Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 8 Οκτ 2011 - 9:58

μμ πολυ ενδιαφερον και μπορω να πω οτι με εχει πιασει αγωνια να δω τι θα γινει εκει .. ανυπομονω!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 8 Οκτ 2011 - 10:52

Και καλα θα κανει που θα παει!!!Τα λογια του στο τελος ηταν τελεια...Ουτε η Μπελλα εχει καμια δουλεια εκει...!
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 8 Οκτ 2011 - 12:32

Αχ,μωρέ...
"Δεν έχεις καμιά δουλειά εκεί."Επανέλαβε τα λόγια μου.

Εμμέσως πλην σαφώς της λέει ότι ανήκει μόνο μαζί του.Αχ...μου θυμίζει τόσα πολλά τραγούδια του Χατζηγιάννη αυτή η φράση."Να μείνεις εδώ,να φτάσουμε ως το τέρμα..."

Ναι μας άναψες μια φωτιά και έκανες τους χτύπους της καρδιάς να πηγαίνουν σαν τρελοί.Νιώθω σαν ερωτευμένη ένα πράγμα.Απίστευτο!

Όσο για το τραγούδι,νομίζω είναι σχήμα ειρωνείας.Never let you go και Dima Bilan?Ωραίο τραγουδάκι.Θυμάμαι είχε εκπροσωπήσει τη Ρωσία το 2006 εδώ στην Ελλάδα.

Και ερωτώ.Έχει κάποια σχέση το συγκεκριμένο τραγούδι(εκτός των στίχων)με το ότι και ο Άντριαν είναι Ρώσος;Υπάρχει κάποιος συνειρμός,οέο;
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 8 Οκτ 2011 - 12:36

αυτος ο εντουαρτ ειναι ολα τα λεφτα.η μπελλα εμεινε σα χαζη μολις ης ειπε οτι θα παει και αυτος.
παλι μας ανψες φωτιες μαρακι μου.αυτο το κεφαλαιο θα ειναι σουπερ.
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 8 Οκτ 2011 - 13:40

Θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!

το διαισθανομαι αυτο το κεφαλαιο θα ειναι κεφαλαιο μεγαλων αποκαλυψεων.....

Θα κανουμε απολογισμο μετα...ελπιζω να ζουμε !!

Αναμενουμε με αγωνια!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 8 Οκτ 2011 - 17:31

Να μας ξεκανεις μια και εξω θες Μαιρη.... Shocked τα καταφερες.... faint
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 10:48

Καλημέρα σε όλους! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 6512

Το κεφάλαιο 15 είναι έτοιμο και σας περιμένει!

http://jokastia.blogspot.com/2011/10/desire-blossom-15.html

Εύχομαι να έχετε μία υπέροχη, ευχάριστη και ξεκούραστη Κυριακή!

Τα σχόλια σας απαραίτητα όπως πάντα για να δώσετε δύναμη στη συγγραφέα! Razz

Και επίσης περιμένω τα 'σενάρια' σας για τη συνέχεια... Wink

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 11:48

ενταξει εγω τωρα τι να πω ....πρωτα απο ολα η αρχη μου αρεσε τρελα και πιο πολυ μου αρεσε οτι ο εντ ηταν πιο αναλαφρος , πιο γλυκος , πιο ανθρωπινος , κατι που φυσικα ειχε αγγιξει την μπελλα .. Όσο αφορά το παρτι , προσπαθουσε να ξεφυγει , απο τον ιδιο της τον εαυτο , αλλα με τον αντριαν ειναι σαν να μην ανηκει εκει , μαζι του , αυτον που εχει αναγκη ειναι τον εντ , και αυτο φανηκε απο την σκηνη στο μπανιο , αλλα το βραχιολι που εσπασε και εγινε χιλια κομματια , την εκαναν και εκεινη χιλια κομματια , δεν ηξερε πια τι εκανε , δεν ηξερε ποια ηταν η ιδια .. χαιρομαι που ο εντ την σεβαστηκε ... οσο για την τελευταια σκηνη , λες να του προτεινει να δημιοργησουν κατι ετσι ωστε ο αντριαν να την χωρισει?? πω πω , ανυπομονω να δω την προταση και φυσικα την απαντηση του εντ .. τελειο κεφαλαιο , δεν εχω λογια πια , επαναλαμβανομαι συνεχεια
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 12:08

ευτυχως που η μπελλα εχει αρχισει ν ακαταλαβαινει οτι δε νιωθει τιποτα για τον αντριαν πια.σε αντιθεση με τον εντουαρτ που τον θελει ολο και περισσοτερο.
σε αυτο το παρτι τα αισθηματα της επιβαιβεωθηκαν.η σκηνη στο μπανιο ηταν πολυ ωραια.επρεπε να σπασει το βραχιολι για να το ξεφορτωθει.
αυτη η γρια τι εχει στο μυαλο της πια?μηπως θελει να του πει να κανει τα γλυκα ματια στη μπελλα για να οτυς πιασει ο αντριαν και να τη χωρισει????????
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 12:19

Ειλικρινά, δεν περίμενα η παράσταση της Μπρι να έχει τέτοια εξέλιξη.Όλοι μαζί(φυσικά με την αμηχανία να πλανιέται στον αέρα)σαν μια παρέα να κάνουν αστεία και να γελάνε αυθόρμητα και ειλικρινά.

Η Μπέλλα πλέον δεν μπορεί να ελέγξει πόσο μάλλον να αποδεχτεί τα αισθήματα της.Σαφώς ξέρει πολύ καλά τι νιώθει και αν και βρίσκεται σε καλό δρόμο φοβάται.Νομίζω πως προσπαθεί να κάνει όλους τους άλλους ευτυχισμένους ξεχνώντας ουσιαστικά την προσωπική της ευτυχία.Δεν υπάρχουν πια ισορροπίες.Αναγκάζεται να μάχεται μπροστά στον Έντουαρντ,δίπλα στον Άντριαν,ακόμα και να κρύβει την αλήθεια στις φίλες της.Η Μπρι ξέρει πολλά περισσότερα απο την Άλις και αυτό είναι κατανοητό αλλά και πάλι δεν τα ξέρει όλα επειδή η Μπέλλα δεν έχει τη δύναμη να της τα εξομολογηθεί.

Ο Τζέικομπ με τον Νίκολας;Να και κάτι ακόμα που δεν περίμενα.Ευχαριστούμε πως τον επανέφερες έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.Ήταν ευχάριστη νότα.Όπως επίσης ευχάριστη νότα ήταν και η περιγραφή της έπαυλης εξωτερικά και εσωτερικά.Τόσοι Ρώσοι...αλλά και πάλι αν δεν τιμήσεις τα προϊόντα της χώρας σου ποιος θα το κάνει;Αυτά τα λευκά και μαύρα τριαντάφυλλα τα φαντάζομαι με δροσοσταλιές στα πέταλα και μου φτιάχνουν τη διάθεση.

Τελικώς,ναι!Ο Ντίμα Μπιλλάν και το τραγούδι είχε απόλυτη σχέση με τον πάρτυ του Άντριαν.Θα έπρεπε να το φανταστώ. tongue Όσο γι'αυτήν την Άννα είναι πέτρα σκανδάλου.Ε μα τώρα μπροστά σε τόσο κόσμο να τρίβεται στον άνθρωπο και μάλιστα το πριγκιπόπουλο...πού πας αγάπη μου μέσα στα αγκάθια;

Όπως λοιπόν ο Μάρτης δεν λείπει ποτέ απο τη Σαρακοστή έτσι και η λεμονάδα(που όπως είναι γνωστό καθαρίζει τον οργανισμό απο τις τοξίνες WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 442819 )δεν μπορεί να λείπει από ένα κεφάλαιο.Αυτή τη φορά ήταν κάτι διαφορετικό.Δεν είναι βόας,δεν είναι κροταλίας.Δεν ήταν κρεβάτι,καναπές,γραφείο,τραπέζι κτλ...αυτή τη φορά ήταν νιπτήρας.Τόσο πάθος,Παναγία μου!
Το καημένο το βραχιολάκι τι έφταιξε;Άλλοι μαζεύουν μήνες(για να μην πω χρόνια και ακουστώ υπερβολική)χρήματα για να πάρουν κάτι καλό.Εν μέσω οικονομικής κρίσης δεν τα γράφουν αυτά,Μαίρη!Έχω ένα θέμα με αυτά τα πράγματα....

