| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 6 Αυγ 2011 - 21:10 | |
| | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 6 Αυγ 2011 - 21:29 | |
| Τι ηταν αυτος ο χαμος???Τα πραγματα ηταν πιο περιπλοκα απ'οτι περιμενα...! Τελικα ο Εντουαρντ δεν εμφανηστηκε με Volvo αλλα με τα ποδια...πιο επικινδυνο και ειχα αγχωθει...Οταν μπηκε αναμεσα σε αυτο τον τυπο και στη Μπελλα και του ελεγε να του δωσει οτι θελει ελιωσα...! Εκεινος ομως επεμενε να παρει την τσαντα και τοτε καταλαβα οτι κατι γινοταν...Τη στιγμη που αρχισαν να παλευουν τρομαξα τοσο πολυ μην παθουν τιποτα αλλα ευτυχως ολα καλα...! Αν και χτυπηθηκε λιγο ο Εντουαρντ αλλα ευτυχως ειναι καλα!!! Στο νοσοκομειο μετα αποκαλυφθηκε οτι ολα ηταν στημενα για να κλεψουν το προγραμμα... Οταν εκαναν τα ραματα στον Εντουαρντ ηταν τοσο τρυφερο που η Μπελλα ηταν εκει και ενδιαφεροταν τοσο πολυ για εκεινον!!! Η σκηνη με τα ντονατς ηταν κορυφη!!!Πολυ γελιο ο Εντ!!! Αλλα δεν μου αρεσε που σκεφτηκε πως η Μπελλα μπορει να κρυβεται πισω απο ολο αυτο... Στο τελος στο ταξι ηταν τοσο εντονη σκηνη με τη Μπελλα ακομα εκνευρισμενη... Για μια ακομη φορα απεδειξε ποσοεξυπνη ειναι με το να εχει το προγραμμα κλειδωμενο,για παν ενδεχομενο...! Και το ποιο σημαντικο ειναι οτι μου φαινεται πως ο Εντ αλλαζει...!Μακαρι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Υπεροχα ξανα!!!Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 6 Αυγ 2011 - 23:30 | |
| Τι κεφαλαιο και αυτο...επιτελους ανασανα... Το ποσο λατρευω τον χαρακτηρα και του Εντουαρντ και της Μπελλα δεν λεγεται...το ηξερα πως το αγορι μου θα εμπαινε μπροστα σε οτιδηποτε για να την σωσει....αλλα τελικα αυτη η κοπελα μονο βοηθεια δεν χρειαζεται... Το φιλι στο τελος τα λεει ολα για μενα...το μονο πραγμα που τους χωριζει ειναι ο εγωισμος τους και το πεισμα τους να μην παραδεχονται τα προφανη.Μπορει να προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους πως το μονο που τους δενει ειναι το σεξ αλλα ηδη εχουν ερωτευτει τρελα ο ενας τον αλλον. Και παλι ενα μεγαλο μπραβο... Μονο μια ερωτηση εχω και αμα θες την απαντας...θα αργησουμε να τους δουμε "μαζι"...?Η εστω την αποδοχη των συναισθηματων τους.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 6 Αυγ 2011 - 23:52 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση και για τα χορταστικά σας σχόλια! Αυτό το κεφάλαιο είχε ανατροπές, περιπέτεια αλλά και συναισθήματα νομίζω! Είδατε; Ο Έντουαρντ δεν είναι τόσο σκληρός τελικά, κρύβει πολλές ευαισθησίες μέσα του! Και υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν τα ξέρουμε για εκείνον και θα τα μάθουμε στην πορεία σιγά, σιγά. Ανυπομονείτε να της πει ότι την αγαπάει; Θα της το πει όταν έρθει η ώρα αλλά τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα. Και αν θα αργήσουμε να τους δούμε μαζί; Χμμ... το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα περάσουν διάφορα οι δυό τους μέχρι να συνειδητοποιήσουν πλήρως αυτά που αισθάνονται και να τα αποδεχτούν πρώτα στον εαυτό τους και ύστερα ο καθένας να το ομολογήσει στον άλλο. Χρυσάνθη, έχει αναφερθεί στα πρώτα κεφάλαια ότι η Άλις έχει το 2% των μετοχών της εταιρίας. Χωρίς τη δική της συναίνεση δεν μπορεί να παρθεί καμία σημαντική απόφαση και κανένας εκ των Κάρλαιλ - Έντουαρντ δεν έχει το 51% ώστε να έχει απόλυτη κυριαρχία. Έχουν ισάξιες μετοχές άρα και ίδια δικαιώματα. Η Άλις είναι αυτή που μπορεί να ορίσει τα πράγματα ουσιαστικά και φυσικά εύκολα θα πάρει το μέρος του θείου της μιάς και ο αδελφός της την έχει απογοητεύσει. Θα δούμε παρακάτω πολλά και διάφορα για τη σχέση μεταξύ Άλις - Έντουαρντ και τι ρόλο θα παίξει η Μπέλλα σε όλο αυτό. Τα αισθήματα τους είναι πράγματι ήδη δυνατά, ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο βασανίζοντας τους αλλά είναι δύσκολο να μπορέσουν να τα αποδεκτούν γιατί πολύ απλά κανένας εκ τον δύο μέχρι τώρα δεν έχει ξανανιώσει έτσι. Σιγά, σιγά θα το ανακαλύψουν, βήμα, βήμα καθώς η ιστορία θα εξελίσσεται και πολλές φορές θα γίνουν σύμμαχοι ή και αντίπαλοι, ανάλογα με τις περιστάσεις. Κατά κύριο λόγο εραστές βέβαια έως ότου ανακαλύψουν το βάθος των συναισθημάτων τους, τη βαθιά αγάπη που θα ανθίσει μέσα από τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Αλλά είναι και οι δύο πολύ εγωιστές... Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζετε να διαβάζετε και δείχνετε τόση αγάπη και σε αυτή μου την ιστορία. Το νέο κεφάλαιο το επόμενο ΣΚ. Μέχρι τότε ξαναδιαβάστε το σημερινό για να απολαύσετε τον Έντουαρντ σε φάση 'μάχης' | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 7 Αυγ 2011 - 10:44 | |
| Χρυσάνθη, έχει αναφερθεί στα πρώτα κεφάλαια ότι η Άλις έχει το 2% των μετοχών της εταιρίας. Χωρίς τη δική της συναίνεση δεν μπορεί να παρθεί καμία σημαντική απόφαση και κανένας εκ των Κάρλαιλ - Έντουαρντ δεν έχει το 51% ώστε να έχει απόλυτη κυριαρχία. Έχουν ισάξιες μετοχές άρα και ίδια δικαιώματα. Η Άλις είναι αυτή που μπορεί να ορίσει τα πράγματα ουσιαστικά και φυσικά εύκολα θα πάρει το μέρος του θείου της μιάς και ο αδελφός της την έχει απογοητεύσει. Θα δούμε παρακάτω πολλά και διάφορα για τη σχέση μεταξύ Άλις - Έντουαρντ και τι ρόλο θα παίξει η Μπέλλα σε όλο αυτό.νόμιζα ότι ήταν κάτι περισσότερο απο αυτό | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 7 Αυγ 2011 - 11:18 | |
| Εγώ θα πω λίγα πραγματάκια μιας και δεν είμαι πολύ καλή στα σχόλια.... Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο.... Αξιόθηκα και εγώ να διαβάσω την ιστορία σου... και πρέπει να πω πως έμεινα κάπως έτσι επειδή η ιστορία σου είναι απίθανη!!! Περιμένω με ανυπομονυσία το επόμενο κεφάλαιο!!! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 7 Αυγ 2011 - 11:46 | |
| Μπραβο σου!!! συναρπαστικη η συνεχεια και απολυτα ανατρεπτικη!!! Εχω αρχισει να συμπαθω αυτο το ανωμαλο αφεντικο!!! Αρχιζει και νιωθει πρωτογνωρα συναισθηματα για την Μπελλα μας κατι που στα προηγουμενα κεφαλαια αμφισβητουσα εξαιτιας των πραξεων του .Εκεινη με εχει μπερδεψει τον αγαπει αλλα μπροστα του ειναι κρυα και απλα του δινει αυτο που θελει και φευγει. Οχι οτι εχει αδικο με τετοια συμπεριφορα. Ειναι και οι δυο πολυ εγωιστες και δεν παραδεχονται τα συναισθηματα τους Τους πεταξες στα βαθια Μαρακι και να δω πως θα ξεμπλεξουν απο το ατιμο παιχνιδι που στησανε οι ιδιοι. Ειδικοτερα,και σχολιαζω την αρχη,δεν ηξερα οτι ο Εντουαρτ απεφευγε εκεινη την μερα την Μπελλα για να μην μπει στο πειρασμο... και οταν την συναντησε παγματικα εσκασα στα γελια!!! καλα να παθει σκεφτηκα απο μεσα μου!!! Επισης,καταλαβα οτι αυτα τα λογια που του ειχε η Μπελλα το περασμενο βραδυ τον πληγωσαν παρα πολυ και τον εκαναν να αναρωτηθει για τον εαυτο του. Γενικα ο εντουαρτ ειναι σε μια φαση που αρχιζει και σκεφτεται,που αναρωτιεται,που ζυγιζει τα πραγματα και τις καταστασεις.Αρχιζει και προσεχει τις κινησεις του. Οταν η Μπελλα βρεθηκε αντιμετωπη με εναν ληστη ημουν σιγουρη οτι απο καπου θα ξεφυτρωσει ο ανωμαλος-ηρωας αφεντικο!!!! Και ετσι τελικα εγινε. Δεν περιμενα να του επιτεθει ετσι χωρις να υπολογιζει τιποτα. Ευτυχως η Μπελλα εδρασε γρηγορα και εσωσε την κατασταση. Σε αυτη την σκηνη ο Εντουαρτ εδειξε με αμμεσο θα ελεγα τροπο οτι νοιαζεται πραγματικα για εκεινη. Πρωτον την ακολουθησε νυχτιατικα και δεν την αφησε ουτε λεπτο απο το οπτικο του πεδιο και δευτερον την υπερασπιστηκε με τον καλυτερο τροπο. Οταν ο εντουαρτ σκεφτηκε οτι θα μπορουσε να πυροβολησει εκεινον αντι για τον ληστη γελασα πολυ!!! Στη συνεχεια ομως βλεπω και την Μπελλα να νοιαζεται και εκεινη με τη σειρα της και να το δειχνει εμπρακτα στον Εντουαρτ φροντιζοντας οσο μπορει το χερι του και μετα που ειναι στο νοσοκομειο μαζι του. Α!Νοσοκομειο αναφερα και θυμηθηκα εκει που εντουαρτ φοβοταν τους γιατρους και ολα τα σχετικα!!! Εκανε σαν μωρο παιδι και ολο αυτο με εκανε να τον συμπαθησω ακομα περισσοτερο!!! Τον γλυκουλη!!! Απορω ποιος θα μπορουσε να ηθελε να κλεψει το προγραμμα...Αυτο μαλλον θα μας το αποκαλυψεις στην συνεχεια!!! Οταν ο εντουαρτ πηγαινει μαζι με την Μπελλα στο μαγαζι με τα ντονατς και συζητανε και αρχιζει να της λεει οτι την υποπτευεται, αυτο σιγυρα πληγωσε και θμωσε την Μπελλα. Αυτη πριν λιγο τον εσωσε και αυτος τωρα τηνς συμπεριφερεται ετσι. Ειχε απολυτο δικιο που η Μπελλα σηκωθηκε και εφυγε. Πριν συνεχισω θα ηθελα να πω οτι η σκηνη που ο εντουαρτ τρωει το ντονατς του ειναι επισης πολυ γλυκια και η κινηση να προσφερει στην Μπελλα ενα γλυκακι. Το ξεσπασαμα μεσα στο ταξι ηταν απολυτα φυσιολογικο. Ο Εντουατ ομως καταλαβε το λαθος του. Καταλαβε οτι πια δεν μπορει να ξεφυγει απο ολο αυτο που δημιουργησε... Συγχαρητηρια!!! Καθε σου ιστορια και διαφορετικη οχι μονο ως προς το περιεχομενο αλλα και ως προς το υφος.Αυτη η ιστορια ειναι γεματη παθος .Και παντα σε καθε σου κεφαλαιο δεν ξεχνας μας το θυμιζεις. Ανυπομονω τρελα για την συνεχεια!!! Ελπιζω να εχει happy end οπως και καθε σου ιστορια αν και πιστευω πως εδω τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα ,οι ηρωες θα ζοριστουν λιγακι και γενικα ισως αργησει να ερθει η καθαρση στους αναγνωστες. Παρ'ολα αυτα ολο το σκηνικο εντεινει την αγωνια μας και το ενδιαφερον μας για ακομη πιο συναρπαστικα κεφαλαια!!! Χιλια Μπραβο!!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 7 Αυγ 2011 - 16:06 | |
| εγω διαβασα και τα δυο τελευταια κεφαλαια και ηταν ανατρεπτικη η συνεχεια... η Αλις με την μπελλα και την μπρι συγκατοικοι αυτο ηταν μια εκπληξη απο μονο του αλλα ηταν ωραιο επισης που ειδαμε την ιστορια απο την μερια της αλις σχετικα με τον αδερφο της και το ειδυλιο της με τον Τζασπερ...οσο για την μπελλα εχει χασει την μπαλα εχει κολλησει σε αυτη την ανοητη ιδεα οτι αγαπαει το πριγκιποπουλο μονο και μονο για να μην αποδεχτει τα αισθηματα της για τον εντουαρντ...τωρα για το λεμονι τι να πω ηταν ολα τα λεφτα οπως παντα γεματο παθος ερωτισμο αλλα και καλα κρυμμενα συναισθηματα...ειναι ωραιο που βλεπουμε τον εντι ευαλωτο χαιρομαι που επιτελους δειχνει και την αλλη πλευρα του χαρακτηρα του...τωρα η σκηνη με τον ληστη μπορω να πω οτι ηταν αρκετα δυναμικη αλλα εχανε λιγο σε καποια σημεια κυριως στην δραση πιστευω αλλα οτι δεν εγινε το αναμενομενο να σωσει ο εντι την μπελλα ηταν παρα πολυ ενδιαφερον και διαφορετικο ξεφυγε απο τα κλισε....παντως ηταν μια παρα πολυ καλη προσπαθεια για μια σκηνη δρασης.... η σκηνη στο νοσοκομειο ηταν πραγματικα για γελια και για κλαματα μαζι απο την μια γελουσα με τον εντουαρντ που φοβοταν με τους γιατρους και απο την αλλη με εκνευριζε πραγματικα που πιστεψε εστω και για ενα λεπτο οτι η μπελλα μπορει να κρυβοταν πισω απο ολο αυτο....μετα στην καφετερια πηγε να διορθωσει κατι αλλα τα ειχε ηδη κανει θαλασσα οποτε τι να σωσει απο τα ασυμαζευτα....ηταν δυο εκλπηκτικα κεφαλαια οπως παντα με πολλες αποκαλυψεις παθη και λαθη και περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο μπραβο και παλι μπραβο πραγματικα μου ειχε λειψει πολυ αυτη η ιστορια... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 7 Αυγ 2011 - 18:32 | |
| Πολλες εξελιξεις σε αυτο το κεφαλαιο!!!!!! Η σκηνη της μαχης ηταν απιστευτη για τι η μπελλα εσωσε την κατασταση!!!!!!! Επιτελους ο Εντουαρντ αρχιζει και ξεθαβει κατι συναισθηματα απο μεσα του .....εγω πιστευω οτι ειναι ετσι ακριβως γιατι ειναι υπερβολικα ευαισθητος......Οσο για την Μπελλα νοιαζεται και φαινεται.....το φιλι στο τελος ηταν το φιλι δυο ερωτευμενων Για αλλη μια φορα μπραβο!!!!!! Να ζητησω μια χαρη?????Να βαλεις καμια φορα ποστ με ρουχα και μερη οπως εκανες στο 1920 το σιωπη στο σκοταδι....με τα ρουχα που φορανε το σπιτι της Μπελλα και τα λοιποα | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 7 Αυγ 2011 - 19:40 | |
| Καλά τι να πω υπέροχο κεφάλαιο!!!!!! Τον πείραξε τον Έντουαρτ που η Μπέλλα μας (ΘΕΑ) τον έσωσε. Εγώ πιστεύω ότι θα έχει πολύ ζουμί η υπόθεση με το πρόγραμμα.Οι σκηνές με τα ντόνατς απίστευτες και η επικείμενη συγκατοίκηση με γεμίζει άγχος ότι ο Έντουαρτ θα κατηγορήσει πάλι την Μπέλλα αν και του βγάζω το καπέλο που της είπε ότι πως δεν πιστεύει ότι έκλεψε αυτή το πρόγραμμα. Ακόμα ένα μεγάλο μπράβο Ανυπομονώ για το επόμενο.....!!!!!!! Υ.Σ. Μαρία μου ήθελα να σε ρωτήσω πως μπορώ να αγοράσω το βιβλίο σου??? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 9 Αυγ 2011 - 10:41 | |
| Καλημέρα σε όλους! Ζητώ συγνώμη που δεν άργησα να απαντήσω στα υπέροχα - χορταστικά σας σχόλια αλλά πραγματικά έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα αυτές τις ημέρες, προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το καλοκαίρι στο έπακρο και όποτε έχω ευκαιρία τρέχω στις παραλίες! Η Μπέλλα και ο Έντουαρντ έρχονται σιγά, σιγά πιο κοντά, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλές ανασφάλειες μέσα τους που τους απομακρύνουν και δεν είναι εύκολο να παραδεχτούν τα αισθήματα που ούτε και οι ίδιοι δεν μπορούν καλά, καλά να αναγνωρίσουν. Έχω ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο το οποίο πάει σχετικά καλά και λογικά θα το έχετε μέσα στο ΣΚ. Θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε πολλά φιλιά σε όλους και καλά μπάνια! Υ.Γ. Maraki27 σου έστειλα πμ | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 9 Αυγ 2011 - 11:54 | |
| Υπέροχη ιστορία! Μου αρέσει πάρα πολύ! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 9 Αυγ 2011 - 16:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 10 Αυγ 2011 - 10:05 | |
| Καλημέρα! Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τα δροσερά σας σχόλια και που είστε συνέχεια εδώ μαζί μου και διαβάζετε τις ιστορίες μου! Οι μίνι ιστορίες που έχω γράψει ουσιαστικά ολοκληρώνονται σε μικρή έκταση. Πολλές από αυτές θα μπορούσαν να έχουν συνέχεια. Μία ιστορία η οποία θα ήθελα να δούμε και παρακάτω πράγματα ήταν το Lucky Star αλλά στη συνέχεια τελικά δεν κατάφερα να γράψω ένα δεύτερο μέρος ας πούμε. Αν το καλοσκεφτείς όλες οι ιστορίες θα μπορούσαν να μην τελειώσουν ποτέ! Αλλά είμαι της άποψης ότι όλα τα πράγματα έχουν αρχή μέση και τέλος. Ο Έντουαρντ και η Μπέλλα της Σταχτοπούτας συνέχισαν να είναι μαζί και 'πολέμησαν' τα εμπόδια που ίσως να προέκυψαν. Αν έγραφα παρακάτω θα έπρεπε να φτιάξω μία ιστορία μεγάλης έκτασης αναλύοντας τα πάντα. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα, όπως τα βαθιά σημάδια της καρδιάς και το do you believe in fate. Προς το παρόν δεν σκοπεύω να συνεχίσω κάποια από αυτές τις ιστορίες. Το Desire Blossom είναι το τελευταίο μεγάλης έκτασης φανφικ που γράφω. Στα σχέδια μου έχω ένα outtake για τη Σιωπή στο Σκοτάδι το οποίο 'χρωστάω' και γύρω στα Χριστούγεννα μάλλον ένα outtake για το 1920. Από εδώ και πέρα παράλληλα γράφω το πρώτο μου βιβλίο και πιθανότατα πλέον θα γράφω 'δικές' μου ιστορίες. Ποια θα είναι η τύχη τους ακόμα δεν το ξέρω αλλά θέλω να ελπίζω... Ερασιτεχνικά πάντα πιστεύω ότι θα έχω την ανάγκη να γράφω κάτι ώστε να υπάρχει επικοινωνία. Προς το παρόν πάντως δεν έχω κάτι στα σκαριά για κάποιο άλλο, καινούριο φανφικ. Θα δείξει, βλέποντας και κάνοντας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 13 Αυγ 2011 - 10:35 | |
| Καλημέρα σε όλους. Θέλω να σας ενημερώσω πως δυστυχώς το επόμενο κεφάλαιο δεν είναι έτοιμο. Δεν βρήκα χρόνο να το τελειώσω μιας και δούλευα όλη την εβδομάδα και σήμερα... Και επειδή έχω διήμερο και όχι τριήμερο όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος αύριο θα είμαι στη θάλασσα. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να το ετοιμάσω και να το ανεβάσω μέσα στην εβδομάδα. Καλά μπάνια σε όλους. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 13 Αυγ 2011 - 17:55 | |
| Επιστρέφω γιατί ξέχασα να απαντήσω σε ερώτημα σας! Μου ζητήσατε να βάλω insparation photos και υπόσχομαι ότι θα το κάνω. Όπως και στις άλλες μου ιστορίες έτσι και σε αυτή θα σας δείξω διάφορα! Ρούχα της Μπέλλα, τοποθεσίες, το γραφείο του Έντουαρντ, το αυτοκίνητο του και ότι άλλο μπορέσω να βρω! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 16 Αυγ 2011 - 15:29 | |
| Μαρια πρωτα απ΄ολα χρονια πολλα για την ονομαστικη εορτη σου, να εισαι γερη και δυνατη, να σε χαιρονται αυτοι που σε αγαπουν Μολις διαβασα τα τρια τελευταια κεφαλαια του 1920 και εχω συγκινηθει που η ιστορια αυτη εριξε την αυλαια της αλλα ολα καποτε πρεπει να τελειωνουν ετσι και εδω Δεν θα μπω σε βαθια αναλυση καθε κεφαλαιου (οπως κανω παντα χιχιχι) αλλα θα σου πω την γενικη μου εικονα αυτης της ιστοριας η οποια οπως αναφερεις και εσυ στο σημειωμα του συγγραφεα μπορει να ξεκινησε στο χαλαρο για να περασουμε ευχαριστα και πικαντικα βραδια διαβαζοντας το (θυμασαι πιστευω τα σχολια μας και την εκπληξη μας εκεινο το καιρο ) αλλα καταφερες να το εξελιξεις σε κατι ποιο ουσιαστικο. Ετσι αυτο που μπορω να πω σημερα για την ιστορια του 1920 ειναι οτι δεν πρεπει να εγκαταλειπουμε τον αγωνα για να κρατησουμε και να ζησουμε την αγαπη πλαι μας, να πολεμαμε με νυχια και με δοντια να κραταμε το παθος για ερωτα δυνατο οσα χρονια και αν περναμε διπλα σε εναν ανθρωπο και γιατι οχι να ''δανειζομαστε'' τον τροπο που ζουσαν οι προγονοι μας παντρευοντας το πριν με το τωρα. Με την μαγευτικη ικανοτητα που εχεις στην συγγραφη σου και την αχαλινωτη φαντασια σου εισαι συγγραφεας που δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο τις ηδη γνωστες του ειδους π.χ. Μαντα, Δημουλιδου και ευχομαι το καινουργιο βιβλιο που γραφεις να τις εκτοπησεις Και τελειωνοντας θα ηθελα και γω το ΣΣΣ να το εχω στα χερια μου (εννοειτε με τρανταχτη αφιερωση ) πώς θα γίνει? ελπιζω να εχει μεινει κανα κοψιδακι και για μενα..οεο!!! Αυτα τα ολιγα με εκτιμηση Χοσε Κουρβο ετσι για να μην ξεχνιωμαστε | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 16 Αυγ 2011 - 20:17 | |
| Μαρακι ποτε κοντα να περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο...? | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 17 Αυγ 2011 - 10:03 | |
| λοιπον αυτες τις δυο μερες ειναι αφιερωμενες στο να καλυψω τα κενα που αφησα ολο αυτο το διαστημα για να διαβασω απο την μια το 1920 και απο την αλλη το DB και ενω το πρωτο εδωσε αυλαια το δευτερο εξελισεται βλεπω σε μια ιστορια γεματη.... τολμη και γοητεια....η Μπελλα τολμηρη παγιδευμενη στην μπασταρδεμενη γοητεια του Εντουαρντ Τη στιγμή που μου ζήτησε να γονατίσω μπροστά του στην πραγματικότητα ήθελα να τον κλωτσήσω χαμηλά και να τον κάνω να βογκήξει από τον πόνο. Για μία στιγμή ήμουν έτοιμη να το κάνω. Αλλά μετά, η θέα εκείνου του έργου τέχνης που για κάποιο άγνωστο λόγο ο δημιουργός του είχε χαρίσει με έκανε να τα χάσω. Και αυθόρμητα, έτσι απλά αφέθηκα και τον φίλησα ακριβώς εκεί απορώντας κι εγώ με τον ίδιο μου τον εαυτό. ατιθασα νιατα.... ή να το θεσω καλυτερα ΑΤΙΘΑΣΟ, ΑΠΟΚΟΣΜΟ, ΣΕΞ ‘‘Πάρε αυτό που σου αξίζει.’’ Βλαστήμησα δυνατά ενώ το σώμα μου ξεσπούσε με βία πάνω στο δικό της κι εκείνη ανταποκρινόταν. Σαν να με τιμωρούσε με αυτό τον τρόπο δείχνοντας μου ότι ήταν ικανή να διαχειριστεί απόλυτα τις ανωμαλίες και τα βίτσια μου. και να πω επισης οτι μπορει ο δυναστης Εντουαρντ να καταπιεζει την Μπελλα αλλα και αυτη η σουσουραδα δεν παει πισω απλωνοντας τον ιστο της ολο και πιο επικινδυνα πανω του Κοίταξα το εσώρουχο της που το είχα ακόμα μέσα στη χούφτα μου. Είχε τη μυρωδιά της και την μυρωδιά της επιθυμίας, του φρέσκου πόθου. Μαριααααααα εισαι η Θεα της συγγραφης...ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 17 Αυγ 2011 - 21:25 | |
| bloody μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Είσαι σταθερή αξία - αναγνώστρια μου και μέλος αυτού του φόρουμ και σε ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Χαίρομαι που αγάπησες το 1920 και που ξεκίνησες το desire blossom, το οποίο απ' όσο σε ξέρω είναι περισσότερο στα μέτρα σου! Τώρα βέβαια, η θεά της συγγραφής θα πρέπει να σας πει ότι έχει πέσει σε συγγραφικό αδιέξοδο! Για να είμαι ειλικρινής δεν μου λείπει η έμπνευση αλλά θες το καλοκαίρι, θες η ζέστη, δύσκολα κάθομαι στον υπολογιστή για να γράψω αυτές τις ημέρες. Κι έτσι, δυστυχώς για άλλη μία φορά το κεφάλαιο δεν είναι έτοιμο... Θα προσπαθήσω μέσα στο ΣΚ να το τελειώσω και να το ανεβάσω. Ίσως να καταφέρω κάτι και τις επόμενες ημέρες. Απλά όταν γυρνάω από τη δουλειά είμαι συνήθως πτώμα και δεν είμαι σε θέση να γράψω. Σας ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά όπως πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου. Το desire blossom θα συνεχιστεί κανονικά και κάποια μέρα θα ολοκληρωθεί. Μην αμφιβάλλετε ούτε στιγμή γι' αυτό! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 22 Αυγ 2011 - 13:30 | |
| | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 22 Αυγ 2011 - 16:47 | |
| +φωνώ...Μακάρι να μην αργήσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 22 Αυγ 2011 - 17:50 | |
| Παιδιά ζητάω συγνώμη, το ξέρω ότι έχω καθυστερήσει περισσότερο απ' ότι συνηθίζω... Χρειάζομαι λίγο χρόνο να μπω στο mood για να μπορέσω να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο και να συνεχίσω. Δεν θα δώσω υποσχέσεις, δεν ξέρω πότε θα το έχω έτοιμο. Όταν είναι θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ για την κατανόηση. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 23 Αυγ 2011 - 5:16 | |
| Δεν πειραζει Μαρια μου,δεν μας εχεις απογοητευσει ποτε,ειμαι σιγουρη πως ουτε και τωρα θα το κανεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:09 | |
| Ευχαριστώ πολύ Vera Πραγματικά νιώθω πολύ άσχημα που έχω καθυστερήσει. Αλλά ρε παιδιά Αύγουστος είναι, έχω κι εγώ το δικαίωμα να το ρίξω λίγο έξω λόγω εποχής! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|