στο αεροδρομιο τωρα, το τι χαρηκα που εκατσε αυτη η παρεξηγηση και δεν εφυγε δεν λεγεται!!!και επισης χαρηκα που εφυγε(καλα ξεκουμπιδια) ο αντριαν...εχω την αισθηση οτι θα μας δημιουργησει προβλημα αργοτερα...κολ μι κρειζι...

απαρτ φρομ δατ, ο μακ γκαιβερ (εντουαρντ στον ελευθερο χρονο του) εκανε σχεδια, που να ξερε οτι ο μπετοβλακας ο αστυνομος εχει κανει ολη τη δουλεια γι αυτον...ειναι αυτο που λενε κοιμησου και η τυχη σου δουλευει?...

μου αρεσε που ηταν προστατευτικος, και εξυπνος(οποτε το βαζει να δουλεψει κανει θαυματα)..σωστος ιπποτης!!!!

επιπλεον μου αρεσε πολυ που το επαιξε και τσαμπουκας στον αστυνομο...βρισκει και τα κανει βεβαια....θα τους δουμε σε κανενα κελι σε καμια φαση, τυπου βουγιουκλακη παπαμιχαηλ στην κορη μου τη σοσιαλιστρια...στο λιγο πιο........ροζ...χαχα...

μου αρεσε το αναλαφρο ντυσιμο της μπελλα...

τελος, ο ανθρωπος μονο στπο φαι εχει το κεφαλι του...α και στο σεξ..να τονισω παραθετικα, οτι η τζεσικα καλα να παθει η παλιοαντιπαθητικη, την εχω αχτι καιρο...

οντως ισχυει οτι τα εσωρουχα εκφραζουν την ψυχολογια...και με τον αντριαν δεν ηθελε να θυμαται τον εντ...απιθανο...

επισης, λογικο το οτι εκανε την ακαταδεκτη...δεν μπορεις να παρεις κατι τοσο ακριβο απο τον...εργοδοτη (sexbuddy) σου...με τιποτα...

αλλα ο εκβιασμος εκβιασμος...

τελος παντων τον κατανοω...ο δυσμοιρος τα εχει βρει μπαστουνια...αλλα τα θελει ο θεσπεσιος απο πισω του...αν με καταλαβαινετε....

θα παθει και θα μαθει...

μαιρη μου σε ευχαριστουμε πολυ για το εξαιρετικο κεφαλαιο αυτο!!!περιμενουμε με αγωνια τη συνεχεια...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 8 Σεπ 2011 - 23:08

Λοιπόν, κατ' αρχάς να πω ότι το ποστ της Εύης με συγκίνησε πάρα πολύ...

Μου αρέσει ο τρόπος που το έθεσες. Στο σιωπή στο σκοτάδι υπήρχαν μυστικά και βαρύ παρελθόν όπου δεν 'επέτρεπε' στους ήρωες να έρθουν πιο κοντά και να εκφράσουν την αγάπη τους. Αυτό έγινε σταδιακά σιγά, σιγά, καθώς γνώρισαν ο ένας τον άλλο και αφού πια αποκαλύφθηκαν τα μυστικά και έπεσαν οι μάσκες. Εκεί ο καθένας μπόρεσε πρώτα να δει τον εαυτό του ξεκάθαρα και στη συνέχεια να εκφράσει - αποδεχτεί τα συναισθήματα του.

Στο 1920 ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας και για τους δύο. Απλά η έκπληξη ήταν κάπως μεγαλύτερη για τον Έντουαρντ επειδή δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να ερωτευτεί τόσο πολύ τόσο βαθιά. Στη συνέχεια είδαμε την εξέλιξη της σχέσης και της αγάπης τους στην εποχή που διαδραματιζόταν σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα και επίσης τα προβλήματα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Δύο διαφορετικές ιστορίες όπου οι χαρακτήρες γνωρίζουν - ξέρουν - παραδέχονται ότι αγαπούν και έχουν από την αρχή αισθήματα.

Αντίθετα στο DB έχουμε να κάνουμε με δύο πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες.

Ο Έντουαρντ βέβαια δεν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να γίνει κάθαρμα. Έχει παρελθόν και είναι πολύ πληγωμένος συναισθηματικά επειδή έχασε τους γονείς του και τολμώ να αποκαλύψω ότι έχει 'πληγωθεί' και ερωτικά.
Η Μπέλλα είναι κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτόν, τον εξιτάρει η εξυπνάδα της, η δυναμικότητα της, ότι μπορεί να τον ανταγωνιστεί ακόμα και στη δουλειά του. Στην αρχή ήταν απλώς μία επιπλέον κατάκτηση γι' αυτόν, στη συνέχεια κατάλαβε ότι δεν μπορεί να την έχει και δεν έχει μάθει να του λένε όχι. Γι' αυτό ακριβώς και κίνησε γη και ουρανό ώστε να βρει κάτι που θα την έκανε να λυγίσει και να υποκύψει σεξουαλικά. Όταν το κατάφερε αυτό άρχισε να καταλαβαίνει ότι δεν είναι αρκετό. Σιγά, σιγά μέσα από τη σχέση τους ανακαλύπτει κι άλλα πράγματα για εκείνη, έρχεται πιο κοντά της, ανακαλύπτει περισσότερα ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό.
Ξεθάβονται αισθήματα του παρελθόντος, ανάγκες που είχε καταπολεμήσει και προσπαθήσει να καταπνίξει.
Παράλληλα ξαφνικά ξυπνάει η ζήλια μέσα του επειδή η Μπέλλα έχει σχέση με κάποιον και όχι με κάποιον τυχαίο. Χωρίς να το θέλει προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον Άντριαν παρόλο που δεν χρειάζεται αλλά εκείνος δεν το ξέρει!
Κάνει πολλά λάθη γιατί έχει ερωτευτεί μόνο μία φορά στη ζωή του κι εκείνος ο έρωτας ήταν πολύ διαφορετικός.
Δεν είναι σε θέση καν να κατανοήσει τα συναισθήματα που νιώθει και να τα αποδεχτεί. Αυτό θα γίνει πολύ παρακάτω, μέσα από τις διάφορες καταστάσεις που θα περάσει ακόμα με τη Μπέλλα και θα έρθει κάποια στιγμή που θα το συνειδητοποιήσει απότομα.

Η Μπέλλα πάλι είναι πραγματικά δυναμική, δεν χαρίζεται σε κανέναν, δεν φοβάται και ακόμα και αν υποφέρει καταφέρνει να το κρύβει και να συνεχίζει παρακάτω.
Η σχέση της με τον Άντριαν είναι σαν ένα σωσίβιο, σαν μία ασπίδα (όπως λες κι εσύ Εύη) που τη χρησιμοποιεί στον ίδιο της τον εαυτό για να δικαιολογήσει τις αδυναμίες της. Και η ίδια έχει αρχίσει ήδη να αμφιβάλλει για τα αισθήματα της για τον Άντριαν, θα αρχίσει να το σκέφτεται και να αναρωτιέται πολύ έντονα γι' αυτό αλλά δύσκολα διώχνεις κάτι που το έχεις σίγουρο και ξέρεις πως θα είναι πάντα εκεί και θα σε περιμένει. Δεν είναι δίκαιο, αντίθετα πολύ εγωιστικό από την πλευρά της αλλά είναι τόσο μπερδεμένη που συνήθως δεν κάθεται καν να το αναλύσει. Παρακάτω θα αναγκαστεί να το κάνει! Wink
Όσο για το πως βλέπει τον Έντουαρντ νομίζω ότι δεν τολμάει καν να υποψιαστεί ότι έχει αισθήματα γι' αυτόν. Το νιώθει, το αντιλαμβάνεται αλλά το σπρώχνει στην άκρη, θάβει το κεφάλι της στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο.

Όλα αυτά κάποια στιγμή θα γυρίσουν μπούμερανγκ και στους δύο, θα έρθουν αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις και απότομα θα βάλουν στην άκρη τον εγωισμό τους και θα καταλάβουν ο καθένας ξεχωριστά με άσχημο τρόπο τα λάθη τους.

Αλλά ακριβώς γι' αυτό η αγάπη τους θα είναι πολύ δυνατή. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 98735

Είπα πάρα πολλά και δεν σκοπεύω να κάψω το στόρι μου! Razz Να είστε σίγουρες όμως ότι πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα που θα μας εκπλήσσει σε κάθε κεφάλαιο μέσα από τις περιπέτειες τους.

Για τις λεμονάδες αυτό που έχω να πω είναι πως ξεκίνησαν σαν καθαρό σεξ και σταδιακά αλλάζουν κι αυτές. Κάθε τόσο υπάρχει κι άλλο συναισθηματικό δέσιμο ώσπου κάποια στιγμή δεν θα πρόκειται απλά για σεξ. Νομίζω ότι κάπου εκεί θα αρχίσουν να χτυπάνε καμπανάκια για τους ήρωες μας και αυτός που θα κάνει την έκπληξη είναι ο Έντουαρντ γιατί θα λυγίσει πρώτος.

Το κόσμημα συμβολίζει πραγματικά τον Έντουαρντ και τα αισθήματα του, ακόμα και η προτίμηση του στο μαύρο και στα μαύρα εσώρουχα δείχνει πως νιώθει σκοτάδι μέσα του. (Παντού με κυνηγάει αυτό το σκοτάδι τέλος πάντων! lol! )

Το βραχιόλι της Μπέλλα επίσης συμβολίζει τον 'αδύναμο' δεσμό της με τον Άντριαν και θα δούμε παρακάτω τι θα γίνει με αυτό.

Όπως πάντα θα μου άρεσε να ακούσω τα σενάρια σας για τη συνέχεια.

Π.χ τι πιστεύετε ότι θα γίνει με τον Άντριαν; Θα χωρίσει απλά κάποια στιγμή με τη Μπέλλα; Θα τους πιάσει με τον Έντουαρντ;

Και ποιος κρύβεται πίσω από την κλοπή του προγράμματος; Ποιος είναι αυτός που θέλει να παγιδέψει τη Μπέλλα;

Τι θα γίνει όταν ο Έντουαρντ θα μάθει για τη σχέση της Άλις και του Τζάσπερ και πως πιστεύετε ότι θα το μάθει;

Το Desire Blossom ξεκίνησε με σκοπό να είναι μία δροσερή, έντονη σεξουαλική ιστορία με περιπέτεια και ατίθασους χαρακτήρες. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένη με τον εαυτό μου ακριβώς επειδή όσο προχωράει γίνεται καλύτερο και επειδή οι πολυδιάστατοι χαρακτήρες όσο δύσκολοι κι αν είναι με εξιτάρουν να τους ανακαλύψω και ξετρελαίνομαι να τους περιγράφω. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 6512

Το ποστ σεντόνι κλείνει λέγοντας σας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε σε ότι κι αν κάνω. Όταν βλέπω τα σχόλια σας ενθουσιάζομαι και λαχταράω να γράψω το παρακάτω. Έχω ήδη ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο, είμαι στην αρχή ακόμα αλλά πιστεύω ότι θα συνεχίσω σύντομα.

Έρχεται ο χορός της λευκής μάσκας! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 906998
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 8 Σεπ 2011 - 23:15

Και bella marie, εύχομαι να περνάς καλά εκεί στη συμπρωτεύουσα που βρίσκεσαι! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 34442

Με εντυπωσιάζεις που μέσα στα τόσο σημαντικά πράγματα που έχεις να κάνεις βρήκες χρόνο να αφήσεις τα σχόλια σου για το DB!

Μαρία μου αρέσει που εντοπίζεις τις αδυναμίες του Έντουαρντ και μάλιστα τις περιγράφεις τόσο κομψά! lol!

Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 8 Σεπ 2011 - 23:27

Ο χορός της λευκής μάσκας περιλαμβάνει dress code; Όχι, για να ξέρουμε τι θα φορέσουμε. Wink

Μπορεί όπως είπα να μην με ελκύει τόσο η συγκεκριμένη ιστορία αλλά μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες.Θα τη διαβάσω,όλο και κάτι θα με διδάξει,ε;

Κάτι μου λέει πως ο Άντριαν είναι λίγο(πολύ)πιεσμένος απο την οικογένειά του και στο τέλος θα υποταχθεί σε αυτούς και όχι σε αυτά που νιώθει για την Μπέλλα. Ίσως θα με εξιτάρει αν δούμε τον Έντουαρντ και τον Άντριαν να γίνονται frenemies-το γνωστό φίλοι και εχθροί.

Όσο για την κλοπή του προγράμματος ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Θα μπορούσε να κρύβετε η Τζέσικα πίσω απο αυτό,η οικογένεια του Άντριαν ή ακόμη και ο ίδιος ο Άντριαν ώστε να απολυθεί η Μπέλλα και να έχει χρόνο για εκείνον. Ίσως ακόμη να βρίσκεται πίσω απο αυτό κάποιος απο το παρελθόν της Μπέλλα,κάποιος συνεργάτης της;

Και φυσικά η ιστορία Άλις-Τζάσπερ θα είναι απο τα πιο καυτά gossips.Χαμός στο ίσωμα;Αυτό.
Overies.Boom.Πύρινη λαίλαπα και εκρήξεις απο την πλευρά του Έντουαρντ,η Άλις θα υψώσει το ανάστημά της και ο Τζάσπερ θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να υπερασπιστεί τον έρωτά του. Μάλλον στη Μπέλλα θα ξεσπάσει ο Έντουαρντ και σεξουαλικώς και υβριστικώς.

Πεθαίνω για Μπρι-Τζέικομπ και θέλω οπωσδήποτε μια σκηνή αντιμαχίας μεταξύ Ρόζαλι-Έμετ.Μη ρωτάτε το λόγο.Απλά είμαι λίγο φιλοπόλεμη.

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 13 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: