| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 30 Οκτ 2011 - 13:58 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 30 Οκτ 2011 - 14:12 | |
| φαινεται υπεροχο ......... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 30 Οκτ 2011 - 14:14 | |
| Πράγματι τέλειο!Ευχαριστώ για την πληροφόρηση Να πάει καλά εύχομαι και να το δούμε τυπωμένο στο χαρτί σύντομα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 30 Οκτ 2011 - 15:17 | |
| Φαινεται καταπληκτικο.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 3 Νοε 2011 - 19:59 | |
| Μαρακι ποτε να περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο...?Ελπιζω να μην αργησει πολυ.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 3 Νοε 2011 - 20:51 | |
| Θα έχουμε νέο κεφάλαιο οπωσδήποτε μέσα στο ΣΚ! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 3 Νοε 2011 - 21:03 | |
| τελεια.... | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 4 Νοε 2011 - 21:53 | |
| Ανυπομονούμε όπως πάντα.......καλά αυτή τη φορά λίγο παραπάνω!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 5 Νοε 2011 - 10:49 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 5 Νοε 2011 - 11:25 | |
| απο τα πιο υπεροχα κεφαλαια που εχω διαβασει , τοσο γλυκο , τοσο ρομαντικο , τοσο ανθρωπινο!!!!η αναγκη του να νιωσει εστω και λιγο την μπελλα , να την δει να την ακουσει , τον ξυπνησε απο τον λιθαργο... μου αρεσε τοσο πολυ που εκμυστηρευτηκαν ο ενας στο αλλον οτι αγαπιουνται !!!!! δεν εχει καταφερει να μιλησει ακομα ουσιαστικα ουτε με την μπελλα ουτε με την αλις !!!!!!!!!μου αρεσε πολυ που η μπελλα πηγε και εμεινε στο σπιτι του .. Όπως και να το κανεις ο εντ ενιωσε ότι εχοντας καποιον ανθρωπο δειπλα σου και δεν εισαι μονος , ειναι ομορφο πραγμα!!!!!!!! η τελευεται σκηνη μου αρεσε τρελα , ηταν τοσο γλυκια !!!!!!!!! ανυπομονω να διαβασω την εξομολογηση!!!!!!!!!!!εκπληκτικο κεφαλαιο , εκανες εκπληκτικη δουλεια για ακομα μια φορα!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 5 Νοε 2011 - 11:41 | |
| Τα τελευταια κεφάλαια ηταν φανταστικά! Τσακωμός, χωρισμός, ατυχημα. Και όμως με το τελευταιο κεφαλαιο μας απεδειξες οτι η ιστορια μπορει να γινει ακομα πιο υπέροχη. Τα συναισθηματα ξεχειλιζαν απο την ιστορια, μεταδιδονταν σε μας. Τουλαχιστον εγω ετσι ενιωσα. Οτι τα συναισθηματα ων χαρακτηρων μπορουσα να τα καταλαβω, να τα δικαιολογησω, να τα κανω δικα μου. Μπορουσα να μπω στην θεση τους. Η ανάγκη που έχουν ο ένας για τον αλλον που ενώ στο παρελθόν τους εχει δημιουργησει προβλήματα, απο την στιγμη που εξομολογηθηκαν τα συναισθηματα τους και πατησαν τον εγωισμο τους τους βοηθάει και τους κανει καλυτερους ανθρωπους. Κατα κάποιον τροπο νομιζω μας διδασκεις οτι το να παραδεχτεις αυτο που νομιζεις ειναι αδυναμια σου, δεν ειναι κακο. Περιμενω να δω τι θα γινει με Εντουαρντ-Αλις και φυσικα να ακουσω την εξομολογηση του Εντουαρντ. | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 5 Νοε 2011 - 12:07 | |
| Ουαου!!!Ηταν ολα τοσο διαφορετικα σε αυτο το κεφαλαιο...!Η συμπεριφορα του Εντουαρντ και της Μπελλα εχει αλλαξει τοσο πολυ και μου φαινεται πολυ παραξενο... Τωρα ξερουν και οι δυο πως ακριβως νιωθει ο ενας για τον αλλο και και εχουν αποφασισει να ξεκινησουν απο την αρχη...! Η Μπελλα μου φαινεται πολυ διαφορετικη...Σαν να εχει αφησει για λιγο αυτη τη δυναμικοτητα της και να εχει παραδωθει στην αγαπη...!Μου αρεσει παρα πολυ που θα μενει μαζι του για να τον φροντιζει...!Και το κανει πολυ καλα...!Αυτη η αγωνια που εχει συνεχεια για το αν ειναι ο Εντουαρντ καλα ειναι τρομερη...!Ετσι που του ζητουσε συγνωμη και που ντρεποταν μου φαινεται τοσο παραξενο... Ο Εντουαρντ παλι εχει αλλαξει και αυτος,τουλαχιστον σε σχεση με τη Μπελλα...Ειναι τελειο οτι αυτο που εχει βαλει στοχο ειναι να κανει ευτυχισμενη τη Μπελλα...!Αρχιζει να βρισκει τον εαυτο του....! Καλα με τα εσωρουχα στο συρταρι,ελεος... Εριξα πολυ γελιο... και με τη συζητηση τους...Αλλα ανησυχησε τοσο πολυ μηπως η Μπελλα ειχε βρει τα εσωρουχα η και για κατι αλλο...? Και για αυτους τους σκελετους που ελεγε δεν καταλαβα τι εννοουσε... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Μαιρη!!!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κεφαλαιο!!! Ανυπομονω για τη συνεχεια!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 5 Νοε 2011 - 12:45 | |
| νομιζω αυτο το κεφαλαιο ειναι απο τα πιο ωραια αυτης της ιστοριας.γεματο συναισθηματα και αληθειες. βεβαια δεν ξερω κανεναν αλλον ανθρωπο που να ειναι σε νοσοκομειο,να εχει ξυπνησει απο κωμα και να ρωταει αν ειναι ωραιος. ευτυχως καταλαβε οτι ειναι ωραιο τελικα να μοιραζεσαι τη ζωη σου με καποιον αλλον γιατι το ειχε ξεχασει. και αυτο το συρταρι με τα εσωρουχα..συλλογη τα εκανε. δικιο εχει η μπελλα,την εξουθενωσε οικονομικα να πρεπει να αγοραζει συνεχεια καινουρια. τι να πω,για αλλη μια φορα ενα τελειο κεφαλαιο.φυσικα περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο.δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το λεμε πια. | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 5 Νοε 2011 - 13:20 | |
| Υπέροχο.......απλά υπέροχο Μαράκι!!!!! Από τα καλύτερά σου κεφάλαια. Συγκινήθηκα πάρα πολύ Μου άρεσε πάρα πολύ που έχουν αποδεχτεί όλοι τη σχέση τους και που λένε στον Έντουαρτ για την αγάπη που βλέπουν ότι αισθάνεται γι' αυτόν η Μπέλα. Πιστεύω ότι το έχει ανάγκη. Είναι γεμάτος ανασφάλειες και άγχη. Από την εμφάνισή του μέχρι και την υπόνοια ότι η Μπέλα είναι κοντά του από λύπηση. Λάτρεψα τις σκηνές που ρώταγε για την εμφάνισή του. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την ¶λις και τον Τζάσπερ. Κατά τη γνώμη μου τους έχει αδικήσει αν και σε σχέση με την ¶λις έχει τα θέματά του λόγω του χαμού των γονιών του. Τον δικαιολογώ έως ένα βαθμό αν και πρέπει να μιλήσει στην αδερφή του με ειλικρίνεια και φυσικά και εκείνη να τον καταλάβει. Όσο αναφορά τον Τζάσπερ καταλαβαίνω ότι έχει θυμώσει αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος με τη Μπέλα έκανε πολύ χειρότερα πράγματα. Αν και το αναφέρει μόνος του στην ¶λις. Οι σκηνές στο σπίτι με την αμηχανία διάχυτη ήταν πολύ γλυκές. Ήταν πολύ αστείο το όλο σκηνικό με τα εσώρουχα και την αντίδραση της Μπέλα. Μου άρεσε που τον φρόντιζε και που επιτέλους τους βλέπουμε σαν ζευγάρι. Αν και σε κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι πιέστηκε λίγο και το είπε μόνος του ότι όλα αυτά δεν έχουν έρθει σιγά-σιγά. Ελπίζω να μην καταλάβει ξαφνικά ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση...........η ρομαντική μου καρδιά δεν θα το αντέξει. Για εμένα κορυφαία σκηνή όλων των εποχών.......η καλύτερη χωρίς να είναι ακριβώς είναι η τελευταία σκηνή..............δλδ σκηνάρα. Τόσο απίστευτα ερωτική και αισθησιακή. Γεμάτη ένταση και γλύκα. Πιστεύω ότι κέντισες πραγματικά σε αυτή ειδικά τη σκηνή Μαρία μου. Φυσικά η τελευταία ατάκα του Έντουαρτ μας άφησε γεμάτους ανυπομονησία για το επόμενο κεφάλαιο αλλά ταυτόχρονα και λίγο λυτρωμένους. Στο επόμενο κεφάλαιο θα καταλάβουμε περισσότερα. Πολλά πολλά συγχαρητήρια για ένα υπέροχο κεφάλαιο, "κεντημένο" μέχρι την τελευταία λεπτομέρια Ανυπομονούμε για το επόμενο!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 5 Νοε 2011 - 14:17 | |
| Ακομη ενα υπεροχο κεφαλαιο απο μια καταπληκτικη συγγραφεα.Αν πω πως δεν συγκινηθηκα για χιλιοστη φορα θα πω ψεματα... Λατρευω τον τροπο που αντιδρουν μεταξυ τους.Ειδικα το γεγονος πως η Μπελλα τον αποκαλεσε αγαπη μου χωρις καν να το σκεφτει.Ολα ειναι περιπλοκα οπως πριν αλλα και απλα ταυτοχρονα. Οταν ο Εντουαρντ ζητησε τον καθρεφτη πραγματικα δεν μπορουσα να σταματησω να χαμογελω..ειναι πολυ γλυκο το γεγονος πως τον νοιαζει το πως φαινεται για εκεινη κατω απο αυτες τις συνθηκες...αλλα και θα την ενοιαζε εκεινη την στιγμη αν ειχε γυαλινο ματι και κεραιες...παλι το ιδιο θα τον αγαπουσε... Η ενταση μεταξυ του Εντουαρντ και της Αλις συνεχιζει να υποβοσκει εως ενα σημειο αλλα νομιζω πως η κοντρα μεταξυ τους εσβησε πλεον.Επιτελους και οι δυο παραδεχονται πως δεν ξερουν τον λογο του θυμου τους.Η πικρα για αυτο που τους συναιβει δεν εχει σβησει εντελως αλλα νομιζω πως θα παψουν πια να κατηγορουν ο ενας τον αλλο για οτιδηποτε. Οι σκηνες του Εντουαρντ και της Μπελλα στο σπιτι ειναι καταπληκτικες...ολη η σεξουαλικη ενταση με μια δοση χιουμορ ηταν το αποκορυφωμα.Ειδικα η σκηνη με τα εσωρουχα...το αγορι μου οντως εινα διεστραμενο...αλλα για αυτο τον αγαπαω και τοσο πολυ.... Νομιζω πως η Μπελλα πρεπει να σκεφτει πολυ σοβαρα την προταση του..αλλα συντομα θα χρειαζεται ντουλαπες ολοκληρες για τα εσωρουχα που θα της κλεβει.... Και φυσικη η τελευταια σκηνη ειναι η αγαπημενη μου...η σκηνη που μου υποσχεθηκες,και πραγματικα σε ευχαριστω που την εξελιξες με αυτο τον τροπο.Τοσο γλυκεια μα και τοσο αισθησιασκη ταυτοχρονα....Η αναγκη τους δεν εχει σβησει...με την διαφορα πως τωρα την αγκαλιαζουν διχως να προσπαθουν να την σβησουν...αλλα μιας και δεν γινεται να γινει τπτ μεταξυ τους υπο αυτες τις συνθηκες επιτελους θα ακουσουμε τον Εντουαρντ να μιλαει...το ιδιο δελεαστικο.... Θα περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο με ανυπομονησια....υποκλινομαι για ακομη μια φορα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 5 Νοε 2011 - 20:23 | |
| Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε τόσο αυτό το κεφάλαιο! Πραγματικά ήταν πολύ γλυκό! Μας έλιωσε ο Έντουαρντ! Μου αρέσει που ήρθαν κοντά και με άλλους τρόπους και τώρα ουσιαστικά ξεκινάει η σχέση τους. Μη φοβάστε, πέρασαν πολλά οι δυό τους και δεν θα χωρίσουν τώρα, ούτε θα μπει κάποιο εμπόδιο ανάμεσα τους. Απλά λόγω της κατάστασης και των γεγονότων ήρθε η ώρα των εξομολογήσεων. Απαλλαγμένοι πια από τα αρνητικά συναισθήματα και απόλυτα συνειδητοποιημένοι και οι δύο είναι έτοιμοι να προχωρήσουν. Για τους 'σκελετούς' που κρύβει ο Έντουαρντ πρόκειται απλά για το black χιούμορ του και δεν φοβόταν μήπως η Μπέλλα ανακάλυπτε κάτι άλλο, δεν έχει κάτι να κρύψει. Απλά δεν θα του άρεσε να έχει ανακαλύψει μόνη της το περιεχόμενο του συρταριού του και δεν είναι σίγουρος για το πως θα φαινόταν σε εκείνη. Αποφασίζει να της το αποκαλύψει ελπίζοντας ότι δεν θα το πάρει στραβά όπως και έγινε. Η σχέση τους δεν βασίζεται πια μόνο στο σεξ και πρέπει να προχωρήσουν βήμα, βήμα. Επίσης νιώθει μεγάλη ανασφάλεια για την εμφάνιση του, για το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να προσφέρει τίποτα στη Μπέλλα. Έτσι νομίζει εκείνος και είναι απόλυτα λογικό να αισθάνεται άσχημα. Αποδέχεται τη φροντίδα της όμως επειδή την αγαπάει και την έχει πραγματικά ανάγκη και παρόλο που εκείνος δεν το ξέρει η Μπέλλα νιώθει ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Τα συναισθήματα της την ξεπερνάνε και το κάνει με αγάπη. Αυτό το θέμα της ανασφάλειας θα ξεπεραστεί σιγά, σιγά. Όσο για το θέμα του σεξ, χμμ...! Σίγουρα δεν πιστεύετε ότι θα μείνουν για πολύ καιρό σε αθώες αγκαλιές, σύντομα θα βρουν τρόπους να λύσουν και αυτό το πρόβλημα. Εύη, αυτή την σκηνή εννοούσα τότε που στο είχα πει η οποία οφείλω να σου πω ότι δεν τελειώνει εδώ. Ο Έντουαρντ έχει να πει πάρα πολλά στη Μπέλλα τα οποία θα τα μοιραστεί ακριβώς έτσι, έχοντας την στην αγκαλιά του, στο σκοτάδι. Νομίζω ότι θα είναι μία πραγματικά ερωτική σκηνή αλλά πάνω απ' όλα είναι μία σκηνή αγάπης όπου μοιράζεται κανείς τα πάντα και ανοίγει την καρδιά του. Έχουν να μάθουν πολλά ο ένας για τον άλλο και ήρθε η ώρα να το κάνουν. Απολαμβάνω να γράφω αυτές τις σκηνές, απολαμβάνω να τους βλέπω να ανοίγονται, να αγαπιούνται! Τι να πω; Είμαι ρομαντικός άνθρωπος! Σας ευχαριστώ άλλη μία φορά για την αγάπη και την υποστήριξη σας, σημαίνει τα πάντα για εμένα! Λογικά θα έχουμε κεφάλαιο και το επόμενο ΣΚ αν και δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα. Για το πάρα πάνω μάλλον δεν το βλέπω. Ζητώ την κατανόηση σας εν' όψη Χαραυγής... Όπως καταλαβαίνετε το περιμένω πως και πως, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα το οποίο ξέρω πως θα με επηρεάσει και για μερικές μέρες δεν θα έχω διάθεση να γράψω τίποτα. Φιλιά σε όλους! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 5 Νοε 2011 - 20:27 | |
| περιμενουμε με αγωναι την συνεχεια!!!! οσο για την παραπανω εβδομαδα εισαι απολυτα δικαιολογημενη!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 6 Νοε 2011 - 3:11 | |
| Θα συμφωνησω...ισως να ειναι και η μοναδικη φορα που οντως θα μπορουμε να αντεξουμε διχως καινουριο κεφαλαιο.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 11 Νοε 2011 - 17:27 | |
| Μαρακι ποτε να περιμενουμε το νεο κεφαλαιο....? | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 11 Νοε 2011 - 18:02 | |
| Όντως πότε θα έχουμε τη συνέχεια???? Πεθαίνω να μάθω την εξέλιξη της σχέσης τους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 11 Νοε 2011 - 21:10 | |
| Καλησπέρα κορίτσια... Ξέρω πως θα σας στεναχωρέσω αλλά δυστυχώς δεν θα έχουμε νέο κεφάλαιο αυτό το ΣΚ... Δεν έχω καταφέρει να γράψω ούτε μία λέξη μέσα στην εβδομάδα. Κάτι η αναμονή της Χαραυγής, κάτι τα προσωπικό - ψυχολογικά μου, κάτι το φορτωμένο πρόγραμμα μου δεν μου άφησαν περιθώρια. Είχα λίγο χρόνο αλλά δεν μπορούσα να καθίσω με τίποτα μπροστά στον υπολογιστή για να γράψω... Και ακριβώς επειδή θέλω ότι κάνω να είναι καλό, αντάξιο όλης της ιστορίας θα μου επιτρέψετε να επιστρέψω με νέο κεφάλαιο όταν ξαναβρώ τον εαυτό μου. Μην ανησυχείτε, δεν θα μου πάρει πάρα πολύ, λογικά καμία εβδομάδα μετά τη Χαραυγή. Έχω πολύ αγάπη και πάθος μέσα μου γι αυτή την ιστορία, θα την ολοκληρώσω όπως σας έχω υποσχεθεί και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εύχομαι σε όλους να απολαύσετε την πρεμιέρα και είμαι σίγουρη ότι όλοι θα είμαστε απασχολημένοι σε άλλα τόπικ αυτές τις μέρες. Τόσο που δεν θα καταλάβετε καν την απουσία του συνηθισμένου κεφαλαίου του ΣΚ. Πριν να το καταλάβετε θα έρθει το επόμενο κεφάλαιο. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και ζητώ συγνώμη αν σας απογοητεύω αλλά η συγγραφή είναι θέμα διάθεσης, συναισθημάτων, ισορροπίας και πειθαρχίας. Αυτές τις ημέρες με εγκατέλειψαν όλα αλλά θέλω να πιστεύω ότι είμαι δικαιολογημένη. Φιλιά σε όλους. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 11 Νοε 2011 - 21:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 11 Νοε 2011 - 21:25 | |
| δεν υπαρχει κανενα προβλημα, θα περιμενουμε με αγωνια το επομενο κεφαλαιο !!!!!!με την ησυχια σου.. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 11 Νοε 2011 - 21:27 | |
| Μαιρη μου εφοσον δεν προλαβες ειναι οκ. Ξερουμε ολοι πολυ καλα πως ειναι να εισαι πιεσμενος, και πρωτη απ ολους σε καταλαβαινω εγω. Μην ανησυχεις, παρε το χρονο σου, και εμεις θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Σε λιγο θα επιστρεψω με ποστ γιγαντιαιο, για τα δυο τελευταια κεφαλαια, που δεν σχολιασα λογω υποχρεωσεων. -μην φοβασαι δεν σταματησα να διαβαζω και να αγαπω την ιστορια..απλα ελλειψη χρονου...- | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 12 Νοε 2011 - 1:35 | |
| Δεν πειραζει Μαιρη μου...θα περιμενουμε οσο χρειαστει...παρε τον χρονο σου...στο κατω κατω εχεις κι εσυ το δικαιωμα να απολαυσεις αυτες τις μερες προ χαραυγης οσο κι εμεις...Οποτε εισαι ετοιμη...εμεις εδω θα μαστε... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|