| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 12:04 | |
| Αχ! Είναι αλήθεια! Το πράγμα έχει αρχίσει να κυλάει! Έπρεπε να με βλέπατε τη Δευτέρα στον Ιανό, έβαλα τα κλάματα... είναι πολύ "μεγάλο" για εμένα όλο αυτό που γίνεται, πραγματικά δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 12:10 | |
| Καλη επιτυχια Μαρια για σημερα!!!Ευχομαι να σχισει το βιβλιο στην παρουσιαση!! Knock them dead!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 12:14 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου! Μακάρι να ήσασταν και εσείς όλοι εκεί! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 12:15 | |
| Μακαρι!!!Αλλα δεν πειραζει η σκεψη μας ειναι μαζι σου! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 12:45 | |
| ¶ντε άντε να παίρνουν τα πράγματα το σωστό δρόμο σιγά σιγά! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 13:01 | |
| Μαιρη μου θα ειμαι κι εγω εκει mentally να ξερεις!!! Θα στελνω ολα μου τα θετικα vibes, ε και νομιζω θα ειμαι εκει και μεσω της διακοσμησης, με ολη μου την αγαπη.... Να σκισει η Νοελια, να βουλιαξουν τα ραφια!! Να κανει παταγο ευχομαι γιατι το αξιζεις μετα την τοση προσπαθεια!! Και οπως ειπα στην Βασσια, θελω φωτο απο την εκδηλωση!!!!!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 17:33 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 17:48 | |
| Καλη επιτυχια σημερα Μαρακι....οι σκεψεις μας μαζι σου... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 21:18 | |
| Καλη επιτυχια και απο μενα σημερα που για μενα ειναι σιγουρη!!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 21:41 | |
| Είναι νωρίς ακόμη για να μάθουμε νέα; | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 21:43 | |
| Μαλλον!!!Αχ και με εχει φαει η αγωνια!! | |
|
| |
damianos Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Κάπου στη Γη... Αριθμός μηνυμάτων : 69 Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 13 Οκτ 2012 - 6:19 | |
| Εύχομαι να πήγαν όλα καλά στην παρουσίαση και το "Σιωπή στο σκοτάδι" το 'χω βάλει σε πρόγραμμα να το αγοράσω. Όταν το διαβάσω θα 'ρθω να σας πω τις εντυπώσεις μου. Καλοτάξιδα και πάλι τα βιβλία σας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 13 Οκτ 2012 - 10:38 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ, η παρουσίαση πήγε καταπληκτικά!
Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις εντυπώσεις σου όταν θα διαβάσεις το βιβλίο μου, και πάλι σε ευχαριστώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 20:52 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:02 | |
| Αχ βρε Μαρια για μια ακομα φορα με εκανες να κλαψω. Το ποσο σε νοιωθω δεν λεγεται. Με εκανες ξανα να σκεφτω ολα οσα εζησα αυτα τα χρονια. Νομιζω οτι αυτη η σειρα βιβλιων μας εκαναν να νιωσουμε τοσα συναισθηματα που μονο οσοι τα εχουν βιωσει μπορουν να το καταλαβουν.Εφεραν κοντα σε ολους μας ανθρωπους που θα μεινουν κοντα μας μια ζωη. Ευχομαι και εγω καλη προβολη σε ολους και μια καινουργια αρχη για ολους μας! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:07 | |
| Μαρια ειλικρινα αισθανθηκα οταν διαβασα το κειμενο που εγραψες οτι περιεγραφες συναισθηματα που εχω ζησει κι εγω
με συγκινησες παρα πολυ...
και η αληθεια ειναι οτι κ εγω αν και περιμενω με τρελη ανυπομονησια κ χαρα την αυριανη πρεμιερα απο την αλλη αισθανομαι μια μικρη λυπη γιατι τελειωνει αυτη η λατρεμενη σειρα...
το πιο σημαντικο ομως οι σχεσεις που εχουν δημιουργηθει μεσω αυτης της αγαπης πιστευω κ ευχομαι να μην τελειωσουν ποτε | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:08 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:29 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:36 | |
| Κοριτσάκια μου δεν περιγράφονται με λόγια αυτά τα τέσσερα χρόνια, μάλλον θα πρέπει να γράψω ολόκληρο βιβλίο!
Που να σταθώ;
Μήπως σε εκείνη την πρώτη συνάντηση που αναφέρω όπου η Δήμητρα, η Ελίζα και η Βάσω μόλις πήραν γραμμή ότι έπαιζε το Λυκόφως για τελευταία προβολή με παράτησαν στα κρύα του λουτρού και άρχισαν να τρέχουν να βγάλουν εισιτήρια;
Μήπως τότε που η Ελίζα κούναγε όλη τη σειρά με τα καθίσματα στο σινεμά επειδή χοροπηδούσε πάνω στο κάθισμα;
Ή μήπως σε αυτές τις στιγμές που ακολούθησαν σε σχέση με τις φιλίες που δημιουργήθηκαν; Τι να πω για τη Βάσια που με έχει φιλοξενήσει στο σπίτι της που μέχρι και γλυκό μου έφτιαξε φέτος για τη γιορτή μου.
Για τη special edition που μου έκαναν δώρο όλα τα κορίτσια με το συλλεκτικό dvd???
Για τον beuatiful bastard που μου τύπωσαν στο χαρτί και το έδεσαν σαν βιβλίο για τα γενέθλια μου;
Για τα fanfic που διάβασα και έγραψα;
Για τα άτομα που δούλεψαν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο για την διακόσμηση και την εμφάνιση του φόρουμ που εγώ είμαι άσχετη;
Για τα γέλια που κάναμε με το birdwathcing όσον αφορά τα προσόντα του Ρόμπερτ;
Δεν υπάρχει τελειωμός σε αυτή τη λίστα και πραγματικά δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσες αλλαγές θα γίνονταν στη ζωή μου επειδή αγάπησα τόσο πολύ μία σειρά βιβλίων. Απέκτησα φίλους που δεν είχα ποτέ, το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται κάπως ή περίεργο αλλά είναι η αλήθεια.
Για μένα πρόκειται πραγματικά για κάποια μοιραία πλανητική συνομωσία!
| |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:39 | |
| ακριβως τα ιδια συναισθηματα εχω και εγω αλλα κατι τελειωνει και κατι αλλο αρχιζει παντα.
το σημαντικο ειναι οτι ανοιξαμε τους οριζοντες μας με αυτη την ιστορια και το ακομα πιο σημαντικο,γνωρισαμε πολλους και ενδιαφεροντες ανθρωπους.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:39 | |
| Ειναι Μαιρη μου... και ολα αυτα δεν νομιζω πως θα τελειωσουν....μονο το λυκοφως προς το παρον τελειωνει.Εμεις θα συνεχισουμε να ειμαστε εδω.Μας εδεσε,μας αλλαξε,μονο καλο μας εκανε.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:42 | |
| Μαρια σταματα ειλικρινα με κανεις να κλαιω σαν την τρελη μονη μου(ευτυχως ο αντρας μου ειναι εξω) κ σκεψου οτι τωρα τελευταια εγινα μελος του φορουμ εχεις τοσο δικιο για ολα αυτα που λες με εκανες να κλαψω απο συγκινηση κ συγχρονως να γελασω με καποια περιστατικα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Νοε 2012 - 21:45 | |
| Φυσικά και θα συνεχίσουμε! Έχουμε ακόμα ουουου! Κρίστιαν! Τζέης! (Εδώ ξέρω κλαίτε αλλά καθίστε μην κλαίμε και για τον Κρίστιαν στο τέλος!) Ίαν - Τζάρεντ! Και βιβλία βιβλία βιβλία! Γουίλ!!!! και επιτρέψτε μου να πω Φιλίπ!!! | |
|
| |
| |
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|