| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 22:36 | |
| Συμφωνω με την Μελινα...μπορει η αναμονη να μας σκοτωσει αλλα τουλαχιστον θα εχουμε μια ξεγυρισμενη δοση μαζεμενη....Καλο γραψιμο Μαρακι.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 28 Ιαν 2012 - 12:04 | |
| Καλημέρα!!! Πω πω κρύο....! Εύχομαι να έχετε ένα καταπληκτικό, 'ζεστό' Σαββατοκύριακο! Το desire blossom σας αποχαιρετά και εύχεται να περάσατε όμορφα με τη συντροφιά του για τον χρόνο που μας πέρασε. Ξέρω πως σε πολλούς από εσάς θα σας λείψουν αυτοί οι χαρακτήρες, κι εμένα θα μου λείψουν.... Περάστε να διαβάσετε τον επίλογο και για τελευταία φορά περιμένω τα σχόλια σας. Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν συνέχεια εδώ, κεφάλαιο το κεφάλαιο για να ποστάρετε τα σεντόνια σας και να με στηρίξετε με την αγάπη σας. Το εκτιμώ όσο δεν φαντάζεστε. http://jokastia.blogspot.com/2012/01/desire-blossom-epilogue.html | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 28 Ιαν 2012 - 13:31 | |
| Mαιρη μου εμεις σε ευχαριστουμε που αφιερωνες τοσο χρονο για να μας χαρισεις 2 ολοκληρωμενους ηρωες, ζωντανους, μεσα στη δικη τους πραγματικοτητα... Μια αγαπη που γεννηθηκε ξαφνικα, που ειναι μεν ιδιορρυθμη αλλα τοσο δυνατη... Τοσα συναισθηματα βγηκαν μεσα απο αυτην την υπεροχη ιστορια...Γελασαμε, πονεσαμε, ερωτευτηκαμε με τους δυο κεντρικους ηρωες... Συγκινηθηκαμε, κλαψαμε, αγωνιουσαμε...λυτρωθηκαμε στο τελος που κερδισε η πραγματικη ανιδιοτελης αγαπη... Ο Εντουαρντ και η Μπελλα του Ανθους σου, (Blossom) ηταν διαφορετικοι απο οτι τους εχουμε συναντησει ποτε...Εγωιστες, σκληροι αλλα και τοσο ανθρωπινοι, τοσο παθιασμενοι... Στο τελος εδειξαν οτι αν πιστεψεις σε κατι πολυ, ολα γινονται... Οι πιστοι το λενε Θεο, οι ορθολογιστες συμπαν, οι υπολοιποι απλα μοιρα η πεπρωμενο, αλλα οτι και αν ειναι απο τα τρια φροντισε να τους κρατησει μαζι και να τους δωσει πολυτιμα μαθηματα-εφοδια για να πορευτουν στο μελλον. Πραγματικα διδαξε σε ολους μας αυτη η ιστορια. Στεναχωριεμαι που δεν θα τους εχουμε πλεον μαζι μας, αλλα χαιρομαι που κανουν ευτυχισμενοι τον κυκλο τους... Θα μου λειψει αυτη η ιστορια...Μου αφησε μια υπεροχη γλυκια γευση...Ειλικρινα θα μου λειψουν και οι δυο... Αλλα οπως λενε οτι ειναι ωραιο ποναει , ειναι δυσκολο και τελειωνει γρηγορα... Μαιρη μου , σε ευχαριστουμε, που με την ιστορια αυτη ζεσταινες τα βραδια μας-κυριως των παρασκευων- και που αφιερωσες τον χρονο σου, σε κατι που μας εκανε να αισθανομαστε πιο ομορφα.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 28 Ιαν 2012 - 13:37 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 28 Ιαν 2012 - 14:53 | |
| αλλη μια ιστορια τελειωσε.ο πειλογος υπεροχος με τον εντουαρτ να δειχνει για ακομη μια φορα τα αισθηματα του για τη μπελλα. λυπαμαι που τελειωσε αλλα καθε τελος και μια καινουρια αρχη. θα μου λειψει πολυ !!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 28 Ιαν 2012 - 18:44 | |
| Ειλικρινα δεν υπαρχουν λεξεις για να εκφρασουν το ποσο θα μου λειψει αυτη η ιστορια...τους αγαπω τοσο πολυ αυτους τους δυο που ηδη μου λειπουν....Η αγαπη τους ειναι πραγματικα ξεχωριστη και η αποδειξη πως οντως η αγαπη και ο ερωτας ξεπερνανε τα παντα....Ελπιζω να εχουμε συντομα κατι απο σενα Μαρακι....ειτε εδω ειτε ως βιβλιο στα χερια μας... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 31 Ιαν 2012 - 19:05 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για όλα! Ζητώ συγνώμη που άργησα τόσο πολύ να απαντήσω στα σχόλια του επιλόγου απλά έπεσα με τα μούτρα στη συγγραφή τώρα που νιώθω αποδεσμευμένη και ξεχάστηκα. Χαίρομαι που αγαπήσατε την ιστορία αυτή όσο την αγάπησα κι εγώ. Όπως είπα και πιο πάνω ίσως κάποια στιγμή να γράψω ένα outtake αυτό ανάλογα πάντα με τη διάθεση και τον ελεύθερο χρόνο μου. Προς το παρόν γράφω σαν τρελή και σύντομα θα ακολουθήσει στο blog μου ένα νέο μικρό απόσπασμα από τη Νοέλια για να σας κρατάω ζεστούς μιας και κάνει τόσο κρύο αυτές τις μέρες! Όλα τα νεότερα μου θα τα μαθαίνετε από τα blog μου και κάθε τόσο όταν θα υπάρχει νέα ανάρτηση θα σας ενημερώνω και εδώ! Φιλιά σε όλους, εύχομαι ότι καλύτερο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 31 Ιαν 2012 - 20:59 | |
| Και σε σενα το ιδιο Μαρακι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 31 Ιαν 2012 - 21:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 12 Φεβ 2012 - 11:18 | |
| Καλημέρα! Ξέρω πως δεν έχω τίποτα να σας δώσω και για να είμαι ειλικρινής με τρώει λιγάκι το ότι δεν έγραψα έστω ένα one shot για τον Αγ. Βαλεντίνο. Αλλά η Νοέλια είναι η προτεραιότητα μου και γι' αυτό ανέβασα ένα μικρό ακόμα απόσπασμα! http://silencethedark.blogspot.com/2012/02/blog-post.htmlΝα ευχαριστήσω και εδώ τη BellaMarieP για την υπέροχη εικόνα που έφτιαξε για εμένα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 12 Φεβ 2012 - 14:52 | |
| Εχω πεθανει απο την ανυπομονησια για να διαβασω ολοκληρη την ιστορια....ελπιζω να προχωραει γρηγορα Μαρακι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 12 Φεβ 2012 - 15:01 | |
| Προχωράει Εύη μου, τώρα βέβαια το γρήγορα είναι σχετικό. Είναι μεγάλη ιστορία και είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 12 Φεβ 2012 - 15:28 | |
| Mαιρη μου το διαβασα και οπως σου ειπα ξανα και ξανα δεν κανει τιποτα!! Ειμαι τοσο χαρουμενη που μπορω να καταλαβαινω τι θελεις και να το αποτυπωνω σε εικονες οχι επαγγελματικα αλλα οσο καλυτερα μπορω και με αγαπη!! Νομιζω η Νοελια θα ειναι μια πανεμορφη πριγκιπισσα αλλα και μια ευκαιρια να αναδειχθει ενας συγγραφεας που εχει τοσο μεγαλο ταλεντο!!!!! Ειμαι παντα στη διαθεση σου!! | |
|
| |
ScarletVenus Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 01/01/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 25 Φεβ 2012 - 19:38 | |
| Γειά σου Μαρία είμαι η φίλη της Ελίνας που έστειλες το βιβλίο.Σ'ευχαρίστω πάρα πολύ για το βιβλίο ήταν υπέροχο! | |
|
| |
| |
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 8 Μάης 2012 - 9:15 | |
| Δε ξέρω πού αλλού να το γράψω αλλά αν ο Μπράιαν δεν αντιδράσει με τον τρόπο που περιμένω ότι θα αντιδράσει όταν του πει η Λίζ την αλήθεια ουαί κι αλοίμονο! Αυτό! Κι όπως καταλαβαίνεις Μαρία δεν έχω προλάβει να το διαβάσω όλο, καθώς διαβάζω λίγο λίγο τα πρωινά συνήθως μέχρι να φτάσω στη δουλειά και το απόγευμα μέχρι να φτάσω σπίτι.. Κι ευτυχώς που οτιδήποτε σε σπόηλερ είναι πολύυυυυ πίσω στα σχόλια εδώ και έτσι δε θα μου το χαλάσει κανένας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 8 Μάης 2012 - 9:18 | |
| χα χα χα! Καλημέρα Ζωή! Χαίρομαι που σου αρέσει το βιβλίο μου, πολλοί είχαν εκνευριστεί με τη στάση της Λίζι που δεν αποφάσιζε να του το πει τελικά. Όσο για το τι θα γίνει όταν το μάθει, χμμμ.. αυτό είναι θα έλεγα λίγο απρόβλεπτο. Ελπίζω να σου αρέσει και η συνέχεια το ίδιο! | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 8 Μάης 2012 - 9:38 | |
| Καλημέρα Μαρία! Είμαι ακόμη στο ταξίδι που κάνουν οι δυο τους.
Να σε ρωτήσω, παρακάτω μήπως έχεις και την πλευρά του Σάιμον για το λόγο που τους "έμπλεξε" σε αυτό το πείραμα; Ελπίζω δηλαδή, γιατί αν και η Νικόλ μας ψιλο-απάντησε για το λόγο που το έκανε ο Σάιμον είναι διαφορετικό να δούμε τις δικές του σκέψεις για αυτό.. Ανυπομονώ να δω αν θα γνωριστούν τελικά στο ταξίδι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 8 Μάης 2012 - 9:58 | |
| Ναι! Υπάρχει ένα κομμάτι που είναι Σάιμον POV! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 8 Μάης 2012 - 10:16 | |
| Ωραία! Να δούμε ακριβώς το λόγο που το έκανε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 11:06 | |
| Μαρία τελείωσα το βιβλίο σου!!! Λέω τη γνώμη μου εδώ ή σου στέλνω π.μ; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 19:06 | |
| Καλησπέρα! Νομίζω ότι μπορούμε να τα πούμε εδώ, άλλωστε οι περισσότεροι το έχουν διαβάσει από την εποχή που το είχα στο blog μου ακόμα! Τώρα βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις spoiler μη τύχει και πέσει στα μάτια κάποιου που δεν το έχει διαβάσει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 16 Μάης 2012 - 11:39 | |
| Μαρία θα σου πω τη γνώμη μου και αν θεωρήσεις πως κάτι σε θίγει ή ότι δεν είναι πρέπον μου λες!! Ίσως σε πολλά σημεία, αν όχι συνέχεια, είχα στο μυαλό μου τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα, αναλογιζόμενη πως γνώριζα την αρχική ύπαρξη της ιστορίας στο μπλογκ σου. Αυτό δεν ήταν αρνητικό για 'μενα ίσα-ίσα το έκανε πιο οικείο καθώς μπορούσα εύκολα να σχηματίσω εικόνα των πρωταγωνιστών. Σχετικά με την πλοκή μου άρεσε ο τρόπος που εξελίχθηκε αν και προς το τέλος - Σπόιλερ:
αφού κατάλαβε και ο Έντουαρντ τί είχε συμβεί
μου φάνηκε πως κινήθηκε όλη η ιστορία πολύ γρήγορα.. Τί εννοώ; - Σπόιλερ:
Ότι μετά το σοκ που υπέστει ο Μπράιαν συνήλθε σχετικά γρήγορα..; Εμένα μου έδωσες να καταλάβω πως δεν είχαν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που αποκαλύφθηκαν όλα μέχρι τη στιγμή που την πλησίασε πάλι.
Θα μου πεις όταν αγαπάς κάποιον τόσο πολύ, σαν να μην υπάρχει αύριο που συνηθίζω να λέω, τότε τα ξεπερνάς όλα. Αλλά και πάλι μου φάνηκε πολύ γρήγορο.. Επίσης έχω άλλη μια απορία - Σπόιλερ:
μου φάνηκε πολύ παράξενο που ούτε ο Σάιμον δεν είχε σκεφτεί την προφύλαξη όταν τους έβαζε σε αυτή τη διαδικασία.. Δηλαδή εκεί κάπου "ξέφυγε" η λογική για χάρη της πλοκής..Δηλαδή σαν να έπρεπε να μείνει έγκυος η Λίζι και κάπως έπρεπε να το φτιάξεις και αυτός να ήταν ο μοναδικός τρόπος. Δε λέω ότι και τα παιδιά -τότε- δεν είχαν άδικο που δε το σκέφτηκαν αλλά ένα παραπάνω ολόκληρος επιστήμονας!
Αγάπησα όλους τους δευτερεύοντες χαρακτήρες, καθηγητές, φίλους, συγγενείς, γιατί όλοι τους είχαν δώσει από ένα χαρακτηριστικό σε Μπράιαν και Λίζι. - Σπόιλερ:
Μου άρεσαν πολύ σαν σκηνές όταν η Λίζι επισκέφθηκε τον πατέρα της, όταν ο μικρός είπε το Μπράιαν μπαμπά λόγω των συναισθημάτων που έβγαζαν οι ήρωες. Η σκηνή της γέννας και με τρομοκράτησε αλλά και με έκανε να γελάσω με τις αντιδράσεις του Μπράιαν αλλά μου άρεσε πολύ όταν είδαν την κόρη τους.
Ο τρόπος γραφής σου μου άρεσε γιατί με έκανε να βρίσκομαι εκεί που περιέγραφες. - Σπόιλερ:
Ήμουν στο ιερό και τους έβλεπα με τα καλά τους τα ρούχα έτοιμους να παντρετούν, ήμουν στο ξενοδοχείο, έξω από το σπίτι της Λίζι όταν έβρεχε, στη γέννα (οκ εκεί και να μην ήμουν δεν πιστεύω να με πείραζε -τρομακτικό!- ) όταν ήταν στο πάρκο.
Όταν ξεκινούσα να διαβάζω εύκολα μεταφερόμουν κάπου ανάμεσά τους και τους παρατηρούσα από μακρυά! Α και την αμαρτία μου θα την πω.. - Σπόιλερ:
Στις ερωτικές σκηνές πολλές φορές όταν έμπλεκαν τα μπούτια τους δεν έβγαζα άκρη πώς και τί και απλά το διάβαζα χωρίς να δίνω και πολύ έμφαση αφού ούτως ή άλλως δεν καταλάβαιναν τι γινόταν οπότε και προχωρούσα εκεί που ήταν αγκαλιά και η Λίζι κοιμόταν σκηνή που καταλάβαινα δηλαδή τί γινόταν! Δε ξέρω τί άλλο θα μπορούσα να πω, γιατί φαίνεται λες και κάνω κριτική ως ειδικός αλλά δεν είμαι και αυτή είναι μια απλή γνώμη, μη το ξεχάσεις! Αν θέλεις να διευκρινίσω κάτι ή τη γνώμη μου για κάτι συγκεκριμένο μου λες.. Ελπίζω να μη στενοχωρεί ο,τιδήποτε από αυτό που σου λέω κι αν το κάνει συγνώμη και στη διάθεσή σου, εννοείται, να μου εξηγήσεις κάτι από όλα όσα σου είπα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 16 Μάης 2012 - 19:16 | |
| Καλησπέρα kati! ΚατΆ αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω που α) πήρες το βιβλίο μου, β) το διάβασες και γ) ήρθες εδώ να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου μαζί μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν παρεξηγούμαι ούτε θίγομαι με καμία κριτική. Είναι λογικό από τη στιγμή που εκθέτω τη δουλειά μου να γίνονται και τα αντίστοιχα σχόλια, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Με βοηθάει για να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερη. Θα σου απαντήσω σε όλα όσα μου λες παρακάτω, βάζοντας τα όλα μέσα σε ένα spoiler - Σπόιλερ:
1) Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον Μπράιαν μεσολαβεί περίπου μία εβδομάδα και ναι είναι ένα σύντομο χρονικό διάστημα αν αναλογιστεί κανείς το σοκ που έχει υποστεί. Αλλά νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Μπράιαν αγαπά βαθιά και αληθινά τη Λίζι. Δεν τον πείραξε που του το έκρυψε, ίσα, ίσα κατανόησε απόλυτα τους λόγους για τους οποίους το έκανε. Απλά τα έβαλε με τον εαυτό του για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Ο Σάιμον τον βοήθησε αρκετά αλλά ακόμα περισσότερο τον βοήθησε το «γράμμα» που του έστειλε η Λίζι. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να μείνει περισσότερο μακριά τους ήδη για εμένα έμεινε πάρα πολύ! Εγώ στη θέση του θα είχα πάει πιο μπροστά να τους βρω! 2) Με έχουν ξαναρωτήσει σχετικά με το θέμα της προφύλαξης και πως είναι δυνατόν, ο Σάιμον, κοτζάμ γιατρός να μην προέβλεψε γιΆ αυτό; Μάλιστα γιΆ αυτό το θέμα είχα πάρει μία πάρα πολύ «άσχημη» κριτική. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να το δικαιολογήσω είναι πως ο Σάιμον δεν πίστεψε ποτέ ότι αυτή η διαδικασία θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα. ¶σχετα από τους λόγους για τους οποίους δέχτηκαν τελικά νόμιζε ότι θα έσπαγαν τους κανόνες, θα έβγαζαν τα μαντήλια και δεν θα προχωρούσαν σε σεξουαλικό επίπεδο. Αν τώρα θέλεις να το δούμε απόλυτα ρεαλιστικά δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Και αυτό επειδή ποτέ κανένας γιατρός αυτού του είδους δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο! 3) Όλες αυτές οι σκηνές που αναφέρεις μου άρεσαν και εμένα ιδιαίτερα και είναι από τις αγαπημένες μου. Συγκεκριμένα για τη σκηνή της γέννας είναι επίσης από τις αγαπημένες μου! Δεν τη βρήκα τρομαχτική, πρόκειται για μία απόλυτα φυσιολογική – ανώδυνη γέννα. Είναι το μόνο αυτοβιογραφικό κομμάτι του βιβλίου μου, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω και η γέννηση του παιδιού μου ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου και ήθελα να το μοιραστώ με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι όταν θα γίνεις μανούλα θα μπορέσεις να δεις αυτή τη σκηνή με άλλο μάτι! 4) Για τις ερωτικές σκηνές δεν μου έχει ξαναπεί ποτέ κανείς ότι μπερδευόταν. Ίσως σε ορισμένα σημεία να ήταν πολύ περιγραφικές, ίσως εγώ να μην απέδωσα – περιέγραψα σωστά τις εικόνες.
Αυτή είναι η γνώμη σου και είναι απόλυτα σεβαστή, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να κρίνεις αυτό που διάβασες και ακόμα περισσότερο εγώ δεν χρειάζομαι τη γνώμη κανενός ειδικού αλλά τη δική σας. Έγραψα αυτή την ιστορία σαν φανφικ και τότε είχα μέσα στο μυαλό μου μόνο πως θα ανέβαζα ένα κεφάλαιο ακόμα κάθε φορά για όσους ενδιαφέρονταν. Έγιναν έλεγχοι πριν το δώσω για έκδοση αλλά από την άλλη δεν ήθελα να αλλάξω πράγματα κάνοντας υπερβολικές αλλαγές ή διορθώσεις, ήθελα να το κρατήσω ατόφιο όπως ακριβώς ήταν. Πιστεύω ότι στο νέο μου βιβλίο έχω κάνει την υπέρβαση ίσως επειδή πρόκειται για την πρώτη κατάδικη μου ιστορία, ίσως επειδή ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν βιβλίο, ίσως επειδή πίστεψα περισσότερο στον εαυτό μου και δούλεψα πιο συστηματικά και πιο προσεχτικά. Σε κάθε περίπτωση αγαπώ πολύ αυτό το πρώτο μου «βιβλίο» και την ιστορία που πραγματεύεται ακόμα και αν μοιάζει λίγο εξωπραγματική. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία πρόσφατα που τα εκδίδουν μάλιστα μεγάλοι και γνωστοί εκδοτικοί οίκοι που η πλοκή είναι απαράδεκτη, συμβαίνουν ένα σωρό πράγματα τα οποία δεν έχουν συνοχή μεταξύ τους και άλλα πολλά στα οποία δεν θα καθίσω να τα αναφέρω γιατί ξέρω πως αυτό που λέω τώρα δεν είναι δικαιολογία. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη παίρνοντας σαν παράδειγμα αυτά που μου αρέσουν εμένα να διαβάζω και ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή αυτά που όλοι εσείς μου λέτε. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 12 Οκτ 2012 - 8:53 | |
| Καλημέρα!! Δεν ήξερα πού να το γράψω και για αυτό το βάζω εδώ! Είμαι στο λεωφορείο και βλέπω μια κυρία να κρατάει και να διαβάζει ένα βιβλίο.. Μου φάνηκε γνωστό, γέρνω το κεφάλι και διάβαζε το "Σιωπή Στο Σκοτάδι" Έμεινα να κοιτάω και να χαμογελάω! Βέβαια σχετικά γρήγορα γύρισα από την άλλη το κεφάλι μου μη νομίζει πως είμαι τρελή που την κοιτάω και γελάω αλλά πολύ χάρηκα Μαρία μου!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|