Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 23 Ιαν 2012 - 22:36

Συμφωνω με την Μελινα...μπορει η αναμονη να μας σκοτωσει αλλα τουλαχιστον θα εχουμε μια ξεγυρισμενη δοση μαζεμενη....Καλο γραψιμο Μαρακι....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιαν 2012 - 12:04

Καλημέρα!!! Πω πω κρύο....! Εύχομαι να έχετε ένα καταπληκτικό, 'ζεστό' Σαββατοκύριακο! Wink

Το desire blossom σας αποχαιρετά και εύχεται να περάσατε όμορφα με τη συντροφιά του για τον χρόνο που μας πέρασε. Ξέρω πως σε πολλούς από εσάς θα σας λείψουν αυτοί οι χαρακτήρες, κι εμένα θα μου λείψουν.... cry

Περάστε να διαβάσετε τον επίλογο και για τελευταία φορά περιμένω τα σχόλια σας. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 206202

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν συνέχεια εδώ, κεφάλαιο το κεφάλαιο για να ποστάρετε τα σεντόνια σας και να με στηρίξετε με την αγάπη σας. Το εκτιμώ όσο δεν φαντάζεστε. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 34442

http://jokastia.blogspot.com/2012/01/desire-blossom-epilogue.html

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιαν 2012 - 13:31

Mαιρη μου εμεις σε ευχαριστουμε που αφιερωνες τοσο χρονο για να μας χαρισεις 2 ολοκληρωμενους ηρωες, ζωντανους, μεσα στη δικη τους πραγματικοτητα... huggie

Μια αγαπη που γεννηθηκε ξαφνικα, που ειναι μεν ιδιορρυθμη αλλα τοσο δυνατη...

Τοσα συναισθηματα βγηκαν μεσα απο αυτην την υπεροχη ιστορια...Γελασαμε, πονεσαμε, ερωτευτηκαμε με τους δυο κεντρικους ηρωες...

Συγκινηθηκαμε, κλαψαμε, αγωνιουσαμε...λυτρωθηκαμε στο τελος που κερδισε η πραγματικη ανιδιοτελης αγαπη...

Ο Εντουαρντ και η Μπελλα του Ανθους σου, (Blossom) ηταν διαφορετικοι απο οτι τους εχουμε συναντησει ποτε...Εγωιστες, σκληροι αλλα και τοσο ανθρωπινοι, τοσο παθιασμενοι...

Στο τελος εδειξαν οτι αν πιστεψεις σε κατι πολυ, ολα γινονται...

Οι πιστοι το λενε Θεο, οι ορθολογιστες συμπαν, οι υπολοιποι απλα μοιρα η πεπρωμενο, αλλα οτι και αν ειναι απο τα τρια φροντισε να τους κρατησει μαζι και να τους δωσει πολυτιμα μαθηματα-εφοδια για να πορευτουν στο μελλον.

Πραγματικα διδαξε σε ολους μας αυτη η ιστορια. Στεναχωριεμαι που δεν θα τους εχουμε πλεον μαζι μας, αλλα χαιρομαι που κανουν ευτυχισμενοι τον κυκλο τους...

Θα μου λειψει αυτη η ιστορια...Μου αφησε μια υπεροχη γλυκια γευση...Ειλικρινα θα μου λειψουν και οι δυο...

Αλλα οπως λενε οτι ειναι ωραιο ποναει , ειναι δυσκολο και τελειωνει γρηγορα...

Μαιρη μου , σε ευχαριστουμε, που με την ιστορια αυτη ζεσταινες τα βραδια μας-κυριως των παρασκευων- και που αφιερωσες τον χρονο σου, σε κατι που μας εκανε να αισθανομαστε πιο ομορφα.... huggie
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιαν 2012 - 13:37

δεν μπορω να το πιστεψω οτι τελειωσε τωρα εγω τι θα περιμενω τα σαββατοκυρικα;;; lol! lol!

ο επιλογος ηταν καταπληκτικος σε εκανε να καταλαβεις την αλλαγη που εχουν βιωσει αυτοι οι δυο χαρακτηρες ακομη πιο εντονα!!απλα υπεροχος οπως και η υπολοιπη ιστορια!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 474941 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 474941

Υ.Γ:αν δεν τα θελει η Μπελα τα λεφτα θα κανω την καρδια μου πετρα και θα τα παρω εγω!!!! giggle giggle giggle giggle lol!
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιαν 2012 - 14:53

αλλη μια ιστορια τελειωσε.ο πειλογος υπεροχος με τον εντουαρτ να δειχνει για ακομη μια φορα τα αισθηματα του για τη μπελλα.
λυπαμαι που τελειωσε αλλα καθε τελος και μια καινουρια αρχη.
θα μου λειψει πολυ !!!!!!!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιαν 2012 - 18:44

Ειλικρινα δεν υπαρχουν λεξεις για να εκφρασουν το ποσο θα μου λειψει αυτη η ιστορια...τους αγαπω τοσο πολυ αυτους τους δυο που ηδη μου λειπουν....Η αγαπη τους ειναι πραγματικα ξεχωριστη και η αποδειξη πως οντως η αγαπη και ο ερωτας ξεπερνανε τα παντα....Ελπιζω να εχουμε συντομα κατι απο σενα Μαρακι....ειτε εδω ειτε ως βιβλιο στα χερια μας... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 34442
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 31 Ιαν 2012 - 19:05

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για όλα! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 34442

Ζητώ συγνώμη που άργησα τόσο πολύ να απαντήσω στα σχόλια του επιλόγου απλά έπεσα με τα μούτρα στη συγγραφή τώρα που νιώθω αποδεσμευμένη και ξεχάστηκα.

Χαίρομαι που αγαπήσατε την ιστορία αυτή όσο την αγάπησα κι εγώ. Όπως είπα και πιο πάνω ίσως κάποια στιγμή να γράψω ένα outtake αυτό ανάλογα πάντα με τη διάθεση και τον ελεύθερο χρόνο μου.

Προς το παρόν γράφω σαν τρελή και σύντομα θα ακολουθήσει στο blog μου ένα νέο μικρό απόσπασμα από τη Νοέλια για να σας κρατάω ζεστούς μιας και κάνει τόσο κρύο αυτές τις μέρες! Razz

Όλα τα νεότερα μου θα τα μαθαίνετε από τα blog μου και κάθε τόσο όταν θα υπάρχει νέα ανάρτηση θα σας ενημερώνω και εδώ!

Φιλιά σε όλους, εύχομαι ότι καλύτερο!

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 31 Ιαν 2012 - 20:59

Και σε σενα το ιδιο Μαρακι... huggie
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 31 Ιαν 2012 - 21:18

Μία ανάρτηση για όλες τις ώρες! lol!

http://silencethedark.blogspot.com/2012/01/blog-post_31.html

Αν θέλετε διαβάστε και την προηγούμενη για το Παζάρι βιβλίου. Wink
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 11:18

Καλημέρα!

Ξέρω πως δεν έχω τίποτα να σας δώσω και για να είμαι ειλικρινής με τρώει λιγάκι το ότι δεν έγραψα έστω ένα one shot για τον Αγ. Βαλεντίνο. Αλλά η Νοέλια είναι η προτεραιότητα μου και γι' αυτό ανέβασα ένα μικρό ακόμα απόσπασμα! Wink

http://silencethedark.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

Να ευχαριστήσω και εδώ τη BellaMarieP για την υπέροχη εικόνα που έφτιαξε για εμένα. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 34442
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 14:52

Εχω πεθανει απο την ανυπομονησια για να διαβασω ολοκληρη την ιστορια....ελπιζω να προχωραει γρηγορα Μαρακι....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 15:01

Προχωράει Εύη μου, τώρα βέβαια το γρήγορα είναι σχετικό. Είναι μεγάλη ιστορία και είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 691775
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 15:28

Mαιρη μου το διαβασα και οπως σου ειπα ξανα και ξανα δεν κανει τιποτα!!

Ειμαι τοσο χαρουμενη που μπορω να καταλαβαινω τι θελεις και να το αποτυπωνω σε εικονες οχι επαγγελματικα αλλα οσο καλυτερα μπορω και με αγαπη!!

huggie

Νομιζω η Νοελια θα ειναι μια πανεμορφη πριγκιπισσα αλλα και μια ευκαιρια να αναδειχθει ενας συγγραφεας που εχει τοσο μεγαλο ταλεντο!!!!! huggie

Ειμαι παντα στη διαθεση σου!!
ScarletVenus
Twilight Human
Twilight Human
ScarletVenus

Θηλυκό Παρθένος
Αριθμός μηνυμάτων : 13
Registration date : 01/01/2012

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 25 Φεβ 2012 - 19:38

Γειά σου Μαρία είμαι η φίλη της Ελίνας που έστειλες το βιβλίο.Σ'ευχαρίστω πάρα πολύ για το βιβλίο ήταν υπέροχο! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 31995
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 25 Φεβ 2012 - 23:38

ScarletVenus έγραψε:
Γειά σου Μαρία είμαι η φίλη της Ελίνας που έστειλες το βιβλίο.Σ'ευχαρίστω πάρα πολύ για το βιβλίο ήταν υπέροχο! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 31995

Εγώ σε ευχαριστώ! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 34442

Ελπίζω να ικανοποίησα τις προσδοκίες σου. Wink
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
Αριθμός μηνυμάτων : 11602
Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 8 Μάης 2012 - 9:15

Δε ξέρω πού αλλού να το γράψω αλλά αν ο Μπράιαν δεν αντιδράσει με τον τρόπο που περιμένω ότι θα αντιδράσει όταν του πει η Λίζ την αλήθεια ουαί κι αλοίμονο!
Αυτό! Κι όπως καταλαβαίνεις Μαρία δεν έχω προλάβει να το διαβάσω όλο, καθώς διαβάζω λίγο λίγο τα πρωινά συνήθως μέχρι να φτάσω στη δουλειά και το απόγευμα μέχρι να φτάσω σπίτι.. study
Κι ευτυχώς που οτιδήποτε σε σπόηλερ είναι πολύυυυυ πίσω στα σχόλια εδώ και έτσι δε θα μου το χαλάσει κανένας! Razz
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 8 Μάης 2012 - 9:18

χα χα χα! Καλημέρα Ζωή!

Χαίρομαι που σου αρέσει το βιβλίο μου, πολλοί είχαν εκνευριστεί με τη στάση της Λίζι που δεν αποφάσιζε να του το πει τελικά. Όσο για το τι θα γίνει όταν το μάθει, χμμμ.. αυτό είναι θα έλεγα λίγο απρόβλεπτο. Wink

Ελπίζω να σου αρέσει και η συνέχεια το ίδιο! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 906998
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 8 Μάης 2012 - 9:38

Καλημέρα Μαρία!
Είμαι ακόμη στο ταξίδι που κάνουν οι δυο τους.

Να σε ρωτήσω, παρακάτω μήπως έχεις και την πλευρά του Σάιμον για το λόγο που τους "έμπλεξε" σε αυτό το πείραμα; Ελπίζω δηλαδή, γιατί αν και η Νικόλ μας ψιλο-απάντησε για το λόγο που το έκανε ο Σάιμον είναι διαφορετικό να δούμε τις δικές του σκέψεις για αυτό..
Ανυπομονώ να δω αν θα γνωριστούν τελικά στο ταξίδι!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 8 Μάης 2012 - 9:58

Ναι! Υπάρχει ένα κομμάτι που είναι Σάιμον POV! Wink
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 8 Μάης 2012 - 10:16

Ωραία! Να δούμε ακριβώς το λόγο που το έκανε!
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 11:06

Μαρία τελείωσα το βιβλίο σου!!!
Λέω τη γνώμη μου εδώ ή σου στέλνω π.μ;
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 19:06

Καλησπέρα!

Νομίζω ότι μπορούμε να τα πούμε εδώ, άλλωστε οι περισσότεροι το έχουν διαβάσει από την εποχή που το είχα στο blog μου ακόμα!
Τώρα βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις spoiler μη τύχει και πέσει στα μάτια κάποιου που δεν το έχει διαβάσει. Wink
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 16 Μάης 2012 - 11:39

Μαρία θα σου πω τη γνώμη μου και αν θεωρήσεις πως κάτι σε θίγει ή ότι δεν είναι πρέπον μου λες!!

Ίσως σε πολλά σημεία, αν όχι συνέχεια, είχα στο μυαλό μου τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα, αναλογιζόμενη πως γνώριζα την αρχική ύπαρξη της ιστορίας στο μπλογκ σου. Αυτό δεν ήταν αρνητικό για 'μενα ίσα-ίσα το έκανε πιο οικείο καθώς μπορούσα εύκολα να σχηματίσω εικόνα των πρωταγωνιστών.
Σχετικά με την πλοκή μου άρεσε ο τρόπος που εξελίχθηκε αν και προς το τέλος
Σπόιλερ:
μου φάνηκε πως κινήθηκε όλη η ιστορία πολύ γρήγορα.. Τί εννοώ;
Σπόιλερ:
Θα μου πεις όταν αγαπάς κάποιον τόσο πολύ, σαν να μην υπάρχει αύριο που συνηθίζω να λέω, τότε τα ξεπερνάς όλα. Αλλά και πάλι μου φάνηκε πολύ γρήγορο..
Επίσης έχω άλλη μια απορία
Σπόιλερ:
Αγάπησα όλους τους δευτερεύοντες χαρακτήρες, καθηγητές, φίλους, συγγενείς, γιατί όλοι τους είχαν δώσει από ένα χαρακτηριστικό σε Μπράιαν και Λίζι.
Σπόιλερ:

Ο τρόπος γραφής σου μου άρεσε γιατί με έκανε να βρίσκομαι εκεί που περιέγραφες.
Σπόιλερ:
Όταν ξεκινούσα να διαβάζω εύκολα μεταφερόμουν κάπου ανάμεσά τους και τους παρατηρούσα από μακρυά! Α και την αμαρτία μου θα την πω..
Σπόιλερ:
Razz

Δε ξέρω τί άλλο θα μπορούσα να πω, γιατί φαίνεται λες και κάνω κριτική ως ειδικός αλλά δεν είμαι και αυτή είναι μια απλή γνώμη, μη το ξεχάσεις! Αν θέλεις να διευκρινίσω κάτι ή τη γνώμη μου για κάτι συγκεκριμένο μου λες..

Ελπίζω να μη στενοχωρεί ο,τιδήποτε από αυτό που σου λέω κι αν το κάνει συγνώμη και στη διάθεσή σου, εννοείται, να μου εξηγήσεις κάτι από όλα όσα σου είπα.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 16 Μάης 2012 - 19:16

Καλησπέρα kati!
ΚατΆ αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω που α) πήρες το βιβλίο μου, β) το διάβασες και γ) ήρθες εδώ να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου μαζί μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν παρεξηγούμαι ούτε θίγομαι με καμία κριτική. Είναι λογικό από τη στιγμή που εκθέτω τη δουλειά μου να γίνονται και τα αντίστοιχα σχόλια, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Με βοηθάει για να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερη. Wink
Θα σου απαντήσω σε όλα όσα μου λες παρακάτω, βάζοντας τα όλα μέσα σε ένα spoiler

Σπόιλερ:

Αυτή είναι η γνώμη σου και είναι απόλυτα σεβαστή, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να κρίνεις αυτό που διάβασες και ακόμα περισσότερο εγώ δεν χρειάζομαι τη γνώμη κανενός ειδικού αλλά τη δική σας.

Έγραψα αυτή την ιστορία σαν φανφικ και τότε είχα μέσα στο μυαλό μου μόνο πως θα ανέβαζα ένα κεφάλαιο ακόμα κάθε φορά για όσους ενδιαφέρονταν. Έγιναν έλεγχοι πριν το δώσω για έκδοση αλλά από την άλλη δεν ήθελα να αλλάξω πράγματα κάνοντας υπερβολικές αλλαγές ή διορθώσεις, ήθελα να το κρατήσω ατόφιο όπως ακριβώς ήταν.

Πιστεύω ότι στο νέο μου βιβλίο έχω κάνει την υπέρβαση ίσως επειδή πρόκειται για την πρώτη κατάδικη μου ιστορία, ίσως επειδή ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν βιβλίο, ίσως επειδή πίστεψα περισσότερο στον εαυτό μου και δούλεψα πιο συστηματικά και πιο προσεχτικά.

Σε κάθε περίπτωση αγαπώ πολύ αυτό το πρώτο μου «βιβλίο» και την ιστορία που πραγματεύεται ακόμα και αν μοιάζει λίγο εξωπραγματική. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία πρόσφατα που τα εκδίδουν μάλιστα μεγάλοι και γνωστοί εκδοτικοί οίκοι που η πλοκή είναι απαράδεκτη, συμβαίνουν ένα σωρό πράγματα τα οποία δεν έχουν συνοχή μεταξύ τους και άλλα πολλά στα οποία δεν θα καθίσω να τα αναφέρω γιατί ξέρω πως αυτό που λέω τώρα δεν είναι δικαιολογία.

Προσπαθώ να γίνω καλύτερη παίρνοντας σαν παράδειγμα αυτά που μου αρέσουν εμένα να διαβάζω και ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή αυτά που όλοι εσείς μου λέτε.

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 34442

kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 12 Οκτ 2012 - 8:53

Καλημέρα!! Δεν ήξερα πού να το γράψω και για αυτό το βάζω εδώ!
Είμαι στο λεωφορείο και βλέπω μια κυρία να κρατάει και να διαβάζει ένα βιβλίο.. Μου φάνηκε γνωστό, γέρνω το κεφάλι και διάβαζε το "Σιωπή Στο Σκοτάδι" Έμεινα να κοιτάω και να χαμογελάω! Βέβαια σχετικά γρήγορα γύρισα από την άλλη το κεφάλι μου μη νομίζει πως είμαι τρελή που την κοιτάω και γελάω αλλά πολύ χάρηκα Μαρία μου!! huggie

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 35 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: