Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 34 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 0:01

μην μου πεις οτι θα ακολουθησεις την προταση μου και θα δουμε ονειρο πως θα ηταν αν ειχαν χωρισει;;;!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 0:02

Φτανει οσο τους ειδαμε χωρια...ας πλακωθουν οσο θελουν αρκει να εχουμε λεμονατο τελος οπως παντα... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 442819
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 0:05

Δεν θα πω τίποτα άλλο!

¶ντε καληνύχτα τώρα και όταν έρθει η ώρα θα διαβάσετε τη συνέχεια! lol!
http://www.jokastia.blogspot.com
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 0:06

καληνυχτα...
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 0:06

Kαληνυχτα Μαρακι...
παλι σε χαμηλη φωτια μας αφησες... giggle
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 22:40

Για όσους αγαπήσατε το Σιωπή στο Σκοτάδι, το αποκτήσατε ή όχι ως βιβλίο θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν περνούσατε να διαβάσετε το παρακάτω:

http://culture21century.blogspot.com/2011/12/blog-post_13.html

Η Γιώτα Παπαδημακοπούλου (πολλοί μπορεί να τη γνωρίζετε) γράφει άρθρα για το www.cine.gr και μπορείτε νομίζω να πάρετε μία γεύση διαβάζοντας τις αναρτήσεις της. Ασχολείται με τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία και αξίζει να διαβάσετε την άποψη της για πολλά βιβλία που κι εμείς εδώ τα συζητάμε συχνά! Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε τις αναρτήσεις της ιδιαίτερα αξιόλογες και ενδιαφέρουσες.

evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 22:47

9,5 στα δεκα...υπεροχη περιληψη και κριτικη αλλα εγω παντα σε αυτο το βιβλιο θα βαζω 10 και παλι θα μου φαινεται λιγο...
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 22:49

μπραβο μαρια χαιρομαι παρα πολυ για την επιτυχια σου!!!η κολλητη μου ειναι τρελη φαν του βιβλιου σου και το θελει μανιωδως στην βιβλιοθηκη της!!!υπαρχει καποιο βιβλιοπωλειο απο το οποιο μπορω να της το παρω ή μονο μεσω εσου;;;
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 22:54

evi, δεν ξέρω για τη βαθμολογία αλλά η προσωπική της άποψη, ο τρόπος που μιλάει για το βιβλίο προσωπικά με συγκίνησε... Είναι πραγματικά απίστευτο να βλέπω ότι έχω πει τόσα πολλά στην καρδιά κάποιου άλλου μέσα από την ιστορία μου.

Elirose, προς το παρόν θα σε απογοητεύσω... Αυτή τη στιγμή το βιβλίο μου δεν κυκλοφορεί ευρέως για να μπορέσεις να προμηθευτείς από κάποιο βιβλιοπωλείο και η προσωπική μου - περιορισμένη έκδοση έχει εξαντληθεί. Αλλά είμαι σε περίοδο συζητήσεων και διαπραγματεύεσεων. Μόλις έχω κάποιο νεότερο θα σας ενημερώσω για το ποιο θα είναι το μέλλον για αυτό το βιβλίο. Wink
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 22:55

και εγω θελω.μπορεις να με κατατοπησεις σε παρακαλω?????
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 22:58

Η αληθεια ειναι Μαρακι πως εχεις τον τροπο σου να μιλας στις καρδιες των ανθρωπων...και οχι μονο σε εμας εδω περα....αυτη ειναι και η αποδειξη πως εισαι καταπληκτικη συγγραφεας...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 23:05

Γιαυτό κι εγώ Εύη μου θα συνεχίσω να γράφω κι άλλες ιστορίες με την ελπίδα ότι θα καταφέρω να αιχμαλωτίσω πολλές πολλές καρδιές! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 98735

evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 13 Δεκ 2011 - 23:06

Την δικη μου παντως την εχεις ηδη... kiss
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 14 Δεκ 2011 - 0:15

Απίστευτο.... όλο το πάθος της και η αγάπη της για το βιβλίο μέσα από την περιγραφή της με έκανε να δακρύσω... να νιώσω ότι δεν το έχω διαβάσει ακόμα αυτό το βιβλίο και ότι θέλω οπωσδήποτε να το κρατήσω στα χέρια μου για να ρουφήξω τις σελίδες του ξανά και ξανά

Μπράβο στην κοπέλα για τα εκπληκτικά της λόγια... ένιωσα απόλυτα την ανάγκη της να εκφράσει όσα εμείς που το έχουμε διαβάσει ξέρουμε ακριβός πως νιώθει γι αυτό huggie

αλλά περισσότερα Μπράβο σε σένα Μαράκι μου που μοιράστηκες μαζί μας μια τέτοια ιστορία... που πραγματικά θέλουμε να την διαβάζουμε ξανά και ξανά και ξανά σαν να είναι πρώτη φορά... χωρίς να παραλείψουμε κάποια σελίδα του... γιατί κάθε του κομμάτι είναι ξεχωριστό... και κάθε του κομμάτι μας γεμίζει με περισσότερα συναισθήματα που χαράζονται βαθιά μέσα μας WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 150320
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 20 Δεκ 2011 - 1:35

Βασιλισσα μου εχει περασει αρκετος καιρος που εχω να αφησω τα σχολια μου για το DB και νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να το κανω.

Σημειωση οτι διαβασα μαζεμενα πανω- κατω δεκα κεφαλαια και δεν σου κρυβω οτι το απολαυσα δεοντος , ηταν λες και ειχα στα χερια μια μινι ιστορια που με ταξιδεψε.
Ο παραφορος σαρκικος ποθος του Εντουαρτ και της Μπελα και για το πώς εφτασαν τελικα στο σημειο να αφεθουν στα χερια του Θεου Ερωτα μεσα απο την συγγραφη σου ειναι ενα αριστουργημα κατα τα δικα μου κριτηρια.

Και ας αρχισω να σου εκφραζω το μεγιστο θαυμασμο μου και τα Best of των κεφαλαιων που ειχαν την χαρα να διαβασουν τα ματακια μου...........

Α! και κατι σαν δευτερη σημειωση , το ποσο λατρεψα τα βιντεο με την μουσικη που εβαζες WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 98735 δεν υπαρχουν λογια
Ειναι ενα πραγμα που προσωπικα θεωρω οτι δινει μια πνοη στο καθε κομμα και τελεια μεσα στην ιστορια.
Σε βαζει ακομα πιο μεσα στα συναισθηματα που σου βγαζει η σκηνη και σε κανει να την ζεις στο μεγιστο , λες και εισαι η Μπελα που εκεινη την στιγμη..... μμμμμμ .....
Δεν θα γραψω αλλα παρα μονο μεσα σε spoiler

Σπόιλερ:

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ........ τα SPOILER ειναι για ατομα ανω των 18 ετων διοτι ο Ματωμενος Κυκνος γινεται Αγριος στους σχολιασμους του σε σημεια

Σπόιλερ:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ αυτα τα ολιγα και περιμενω το επομενο με αμειωτο τον ενθουσιασμο μου kiss
http://dimitrat26@hotmail.com
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 20 Δεκ 2011 - 20:09

Ούτε κι εγώ έχω λόγια! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 921765

Διαβάζοντας τα 'αποσπάσματα' μέσα στα spoiler bloody μου άρχισα να απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου! Έχεις πραγματικά πιάσει τα πιο πικάντικα σημεία, όσο δε για τα σχόλια σου από κάτω είναι όλα τα λεφτά! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 474941

Σε ευχαριστώ πολύ Δήμητρα που κάθισες και διάβασες τη συνέχεια, φαντάζομαι ότι θα ήταν αρκετά χορταστική και ικανοποιητική η ποσότητα μιας και τα άφησες να τα διαβάσεις όλα μαζί! Wink Βασικά αυτό το φανφικ το ευχαριστήθηκα πάρα μα πάρα πολύ! Razz

Και ενημερωτικά να αναφέρω ότι το νέο κεφάλαιο θα ανέβει την Παρασκευή! Ελπίζω να σας αρέσει το Χριστουγεννιάτικο DB! Επίσης οφείλω να σας πω ότι θα ακολουθήσουν ακόμα δύο κεφάλαια μετά από αυτό και ένας επίλογος. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 906998
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 20 Δεκ 2011 - 21:58

Βασιλισσα μου το ξερεις οτι εχω αδυναμη σε WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 442819 και οταν ειχα διαβασει τον προλογο που ειχες κανει για το Desire Blossom λεω.....

<<Να τος αλλος ενας μπασταρδος WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 331121 που θα μας κανει να χτυπαμε τα κεφαλια μας στους τοιχους WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 592681 ,να αναστατωνει τα εσωψυχα μας WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 413121 , να βαριαναστεναζουμε σε καθε 'σκισιμο' εσωρουχου και καλσον WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 868134 και ολα αυτα να τα διαβαζουμε μεσα απο τις δικες σου περιγραφες που πιστεψε με το κατεχεις το αθλημα lol! lol! lol!

Δυστυχως σε τεσσερα κεφαλαια και αυτη σου η ιστορια θα κατεβασει αυλαια και δεν μπορω να πω οτι δεν με στεναχωρει διοτι ηταν μια δυνατη ιστορια κατα τα δικα μου κριτηρια.

Ομως ετσι ειναι τα πραγματα στην ζωη , ολα καποια στιγμη τελειωνουν ,αφηνοντας παντα ομως το στιγμα τους.

Το στιγμα του DB θα μου πεις πιο ειναι???????? θα σου δωσω την απαντηση μου διαβαζοντας και το τελευταιο κεφαλαιο της ιστοριας αυτης.

Σου ευχομαι καλη εμπνευση μεχρι να βαλεις και την τελευταια σου τελεια στο DB!!!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 630836
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 20 Δεκ 2011 - 23:05

Δήμητρα, θα περιμένω ανυπόμονα αυτή σου την απάντηση όταν θα τελειώσει η ιστορία καθώς και όλων των υπόλοιπων αναγνωστών της! Σίγουρα δεν πρόκειται για λογοτεχνικό αριστούργημα αλλά με διασκέδαζε και με ξεκούραζε πάρα πολύ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο πολύ λάτρεψα τους χαρακτήρες της και όχι μόνο τον Εντουαρντ και τη Μπέλλα. Νομίζω ότι η Μπρι ήταν μία έκπληξη και για εμένα την ίδια. Θα μου λείψει πάρα πολύ όταν θα έχει τελειώσει αλλά το καλό με εμένα είναι ότι έχω όρια σε όλα. Wink
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 21 Δεκ 2011 - 0:06

Πραγματικα με θλιβει το οτι τελειωνει....ειναι μια ιστορια που λατρευω....γιατι με εχει κανει να νιωσω σχεδον τα παντα....
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 21 Δεκ 2011 - 23:07

evi έγραψε:
Πραγματικα με θλιβει το οτι τελειωνει....ειναι μια ιστορια που λατρευω....γιατι με εχει κανει να νιωσω σχεδον τα παντα....

lol! lol! lol! lol! to DB evi μου ειναι αυτο που σου το εκανε αυτο??????

διοτι για μενα ο συγκεκριμενος χαρακτηρας του Εντουαρτ με εκανε να λατρεψω και να νιωσω σχεδον τα παντα WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 507795 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 507795 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 507795
ιδιαιτερα στα πρωτα κεφαλαια που ηταν και πολυ αλανι, πολυ μπασταρδος WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 331121 , πολυ και γω δεν ξερω τί αλλο χαρακτηρισμο να δωσω , ηταν η επισφραγιση οτι η εξελιξη θα ηταν με πολυ ζουμι

Αχ!!!!!!!! Καλλεν μπασταρδε.........
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 1:48

Ποιο αλλο bloody swan... lol! Αυτον τον συγκεκριμενο Καλλεν και τι δεν θελησα να τον μαστιγωσω[με ολες τις εννοιες.... giggle ]και τον εχω αγαπησει τοσο βαθια που πραγματικα θα μου λειψει...ειναι ενας ομορφος μπασταρδος που παντα θα εχει μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου...

Το ιδιο ομως και η Μπελλα...ο δυναμισμος της,ο εγωισμος της,το θαρρος της αλλα και το παθος της για αυτο το καθικι την βαζει πανω πανω στην λιστα των αγαπημενων μου ηρωιδων.... giggle
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 22:38

evi έγραψε:
Ποιο αλλο bloody swan... lol! Αυτον τον συγκεκριμενο Καλλεν και τι δεν θελησα να τον μαστιγωσω[με ολες τις εννοιες.... giggle ]και τον εχω αγαπησει τοσο βαθια που πραγματικα θα μου λειψει...ειναι ενας ομορφος μπασταρδος που παντα θα εχει μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου...

Το ιδιο ομως και η Μπελλα...ο δυναμισμος της,ο εγωισμος της,το θαρρος της αλλα και το παθος της για αυτο το καθικι την βαζει πανω πανω στην λιστα των αγαπημενων μου ηρωιδων.... giggle

ναι οσο αφορα την Μπελλα και γω την εχω στα τοπ της λιστας μου διοτι η γυναικα αυτη ειναι πολυ ανωμαλιαρα για να μπορεσει να αναχεται εναν τετοιον αντρα WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 686606 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 686606 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 686606

και δεν το λεω μονο εγω αλλα....
΄‘Πάρε αυτό που σου αξίζει.’’ Βλαστήμησα δυνατά ενώ το σώμα μου ξεσπούσε με βία πάνω στο δικό της κι εκείνη ανταποκρινόταν. Σαν να με τιμωρούσε με αυτό τον τρόπο δείχνοντας μου ότι ήταν ικανή να διαχειριστεί απόλυτα τις ανωμαλίες και τα βίτσια μου.
και ο ιδιος ο Καλλεν!!!!!!!!!!

μηπως τελικα δεν επρεπε να εχει τιτλο Desire Blossom αλλα Desire Abnormalities lol! lol! lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 22:47

χα χα χα! lol!

Προς το παρόν πάρτε μία Χριστουγεννιάτικη γεύση ατμόσφαιρας χάρη στη Bella Marie! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 34442

http://www.jokastia.blogspot.com/

και αύριο ακολουθεί το νέο κεφάλαιο! Wink WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 906998
mimikoulaki
Twilight Human
Twilight Human
mimikoulaki

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Thessaloniki
Αριθμός μηνυμάτων : 21
Registration date : 02/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 23:12

Ουάου φανταστική η καινούργια εμφάνιση !!! Μπράβο !!
Ανυπομονώ για το καινούργιο κεφάλαιο !!!
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 23:26

ααααααα......πολυ ωραιααααααα...... ακρως αισθησιακη αυτη η φωτογραφια Cool Cool

κοιτα βλεμα που εχει ο Καλλεν ...... και το σουφρωμα των χειλιων του ..... και το χερι που ακουμπα στους γλουτους της Μπελλα WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 592681

πωωωωω .... πωωωωω........ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟ!!!!!!

μπραβο στην Bella Marie WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 31 201917

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 31 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 34 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: