| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 24 Σεπ 2011 - 18:55 | |
| Κορίτσια, δεν έχω έτοιμο κεφάλαιο ακόμα. Θα σας πω όταν είναι. | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 26 Σεπ 2011 - 21:39 | |
| ΆσπρηΒασίλισσα πότε να περιμένουμε νέο κεφάλαιο; | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 26 Σεπ 2011 - 21:40 | |
| Κορίτσια όπως το βλέπω Παρασκευή ή ΣΚ... sorry για την καθυστέρηση αλλά ανωτέρα βία! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 26 Σεπ 2011 - 21:41 | |
| Και αγόρια Θα περιμένουμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 26 Σεπ 2011 - 21:44 | |
| Ω ναι... Κορίτσια και αγόρια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 26 Σεπ 2011 - 21:56 | |
| Δε πειράζει. Και για να μην είναι μικρό το ποστ,ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με τον Άντριαν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 30 Σεπ 2011 - 10:58 | |
| Καλημέρα σε όλους! Ελπίζω ότι το επόμενο κεφάλαιο του db θα είναι σύντομα έτοιμο, λογικά μέσα στο ΣΚ! Θα ήθελα όμως να ζητήσω μία μεγάλη χάρη! Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν περνούσατε από το blog του ΣΣΣ για να αφήσετε ένα σχόλιο για το βιβλίο. Λέγοντας τη γνώμη σας βοηθάτε το βιβλίο μου, βοηθάτε στο να δει το φως και να φτάσει στα βιβλιοπωλεία! Ελπίζω να μην είναι πολύ αυτό που σας ζητάω. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://silencethedark.blogspot.com/2011/09/blog-post_30.htmlλίγα πράγματα στο νέο ποστ που έκανα. Αν ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μου αυτό υπόσχομαι ότι θα αποκαλύψω σε εσάς εδώ, δύο - τρία πραγματάκια παραπάνω για το νέο μου βιβλίο! Επίσης βοηθάτε στη συγγραφή του νέου κεφαλαίου του DB! Σας ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 30 Σεπ 2011 - 14:13 | |
| εννοεις σχόλιο στην αναρτηση σου ή να γραψουμε τα σχολια μας σε ενα κειμενο που θα αναρτησεις σαν "σχολια αναγνωστη"??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 30 Σεπ 2011 - 14:27 | |
| Όπως θέλετε, δεν με πειράζει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 30 Σεπ 2011 - 18:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 12:32 | |
| Καλημέρα!!! Αν θέλετε σήμερα το επόμενο κεφάλαιο του db θα πρέπει να μου το δείξετε λιγάκι... Δεν είδα καμία αντίδραση με το teaser που έβαλα χτες βράδυ! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| |
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 12:49 | |
| Εννοειται πως θελουμε κεφαλαιο.... οι εικονες απο το βιντεο μας κανουν να αγωνιουμε | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 13:00 | |
| Mαιρη μου εννοειται οτι θελουμε κεφαλαιο!!!
Τα ευκολως εννοουμενα....
εμενα με προβληματισε λιγο το τιζερ...''Tainted Love''
Μιλαμε για αγαπη πλεον!!!
Οχι απλα για σαρκικη επιθυμια!!
Κατι θα αλλαξει σε αυτο το κεφαλαιο, εχω την αισθηση οτι θα εχουμε εξομολογησεις?!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 13:07 | |
| Φυσικα και θελουμε νεο κεφαλαιο!!! Σε παρακαλουμε ανεβασε το!!! Το τραγουδι δεν ξερω πως μπορει να συνδεεται με την ιστορια...πιστευω παντως οτι εχουν να δουν πολλα τα ματακια μας παλι...! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 13:41 | |
| Μολις ειδα το τραγουδι ειπα "οπα, θα αποδεχτουν την αγαπη τους". Αρα απο δω ξεκινανε τα δυσκολο. Δεν ειπα τιποτα γιατι δεν ηξερα τι να πω. Τι να ελεγα? Οτι με αφησε να ανυπομονω? Νομιζω αυτο το ηξερες.......
btw: σκεφτομαι να γραψω την αποψη μου για το ΣΣΣ και να το βαλεις στο blog. Μπορεις να μου πεις ομως τι ακριβως? Δηλαδη να γραψω γενικα ή να πω και κατι πιο συγκεκριμενο? Ποσο μεγαλο να ειναι? Και οτι αλλο πιστευεις οτι χρειαζεται... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 13:47 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 13:49 | |
| κρα κανουμε που λενε...
χαχα..
παντως το τραγουδι οπως προειπα προδιαθετει για εξομολογησεις και βαρυσημαντα λογια....
αγαπη ακουω...απαγορευμενη....
αλλα αγαπη....οποτε..αναμενουμε..
μαιρη μου ποτε περιπου θα το εχουμε , χωρις να θελω να σε πιεσω....
ποτε σκεφτεσαι?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 13:50 | |
| ε, ναι. Χωρις πιεση..... σε καμια ωριτσα??? | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 13:52 | |
| πολλα υποσχομενο βιντεο αλλα και τραγουδι μιλαει για αγαπη οποτε ισως και να εξομολογηθουν τα αισθηματα τους στους εαυτους τους γιατι πιστευω οτι ο ενας τον αλλον εχουν πολυ μελλον ακομα φυσικα και αδυμονουμε για καινουργιο κεφαλαιο αυτο εννοειται... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 14:11 | |
| Όπως καταλάβατε ψοφάω για την ανταπόκριση σας! Το κεφάλαιο θα ανέβει το απόγευμα προς βραδάκι, τεχνικά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να το ανεβάσω γιατί δεν είμαι σπίτι. Χαίρομαι που σας άρεσε τελικά το teaser, θα δούμε αν τα συμπεράσματα που βγάλατε σε σχέση με αυτό είναι εύστοχα! Lizzy, μπορείς να γράψεις ότι θέλεις για το ΣΣΣ, δεν θα σου βάλω όρια. Άλλωστε αυτό που θέλω από εσάς είναι να πείτε την άποψη σας για το βιβλίο μου! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 14:30 | |
| εννοειται πως θελουμε κεφαλαιο ,το τραγουδι δηλωνει τεντωμενο σκοινι θα ειναι τα παιδια μας μας , ανυπομονω!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 14:49 | |
| Έτοιμο το σχόλιο μου για το ΣΣΣ.Μόλις στάλθηκε και ελπίζω να σε ικανοποιεί η κριτική μου. Τώρα για το νέο κεφάλαιο.Ναι,θέλουμε νέο κεφάλαιο και ναι χαιρόμαστε που θα ανέβει τόσο σύντομα.Η προλαλήσασα με κάλυψε. - i love edward 2 έγραψε:
- πολλα υποσχομενο βιντεο αλλα και τραγουδι μιλαει για αγαπη οποτε ισως και να εξομολογηθουν τα αισθηματα τους στους εαυτους τους γιατι πιστευω οτι ο ενας τον αλλον
| |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|