Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 10 Ιουλ 2011 - 12:42

πραγματικα ηταν ενα απο τα ομορα , απο τα πιο υπεροχα κεφαλαια που εχω διαβασει .. πραγματικα συγκινηθηκα και μου άφησε μια τοσο γλυκια αισθηση .. συγχαρητηρια ηταν απλα υπεροχο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 10 Ιουλ 2011 - 20:46

Ακομη ενα υπεροχο κεφαλαιο..Περιττο να πω πως για ακομη μια φορα δακρυσα....Δεν το πιστευω πως το 1920 φτανει στο τελος τους...δεν ξερω καν αν ειμαι ετοιμη να πω αντιο.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 206202
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουλ 2011 - 1:51

Εκπληκτικο κεφαλαιο!!!!!!!Συγκινηθηκα και εκλαψα αρκετα... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 206202 Δεν θελω ουτε εγω να τελειωσει αλλα...ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 773164
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουλ 2011 - 2:04

αχ ηταν ενα υπεροχο συγκλονιστικο και τοσο συγκινητικο κεφαλαιο....εκλαιγα απο την αρχη μεχρι το τελος απο χαρα και απο συγκινηση ουτε εγω νομιζω οτι ειμαι ετοιμη να πω αντιο....πως να πεις αντιο μου φαινεται οτι τελειωσε τοσο συντομα ειναι μια υπεροχη ιστορια οπως και το ΣΣΣ ειναι δυσκολο να τα αποχαιρετησουμε ολοι μας και φανταζομαι πιο πολυ η συγγραφεας που εχει δεθει με τους ηρωες πιο πολυ απο ολους.....χαρηκα που ολα πηγαν καλα με την εγκυμοσυνη της μπελλα αν και ανησυχησα λιγο σε καποιο σημειο οσο για το οτι η μπελλα ειναι ξανα εγκυος ειναι υπεροχο νεο και να πω την αληθεια το σκεφτομουνα οτι θα ηταν ωραιο να ξανα γινει....ηταν απολαυστικο για ακομα μια φορα περιμενουμε με αγωνια το επομενο και τελευταιο κεφαλαιο... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 206202 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 98735
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουλ 2011 - 10:02

Ένα εξαιρετικό κεφάλαιο λίγο πριν το τέλος.Γεμάτο από συναισθήματα....χαρά.πόνο,αγωνιά.ανακούφιση.θαλπωρή!!
Τα βιώσαμε όλα πολύ έντονα μέσα από τα μάτια του Έντουαρντ.Κάθε πόνος της Μπελλα ήταν και δικός μας.Οι σκηνές της γέννας ήταν απερίγραπτες...μας μετέφεραν όλο τον πόνο και την αγωνία χωρίς όμως να μας τρομάξουν.Όσο για τον Εντουαρντ και την άνευ ορων αγάπη του τα λόγια είναι περιττά!Αγαπά δυνατά,παθιασμένα και αμετάκλητα την γυναίκα του.Ένας άντρας που θα πρόσφερε σιγουριά σε κάθε γυναίκα!!
Η σκηνή που ξεχνάει την ιδιότητα του γιατρού και είναι πλέον ένας απλός άντρας που το μόνο που τον νοιάζει είναι να μειώσει τον πόνο της γυναίκας του τα λέει όλα.
Μου άρεσε και ο τρόπος που επέλεξες να κλείσεις το κεφάλαιο με την δεύτερη εγκυμοσύνη να έχει πάρει τον δρόμο της και όλες τις αναμνήσεις τους να μας κατακλύζουν.
Πραγματικά μπράβο για άλλη μια φορά.
Αν γυρίσω πίσω και σκεφτώ όλη την ιστορία απο την αρχή θα διαπιστώσω ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κενό μέσα μου από όλη αυτή την ιστορία.Μας έχεις γεμίσει απόλυτα,Περιμένω μόνο με ανάμεικτα συναισθήματα το τέλος. kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιουλ 2011 - 18:42

Αχ κορίτσια, σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 34442

Αυτή η ιστορία αγαπήθηκε πολύ από εσάς αλλά και από εμένα την ίδια. Πήρε μόνη της σάρκα και οστά, οι χαρακτήρες με οδηγούσαν γιατί είχαν να πουν πολλά περισσότερα απ' όσα κι εγώ πίστευα. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 691775

Έχω ξεκινήσει ήδη το επόμενο κεφάλαιο και πάει καλά. Wink Λυπάμαι που είναι το τελευταίο κεφάλαιο αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Σαν ιστορία έφτασε στο τέλος της και πρέπει να το κάνω για να προχωρήσω και με άλλα πράγματα.

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι αυτό που είπε η Βάσω, να μην υπάρχουν 'κενά' στην ιστορία και νιώθω πως έχω καλύψει σχεδόν τα πάντα. Θα ήθελα τώρα που θα τελειώσει να την ξαναδιαβάσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος και να είναι άρτια και ολοκληρωμένη, να αφήνει μόνο μία γλυκιά αίσθηση σε όποιον τη διαβάζει. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 616544
http://www.jokastia.blogspot.com
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 16 Ιουλ 2011 - 17:33

τελειωσε το 1920??? WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 206202

τι ωραιο τελος όμως!!!!

Το ξερω οτι πεταγομαι λιγο ασχετη τωρα αλλά...... μενω εκτός Αθηνας και αναρωτιόμουν πότε θα έρθει κατα δω το ΣΣΣ. Αν καταλαβα απο την εκδοτικη, πρεπει πρωτα να πουληθουν τα πρώτα αντιτυπα και μετα???
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ 2011 - 1:32

Εμ... Μαρίνα μου αν δεν κάνω λάθος δεν τελείωσε ακόμα το 1920!

Έχει ακόμα ένα κεφάλαιο και τον επίλογο αν θυμάμαι σωστά....! Smile
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ 2011 - 1:51

Τι να σου πω....? Εγω διαβασα αυτο

Αυτό ήταν το τελευταίο καλοκαίρι του 1920. Σύντομα θα ξεκινούσε η επόμενη δεκαετία και ο χρόνος περνούσε πολύ γρήγορα, έμοιαζε να ξεγλιστρά σαν το νερό μέσα από τις χούφτες μου. Δεν μπορούσα να γνωρίζω τι μας περίμενε, δεν μπορούσα να προβλέψω το μέλλον. Αλλά κάτι μέσα μου, μου έλεγε πως θα ήταν όμορφο. Όμορφο, δροσερό και αθώο όπως η γυναίκα που είχα δίπλα μου. Η γυναίκα μου, η αγαπημένη μου, ο άνθρωπος μου. Η Μπέλλα.

που ηταν ο επιλογος του τελευταιου κεφαλαιου και φανταστηκα οτι ειναι το τελευταιο κεφαλαιο. Ισως και να υπάρχει αλλο ενα μικρο σαν επιλογος....
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ 2011 - 15:42

Γεια σου Μαρια !!!!!!!!!Αρχικα συγχαρητηρια για το βιβλιο σου!!!!!!!!!

διαβασα το προτελευταιο κεφαλαιο του 1920 και ειμαι πολυ συγκινημενη ηταν υπεροχο!!!!!!!
υπηρχε μια γλυκια νοσταλγια στην στμοσφαιρα μου αρεσε παρα πολυ!!!!!!!
ειδικα στο τελος με τα γεγονοτα του παρελθοντος.......μπραβο!!!!!!!!!προβλεπω δακρυβρεχτο επιλογο!!!!
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ 2011 - 19:47

Lizzy Cullen έγραψε:
Τι να σου πω....? Εγω διαβασα αυτο

Αυτό ήταν το τελευταίο καλοκαίρι του 1920. Σύντομα θα ξεκινούσε η επόμενη δεκαετία και ο χρόνος περνούσε πολύ γρήγορα, έμοιαζε να ξεγλιστρά σαν το νερό μέσα από τις χούφτες μου. Δεν μπορούσα να γνωρίζω τι μας περίμενε, δεν μπορούσα να προβλέψω το μέλλον. Αλλά κάτι μέσα μου, μου έλεγε πως θα ήταν όμορφο. Όμορφο, δροσερό και αθώο όπως η γυναίκα που είχα δίπλα μου. Η γυναίκα μου, η αγαπημένη μου, ο άνθρωπος μου. Η Μπέλλα.

που ηταν ο επιλογος του τελευταιου κεφαλαιου και φανταστηκα οτι ειναι το τελευταιο κεφαλαιο. Ισως και να υπάρχει αλλο ενα μικρο σαν επιλογος....

Koiτα... από ότι ξέρω θα υπάρξει άλλο ένα κανονικό κεφάλαιο και μετά ένας επίλογος...
Αυτά.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 18 Ιουλ 2011 - 19:59

Καλησπέρα!

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω στα σχόλια σας αλλά ήμουν εκτός Αθηνών το ΣΚ... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 616544
και δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ.

Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω όλους εσάς που δίνετε τις ευχές σας για το βιβλίο μου. Να σας ενημερώσω πως το βιβλίο δεν κυκλοφορεί προς το παρόν στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για μία περιορισμένη - προσωπική - αυτοέκδοση! Υπάρχουν πολλά σχέδια και συζητήσεις σε σχέση με το μέλλον του ΣΣΣ από εδώ και πέρα. Για ότι σχετικά θα σας ενημερώσω όταν έχω κάτι να σας πω.

Τώρα, το 1920 έχει ακόμα ένα κεφάλαιο (το οποίο έχω ξεκινήσει ήδη να γράφω) και έναν επίλογο. Αν διαβάσετε τα προηγούμενα ποστ θα δείτε ότι το αναφέρω πολλές φορές. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 906998
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 2:51

Α οκαυ. Απλώς νομιζα οτι θα τελειωσει καπως ετσι.... επειδη υπάρχει η φραση "αυτο ηταν το τελευταιο καλοκαιρι του 1920". Να μου πεις υπάρχει και φθινοπωρο και χειμωνας.....Smile

Και οσο για το ΣΣΣ..... αναμενουμε σχετικη ενημερωση WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 6512
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 10:56

Βασικά υπάρχει ένα μικρό λαθάκι στην πρόταση ούτως ή άλλως... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 876749 Θα έπρεπε να λέει ότι αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι της δεκαετίας του 20! Λες και έχει περισσότερα καλοκαίρια από ένα μία χρονιά! Θα το αλλάξω προσεχώς!

Ένα κεφάλαιο ακόμα, το οποίο δεν θα αργήσει πολύ και μετά επίλογος! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 906998
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 17:15

Ναι στην αρχη ψιλομπερδευτηκα αλλα ξαναδιαβασα την προταση και καταλαβα οτι εννουσες την δεκαετια και την χρονια...... Περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο!!!! boogie
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 20:20

Καλησπέρα σας!

Μόλις ανέβασα το τελευταίο κεφάλαιο του 1920. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 206202

http://jokastia.blogspot.com/2011/07/28.html

Σύντομα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας το αργότερο, θα ακολουθήσει και ο επίλογος. Θέλω να δω πως θα σας φανεί αυτό το κεφάλαιο, έχει ορισμένες εκπλήξεις! Razz

Περιμένω όπως πάντα με ανυπομονησία τα σχόλια σας! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 6512
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 21:18

ο κριστιαν με την ελιζαμπεθ , φαινεται πολυ δυνατος ερωτας και ο κριστιαν ειναι που ωριμος ,, μπραβο του , δεν μπορω να μην δικαιολογησω τον εντουαρτ αλλα η αγαπη πανω απο ολα ... κανανε κι αλλο παιδακι , τι ωραια .......... ειλικρεινα η μπελλα βαζει τις ισσοροπιες........εξαιρετικη δουλεια για χιλιοστη φορα.....
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 21:30

το τελευταιο κεφαλαιο του 1920....για να πω την αληθεια δε θελω να τελειωσει αλλα ετσι γινεται παντα....

τι μπορω να πω μαιρη μου γιαυτο το κεφαλαιο????υπεροχο,γλυκο μα πανω απο ολα με πολυ αγαπη αλλα και με εντασεις...

νομιζω ειναι φυσιολογικο οταν δυο παιδια δεν εχουν συγγενεια και εχουν μεγαλωσει στο ιδιο σπιτι να αναπτυχθουν τετοια συναισθηματα..απο την αλλη καταλαβαινεις τον εντουαρτ που το θεωρει ασχημο...
Αυτο που παντα οι γονεις οταν τους λες για αυτους σου λενε <αλλο εμεις>ειναι ανεπαναληπτο....

πραγματικα συγκινηθηκα με αυτο το κεφαλαιο... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 206202 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 206202

οταν θα βαλεις και τον επιλογο θα κατσω μια μερα και θα την διαβασω ολοκληρη την ιστορια απο την αρχη...για να δουμε με αυτο τον τροπο πως εξελισσεται ενας ανθρωπος...
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 21:39

Ανατρεπτικό και πολύ πολύ ρομαντικό... κι άλλος έρωτας στο προσκήνιο. Ο Έντουαρντ θυμωμένος είναι τέλειος!
Είναι η τελευταία ιστορία σου; Την επόμενη θα την περιμένουμς σε βιβλίο;
Σκέψου να μας κάνεις πού και πού ''δωράκια'' με μερικά στιγμιότυπα της ζωής τους στο μέλλον...έτσι, για να ''ξεσκάς'' λίγο από τη νέα σου ιστορία και εμείς να το ευχαριστιόμαστε...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 21:45

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 34442

Όχι δεν είναι αυτή η τελευταία ιστορία μου! Wink Υπάρχει και το Desire Blossom που μου έχει λείψει πολύ και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει ιδιαίτερα η συνέχεια. Το έχω κρατήσει για να το γράφω παράλληλα με το βιβλίο μου. Πάντα χρειάζεται ένα fanfic, μία ιστορία να μοιράζεσαι. Με ξεκουράζει και μου κάνει καλό η ερασιτεχνική γραφή πέρα από τα σχέδια που έχω.

Όσον αφορά τα outtakes δεν ξεχνάω ότι σας χρωστάω ακόμα ένα για το ΣΣΣ το οποίο πιστέψτε με θα το γράψω όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Και για το 1920 νομίζω ότι θα γράψω ένα outtake γύρω στα Χριστούγεννα που θα έχει και λίγη Κάντυ μέσα. Wink

Αν βέβαια μου προκύψει να θέλω να γράψω κι άλλα outtake ή έστω και μία one shot ιστορία σίγουρα θα το κάνω και τίποτα δεν θα με σταματήσει. Να είμαστε καλά και από έμπνευση άλλο τίποτα! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 906998

Μείνετε συντονισμένες. Μέχρι την Παρασκευή το αργότερο έρχεται ο επίλογος για να πέσει η αυλαία. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 206202
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 21:51

Εκπληκτικο το τελευταιο κεφαλαιο!!!Ειναι πολυ ρομαντικο που ο Κριστιαν και η Ελιζαμπεθ αγαπιουνται,και ας διαφωνει ο Edward...Μου αρεσε παρα πολυ ο που Edward και η Bella εχτισαν μια τοσο μεγαλη οικογενεια...!Ηταν πραγματικα ανατρεπτικο το κεφαλαιο...!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 22:01

cry όλα τα ωραια καποια στιγμη ερχονται στο τελος τους. Δεν πειραζει ομως γιατι απο αυτην την ιστορια πηραμε παρα πολλά. Καταρχην φαινεται ξεκαθαρα πως η αγάπη αλλαζει δραστικα τους ανθρωπους. Η αγάπη του Εντουαρντ για την Μπέλλα τον αλλαξε. Και τον αλλαξε πολυ. Και τωρα στο τελευταιο αυτο κεφάλαιο είδαμε ότι η αγάπη που έχει ο Εντουαρντ για τα παιδιά του τον έκανε να αλλαξει ακομα πιο πολυ. Σε μια στιγμη αναρωτηθηκα αν ηταν ο ιδιος Εντουαρντ. Ηταν τοσο αυταρχικος και σκληρος με τα παιδια.

Μακαρι να σου ερθει εμπνευση για καποιο outtake καποια στιγμη!! Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 22:27

απίστευτη εξέλιξη αλλά τόσο τρυφερή... ο τρόπος που την προστάτεψε με το βλέμμα του και την κίνηση του μου θύμισε τόσο πολύ εκείνους όταν ήταν αρραβωνιασμένοι και τρελοί ο ένας για τον άλλον... τα λόγια της ΜΠ μας ήταν πραγματικά...
Σπόιλερ:
ποιος μπορεί να πάει κόντρα στον άνεμο... κανείς.

σαν ζευγάρι είναι ότι ελπίζει ο καθένας μας να γευτεί σε αυτήν την ζωή δίπλα στον σύντροφο του και χαίρομαι πάρα πολύ που σε όλη την ιστορία η ανατροπές βασιζόντουσαν σε φυσικές εξελίξεις.

ένιωσα το δάκρυ μου και τους λυγμούς μου πολλές φορές να με πνίγουν βλέποντας πολλά στοιχεία τους να ταυτίζονται με την ζωή μου μέσα απο τις καταστάσεις τους ... κυρίως στο θέμα του παιδιού και ένας λόγος που δεν έκανα πιο νωρίς σχόλια ήταν ακριβός αυτός... τα λόγια δεν μπορούσαν να περιγράψουν τα ανεπανάληπτα συναισθήματα που μου δημιουργούσε αυτή η ιστορία και πραγματικά θα μου λείψει... και χαίρομαι που το τέλος της με γεμίζει και μου αφήνει μια γλυκιά γεύση ευτυχίας και αρμονίας.

περιμένω με αγωνία τον επίλογο.
Μαράκι μου όσα συγχαρητήρια και να σου δώσω νιώθω ότι είναι λίγα... κεντάς καρδιά μου και μας κάνεις να ανυπομονούμε για περισσότερα.
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 34442 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 98735 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 34442 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 201917
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ 2011 - 23:17

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 34442 Ξέρω πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είσαι και πόσα έχεις περάσει. Ας το καλό με κάνετε να κλαίω, είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά τον τελευταίο καιρό και ήρθε κι έδεσε το γλυκό! cry

Ελπίζω να σας αρέσει ο επίλογος όσο και η υπόλοιπη ιστορία. Πραγματικά θέλω όσοι τη διαβάζουν από την αρχή ως το τέλος να έχουν ένα χαμόγελο στα χείλη και να τους αφήνει μία αίσθηση γλύκας. Νομίζω ότι κι εγώ θα πρέπει να τη διαβάσω μία φορά ολόκληρη! Και για την ιστορία, εντελώς ενημερωτικά το 1920 αυτή τη στιγμή, χωρίς τον επίλογο είναι 722 σελίδες word! Shocked
Είναι η μεγαλύτερη ιστορία που έγραψα ποτέ! Τυχαίο; Δεν νομίζω! Wink
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 20 Ιουλ 2011 - 1:56

αχ τι γλυκο κεφαλαιο ηταν αυτο και φυσικα γεματο εκπληξεις και ανατροπες...ο κριστιαν και η ελισαμπεζ ζευγαρι και μαλιστα αγαπιουνται πολυ βλεπω...τι συγκινητικο και πολυ τρυφερο η αληθεια ειναι οτι μου θυμισαν πολυ την μπελλα και τον εντουαρντ...οσο για το καινουργιο μωρο χαιρομαι παρα πολυ που η οικογενεια τους μεγαλωνει και φαινονται πολυ αγαπημενοι....καλα οσο για την μπελλα ειναι τρομερα καπατσα ειχε δεν ειχε με τον τροπο της παλι τουμπαρε τον εντουαρντ...αλλα και εκεινος τι γλυκος που ειναι παντα ποτε δεν της χαλαει χατιρι την προσεχει την φροντιζει πραγματικα αυτος ο ηρωας ειναι εκπληκτικος....γενικα ολο το κεφαλαιο μου εφερε μια συγκινηση δεν θελω να τελειωσει αυτη η ιστορια αλλα ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν...συγχαρητηρια για αλλη μια φορα με τετοια εμπνευση και τροπο γραφης πιστευω οτι δεν θα σταματησουμε ποτε να στο λεμε....

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: