Hρθα και εγω!!
Λοιπον, διαβασα το κεφαλαιο το μεσημερακι αλλα επιασε βροχη και με πηρε ο υπνος με το λαπτοπ στην αγκαλια καθως εγραφα σχολια.....
Αρχικα, οπως ειπε και η Βασια, καποια βγαζει το αχτι της ως προς τον Τζεικομπ σε αυτο το κεφαλαιο!!!
Οταν ειδαμε την Μπρι να εξφενδονιζει την ανθοδεσμη, και να την χτυπα μανιωδως στον κακομοιρο Τσεροκι, σκεφτηκα οτι μπορει να ειχε ερθει με συνοδο!
Δεν ειχα σκεφτει σε καμμια περιπτωση, οτι η ανθοδεσμη ηλθε στα εξ ον συνετεθη, λογω...bysexuality!! Ποτε!!Μολις διαβασα για το by εδειχνα καπως...ετσι!
- Σπόιλερ:
Λιγο ελειπε να δουμε την μπρι να τραγουδαει
https://www.youtube.com/watch?v=TRyTbwnGM34&list=FLQAeSTH-BpQPFyrKc6V9fXA&index=141 Μα της προτεινε κατι τετοιο? Πολυ τραβηγμενο, για καποι
(δεχθηκα μεγαλο πληγμα αν δεν το καταλαβατε!!)
Τελος παντων , παμε παρακατω...μου αρεσε που η Μπρι φροντισε και να βαλει τον Εντουαρντ με την Μπελλα να κατσουν μακρια απο τον Τζασπερ και την Αλις για να μην δημιουργηθει επιπλεον συρραξη.
Βεβαια ηταν ο Εντουαρντ ηταν κυριος με το Κ κεφαλαιο!Βεβαια ειχε δωσει τον λογο του στην Μπελλα και αυτο ηταν αρκετο για να κρατηθει και να συγκροτησει τον εαυτο του!!! Πηγε και να καθησυχασει την Μπρι, μπηκε στη μεση, κατευνασε γενικοτερα τα πνευματα!! Και αυτο εδειξε εν μερει οτι εγινε η μαλλον αρχισε να γινεται μελος της παρεας...(τονιστηκε φυσικα και το υψος του...αχ θεε μου....)
Οσο μπορει κατι τετοιο να γινει με μια αδερφη που τον προκαλει, εναν x φιλο που κατ αυτον τον προδωσε και μια αγαπη ζωης πλεον.
Οσο για την παρσταση, πιστευω οτι οντως μιουζικαλ, χωρις μουσικη, δεν νοειται....Ο καθενας θα παταγε τις νοτες...στο πατωμα..Νιωθω οτι τις ξενυχιασαν!!
Και μου εκανε εντυπωση το οτι η Μπρι ειχε το γνωθι σ αυτον, και μπορουσε και να κρινει τον εαυτο της, αλλα και την γενικοτερη παρασταση. Δεν ψωνιστηκε, δεν σηκωσε ψηλα τον αμανε, ηταν γενικως πολυ προσγειωμενη και παταγε τα ποδια της στη γη.
Ο εντουαρντ παλι, φροντισε να μας δειξει την πιο αναλαφρη πλευρα του! Την πιο αλλεγρα! Καυστικος, αλλα και χιουμοριστας! Και γελουσε!!!! Αυτο και αν ηταν εκπληξη!!Βεβαια, η στιγμη που τον επιασε νευρικο μπροστα στην Μπρι, ηταν καπως αμηχανη!!
Και καλο ηταν το οτι αφου εφυγε ο Εντουαρντ, η Μπρι, μετα απο την αποτυχια που βιωσε, και τα συναισθηματα που ειχε, καταφερε να συνελθει σε μικρο χρονικο διαστημα και να αναπτερωθει ψυχολογικα. Επισης, ως καλη πιστη φιλη και αδερφη, φροντισε για ακομα μια φορα να βγαλει την μπελλα απο τη δυσκολη θεση.Για πολλοστη φορα!!!
Κατι μου λεει οτι η Αλις κατι εχει αρχισει να ψιλλιαζεται. Δεν την εχω για τοσο χαζη. Και κατι μου λεει οτι η Μπελλα και η Αλις θα γινουν συμμαχοι, αφου φυσικα ο Εντουαρντ και η Αλις τα βρουν.
Ο Αντριαν δεν μπορεσε για ακομη μια φορα να συνοδεψει την Μπελλα, γιατι για ακομη μια φορα εβαλε την οικογενεια και τον τιτλο του πανω απ ολα!!
Οχι οτι βεβαια χαλασε την Μπελλα αυτο!! Ισα ισα απολαμβανει την παρεα του εντουαρντ δεοντως σε τετοιες περιπτωσεις!! Να τονισω οτι η Μπρι δεν θα χαιροταν και τοσο αν οντως παριστατο ο Αντριαν...Ας θυμηθουμε οτι δεν εχουν και τις καλυτερες δυνατες σχεσεις!!
Α και για να κλεισω με τα της παραστασης-παρωδιας ημουν απολυτα σιγουρη οτι η Αλις θα σχολιαζε καυστικα-οπως και ο αδερφος της διοτι σοι παει το βασιλειο- τα παντα και ιδιαιτερα το ενδυματολογικο!!
Η αλις εχει αρχισει να ζοριζει ασυναισθητα την Μπελλα. Το θεμα ολως παραδοξως ερχεται γυρω απο τον ΄''μυστηριωδη εραστη'' της...ολο και περισσοτερες πληροφοριες διαπιστωνωνται και διασταυρωνονται. Η αλις να μου το θυμηθειτε θα το ανακαλυψει σχετικα γρηγορα το ολο παιχνιδι μεταξυ τους!!! Αν δεν το εχει ανακαλυψει ηδη...
Απο κει και περα, ημουν σιγουρη οτι ενοψει των γενεθλιων του ο Αντριαν θα απομακρυνοταν ακομη περισσοτερο απο την Μπελλα. Και βεβαια αυτο θα ηταν ακομη μια δικαιολογια- [πιστευω η γιαγια τον ωθουσε να ειναι απο διπλα και εκεινος φυσικα δεν μπορουσε να πατησει ποδι...]- για να μην αποκαλυφθει ο ηδη προφανης λογος...
Λογικο ηταν λοιπον, και η Μπελλα να επωφελουταν απο την απουσια του αυτη, καλυπτοντας το κενο του- το σεξουαλικο και συναισθηματικο του κενο- με τον Εντουαρντ. Ο οποιος ηταν προθυμος και φυσικα ηταν εκει.
Βεβαια η δουλεια παραμενει δουλεια.
Απο κει και περα, το οτι την ρωτησε τι θα κανει πριν της πει εκεινος για την προσκληση, ηταν ενας ξεκαθαρος τροπος να εκμαιευσει πληροφοριες και για το πως νιωθει εκεινη που θα παει εκει, αλλα και για να δει τι ακριβως σκεφτεται...
Οταν ανακοινωσε οτι θα παριστατο και εκεινος εκει, ηταν απολυτα λογικο η Μπελλα να φρικαρει!! Διοτι κατ αρχας γνωριζουμε οτι οποτε βρισκονται σε δημοσιο χωρο, παντα πεφτει ενα λεμονι η ενας τσακωμος η και τα δυο!! Ηταν λοιπον προδιαγεγραμμενο!! Και κατα δευτερον, ηταν παρακινδυνευμενο το να ειναι ο Αντριαν και ο Εντουαρντ στον ιδιο-αχανη βεβαια- χωρο!!
Φυσικα και προσπαθησε να τον αποτρεψει να του αλλαξει γνωμη αλλα, δεν νομιζω οτι θα πετυχαινε και πολλα με αυτο. Αλλωστε κοινο χαρακτηριστικο των ηρωων ειναι η επιμονη και η ξεροκεφαλια!!!
Βεβαια η ολη σκηνη δεν μπορουσε να τελειωσει διαφορετικα απο το κλασσικο και αγαπημενο '' Are you afraid?''
''No..''
και ενα παθιασμενο φιλι...τι καλυτερο???
Μου αρεσε ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ που η Μπελλα ντυθηκε στα μοβ!! Αλλωστε σε καστανες και κοκκινομαλλες το πρασινο και το μωβ τονιζει υπεροχα τα χαρακτηριστικα!! Η Αλις παντα στυλατη, και μεσα στη μοδα, ενω η Μπρι, παντα εκκεντρικη και προκλητικη!!!
Το σπιτι του αντριαν φυσικα και ηταν μεσα στη χλιδη, κατι που υποδεικνυε και τον τοπο καταγωγης του αλλα και την οικογενεια του~!! Δεν ηταν τυχαιο το οτι ηταν απογονος του τσαρου!!
Και φυσικα θα ειχε και την αναλογη διακοσμηση, που σιγουρα θα ηταν υπο την επιμελεια της γιαγιας μας της καλης!!
Ασπρομαυρα τριανταφυλλα, μεγαλη αντιθεση....Αχανης χωρος, πραγμα που προκαλουσε αγχος στην Μπελλα. Η εμφανιση του Αντριαν και η σιγουρια, η ασφαλεια- που αν και ηταν λογω συνηθειας- την εκαναν να νιωθει καπως καλυτερα.
Οταν ηρθε ο εντουαρντ βεβαια και τον ειδε με την Τζεσικα- (δεν γινεται να βγει αυτη απο τη μεση μου σπαει τα νευρα!!!!^^) ζηλεψε αφανταστα!! και ειναι απολυτα λογικο κατι τετοιο!!
Και τωρα ερχομαι στο δωρο της Μπελλα στον Αντριαν!! Τα ασημενια μανικετοκουμπα! Πολυ μεγαλης αξιας ειδικα για μια απλη υπαλληλο οπως η μπελλα!! Και λογικα υποσυνειδητα προσπαθουσε να εξιλεωθει και να πεισει τον εαυτο της οτι κανει θυσιες για τον αντριαν γιατι τον αγαπαει βαθια...Κατι που φυσικα δεν ισχυει. Την συνηθεια και την ασφαλεια αγαπαει. Δεν θελει να ριψοκινδυνευει πολλα...
Απο κει και περα, το οτι παρελασε η μιση παγκοσμια και ολη η εγχωρια ρωσικη showbiz τι να πω...ηταν η χαρα της Λαμπιρη της Ρωσιας που πιθανοτατα και εκεινη ηταν καλεσμενη!!
Λοιπον πριν διαβασω για τον Ντιμα Μπιλαν, ειχα αρχισει να το ψυχανεμιζομαι!!!
Οταν η μπελλα θελησε να φυγει, και την προλαβε ο Εντουαρντ ημουν απολυτως σιγουρη οτι θα βρισκονταν καπου μαζι οι δυο στην επομενη παραγραφο!!
Το οτι κλειστηκαν στο δωματιακι-μπανιο, και αρχισαν να σμιγουν ηταν κατι απολυτα λογικο. Η πιεση η ζηλεια και το αγνωστο περιβαλλον ωθησαν την Μπελλα στο να καταφυγει στην αγκαλια του. Βεβαια το οτι εσπασε το βραχιολι-δωρο του αντριαν, σημειολογικα σημαινει οτι αποδεσμευθηκε εν μερει απο τα δεσμα του...
Ο εντουαρντ καλα εκανε και το μαζεψε, διοτι ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να το εβρισκε και τι να γινοταν. Αν και πιθανολογω οτι θα το φτιαξει και θα της προτεινει να το παρει...Αυτη θελω να πιστευω οτι θα αρνηθει...
Το οτι τον φωναξε η τσαρινα στο γραφειο της- το οποιο ειχε και το προσωπικο της στυλ φυσικα απολιθωμενο- η χαρα του Ρος Γκελλερ απο τα φιλαρακια- με υποψιασε...
Θα θελει να κανουν καποια συμφωνια ισως για να απομακρυνθει η Μπελλα απο τον Αντριαν. Αν και δεν νομιζω οτι θα περιλαμβανει κατι το σεξουαλικο αυτη η συμφωνια..Ισως θα θελει να την στειλει εκτος χωρας η κατι τετοιο...
Αλλα το κορυφαιο ηταν το '' Tσαρινα Ιρινα Νικολαγιεβνα Παυλοβιτσ Ιβασκοβ''
και εγω ειμαι ο ''Εντουαρντ Αντονι Μεισεν Καλλεν..'' εχω κι εγω 4 ονοματα τι με αυτο!! ??
Περιμενω να δω αν θα επιβεβαιωθω...
Αλλα Αυτο με τον Τζεικομπ...ηταν....ασχολιαστο..
Μαιρη μου ευχαριστουμε για το υπεροχο κεφαλαιο και περιμενουμε εναγωνιως τη συνεχεια και τον διαλογο εντουαρντ τσαρινας!!