Είχαμε μείνει λοιπόν στο άτυχο βραχιόλι που έγινε κομμάτια και το πάτησε και ο Έντουαρντ με το τακουνάκι του σκαρπινιού του και το έκανε χίλια κομμάτια. cry Μπας και κρύβεται κάποιο άλλο μήνυμα με αυτή την κατά λάθος κίνηση;Να σπάει το βραχιόλι την ώρα που η Μπέλλα είναι με τον Έντουαρντ και επιδίδονται σε λίγο ακατάλληλα για εμάς τα ανήλικα σπορ...και μάλιστα να το πατάει το παιδί με τα ωραία μάτια...μου θυμίζει ένα τραγούδι του Ρέμου που λέει"ο έρωτας με έρωτα περνάει..."Να λοιπόν με ποιον θα περάσει εκείνος ο "έρωτας".Ταν ταν!

Και αυτό το παιδί θέλει να εκφραστεί και δεν τον αφήνουν.Πάνω που ήταν έτοιμος να της μιλήσει για"τι είν'αυτό που το λένε αγάπη,τι είν'αυτό..." που έλεγε και η αξέχαστη Μελίνα σηκώνεται η κοπέλα με το φορτίο συναισθημάτων το σκάει απο μπροστά του,του λέει να την αφήσει μόνη και τον αφήνει και με το βλέμμα του σκίουρου"Τι έγινε παιδιά;"

Η αγαπημένη γιαγιάκια Ιρίνα Νικολάγεβνα Παύλοβιτς Ιβάσκοβ(που θυμίζει κάτι απο Μαντόνα)κρύβεται πίσω απο όλα.Σκουλίκι!Ορίστε και ο καταλύτης της ιστορίας.Κι εδώ τίθεται το ερώτημα.Σκουλίκι ή Καλή Νεράιδα τύπου Σταχτοπούτας; Συνωμοσία μου μυρίζει.Η γιαγιά(μην ξανα γράφω το όνομα σιδηρόδρομος) προτείνει στον Έντουαρντ να βγάλει απο τη μέση την Μπέλλα για να είναι όλοι ευτυχισμένοι κι αυτός δέχεται.Άλλωστε στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται.Αλλά επειδή δεν είναι τόσο καθίκι θα το μετανιώσει που φέρθηκε έτσι.Η Μπέλλα μαθαίνει την αλήθεια(κι εκεί κάπου γίνεται ένα μπέρδεμα και αυτή νομίζει πως εξ αρχής ήταν συνεννοημένοι για να τους χωρίσουν και τον χαστουκίζει,δε θέλει να τον δει στα μάτια της,κλαίει και οδύρεται)και ο Έντουαρντ γίνεται ένα ράκος που είχε τέτοια έκβαση η ιστορία.

Πολύ ωραία η θεωρία μου ωστόσο είμαι σίγουρη πως η δική σου εξέλιξη θα είναι καλύτερη.Περισσότερα λεμόνια(να προσέχουμε και την υγειά μας ρε παιδιά)λίγο εφηβικό δρόμο,αλλαγή συναισθημάτων και εκτίμησης για πολλούς ήρωες.Τι ήταν και αυτό το "φλερτ να το πω(Winkμε τον Ρώσο μπάρμαν;

Βουαλά.Νομίζω πως ένα χειροποίητο σεμεδάκι για την προίκα σου είναι έτοιμο.Θα σε βολέψει πολύ,είναι πλένε βάλε αλλά ποτέ πλύσιμο στο πλυντήριο γιατί χαλάει όπως λέει και η γιαγιά μου.Μόνο στο χέρι και με πράσινο σαπούνι. kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 13:00

Ξεκαρδιστικό το ποστ σου Φαίη μου! lol!

Έχεις πέσει μέσα όσον αφορά την 'πρόταση' που έχει να κάνει η Ιρίνα Νικολάγεβνα Παύλοβιτς Ιβάσκοβ στον Έντουαρντ! Τι άλλο θα μπορούσε να θέλει από εκείνον άλλωστε; Να της φτιάξει κανένα πρόγραμμα ώστε να ελέγχει τον Άντριαν με τηλεκοντρόλ μήπως; giggle
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Αλλά η εξέλιξη θα είναι κάπως διαφορετική από αυτή που ανέφερες. Οι λεμονάδες είναι λεμονάδες... Πλούσιες σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνη C! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 442819
Αν και σε αυτό το κεφάλαιο ήταν σύντομη και όχι και τόσο λεπτομερειακή αλλά αυτά που προέχουν πάντα είναι τα συναισθήματα τα οποία έπρεπε να φανούν και να τονιστούν.

Το βραχιόλι έσπασε, η Μπέλλα σταδιακά αλλά μοιραία έχει αρχίσει να αποδεσμεύεται από τον Άντριαν. Όσο για το βραχιολάκι, οικονομική κρίση δεν λέω αλλά τη ανάγκη έχουν ο Ιβάσκοβ και ο Κάλλεν; Είπαμε αυτοί είναι εκατομμυριούχοι! Αλίμονο σε εμάς τα φτωχαδάκια! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 403120

Η Μπρι μπορεί να 'έχασε' τον Τζέηκομπ αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Κάτι χάνεις - κάτι άλλο κερδίζεις! Wink Έχω καλύτερα σχέδια για εκείνη μέσα στο διαστροφικό μυαλό μου! Razz

Όσο για τα σεμεδάκια - τραπεζοκαρέ, σεντονάκια και σεμέν είναι όλα ευπρόσδεκτα και καλοδεχούμενα!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 923478
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 13:48

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 480860 faint faint faint WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 480860
ουυυυ ααααα ουυυυυ
τι κεφαλαιάρα ήταν αυτή
έχω μείνει ξέπνοη

τι να πρωτοσχολιάσεις
η παράσταση ήταν όπως την περιμέναμε... αποτυχία giggle giggle giggle giggle αλλά έδωσε στο ζευγάρι μας την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά... να γνωρίσει και διαφορετικές πηχτές των χαρακτήρων τους και να τους κάνει να καταλάβουν ότι υπάρχει κάτι άλλο μέσα τους πέρα απο τον εγωισμό και την φαγούρα που τους τρώει

το πάρτυ;.. επίσης αποτυχία... αλλά για άλλη μια φορά ήταν άλλο ένα σημείο ώστε να κάνει το ζευγάρι μας να δει κάποια πράγματα με άλλο μάτι Wink
η Μπ έσπασε όπως έσπασε και το βραχιόλι της... επιτέλους κατάλαβε ότι η σχέση της με τον Άντριαν είναι ντεντ εντ... Δεν ανήκει εκεί... ποτέ δεν άνηκε... περισσότερο θα έλεγα ότι τελικά η σχέση της με τον Άντριαν ήταν περιπετιούλα παρά η σχέση της με τον ΕΝΤ
έχει αισθήματα... αλλιώς δεν θα την πείραζαν όλα αυτά... αλλά περιορίζονται θα έλεγα περισσότερο στον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό των πρώτο ραντεβού δεν τον αγαπάει βαθιά... αλλά είναι για εκείνην μια απαραίτητη συνήθεια που της προσφέρει σταθερότητα και όχι πληρότητα σε αντίθεση με την σχέση της που έχει με τον ΕΝΤ που νιώθει ότι τα συναισθήματα της είναι μονόπλευρα και ανασφαλή άσχετο αν κάνει λάθος Wink

το WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 442819 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 442819 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 442819 ήταν πιστεύω απο τα πιο δυνατά που έχει μοιραστεί το ζευγάρι μας... εδώ έφυγε απο ένα γρήγορο σεξ... και πλημμύρισε πολλά συναισθήματα που έβαλαν την ΜΠ στην διαδικασία του ξεκαθαρίσματος... πιστεύω ότι είναι η αρχή του τέλους της σχέσης της με τον Άντριαν... και αυτό φαίνεται καθαρά απο το σημείο που ενώ όσο κάνανε έρωτα κοίταζε το σπασμένο βραχιόλι... μόλις έφυγε το άφησε πίσω της χωρίς να κάνει το κόπο να το μαζέψει ή τουλάχιστον να ρίξει μια ματιά προς τα εκείνο Wink

και πάμε στον ΕΝΤ
ήταν έτοιμος να εξομολογηθεί τον Έρωτα του;;; WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 480860
έχει κατασταλάξει στα θέλω του... δεν θέλει άλλο να την πληγώνει
σίγουρα όλοι μυριζόμαστε την πρόταση της γιαγιάς αυτό που μας τρώει είναι η αντίδραση του
εγώ είμαι σίγουρη ότι θα το παίξει διπλωμάτης... δεν θέλει να την πληγώσει άρα δεν μπορεί να το δεχτεί... γιατί όταν το μάθει η ΜΠ τότε θα την χάσει για πάντα... και αυτό σίγουρα δεν είναι μέσα στα θέλω του.
κάτι άλλο θα κάνει για να το αποφύγει και ταυτόχρονα να το υλοποιήσει χωρίς να του απειλήσει την σχέση του με την ΜΠ αλλά τι;;;
δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ... αν μου έρθει καμία ιδέα θα το προσθέσω παρακάτω Wink

Μαράκι όσα συγχαρητήρια και να σου δώσουμε θα είναι λίγα
έκανες και πάντα κάνεις εκπληκτική δουλειά WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917
νομίζω ότι είναι περιττό να πούμε ότι ανυπομονούμε για το επόμενο
εγώ προσωπικά καίγομαι να το διαβάσω WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 34442 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 98735 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 34442

EDIT: δύο περιπτώσεις υπάρχουν ή να πει ναι ή να πει όχι μέση λύση σίγουρα δεν υπάρχει απο την στιγμή που η γιαγιά δείχνει με κάθε τρόπο τον επιβλητικότης χαρακτήρα και την θέση της Wink το θέμα είναι τι γίνετε στην πρώτη περίπτωση και τι στην δεύτερη... οι δικές μου σκέψεις.

η πρώτη περίπτωση είναι να πει ΝΑΙ
πράγμα που το βλέπω να γίνεται αλλά....
ο ΕΝΤ δεν είναι χαζός... είναι ερωτευμένος και θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει οπότε μπορεί να πει ναι αλλά ταυτόχρονα να της το πει ο ίδιος απευθείας και εκεί απάνω που θα έρθει η εύλογη ερώτηση της ΜΠ μας... "γιατί το έκανες αυτό;" εκείνος να απαντήσει "γιατί απλά είμαι ερωτευμένος μαζί σου και δεν θέλω να σε χάσω... αντιθέτως θέλω να κάνω τα πάντα για να σε κερδίσω" και εκεί απάνω να κλείσει η αυλαία με μια ΜΠ ξέπνοη να τον κοιτάει με σοκαρισμένος ύφος και εμείς να σπάμε το κεφάλι μας να σκεφτούμε με ποιον τρόπο εκείνη θα αντιδράσει σε αυτά του τα λόγια.

η δεύτερη περίπτωση είναι να πει ΌΧΙ
πράγμα που το αποκλείω γιατί μυρίζομαι ότι η γιαγιά θα ασκήσει μεγάλη πίεση προς το μέρος του ίσως και με κάτι που μπορεί να τον κρατάει στο χέρι εκβιάζοντας τον... δεν ξέρω αλλά αυτό μου λέει η διαίσθηση μου.. και γι αυτό και επιμένω ότι θα πει ΝΑΙ αλλά ταυτόχρονα θα το αποκαλύψει και στην ΜΠ μας.
όμως στην περίπτωση που θα έχει την ευκαιρία να πει όχι πιστεύω ότι θα την φάει κατακούτελα απο την γιαγιά ...
αυτά... ελπίζω να έχω παίσει έστω και στο 1/4 μέσα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Κυρ 9 Οκτ 2011 - 14:08, 2 φορές συνολικά
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Teodan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Teodan

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4153
Registration date : 25/05/2011

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 14:05

Μιας και όλα τα υπόλοιπα τα έχουν πει οι άλλοι,εγώ λέω να σταθώ λίγο στον παραλληλισμό που έκανες με την Αλίκη.Δε ξέρω αλλά εμένα οι δυο ιστορίες μού φαίνονται ότι κάπως ταυτίζονται.Όπως η Αλίκη βαριέται και για αυτό ακολουθεί τον λαγό και πέφτει στην τρύπα,έτσι και η Μπέλα κουρασμένη από την σχέση της με τον Άντριαν(αν και δεν το παραδέχεται),ακολουθεί τον Έντουαρντ στα ερωτικά του παιχνίδια και καταλήγει να πέσει στην τρύπα της αγάπης.Δε ξέρω αν κατάλαβες ή αν μόνο εγώ τα βρίσκω αυτά WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 686606
Α και ανυπομονώ για περισσότερη Ιρίνα Νικολάγεβνα Παύλοβιτς Ιβάσκοβ!Έχω την αίσθηση ότι θα γίνει ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες!
(Πω πω δεν έχω ξανακάνει τόσο μεγάλο σχόλιο lol! )
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 14:17

Don't mess with granny!!! Μη πυροβολειτε τη γιαγια!!!!!!! Ξερει τι κανει!!! Θα βαλει το χερακι της για να επισπευσει την κατασταση!!!! Κι οταν λεω κατασταση εννοω τον πολυποθητο χωρισμο!!!

Τωρα ελπιζω η οποια προταση και να γινει στον Εντουαρντ να μεταφερθει χαρτι και καλαμαρι στη Μπελλα γιατι θα εχουμε μυστικα και δραματα ξανα μανα!!!!! cry

Οσο για το παρτυ, αν ζουσε ο Τολστοι θα τον ειχαν καλεσει και κεινον!!! Celebrity και κακο!!!! Για το Ντιμα Μπιλλαν το περιμενα λογω του teaser αλλα οτι θα τραγουδουσε και η Αννα το γνωστο ασμα και οτι θα κολλαγε κ στον Αντριαν σα βδελλα δεν το ειχα φανταστει στα πιο τρελα μου ονειρα!!!!!!!! Αμ γι' αυτο ξεθαβες τη Νανα τον τελευταιο καιρο στις συζητησεις!!!!! Που να παει εκει το μυαλο!!!!!!! boogie

Για τη λενοναδα απλα WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 31995 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 31995 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 31995 Δροσερη, δροσερη αλλα και πολυ εντονη!!! Τωρα τι ακριβως περναει απο το μυαλο της Μπελλα........αλλα τουλαχιστον ειμαστε σε κρισιμο σημειο. Ας παρει μια αποφαση το γρηγοροτερο!!!! Δε λεω ο Εντουαρντ εχει τα ελαττωματα του σ' αυτη την ιστορια αλλα ειναι τωρα περισσοτερο απο ποτε ετοιμος να παραδεχτει τα συναισθηματα του!!!!

Ερωτηση: Το βραχιολι θα της το φτιαξει και θα της το επιστρεψει ή οχι?

Υ.Γ. "Τον Ινδιανο που πνιγει το κουνελι"????????????? WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 626465
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 19:58

Hρθα και εγω!!

Λοιπον, διαβασα το κεφαλαιο το μεσημερακι αλλα επιασε βροχη και με πηρε ο υπνος με το λαπτοπ στην αγκαλια καθως εγραφα σχολια.....

Αρχικα, οπως ειπε και η Βασια, καποια βγαζει το αχτι της ως προς τον Τζεικομπ σε αυτο το κεφαλαιο!!!
Οταν ειδαμε την Μπρι να εξφενδονιζει την ανθοδεσμη, και να την χτυπα μανιωδως στον κακομοιρο Τσεροκι, σκεφτηκα οτι μπορει να ειχε ερθει με συνοδο!

Δεν ειχα σκεφτει σε καμμια περιπτωση, οτι η ανθοδεσμη ηλθε στα εξ ον συνετεθη, λογω...bysexuality!! Ποτε!!Μολις διαβασα για το by εδειχνα καπως...ετσι!

Σπόιλερ:

Λιγο ελειπε να δουμε την μπρι να τραγουδαει https://www.youtube.com/watch?v=TRyTbwnGM34&list=FLQAeSTH-BpQPFyrKc6V9fXA&index=141 Μα της προτεινε κατι τετοιο? Πολυ τραβηγμενο, για καποι

(δεχθηκα μεγαλο πληγμα αν δεν το καταλαβατε!!)

Τελος παντων , παμε παρακατω...μου αρεσε που η Μπρι φροντισε και να βαλει τον Εντουαρντ με την Μπελλα να κατσουν μακρια απο τον Τζασπερ και την Αλις για να μην δημιουργηθει επιπλεον συρραξη.

Βεβαια ηταν ο Εντουαρντ ηταν κυριος με το Κ κεφαλαιο!Βεβαια ειχε δωσει τον λογο του στην Μπελλα και αυτο ηταν αρκετο για να κρατηθει και να συγκροτησει τον εαυτο του!!! Πηγε και να καθησυχασει την Μπρι, μπηκε στη μεση, κατευνασε γενικοτερα τα πνευματα!! Και αυτο εδειξε εν μερει οτι εγινε η μαλλον αρχισε να γινεται μελος της παρεας...(τονιστηκε φυσικα και το υψος του...αχ θεε μου....)

Οσο μπορει κατι τετοιο να γινει με μια αδερφη που τον προκαλει, εναν x φιλο που κατ αυτον τον προδωσε και μια αγαπη ζωης πλεον.

Οσο για την παρσταση, πιστευω οτι οντως μιουζικαλ, χωρις μουσικη, δεν νοειται....Ο καθενας θα παταγε τις νοτες...στο πατωμα..Νιωθω οτι τις ξενυχιασαν!!

Και μου εκανε εντυπωση το οτι η Μπρι ειχε το γνωθι σ αυτον, και μπορουσε και να κρινει τον εαυτο της, αλλα και την γενικοτερη παρασταση. Δεν ψωνιστηκε, δεν σηκωσε ψηλα τον αμανε, ηταν γενικως πολυ προσγειωμενη και παταγε τα ποδια της στη γη.

Ο εντουαρντ παλι, φροντισε να μας δειξει την πιο αναλαφρη πλευρα του! Την πιο αλλεγρα! Καυστικος, αλλα και χιουμοριστας! Και γελουσε!!!! Αυτο και αν ηταν εκπληξη!!Βεβαια, η στιγμη που τον επιασε νευρικο μπροστα στην Μπρι, ηταν καπως αμηχανη!!

Και καλο ηταν το οτι αφου εφυγε ο Εντουαρντ, η Μπρι, μετα απο την αποτυχια που βιωσε, και τα συναισθηματα που ειχε, καταφερε να συνελθει σε μικρο χρονικο διαστημα και να αναπτερωθει ψυχολογικα. Επισης, ως καλη πιστη φιλη και αδερφη, φροντισε για ακομα μια φορα να βγαλει την μπελλα απο τη δυσκολη θεση.Για πολλοστη φορα!!!

Κατι μου λεει οτι η Αλις κατι εχει αρχισει να ψιλλιαζεται. Δεν την εχω για τοσο χαζη. Και κατι μου λεει οτι η Μπελλα και η Αλις θα γινουν συμμαχοι, αφου φυσικα ο Εντουαρντ και η Αλις τα βρουν.

Ο Αντριαν δεν μπορεσε για ακομη μια φορα να συνοδεψει την Μπελλα, γιατι για ακομη μια φορα εβαλε την οικογενεια και τον τιτλο του πανω απ ολα!!
Οχι οτι βεβαια χαλασε την Μπελλα αυτο!! Ισα ισα απολαμβανει την παρεα του εντουαρντ δεοντως σε τετοιες περιπτωσεις!! Να τονισω οτι η Μπρι δεν θα χαιροταν και τοσο αν οντως παριστατο ο Αντριαν...Ας θυμηθουμε οτι δεν εχουν και τις καλυτερες δυνατες σχεσεις!!

Α και για να κλεισω με τα της παραστασης-παρωδιας ημουν απολυτα σιγουρη οτι η Αλις θα σχολιαζε καυστικα-οπως και ο αδερφος της διοτι σοι παει το βασιλειο- τα παντα και ιδιαιτερα το ενδυματολογικο!!

Η αλις εχει αρχισει να ζοριζει ασυναισθητα την Μπελλα. Το θεμα ολως παραδοξως ερχεται γυρω απο τον ΄''μυστηριωδη εραστη'' της...ολο και περισσοτερες πληροφοριες διαπιστωνωνται και διασταυρωνονται. Η αλις να μου το θυμηθειτε θα το ανακαλυψει σχετικα γρηγορα το ολο παιχνιδι μεταξυ τους!!! Αν δεν το εχει ανακαλυψει ηδη...

Απο κει και περα, ημουν σιγουρη οτι ενοψει των γενεθλιων του ο Αντριαν θα απομακρυνοταν ακομη περισσοτερο απο την Μπελλα. Και βεβαια αυτο θα ηταν ακομη μια δικαιολογια- [πιστευω η γιαγια τον ωθουσε να ειναι απο διπλα και εκεινος φυσικα δεν μπορουσε να πατησει ποδι...]- για να μην αποκαλυφθει ο ηδη προφανης λογος...

Λογικο ηταν λοιπον, και η Μπελλα να επωφελουταν απο την απουσια του αυτη, καλυπτοντας το κενο του- το σεξουαλικο και συναισθηματικο του κενο- με τον Εντουαρντ. Ο οποιος ηταν προθυμος και φυσικα ηταν εκει.

Βεβαια η δουλεια παραμενει δουλεια.

Απο κει και περα, το οτι την ρωτησε τι θα κανει πριν της πει εκεινος για την προσκληση, ηταν ενας ξεκαθαρος τροπος να εκμαιευσει πληροφοριες και για το πως νιωθει εκεινη που θα παει εκει, αλλα και για να δει τι ακριβως σκεφτεται...

Οταν ανακοινωσε οτι θα παριστατο και εκεινος εκει, ηταν απολυτα λογικο η Μπελλα να φρικαρει!! Διοτι κατ αρχας γνωριζουμε οτι οποτε βρισκονται σε δημοσιο χωρο, παντα πεφτει ενα λεμονι η ενας τσακωμος η και τα δυο!! Ηταν λοιπον προδιαγεγραμμενο!! Και κατα δευτερον, ηταν παρακινδυνευμενο το να ειναι ο Αντριαν και ο Εντουαρντ στον ιδιο-αχανη βεβαια- χωρο!!

Φυσικα και προσπαθησε να τον αποτρεψει να του αλλαξει γνωμη αλλα, δεν νομιζω οτι θα πετυχαινε και πολλα με αυτο. Αλλωστε κοινο χαρακτηριστικο των ηρωων ειναι η επιμονη και η ξεροκεφαλια!!!

Βεβαια η ολη σκηνη δεν μπορουσε να τελειωσει διαφορετικα απο το κλασσικο και αγαπημενο '' Are you afraid?''
''No..''
και ενα παθιασμενο φιλι...τι καλυτερο???

Μου αρεσε ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ που η Μπελλα ντυθηκε στα μοβ!! Αλλωστε σε καστανες και κοκκινομαλλες το πρασινο και το μωβ τονιζει υπεροχα τα χαρακτηριστικα!! Η Αλις παντα στυλατη, και μεσα στη μοδα, ενω η Μπρι, παντα εκκεντρικη και προκλητικη!!!

Το σπιτι του αντριαν φυσικα και ηταν μεσα στη χλιδη, κατι που υποδεικνυε και τον τοπο καταγωγης του αλλα και την οικογενεια του~!! Δεν ηταν τυχαιο το οτι ηταν απογονος του τσαρου!!

Και φυσικα θα ειχε και την αναλογη διακοσμηση, που σιγουρα θα ηταν υπο την επιμελεια της γιαγιας μας της καλης!! lol!

Ασπρομαυρα τριανταφυλλα, μεγαλη αντιθεση....Αχανης χωρος, πραγμα που προκαλουσε αγχος στην Μπελλα. Η εμφανιση του Αντριαν και η σιγουρια, η ασφαλεια- που αν και ηταν λογω συνηθειας- την εκαναν να νιωθει καπως καλυτερα.

Οταν ηρθε ο εντουαρντ βεβαια και τον ειδε με την Τζεσικα- (δεν γινεται να βγει αυτη απο τη μεση μου σπαει τα νευρα!!!!^^) ζηλεψε αφανταστα!! και ειναι απολυτα λογικο κατι τετοιο!!

Και τωρα ερχομαι στο δωρο της Μπελλα στον Αντριαν!! Τα ασημενια μανικετοκουμπα! Πολυ μεγαλης αξιας ειδικα για μια απλη υπαλληλο οπως η μπελλα!! Και λογικα υποσυνειδητα προσπαθουσε να εξιλεωθει και να πεισει τον εαυτο της οτι κανει θυσιες για τον αντριαν γιατι τον αγαπαει βαθια...Κατι που φυσικα δεν ισχυει. Την συνηθεια και την ασφαλεια αγαπαει. Δεν θελει να ριψοκινδυνευει πολλα...

Απο κει και περα, το οτι παρελασε η μιση παγκοσμια και ολη η εγχωρια ρωσικη showbiz τι να πω...ηταν η χαρα της Λαμπιρη της Ρωσιας που πιθανοτατα και εκεινη ηταν καλεσμενη!!

Λοιπον πριν διαβασω για τον Ντιμα Μπιλαν, ειχα αρχισει να το ψυχανεμιζομαι!!! lol!

Οταν η μπελλα θελησε να φυγει, και την προλαβε ο Εντουαρντ ημουν απολυτως σιγουρη οτι θα βρισκονταν καπου μαζι οι δυο στην επομενη παραγραφο!!

Το οτι κλειστηκαν στο δωματιακι-μπανιο, και αρχισαν να σμιγουν ηταν κατι απολυτα λογικο. Η πιεση η ζηλεια και το αγνωστο περιβαλλον ωθησαν την Μπελλα στο να καταφυγει στην αγκαλια του. Βεβαια το οτι εσπασε το βραχιολι-δωρο του αντριαν, σημειολογικα σημαινει οτι αποδεσμευθηκε εν μερει απο τα δεσμα του...

Ο εντουαρντ καλα εκανε και το μαζεψε, διοτι ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να το εβρισκε και τι να γινοταν. Αν και πιθανολογω οτι θα το φτιαξει και θα της προτεινει να το παρει...Αυτη θελω να πιστευω οτι θα αρνηθει...

Το οτι τον φωναξε η τσαρινα στο γραφειο της- το οποιο ειχε και το προσωπικο της στυλ φυσικα απολιθωμενο- η χαρα του Ρος Γκελλερ απο τα φιλαρακια- με υποψιασε...

Θα θελει να κανουν καποια συμφωνια ισως για να απομακρυνθει η Μπελλα απο τον Αντριαν. Αν και δεν νομιζω οτι θα περιλαμβανει κατι το σεξουαλικο αυτη η συμφωνια..Ισως θα θελει να την στειλει εκτος χωρας η κατι τετοιο...

Αλλα το κορυφαιο ηταν το '' Tσαρινα Ιρινα Νικολαγιεβνα Παυλοβιτσ Ιβασκοβ''

και εγω ειμαι ο ''Εντουαρντ Αντονι Μεισεν Καλλεν..'' εχω κι εγω 4 ονοματα τι με αυτο!! ?? lol!

Περιμενω να δω αν θα επιβεβαιωθω...

Αλλα Αυτο με τον Τζεικομπ...ηταν....ασχολιαστο..

Μαιρη μου ευχαριστουμε για το υπεροχο κεφαλαιο και περιμενουμε εναγωνιως τη συνεχεια και τον διαλογο εντουαρντ τσαρινας!!
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 22:37

Όλοι οι προλαλήσαντες με κάλυψαν αλλά έχ μια απορία.... το εσώρουχο δε το πήρε ο Έντουαρντ;
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 9 Οκτ 2011 - 22:47

Το τι γελιο εριξα με αυτα που μαθαμε για τα καμωματα του Τζεικομπ δεν λεγεται... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 403120 Ειναι ο καλυτερος Τζεικομπ που εχω δει ποτε μου...! lol! Βεβαια πληγωθηκε η Μπρι αλλα δεν πειραχει,θα βρει πολυ πολυ καλυτερο του...!Η παρασταση φανταζομαι ποσο χαλια θα ηταν...Παρ'ολ'αυτα ομως η Μπελλα με τον Εντουαρντ περασαν μια χαρα,ξεφυγαν λιγακι απο τα συνηθισμενα...!
Αρχιζω να πιστευω πως η Αλις υποψιαζεται κατι για τον αδερφο της και τη Μπελλα... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 686606 Μου φαινεται παραξενη...
Και τελικα εγινε το παρτι του Αντριαν οπυ ειχαμε αρκετα παρατραγουδα...Αρχικα τι ηταν το φλερτ της Αλις με τον μπαρμαν...?Εννοηται πως δεν το εκανε στα σοβαρα αλλα μου φανηκε παραξενο...Περιμενα παντως να νευριασει ο Τζασπερ...Τα σχολια των κοριτσιων για τους καλεσμενους ηταν ολα τα λευτα...Δικιο ειχαν ομως... giggle
Αφου καταφερε ο Αντριαν να δωσει λιγα λεπτα στη Μπελλα για να του δωσει το δωρο του παλι καλα...Αν και περιμενα περισσοτερο ενθουσιασμο οχι μονο για το δωρο του αλλα και για την παρουσια της εκει...
Νευριασα που ο Εντουαρντ εφερε μαζι του τη Τζεσικα...Αν και δεν ηταν και πολυ ωρα μαζι της,παλι με τη Μπελλα κατεληξε...! boogie Η καημενη ομως ηταν πολυ σκληρο να βλεπει τον Αντριαν με αυτη την Αννα στη σκηνη... Sad Και αυτος ομως ουτε που τον ενοιαξε που η Μπελλα ηταν εκει ουτε τιποτα... Evil or Very Mad Αντε να τον ξεφοτωθουμε...
Η σκηνη Εντουαρντ-Μπελλα στο μπανιο ηταν τελεια!!!Η Μπελλαειχε αναγκη να ξεσπασει και ο Εντουαρντ ειναι παντα εκει για να την κανει να νιωσει καλυτερα!!!Κριμα που εσπασε το βραχιολι της αλλα το μαζεψε ο Εντ και θα της το δωσει!!!Τι καλος που ειναι το αγορι μου!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 98735
Η Ιρινα φυσικα θελει τη βοηθεια του Εντουαρντ για να ξεφορτωθει τη Μπελλα...Ελπιζω να μην την βοηθησει ομως...Θα εχουμε τεραστια προβληματα αν το μαθει η Μπελλα...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για αλλη μια φορα!!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κεφαλαιο!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 10 Οκτ 2011 - 0:00

Πραγματικά τελευταία αναλύετε το κάθε κεφάλαιο σε βάθος, προσέχετε μέχρι και λεπτομέρειες! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ, συντονισμένοι για κάθε νέο κεφάλαιο. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 34442

Τα πράγματα εξελίσσονται με ταχύτητα λοιπόν... Η Μπέλλα είναι περισσότερο μπερδεμένη από ποτέ, όπως λέει και η ίδια έχει φτάσει πλέον στα όρια της και τα έχει ξεπεράσει. Αυτό που έγινε με τον Άντριαν την πείραξε, την έκανε να καταλάβει ότι είναι μόνη, ότι ο Άντριαν δεν είναι το στήριγμα που πίστευε ότι είχε.

Ο Έντουαρντ έχει επίσης αρχίσει να χάνει τη μπάλα. Είναι ερωτευμένος, το νιώθει, το παραδέχεται και θα ήταν μάλιστα και πρόθυμος να το εξομολογηθεί. Αλλά οπωσδήποτε αυτή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο.

Μου άρεσαν πολύ τα σχόλια σας για τη Ρώσικη παρέλαση των σταρ! Εγώ μία ιδιαίτερη εκτίμηση στους Ρώσους, έχουν βγάλει πολύ μεγάλες προσωπικότητες και τους συμπαθώ σαν λαό. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ βέβαια να γράψω κάτι σχετικά και εδώ που τα λέμε δεν γνωρίζω και πολλά για την κουλτούρα τους. Ξέρω κάποια ιστορικά γεγονότα και μου άρεσε πολύ ο Άντριαν να έχει αυτή την 'βασιλική' καταγωγή.

Ελπίζω να μη μου θυμώσατε για τον Τζέηκομπ. Ξέρετε πως είμαι team Edward δαγκωτό και ελπίζω να με συγχωρέσετε. Τον αγαπώ πολύ στην τετραλογία και είναι από τους χαρακτήρες που εκτιμώ. Όσο για τη Μπρι σας υπόσχομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε, έχω καλύτερα σχέδια για εκείνη! Wink

Η Άλις... χμμ... ακόμα νομίζω ότι δεν έχει υποψιαστεί ότι κάτι τρέχει με τον αδελφό της και τη Μπέλλα. Γνωρίζει πως η Μπέλλα βλέπει κάποιον άλλο άλλωστε το λέει αλλά παρόλο που είναι έξυπνη το μυαλό της δεν έχει φτάσει τόσο μακριά. Έχει τον δικό της έρωτα για τον οποίο ανησυχεί και ξέρει πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, κάποια στιγμή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον αδελφό της, δεν θα μπορεί να τον αποφεύγει για πάντα.

Για το αν ο Έντουαρντ πήρε το εσώρουχο της Μπέλλα σε αυτό το κεφάλαιο, θα απαντήσω πως όχι, δεν το πήρε. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Η Μπέλλα πνιγμένη από τα ανάμεικτα συναισθήματα της, όταν τελείωσαν ήθελε απλά να φύγει από εκεί μέσα. Νιώθει πως πρόδωσε και προδόθηκε επίσης, είναι πολύ δύσκολο αυτό το σημείο για εκείνη. Ο Έντουαρντ πάλι στον δικό του κόσμο, δεν είχε καν καταλάβει ότι έσπασε το βραχιόλι της. Ανησυχεί για τη Μπέλλα και δεν ασχολήθηκε με το θέμα του εσώρουχου.

Χρυσάνη τα σενάρια σου ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Μου αρέσει πάντα να ακούω από εσάς τι είναι αυτό που περιμένετε, τι θα θέλατε να γίνει. Και σε πολλά πέφτετε μέσα. Η γιαγιά του Άντριαν θέλει απλά να βγάλει τη Μπέλλα από τη μέση και εύκολα μαντέψατε ότι αυτή είναι λίγο έως πολύ η πρόταση που έχει να κάνει στον Έντουαρντ. Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνει εκείνος. Θα συμφωνήσει ή όχι; Πιστεύω ότι θα αναλογιστεί τις επιλογές του και θα πάρει τα ρίσκα του σε κάθε περίπτωση.

Θέλω για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσω. Αυτό ήταν ένα δύσκολο κεφάλαιο και παρόλο που είχα σκεφτεί από την αρχή την κάθε σκηνή με δυσκόλεψε. Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα είναι στην πραγματικότητα αυτό που θα ήθελα. Σημασία όμως έχει πως η πλοκή διατηρείται σύμφωνα με το σχέδιο και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Καλό βράδυ και νέο κεφάλαιο το επόμενο ΣΚ καλώς εχόντων των πραγμάτων! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 10 Οκτ 2011 - 17:17

Ηρθα κι εγω...μιας και δεν μπορω να γραψω πολλα θα πω τα συνηθισμενα....απλως προσκυνω....

Τελειο το κεφαλαιο για ακομη μια φορα...Λατρευω το γεγονος πως η Μπελλα και ο Εντουαρντ αριχουν και δενονται περα απο το σωματικο κομματι.Και πανω απο ολα πως η Μπελλα αρχιζει και ερωτευεται και τις αλλιες πτυχες του εαυτου του που ερχονται στο φως.

Η σκηνη που Αλις και Εντουαρντ γελουσαν παρεα στο ιδιο δωματιο ηταν απλα υπεροχη....αυτο αποδεικνυει πως το δεσιμο τους συνεχιζει και ισχυει.

Η ολη η ιστορια με τον Αντριαν εχει μπαγιατευσει οποτε καιρος ειναι το κοριτσι μας να τον αφησει και να παει παρακατω.Λατρεψα το γεγονος πως αυτη την φορα αυτη στραφηκε στον Εντουαρντ....κι ειδικα το οτι εκεινος ηταν ετοιμος να της εξομολογηθει το πως νιωθει...λυγισε και δεν μπορει να γυρισει πισω...και την Τζεσικα την πηρε μαζι του απλως για να μην ειναι μονος...αμφιβαλλω κι αν την κοιταξε ολη τη νυχτα.

Στο καλυτερο μας εκοψες παλι..οταν μπορεσω θα αναλυσω και περαιτερω....τραπεζομαντηλο προσεχως.....
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 11 Οκτ 2011 - 9:37

Αχ, διώξε την μπαμπόγρια(εγκεφαλικό, ανακοπή,...) και άσε τον Έντουαρντ να πάει στην Μπέλλα! Γρήγορα!
Πού μας το έκοψες πάλι; Βασανιστήρια μας κάνεις...
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 12 Οκτ 2011 - 12:58

Ξέρω έχω μείνει λίγο πίσω... Rolling Eyes σήμερα όμως που κρεβατώθηκα λόγω κρυολογήματος βρήκα επιτέλους την ευκαιρία να διαβάσω τα τέσσερα τελευταία κεφάλαια του 1920!!!

Είναι πραγματικά μια υπέροχη ιστορία! από την αρχή μέχρι την τελευταία λέξη... Δε βαρέθηκα στιγμή διαβάζοντας την ιστορία σου, κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό!
Κάτι ακόμα που μου άρεσε είναι ότι καθώς διάβαζα τους τίτλους των κεφαλαίων, εικόνες άρχισαν να έρχονται στο μυαλό μου, συνειδητοποιώντας ότι παρόλο που έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, δεν είχα ξεχάσει τίποτα από την πλοκή και τα γεγονότα!

Στεναχωρήθηκα που η Μπελλα δεν μπορούσε να μείνει έγκυος... Και ο καημένος ο Έντουαρντ!!!
Θα ήθελα μόνο να βλέπαμε περισσότερο την αγάπη του Έντουαρντ προς τον Κρίστιαν... Αυτό μπορώ να πω ότι μου έλειψες! Μου άρεσε που στο τέλος η Ελίζαμπεθ παντρεύτηκε με τον Κρίστιαν!!! Ήταν κάπως αλλά αφού δεν ήταν πραγματικά αδέρφια και αγαπούσαν ο ένας τον άλλον οκ...

Ο επίλογος ήταν πολύ ωραίος... Μπορεί τα μεγαλύτερα παιδιά τους να έφυγαν αλλά είχαν τον Τσάρλι και φυσικά ο ένας τον άλλον!!!!
ήταν πραγματικά υπέροχο που είδαμε τον Έντουαρντ και την Μπέλλα στο 1920....

Συγχαρητήρια!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 201917
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 12 Οκτ 2011 - 13:27

Κι ηρθε και η αποδοχη σαν κυμα ορμητικο και τα παρεσυρε ολα.Ειδικα τους ενδοιασμους και τις αμυνες της Μπελλα.Το ποσο πιεστηκε σε αυτο το κεφαλαιο δεν λεγεται...

Για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.Η Μπρι ειναι πραγματικα ενας απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ever.Λατρευω την τρελα της και το οτι δεν φοβαται να ρισκαρει τιποτα.Το ηξερε πως η παρασταση λιγο πολυ δεν θα ηταν κατι συγκλονηστικο κι ομως πηρε μερος.Μου αρεσε το γεγονος πως δεν εβαλε τα δυο αδερφια να κατσουν μαζι....και ειδικα το οτι εβαλε την Μπελλα με τον Εντουαρντ.... giggle Για ακομη μια φορα κραταει τις ισορροπιες.Αν και η κατασταση με τον Τζεικομπ με εκανε να γελασω ελπιζω να αποκαταστησεις το κοριτσι μας συντομα και με καποιον που να της αξιζει.Ο Τζεικομπ μπορει να μεινει με τον Νικολας.... giggle

Ακομη κι αν δεν το παραδεχονται νομιζω πως η ενταση αναμεσα στον Εντουαρντ και την Αλις εχει αρχισει να κοπαζει.Η Αλις ξερει πλεον πως ο Εντουαρντ δεν προκειται να κανει τιποτα παραπανω για να την χωρισει απο τον Τζασπερ ουτε για το γεγονος πως μενει μαζι με την Μπελλα.Συν του οτι δεν ξερει πως το υποσχεθηκε στην Μπελλα οποτε ισως να νομιζει πως ειναι και δικη του πρωτοβουλια.

Οσο για τον Εντουαρντ δεν ξερω τι να πω...πραγματικα λατρευω αυτη την νεα πλευρα του εαυτου του.Το γεγονος πως εκανε την Μπελλα να γελασει ηταν πραγματικα μια πολυ ευχαριστη εκπληξη για το κοριτσι μας.Εχει αρχισει να καταλαβαινει πως μπορει να αγγιξει πολυ περισσοτερα κομματια μεσα της απο οτι θεωρουσε ποτε δυνατον.Εχει αρχισει να τον ερωτευεται ακομη πιο βαθια και πλεον ξερει πως δεν την ελκει μονο το σωμα του αλλα τα παντα επανω του.Οχι πως δεν μπορω να την καταλαβω....

Μου αρεσε το γεγονος πως ηταν ο Εντουαρντ εκεινος που εκανε πιο αναλαφρη την κατασταση μετα το break down της Μπρι.Γινεται αντιληπτο πως δεν ειιναι τοσο απομακρος τελικα,αντιθετα πως θα μπορει να ειναι ενας παρα πολυ καλος φιλος και πολυ ευχαριστος ανθρωπος γενικα.Ελπιζω η Αλις να μας κανει την τιμη και να του μιλησει συντομα γιατι ειναι αδικο και για τους δυο να υποφερουν για το ιδιο θεμα χωριστα.Το μονο που εχουν αναγκη και οι δυο ειναι η αποδοχη και η αγαπη του αλλου.

Η μαχη που δινει μεσα της η Μπελλα ειναι απλα συγκλονιστικη.Ο Εντουαρντ εχει ηδη καταλαβει και αποδεχτει το πως νιωθει.Και για πρωτη φορα δεν τον βλεπουμε να φωναζει...η σκηνη στο γραφειο ειναι μια απο τις αγαπημενες μου.Το γεγονος πως της λεει με τον εναν η τον αλλο τροπο πως πλεον δεν πρεπει να φοβαται εκεινον αλλα τον ιδιο της τον εαυτο.Και εκεινο το φιλι.... faint

Ο Αντριαν για μενα ηταν απλως απαραδεκτος.Οχι μονο γιατι λιγο πολυ αγνοουσε την Μπελλα αλλα δεν ειναι δυνατον να σου τριβεται η οποιαδηποτε ενω ειναι διπλα σου η κοπελα σου και να μην κανεις τιποτα.Ελπιζω να εξαφανιστει απο την ζωη της και συντομα.

Ο Εντουαρντ απο την αλλη την αναζηταει στην καθε ευκαιρια.Μπορει να πηγε με την Τζεσικα στο παρτι αλλα αυτο δεν τον εμποδισε απο το να την παρει στην αγκαλια του για ακομη μια φορα για να χορεψουν μπροστα σε ολους...ενας χορος που μονο αθωος δεν θα φαινοταν στους τριγυρω.

Και αυτη ηταν απο τις λιγες φορες που η Μπελλα ηταν αυτη που ετρεξε μακρια απο τα συναισθηματα της.Μεχρι στιγμης αυτη ηταν που προσπαθουσε να ερθει πιο κοντα του ακομη και υποσυνειδητα..να τον καταλαβει και να τον γνωρισει καλυτερα.Ομως αυτη την φορα την βλεπουμε να καταφευγει και παλι στον Αντριαν...και ο Ρωσος το τελευταιο πραγμα που εκανε ηταν να την καθησυχασει και να την διαικδικισει...και επιτελους η Μπελλα λυγιζει και τρεχει μακρια απο τον ιδιο της τον εαυτο.

Ομως δεν ηταν ο Αντριαν αυτος που την ακολουθησε....αλλα καποιος αλλος.Πραγματικα λατρευω το πως εχει μαθει να την διαβαζει και να την αισθανεται.Το γεγονος πως την στιγμη που μενουν επιτελους μονη αντι να της ριχτει οπως θα εκανε στο παρελθον το μονο που κανει ειναι να την παρει αγκαλια για να την καθησυχασει με εκανε να λιωσω.Και για ακομη μια φορα η Μπελλα ηταν εκεινη που στρεφεται προς αυτον σωματικα.Μεσα στην απελπισια της το μονο που θελει ειναι να γινει ενα μαζι του...να ανακουφιστει και να ηρεμησει,μια αναγκη που μεχρι προσφατα φαινοταν να την εχει μονο ο Εντουαρντ.

Η σκηνη που το βραχιολι γινεται κομματια ειναι απλως συγκλονηστικη.Τοσο γιατι και το τελευταιο σημαδι του Αντριαν εξαφανιζεται απο πανω της αλλα και γιατι επιτελους αντιλαμβανεται στο επακρο τον ερωτα της για τον Εντουαρντ...και αυτη η αληθεια την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι αβασταχτη για την ιδια.Τον σπρωχνει και τρεχει μακρια του...φοβαται και εχει καθε λογο να αισθανεται ετσι μιας και καμια απο τις τοσο προσεκτικα σχεδιασμενες ισορροπιες και αντιληψεις της δεν υπαρχουν πια...

Αν και ηδη ξερουμε τον λογο που η Ιρινα θελει να μιλησει στον Εντουαρντ ημουν σιγουρη απο την αρχη.Δεν θα μπορουσε να τον θελει για κανεναν αλλο λογο.Πειτε με ομως αθεραπευτα ρομαντικη ομως δεν νομιζω πως ο Εντουαρντ θα δεχτει.Δεν ξερω κατα ποσο η γιαγια του Αντριαν ξερει ηδη το τι παιζεται μεταξυ του Εντουαρντ και της Μπελλα αλλα αμφιβαλλω....θελω να πω αν ειχε στοιχεια στα χερια της δεν θα τα ειχε χρησιμοποιησει ηδη εναντιον της Μπελλα...?

Και ο Εντουαρντ ακομη κι αν δεν ειναι σιγουρος για το πως νιωθει η Μπελλα αποκλειεται να μην αντιλαμβανεται το ποσο διχασμενη ειναι.Και εκτος αυτου νιωθει ηδη υπερβολικα ενοχος για ολα αυτα που της εχει κανει μεχρι τωρα[που να μαθει και ολη την αληθεια δηλαδη],ξερει πως αμα κανει ακομη ενα μεγαλο λαθος ειδικα τοσο μεγαλο οσο αυτο κινδυνευει να την χασει για παντα.

Δεν νομιζω να το τολμησει...ομως οπως προαναφερθηκε στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται.Ομως οταν μαζεψε απο κατω το μαυρο τριανταφυλλο η πρωτη του σκεψη ηταν να της το επιστρεψει ασχετα που στο τελος υπερισχυσε ο εγωισμος του.Την αγαπαει και ηταν ετοιμος να της το πει....εστω κι αν το μονο που ξερει σιγουρα μεχρι στιγμης ειναι πως ειναι απλα ερωτευμενος μαζι της.

Το ερωτημα λοιπον ειναι το πως θα αντιδρασει στην συνεχεια το αγορι μας...Οσο για την γιαγια του Αντριαν...μπορει να κρατησει τον εγγονο της...χαρισμα της....

Εννοειται πως καιγομαστε για την συνεχεια...για ακομη μια φορα Μαιρη συγχαρητηρια....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 12 Οκτ 2011 - 19:56

Έκανα ένα ποστ σεντόνι το οποίο διαγράφηκε... cry

Αυτά παθαίνει όποιος δεν προσέχει... Τα ξαναγράφω στα γρήγορα.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια.

marina, Το 1920 είναι από τα πιο αγαπημένα μου φανφικ και το μεγαλύτερο σε έκταση, με συντρόφευσε για 1μιση χρόνο και γύρω στα Χριστούγεννα μάλλον θα γράψω ένα outtake.

Εύη μου δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 34442 Ξέρω πως σου αρέσουν οι ιστορίες μου αλλά νομίζω ότι το db είναι το αγαπημένο σου!

Η Μπέλλα έχει πραγματικά φτάσει στα όρια της και παρόλο που έχει αποδεχτεί τα συναισθήματα της τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εκείνη. Πιέζεται υπερβολικά και είναι απόλυτα λογικό να αντιδρά έτσι.
Ο Έντουαρντ πάλι ενώ δηλώνει πρόθυμος να εξομολογηθεί τον έρωτα του δεν το κάνει επειδή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή αλλά μήπως στην πραγματικότητα δεν είναι έτοιμος να το κάνει;

Αυτό το κεφάλαιο με δυσκόλεψε, το είχα φανταστεί τόσες πολλές φορές από την πρώτη πρόταση που έγραψα για αυτή την ιστορία που μερικές φορές το παθαίνω αυτό και δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Βέβαια σημασία έχει η ιστορία σαν σύνολο και όχι σαν μεμονομένα κεφάλαια οπότε πιστεύω ότι σε έναν βαθμό έχω επιτύχει τον σκοπό μου. Wink

Πολύ σημαντικό ήταν για εμένα το σπάσιμο του βραχιολιού τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το νόημα του τραγουδιού που είναι επίσης και ο τίτλος του κεφαλαίου.

Θα μάθουμε σύντομα περισσότερα στην πορεία για την τραγουδίστρια και τι παιχνίδι παίζεται μεταξύ αυτής και του Άντριαν!

Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω και άλλα τόσα αυτά που δεν πρέπει να πω για να μην κάψω το στόρι μου και χαλάσει το σασπένς!

Το νέο κεφάλαιο ελπίζω ότι θα είναι έτοιμο μέσα στο ΣΚ και όπως πάντα θα σας ενημερώσω!

Να πέφτουν τα στοιχήματα λοιπόν!

Θα δεχτεί ο Έντουαρντ την πρόταση συνεργασίας της γιαγιάς του Άντριαν ναι η όχι;

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 12 Οκτ 2011 - 21:01

Κι εγω ετσι νομιζω Μαιρη...μαλλον ειναι το αγαπημενο μου.....αν και μου ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξω... lol!

Το ξερω πως ο Εντουαρντ δεν ειναι απολυτως ετοιμος...και για αυτο πιο πανω ειπα πως ακομη κι αν της ελεγε το οτιδηποτε δεν θα της ελεγε πως την αγαπαει.

Αμα ο Αντριαν εχει κερατωσει το κοριτσι μας μα τον θεο θα τον σκοτωσω.....Ασχετα που η δικια μας του εχει κανει ενα ωραιοτατο ζευγαρι κερατα που απορω πως χωραει κατω απο την πορτα και παλι θα τον σκοτωσω....η μαλλον οχι θα βαλω τον Εντουαρντ να τον πλακωσει στο ξυλο..... giggle

Οσο για τα στοιχηματα οπως ανεφερα και πιο πανω θα παρω το μερος του αγοριου μου.....Οποτε θα πω πως δεν θα το δεχτει....αλλα απο την αλλη....ειναι 50-50..... giggle
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 12 Οκτ 2011 - 21:14

χα χα χα! lol!

Η Μπέλλα τον έχει κατακερατώσει, να του ρίξουμε και ξύλο από πάνω; WhiteQueen's Blog - Σελίδα 19 403120

Βασικά, δεν νομίζω ότι ο Άντριαν έχει κάνει κάτι τέτοιο, αλλά βρίσκεται στην κοσμάρα του!

Ειλικρινά θα μου άρεσε πολύ να πάρω συνέντευξη από τους χαρακτήρες όπως κάναμε παλιά στο ΣΣΣ, θυμάστε;

Αλλά δεν θα το κάνω γιατί θα θέλετε να μάθετε τη συνέχεια και δεν πρόκειται να πω λέξη! Άλλωστε στα επόμενα δύο - τρία κεφάλαια θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις οπότε δεν αργούν οι αποκαλύψεις. Wink

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 19 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: