| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 8 Σεπ 2011 - 23:32 | |
| Ο χορός της λευκής μάσκας εκτός από το επίσημο ένδυμα προυποθέτει απαραίτητα και μία λευκή μάσκα! Θα μάθετε με λεπτομέρειες στο επόμενο κεφάλαιο! Τώρα βέβαια Φαίη μου για το αν θα σε διδάξει κάτι η συγκεκριμένη ιστορία δεν το ξέρω. Εγώ για να πω την αλήθεια μου γράφω πάντα επειδή θέλω να πω μία ιστορία. Ίσως να μην υπάρχει ηθικό δίδαγμα! Τα σενάρια σου είναι πολύ ενδιαφέροντα! Μπρι - Τζέηκομπ ε; Εκεί μας περιμένουν εκπλήξεις! Όσο για την σκηνή αντιμαχίας μεταξύ Ρόζαλι - Έμετ το κρατάω σαν request, ποτέ δεν ξέρεις! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 9 Σεπ 2011 - 0:01 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Και bella marie, εύχομαι να περνάς καλά εκεί στη συμπρωτεύουσα που βρίσκεσαι!
Με εντυπωσιάζεις που μέσα στα τόσο σημαντικά πράγματα που έχεις να κάνεις βρήκες χρόνο να αφήσεις τα σχόλια σου για το DB!
Μαρία μου αρέσει που εντοπίζεις τις αδυναμίες του Έντουαρντ και μάλιστα τις περιγράφεις τόσο κομψά!
Μαιρη μου παντα υπαρχει χρονος για κατι τετοιο!! Και παντα ΘΑ υπαρχει!! Ευχαριστω για τις ευχες!! Εχω κατεβει αθηνα για ψωνια αλλα το να αφηνω σχολια ειναι κατι που ποτε δεν θα σταματησω να κανω... Ε, ο Εντουαρντ μπορει ειτε να με ενθουσιασει, ειτε να με κανει πυρ και μανια.... Σε αυτο το κεφαλαιο...περισσοτερο νομιζω εδειξε και μια χιουμοριστικη, αλλα και μια πιο..ευαισθητη αν μπορω να χρησιμοποιησω αυτον τον ορο, πλευρα... Και του παει θα ελεγα...Αν και τον εχω συνηθισει και αληταμπουρα... για να το θεσω κομψα οπως ειπες!! Περιμενα οτι κατι θα του ειχε συμβει παλαιοτερα...Καποια ερωτικη απογοητευση, που ισως τον εκανε να βλεπει τις γυναικες ως κατωτερες, και ως...πουκαμισα... Καποια μαλλον θα τον εκανε σκουπιδι...Και μεσω της αρνησης, εγινε αυτο που βλεπουμε και σχολιαζουμε τοσο... Εκρηκτικος συνδυασμος, και ξεχασα να αναφερω, το ονομα της πριβε αιθουσας...Νεα Σεληνη...Inspiring! Οπως παντα... Να κλεισω ξανα, λεγοντας *(οπως βλεπεις Μαιρη μου, παντα βρισκω κατι που μου ξεφυγε....) πως εχει αρχισει να χανει τη Μπαλα...οχι την ΜπΕλλα...Ισα ισα... Θα παθει γερο πατατρακ ο φιλος μας...με την αδερφη του το νιωθω... Αλλα ας δουμε το πατιρντι που εχει να γινει στο χορο...Εκει...θα εχουμε εκπληξεις νομιζω.... Πατεις με πατω σε θα γινει.... Ε?? - Σπόιλερ:
Εdit....Πραγματικα...Φλας...
Το προγραμμα μπορει να σχεδιασε να το παρει ο Αντριαν, για να κατηγορηθει η Μπελλα και να διακοψει με τον εντ...Μπορει ΗΔΗ να ξερει τα παντα και να θελει απλα να προξενησει προβλημα....
Ετσι και ειναι τοσο μνησικακος, ειναι αξιος της μοιρας του...
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 9 Σεπ 2011 - 2:14 | |
| Δεν πιστευω πως κρυβεται ο Αντριαν απο πισω.Θα ηταν πολυ προφανες....συν του οτι αν και φαινεται να αγαπαει την Μπελλα εκεινη δεν ειναι μεσα στις κυριες προταιρεοτητες του.Θα μπορουσε καλλιστα να πατησει μια μουτζα στην οικογενεια του και να ειναι μαζι της αλλα να ζει σαν κοινος θνητος...οποτε δεν νομιζω πως την αγαπαει πραγματικα.Η μαλλον οχι αρκετα...οπως και η Μπελλα εκεινον. Ο Αντριαν μου φαινεται γενικα λιγο κοιμησης.Αλλα θα ερθει η στιγμη που ακομη και να μην τους πιασει θα καταλαβει πως κατι εχει αλλαξει στην Μπελλα.Εδω τον παρατησε και σηκωθηκε και εφυγε για να βρει τον Εντουαρντ ενω ηξερε πως θα ηταν εξω πιθανοτατα με καποια αλλη και πως καθε φορα που ειναι μαζι του κανει ακομη ενα βημα πιο κοντα στον γκρεμο.Ομως και ακομη ετσι να μην γινει θα το τελειωσει η ιδια η Μπελλα οταν θα καταλαβει οτι δεν μπορει να μεινει μακρια απο τον Εντουαρντ.Πανω απο ολα ειναι τιμια κι οταν θα καταλαβει πως δεν μπορει να προσφερει τιποτα παρα πανω στον Αντριαν θα τον αφησει να φυγει γιατι ακομη κι αν φοβαται πως θα χτυπησει πατο δεν θα τον επαιρνε ποτε μαζι της...Kαι εκτος αυτου πως ειναι δυνατον να συνεχιζεις να πηγαινεις με μετριοτητες οταν εχεις παει με τον Εντουαρντ...? Ισως βεβαια να ειναι και ασχετο αλλα απο οτι φανηκε στο προηγουμενο κεφαλαιο φοραει μαυρα εσωρουχα μονο οταν ειναι με τον Εντουαρντ.Το γεγονος πως και εκεινο το βραδυ φορουσε μαυρα δεν αποδεικνυει πως οντως σκοπευε να ανταποκριθει στο καλεσμα του ασχετα αν το αρνηθηκε προηγουμενως..? Μπορει μεχρι τωρα να χρησιμοποιει ως δικαιολογια στον εαυτο της το θεμα του εκβιασμου και το γεγονος πως ειναι παγιδευμενη ομως η Μπελλα ειναι απο εκεινα τα πουλια που δεν παραδινται ουτε αιχμαλωτιζονται.Μπορει ο Εντουαρντ να νομιζει πως την εκλεισε στο κλουβι του ομως η αληθεια ειναι πως ο μονος λογος που βρισκεται μπλεγμενη σε αυτη την κατασταση ειναι επειδη η ιδια το θελει.Ο τροπος που μιλησε στον Κουην αποδεικνυει πως δεν φοβαται να ερθει αντιμετωπη με τις συνεπειες των πραξεων της.Αν και πιστευω πως οταν ο Εντουαρντ μαθει ολη την αληθεια πανω στον λογο που το εκανε θα νιωσει τοσο σκουπιδι που δεν θα μπορει να την κοιταξει στα ματια. Α και μια παρενθεση...με βαση τα προηγουμενα λεγομενα του να περιμενουμε πως οντως η φαντασιωση του Εντουαρντ θα γινει πραγματικοτητα...? Ισως πισω απο ολο το σκηνικο της κλοπης να κρυβεται ο ντεντεκτιβ που εβαλε ο Εντουαρντ να ψαξει την υποθεση.Κι αυτο το λεω γιατι ηταν ο μονος εκτος απο τους δυο πρωταγωνιστες μας που ηξεραν για αυτη την υποθεση.Ισως παλι να συνδεεται με καποιον τριτο που δεν μας εχεις παρουσιασει ακομη...η εστω δεν του εχω δωσει εγω την σημασια που χρειαζεται. Σε σχεση με την Αλις.Ο Εντουαρντ δεν θα ερθει αντιμετωπος με μια αλλα με δυο βομβες καθως η αδερφη του συγκατοικει με την Μπελλα.Σιγουρα θα αντιδρασει υπερβολικα και θα ξεσπασει σε μεγαλο βαθμο πανω στην Μπελλα...προβλεπω εκει μια απο τις πιο καυτες λεμοναδες που μας εχεις προσφερει μεχρι τωρα... Μπορει να πλακωσει τον Τζασπερ στο ξυλο να τον απολυσει η δεν ξερω κι εγω τι αλλα στο τελος θα δεχτει αυτη την σχεση.Και πιο πολυ πιστευω πως θα τον πονεσει το γεγονος πως του το κρατησαν κρυφο παρα το οτι ηταν μαζι.Πολυ πιθανον να νιωσει και ευγνωμοσυνη οταν μαθει πως η αδερφη του ειχε καποιον να την στηριζει και να την αγαπαει τοσο εντονα οταν εκεινος δεν καταφερε να ειναι εκει για αυτην. Κρινοντας κι ολας απο ολα αυτα που αισθανεται τωρα θα ξερει πως μερικες φορες οσο κι αν καταπολεμας ορισμενα συναισθηματα η οσο κι αν θες να αποκοπεις απο εναν ανθρωπο απλως δεν μπορεις να μεινεις μακρια...κι ας χασεις τα παντα στην πορεια. Σε αντιθεση με αλλους αναγνωστες εγω ποτε δεν "μισουσα"τον Εντουαρντ.Οσο καθαρμα κι αν ηταν το μονο συναισθημα που μου προκαλουσε ειναι να θελω να του πεταξω τα ματια εξω κι οχι με την κακη εννοια... Τωρα μετα απο ολα αυτα απλως νιωθω την αναγκη να τον παρω μια αγκαλια και να τον καθησυχασω...απο την μια τον λυπαμαι για ολο αυτο που περναει αλλα απο την αλλη ειναι τυχερος που επιτελους αρχιζει να νιωθει ξανα. Σε αυτα που θα ακολουθησουν προβλεπω πολλες παραπλευρες απωλειες κι απο τους δυο.Ευχομαι μονο ο Αντριαν να ξεκουμπιστει γρηγορα.Και υποθετω πως στον χορο η Μπελλα θα παει μαζι του....κι επειδη αποκλειεται να μην γινει τιποτα με τον Εντουαρντ εκει περα,ειδικα αφου εκεινος θα παει με την Βικτωρια,αν τους πιασει πιστευω πως το πιο πιθανον ειναι να γινει εκει... Πραγματικα δεν ξερω τι μας επιφυλασουν τα επομενα κεφαλαια μιας και παντα με εκπλησεις.Ομως πραγματικα πιστευω πως ακομη κι οταν θα ειναι βεβαιοι και οι δυο για τα αισθηματα που τρεφουν ο ενας για τον αλλον δεν θα πεσουν ετσι απλα.Κατι θα δρασει σαν καταλυτης ωστε να φτασουν στο σημειο να παραδεχτουν πραγματα,αν και τα σωματα τους φαινεται να το ξερουν απο τωρα. Ισως οταν θα περασουν πραγματικα χρονο μαζι,σε καποιο ταξιδι η κατι τετοιο να καταλαβουν λιγο περισσοτερο το τι τους γινεται.Κι επιτελους αυτος ο Εντουαρντ ας παψει να απειλει πως θα την καταδωσει.Ηδη εχει δαγκωσει τοσο αγρια την λαμαρινα που την εχει κανει μαστιχα....αφου ξερει ηδη πως δεν την κραταει διπλα του για αυτο τον λογο...Και λογω του οτι στα τελευταια κεφαλαια εχουμε δει την πιο τρυφερη,την πιο αληθινη πλευρα του καθε φορα που συμπεριφερεται σαν μα..κας μου φαινεται πως το κανει ολο και πιο αγαρμπα γυρω της.Σηκωνει τις αμυνες του αποτομα και συμπεριφερεται σαν κακομαθημενο μονο και μονο για να κρυψει τα πραγματικα του αισθηματα... ηδη βλεπω την Μπελλα να στριφογυριζει την μαυρη καρδια αναμεσα στα δαχτυλα της και να παιζει μαζι της σε στιγμες αμηχανιας...γιατι οσο κι αν δεν το αντιλαμβανεται ηδη ειναι δεμενη μαζι του συναισθηματικα... Μας εχεις παρασυρει τελειως με αυτην την ιστορια και πραγματικα σε χιλιοευχαριστω[το ξερω εχω καταντησει γραφικη.... ]Εχουν ακομη πολλα πραγματα να αντιμετωπισουν,να μαθουν ο ενας απο τον αλλον αλλα κι απο τα ιδια τους τα ορια που ηδη τα εχουν ξεπερασει κατα πολυ.Στο μελλον θα διαικδηκησουν ο ενας τον αλλον με ολους τους λαθος τροπους μεχρι που στο τελος θα καταλαβουν πως ορισμενες φορες δεν χρειαζεται να κερδισεις την καρδια του αλλου...πρεπει απλως να την ζητησεις. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 9 Σεπ 2011 - 18:39 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 10 Σεπ 2011 - 2:32 | |
| τωρα διαβασα το κεφαλαιο και ενα μονο εχω να πω ηταν τελειο με ολη την σημασια των λεξεων...παντα λατρευα την πλευρα του εντουαρντ αλλα αυτη την φορα σε αυτο το κεφαλαιο οτι ειναι τοσο αδυναμος οτι πλεον δεν ελεγχει την κατασταση και κυριως τα αισθηματα του με κανουν να συνδεθω πιο πολυ μαζι του και να τον συμπαθησω ακομα περισσοτερο. επιτελους παραδεχτηκε εστω και σε μικρο βαθμο οτι εχει αναγκη απο την μπελλα κατι παραπανω απο απλη σωματικη επαφη...την εχει ερωτευτει ηδη και δεν το ξερει αλλα και η μπελλα τον θελει οχι μονο σωματικα αλλα φοβαται και πιπιλιζει την καραμελα με τον αντριαν μονο και μονο γιατι φοβαται τα αισθηματα της και δεν τα αφηνει να φανουν στην επιφανεια...ημουν βεβαιη οτι ο εντουαρντ δεν την ειχε καταδωσει στην αστυνομια δεν προκειται να εκανε κατι τετοιο οχι μονο γιατι δεν τον συμφερε αλλα και γιατι δεν του πηγαινε η καρδια να κανει κατι που θα την πληγωσει. οσο για το κοσμημα τι να πω το λατρεψα ταιριαζει απολυτα με την ψυχοσυνθεση του και ειναι σαν να εδωσε ενα κομματι του στην μπελλα. τωρα για το τι θα γινει στην συνεχεια εγω πιστευω οτι ο αντριαν δεν ειναι χαζος καταλαβαινει πολυ καλα και πιστευω καλυτερα θα το καταλαβει στο μελλον οτι χανει την μπελλα μεσα απο τα χερια του και ισως να βαλει καποιον να την παρακολουθησει και να παει να τους πιασει στα πρασα μετα ή να βρεθει προ εκλπηξεων αλλα αυτο το βρισκω πολυ αναμενομενο και ειμαι σιγουρη οτι θα μας εκπληξεις για αλλη μια φορα οποτε σχεδον αυτη την εκδοχη την αποκλειω...ισως και η οικογενεια του να την παρακολουθει και να το ανακαλυψει καθολου περιεργο δεν θα μου φανει....τι να πω για αλλη μια φορα λατρεψα τον τροπο γραφης σου ειναι υπεροχος και η φαντασια σου αστειρευτη συγχαρητηρια περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 10 Σεπ 2011 - 6:03 | |
| Εχω πάρα πολλά να πω.......
Καταρχην επειδη δεν θυμαμαι αν σου εχω πει την γνωμη μου για σενα και τις ιστοριες σου θα το κανω τωρα. Εισαι απο τα λίγα άτομα που σέβομαι (φορουμ και εκτος). Επίσης σε συμπαθω πολύ και καθε φορα που βλέπω καινουριο κεφαλαιο στο μπλογκ θελω να σε βρω και να σε φιλήσω . Μονο και μονο για να σε ευχαριστησω επειδη μας εδωσες το επομενο κεφάλαιο ενός αριστουργήματος. Οι ιστορίες σου ειναι τοσο ζωντανές και σε κάθε σκηνη διαβάζοντας την νιώθω διαφορα συναισθηματα.
Εχοντας μνημη σχεδον χρυσοψαρου δεν θυμαμαι ουτε τι εχω πει για τα κεφαλαια και τους χαρακτηρες. Μπορει να εχω πει οτι μισω τον Εντουαρντ. Αλλά αν το εχω πει θα ηταν αντιδραση της στιγμης. Ποτέ μου δεν τον μίσησα. Οι ανθρωποι δεν ειμαστε αυτοι που φαινόμαστε. Υπάρχει τεράστια διαφορά το "ειναι" απο το "φαινεσθαι". Μεσω του Ευρυπίδη (αν δεν γραφεται ετσι μην παρεξηγησετε...) την γνωρισα αυτην την διαφορα. Μεσω των ιστοριων σου την εφάρμοσα και την διεκρινα και σε αλλες καταστάσεις περα απο τον Μενέλαο. Ο Έντουαρντ ειναι μια βασανισμένη ψυχή που έχασε τους γονεις του. Ολοι τον κατηγορουν για την περιπτωση της Άλις! Προς Εντουαρντ [Θεου], δεν τον δικαιολογω..... απλώς πιστευω οτι του αξιζει και λιγη κατανόηση. Ηταν νεος, απειρος, έχασε τους γονεις του και ειχε την ευθυνη της μικρης του αδερφης. Ελάτε στην θεση του. Τι θα κανατε? Εγω πάντως δεν ξερω γιατι δεν εχω βρεθει σε μια τετοια κατασταση. Που σημαινει οτι δεν ειμαι σε θέση να τον κρίνω....
Η Μπέλλα απο την αλλη πλευρα αγαπάει τοσο πολυ την οικογενεια της που για να σωσει την ανιψια της αυτην την στιγμη την εκβιαζει το αφεντικο της. Νομιζω το ανεφερε καποια παραπάνω. Ο Εντουαρντ θα νιωσει πολυ ασχημα οταν μάθει τον λογο που η Μπέλλα εκλεψε χρηματα. Προς το παρόν όμως αντι να αμυνθει στις επιθέσεις της Μπέλλας προσπαθει να επιτεθει πίσω. Ναι, λένε οτι η καλυτερη αμυνα ειναι η επίθεση. Αλλά και η αμυνα υπάρχει για καποιον λογο. Το να γινεται ξαφνικα Τουρκος(=βαρβαρος, αγριος και απολιτιστος) οποτε η Μπέλλα λεει οτι "αγαπάει τον Αντριαν", "εκεινος δεν ειναι τιποτα" και τοσα αλλα, δεν τον κανει να έχει το πανω χερι. Ισα ισα πιστευω οτι ο Εντουαρντ με αυτον τον τροπο φανερώνει τα συναισθηματα του.
Πιστευω ομως οτι ηταν λάθος η κινηση του να την απειλησει να φοράει το μενταγιον. Καταρχην η Μπέλλα δεν θα μπορει να δικαιολογηθει ουτε στον Αντριαν αλλά ουτε και στην δουλεια. Κατα δεύτερον ο αστυνόμος θα νομιζει οτι οντως ειναι μπλεγμενη με την ληστεια (καλα την σκηνη στο τμημα θα την σχολιασω σε λιγο. τι ηταν αυτο??? ααχχ ) εφόσον λίγο μετα την αποπειρα φοράει ένα τεράστιο σπάνιο διαμαντι. Βεβαια μπορει να την υπερασπιστει ο Εντουαρντ αλλα εχω ενα κακο προαισθημα για το μενταγιον. btw καταπληκτικο! αντιπροσωπεύει τον έντουαρντ και οι σκεψεις του στον επίλογο πραγματικα τρομερες.
Και τωρα η σκηνη στο τμημα. Πραγματικα και γω πιστευα οτι την προηγουμενη μερα οντως την εννοουσε την απειλη του. Ετσι οπως φανταζομουν την σκηνη στο μυαλο μου εβλεπα τον Εντουαρντ ομορφο και επιβλητικο αλλα τα ματια του να γυαλιζουν απο οργη και θυμο. Και ομως οταν ξυπνησε το πρωι καταλαβα οτι ειναι τοσο βαθια και παθιασμενα ερωτευμενος με την Μπέλλα που δεν θα μπορουσε ποτε να της κανει το παραμικρο κακο. Και ετσι καταληγουμε στο τμημα. Η Μπέλλα δικαιολογημενα εβγαλε το συμπέρασμα της και ο Εντουαρντ δικαιολογημενα (κατ' εμε) προσβλήθηκε. Ο αστυνομος παλι εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα.
Ομως εδωσε λόγο στον Εντουαρντ για να την υπερασπιστει και προστατεψει. Την εμπιστευεται οσο κανεναν αλλον στον κοσμο και θα εκανε τα παντα για αυτην. Ειναι τοσο φανερο αυτο απο τις σκεψεις του. Το κακο ειναι οτι "οι ανθρωποι δεν ειμαστε ανοιχτα βιβλια" και ο εντουαρντ ξερει να "κλεινεται" καλα. Επομένως η Μπέλλα δεν γνωρίζει τον πραγματικο Εντουαρντ Κάλλεν που κρυβεται πίσω απο το προσωπείο που εχει δημιουργησει ενας πληγωμένος αντρας.
Νεα Σεληνη. Η νυχτα που δεν υπάρχει σελήνη και που ο ουρανος ειναι σκοτεινος οσο ποτε αλλοτε. Ειναι τοσο παρομοιο με την σκηνη που διαδραματιζεται στο εστιατοριο αυτο. Ο Έντουαρντ που δεν έχει την Μπέλλα αφού αυτή συνεχίζει να τον αρνειται. Ο Έντουαρντ που η οργή του κανει την καρδια του τοσο σκοτεινή όσο και την πιο σκοτεινη νυχτα, την νυχτα χωρίς σελήνη. Μου αρεσε πολυ που το εβαλες στην ιστορια και το "εκρυψες".
Και τελος, για την Άλις..... εχω την εντυπωση οτι θα ειναι στο λευκο παρτι. Εφοσον θα ειναι με μασκες θα παει. Και φυσικα με συνοδο τον Τζασπερ. Στο παρτι δεν θα χωρισουν η Μπέλλα με τον Αντριαν οπως πολλοί ειπαν. Στο πάρτι θα δει ο Εντουαρντ την Αλις και θα μαθει την σχεση της με τον Τζασπερ. Η Μπέλλα λογικά να ειναι εκει. Ομως..... ο Άντριαν δεν θα πηγαινε στο Παρισι για όλο το Σαβ/κο; Αρα δεν θα ειναι εκει για το παρτι....
Απο την μια ενα τεραστιο ποστ σου σπαταλαει χρονο να το διαβασεις και σου μειωνει τον χρονο γραφης αλλα απο την αλλη ζητάω κιολας επομενος κεφάλαιο οσο πιο γρηγορα γινεται. Ναι.... ειναι λιγο εγωιστικο. Αλλα δεν φταιω εγω και κατ' επεκταση εμεις, που γράφεις τοσο ωραια ωστε να εθιζόμαστε σε κάθε σου ιστορια. Με την καλη εννοια παντα!!
ΥΓ. BELLA MARIE P εγραψες οτι τους φανταζεσαι σε ενα κελι στυλ παπαμιχαηλ βουγιοκλακη στην κορη μου σοσιαλιστρια αλλα με λεμονια. Αν σου ελεγα οτι πριν διαβασω το σχολιο σου ειχα ακριβως την ιδια σκεψη θα με πιστευες;; | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 11 Σεπ 2011 - 19:16 | |
| Μαίρη υπάρχει πιθανότητα έστω και ως αργά το βράδυ για νέο κεφάλαιο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 11 Σεπ 2011 - 20:43 | |
| Καλησπέρα σε όλους. Φαίη δυστυχώς δεν θα έχουμε νέο κεφάλαιο απόψε. Ακόμα δεν το έχω ολοκληρώσει και θα χρειαστώ χρόνο οπότε μάλλον πάμε για το επόμενο ΣΚ. Αν έχω κάτι νωρίτερα θα σας ενημερώσω. Και έχω μείνει άφωνη... Εύη και Lizy Cullen, με κάνατε να μείνω με το στόμα ανοιχτό! Τα ποστ σας με συγκίνησαν, το ότι μπήκατε στη διαδικασία να γράψετε όλα αυτά, να αναλύσετε τόσο τους χαρακτήρες, τολμώ να πω να κάνετε δραματουργική ανάλυση, ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Κατ' αρχάς να πω ότι εκτιμώ κι εγώ πολλά μέλη αυτού του φόρουμ ιδιαίτερα και ας μην έχουμε γνωριστεί με κάποιους από εσάς από κοντά. Αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Η επικοινωνία μας είναι αυθεντική και μιλάει στην καρδιά μου μέσα από τα ποστ μας. Για την ιστορία τι να πω; Νομίζω πως τα είπατε όλα εσείς, έχετε καταλάβει πάρα πολύ καλά αυτούς τους δύο χαρακτήρες, τους έχετε κάνει δικούς σας, τους έχετε αγαπήσει και αφιερώνετε τόσο χρόνο για να τους σκεφτείτε και να τους φανταστείτε. Αυτό είναι η δική μου επιβράβευση, η δική μου ανταμοιβή. Η επαφή μαζί σας και τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω αυτό που κάνω. Θα σταθώ μόνο σε δύο πράγματα σε σχέση με την ιστορία. Ούτε κι εγώ μισούσα ποτέ αυτόν τον Έντουαρντ, αντίθετα τον αγαπούσα βαθύτατα από την αρχή, ακόμα και όταν ήταν κάθαρμα, ακόμα και όταν φερόταν άσχημα και ακόμα και όταν εκβιάζει τη Μπέλλα. Θυμηθείτε ότι είναι πολύ συνηθισμένο οι ευαίσθητοι άνθρωποι να προσπαθούν απεγνωσμένα να κρυφτούν πίσω από μία μάσκα σκληρότητας και δύναμης. Στον Έντουαρντ δεν αρέσει να τον βλέπουν οι άλλοι να λυγίζει, δεν το ανέχεται. Αντίθετα θέλει να δείχνει πάντα σε όλους ότι είναι κύριος του εαυτού του και ότι έχει τη δύναμη να διαχειριστεί τις δυσκολίες όσο πολύ κι αν κάποιες από αυτές τον πονούν. Στην πορεία θα καταλάβει βέβαια ότι καμία φορά είναι προτιμότερο να δείχνεις τα συναισθήματα σου στους άλλους γιατί αυτό είναι και το μεγαλείο της αγάπης. Αντίθετα το να κρύβεσαι σε κάνει να γίνεσαι μίζερος και να μένεις μόνος στο τέλος. Η ιστορία με την αδελφή του τώρα που έχει επιστρέψει αλλά και όλα όσα θα περάσει με τη Μπέλλα θα τον κάνουν να τα καταλάβει πολύ καλά όλα αυτά. Επίσης είναι αλήθεια πως όταν θα μάθει για ποιο λόγο η Μπέλλα έκλεψε τα λεφτά θα νιώσει πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν φαντάζεστε... Θα είναι ένα γερό χαστούκι που θα γυρίσει όλος ο κόσμος του ανάποδα. Αλλά και πάλι θα κάνει λάθη ακριβώς επειδή τα λάθη είναι ανθρώπινα και κανείς δεν είναι τέλειος. Το desire blossom είναι μία τολμηρή ιστορία με χιούμορ αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Υπάρχει απίστευτο συναισθηματικό βάθος, ένταση και συναισθήματα που για εμένα έχει στην καρδιά μου μία ακριβοδίκαια θέση δίπλα ακριβώς στις άλλες μου ιστορίες. Είναι απίστευτο το πως ξετυλίγονται οι χαρακτήρες, το πόσο πολύ τους νιώθω και τους καταλαβαίνω και τους δύο για όλα όσα λένε και κάνουν. Και η αγάπη δεν είναι εύκολη, κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αυτά από εμένα, θέλω να σας ευχαριστήσω άλλη μία φορά για όλα όσα γράψατε για αυτό το κεφάλαιο. Πολλά από τα 'σενάρια' σας θα επαληθευτούν, άλλα πάλι όχι. Εκείνο με το κελί πάντως παραδέχομαι ότι δεν το είχα σκεφτεί αλλά μιας και το προτείνατε αρκετοί έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά! Μπορεί, ανάλογα πως θα γυρίσουν οι ίδιοι το τιμόνι! Καλό βράδυ σε όλους! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 11 Σεπ 2011 - 21:10 | |
| Δεν ξερω γιατι, αλλα την λατρευω υπερβολικά αυτην την ιστορια. Ο Εντουαρντ θα πληγωθει (ετσι ειπες και εσυ η ιδια) οταν μαθει για την Αλις και για την ανιψια της Μπέλλα. Θα ηθελα να βρισκεται καποιος (Καρλάιλ, Εσμε, Εμμετ) να του σταθει. Και..... επειδη συμπαθω πολυ την Μπρι και τις μπλουζες της, δεν θα ηθελα να αρχισει να κανει περισσοτερο παρέα με την Αλις παρά με την Μπέλλα. Η Μπέλλα χρειάζεται μια φίλη και η Μπρι ειναι φανταστικη. Α και.... αναμένουμε κεφάλαιο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 11 Σεπ 2011 - 23:35 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 11 Σεπ 2011 - 23:36 | |
| Ευχαριστούμε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 11 Σεπ 2011 - 23:40 | |
| Wild guess...... Θα χορέψουν αυτο το τραγουδι στο χορο με την λευκη μασκα?
καταπληκτικο, τους ταιριαζει απολυτα και.... ανυπομονω!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 11 Σεπ 2011 - 23:52 | |
| Τι ήταν αυτό;;; Είμαι 100000% σίγουρη πως μετά από αυτόν τον χορό (ελπίζω να τον χορέψουν οι δυο τους ), ο Έντουαρντ στην κυριολεξία θα τρελαθεί ακόμη περισσότερο μαζί της!!! Αισθησιακός...ερωτικός...με πολύ πάθος χορός!!! Ανυπομονούμε για το κεφάλαιο αυτό!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 0:29 | |
| Μαιρη αυτο ειναι ενα απο τα πιο αγαπημενα μου κομματια ever...οπως και η ταινια...Μονο που το σκεφτομαι μου εχουν κοπει τα ποδια.... Απο τις πιο αισθησιακες μουσικες που εχω ακουσει...Ο χορος της Νινη με τον τυπο που συνεχεια ξερενεται[και ποτε δεν θυμαμαι το ονομα του...]και μετα ολη η απελπισια του Christian για την Satine επειδη ειναι στα χερια ενος αλλου αντρα....Ψυχρη,απομακρη...η τελεια ηθοποιος.Οπως και οι δυο πρωταγωνιστες μας..ομως μεσα τους ολα καταρρεουν..Στην ταινια η σκηνη που τον βλεπει να περναει κατω απο το μπαλκονι τα λεει ολα...Και τωρα μου βαζεις αυτο το κομματι σε αυτη την ιστορια... Μονο που σκεφτομαι τον Εντουαρντ και την Μπελλα να χορευουν αυτο το κομματι με τον Αντριαν,την Βικτωρια και ολους τους αλλους τριγυρω...απλως δεν εχω λογια....Εισαι θεα... Δεν ξερω ποιος απο τους δυο θα ζηλεψει[πιθανον και οι δυο...]αλλα αυτη την σκηνη την περιμενω πιο πολυ απο την οποιαδηποτε...κι αν ακολουθησει και λεμονι στο καπακι θα με χασεται για κανενα μηνα.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 10:33 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 10:34 | |
| πω πω τι μουσικη !!! ειναι η αγαπημενη μου μουσικη την λατρευω , αισθησιακος χρος γεματος παθος και μονο που την ακουω τρελαινομαι , ειμαι σιγουρη οτι θα μας καταπληξεις .. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 12:02 | |
| Ουαου...αυτο το teaser μας παρα ανοιξε την ορεξη!!! Συγκλονιστικο κομματι καθε φορα αυτη η σκηνη με κανει να ανατριχιαζω. Σιγουρα θα ζημεψουν και οι δυο και ανυπομονω να διαβασω το κεφαλαιο.... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 12:04 | |
| αν χορεψουν αυτο το τραγουδι δε μας βλεπω καλα.υπεροχο μαιρη μου!!!!!!!!και σε συνδιασμο με το συγγραφικο σου ταλεντο θα απογειωθουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 21:31 | |
| Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ! Αυτή τη στιγμή ψάχνω γενικότερα για υλικό που θα μου δώσει έμπνευση. Πολύ μεγάλος βραχνάς αυτός ο χορός, έχω να βρω ένα σωρό πράγματα! Όποιος έχει όρεξη και διάθεση μπορεί να προτείνει αν θέλει μαύρο φόρεμα για τη Μπέλλα. Δεν το έχω βρει ακόμα... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 21:43 | |
| σε λίγο που θα τους βάλω για ύπνο υπόσχομαι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ τι άλλο θες εκτός απο φόρεμα;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 21:52 | |
| Θα σε ενημερώσω επί προσωπικού! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 22:35 | |
| μπορω και γω να σου βρω αν θες. παπουτσια, τσαντα και ολα τα σχετικα και να το φτιαξω σαν συνολακι μεσω polyvore... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Σεπ 2011 - 22:53 | |
| Ας βρούμε το φόρεμα πρώτα και βλέπουμε. Ευχαριστώ πάντως! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 16 Σεπ 2011 - 21:00 | |
| Καλησπέρα! Με υπερηφάνια σας παρουσιάζω το 13ο κεφάλαιο του Desire Blossom: http://jokastia.blogspot.com/2011/09/desire-blossom-13.htmlΘα ακολουθήσει σύντομα ποστ με insparation για να δείτε κι εσείς τα φορέματα και τις μάσκες των χαρακτήρων. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Χρυσάνθη που με βοήθησε να βρω το υπέροχο φόρεμα της Μπέλλα και την Έρη που η στήριξη της είναι ιδιαίτερη και πολύτιμη για εμένα. Κορίτσια, αφιερώνω σε εσάς τις δύο αυτό το κεφάλαιο. Ειλικρινά μου πήρε αρκετό χρόνο για να το γράψω και η έμπνευση μου χρειάστηκε 'υλικά βοηθήματα'! Ελπίζω το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει και να σας ευχαριστήσει. Καλή ανάγνωση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 16 Σεπ 2011 - 22:02 | |
| Και κάπου εδώ επιβάλλεται μια μουσική τρόμου. Άραγε ο μικρός μας πρίγκιπας γνωρίζει την αλήθεια για την Μπέλλα και τον Έντουαρντ; Ήταν ο Άντριαν θεατής του παράφορου έρωτα; Όσο περήφανη είσαι εσύ που το έγραψες άλλο τόσο είμαι κι εγώ που το μοιράστηκες μαζι μας.Είναι ένα κόσμημα στη συλλογή σου αυτό το κεφάλαιο.Περίμενα για λεμονάδα,περίμενα...έλεγα δεν μπορεί να μας αφήσει χωρίς χωρίς να δροσιστούμε ένα τέτοιο βράδυ κόλασης. Η ένταση μεταξύ Άλις-Έντουαρντ είναι λατρεμένη σκηνή.όπως και ο τρόπος με τον οποίο κλείνει το κεφάλαιο.Δεν μπορώ να διαλέξω.Στ' αλήθεια το ερωτεύτηκα αυτό το κεφάλαιο.Οι μάσκες για παράδειγμα,αυτή η λεπτομερής περιγραφή με κάνει να θέλω να βγω για ψώνια μπας και πετύχω καμία παρόμοια να την κρεμάσω στο δωμάτιό μου. Μου λείπει ο Τζέικομπ λίγο από όλη αυτή τη γιορτή.Γενικά δεν αναφέρεται πολύ στα κεφάλαια.Κάπου πρέπει να συμπεριληφθεί κι αυτός. Η επιλογή του track list ήταν μια και μοναδική.Διάβασα το κεφάλαιο με τη συνοδεία μουσικής και κατόπιν τα χόρεψα!Ναι! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|