| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 1:06 | |
| Ο Έντουαρντ του 1920 είναι σκέτη γλύκα! Και υπάρχουν κι άλλα παρακάτω που θα δείτε το μεγαλείο της αγάπης του! Αλλά και ο Έντουαρντ του DB μπορεί να φαίνεται κάθαρμα αλλά πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν! Κι αυτόν τον αγαπώ και ας δείχνει ο 'κακός' της υπόθεσης. Ο Έντουαρντ του ΣΣΣ ο οποίος πλέον λέγεται Μπράιαν και καλό θα ήταν να τον αποκαλούμε έτσι από εδώ και πέρα είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα, έχει πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα μέσα του. Κλείνεται στον εαυτό του, δεν έχει φίλους και ουσιαστικά διανύει μία μοναχική πορεία στη ζωή προσπαθώντας μηχανικά να βγει από το αδιέξοδο χωρίς να καταλαβαίνει ότι σταδιακά βουλιάζει όλο και περισσότερο. Η Λίζι είναι αυτή που τον ξυπνάει με κάθε τρόπο χωρίς και ο ίδιος να καταλαβαίνει το γιατί. Ψάχνει να το βρει και όταν τελικά το βρίσκει τα δεδομένα ανατρέπουν ολόκληρη τη ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι μπορεί να είναι μεν 'επίσημη' δουλειά αλλά αυτή η ιστορία ξεκίνησε από φανφικ και αυτό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του αντίστοιχα. Όμως είμαι ευχαριστημένη γιατί είτε σαν φανφικ είτε σαν βιβλίο εγώ είπα αυτά που ήθελα να πω και δεν άλλαξα τίποτα. evi, για τα ονόματα σε καταλαβαίνω, είναι δύσκολο ακόμα και για εμένα την ίδια πίστεψε με! Όταν τους σκέφτομαι μέσα στο μυαλό μου ακόμα κατά βάθος Έντουαρντ και Μπέλλα είναι και για εμένα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 1:15 | |
| Να πω την αμαρτια μου το ονομα Μπραιαν δεν μου κολλαει καθολου για τον Εντουαρντ...Δεν ξερω...ενω την Μπελλα θα μπορουσα ανετα να την φανταστω με το ονομα Λιζι...Βεβαια φταιει και ο τροπος που ηδη εχουμε πλασει τους χαρακτηρες στο μυαλο μας αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια....Τα ονοματα ειναι το πιο ασημαντο προβλημα....το σημαντικο ειναι η σπανιοτητα της ιστοριας σου και ολα αυτα που μας περνας μεσα απο αυτην..... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 1:23 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι πως το 'Λίζι' μου έκατσε κι εμένα πιο εύκολα. Το αντρικό όνομα το έψαξα λίγο παραπάνω, το άλλαξα κάνα δύο φορές αλλά και πάλι Έντουαρντ δεν γινόταν! Εντάξει, μου αρέσει πολύ το όνομα Έντουαρντ και με τόσα φανφικ που έχω διαβάσει με Έντουαρντ που είναι όλοι τους ένας κι ένας έχω πάθει τον απόλυτο εθισμό! Αλλά έπρεπε σε αυτό τον χριστιανό να δώσω ένα όνομα και με τα πολλά καταλήξαμε στο 'Μπράιαν'. Η SnowQueenIceDragon βάφτισε τον Έντουαρντ της 'Κρίστιαν' για την έκδοση και τη Μπέλλα της 'Αnastasia - Ana' ¶ντε τώρα να σκεφτείς τον Fifty με άλλο όνομα! Γι αυτό σας λέω, είναι παγκόσμιο το πρόβλημα! Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ο Fifty είναι Fifty. Οτι όνομα κι αν έχει εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα που πραγματικά η δημιουργός έχει κεντήσει! Και κάπως έτσι ερχόμαστε στα λόγια της Εύης και ελπίζω ότι και στο δικό μου βιβλίο η ιστορία και η δομή των χαρακτήρων να είναι αυτά που παίζουν πραγματικό ρόλο και όχι τα ονόματα τους. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 1:28 | |
| Ξερω πολυ καλα τι εννοεις για Εντουαρντιστικο εθισμο.... Και σε μεγαλο βαθμο για τον εθισμο μου οφειλεσαι εσυ...και σε παρακαλω συνεχισε να με παιδευεις..... Και επειδη λιγο πολυ γραφω κι εγω ξερω ποσο δυσκολο ειναι να αλλαζεις και την παραμικρη λεπτομερεια σε ενα χαρακτηρα που εχεις πλασει.Νομιζω οτι το προβλημα μου με το ονομα Μπραιαν ειναι οτι μου φερνει στο μυαλο την εικονα ενος αντρα αρκετα μεγαλυτερου σε ηλικια.Μου κολλαει πολυ περισσοτερο το ονομα Μπραιαν στον Καρλαιλ για παραδειγμα...αλλα οπως ειπα ολα αυτα ειναι ασημαντες λεπτομερειες..... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 18:07 | |
| Νομίζω πως η επιλογή των ονομάτων είναι πολύ καλή, αλλά θέλει να τα συνηθίσουμε, γι αυτό ίσως μας φαίνεται κάπως περίεργο. Μάθαμε τους χαρακτήρες ως Έντουαρντ και Μπέλα, Τζάσπερ και ¶λις, Κάρλαϊλ και Έσμι..., όμως σίγουρα σιγά-σιγά θα συνηθίσουμε τα καινούρια. Έχω σκεφτεί μία ακόμη ερώτηση, στην οποία θα ήθελα πολύ να μάθω τη γνώμη σου. Πώς θα σου φαινόταν να έβλεπες το βιβλίο σου στη μεγάλη οθόνη? Το έχεις σκεφτεί ποτέ? Θα ήθελες ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο? Και αν ναι, ποιους ηθοποιούς θα πρότεινες να ενσαρκώσουν τον κάθε χαρακτήρα? Είτε Έλληνες είτε ξένους. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 19:19 | |
| Το όνομα Μπράιαν μου αρέσει σε γενικές γραμμές, το εμπνεύστηκα από το κοκτέιλ όπου έλεγαν έτσι τον Τομ Κρουζ στην ταινία. Επίσης ένα άλλο όνομα που είχαμε σκεφτεί ήταν το Ήθαν αλλά είναι και αυτό 'πολυφορεμένο' και τελικά επέλεξα το Μπράιαν. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι είχα αρχίσει να ψάχνω ονόματα και να κάνω αλλαγές από το καλοκαίρι που μας πέρασε μιάς και από τότε σκεφτόμουν την έκδοση και για το επίθετο διάλεξα το Γκρέυ. Και μερικούς μήνες αργότερα ανακοίωσε η Icy ότι Master της έγινε Κρίστιαν Γκρέυ! Δεν μπήκα στον κόπο μετά να αλλάξω το επίθετο, μου αρέσει το Μπράιαν Γκρέυ αλλά έχει βάση αυτό που λένε ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται! Επίσης για τη Μπέλλα επέλεξα το Λίζι (Ελίζαμπεθ) Λέικ. Νομίζω ότι ακούγεται ωραία. Τώρα που έχω αρχίσει να σκέφτομαι την πλοκή του καινούριου μου βιβλίου και κάνω έρευνα για διάφορα πράγματα χάρηκα πάρα πολύ που μόνη μου μπόρεσα να βρω ονόματα για τους χαρακτήρες μου και αυτό επειδή είναι αυθεντικοί και ο τρόπος σκέψης ήταν αυθόρμητος. Emy+Robert, η ερώτηση σου έχει προστεθεί! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 19:30 | |
| Λατρευω το νεο ονομα της Μπελλας....Οπως και το επιθετο του Εντουαρντ...νομιζω οτι κατα καποιον τροπο το χρωμα κολλαει και με τον χαρακτηρα του....Λατρευω το ονομα Ιθαν ειναι η αληθεια αλλα και το Μπραιαν καλο ειναι.... | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 20:01 | |
| εγω εχω να σου κανω μια ερωτηση,γιατι επελεξες οι χαρακτηρες σου να καταγονται απο την Αμερικη και οχι απο την Ελλαδα?και ρωταω γιατι φανταζομαι οτι την Ελλαδα θα την ηξερες καλυτερα οσον αφορα τοποθεσιες ηθη και εθιμα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 20:19 | |
| Αυτή την ερώτηση θα την απαντήσω τώρα. Όταν ξεκίνησα να γράφω την ιστορία ήταν fanfic και οι χαρακτήρες ήταν η Μπέλλα και ο Έντουαρντ. Οπότε δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να είναι Έλληνες. Από εκεί και πέρα στη συνέχεια για να είναι τα πράγματα πιο εύκολα για εμένα επέλεξα να τοποθετήσω το μεγαλύτερο μέρος στην Αυστραλία ακριβώς επειδή έχω πάει και μπορούσα να περιγράψω τα μέρη. Μπορώ μάλιστα να πω ότι ήταν πολύ καλή πηγή έμπνευσης επειδή γνωρίζω το κλίμα, τις εποχές, τις περιοχές, τις συνήθειες κ.τ.λ. Όταν ήρθε η ώρα πια να γίνει η ιστορία βιβλίο δεν μου κόλλαγε καθόλου να μπλέξω το Ελληνικό στοιχείο. Κι έτσι απλά άλλαξα τις περιοχές στην Αμερική. Οι υπόλοιπες της Αυστραλίας παρέμειναν κανονικά. | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 23:47 | |
| το εξωφυλλο του βιβλιου σου ειναι πραγματικα παρα πολυ ομορφο!!!ποτε με το καλο βγαινει???αχ μαρια μου ειμαστε πολυ περυφανες για σενα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 23:52 | |
| Γύρω στο τέλος του μήνα - αρχές του άλλου το αργότερο! Μόλις έχω τα αντίτυπα θα σας ενημερώσω και γενικότερα θα υπάρχουν ενημερώσεις για όλα τα νεότερα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 20 Μάης 2011 - 0:03 | |
| Ανυπομωνουμε..... | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 20 Μάης 2011 - 0:05 | |
| αχ ωραια!!!!συντομα δηλαδη!!!!σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 21 Μάης 2011 - 10:56 | |
| Καλημέρα σε όλους, ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι μάλλον δεν θα καταφέρω να ανεβάσω κεφάλαιο ούτε αυτό το ΣΚ. Ζητώ χίλια συγνώμη για τις τόσες καθυστερήσεις και αναβολές αλλά πραγματικά δεν υπήρχε χρόνος αυτές τις ημέρες να γράψω ούτε μία γραμμή... Θέλω κι εγώ πάρα πολύ να συνεχίσω και προσπαθώ να οργανώσω το πρόγραμμα μου. Γι αυτό δεν θα σας πω κάτι για το πότε υπολογίζω να έχουμε νέο κεφάλαιο ακριβώς επειδή τελευταία όλο πέφτω έξω και δεν τηρώ τις υποσχέσεις μου. Μόλις είναι έτοιμο κάτι αμέσως θα σας ενημερώσω! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 21 Μάης 2011 - 14:37 | |
| Δεν έχω λόγια! Είμαι πολύ χαρούμενη που το αποφάσισες! Δεν ήταν δίκαιο να απολαμβάνουμε μόνο εμείς αυτή την υπέροχη ιστορία!!! Ανυπομονώ για την έκδοση του βιβλίου σου!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Υ.Γ: Το εξώφυλλο είναι καταπληκτικό!!!! Σε τραβάει να το διαβάσεις!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 21 Μάης 2011 - 22:04 | |
| Μαιρη μου μην αγχωνεσαι οποτε ειναι να ερθει το νεο κεφαλαιο ας ελθει. Ξερουμε οτι για σενα αυτη η περιοδος ειναι πολυ πιεσμενη, και πως κανεις το καλυτερο που μπορεις. Απο εκει και περα, μη πιεζεσαι, οποτε ειναι ετοιμο καποιο κεφαλαιο εμεις θα το διαβασουμε με χαρα και προσμονη!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Μάης 2011 - 20:14 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Μάης 2011 - 20:37 | |
| ηταν εξαιρετικοοο!!! την θελει , νιωθει συναισθηματα για αυτην και αρχιζει και το συνηδειτοποιει!! η μπελλα τον θελει αλλα...... δεν ξερω τι να πω για αλλη μια φορα με καθιλωσες!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Μάης 2011 - 21:55 | |
| Τι τελειο κεφαλαιο....επιτελους αρχισε να αισθανεται....η μαλλον επιτελους το παραδεχτηκε.... | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Μάης 2011 - 22:14 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Μάης 2011 - 23:17 | |
| and so the lion fell in love with the lamb... να πω ότι δεν το περίμενα σαν τρελή; Ότι δεν ήταν το πιο διασκεδαστικό κεφάλαιο της ιστορίας αυτής; θα πω ψέματα! Ζηλεύουμε, ζηλεύουμε; Τσούζει μήπως;! χαίορμαι πολύ! Ε επιτέλους καιρός ήταν να δει και αυτός την γλύκα! ¶ντε να δούμε πως θα αντιμετωπίσει τώρα ο κ. Σκληρό/Ακαταμάχητο αγόρι τα συναισθήματα που δεν ξέρει καν τι ακριβώς σημαίνουν! Ας ανοίξει επιτέλους κανένα λεξικό να μάθει αν και είμαι σιγουρή πως εσύ η ίδια Μαίρη μου θα φροντίσεις να εντριφίσει στον όρο μέσω εμπειριών! Πιστεύω σε εσένα! ¶λλο ένα εξαιρετικό κεφαλαιο! Παθιασμένο και απολύτως εκρηκτικό που είμαι σίγουρη ότι είναι η αφορμή για να ανοίξει το κουτί της πανδώρας. Γράφεις καταπληκτικά και κάνεις οποιαδήποτε συνέχεια να είναι τόσο απολαυστική που κόβει την ανάσα. Πολλά πολλά μπράβο ακόμα μία φορά.! Δεν θα πω τίποτα άλλο από το ότι περιμένω με τεράστια αγωνία την συνέχεια αυτή.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Μάης 2011 - 23:23 | |
| Ακριβώς όπως το είπες! Θα εντριφίσει, θα το εμπεδώσει από την καλή και την ανάποδη απόλυτα! Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια. Ήταν ένα κεφάλαιο που το είχα αρχίσει πριν κάποιο καιρό αλλά είχα μέσα στο μυαλό μου πως θα ήταν περίπου η εξέλιξη. Και σήμερα που επιτέλους βρήκα την ευκαιρία το ολοκλήρωσα και μπορώ να πω ότι βγήκε καλύτερο απ' ότι περίμενα. Ο Έντουαρντ είναι στην αρχή της καταστροφής του γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμα. Τουλάχιστον άρχισε να συνειδητοποιεί κάποια πράγματα και σταδιακά θα περάσει ένα βασανιστήριο που όμοιο του δεν θα έχει ξαναυπάρξει. Η Μπέλλα πάλι θα έχει κι αυτή τα δικά μας θέματα και οι υπόλοιποι χαρακτήρες θα συμπληρώσουν όλα τα κενά προσθέτοντας την πινελιά τους. Χαίρομαι που σας αρέσει τόσο πολύ αυτή η ιστορία γιατί κι εγώ λατρεύω να τη γράφω. Αλλά το ίδιο και ίσως λίγο παραπάνω λατρεύω το 1920 και γι αυτό θα συνεχίσω με 1920. Δεν ξέρω αν θα προλάβω μέχρι το ΣΚ, θα προσπαθήσω γιατί θέλω να σας ευχαριστήσω που κάνατε υπομονή και με περιμένατε. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 24 Μάης 2011 - 0:25 | |
| Μαρία μου, Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο κεφάλαιο!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Υποκλίνομαι! Για μια ακόμα φορά απέδειξες τι ταλεντάρα είσαι!!! Απ'ότι βλέπω, ο Έντουαρντ αρχίζει και μαλακώνει. Ήθελέστα και παθέστα δεν λένε; (Ή κάπως έτσι ) Ο χαρακτήρας που έχεις δημιουργήσει για τον Έντουαρντ κρύβει πολλά και στο σημείο που αναφέρει ο Έντουαρντ πως θα ήθελε να ακούσει από την Μπέλλα το 'σ'αγαπώ', δάκρυσα. Έχει περάσει μήπως δύσκολα; Τέρμα, λατρεύω και τον κτητικό, απαιτητικό και αλλαζόνα Έντουαρντ, αλλά και τον 'μαλακωμένο'. Όσο για την Μπέλλα, μ'αρέσει πολύ η γατίσια πλευρά της. Επίσης, συμπαθώ πάρα πολύ τον Αντριάν. Είναι πολύ γλυκούλης! Τέλος, η Μπρι πιστεύω πως κάτι κατάλαβε για τις προθέσεις του Έντουαρντ. Για μια ακόμα φορά, Μαράκι μου, Μπράβο σου. Οι περιγραφές σου είναι αναλυτικές και δεν κουράζουν τον αναγνώστη, όπως πάντα και τα συναισθήματα που μας μεταδίδεις, μας ταξιδεύουν. -Χριστίνα. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 24 Μάης 2011 - 1:06 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 24 Μάης 2011 - 23:05 | |
| συγχαρητηρια για το βιβλιο ηταν υπεροχο το εξωφυλλο μολις το ειδα....καταπληκτικη δουλεια αξιζει με το επαρκο για αυτο το βιβλιο..... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|