| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 28 Νοε 2011 - 1:09 | |
| Πανω απο ολα Μαρακι πρεπει να αισθανεσαι εσυ καλα με αυτο που κανεις...Δεν νομιζω να αργησει να σου βγει αυτο που ζητας και να μας αφησεις αφωνους για ακομη μια φορα.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 28 Νοε 2011 - 22:38 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Αυτό ήταν πραγματικά το πιο δύσκολο και αμφιλεγόμενο κεφάλαιο... πέρασε από 40 κύματα καθώς ήμουν και συνεχίζω να είμαι πολύ επηρεασμένη από τη Χαραυγή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συγκεντρωθώ... Παράλληλα ο υπερβολικά περιορισμένος χρόνος μου με ανάγκασε να το γράψω τμηματικά και κάποια κομμάτια γράφτηκαν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Σε αυτό το σημείο ήθελα να δούμε κάποια πράγματα για τους χαρακτήρες που δεν ξέραμε, να γνωρίσουμε καλύτερα τον Έντουαρντ. Ειλικρινά νομίζω ότι αν θα καθόμουν να το ψυρίσω κι άλλο ότι θα συνέχιζα να βρίσκω ατέλειες και να μην είμαι ευχαριστημένη. Όμως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκολλήσω είναι να σας δώσω την προσπάθεια μου και να προχωρήσω παρακάτω. http://jokastia.blogspot.com/2011/11/desire-blossom-20.html
Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteQueen στις Δευ 28 Νοε 2011 - 23:00, 1 φορά | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 28 Νοε 2011 - 22:41 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 28 Νοε 2011 - 22:41 | |
| Ευχαριστούμε! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 28 Νοε 2011 - 23:01 | |
| Το έφτιαξα, ζητώ συγνώμη για το πρόβλημα! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 28 Νοε 2011 - 23:03 | |
| ειμαι ακομα στην αρχη, αλλα μπορω να πω οτι ειναι υπεροχο!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 28 Νοε 2011 - 23:26 | |
| ; Πού μας έκοψες πάλι!;;;! Τρυφερό, γλυκό, αγαπησιάρικο από την αρχή ως το τέλος... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 0:54 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 1:21 | |
| Επιτελους αυτοι οι δυο ειναι οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη.... Μαζι και με την ευτυχια να ξεχειλιζει απο παντου...Τολμω να ονειρευτω πως ο Εντουαρντ θα της κανει προταση...ισως το αγορι μου μετα απο τοσο καιρο που πηγαιναν ενα βημαμ μπροστα πενηντα πισω τωρα θελει να τρεξει.... Περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 10:34 | |
| Μαρια μου πολυ ομορφο και γλυκο κεφαλαιο. Σου εβγαζε μια γλυκια ζεστασια και μπολικη αγαπη!! Ηρθαν κοντα..εξομολογηθηκανε κομματια του παρελθόντος,ανοιξανε την καρδια τους,αντιμετωπισανε τα λαθη τους και τωρα κοιτανε με αισιοδοξια το μελλον. Μου αρεσε η εξομολογηση του Εντουαρντ...τον καταλαβαμε καλυτερα και ειδαμε τι κρατουσε μεσα του τοσο καιρο. Πληγωθηκε πολυ με τον θανατο των γονιων του και αυτο τον εκανε να κλειστει στον εαυτο του. Αυτο σε συνδιασμο με την πρωτη του ερωτικη απογοητευση τον εκαναν να νιωσει ανασφαλης.Προτιμησε λοιπον να κλεισει την καρδια του για να μην ξαναπονεσει.Δεν ηθελε να βλεπει τον εαυτο του να απογοητευεται,να πληγωνεται και να πονα. Εκανε πολλα και τα πληρωσε. Λατρευω να βλεπω τον Εντουαντ να ζηλευει....ειναι τοσο γλυκος εκεινες τις στιγμες!! Αγαπα τοσο πολυ την Μπελλα που δεν θελει να σκεφτεται οτι υπηρχε κατι πριν απο αυτον. Επισης ολη αυτη η δοκιμασια τους εχει φερει πλεον ακομα πιο κοντα.Εχουν γινει ενα και εχουν ο ενας την αναγκη του αλλου. Μπορει ο Εντουαρντ να την χρειαζεται λογο τραυματισμου αλλα η καρδια του την χρειαζεται περισσοτερο.Ειμαι σιγουρη ομως οτι αν ημασταν μεσα στο μυαλο της Μπελλας θα βλεπαμε ακριβως το ισιο πραγμα. Την στιγμη που λεει οτι θα παει στο σπιτι να παρει τα πραγματα και ο Εντουαρντ ενοχλειται με αυτη την προσφονηση δειχνει ξεκαθαρα την αναγκη του για αυτην.Θελει αυτος ειναι το σπιτι της.Θελει εκει να αισθανεται ανετα και εκει να ανηκει!! Ειχαμε και την λεμαναδα μας!!Οι δυο τους βρηκανε λυση και σε αυτο το κομματι!! Ξερουν αμι τι αλλο να ικανοποιουν ο ενας τον αλλον σε ολα τα επιπεδα! Οσο για την συζητηση Αλις με Εντουαρντ ηταν οπως την ειχα στο μυαλο μου. Επιτελους αφησανε πισω τους το παρελθον και ηρθανε κοντα. Ετσι και αλλιως αυτο που θελει ο ενας απο τον αλλον ειναι να ειναι ευτυχισμενος. Περιμενω το επομενο κεφαλαιο.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 12:02 | |
| ενα υπεροχο κεφαλαιο ακομα μπροστα στην οθονη μας !! ηταν γλυκο και ρομαντικο απο την αρχη μεχρι το τελος , μου αρεσε πια πυ ξεπερασαν τα εμποδια και εξομολογηθηκαν τον ερωτας τους και αρχισαν να ανακαλυπτουν στοιχεια ο ενας για τον αλλον.. επισης μου αρεσε πολυ με την αδερφη τους , ηταν πολυ γλυκο κεαι τρυφερο ! ωστοσο στο τελος με αφησε με απορια .. που παει ο εντ ? ανυπομονω για την συνεχεια , ειλικρεινα μπραβο σου | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 12:23 | |
| παρα πολυ ομορφο κεφαλαιο γεματο συναισθηματα.ο εντουαρτ που ζηλευει ειναι ολα τα λεφτα.με τρελαινει. μαρεσε που εξομολογηθηκε αυτα που τον βαραιναν.ηταν πολυ ανθρωπινος. το λεμονι υπεροχο.σιγα να μην εβρισκαν αυτοι τον τροπο τους. η σκηνη αλις-εντουαρτ μου αρεσε πολυ.επιτελους μιλησαν και τα ξεκαθαρισαν θα πω βεβαια παλι,οτι μας το αφησες στο καλυτερο σημειο.που παει ο εντουαρτ τοσο χαρουμενος???????? | |
|
| |
ευη New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 273 Registration date : 07/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 13:04 | |
| Πολύ ωραίο και συγκινητικό κ αυτό το κεφάλαιο! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έδειξες τα συναισθήματα του Εντουαρντ...Επιτέλους τους ειδαμε μαζί να λειτουργούν σαν κανονικό ζευγάρι! Θα συμφωνήσω οτι ο Εντουαρντ όταν ζηλεύει είναι όλα τα λεφτά! Κ πάλι μπράβο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 18:39 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Όπως πάντα τα σχόλια σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση του δημιουργού κατακόρυφα! Δεν ξέρω αν το κεφάλαιο αυτό ικανοποίησε τις προσδοκίες σας, εγώ έχω ακόμα τους ενδοιασμούς μου γι' αυτό. Νομίζω όμως ότι μάθαμε πλέον ολοκληρωτικά τον Έντουαρντ, τώρα ξέρουμε ποιοι είναι οι λόγοι που τον έκαναν τόσο σκληρό. Αν και σταδιακά, η γνωριμία του και η σχέση του με τη Μπέλλα τον είχαν κάνει να αλλάξει χωρίς εκείνος να το καταλαβαίνει. Στο σημείο που βρισκόμαστε βέβαια είναι πολύ ευάλωτος αλλά έχοντας τη Μπέλλα δίπλα του 'γιατρεύονται' όλες οι πληγές και κλείνουν σιγά, σιγά! Λοιπόν αν θα ήμασταν μέσα στο μυαλό της Μπέλλα θα βλέπαμε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη. Η Μπέλλα σε αυτό το σημείο προσπαθεί να επανορθώσει, να ακούσει, να βοηθήσει να κάνει το καλύτερο για εκείνον και πιστεύω ότι τα καταφέρνει μία χαρά. Έχει σταματήσει να υποφέρει και να βασανίζεται, απλά ανησυχεί λιγάκι ακόμα για την υγεία του Έντουαρντ. Που πηγαίνει ο Έντουαρντ; Να πέφτουν τα στοιχήματα! Κάποιες είπατε για πρόταση γάμου... χμμ... να έχει σχέση με αυτό; Δεν θα σας αποκαλύψω απλά θέλω να ακούσω κι άλλα πιο τολμηρά σενάρια! Τι να έχει μέσα στο μυαλό του ο πονηρός, γοητευτικός Έντουαρντ Κάλλεν; Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι Bella POV γιατί πρέπει να δούμε οπωσδήποτε τις δικές τις σκέψεις. Έχει να συναντήσει πολύ κόσμο και πιο συγκεκριμένα τη Μπρι! Είναι η αγαπημένη μου και μου έχει λείψει! Και λίγο παρακάτω έχουμε κι άλλες εκπλήξεις! Φυσικά δεν θα αποκαλύψω τίποτα αλλά μιας και η ιστορία φτάνει στο τέλος της σιγά, σιγά τολμώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη! Μην αρχίσετε από τώρα να στεναχωριέστε που τελειώνει, έχουμε σίγουρα 4 - 5 κεφάλαια ακόμα, οπότε βλέπω να φτάνουμε παρέα τους μέχρι το τέλος του χρόνου. Ερώτηση κρίσεως! Τι θα θέλατε να δείτε για τα Χριστούγεννα; Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και πιεσμένος αλλά είμαι διατεθειμένη να γράψω ένα one shot. Θέλετε κάτι τελείως καινούριο ή μήπως ένα Χριστουγεννιάτικο Desire Blossom outtake? Α, και σε κάθε περίπτωση παρακαλώ πείτε και καμία ιδέα. Δηλαδή ανάλογα με αυτό που θα επιλέξετε σκεφτείτε π.χ. κάτι που θα θέλατε να δείτε, κάποια σκηνή ή κάτι άλλο. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 19:00 | |
| επιτελους...20 κεφαλαια μας εβγαλαν την πιστη αλλα χαλαλι τους!!το κεφαλαιο ξεχειλιζε απο ερωτα και ευτυχια σε καθε συλλαβη!!αναρωτιεμια ομως αν ο εντουαρντ δεν ειχε το ατυχημα πως θα ηταν τα πραγματα;;καταννοω οτι η προοπτικη του θανατου του τους εκανε να συνειδητοποιησουν οτι τα οποιαδηποτε θεματα τους ωχριουν μπροστα της αλλα πραγματικα τα πραγματα ειναι τοσο ευκολα να γινουν περασμενα ξεχασμενα οχι μονο οσον αφορα την μπελα αλλα και την οικογενεια του;και μου προξενει περιεγεια πως και ο ιδιος ο εντουαρντ δε το εχει σκεφτει!!θα περιμενα τουλαχιστον μια ακομη συγκρουση-σε ολους ειναι τοσο ευκολο να συγχωρησουν πια;;-αλλα επειδη ειμαι φαν των happy endings δεν με χαλαει ιδιαιτερα!!ανυπομονω να δω την εβαλε παλι στο μυαλο του ο αθεοφοβος!!! για τα χριστουγεννα θα ηθελα να δω τη ζωη τους σε ενα παραλληλο συμπαν στο οποιο η μπελα με τον εντουαρντ δε συναντιοντουσαν ή δεν υπηρχε ατυχημα και μετα τον καυγα τους δεν ξαναειδε ο ενας τον αλλο!!θα μπορουσε να ειναι ενα ονειρο ενος απο τους δυο πριν απο τα χριστουγεννα... | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 20:14 | |
| το κεφαλαιο ητυαν θεικο οπως παντα τοσο τρυφερο τοσο γλυκο απλα υπεροχο...καταλαβαμε πολλα για τον εντι το πως ηρθε σε αυτη την κατασταση και απομονωθηκε απο τους δικους του ανθρωπους ουσιαστικα τιμωρουσε τον εαυτο του ολα αυτα τα χρονια αλλα η παρουσια της μπελλα τον εκανε να δει την ζωη αισιοδοξα και να κανει μια νεα αρχη...προσωπικα για τα χριστουγγενα θα ηθελα να δω κατι καινουργιο αν αυτο θα ηταν δυνατο.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 20:16 | |
| Εγώ πάντως μιας και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος ψηφίζω Χριστουγεννιάτικο Desire Blossom!! Ειναι μια ιστορια που μας εχει αγγιξει πολυ και θα μου αρεσε αυτα τα Χριστουγεννα να τα περασω μαζι τους. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 21:14 | |
| Το κεφαλαιο αυτο ηταν υπεροχο!Τσαμπα εχεις ακομα ενδιασμους Εμενα με ικανοποιησε αυτο που διαβαζα και με το παραπανω, αν και ποτε δεν μου φτανουν οι σκηνες αναμεσα στον Εντουαρντ και την Μπελλα!!! Επιτελους ηρθανε πιο κοντα...μιλησανε για πραγματα που δεν ειχαν εξομολογηθει ποτε ο ενας για τον αλλο και ο Εντουαρντ μου φανηκε πιο αναλαφρος και πιο ηρεμος και κατασταλαγμενος απο ποτε!!!Του παει αυτη η πλευρα...το ιδιο και η Μπελλα τα πραγματα εξισορροπιστικαν! Ολο το κεφαλαιο ειχε υπεροχες σκηνες να μην τις παρω μια μια...δεν μπορω να τις διαχωρισω πια ξεχωρισα περισσοτερο, παντως η ζηλεια του Εντουαρντ ηταν κατι που εκανε την διαφορα και ξεχωρισε..μου αρεσε, που ηθελε να την ειχα γνωρισει πιο πριν πιστευε οτι θα ειναι και οι δυο πιο αγνοι!!!Αλλα ''ολα γινονται για καποιο λογο'' Μαιρη μου συγχαρητηρια Υ.Γ και εγω θα ηθελα να δω κατο χριστουγεννιατικο απο το Desire Blossom αλλα δεν με πειραζει και ιδαιτερα αν ειναι και κατι αλλο, περιποιημενο απο τα χερακια σου να ειναι μονο Τωρα για το που πηγαινε ο Εντουαρντ μεγαλη υποθεση δεν μπορω να σκεφτω τιποτα και εμενα γαμος ηταν η πρωτη λεξη που μου ηρθε στο μυαλο, αλλα κατι αλλο ειναι στην μεση! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 21:17 | |
| Θα ψηφισω κι εγω για Χριστουγεννιατικο Desire Blossom... Κι οσο για το που παει ο Εντουαρντ....θα το παιξω τολμηρη και θα πω πως θα εχει να κανει με εκεινες τις χειροπεδες που προαναφερθηκαν στα προηγουμενα κεφαλαια.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 21:31 | |
| Μαράκι μου γλυκό μπράβο για άλλη μια φορά.... ήταν ΤΕΛΕΙΟ το απόλαυσα στο έπακρο τόσο ρομαντικό και φυσικά αποκαλυπτικό.. τρελένομαι να βλέπω ΕΝΤ να πεθαίνει απο ζήλια... ήταν το κάτι άλλο όσο για το που πάει θέλει και ερώτημα;;;... στον γιατρό πάει και περισσότερο για να βεβαιωθεί ότι είναι σε θέση μάχης για να ετοιμάσει στην ΜΠ μας ένα βράδυ όλο τρέλα μπορεί να νιώθει μέσα του πρωτόγνωρα πράγματα αλλά ένα ατύχημα μόνο δεν φτάνει να μεταλλάξει έναν άνθρωπο όσο σοβαρό και να είναι αυτό. Ναι την αγαπάει, το παραδέχεται αλλά ακόμα είναι τρομερά νωρίς και για τους δύο μια τέτοια κίνηση... και περισσότερο θα τους τρομάξει παρά θα τους φέρει πιο κοντά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 21:36 | |
| ed<3, σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσε το κεφάλαιο! Βοηθάτε ενεργά στην εξάλειψη των ενδοιασμών μου! Εύη, ο νους σου στο πονηρό εσένα! Που ξέρεις, μπορεί να πηγαίνει να αγοράσει ένα μαγικό ραβδί για να κάνει πραγματικότητα όλες τις ευχές της Μπέλλα! Και τώρα που το σκέφτομαι έχω τρία στοιχεία για το Χριστουγεννιάτικο! Εορταστική ατμόσφαιρα, μαγικό ραβδί και χειροπέδες;;; Λέγω εγώ τώρα... Ήμουν έτοιμη να ποστάρω τα παραπάνω συν ότι κανείς δεν θα βρει που πάει ο Έντουαρντ και μόλις πάτησα το κουμπί βλέπω ότι υπάρχει νέα δημοσίευση από τη Χρυσάνθη και διαβάζω την απάντηση της... Τελικά είσαι μέσα στο μυαλό μου! Δεν είναι τυχαίο ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται! Δεν είχα σκοπό να το αποκαλύψω αλλά μιας και ήταν τόσο εύστοχη μαντεψιά οφείλω να το κάνω! Ακριβώς εκεί πάει ο Έντουαρντ και ακριβώς αυτά που λέει η Χρυσάνθη έχει σκοπό να κάνει! Η συνέχεια επί της οθόνης! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 21:45 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 21:51 | |
| Μα καλά πού μας έκοψες πάλι;;;;;!!!! Πάρα πολύ ωραίο και αυτό το κεφάλαιο Εγώ θα έλεγα την πρόταση γάμου που είπε η evi αλλά και η επίσκεψη στο γιατρό δεν ακούγεται κακό! λολ Μη σου πω πως βλέπω να κάνει καμία έκπληξη στην καλή του και πραγματοποιήσει την απειλή του - Σπόιλερ:
που δε θα είχε αντοχές να κάνει τίποτα την επόμενη ημέρα λέω!
Τώρα Χρυσάνθη να πω πως εξεπλάγην που το βρήκες; μπα... παράξενο θα ήταν αν δεν το έβρισκες κι εσύ! :Ρ Και πάλι, μπράβο και πάλι ανυπομονούμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 23:37 | |
| Στ' αλήθεια ο Έντουαρντ ήθελε να τα βρει με την Άλις αλλά και πάλι δεν μπορούσε παρά να είναι ειλικρινής μαζί της. Και άλλωστε είναι ο κλασσικός αδελφός! kati, όπως και οι άλλες έτσι κι εσύ ο νου σου στην πονηριά! Τώρα να πω ότι είστε όλες μέσα στο μυαλό μου; χα χα χα! Θα κάνετε υπομονή μέχρι το επόμενο κεφάλαιο για να δείτε πως ακριβώς θα βάλει σε εφαρμογή τα σχέδια του ο Έντουαρντ. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 29 Νοε 2011 - 23:42 | |
| εγώ με την evi ήμασταν νομίζω οι πιο αθώες.. σε μια απλή πρόταση γάμου πήγε ο νους μας.. αλλά θα μου πεις πρόταση γάμου χωρίς εορτασμό μετά δε γίνεται.. οπότε προέχει ο γιατρός...
Επισης Λευκή Βασίλισσα... σε παρακαλώ, σε έχω κόψει εγώ, είσαι ρομαντικιά - δικιά μας κι εσύ.....ας μην έχει επίπονες (για τους ήρως και εμάς...) ανατροπές! Ας μη χωρίσουν πληζ! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|