Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 16 Σεπ 2011 - 22:15

νομιζω οτι αυτο το κεφαλαιο ηταν απο τα πιο ωραια που εχεις γραψει μαιρη μου.υπηρχε ενα μυστηριο στον αερα.
που να ξερε η αλις οτι το κοσμημα της το εχει δωσει ο εντουαρτ... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 921765
πραγματικα δεν περιμενα με τιποτα ο εντουαρτ να σηκωθει και να κανει κατι τετοιο.θα μπορουσε να συγκρατηθει.πολυ ωραια σκηνη αλλα τον πονεσε που του πεταξε το κρασι στο προσωπο.

οσο για το τελος τι να πω?τοση ωρα ηταν εκει και τους εβλεπε η η φαντασια μας οργιαζει? WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 691775

παλι στο καλυτερο μας το αφησες..

μπραβο μαιρη μου... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 474941 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 474941
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 17 Σεπ 2011 - 1:05

Αυτο το κεφαλαιο ηταν πραγματικα σκετη μαγεια.... Πραγματικα αγαπημενο...WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 98735

Σε αυτο το κεφαλαιο επιτελους βλεπουμε και την Μπελλα το ιδιο διχασμενη με τον Εντουαρντ...μεχρι τωρα διαχειριζοταν ολο αυτο το χαμο μεσα της πολυ καλυτερα απο το αγορι μας...Και αυτο γιατι εχει την Μπρι και τον Αντριαν,εχει απο καπου να κρατηθει,να ξεχαστει.Ομως οχι πια...

Μου αρεσε που ο Εντουαρντ δεν ορμησε απευθειας στην Αλις,και το γεγονος πως δεν ζητησε τον λογο απο τον Τζασπερ.Το θεμα ειναι αναμεσα σε εκεινον και την αδερφη του..βεβαια την σκηνη ετσι κι αλλιως δεν την γλιτωσαμε.Δεν ξερω ποιος ειναι πιο πληγωμενος....εκεινος η η Αλις.Εκεινη τον αντιμετωπιζει με παγωμαρα και εκεινος το παιζει οσο το δυνατον πιο αδιαφορος.Λατρεψα το γεγονος πως ζητησε κατα καποιον τροπο παρηγορια στην Μπελλα...ακομη κι αν δεν της μιλησε ξεκαθαρα αλλα κανοντας απλως μια αναφορα,ο ξεκαθαρος πονος που ειδε μεσα στα ματια του ηταν επειδη εκεινος θελησε να το δειξει.Ειναι πιο χαλαρος συναισθηματικα διπλα της πλεον...και ειναι μεγαλο κατορθωμα το οτι επιτελους δειχνει την ευαλωτη πλευρα του.

Η σκηνη εντασης μεταξυ Εντουαρντ και Αλις ηταν καταπληκτικη.Ο Εντουαρντ αντεδρασε οπως παντα υπερβολικα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση τον καταλαβαινω.Θελει να της μιλησει,να διορθωσει τα πραγματα και εκεινη εχει εξαφανιστει.Δεν του δινει σημασια,δεν τον θελει στην ζωη της...θελει να τον εκδικηθει με παιδιαστικους τροπους μπλεκοντας ακομη περισσοτερο το κουβαρι μεσα της.

Το γεγονος πως ο Εντουαρντ δεν ετρεξε πισω της τα λεει ολα.Την αγαπαει υπερβολικα...νιωθει υπευθυνος,ισως και να μετανιωνει για τον τροπο που της φερθηκε.Αναζητα την μοναξια του,διχως να ζητησει με οπιοδηποτε τροπο απο την Μπελλα να τον ακολουθησει ωστε να ξεσπασει απλως επανω της.Δεν την εκμεταλλευτηκε ουτε την ταπεινωσε με κανενα τροπο.

Οταν εκεινη τον ακολουθησε διχως να την νοιαζει τιποτα,ουτε καν ο Αντριαν ειλικρινα η καρδια μου κοντεψε να ξεπεταχτει εξω απο το στηθος μου.Κι οταν τον βρηκε σε εκεινο το κιωσκι...αχ.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 98735
Πως φαινεται το γεγονος πως εχει αρχισει να την υπολογιζει,ακομη και να την "σεβεται"περισσοτερο.Δεν την αρπαξε απλα πετωντας της τα ματια εξω...μονο οταν η Μπελλα δηλωσε την αρνηση της να φυγει την επιασε και την φιλησε.Και εκεινη δεν την νοιαζει τιποτα πλεον περα απο εκεινον.Ουτε αν τους ανακαλυψουν ουτε αν τους δει ο Αντριαν ουτε τιποτα...γιατι οταν ειναι μαζι του δεν υπαρχει τιποτα αλλο περα απο εκεινον.Για αυτο που εγινε εκεινη την στιγμη δεν εφταιγε μονο ο ωμος ποθος που νιωθουν ο ενας απο τον αλλον...ηταν περισσοτερο αναγκη και απο τις δυο πλευρες.Το γεγονος πως δεν ζητησε το εσωρουχο της ενω ηξερε πως θα γυριζε πισω στον Αντριαν τα λεει ολα...
Οταν του ειπε ελα μαζι μου ειλικρινα ελιωσα..... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 40135 Ειλικρινα ανυπομονω για την σκηνη που θα κραταν ο ενας τον αλλον αλλα κανενας δεν θα εχει το κουραγιο να απομακρυνθει.

Κι αυτος ο Αντριαν ποσο φλωρος μπορει να ειναι πια...?αμα οντως τους ειδε και δεν εκανε τιποτα ειναι πολυ μαλ...Αλλα ακομη και να μην ειναι ετσι η κοπελα σου τρεχει πισω απο εναν αλλον[ο οποιος ειναι ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΚΑΛΛΕΝ!!!]και εσυ απλως καθεσαι και την περιμενεις.....?ποσο βλακας μπορει να ειναι...?Εχεις Εντουαρντ αναστατωμενο,θλιμμενο και λουσμενο με κρασι και δεν θα τον παρηγορησεις...? WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 432569 Το παιδι δεν παει καλα.... lol!

Εκανες κατι παραπανω απο τελεια δουλεια οπως παντα αλλωστε.Η ψυχικη τους συνδεση ειναι κι ολας τοσο εντονη που δεν μπορουν να την αγνοησουν...μπορει ολα τα αλλα μεσα τους να ειναι θολα αλλα το μονο που ειναι ξεκαθαρο ειναι η ελξη και ολο αυτο το κουβαρι συναισθηματων που δενεται ολο και πιο σφιχτα γυρω τους....ανυπομονω για την συνεχεια....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 17 Σεπ 2011 - 1:14

καλα τρομερο κεφαλαιο δεν το συζητω γεματο ερωτισμο παθος και μυστηριο...ηταν απο τα καλυτερα κεφαλαια που εχεις γραψει ειλικρινα μπραβο ηταν απλα τελειο...τι να πω απο που να ξεκινησω....καταρχην αυτο το κοσμημα εφερε πολλους μπελαδες τελικα...η αλις πιστευω οτι υποψιαστηκε κατι για τον κολιε και ας μην το ανεφερε...τωρα οσο για το φορεμα απο την περιγραφη και τα σχολια φαινεται τελειο αναμενουμε να το δουμε...τωρα τι δεξιωση ηταν αυτη ο κακος χαμος εγινε...ο χορος της μπελλα με τον εντουαρντ αχ φανταζομαι την σκηνη και ανατριχιαζω πραγματικα...οσο για την συμπεριφορα του ηταν απαραδεχτος θα μπορουσε να ειχε φερθει πιο κοσμια και πιο λογικα αλλα παρασυρθηκε απο τον θυμο και εδρασε παρορμητικα....η μπελλα ομως αμεσως να τρεξει να τον παρηγορησει και αφησε και το πριγκιποπουλο μετα απο τετοιο χορο λογικο δεν ειναι κατι να υποψιαστει να ζηλεψει δεν το χειριστηκε καθολου σωστα η μπελλα δεν σκεφτηκε τιποτα...και δεν λεω οτι δεν εκανε καλα που ετρεξε πισω απο τον εντι αλλα ας ξεκαθαρισει τα πραγματα πρωτα με τον πριγκιπα..τα εχει κανει μανταρα....εγω πιστευω οτι τους ειδε αλλιως δεν αν δεν ειχε υποψιαστει δεν θα ηταν και εξω στην τελικη...τι να πω βεβαια θα δουμε στο μελλον το σημαντικο ειναι οτι αυτο το κεφαλαιο μας καθηλωσε και αναμενουμε το επομενο με περισσια αγωνια.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 730856
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 17 Σεπ 2011 - 2:08

Πιανομαι απο μια φραση του κεφαλαιου. Σκεφτηκε η Μπέλλα οτι εχει καιρο να δει την ανηψια της και οτι ισως την επισκεφτει. Ετσι θα μαθει ο Εντουαρντ για την μικρη?

Τα ρουχα καταπληκτικα. Το el tango de roxanne περιμενα να το χορέψουν ολο. Ειχα στο μυαλο μου μια χορογραφια οπου ο έντουαρντ την επιανε και ανεβαζε το χερι του WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 252380 ...... να δες την φωτο
Σπόιλερ:

Οταν χορευαν της μιλησε για την Αλις. Και τον ειδα σχετικα ψυχραιμο. Περιμενα να της ζητησει ευγενικα να χορεψουν κατι που η Αλις απο κανονες ευγενιας δεν θα μπορουσε να αρνηθει και να συζητουσαν σχετικα ηρεμα. Σιγουρα δεν περιμενα αυτην την τοσο εντονη σκηνη. Μπραβο σου που μας εξεπλησες ευχαριστα για αλλη μια φορα!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917

Σταδιακια, σε καθε κεφαλαιο, οι δυο πρωταγωνιστες ερχονται ολο και πιο κοντα. Αυτο ειναι καλο. Δεν ειναι ερωτας με την 1η ματια. Ειναι κατι πιο ρεαλιστικο.

Το 14ο κεφάλαιο το επομενο σαβ/κο?? WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 691689
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 17 Σεπ 2011 - 2:47

Τέλειο...
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 17 Σεπ 2011 - 3:17

Ωχ Μαράκι φωτιές που μας άναψες! Οκ πιστεύω ότι η Άλις δε φέρθηκε σωστά τον έγραφε όλο αυτό το καιρό ας του μίλαγε αλλά ας τον έκανε να καταλάβει ότι μεγάλωσε!!! ο Έντουαρντ μπορεί να της φώναζε και όλα τα σχετικά αλλά η ψυχή του πήγε στη κούλουρη όταν το έσκασε και όλο αυτό είναι μια αντίδραση άμυνας!!! Δε νομίζω να κατάλαβε κάτι για το Τζάσπερ μόνο ότι του θύμωσε γιατί δεν του είπε ότι θα τη συνόδευε! Καλά η Μπέλα είναι στη μάτι του κυκλώνα... ο έρωτας με τον Άντριαν ξεθωριάζει όπως και εσυ είπες αλλά μάλλον δεν είχει ποτέ έντονα χρώματα.... ενώ με τον Έντουαρντ είναι αλλιώς...ως συνήθως μόλις τους βλ΄επουμε χάλια τρέχουμε να τους κάνουμε καλά... ( απο προσωπική μοίρα μιλάω lol! ) ο Άντριαν πρέπει να του πέρασε μια ιδέα απ το μυαλό όταν χόρευαν αλλά να την έβγαλε, όταν όμως η Μπέλα μας έτρεξε στον Έντουαρντ θα του έκατσε το κρασί του ανθρώπου.... Δεν ξέρω αν τους είδε ή αν όχι... όμως σε περίπτωση που δε τους είδε και τη ψιλιάζεται τη δουλειά απ την αντίδραση της καλής του θα καταλάβει πολλά.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 98735 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 1η φορά στα χρονικά ο Έντουαρντ ουσιαστικά δε της την έπεσε αμέσως.... μόνο όμως ότι πήγε εκεί ενώ ο δικός της ήταν μέσα....και μετά απ ότι έγινε έχει καταλάβει ότι κάτι παραπάνω νιώθει γι αυτόν...... Αχ τέλειο!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 17 Σεπ 2011 - 11:42

για καομα μια φορα εμεινα με το στομα ανοιχτο , πρωτα απο ολα οι περιγραφες των φορεματων με κανουν ανυπομονη να τα δω , ειδικα το μαυρο της Μπέλλας .. καλα ο αντριαν πια ειναι μια ξεθωριασμενη αγαπη , αλλα πολυ φοβαμαι οτι εχει υποψιαστει και πολυ περισσοτετο οτι τους ειδε και ακομα δεν εχει κανει την κινηση, τρομαζω και μονο στην ιδεα .. την αλις την καταλαβαινω , αλλα φερθηκε κατα την γνωμη μου υπερβολικα , ας του μιλαγε , ας τον εβριζε αλλα οχι και ετσι .. παντως δεν καταάβε τιποτα παραπανω ο εντ οΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΧΕΣΗ ΤΖΑΣΠΕΡ - ΑΛΙς ..
και ο εντ και η Μπέλλα εχουν αναμολογητα συναισθηματα και τωρα πια αρχιζει να ειναι εμφανες και στους δυο , πεφτουν οι μασκες και τα συναισθηματα θα τους κατακλυσουν .. ανυπομονω για την συνεχεια , για ακομα μια φορα εκανες εξαιρετικοτατη δουλεια ..
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 17 Σεπ 2011 - 15:06

Καλημέρα σε όλους!

Να σας ευχαριστήσω που τρέξατε να διαβάσετε το νέο μου κεφάλαιο και να καταθέσετε τα συναισθήματα που σας δημιούργησε. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 34442

Όσον αφορά εμένα, προσωπικά, η ίδια μου η ιστορία με έχει ρουφήξει! Δεν θέλω να γίνω γραφική γιατί κακά τα ψέματα κάθε φορά μου συμβαίνει αυτό σε όποια ιστορία γράφω.

Αυτό το κεφάλαιο όμως ήταν πραγματικά πολύ συναισθηματικό, με παρέσυρε και μάλιστα μου πήρε αρκετό χρόνο για να το γράψω.

Μπορεί σε κάποιους να φάνηκε ‘μικρή’ η σκηνή του χορού ή όχι τόσο λεπτομερειακή αλλά για εμένα είχε αυτά που έπρεπε να έχει. Ήταν απαραίτητο να ειπωθούν πολλά και να περιγραφούν πολλά σε αυτό το κεφάλαιο και ακριβώς επειδή υπάρχει το θέμα μεταξύ Έντουαρντ και Άλις έπρεπει να τονιστεί και αυτό. Για εμένα είναι άρτιο και ισορροπημένο σαν εξέλιξη, σαν συναισθήματα και σαν πλοκή φυσικά.

Άλλωστε τώρα αρχίζουν τα πρώτα βήματα για να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι βασικοί ήρωες οι οποίοι έχουν πολλά θέματα να λύσουν ταυτόχρονα. Παρακάτω θα δείτε πολύ πιο ιδιαίτερες, συναισθηματικές, ερωτικές σκηνές αν δεν έχετε μέχρι τώρα ικανοποιηθεί.

Πολλά λέγονται για τον Άντριαν και απ’ ότι βλέπω ανυπομονείτε όλες να τον διώξει η Μπέλλα. Αλλά όπως φαίνεται δεν είναι και τόσο εύκολο, μάλλον δεν είναι έτοιμη ακόμα γι’ αυτό.

Τώρα αν ο Άντριαν έχει καταλάβει κάτι ή όχι αυτό θα το μάθουμε στο επόμενο κεφάλαιο και όπως πάντα θα μου άρεσε να ακούσω τα σενάρια σας. Wink

Η Άλις μπορεί να φέρθηκε ‘παιδιάστικα’ αλλά έχει πολύ πόνο μέσα της, νιώθει πως ο αδελφός της την έχει απορρίψει ολοκληρωτικά για χρόνια και κατά τη γνώμη μου το λάθος είναι του Έντουαρντ. Δεν θα είναι μία εύκολη συμφιλίωση αυτή, μην το περιμένετε. Αντίθετα θα έχουμε εξελίξεις όταν ο Έντουαρντ θα καταλάβει τι ακριβώς τρέχει μεταξύ Άλις – Τζάσπερ γιατί προς το παρόν το μυαλό του δεν έχει φτάσει τόσο μακριά και πιστέψτε με δεν θα το πάρει και τόσο καλά.

Lizzy, η εικόνα που έβαλες μου αρέσει πάρα πολύ θα την κρατήσω! Για όσους θέλετε μπορείτε να φανταστείτε ότι ο Έντουαρντ και η Μπέλλα ήρθαν τόσο κοντά ερωτικά όπως σε αυτή την εικόνα κατά τη διάρκεια του χορού, για τους υπόλοιπους βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει για την ερωτική σκηνή μέσα στο κιόσκι! Αλλά φυλάξτε την όρεξη σας για όσα θα ακολουθήσουν. Wink

Αύριο θα αναρτήσω τις εικόνες που μου έδωσαν την έμπνευση για το κεφάλαιο. Δεν τις έβαλα ενδοιάμεσα για να μην αποσπάται η προσοχή σας και για να έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε εικόνες με τη φαντασία σας. Ελπίζω οι περιγραφές μου να ήταν καλές. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 876749

Θέλω επίσης να σταθώ στη μουσική. Όπως θα έχετε προσέξει σε κάθε κεφάλαιο υπάρχει ένα κομμάτι που το συνοδεύει και είναι αυτό που ακούω – ταιριάζω μαζί του τις σκέψεις μου για να γράψω. Σε αυτό το κεφάλαιο είχαμε τρία κομμάτια λόγω της περίστασης φυσικά. Αλλά παρόλο που σας έβαλα για Teaser το τανγκό της Ρωξάνης και παρόλο που το κεφάλαιο πήρε το όνομα του από ‘La Luna’ το βασικό κομμάτι του κεφαλαίου είναι το ‘Will you ever see the day’ Προσέξτε τους στίχους, προσέξτε τι λέει η Μπέλλα στον Έντουαρντ! Wink

Νέο κεφάλαιο; Δεν ξέρω... έχω ήδη ξεκινήσει και μόλις είναι έτοιμο όπως πάντα θα σας ενημερώσω αλλά λυπηθείτε με, προσπαθώ παράλληλα να γράψω το βιβλίο μου αλλά το DB δεν με αφήνει σε ησυχία! lol!

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 17 Σεπ 2011 - 15:23

Η Μπελλα συνεχιζει να μην θελει το κοσμημα που της πηρε ο Εντουαρντ...Ειδικα τωρα που εμαθε πως ειναι και διαμαντι...Η Μπρι και η Αλις φυσικα τα εχασαν μπροστα στη θεα του διαμαντιου και ειναι λογικο...!Αναρωτιεμαι τι αντιδραση θα ειχε η Αλις αν μαθενε ποιος της το πηρε...
Εννοηται δεν ακουγε αντιρηση στο θεμα του χορου και φυσικα στα φορεματα...!Το τι εκανε για να της πεισει ελεος...Αλλα το σημαντικο ειναι οτι το εκανε με ολη την καλη της διαθεση...! Smile Ανυπομονω να δω τα φορεματα και τις μασκες τους και ποσο μαλλον της Μπελλα...!Θα πρεπει να ηταν θεα!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 98735 Και ο Αντριαν και ο Εντουαρντ εμειναν με το που την ειδαν...ειδικα ο Εντουαρντ...! Shocked
Στο χορο η Μπελλα ζηλεψε οταν ειδε τη Βικτωρια με τον Εντουαρντ...!Και με το που εμαθε οτι δεν βγαινουν ηταν μια χαρα...! giggle Η Βικτωρια φερθηκε καπως ανοητα μπροστα στον Αντριαν,ελεος... Rolling Eyes
Ο χορος του με τη Μπελλα ηταν τελειος!!!Τα κοματια που χορεψαν ηταν απιστευτα!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 620541 Ο Αντριαν κατι πρεπει να καταλαβε τοτε...
Ο Εντουαρντ δεν επρεπε να συμπεριφερθει με αυτο τον τροπο στην Αλις,και ειδικα μπροστα σε τοσο κοσμο...
Οταν πηγε να τον ηρεμησει η Μπελλα φυσικα κατεληξε αλλου...!Απλα ΘΕΙΚΗ σκηνη!!!!!Οι περιγραφες οπως σε ολο το κεφαλαιο ηταν εκπληκτικες,αλλα αυτη η σκηνη ηταν μοναδικη!!!
Ποσα ειδε ο Αντριαν??? Shocked Γιατι κατι μου λεει οτι τα ειδε ολα...?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για μια ακομη φορα!!!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 Οπως παντα ΤΕΛΕΙΟ!!!!Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 11:35

Καλημέρα σε όλους!

Μπορείτε να περάσετε αν θέλετε από το blog μου και να δείτε τις εικόνες για την έμπνευση του κεφαλαίου 13.

http://jokastia.blogspot.com/2011/09/desire-blossom-insparation.html

Σας ευχαριστώ! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 11:51

πω πω εμεινα το ενα φορεμα καλυτερο απο το αλλο , τι να πω εξαιρετικη επιλογη!!
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 12:35

Τελεια τα φορεματα!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 98735 Ειδικα της Μπελλα και της Μπρι μου αρεσαν απιστευτα!!!!Οι μασκες επισης καταπληκτικες!!!!Περισσοτερο της Μπελλα και της Αλις!!!Και η αιθουσα χορου αλλα και ο εξωτερικος χωρος ηταν μαγικα!!!Μπραβο και σε εσενα και στις κοπελες που σε βοηθησαν!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 12:50

Μου αρεσαν τα παντα!! ο εξωτερικος χωρος απλά μαγευτικος! ο εσωτερικος ηταν.... σαν απο παραμυθι ενα πράγμα......

τα φορεματα καταπληκτικα και ταιριαζαν απολυτα με τις αντιστοιχες μασκες. Μας τα περιεργραψες οπως επρεπε, τα ειχα φανταστει ετσι ακριβως! τολμω να πω οτι ο αγαπημενος μου συνδυασμος ηταν της Ροζαλι. Οχι οτι δεν μου αρεσαν των αλλων απλώς εκεινης ειχε κατι το ιδιαιτερο που μου αρεσε προσωπικα Smile

Ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες huggie
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 16:35

οι φωτογραφιες ηταν υπεροχες τα φορεματα ηταν παραμυθενια το φορεμα της μπελλα και της ροζαλι ηταν τα καλυτερα κατα την γνωμη μου οχι οτι και τα αλλα δεν ηταν ωραια αλλα αυτα ξεχωριζαν.η μασκα της μπελλα και της αλις ηταν υπεριχες τι να πω ηταν η ιδανικη επιλογη για ολα...οσο για τον χωρο απλα ονειρικος....μπραβο WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 18:27

Ηλθα και εγωωωω......

Εχθες γυρισα απο Θεσσαλονικη, για λιγο, διαβασα, και ερχομαι να αφησω σχολιαααα....

Οπως υφισται!!!

Λοιπον...

Αρχικα για τις inspiration photos, συγχαρητηρια στην Βασω και τη Χρυσανθη, για την επιλογη, και φυσικα στην Μαιρη, που οπως καταλαβα ειχε την γενικοτερη επιβλεψη.

Το φορεμα της Αλις, ηταν, λιγο...Αλις... Fluffy, Sweet και παντα εκτος των συνηθισμενων!!!
Μοβ, λουλουδατο και με περιεργο κοψιμο...

Το φορεμα της Μπρι, εμενα προσωπικα μου φανηκε σεμνο..Απο την αποψη οτι την εχουμε συνηθισει σε πολυ πιο εξαλλες καταστασεις, ενδυματολογικες για να το θεσω κομψα... Θα μπορουσα να πω οτι μου αρεσε πολυ!!

Το φορεμα της Ροζαλι, ηταν εξεζητημενο, και καπως υπερβολικο. Πληθωρικο και επιβλητικο οπως και η προσωπικοτητα της. Ακομα και το φορεμα της ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΔΙ!!!

Το φορεμα της Μπελλα....Αυτο και αν ηταν.... Ο κορσες ηταν λες και ηταν κεντημενος με αστερια...Πραγματικα...Μολις το ειδα, εμεινα με το στομα ανοιχτο...Κολαση....

Το μονο που ισως θα αλλαζα, ηταν το σκισιμο...θα το ηθελα καπως πιο...κλειστο,πιο πριγκιπικο...Πιο...αθωο πιο ρομαντικο, πιο Μπελλα....

Στο κεφαλαιο τωρα....

Αν σας πω οτι η Μπρι το ηξερα οτι θα ταιριαξει με την αλις πριν το δουμε θα με πειτε υπερβολικη...

Μου αρεσει αρχικα, που η Μπελλα απεκτησε ενα ατομο να συζηταει, -ακομα ενα δηλαδη- την Αλις. Βεβαια για λογους προφανεις , οφθαλμοφανεις θα ελεγα, δεν της αποκαλυπτει τα παντα.

Η Μπρι, θεωρειται αδερφη της Μπελλα, ξερει το παρελθον, ολη της την ιστορια, τους προβλημματισμους, την καταπιεση, αλλα και μπορει, εν μερει να κατανοησει και τα συναισθηματα της.

Μιλανε, και για τα τωρινα γεγονοτα, και συννενοουνται μεσω των βλεμματων τους. Και αυτο ειναι μοναδικο. Ειναι αυτο που δενει δυο ατομα σε μια φιλια. Ειναι το κραμα της εμπιστοσυνης στον αλλο, αλλα και της χωρις ορια- κατανοησης.

Βεβαια λογικο ειναι η Μπελλα να αισθανεται ασχημα οταν μαθαινει οτι ειναι διαμαντι αληθινο το μενταγιον. Θεωρει τον εαυτο της μοιασμα, νιωθει οτι ξεπεφτει. Θελει να το ξεφορτωθει απο την μια, λογω υπερηφανειας και εγωισμου, απο την αλλη δεν μπορει, λογω εκβιασμου, αλλα συναμα δεν θελει, διοτι ειναι ενα κομματι του εντουαρντ.

Περιπλοκη και αυτοκαταστροφικη σχεση, γεματη αντιφασεις.

Οσον αφορα στην Αλις τωρα, παντα πιστευα πως η συμπεριφορα της, ηταν σχετικα ανωριμη ως προς τον αδερφο της. Ναι μεν φαινεται σαν σατραπης, αλλα και συ, δεν πας να τον προκαλεσεις ετσι, οχι τουλαχιστον πριν του μιλησεις κατ ιδιαν.

Τα εν οικω μη εν δημω ελεγαν οι αρχαιοι ημων....

Λοιπον, η Αλις συνεχιζω, κλασσικοτατα, αφου παρατηρησε την ΗΛΙΟΥ ΦΑΙΝΟΤΕΡΗ ΚΟΤΡΟΝΑ, που κοσμουσε ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, τον λαιμο της Μπελλα, εβγαλε προσεγγιση για τα καρατια, εδωσε οικο, προελευση, εξετασε το κοψιμο της πετρας, μονο εκτιμηση για τιμη δεν εκανε...*( 100.000 χιλιαδες ενα, δυο, τρια κατοχυρωθηκε στον κυριο με τα μεθυστικα πρασινα ματια και τα μπρονζε fuzzy μαλλια...) εσκασε τη βομβα για το χορο της λευκης μασκας.....

Και ηταν προδιαγεγραμμενο οτι θα γινοταν πατιρντι εκει...Μονο που θα ειχαμε Μπελλα Εντουαρντ Αντριαν και την plus one του Εντουαρντ -οσο μπαζο και αν ηταν φαινομενικα- αυτο αρκουσε. Πυρ και μανια ο μικρος μας φιλος...

Ας συνεχισω ομως με τα στυλιστικα θεματα της Αλις. Δεν περιμενα κατι καλυτερο απο το να ωθει στα ακρα το μη υπαρχον πιστωτικο οριο της χρυσης καρτας του εντουαρντ. Με αλλα λογια, της αλλαξε τον αδοξαστο της πλαστικουλας... Και παω στοιχημα δεν ηταν η πρωτη ουτε η τελευταια φορα....

Λοιπον....συνεχιζω λεγοντας πως , περιμενα η Αλις, να παρει περισσοτερο χρονο να βρει το καταλληλο φορεμα...Ισως να το εραβε και μονη της στο τελος. Οχι να παρει περισσοτερο χρονο η Μπελλα...

Αν και φυσικα, η κοπελα και με το δικιο της, απηυδησε με τις δυο τρελες που εχει για φιλες, που στροβιλιζονταν σαν μπαρμπι μπαλλαρινες, μπροστα στους καθρεφτες. Φανταζομαι θα ηταν σαν ταυρος σε υαλοπωλειο. Τελειως εξω απο τα νερα της.

Και ερχομαι να διαφωνησω με την αποψη της Αλις, για το στυλ της μπελλα. Την δουλεια του την κανει, εκει που πρεπει και σε αυτον που πρεπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στον χορο περιμενα οτι τα βλεμματα θα εδιναν και θα επαιρναν...

Αλλα αλλο πραγμα μου εκανε εντυπωση...Ο Αντριαν...κατι ξερει κατι ξερει....και πολυ ηρεμα αντιδραει....Η μπιτ βλακας ειναι, η τα ξερει ολα και κατι σχεδιαζει ο υπουλος.....

Επιπλεον, εχω να πω οτι η Αλις, προκαλει ασχημα τον αδερφο της. Ειπαμε, ελευθερια αλλα οχι και ετσι....Ειναι κοκκινο πανι...Φυσιολογικο ειναι να αντιδρασει σαν τον Φουρτουνακη, ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ, Ο ΚΑΨΕΡΟΣ!!!!

Του τριβει στη μουρη ουσιαστικα οτι τον εχει γραμμενο. Και ο αντρικος του -και πολυ πολυ πολυ τονωμενος- εγωισμος, οσο και να θελει, δεν τον αφηνει να δει καθαρα....Δικαιολογειται απολυτα.

Βεβαια χερι δεν σηκωνεις στην αδερφη σου, αλλα τελος παντων. Και αυτη με το ποτηρι που του γυρισε, τα θελει ο απο πισω της....

Λοιπον... Η εσμι και ο Καρλαιλ ευγενεστατοι οπως παντα.

Εχω να πω κατι και κλεινω...

Ο Αντριαν ξερει, η Βικτωρια ηταν γελοια. Πως φανηκε οτι ειναι παραδοπιστη....

Η Μπελλα πραγματικα θα ηταν κολαση με το φορεμα,αλλα οχι οτι ο Εντουαρντ πηγαινε πισω απο στυλιστικη αποψη. Με τιποτα...

Το μενταγιον, για εκεινον, ειναι το σημα κατατεθεν του, για να μαρκαρει την περιοχη του, που εν προκειμενω ειναι η Μπελλα.

Θελει να αναιρεσει και την υπαρξη του κοσμηματος του Αντριαν πραγμα που αντιπροσωπευει τον ιδιο. Θελει να διαγραψει τον Αντριαν απο τη ζωη και τη σκεψη της Μπελλα.

Και κανει οτι μπορει για να το πετυχει αυτο. Και αυτο, το ονομαζω ζηλεια.

Ο Εντουαρντ, ειναι πληγωμενος, εχει καταστραφει ο εγωισμος του, εχει γινει ρεζιλι των σκυλιων μπροστα σε οικογενεια και συνεργατες, και νιωθει συναμα και ασχημα για τη συμπεριφορα του ως προς την αδερφη του.

Πιεσμενος οπως ηταν και απο την εμφανιση της Μπελλα με τον Αντριαν, και οταν μαθαινει , η καλυτερα ανακαλυπτει και τη σχεση της Αλις με τον καλυτερο του φιλο, δεν αντεχει και καταρρακωνεται ψυχικα και συναισθηματικα.

Βρισκει λοιπον ως καταφυγιο την Μπελλα. *( ψυχανεμιζομαι οτι θα τα ακουσει για την συμπεριφορα του αργοτερα απο τον Καρλαιλ.)

Το λεμονι το αποδεικνυει. Ηταν τοσο παθιασμενο, συντομο αλλα περιεκτικο. Ηταν εκδηλα ολα τα συναισθηματα, οι κτητικες τους τασεις, ο εγωισμος, αλλα και η βαθια, αγαπη που τρεφουν ο ενας για το προσωπο του αλλου.

Και τελος οπως λεει και ο φιλος μου ο Πανος, και ταιριαζει στην περιπτωση της Μπελλα.... '' Μετα φταιει ο βιαστης...''

Μαιρη μου περιμενουμε κεφαλαιο, απο τη μερια του Εντουαρντ. Και τονιζω οτι ο αντριαντα ξερει ολα, και κανει τον κινεζο...

Ευχαριστουμε για ακομη μια φορα, για το εξαιρετικο αυτο κεφαλαιο!!!!!!

evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 18:49

Ολες οι φωτογραφιες ειναι τελειες.... Rolling Eyes
Με αυτο το φορεμα μου κανει εντυπωση που το αγορι μου δεν της χιμηξε απευθειας.... lol! Ισως στο οτι της συμπεριφερθηκε πιο...πολιτισμενα...?σε αυτο το κεφαλαιο να φταιει η μαυρη καρδια που φοραει στον λαιμο της.Μπορει να την ειδε με τον Αντριαν αλλα ταυτοχρονα κουβαλουσε μαζι της ενα δικο του κομματι...

Κι οπως το βραχιολι δεν πηγαινε με το ολο συνολο της βραδιας ετσι δεν ταιριαζει πλεον και ο Αντριαν στην ζωη της...αν οντως ξερει για αυτους τους δυο και κανει το οτιδηποτε για να την πληγωσει χωρις να της μιλαει ξεκαθαρα τοτε θα ειναι πολυ μαλ....Πραγματικα θα τον μισησω...προς το παρον τον απεχθανομαι....αν και στην αρχη τον συμπαθουσα παρα πολυ μεχρι που αισθανομουν ασχημα για αυτον,αλλα δεν μπορει να συγκριθει με τον Εντουαρντ ποτε και πουθενα...
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 20:30

ειναι τελεια ολα τα φορεματα.ειδικα της μπελλας ειναι ολα τα λεφτα.η μασκα της αλις ηταν πολυ ωραια οπως και της μπελλας.
και ο εξωτερικος χωρος απιθανος.

μπραβο και στις τρεις σας που τις βρηκατε!!!!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 21:15

Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για τους χαρακτήρες κορίτσια! Εγώ δεν έχω 'μιλήσει' ακόμα για να πω αν ο Άντριαν ξέρει ή δεν ξέρει. Wink
Και δεν 'μισώ' τον Άντριαν, είναι αυτό που είπα κάπου παραπάνω, ότι αγαπάει τη Μπέλλα αλλά δεν είναι η προτεραιότητα του. Υπάρχουν άλλα πράγματα γι αυτόν πιο σημαντικά και ουσιαστικά θα το ανακαλύψει και αυτός παρακάτω. Και εδώ που τα λέμε μέχρι στιγμής η Μπέλλα είναι αυτή που απατά, που δεν τολμά να παραδεχτεί ξεκάθαρα στον εαυτό της τα αισθήματα της και να ξεκαθαρίσει με τον Άντριαν.

Η Άλις μπήκε για τα καλά στην παρέα των κοριτσιών αλλά η Μπέλλα δεν μπορεί να εξομολογηθεί τα πάντα σε εκείνη. Αν δεν ήταν αδελφή του Έντουαρντ πιθανότατα θα μπορούσε αλλά δεδομένης της κατάστασης είναι αδύνατον.

Η Άλις μπορεί να αντέδρασε υπερβολικά αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχει ίσως δίκιο να νιώθει τόσο αρνητικά απέναντι στον αδελφό της. Έχει φτάσει σε σημείο να έχει τάσης εκδίκησης, μην το ξεχνάτε αυτό.

Οι άνθρωποι είμαστε απρόβλεπτοι, πολύ συχνά αντιδρούμε παρορμητικά και κάνουμε πράγματα που τα μετανιώνουμε μετά. Γενικότερα η Άλις θέλει να προκαλεί τον Έντουαρντ, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής του, να του θυμίσει ότι υπάρχει, να του κάνει τη ζωή δύσκολη που κατά κάποιο τρόπο προσπάθησε να τη διαγράψει από αυτή.

Όλες τους οι πράξεις έχουν αιτίες, ακόμα και οι παιδιάστικες συμπεριφορές και αυτές δικαιολογούνται. Πρώτοι και καλύτεροι, ο Έντουαρντ και η Μπέλλα φέρονται παιδιάστικα και ανώριμα ο ένας στον άλλο και δεν έχουν τη δύναμη να παραδεχτούν και να εξομολογηθούν τα αισθήματα τους.

Κάποια στιγμή όμως θα έρθει η ώρα που τα γεγονότα θα τους κάνουν να δουν ξεκάθαρα την αλήθεια και θα μετανιώσουν για την 'παιδική' τους συμπεριφορά. Ο καθένας από τους ήρωες με τη σειρά, θα 'πληρώσει' τα δικά του λάθη. Wink

Μαράκι, το φόρεμα της Μπρι μου άρεσε επειδή ήταν ιδιαίτερο και για το γοργονίσιο στυλ του. Δεν χρειάζεται πάντα κάτι να είναι προκλητικό για να είναι ωραίο. Και η Μπρι δεν είναι απλώς προκλητική, είναι επαναστάτρια και πρωτοποριακή. Wink

Το φόρεμα της Μπέλλα το βρήκα τέλειο γιατί αυτή η Μπέλλα είναι τολμηρή και όχι τόσο αθώα και μαζεμένη όπως έχουμε συνηθίσει.

Φυσικά και είναι απόλυτα λογικό κάποιες από αυτές τις επιλογές να μην ικανοποιούν όλους, κάποια να τα είχατε φανταστεί διαφορετικά αλλά ήθελα να σας δώσω ένα δείγμα ως προς το τι εμπνέει εμένα. Άλλωστε ο καθένας που διαβάζει ένα βιβλίο - μία ιστορία φαντάζεται τους χαρακτήρες, τις καταστάσεις και τα σκηνικά με τον δικό του τρόπο και αυτή είναι και η ομορφιά της υπόθεσης.
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 22:30

Μαρια μου τωρα καταφερα να διαβασω το κεφαλαιο..Ηταν παρα πολυ καλο και οντως τονισες τα σημεια που θελαμε!Μπορει ολο το κεφαλαιο να ηταν στολισμενο με φορεματα,κοσμηματα κτλπ αλλα εγω το λατρεψα επειδη επιτελους υπαρχει μια μικρη εκδηλωση συναισθηματων αναμεσα στον Εντ κ την Μπελλα..ειλικρινα ηταν πολυ ωραιο το ξεκινημα της ενωσης των κοσμων τους..μαγευτικο κεφαλαιο,σε ευχαριστουμε που το μας το χαρισες! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 98735
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 19 Σεπ 2011 - 20:17

Κατέφθασα κι εγώ για σχόλια! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 6512 Χριστέ μου! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 6626 Θα πω πολλά... Δεν υφίσταται να μη σχολιάσω όλα αυτά που έγιναν! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 835489

Θα ξεκινήσω με την Άλις, η οποία χωρίς ίχνος αμφιβολίας είναι πεισματάρα και επίμονη όπως ακριβώς και ο αδερφός της. Όταν η Μπέλα μπήκε στο σπίτι αφού επέστρεψε από το τμήμα, ένιωσα πως η Άλις μαζί με την Μπρι κατά κάποιο τρόπο, την έστησαν στον τοίχο. Rolling Eyes Σαν να περνούσε κανονική ανάκριση σχετικά με το κολιέ και εκείνη στη μέση προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις! Το ψέμα δε που σκαρφίστηκε, ήταν φοβερό! giggle Όταν ο άνθρωπος βρίσκεται στην ανάγκη, κάνει και λέει τα πάντα. Όπως όμως ήταν φυσικό η δικαιολογία της δεν ήταν αρκετή και το μυστικό της αποκαλύφθηκε εν μέρει. Η Άλις είναι αρκετά προχωρημένη θα έλεγα, είναι ανεξάρτητη και πλέον δεν λογαριάζει κανέναν. Η επιμονή της να αγοράσουν τα φορέματα ήταν ως ένα βαθμό εκνευριστική, όμως είμαι σίγουρη πως ήθελε πραγματικά να το κάνει, συμπαθεί πραγματικά πολύ τα κορίτσια και ήθελε να τους κάνει από ένα δώρο –άσχετα αν κόστιζαν μια περιουσία lol! -.

Η Μπέλα από την άλλη, έχει διακυμάνσεις στα συναισθήματά της. Neutral Εκεί που τον μισεί, τον βρίζει, τον σιχαίνεται, εκεί μετά τον συμπονά, ενδιαφέρεται για τη γνώμη του, τον ποθεί. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 616544 Ήμουν εντελώς σίγουρη πως μόλις θα δοκίμαζε το δικό της φόρεμα θα φανταζόταν τον Έντουαρντ και θα ήθελε να μάθει αν του άρεσε!

Η Μπέλα αρχίζει και χάνει ίσως τον εαυτό της, το έχει παρατηρήσει και η ίδια. Απ’ ότι κατάλαβα από τα λόγια της, νιώθει κάποιες στιγμές σαν υποχείριο του Έντουαρντ, καθώς ενεργεί όπως εκείνος επιθυμεί. Η ζωή της πλέον κινείται γύρω του, από τη δουλειά της μέχρι την Άλις που εγκαταστάθηκε μόνιμα στο σπίτι με την Μπρι. Είναι λογικό να θολώνει, να νιώθει πως «χάνεται», να ασφυκτιεί ίσως. Πολύ απλά μίλησε για τη βδομάδα που πέρασε πριν το χορό κατά την οποία επί καθημερινή βάση «συναντιόταν» με τον Έντουαρντ. Είναι απλά μια συνήθεια για εκείνη και με στενοχωρεί που παρομοιάζει τον εαυτό της ως πόρνη. Δεν είναι έτσι και ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρώτα απ’ όλα ο Έντουαρντ δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο νομίζω.

Και έρχομαι με τεράαααστιο ενθουσιασμό στην εκδήλωση και στα παρατράγουδά της! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 388681 Εδώ έγινε το «έλα να δεις» που λέμε! Πρώτη κορυφαία στιγμή ήταν η σκηνή που κατέφθασε ο Έντουαρντ με την εντυπωσιακή Βικτώρια στο πλάι του και πλησίασε την Μπέλα με τον Άντριαν και τους θείους του. Και οι δυο τους φλέγονταν από μέσα τους. Κάθε βλέμμα έκρυβε την ακατανίκητη επιθυμία που είχε ο ένας για τον άλλον, κάθε άγγιγμα κατά τη διάρκεια του χορού ήταν φωτιά στα κορμιά τους. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 98735 Εκεί που ο Έντουαρντ ζήτησε από την Μπέλα να χορέψουν ενώ ήταν με τον Άντριαν, έμεινα κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 558691 Δεν τον εμποδίζει τίποτα, αν θέλει κάτι δε διστάζει να το πάρει ο Έντουαρντ. Ο χορός τους ήταν τόσο ζωντανός, σα να διαδραματιζόταν η σκηνή μπροστά μου. Τα τραγούδια που επέλεξες ήταν μοναδικά, εκπληκτικά. Πρώτα τα ακούγα κι έπειτα σαν συνοδεία διάβαζα και το κείμενο.

Τι θα ήθελε να πει άραγε με αυτό ο Έντουαρντ; Μήπως κατά κάποιο τρόπο αφιέρωνε τους στίχους στην Μπέλα; Τα δικά του συναισθήματα είναι ακριβώς σαν της Μπέλα: ανομολόγητα και μπορεί να τα εκφράσει με τα μάτια, που πάντοτε λένε την αλήθεια. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 737142

‘‘When you look at me
Tell me what you see
Do you see no love at all?”

Η συνέχεια ήταν...απερρίγραπτη από όλες τις απόψεις! Shocked Λυπήθηκα τόσο μα τόσο πολύ τον Έντουαρντ με την αντίδραση της Άλις. Sad Πονούσε για το γεγονός ότι δεν ήξερε πως η αδερφή του είχε επιστρέψει και ήθελε να της μιλήσει. Ήταν απότομος, συμπεριφέρθηκε ίσως και άσχημα, όμως δεν ήξερε πώς να χειριστεί την κατάσταση. Έγιναν θέαμα μπροστά σε όλους, με την Άλις να φεύγει κλαίγοντας και τον Έντουαρντ να υποχωρεί με φανερή την ένταση στην έκφρασή του. Sad

Έπειτα...Η ΜΠΕΛΑ;;; Shocked Shocked Που πήγε για να τον...ηρεμήσει;;; Πραγματικά, ενώ ήξερα πως θα ήθελε να πάει, δεν περίμενα να το κάνει τελικά και με τον Άντριαν εκεί! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 868134 Λάτρεψα το γεγονός που όταν τελικά τον βρήκε, αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες μεταξυ τους και η φωτιά άναψε και πάλι ανάμεσά τους. Η Μπέλα τον νοιάζεται, ενδιαφέρεται...γιατί άλλωστε πήγε να τον βρει; Κι εκείνος από τη μεριά του επιζητά το ενδιαφέρον της, παρ’ όλο που δεν το δείχνει. Πόσο πολύ θέλω επιτέλους να αποκαλύψουν το τι αισθάνονται, ώστε να μην καταπιέζονται. Έχει ανάγκη ο ένας τον άλλο. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 98735

Εντάξει, η συνέχεια ήταν καθηλωτική με τον Άντριαν. Υπήρχε περίπτωση να τους άκουσε ή μάλλον...να τους είδε;;; Η αλήθεια είναι πως θέλω να χωρίσουν, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, είναι κρίμα. Το μέρος που συνέβη το «κακό» ήταν άκρως επικίνδυνο και δεν θα έπρεπε να παρασυρθούν οι Μπέλα-Έντουαρντ. Δυστυχώς όλα έχουν τις συνέπειές τους ό,τι κι αν γίνει τελικά με τον Ιβάσκοβ...

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά μου βγαίνει κάθε φορά να λέω τόσα πολλά γι αυτή την ιστορία και να θέλω να αναλύσω τους χαρακτήρες προσπαθώντας να μπω στη ψυχοσύνθεσή τους και να τους κατανοήσω. Έχω κι άλλα, αλλά φυσικά δεν παρεκτρέπομαι κι άλλο! giggle Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Μαρία μου και γι αυτό το υπέροχο κεφάλαιο! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 201917 Το αυτονόητο είναι πως ανυπομονώ για τη συνέχεια! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 465227 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 465227 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 465227

Υ.Γ.: Ξέχασα να αναφερθώ στα φορέματα, τα οποία είναι πανέμορφα όλα τους. Κάνατε εξαιρετική επιλογή! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 174341
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 19 Σεπ 2011 - 20:53

Mαιρη μου, ερχομαι λιγο να πω καποια επιπλεον πραγματα που σκεφτηκα διαβαζοντας το κεφαλαιο δευτερη φορα...

Αρχικα κατι σχετικα ασχετο, το φορεμα της Μπρι που σου ειπα πριν, μου αρεσε, πολυ μαλιστα.
Ειναι στα γουστα μου!!
Απλα λογω της εκκεντρικοτητας του χαρακτηρα της, του ιδιοτροπου πνευματος και γενικοτερα της εξωστρεφους προσωπικοτητας, περιμενα γι αυτην κατι πιο προκλητικο, κατι πιο φανταχτερο!

Οσον αφορα σε αυτο η επιλογη με εξεπληξε. Περισσοτερο θα την περιμενα με ενα κοκκινο βυσσινι να κανει μπαμ!!

Της Μπελλα το φορεμα, μου αρεσε αφανταστα. *( σε ασπρο και σε κλειστο θα ηταν σαν νυφικο...ΟΜΟΡΦΟΟΟ..) Ισως, το σκισιμο με ξενισε καπως, αλλα μαλλον επειδη στην δικη σου Μπελλα, βλεπω και χαρακτηριστικα της original Μπελλα.

Βεβαια η δικη σου, δεν ειναι τοσο αθωα -and that's the good part-.

Φυσικα και ο καθενας εκτος απο την βασικη περιγραφη, φανταζεται τους ηρωες σου διαφορετικα. Και εσυ, τελειως διαφορετικα απ ολους προφανως!!!

Ερχομαι στο θεμα....

Τον Αντριαν, δεν θελω να τον κρινω, για τις πραξεις του, ποια ειμαι εγω... Απλα ειναι ηλιου φαινοτερον οτι γι αυτον πρωταρχικο ρολο εχει η διαδοχη, και η οικογενεια του.
Ο τιτλος του, μπορει να τον αναγκαζει, αλλα εγω πιστευω -ταπεινα παντα- πως η οικογενειακη του κατασταση του δινει απλα την αφορμη που ζηταει.

Με αλλα λογια ισως αγαπαει μεν τη Μπελλα, και την ζηλευει κατατι, αλλα δεν ειναι το επικεντρο του ενδιαφεροντος του.
Ξεκαθαρα, ενω εχει αισθηματα γι αυτην - και ενω ισως ψυχανεμιζεται κατι μαντευω...- και ενω μπορει να απαρνηθει τα παντα *( και δεν εννοω τα αρκουδακια) για να ναι μαζι της, αυτος δεν το κανει.

Προτιμα να την βλεπει σαββατοκυριακα και αργιες που λεει ο λογος, παρα να χασει την ιδιοτητα και τη φημη του.

Κακο γι αυτον, -προς το παρον τουλαχιστον- καλο για μας...

Η Μπελλα απο την αλλη, ναι τον απατα, αλλα ισως, ο Εντουαρντ της δινει κατι που ο Αντριαν αδυνατει να της προσφερει.
Δεν εννοω πλουτη, φημη, δοξα , προστασια...Οχι.. Της προσφερει παθος, εντονες στιγμες, και αντι για μια γλυκαναλατη σχεση που πνιγεται απο την μονιμοτητα, αρχιζει να προτιμα μια παρανομη φαινομενικα σχεση, με καποιον σχετικα ασταθη συναισθηματικα, αλλα που της προσφερει πρωτογνωρες εμπειριες.

Ειναι φυσικο οτι αναζητα αναταραχες. Και τις προκαλει.

Τωρα εχω να θεσω μια απορια Μαιρη μου...

Ισως λιγο σποιλερ...

Ο Αντριαν, δεν θα παρατηρησει μια μικρη αναστατωση στο ολο ντυσιμο και χτενισμα της Μπελλα.?Δεν γινεται ουτε να χαλασαν μαλλια ουτε τιποτα μετα απο τοσο εντονο...λεμονι....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 19 Σεπ 2011 - 23:34

Καλησπέρα!

Μαράκι, όπως είπα και πιο πάνω, ο Άντριαν αγαπά τη Μπέλλα αλλά όχι τόσο ώστε να τα αφήσει όλα στην άκρη για χάρη της. Το ίδιο όμως ισχύει και για τη Μπέλλα. Κάποια στιγμή θα καταλάβει πως ναι μεν τον αγαπάει αλλά όχι με τον τρόπο και τόσο όσο αγαπά τον Έντουαρντ. Αυτά παρά κάτω όμως.

Όσο για το spoiler όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω εδώ και τώρα! Θα μάθεις τι ξέρει - δεν ξέρει ο Άντριαν στο επόμενο κεφάλαιο! Razz
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤρι 20 Σεπ 2011 - 0:51

Μακαρι να μην αργησει πολυ.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 691689 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 691689 μας αφησες να ξεροψηνομαστε σε σιγανη φωτια...σε παρακαλω καψε μας.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 432569
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 24 Σεπ 2011 - 16:51

Μαρακι ποτε κοντα να περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο...μακαρι να μην αργει.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 691689
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 24 Σεπ 2011 - 17:54

και γω σημερα το θυμηθηκα..... εχει γινει σαν τελετουργια. εθιμο ρε παιδι μου. να διαβαζω/ουμε μεσα στο σαβ/κο ενα κεφαλαιο. Μας εχεις καλομαθει!!

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 15 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: