| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 0:01 | |
| μην μου πεις οτι θα ακολουθησεις την προταση μου και θα δουμε ονειρο πως θα ηταν αν ειχαν χωρισει;;;!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 0:02 | |
| Φτανει οσο τους ειδαμε χωρια...ας πλακωθουν οσο θελουν αρκει να εχουμε λεμονατο τελος οπως παντα... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 0:05 | |
| Δεν θα πω τίποτα άλλο! ¶ντε καληνύχτα τώρα και όταν έρθει η ώρα θα διαβάσετε τη συνέχεια! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 0:06 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 0:06 | |
| Kαληνυχτα Μαρακι... παλι σε χαμηλη φωτια μας αφησες... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 22:40 | |
| Για όσους αγαπήσατε το Σιωπή στο Σκοτάδι, το αποκτήσατε ή όχι ως βιβλίο θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν περνούσατε να διαβάσετε το παρακάτω: http://culture21century.blogspot.com/2011/12/blog-post_13.htmlΗ Γιώτα Παπαδημακοπούλου (πολλοί μπορεί να τη γνωρίζετε) γράφει άρθρα για το www.cine.gr και μπορείτε νομίζω να πάρετε μία γεύση διαβάζοντας τις αναρτήσεις της. Ασχολείται με τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία και αξίζει να διαβάσετε την άποψη της για πολλά βιβλία που κι εμείς εδώ τα συζητάμε συχνά! Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε τις αναρτήσεις της ιδιαίτερα αξιόλογες και ενδιαφέρουσες. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 22:47 | |
| 9,5 στα δεκα...υπεροχη περιληψη και κριτικη αλλα εγω παντα σε αυτο το βιβλιο θα βαζω 10 και παλι θα μου φαινεται λιγο... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 22:49 | |
| μπραβο μαρια χαιρομαι παρα πολυ για την επιτυχια σου!!!η κολλητη μου ειναι τρελη φαν του βιβλιου σου και το θελει μανιωδως στην βιβλιοθηκη της!!!υπαρχει καποιο βιβλιοπωλειο απο το οποιο μπορω να της το παρω ή μονο μεσω εσου;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 22:54 | |
| evi, δεν ξέρω για τη βαθμολογία αλλά η προσωπική της άποψη, ο τρόπος που μιλάει για το βιβλίο προσωπικά με συγκίνησε... Είναι πραγματικά απίστευτο να βλέπω ότι έχω πει τόσα πολλά στην καρδιά κάποιου άλλου μέσα από την ιστορία μου. Elirose, προς το παρόν θα σε απογοητεύσω... Αυτή τη στιγμή το βιβλίο μου δεν κυκλοφορεί ευρέως για να μπορέσεις να προμηθευτείς από κάποιο βιβλιοπωλείο και η προσωπική μου - περιορισμένη έκδοση έχει εξαντληθεί. Αλλά είμαι σε περίοδο συζητήσεων και διαπραγματεύεσεων. Μόλις έχω κάποιο νεότερο θα σας ενημερώσω για το ποιο θα είναι το μέλλον για αυτό το βιβλίο. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 22:55 | |
| και εγω θελω.μπορεις να με κατατοπησεις σε παρακαλω????? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 22:58 | |
| Η αληθεια ειναι Μαρακι πως εχεις τον τροπο σου να μιλας στις καρδιες των ανθρωπων...και οχι μονο σε εμας εδω περα....αυτη ειναι και η αποδειξη πως εισαι καταπληκτικη συγγραφεας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 23:05 | |
| Γιαυτό κι εγώ Εύη μου θα συνεχίσω να γράφω κι άλλες ιστορίες με την ελπίδα ότι θα καταφέρω να αιχμαλωτίσω πολλές πολλές καρδιές! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 23:06 | |
| Την δικη μου παντως την εχεις ηδη... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 14 Δεκ 2011 - 0:15 | |
| Απίστευτο.... όλο το πάθος της και η αγάπη της για το βιβλίο μέσα από την περιγραφή της με έκανε να δακρύσω... να νιώσω ότι δεν το έχω διαβάσει ακόμα αυτό το βιβλίο και ότι θέλω οπωσδήποτε να το κρατήσω στα χέρια μου για να ρουφήξω τις σελίδες του ξανά και ξανά Μπράβο στην κοπέλα για τα εκπληκτικά της λόγια... ένιωσα απόλυτα την ανάγκη της να εκφράσει όσα εμείς που το έχουμε διαβάσει ξέρουμε ακριβός πως νιώθει γι αυτό αλλά περισσότερα Μπράβο σε σένα Μαράκι μου που μοιράστηκες μαζί μας μια τέτοια ιστορία... που πραγματικά θέλουμε να την διαβάζουμε ξανά και ξανά και ξανά σαν να είναι πρώτη φορά... χωρίς να παραλείψουμε κάποια σελίδα του... γιατί κάθε του κομμάτι είναι ξεχωριστό... και κάθε του κομμάτι μας γεμίζει με περισσότερα συναισθήματα που χαράζονται βαθιά μέσα μας | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 20 Δεκ 2011 - 1:35 | |
| Βασιλισσα μου εχει περασει αρκετος καιρος που εχω να αφησω τα σχολια μου για το DB και νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να το κανω. Σημειωση οτι διαβασα μαζεμενα πανω- κατω δεκα κεφαλαια και δεν σου κρυβω οτι το απολαυσα δεοντος , ηταν λες και ειχα στα χερια μια μινι ιστορια που με ταξιδεψε. Ο παραφορος σαρκικος ποθος του Εντουαρτ και της Μπελα και για το πώς εφτασαν τελικα στο σημειο να αφεθουν στα χερια του Θεου Ερωτα μεσα απο την συγγραφη σου ειναι ενα αριστουργημα κατα τα δικα μου κριτηρια. Και ας αρχισω να σου εκφραζω το μεγιστο θαυμασμο μου και τα Best of των κεφαλαιων που ειχαν την χαρα να διαβασουν τα ματακια μου........... Α! και κατι σαν δευτερη σημειωση , το ποσο λατρεψα τα βιντεο με την μουσικη που εβαζες δεν υπαρχουν λογια Ειναι ενα πραγμα που προσωπικα θεωρω οτι δινει μια πνοη στο καθε κομμα και τελεια μεσα στην ιστορια. Σε βαζει ακομα πιο μεσα στα συναισθηματα που σου βγαζει η σκηνη και σε κανει να την ζεις στο μεγιστο , λες και εισαι η Μπελα που εκεινη την στιγμη..... μμμμμμ ..... Δεν θα γραψω αλλα παρα μονο μεσα σε spoiler - Σπόιλερ:
KEΦ.8 ΙΣΟΠΑΛΙΑ Τα δόντια του σύρθηκαν πάνω στον λαιμό μου, να πάρει… τον ένιωσα να αφήνει εκεί μερικές ανάλαφρες δαγκωματιές και στην πραγματικότητα ήθελα να του ζητήσω να το κάνει πιο έντονο, να μπήξει τα δόντια του πάνω στο δέρμα μου, να με καταπιεί ολόκληρη. Καλε ποιος ειναι ο Κρονος που κατασπαραζε τα παιδια του???? ενας αντρας ειναι μονο που προσπαθει να σε $%&*# κουκλα μου ΚΕΦ.11 ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ Και πάνω που νόμιζα ότι είχα ζήσει τις πιο έντονες σεξουαλικές εμπειρίες στην αγκαλιά αυτού του άνδρα ξαφνικά ένιωσα να με αγγίζει πίσω χαμηλά, το δάχτυλο του βρέθηκε στην άκρη της ραχοκοκαλιάς μου και άρχισε να κατηφορίζει και να με χαϊδεύει απαλά. Kολοσσος απολαυσης !!!!!!!!!! KORNETOOOOOO ΚΕΦ.13 ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ Κάναμε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο σαν απελπισμένοι λες και την επόμενη ημέρα θα ερχόταν το τέλος του κόσμου. Μόλις τελειώναμε απομονωνόμασταν ο καθένας στον δικό του κόσμο και δεν ανταλλάσαμε ούτε μία λέξη. ¶λλωστε ήταν σίγουρο ότι θα κατέληγε σε καυγά. Απλά λοιπόν επαναλαμβάναμε τη διαδικασία ξεσπώντας σεξουαλικά ο ένας στον άλλο και μετά γύριζε ο καθένας στο σπίτι του σαν να ήταν όλα απολύτως φυσιολογικά. Ψεκαστε- Σκουπιστε- Τελειωσατε!!!!! με τρελαινεις Μαριαααα... με τρελαινεις και αυτου του ειδους το σαρκικο ξεσπασμα ειναι ενα ειδος επαναστασης που μου θυμιζει ενα συνθημα... <<Οσο περισσοτερο κανω ερωτα,τοσο περισσοτερο επαναστατω, οσο περισσοτερο επαναστατω τοσο περισσοτερο θελω να κανω ερωτα>> η ¶λις πέρασε τη μάσκα μου στο πρόσωπο μου. Κατάλευκη και αστραφτερή ενώ τα μάτια πλαισιώνονταν από μαύρους κύκνους.Την λατρεψα την μασκα αυτη ειναι συμβολικη για μενα Ah la Luna la Luna The night that we fell under the spell of the moon Ah la Luna la Luna The light that will bring me back to you The light of la Luna’’ Ξαφνικά ο Έντουαρντ άφησε την Βικτώρια και πλησίασε προς το μέρος μας ακριβώς τη στιγμή που ο στοίχος έλεγε: The light that will bring me back to you. Ζήτησε από τον ¶ντριαν την άδεια να χορέψει μαζί μου και φυσικά μην έχοντας άλλη επιλογή ο ¶ντριαν με άφησε. Αμέσως το ένα χέρι του πέρασε σφιχτά γύρω από τη μέση μου και το άλλο ακούμπησε στον ώμο μου. Εγώ σαν υπνωτισμένη τον κοίταξα και προσπάθησα να συμπεριφερθώ φυσιολογικά ακολουθώντας τον ρυθμό.Mια απο τις πιο δυνατες σκηνες ολων των κεφαλαιων που καθως την διαβαζα ειχα αναστατωθει Μαρια μου τοσο που δεν ξερω πώς να στο δωσω να το καταλαβεις. Οντος καθε στιχος του τραγουδιου και ενα αχχχχχ..... εβγαινε απο μεσα μου διαβαζοντας παραλληλα και τα οσα εγραφες When you look at me Tell me what you see Do you see no love at all? Or do you see in me What you always see In every girl that you fall for I will show you how love is meant to be Just watch and learn and listen to me Will you ever see the day Heartache leads astray Good love will always come from me Will you ever learn to love Without a little doubt Good love will always come from me’’ Οι ματιές μας κλείδωσαν ακούγοντας τους στίχους και ένιωσα ξαφνικά ένα ποτάμι από συναισθήματα να με πνίγουν. Με συγκράτησε γυρίζοντας με και πάλι στην αγκαλιά του και η δική του ιδιαίτερη μυρωδιά σε συνδυασμό με την κολόνια που φορούσε με έκανε να νιώσω πεταλούδες να χορεύουν χαμηλά στο στομάχι μου. Αληθεια βρε Μαρια τί μαρκα ηταν αυτη η κολονια που φορουσε ο σατυρος ?????? Μηπως BRUTT που κοβει την ανασα !!!!!!!!!! Μας ρημαξε ο σατυρος ....μας καψαλισε με ολο αυτο το σκηνικο Περπάτησα κι άλλο ώσπου πίσω από κάτι ψηλούς θάμνους υπήρχε ένα κιόσκι και μία γνώριμη φιγούρα βρισκόταν ακριβώς στο κέντρο του. Ψηλά στον ουρανό, το ασημένιο φεγγάρι φάνταζε μαγευτικό, έριχνε το φως του επάνω μας βάφοντας μας ασημένιους. Οι μάσκες είχαν πέσει από τα πρόσωπα μας και απροσδόκητα είχαν αρχίσει να διαφαίνονται όλα όσα μας χώριζαν και μας ένωναν ταυτόχρονα. Αυτα ειναιιιιιιιι!!!!!!! Αστερι μου , φεγγαρι μου , της ανοιξης κλωναρι μουυυυυυυυ Εχω ξεφυγει κομματακι και δεν ξερω τί λεω..... Βασιλισσα μουυυυ υποκλινομαι KEΦ.14 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ Τα κουμπιά του πουκαμίσου μου άρχισαν να εκσφενδονίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τη μανία μου για να την κατακτήσω έσκισα το λεπτό καλσόν της αλλά δεν έδειξε να την απασχολεί στο ελάχιστο. Την πήρα γρήγορα και παθιασμένα πάνω στην πόρτα και την είδα να δαγκώνει τα χείλη της από ευχαρίστηση.Μα αυτα τα παιδια δεν εχουν αφησει γωνια ανεγγιχτει.... κολωνα για κολωνα..... μεχρι και τα πομολα εχουν μαγαρισει!!!!!!!!! ΚΕΦ.15 ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΡΟΔΟ Ο ¶ντριαν απλώς χαμογελούσε ενώ ο κόσμος από κάτω παραληρούσε και η τραγουδίστρια συνέχιζε να τον προκαλεί θα έλεγα ερωτικά. Τα δάχτυλα της άγγιξαν τη γραβάτα του, τυλίχτηκαν γύρω από αυτή, τα μάτια της κοίταξαν τα δικά του και επανέλαβε και πάλι τους στίχους. ‘I need your love. I'm a broken rose’Απλος σημειωση θα κανω σε αυτη την παραγραφο, δεν ανηκει στα Best of, αλλα δεν γινεται να μεινει χωρις σχολιασμο...... Εδω τρως , εδω πινεις και αλλου πας και τον εδινεις ξανθομπουμπουρα αναθεμα της μπαμπουσκες σας.... αι σιχτιρ ΚΕΦ.16 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ Και πάνω που νόμιζα ότι είχε τελειώσει ξεκίνησε ξανά και πάλι από την αρχή, ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο έντονο ενώ ο Έντουαρντ ξεσπούσε αναστενάζοντας, κολλώντας το κορμί του πάνω στο δικό μου με δύναμη. Ήταν τόσο συγκλονιστικό που η όραση μου θόλωσε, η μέση μου ανασηκώθηκε και τα χέρια μου τυλίχτηκαν σφιχτά γύρω του θέλοντας να τον κρατήσω εκεί, μαζί μου για πάντα. Τι λες βρε κοπελια???? θα μας κουζουλανεις εσυ!!!!! Ακου εκει .....να τον κρατησεις εκει για ΠΑΝΤΑΑΑΑΑ Τί ειναι ???? ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΑΑΑ ΚΕΦ.17 ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ‘‘Είσαι δική μου… μόνο δική μου…’’ Ψέλλισε παραζαλισμένος. Έφερα τα δάχτυλα μου πάνω στα χείλη του και τότε τα μάτια του κοίταξαν μέσα στα δικά μου ικετευτικά. ‘‘Σ’ αγαπώ.’’ Πρόφερε μαλακά και έμεινα έκπληκτη να τον κοιτάζω δίχως να μπορώ να αντιδράσω. Τελείωσε μέσα μου με μία κίνηση Εδω δεν χωρουν σχολια... τελειωσα και γω μαζι του Αχχχχχ!!!! Μαριαααααα αχχχχχ!!!!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ........ τα SPOILER ειναι για ατομα ανω των 18 ετων διοτι ο Ματωμενος Κυκνος γινεται Αγριος στους σχολιασμους του σε σημεια - Σπόιλερ:
ΚΕΦ.18 ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ Η αγάπη είναι μία αρρώστια, άλλες φορές ελαφριά άλλες πιο βαριά.’’ Γέλασα με την παρομοίωση μου. ‘‘Κάποιες αρρώστιες μπορείς να τις νικήσεις, κάποιες άλλες όχι, είναι ανώφελο να προσπαθήσεις.’’λοιποννννν και τωρα αρχιζει το κλαμμμμμαααααα ‘‘Γύρνα στο παλάτι σου ¶ντριαν. Εγώ δεν ανήκω εκεί.’’ Φάνηκε προσβεβλημένος από τη στάση του σώματος του απέναντι μου. ‘‘Δεν έχω αρνητικά αισθήματα για εσένα αλλά τελείωσε.’’ Γύρισα την πλάτη μου και ξεκίνησα. Εδω κανω μικρη διακοπη απο το κλαμα και λεω...... αντε αγορακι μου πισω στις παγοκολωνες και πουσαι παρε ενα ρωσικο <<χουγι τγιεμπγιε να ποστνομ μασλγιε Αντριαν>> αμα πια στο λαιμο μου ειχε καθισει αυτος ο ανθρωπος ‘‘ Θέλω να δω τα μάτια σου να ανοίγουν, να ακούσω τη φωνή σου ακόμα και αν είσαι θυμωμένος μαζί μου.’’ Παρακάλεσα. ‘‘Σήκω πάνω που να πάρει και πες μου πως είμαι δική σου, έλα να πάρεις αυτό που σου ανήκει.’’ Πρόφεραν τα χείλη μου ξεψυχισμένα. Ως συνήθως καμία αντίδραση. ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολυ κλαμα Μαρια αν και καταβαθος το ξερω οτι δεν θα το θανατωνες το παλικαρι μας αλλα οπως τα περιγραφεις δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα ‘‘Θέλω πίσω την καρδιά μου.’’ Απαίτησα, ‘‘γιατί είναι εκεί μέσα, φυλακισμένη μέσα στη δική σου.’’ Το ελεύθερο χέρι μου ακούμπησε πάνω στο στήθος του, τα δάκρυα μου κύλησαν και έβρεξαν τα δάχτυλα του. Που τα βρισκεις και τα γραφεις .....πουυυυυυυ????????? [color=orange]‘‘Κύριε Κάλλεν, καλωσορίσατε.’’ Η φωνή του ακούστηκε ζεστή γεμάτη ενθουσιασμό. ‘‘Καλωσήρθατε και πάλι πίσω στη ζωή.’’ Μίλησε ζεστά και η καρδιά μου άρχισε να χτυπά με δύναμη, ο ένας χτύπος μετά τον άλλο έκαναν το στήθος μου να φτερουγίσει. Αναλογίστηκα τα λόγια του γιατρού και έκλαψα από τη συγκίνηση. Ο Έντουαρντ είχε επιστρέψει στη ζωή, τα μάτια του συνέχιζαν να με κοιτάζουν, προσπαθούσε να εστιάσει και η καρδιά μου είχε μόλις γυρίσει και πάλι στη θέση της. λαμα αυτο το κεφαλαιο , πολυ κλαμα παω να αγορασω αγγουρια για να ξεπριστω
ΚΕΦ.19 ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ [color=orange]Η μυρωδιά της ήταν αυτή που με έκανε να βεβαιωθώ ότι δεν ονειρευόμουν, δεν ήμουν νεκρός και δεν είχα πάει στον παράδεισο, αυτή ήταν η Μπέλλα. Μύριζε όπως πάντα όπως τα άγρια βατόμουρα μετά τη βροχή και παρόλο που μου ήταν δύσκολο να αφεθώ και να το απολαύσω ένιωσα γαλήνη μέχρι τα βάθη της ψυχής μου.Γεια σου βρε Μαρια με τα αγρια βατομουρα !!!!! Παντος εχεις μια αδυναμια στα φρουτα δεν μπορω να πω, ποτε με τα ανθη πορτοκαλιας , ποτε με τα αγριοβατομουρα ..... να δουμε τί αλλο εχει ο μπαξες ΚΕΦ.20 ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ Σαν να ήμουν μωρό με βοήθησε να καθίσω, με έπλυνε σχολαστικά και προσεχτικά, έλουσε τα μαλλιά μου και καθώς τα δάχτυλα της με περιποιούνταν ευχήθηκα να μπορούσα να της κάνω έρωτα για να της εκφράσω όλα όσα αισθανόμουν. Ήταν το μόνο όπλο που διέθετα αλλά το είχα χάσει κι αυτό.Τί λες μανιτσα μου ???? αυτο το οπλο και οσες κακουχιες και να περασει ποτε δεν θα παψει να πυροβολει ‘‘Γαμώτο… θα τελειώσω…’’ Παραπονέθηκα γιατί ήθελα να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά αυτό φάνταζε απίθανο. ‘‘Μην κρατήσεις τίποτα πίσω.’’ Την άκουσα να μιλάει για μία μόνο στιγμή και ύστερα πάλι τα βελούδινα χείλη της τυλίχτηκαν γύρω μου με περισσότερο πάθος αυτή τη φορά. Με κατάπινε στην κυριολεξία και ένιωσα να αποκόβομαι από το σώμα μου καθώς γλιστρούσα μέσα στο υγρό της στόμα. Βασιλισσα μου ξεσπαθωσες ..... ολε!!!!!!! Δεν άφησα να χαθεί άλλος χρόνος, το χέρι μου κατηφόρισε, γλίστρησε ανάμεσα στα πόδια της και άφησα τα δάχτυλα μου να έρθουν σε επαφή με τη μεταξένια, υγρή της φυλακή.Υγρη φυλακη!!!!!!!! και ο Εντουαρτ ο λησταρχος Νταβελης ΚΕΦ.21 La vie en rose ‘‘Είπαμε ότι θα δοκιμάσουμε Μπέλλα, όχι ότι θα σπάσουμε την κρεβατοκάμαρα αν και πολύ θα το ήθελα.’’ Με προκαλούσε συνεχώς και δεν ήξερα για πόσο ακόμα θα άντεχα αυτό το βασανιστικό παιχνίδι.Νησι Εσμεεεεεεε!!!!! Νησι Εσμεεεεεεεε!!!!!! Βρέθηκε από πάνω μου την επόμενη στιγμή και ενώ εγώ ήμουν ολόγυμνη μόνο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και μία μαύρη καρδιά στον λαιμό εκείνος ήταν ακόμα ντυμένος. Απο τις πιο αισθησιακες προκατακτικες σκηνες everrrrrrrrr!!!!!! ‘‘Μη φοβάσαι.’’ Με καθησύχασε, ‘‘δεν πονάω, απλά έχει περάσει πολύς καιρός και είσαι τόσο σφιχτή, ζεστή και υγρή…’’ Τα μάτια του έκλεισαν σαν να προσπαθούσε να συγκεντρωθεί.Να και κατι καλο μετα απο την αποχη!!!!! σφιχτη - ζεστη - υγρη ..... και ο αλλος ποσο να προσπαθησει να μεινει σκληρος - φλογερος - τερατωδης????????....οεεοοοο!!! Εκτός από τα κορμιά μας είχαν ενωθεί και οι καρδιές μας και ακόμα περισσότερο οι ψυχές μας είχαν δεθεί γερά από το ξόρκι της αγάπης. Δεν υπαρχουν αλλα λογια , εχω στερεψει
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ αυτα τα ολιγα και περιμενω το επομενο με αμειωτο τον ενθουσιασμο μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 20 Δεκ 2011 - 20:09 | |
| Ούτε κι εγώ έχω λόγια! Διαβάζοντας τα 'αποσπάσματα' μέσα στα spoiler bloody μου άρχισα να απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου! Έχεις πραγματικά πιάσει τα πιο πικάντικα σημεία, όσο δε για τα σχόλια σου από κάτω είναι όλα τα λεφτά! Σε ευχαριστώ πολύ Δήμητρα που κάθισες και διάβασες τη συνέχεια, φαντάζομαι ότι θα ήταν αρκετά χορταστική και ικανοποιητική η ποσότητα μιας και τα άφησες να τα διαβάσεις όλα μαζί! Βασικά αυτό το φανφικ το ευχαριστήθηκα πάρα μα πάρα πολύ! Και ενημερωτικά να αναφέρω ότι το νέο κεφάλαιο θα ανέβει την Παρασκευή! Ελπίζω να σας αρέσει το Χριστουγεννιάτικο DB! Επίσης οφείλω να σας πω ότι θα ακολουθήσουν ακόμα δύο κεφάλαια μετά από αυτό και ένας επίλογος. | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 20 Δεκ 2011 - 21:58 | |
| Βασιλισσα μου το ξερεις οτι εχω αδυναμη σε και οταν ειχα διαβασει τον προλογο που ειχες κανει για το Desire Blossom λεω..... <<Να τος αλλος ενας μπασταρδος που θα μας κανει να χτυπαμε τα κεφαλια μας στους τοιχους ,να αναστατωνει τα εσωψυχα μας , να βαριαναστεναζουμε σε καθε 'σκισιμο' εσωρουχου και καλσον και ολα αυτα να τα διαβαζουμε μεσα απο τις δικες σου περιγραφες που πιστεψε με το κατεχεις το αθλημα Δυστυχως σε τεσσερα κεφαλαια και αυτη σου η ιστορια θα κατεβασει αυλαια και δεν μπορω να πω οτι δεν με στεναχωρει διοτι ηταν μια δυνατη ιστορια κατα τα δικα μου κριτηρια. Ομως ετσι ειναι τα πραγματα στην ζωη , ολα καποια στιγμη τελειωνουν ,αφηνοντας παντα ομως το στιγμα τους. Το στιγμα του DB θα μου πεις πιο ειναι???????? θα σου δωσω την απαντηση μου διαβαζοντας και το τελευταιο κεφαλαιο της ιστοριας αυτης. Σου ευχομαι καλη εμπνευση μεχρι να βαλεις και την τελευταια σου τελεια στο DB!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 20 Δεκ 2011 - 23:05 | |
| Δήμητρα, θα περιμένω ανυπόμονα αυτή σου την απάντηση όταν θα τελειώσει η ιστορία καθώς και όλων των υπόλοιπων αναγνωστών της! Σίγουρα δεν πρόκειται για λογοτεχνικό αριστούργημα αλλά με διασκέδαζε και με ξεκούραζε πάρα πολύ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο πολύ λάτρεψα τους χαρακτήρες της και όχι μόνο τον Εντουαρντ και τη Μπέλλα. Νομίζω ότι η Μπρι ήταν μία έκπληξη και για εμένα την ίδια. Θα μου λείψει πάρα πολύ όταν θα έχει τελειώσει αλλά το καλό με εμένα είναι ότι έχω όρια σε όλα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 21 Δεκ 2011 - 0:06 | |
| Πραγματικα με θλιβει το οτι τελειωνει....ειναι μια ιστορια που λατρευω....γιατι με εχει κανει να νιωσω σχεδον τα παντα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 21 Δεκ 2011 - 23:07 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 1:48 | |
| Ποιο αλλο bloody swan... Αυτον τον συγκεκριμενο Καλλεν και τι δεν θελησα να τον μαστιγωσω[με ολες τις εννοιες.... ]και τον εχω αγαπησει τοσο βαθια που πραγματικα θα μου λειψει...ειναι ενας ομορφος μπασταρδος που παντα θα εχει μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου... Το ιδιο ομως και η Μπελλα...ο δυναμισμος της,ο εγωισμος της,το θαρρος της αλλα και το παθος της για αυτο το καθικι την βαζει πανω πανω στην λιστα των αγαπημενων μου ηρωιδων.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 22:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 22:47 | |
| | |
|
| |
mimikoulaki Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 02/06/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 23:12 | |
| Ουάου φανταστική η καινούργια εμφάνιση !!! Μπράβο !! Ανυπομονώ για το καινούργιο κεφάλαιο !!! | |
|
| |
| |
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|