Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 22 Οκτ 2011 - 22:14

Εχω σοκαριστει με αυτο το κεφαλαιο... faint Ηταν σιγουρα ενα απο τα καλυτερα κεφαλαια μεχρι τωρα...
Αρχικα δεν περιμενα με τιποτα οτι ο Εντουαρντ θα ελεγε στη Μπελλα πως την αγαπαει...Και ναι,ποιος ο Εντουαρντ Καλεν αγαπησε...!Αφου το παραδεχτηκε στον εαυτο του αλλα και στη Μπελλα δεν θελω τιποτα αλλο...Και εκει που ηταν ετοιμη να "παραδωθει" και εκεινη ο Εντ το χαλασε...Τι το ηθελε και το ειππε... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 592681 Δεν ξερω αν δικαιολογω τη συμπεριφορα τους...Απο τη μια ο Εντουαρντ αμυνθηκε με τον κλασικο τροπο και απο την αλλη η Μπελλαθυμωσε παρα μα παρα πολυ...Ναι μεν εχει δικιο αλλα ισως επρεπε να κατσει και να τον ακουσει...Πραγματικα με αυτους τους χαρακτηρες δεν μπορω να βγαλω ακρη...σηκωνω τα χερια μου ψηλα...
Ελπιζω να μην επαθε κατι σοβαρο ο Εντουαρντ... Sad Δεν επρεπε να βγει και να οδηγησει στην κατασταση που ηταν... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 773164
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 201917 ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΤΙΚΟ κεφαλαιο...! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 31995 Εχω απιστευτη αγωνια για το επομενο...!

Σεναριο? Σε αυτη την ιστορια οτι και να σκεφτω βγαινω λαθος... giggle Παντως πιστευω οτι η Μπελλα ειναι εγκυος...Απο εκει και περα σκεφτομαι πολλα αλλα δεν νομιζω να πεφτω μεσα...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ 2011 - 12:41

Ωραία τα σενάρια σας αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν σκοπεύω να τους βασανίσω πολύ από εδώ και πέρα. Η συνέχεια θα έχει αγάπη, την βαθιά και ειλικρινή αγάπη που έπρεπε να έχουν βρει τη δύναμη να εξομολογηθούν και να προχωρήσουν με γνώμονα αυτή. Απαλλαγμένοι πια από τα αρνητικά συναισθήματα και έχοντας απόλυτα κατανοήσει ο καθένας ξεχωριστά τα λάθη του θα κάνουν την υπέρβαση.

Ίσως να είναι κλισέ και προβλεπόμενο, ίσως να είμαι πολύ ρομαντική αλλά θέλω να δούμε τις καλές τους στιγμές, θέλω να σταματήσουν να βασανίζονται. Σε κάθε ιστορία θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλές συνέχειες και ανατροπές αλλά από ένα σημείο και μετά πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν μου αρέσει να τραβάω από τα μαλλιά τις καταστάσεις.

Πιστεύω ότι η εξέλιξη θα ικανοποιήσει τους ρομαντικούς και θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες μας να έχει το ζευγάρι μας μία ευκαιρία στην ευτυχία. Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ 2011 - 13:06

Τετοια θελω να ακουω Μαρακι...μου εχεις υποσχεθει μια σκηνη και την περιμενω πως και πως...Επιτελους θα τους δουμε να χαμογελουν πραγματικα και να μην κρυβουν αυτα που νιωθουν....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ 2011 - 17:33

Μαρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! αρκετά βασανίστηκαν τα παιδιά...! (Εγώ είμαι από τους ρομαντικούς όπως όλοι καταλάβατε).... και θέλω πολύ να διαβάσω ευχάριστες στιγμές που θα περάσουν μαζί αλλά πιο πολύ την επανασύνδεση! Να πει και αυτή η άτιμη η Μπέλλα τα συναισθήματα της στον κ. Κάλλεν που από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε!
ανυπομονώ για το επόμενο Σ/Κ!!!! Πολλά μπράβο Μαίρη!!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 201917
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ 2011 - 19:05

Πραγματικα πεθαινω να τους δω μαζι...τοσο καιρο τους βλεπαμε στα μαχαιρια...θα ειναι πραγματικα υπεροχο να τους δουμε να ειναι απλως ο ενας με τον αλλο διχως τπτ να τους κραταει χωρια....
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
Αριθμός μηνυμάτων : 11602
Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ 2011 - 19:12

WhiteQueen έγραψε:
θέλω να σταματήσουν να βασανίζονται
να το δω και να μην το πιστεύω! :shock WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 274215
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ 2011 - 19:13

Τι αλλο τους εμεινε να παθουν...? lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ 2011 - 23:33

Θυμάμαι πολύ καλά ποια σκηνή σου χρωστάω Εύη, δεν το έχω ξεχάσει και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι θα δεις αυτή τη σκηνή καθώς και άλλες αντίστοιχες πολλές! Έχουν πολλά να πουν οι δυό τους, να εξομολογηθούν, να μιλήσουν, να παραδεχτούν τα λάθη τους, να συγχωρέσουν ο ένας τον άλλο να αγαπηθούν! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 616544

Αλλά μέχρι τότε έχουμε λίγο καιρό ακόμα. Ας μην ξεχνάμε σε τι σημείο τους αφήσαμε. Το επόμενο κεφάλαιο είναι όλο Bella POV, έχω γράψει ελάχιστα πράγματα αλλά πιστεύω ότι το ΣΚ θα είναι έτοιμο.

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 23 Οκτ 2011 - 23:46

Σε εμπιστευομαι απολυτα....επιτελους φτασαμε στο σημειο που περιμεναμε τοσο καιρο.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 616544 Χαιρομαι που ειμαι ολο απο την πλευρα της Μπελλα...μετα απο την τοση απελπισια του Εντουαρντ ειναι αναγκαιο να δουμε το ποσο αναγκη τον εχει και η ιδια...και να το συνειδητοποιει με το πιο σκληρο τροπο.Ο Εντουαρντ το ηξερε παντα μιας και δεν ειχε τιποτα αλλο περα απο την ιδια...με οποιον αρρωστημενο τροπο ηταν δικη του και οταν νιωθει πως την εχασε χανει τον ελεγχο...τωρα η Μπελλα πρεπει να μαζεψει τα κομματια και να ερθει αντιμετωπη με τις συνεπειες.....
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 24 Οκτ 2011 - 0:24

Μαρια συνχαρητηρια και απο εμενα..οντως φτασαμε στο σημειο που μας καιει!!
Ειληκρινα μου εχει λειψει πολυ ενα κεφαλαιο με πολλες εξομολογησεις συναισθηματων απο τα χερακια σου και ειμαι σιγουρη οτι για ακομα μια φορα δεν θα μας απογοητευσεις και οτι θα δωσεις απλοχερα χαρα και σε εμας τις ρομαντικες!!!Ειμαι σιγουρη οτι ερχονται οι στιγμες της φοβερης κορυφωσης του D.B.!!! kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 24 Οκτ 2011 - 18:07

Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 876749

Πιστεύω ότι θα τα έχει όλα μέσα, εξομολογήσεις, συναισθήματα, συντροφικότητα, αγάπη, αγωνία κ.τ.λ. Wink
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 24 Οκτ 2011 - 19:02

Πρέπει να ομολογήσω ότι διάβασα το κεφάλαιο από τη στιγμή που μου ήρθε ειδοποίηση πως δημοσιεύτηκε.Ο λόγος που καθυστέρησα 3 ημέρες για να γράψω τα σχόλια μου ήταν πολύ απλά γιατί ακόμα δεν ξέρω τι να γράψω.Νιώθω ωστόσο την ανάγκη να προσπαθήσω για να έχεις κι εσύ Μαίρη μου τη δική μου άποψη επάνω στο κεφάλαιο.

Βρίσκω ορθή την απόφαση της Μπέλλα να φύγει απο το ξενοδοχείο και να επιστρέψει πίσω μόνη της.Ψυχικά εκτός απο κούραση νιώθει και μια ντροπή,άκουσε απο τον Έντουαρντ κάτι που απευχόταν και σίγουρα ποτέ δεν περίμενε ενώ ταυτόχρονα ένιωσε την καρδιά της να μουδιάζει.Αν και δεν της αρέσει αυτή η κατάσταση μένει άπραγη γιατί απλούστατα δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.Απορρίπτει κάθε επαφή με τον ¶ντριαν και σκέφτεται να επισκεφτεί την οικογένειά της.Ίσως εκεί αποσπάσει την προσοχή της μέσα από την οικογενειακή θαλπωρή,καταφέρει να ξεχάσει ή τουλάχιστον να ηρεμήσει και να ξεδιαλύνει την κατάσταση.

Η Μπρι είναι η καλύτερη φίλη,το πιο γερό στήριγμα,ο ιδανικότερος άνθρωπος για να δώσει συμβουλές.Ο Τζάσπερ είναι επίσης σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων-φίλων με το μικρό ελαττωματάκι του ψέματος αλλά είναι απόλυτα δικαιολογημένος.Αυτοί οι δυο λοιπόν-ο καθένας απο την πλευρά του-προσπαθούν να φτιάξουν μια πραγματική σχέση ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο με συμβουλές,με την παραδοχή της αλήθειας αλλά κυρίως(όπως έκανε η Μπρι)παίρνοντας ενεργά μέρος στις εξελίξεις.Κίνηση σαχ στο σκάκι της ιστορίας μας με τη συνάντηση Μπρι-Έντουαρντ.Δεν είναι εύκολο πράγμα να πλέκεις ιστούς καλής θέλησης πίσω από την πλάτη της καλύτερής σου φίλης.Την παραδέχομαι πάντως!Ξεκαθάρισε τα πράγματα για την ληστεία και τον πραγματικό σκοπό και εμμέσως πλην σαφώς πέταξε έναν υπαινιγμό περί έρωτα και αγάπης απο την πλευρά της Μπέλλα.

Στο σπίτι του καθένας γίνεται άλλος άνθρωπος,ακόμα και ο Έντουαρντ.Κάλεσε την Μπέλλα για μια προσπάθεια "επανασύνδεσης" και φαινόταν ο ιδανικός άντρας.¶νετος και ταυτόχρονα αμήχανος,νοικοκύρης και εργένης,φιλόξενος και....πάρα πολύ φιλόξενος.Για εμένα η πιο όμορφη σκηνή έρωτα.Με τα θεόρατα τζάμια,το τζάκι και τη βρόχη(γιατί τις αστραπές πού τις παςWink.Και τον μαύρο καναπέ. Τόσο όμορφα και ειλικρινή λόγια.Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι,τι να πω;Οι χαρακτήρες μιλούν από μόνοι τους.Ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ διαβάζοντας ταυτόχρονα το κεφάλαιο για δεύτερη φορά.Δε μου συμβαίνει συχνά να νιώθω ακριβώς το ίδιο με αυτό που διαβάζω αλλά αυτή τη φορά το αισθάνθηκα ξεκάθαρα.Τον πόνο,το αδιέξοδο,την απογοήτευση...μη σου πω και τις λαμαρίνες να γίνονται σμπαράλια και ακουστώ υπερβολική.

Πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου γράφοντας για αυτό το κεφάλαιο.Η πετσέτα της κουζίνας είναι έτοιμη για το μπαούλο-συγγνώμη αλλά δε βγαίνει παραπάνω κείμενο.Είναι αδύνατον!Να 'σαι καλά να μας γράφεις κι άλλα.

Όσο για την καραμέλα με τα σενάρια προσεχώς...Θυμάμαι τότε που έβλεπε "Λάμψη" και "Καλημέρα Ζωή" με τη γιαγιά μου που μου έλεγε πως όλα αυτά είναι βγαλμένα απο τη ζωή ενώ ταυτόχρονα έπλεκε(ωραίες εποχές)πως κρατούσαν τον τραυματία σε κατάσταση κόμματος για κανένα μήνα για να υπάρχει αγωνία και σασπένς.Πού τον έχανες πού τον έβρισκες πάνω στο κρεβατάκι του νοσοκομείου ήταν(και ποτέ δωμάτιο δεν τους άλλαζαν,30 ασθενείς και αυτοί περνούσαν μια ζωή από τον ίδιο θάλαμο).Να περάσει ένα χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο(κατά προτίμηση όχι σε αυτό του Φώσκολου)αλλά να μην το παρακάνουμε.Περιμένω την αντίδραση της ¶λις όταν μάθει για τον αδερφό της που του κρατάει μούτρα.Πάντως το ενδεχόμενο της αμνησίας που πήρε το μάτι μου πιο πάνω μου αρέσει κι εμένα.Θα πέθαινα να δω έναν Έντουαρντ λίγο χάι και στον κόσμο του υπό αμνησία.
Μου λείπει η αριστοκρατική-αχαρακτήριστη-μ#@!*@α γιαγία Ιβάσκοβ.Μην μας την στερείς πολύ!Φιλάκια! kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 24 Οκτ 2011 - 20:10

Αυτό με την αμνησία είναι πραγματικά μία ωραία εκδοχή και δεν σας κρύβω ότι δεν το είχα σκεφτεί και όταν το ανέφερε κάποιος από εσάς ενθουσιάστηκα. Αλλά δεν μου αρέσει να αλλάζω γνώμη ξαφνικά ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που θα επηρεάσει ολοκληρωτικά την εξέλιξη της ιστορίας και την πλοκή. Γι' αυτό θα μείνω πιστή στην αρχική μου απόφαση.

¶λλωστε όπως είπα και παραπάνω δεν θέλω να τους βασανίσω άλλο με μυστικά και κρυφτό. Από εδώ και πέρα θέλω όλα να είναι ξεκάθαρα, κρυστάλλινα και να βαδίσουν με γνώμονα την αγάπη τους.

Όσο για το νοσοκομείο και τον Φώσκολο γέλασα πραγματικά Φαίη! lol! Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλες οι ιστορίες αυτού του είδους έχουν μέσα λίγο Φώσκολο, λίγη Μαρία της γειτονιάς, λίγο Ονούρ κ.τ.λ.! Razz Ειδικότερα όταν τις γράφει κάποιος σαν κι εμένα που είναι φαν του ρομάντζου. Δεν προσπαθώ να προβάλω κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι και από αυτό που πιστεύω, ούτε θα έγραφα ποτέ κάτι που δεν θα με εξέφραζε. Αν και δεν σκοπεύω να αφήσω τον Έντουαρντ στο νοσοκομείο για ένα μήνα με τη Μπέλλα δίπλα του να σέρνεται στα πατώματα.

Θα προσπαθήσω να δείξω τα πράγματα με βάση τους χαρακτήρες που έχω πλάσει μέχρι στιγμής και πως πιστεύω ότι αυτοί θα αντιδρούσαν και ελπίζω ότι το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 906998

BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 24 Οκτ 2011 - 20:26

Mαιρη μου αργησα να γραψω σχολια, διοτι θελησα να επεξεργαστω πολυ τις σκεψεις μου πανω στο κεφαλαιο αυτο...

Ηταν ενα μεγαλο πληγμα για μενα ψυχολογικα και πιστευω οτι η γνωμη μου αυτη εκφραζει τους περισσοτερους.

Πραγματικα οι ηρωες σε αυτο το κεφαλαιο οχι απλα ταλαιπωρηθηκαν, τσαλακωθηκαν, ξεγυμνωθηκαν, επιτεθηκαν, τραυματιστηκαν και κομματιαστηκαν εσωτερικα.

Αρχικα η Μπελλα, φευγει και αφηνει απλα ενα σημειωμα στον Εντουαρντ πιθανως επειδη δεν θελει να τον αντιμετωπισει ξανα, γιατι δεν εχει κατι αλλο να του πει, γιατι δεν θελει να κανει ενα ακομα πισωγυρισμα.

Ετσι καταφευγει στην πλαγια λυση, αυτη του εγγραφου, ψυχρου και απροσωπου σημειωματος.

Ειρωνεια, πικρα και περισσοτερο πονος εκφραζονται βαθυτατα απο το σημειωμα της αυτο.

Το οτι δεν θελει ουτε στον Αντριαν να μιλησει, δειχνει ποσο κουρασμενη ειναι απο την κατασταση αυτη, απο το διπλο παιχνιδι που ωθηθηκε να ακολουθησει, και απο τις πεπιεσμενες συγκυριες στις οποιες πορευεται. Γενικοτερα, θελει να φυγει απο αυτην την σχεση της, η οποια την καταπιεζει, και η οποια εχει βαλτωσει στην μονιμοτητα της, θελει να αποδρασει απο την επαφη και την παρανοικη σχεση αυτη που εχει με τον Εντουαρντ. Θελει να αποδρασει απο την πραγματικοτητα της, να σβησει τα παντα, να κλειστει στον εαυτο της, και να μην ανοιχτει σε κανεναν ουτε καν σε φιλικο επιπεδο.

Γι αυτο βλεπουμε και την Μπρι, να απορριπτεται, καθως η Μπελλα υψωνει ενα τειχος, οπως κανει αλλωστε παντα, οταν θελει να κλειστει στον εαυτο της, για να μην καταστρεψει και πληγωσει τους γυρω της, αλλα και για να μην πληγωνει τον εαυτο της ακομη περισσοτερο στην μνημη και στην θυμιση ολων οσων εζησε, ομορφων η ασχημων γεγονοτων.

Η Μπελλα αναζητα μια μικρη δοση αθωωτητας, μια μικρη αναλαμπη ηρεμιας, ενα μικρο καταφυγιο, και αυτο πιστευει οτι θα το βρει οταν απαλλαχθει απο ολα, σχεσεις, δουλεια, υποχρεωσεις φιλιες, ολα...

Γι αυτο θελει να κλεισει καθε ανοιχτο λογαριασμο, ως ενδειξη υπευθυνοτητας, και μετα να φυγει, να χαθει, να κανει ενα βημα προς την παιδικη της ηλικια, ενα βημα πισω στον τοπο στον οποιο μεγαλωσε, ενα βημα προς τους ανθρωπους που ποτε δεν την πληγωσαν, που θα εκανε τα παντα γι αυτους, που θα εκαναν τα παντα για εκεινη...ενα βημα προς την οικογενεια της.

Βεβαια, το πιο δυσκολο απ ολα ειναι να φυγει μακρια του...Να φυγει τωρα που παραδεχτηκε στον εαυτο της, αλλα και στην Μπρι, οτι τον αγαπαει...Νοιαζεται γι αυτον, η σχεση τους απο σαρκικη εχει περασει σε αλλο επιπεδο...και πλεον το αναγνωριζει και αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο και επιπονο...

Η ολη σκηνη με τον Τζασπερ και τον Εντουαρντ τωρα προμηνυει επανασυνδεση, μεταξυ των δυο παιδικων φιλων, αργοτερα βεβαια διοτι το θεμα ειναι ακομα νωπο...Η ατμοσφαιρα φυσικα μυριζει μπαρουτι ακομα, μιας και αποκαλυπτονται περεταιρω λεπτομερειες για τη σχεση της Αλις με τον Τζασπερ πραγμα που ως γνωστον και επομενο, εξοργιζει για ακομα μια φορα τον Εντουαρντ...

Για καλη μας τυχη ομως παραμενει στο υψος του, διοτι ανησυχει και για την Μπελλα πρωτιστως, αλλα και για τις υπονοιες που ισως ενδεχεται να εχει η Αλις, αλλα και δεν θελει να χασει την νεοδμητη πυλη επικοινωνιας του μαζι της...Ο Τζασπερ μην ξεχναμε οτι εχει τα μεσα να τους βαλει να μιλησουν πραγμα που πιστευω οτι θα παρακολουθησουμε παρακατω....

Οσον αφορα στο τηλεφωνημα της Μπρι στον Εντουαρντ αλλα και στη συναντηση τους, εχω να τονισω οτι η Μπρι ειναι αδερφικη φιλη της Μπελλα και δεν χανει ευκαιρια να την βοηθαει σε καθε τομεα. Απο τον επαγγελματικο, απο τον ερωτικο προσπαθει να την κανει να αισθανθει καλυτερα ψυχολογικα, προσπαθει με καθε τροπο να παρει μερος του βαρους που φερει και της πικρας που εχει λογω του οτι εχει πληγωθει σε μεγαλο βαθμο.

Εχει πληγωθει ο εγωισμος της, αλλα εχει πληγωθει περισσοτερο η καρδια της, που ειναι σαν εφηβης.Μιας εφηβης που πιστευει οτι ειναι ερωτευμενη με τον λαθος ανθρωπο...

Η συναντηση Μπρι και Εντουαρντ γινεται με απολυτη μυστικοπαθεια, και αυτο ειναι απολυτα φυσικο και επομενο μιας και κανεις απο τους δυο δεν θελει η Μπελλα να παρει ειδηση. Η Μπρι δεν θελει να καταλαβει η Μπελλα οτι ανακατευεται διοτι ειναι ηδη πληγωμενη, και δεν θελει να της προξενησει περεταιρω πονο η ανησυχιες, και φυσικα γνωριζει απο πρωτο χερι, οτι σε καμμια περιπτωση δεν θελει να την λυπηθει η να δειξει οικτο ο Εντουαρντ προς το μερος της. Φυσικα η ολη ιστορια με την μικρη Ρεινα, αγγιξε και τον κατα τα φαινομενα σκληρο Εντουαρντ, ο οποιος καταλαβε γιατι η Μπελλα αναγκαστηκε να διαπραξει ενα τοσο ανηθικο εγκλημα, μια κλοπη ενος αστρονομικου ποσου.

Φυσικα ομως δεν τα ηθελε για προσωπικη χρηση, αλλα για να σωσει καποιον που αγαπα οσο τιποτε. Την ανηψια της. Μια αθωα ψυχη. Ενα παιδι. Πραγμα που φυσικα θα εκανε οποιος δηποτε, συμπεριλαμβανομενου και του Εντουαρντ. Και η Μπρι τον φερνει προ εκπληξεως φυσικα, αλλα του παραθετει γεγονοτα που ουτε ο ιδιος δεν μπορει να πιστεψει. Καταλαβαινει οτι η Μπελλα δεν ειναι η επιπολαιη γυναικα που νομιζε, ουτε η πανουργα υπαρξη που πιστευε οτι ηταν.

Ηταν μια ευαισθητη κοπελα, που απλα νοιαζοταν για την οικογενεια της οσο θα νοιαζοταν και ο ιδιος!!!

Το οτι της τηλεφωνει αμεσως για να συζητησουν, φανερωνει μετανοια, κατανοηση και οτι θελει να διαλευκανθει το τοπιο μεταξυ τους...Ποσο ομως διαφορετικα ερχονται τα πραγματα...Η Μπελλα, μαχεται για να μην υποκυψει στο μαυρο, μαχεται για να μην υποκυψει στον Εντουαρντ αλλα τελικα και στις δυο περιπτωσεις βγαινει χαμενη.

Ετσι και φοραει μαυρα εσωρουχα, και πηγαινει στο σπιτι του. Αφου για δευτερη φορα, εκαναν ερωτα, οχι απλα σεξ, και ο Εντουαρντ της εξομολογηθηκε οτι την αγαπαει, εκεινη πραγματικα ηθελε να τον πιστεψει. Ηθελε να το ακουσει, να της το πει ξανα, χωρις το παθος της στιγμης...Να σιγουρευτει οτι ηταν αληθεια, οτι δεν ηταν ακομα ενα ψεμα του, οτι πραγματικα παλευε για εκεινη γιατι βαθια μεσα του μπορουσε να αγαπησει καποιον οσο αξιζε.

Ομως φυσικα η μοιρα -και η Μαιρη- ειχαν διαφορετικα σχεδια. Στο ακουσμα της ολης καταστασης, οτι εχει επιγνωση ολων οσων εχει κανει, οτι εχει μιλησει με την τσαρινα, οτι εκλεισε συμφωνια με αυτην, κυριολεκτικα ολες οι ομορφες στιγμες που περασε χανονται μονομιας. Την θεση τους παιρνει η πικρια και η δυσπιστια, ο εγωισμος και η απεχθεια.

Τον αγαπαει φυσικα και τον αγαπαει, αλλα μισει τον εαυτο της γι αυτο και μισει και αυτον για την κατασταση στην οποια την εχει φερει, στην απελπιστικη κατασταση αυτη. Στο σημειο που δεν μπορει πλεον ουτε τον εαυτο της να συγκροτησει ουτε τον ειρμο των σκεψεων της, ουτε φυσικα και τα λογια της.

Θελει να φυγει απο εκει, να φυγει μακρια του, να γλιτωσει απο τον πονο που νιωθει, να μουδιασει η καρδια και η ψυχη της αν ειναι δυνατον να μην νιωθει τιποτα. Ετσι αφηνει πισω την καρδια του, την μαυρη καρδια που της εχει χαρισει, πιστευοντας πως ποτε δεν την αγαπησε αληθινα, πως ποτε δεν νοιαστηκε γι αυτην , πως ηταν απλα ενα μερος του καταχθονιου σχεδιου του, ενα απλο πιονι που χρησιμοποιουσε οποτε του εκανε κεφι, ενα απλο σκευος ηδονης!!

Πικραμενη, σαστισμενη αλλα και βαθυτατα προδωμενη, φευγει βιαστικα μεσα στη νυχτα, με δακρυα στα ματια, χωρις να υπολογιζει τιποτα και κανεναν. Ουτε τοπο ουτε χωρο ουτε ανθρωπους. Μπαινει μεσα στο ταξι και κατευθυνεται προς το σπιτι, κλαιγοντας, και απαιτωντας απο την καρδια της να τον ξεχασει.

Σε μια παρομοια εξαθλιωτικη κατασταση βρισκεται και ο Εντουαρντ. Πινει, καπνιζει και προσπαθει να παρει πισω οσα ειπε και να σβησει οσα ασχημα ειπωθηκαν και κατεστρεψαν το αρχικα και φαινομενικα βραδυ επανασυνδεσης.

Ετσι σε μια στιγμη αλλοφρωσυνης, ξεχυνεται με το αυτοκινητο του στο δρομο, υπο την επηρρεια αλκοολ, χωρις να εχει το γνωθι σαυτον, και χανει καθε ελεγχο.Ψυχικο αλλα και σωματικο πραγμα που τον οδηγει στην αυτοκαταστροφη.

Σιγουρα ενα απο τα πιο συγκινητικα κεφαλαια που εχω διαβασει ποτε...

Δεν θελω να προβλεψω τι θα γινει, δεν μπορω ομως και να φανταστω να πεθαινει ο Εντουαρντ..σε καμμια περιπτωση δεν θελω να φυγει ετσι με τοσα αισθηματα ανειπωτα...

Πραγματικα εχω συγκλονιστει και οπως βλεπεις μαιρη μου θα μπορουσα να αναλυσω πολυ περισσοτερο τα πραγματα, απλα δεν εχω το ψυχικο σθενος να προχωρησω και να εμβαθυνω περεταιρω...

Ελπιζω απο το επομενο κεφαλαιο να ερθουν καλυτερες μερες...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 24 Οκτ 2011 - 21:14

Βασικά νομίζω Μαρία μου ότι αν ήθελα να βάλω μία περίληψη του κεφαλαίου μου θα έβαζα το ποστ σου. Όπως πάντα αναλύεις τα πάντα με λεπτομέρειες, από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω εγώ να πω τίποτα περισσότερο, τα είπατε όλα εσείς, έχετε εισπράξει όλα τα συναισθήματα αυτών των ανθρώπων. Τους έχετε αγαπήσει, τους έχετε κάνει δικούς σας και όλοι μαζί αγωνιούμε για τη συνέχεια της ιστορίας τους.

Έχω ξεκινήσει ήδη το επόμενο κεφάλαιο, τολμώ να πω ότι πάει καλά και παρόλο που φοβόμουν ότι θα μου ήταν δύσκολο να περιγράψω σωστά τις αντιδράσεις της Μπέλλα και τις εξελίξεις τελικά το αποτέλεσμα με ικανοποιεί.

Όπως είπα και πιο πάνω υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνεχίσει κανείς μία ιστορία, σενάρια ανεξάντλητα. ¶λλα είναι κλισέ, άλλα πιο απρόβλεπτα, άλλα μπορούν να κάνουν την ιστορία σαπουνόπερα, άλλα να μας νευριάσουν και άλλα να μας ενθουσιάσουν. Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός και σίγουρα είναι αδύνατον να ικανοποιηθούν όλοι.

Αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάνω ότι καλύτερο μπορώ και η παθιασμένη ανταπόκριση σας το δείχνει στον μέγιστο βαθμό! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 34442
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 26 Οκτ 2011 - 20:13

Το καθιερωμένο πλέον teaser:

http://jokastia.blogspot.com/2011/10/desire-blossom-teaser_26.html

Wink WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 26 Οκτ 2011 - 20:16

υπεροχο τραγουδι , το εχω ακουσει ισα με χιλιες φορες και παραπανω .. ειλικρεινα ειναι ενα κομματι που αντικατοπτριζει και τους δυο ,ανυπομονω να το διαβασω!!
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 26 Οκτ 2011 - 21:18

παρα πολυ ωραιο το τραγουδι.με υπονοουμενα που μας κανει να καθομαστε σε αναμενα καρβουνα.
τι εχουμε να δουμε παλι...
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 26 Οκτ 2011 - 22:34

υπεροχο θεικο κομματι δεν το συζητω ταιριαζει γαντι και στους δυο και περιμενουμε με ανυπομονησια να δουμε τι θα γινει...
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 27 Οκτ 2011 - 1:25

Ποιο ταιριαστο κομματι δεν θα μπορουσες να βαλεις...αντε να την ακουσουν την ρημαδα την καρδια τους επιτελους μπας και δουμε ασπρη μερα.... lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 27 Οκτ 2011 - 13:53

Μαρακι ποτε περιπου να περιμενουμε το κεφαλαιο...το ξερω σε εχω πρηξει αλλα πραγματικα δεν αντεχω αλλο.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 551700 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 551700 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 551700 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 382268
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 27 Οκτ 2011 - 14:27

Το νέο κεφάλαιο θα ανέβει αύριο! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 616544

Για να έχετε ένα ευχάριστο τριήμερο! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 27 Οκτ 2011 - 14:30

Τελεια.... boogie boogie Θα περιμενουμε με ανυπομονησια.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 382268
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 27 Οκτ 2011 - 15:06

αχ ωραια αδυμονουμε
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 27 Οκτ 2011 - 15:16

Είσαι τέρας συγγραφής!Πότε κατάφερες να γράψεις ολόκληρο κεφάλαιο; WhiteQueen's Blog - Σελίδα 24 6626

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 24 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: