| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 24 Μάης 2011 - 23:34 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Στο blog του ΣΣΣ προστέθηκε ένα slide show με την έμπνευση το οποίο ελπίζω να σας αρέσει. Τώρα όσον αφορά το DB παραδέχομαι ότι αυτό το κεφάλαιο με συγκίνησε κι εμένα. Μου βγήκε αυθόρμητα αυτή η εξέλιξη για τον Έντουαρντ αν και από την αρχή ήξερα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά θεώρησα ότι αυτό ήταν το σωστό σημείο για να αρχίσει να αλλάζει.. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι τόσο εύκολα και πως θα εξομολογηθεί τα αισθήματα του στη Μπέλλα. Είναι ακόμα στην αρχή μίας πολύ δύσκολης πορείας όπου σιγά, σιγά θα ανακαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα. Παράλληλα θα παίξουν κι άλλα πράγματα ρόλο που θα τον επηρεάσουν και αυτά. Ελπίζω να σας αρέσει η εξέλιξη της ιστορίας αυτής όπως επίσης ελπίζω να σας αρέσει και η συνέχεια του 1920 που έρχεται σύντομα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 24 Μάης 2011 - 23:37 | |
| Οτι κι αν προερχεται απο εσενα Μαρακι μας αρεσει....Ανυπομονουμε για την συνεχεια...μονο μια ερωτηση εχω...η μαλλον αν μπορεις να μας δωσεις μια προειδοποιηση....Θα χρειαστουμε χαρτομαντιλα και σε αυτο το κεφαλαιο....? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 24 Μάης 2011 - 23:41 | |
| χμμμ... θα δείξει, όπως το πάρει κανείς! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 24 Μάης 2011 - 23:43 | |
| Οκ...Εγω για καλο και για κακο θα ειμαι προετοιμασμενη κι ας μεινουν αχρησιμοποιητα.... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 25 Μάης 2011 - 13:14 | |
| Α εγώ θα χρειαστώ γιατί σε αυτό το φανφίκ συγκινούμε εύκολα. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 26 Μάης 2011 - 18:52 | |
| Μόλις διάβασα το καινούριο κεφάλαιο! ...ξαφνικά με χτύπησε σαν κεραυνός η συνειδητοποίηση ότι είχα αρχίσει να έχω αισθήματα για εκείνη. Και πάλι δεν μπορούσα να τα ερμηνεύσω, δεν ήξερα τι ακριβώς γινόταν αλλά ο πόνος στο στήθος μου υποχωρούσε όποτε ήμουν μαζί της κατΆ αυτό τον τρόπο.Αισθήματα? Ο Έντουαρντ το λέει αυτό? Κάτι που δεν περίμενα να ακούσω, τουλάχιστον ακόμη, ήταν αυτό. Έχει αρχίσει και συνειδητοποιεί πως αυτό που συμβαίνει ανάμεσά τους δεν είναι καλό και πως μάλιστα δεν είναι καλό για εκείνον, γιατί στο μέλλον δύσκολα διορθώνεται. Είχα βάλει όλες τις βάσεις ώστε να την κάνω να με μισήσει και δεν ήξερα κανέναν τρόπο για να αλλάξω την τροπή των πραγμάτων. Κι έτσι απλά αφέθηκα στην αγκαλιά της να με τυλίξει, ελπίζοντας πως αυτά τα μικρά κομμάτια ανταπόδοσης ήταν αρκετά αλλά βαθιά μέσα μου ήξερα πως δεν ήταν…Σε αρκετά σημεία, όπως στο παραπάνω, είναι οφθαλμοφανές το ότι σταδιακά αλλάζει. Παραδέχεται ότι εκείνος είναι ο υπαίτιος της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει και του μίσους που τρέφει η Μπέλα προς το πρόσωπό του. Νομίζω πως είναι ένα θετικό βήμα αυτό, αν και μικρό. Γυρνώντας πιο πριν, με κατατρόμαξε όταν πήγε στο σπίτι της Μπέλα και ήταν και ο ¶ντριαν εκεί. Είχε πράγματι, θράσος, αλλά και θάρρος, που αντί να κάνει μεταβολή και να φύγει, έμεινε, συστήθηκε και έπειτα "πήρε" αυτό που ήθελε. Όσον αφορά την Μπέλα, ανταποκρίνεται ένθερμα θα έλεγα στον Έντουαρντ, αλλά δεν παύει να αισθάνεται και όμορφα με τον ¶ντριαν. Μου άρεσε τρελά αυτό το κεφάλαιο!!! Τα συγχαρητήριά μου!!! Αγωνιώ για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 26 Μάης 2011 - 19:36 | |
| Εμεινα αφωνη απο την εξελικη της ιστοριας.οπωε λεει και η εμυ-ρομπερτ ο εντουαρτ εχει αρχισει να εχει αισθηματα γι αυτη??? μου φαινεται απιστευτα αδιανοητο.Συνηθως λεμε οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ελα ομως που αυτος αρχιζει να φερεται διαφορετικα και ετυχως προς το καλυτερο. Η σκηνη στην οποια ειναι μεσα στο αυτοκινητο μου αρεσε πολυ!!! Ειδικα το λεμονι το απεδωσες ετσι οπως επρεπε.Μια σκηνη γεματη απο αυθορμητο παθος που τους κυριευει.. Η μπελλα βλεπω πως δεν αντιστεκεται καθολου στο ερωτικο καλεσμα του Εντουαρτ Οταν εφτασαν στην εταιρια για να παρουν μια δουλεια μου αρεσε που η Μπελλα πηρα στα χερια της ολη τη δουλεια και βγηκε ασπροπροσωπη.Εδειξε ποσο δυναμικη κοπελα ειναι και πως ξερει να διαχωριζει τα προσωπικα απο τα επαγγελματικα κατι που δεν εκανε ο εντουαρτ ...Εντυπωσιαστηκα απο την σταση που κρατησε. Επειτα οταν τελειωσε η συναντηση και μπηκαν στο αυτοκινητο με την ανακριση που εκανε ο Εντουαρτ στη Μπελλα εκδηλωνε την ζηλια του και που δειχνει πως την θελει οχι ομως μονο για το σ3ξ. Εκεινη δεν μπορει να το καταλαβει αυτο? Η τελευταια σκηνη στην οπια ο εντουαρτ αποφασιζει να παει στο σπιτι της ηταν τελειως ανατρεπτικη,δεν περιμενα καθολου πως θα κανει τετοιο .Εφτασε στο αλλο ακρο.Μου αρεσε που δεν κολωσε και δεν εφυγε. Αλλα αυτη η κινηση του εδειχνε οτι εχει λιγο θρασσος...αλλα τι να κανουμε??το συγχωρουμε αφου αρχιζει να εχει συναισθηματα για την κοπελα!!! Γιατι πηγε ομως?καταλαβα πω ηθελε να της μιλησει αλλα αντι γι'αυτο μπηκαν κατευθειαν στο ψητο.. Εκει που εμφανιζεται και τα πινουν με τον Αντριαν εσκασα στα γελια,που ξερει ο καημενος οτι ο Εντι ηρθε για να δει την Μπελλα και μετα να κλειστουν τα δυο τους στη κρεβατοκαμαρα και οτι ακολουθει... Τον λυπηθηκα λιγακι. Αλλα και αυτη η Μπελλα γιατι δεν ξεκαθαριζει την κατασταση... πιστευω πως τα εχει με τον αντριαν γιατι εκει νιωθει ασφαλεια και μια αγαπη οχι ομως ερωτα και εντονο παθος οπως για τον εντουαρτ.. Το λεμονι απιθανο!!!Εδειξες το εντοπνο παθος που ειχαν ο ενας για τον αλλον και σιγα σιγα αρχισαν να εμφανιζονταν δειλα δειλα καποια σημαδια πραγματικου ερωτα και αγαπης... Τελος ολο αυτο το ξεσπασμα,το να ερθει ως εκει ο εντουαρτ και να φυγει σαν κυνηγημενος δεν εκαναν κλικ στο μυαλο της Μπελλας αντι να του πει αυτα τα σκληρα λογια??? ειναι τοσο κριμα,δεν μου αρεσε ετσι οπως του φερθηκε. Ηταν σκληρος γενικα απεναντι της αλλα αυτοι που εκεινη τον πληγωσε πολυ,αλλα ισως αυτο να τον κανει να αλλαξει και να καταλαβει το λαθος του,το οποιο ως ενα βαθμο τον εχει κανει αφου λεει οτι θα μπορουσαν να μη ξεκινησει ετσι τα πραγματα μεταξυ τους.. Μακαρι!! Μας εντυπωσιασες ακομα μια φορα με το συγγραφικο σου ταλεντο και δεν πρεπει να ξεχασουνε να ευχαρηστησουμε την εμπνευση σου που μαε χαριζει τοσο ομορφες ιστοριες!!! Συγχαρητηρια!!! περιμενω με ανυπομονησια τη επομη συνεχεια που ευελπιστω να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 26 Μάης 2011 - 20:10 | |
| καλα το 8ο κεφάλαιο ειναι καταπληκτικο!! δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω... για το φανταστικο λεμονι στο αμαξι, για την επεμβαση της Μπελλας στην δουλεια που πηγαν να κλεισουν, για το κατορθωμα του Εντουαρντ να παει σπιτι της, για το αλλο φανταστικο λεμονι στην κρεβατοκαμαρα..... πραγματικα μοναδικο!! αναμενω να δω πως θα διαχειριστει ο Εντουαρντ την κατασταση .... Μπραβο!! καθε φορα που διαβαζω DB χαλαω και ενα πακετο χαρτομαντιλα... και παλι Μπραβο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 26 Μάης 2011 - 21:22 | |
| Ουάου! Πολλά και χορταστικά σχόλια μα την έμπνευση μου! Αν χρειάζεστε ένα πακέτο για το DB όταν διαβάζετε το 1920 τα αγοράζετε με τις κούτες; Γιατί παραπονιέστε για τον Έντουαρντ που πληγώθηκε; Θυμάστε τι σας είχα πει; Θα τον λυπηθείτε σας έλεγα αλλά εσείς του τα χώνατε στα προηγούμενα κεφάλαια! Αυτή είναι η αρχή της αλλαγής του και όσο και αν όλοι εμείς αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως νιώθει εφόσον μαθαίνουμε τα αισθήματα του από τον εσωτερικό του μονόλογο η Μπέλλα δεν έχει ιδέα. Στα δικά της μάτια είναι ένα πλάσμα ανίκανο να αγαπήσει, εγωιστής και κακοπροαίρετος. Μην ξεχνάτε ότι την εκβιάζει και αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό και δύσκολο να το προσπεράσει η Μπέλλα. Παρακάτω θα δείτε όλα αυτά να εξελλίσονται και πως θα απασχολούν τον καθένα ξεχωριστά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε love story, αυτό θα αργήσει να έρθει, σας το λέω για να εξηγούμαι και να μην παρεξηγούμαι! Θα παίξουν ρόλο πολλοί παράγοντες καθώς και οι υπόλοιποι χαρακτήρες θα συμβάλλουν αρκετά στην εξέλιξη της ιστορίας. Θα συνεχίσω τουλάχιστον με δύο κεφάλαια 1920 που ελπίζω να σας έχει λείψει. Το DB έχει δρόμο ακόμα μπροστά του! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 26 Μάης 2011 - 23:09 | |
| Δε διάβασα το νέο κεφάλαιο του DB αλλά χαίρομαι τόσοοοοοο πολύ που θα ακολουθήσει το 1920 Περιμένω εναγωνίως! Και ναι... καλό θα είναι να εφοδιαστούμε με χαρτομάντιλα υποθέτω, έτσι; Ελπίζω να έχεις βάλει στόχο να μας αποτελειώσεις. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 28 Μάης 2011 - 15:19 | |
| Μαρακι ποτε κοντα να περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 28 Μάης 2011 - 20:54 | |
| Ειλικρινά δεν ξέρω... Δεν έχω καταφέρει να τελειώσω το κεφάλαιο 1920 που γράφω. Μπορεί όπως και την προηγούμενη φορά να έχουμε κεφάλαιο μεσοβδόμαδα, θα δείξει. Όπως πάντα αμέσως μόλις έχω κάτι έτοιμο θα σας ενημερώσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 28 Μάης 2011 - 21:45 | |
| Χτες βράδυ διάβασα το τελευταίο κεφάλαιο του DB. Μου άρεσε πάαααααρα πολύ. Μου φαίνεται το είχα παρεξηγήσει στην αρχή γιατί ο χαρακτήρας του Έντουαρντ ήταν άκρως απογοητευτικός. Τώρα που αρχίζουν τα αισθήματα, για να δούμε τι θα κάνει... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 29 Μάης 2011 - 1:32 | |
| Σιγουρα θα γινει της καψουρας...με την ησυχια σου Μαρακι....θα περιμενουμε... | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 31 Μάης 2011 - 23:31 | |
| Μαρια υπαρχει πιθανοτητα να ανεβασεις κεφαλαιο σημερα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 31 Μάης 2011 - 23:47 | |
| Όχι παιδιά, απόψε δεν θα ανεβάσω κάτι. Και όπως πάει μάλλον καινούριο κεφάλαιο θα έχουμε κάπου μέσα στο ΣΚ. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 31 Μάης 2011 - 23:49 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 3 Ιουν 2011 - 1:03 | |
| Μαρακι μηπως εχουμε κανενα νεο για το Σιωπη στο Σκοταδι...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 4 Ιουν 2011 - 21:34 | |
| Λοιπόν ναι! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα τα τελευταία νέα! http://silencethedark.blogspot.com/2011/06/blog-post.htmlΘα παρακαλέσω όσοι δεν έχετε κάνει παρακολούθηση στο blog να κάνετε για να ενημερώνεστε άμεσα για ότι νεότερο! Και... ξέρω ότι περιμένετε νέο κεφάλαιο αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο κι έτσι θα έχουμε καθυστερήσεις. Ζητώ συγνώμη αλλά θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για να έχουμε νέο κεφάλαιο 1920 σύντομα! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 4 Ιουν 2011 - 21:39 | |
| Μόλις το είδα!!! Δεν το πιστεύω!!! Δεν περίμενα κάτι τέτοιο να γίνει εδώ στη Θεσσαλονίκη!!! (δηλαδή να έρθεις εδώ!!!) Πέταξα από τη χαρά μου!!! Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να το χάσω αυτό!!! Θα είμαι εκεί 10000000%!!! Ανυπομονώ!!! Καλή σου επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!! Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 4 Ιουν 2011 - 22:18 | |
| Μακαρι ολα να πανε καλα Μαρακι...καλο σου ξεκινημα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 4 Ιουν 2011 - 22:23 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 4 Ιουν 2011 - 22:31 | |
| Αληθεια ποτε θα μπορουμε να το αποκτησουμε....? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 4 Ιουν 2011 - 22:37 | |
| Όσοι είστε Θεσσαλονίκη μπορείτε να περάσετε από την έκθεση και να το πάρετε. Όλοι οι υπόλοιποι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ για να κανονίσουμε! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 4 Ιουν 2011 - 22:42 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|