| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|
+13ΕΡΗ maria-ria-le panagiota vasia sandra21 xrysanthi marina Emy+Robert !!!twilight!!! ROBELINA nana mplak ed<3 Teodan 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 26 Ιουλ 2011 - 22:27 | |
| μπράβο Νταν πολύ καλό για άλλη μια φορά μια σημείωση... δεν ξέρω τι χρώμα μάτια έχεις... αλλά για εμάς που έχουμε ανοιχτόχρωμα μάτια όπως ο ΕΝΤ το ίδιο παθαίνουμε... αλλάζουν χρώμα ανάλογα τον φωτισμό τον καιρό ακόμα με το τι ρούχα φοράμε ή την διάθεση μας δεν σου κάνω πλάκα | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 26 Ιουλ 2011 - 22:38 | |
| | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 26 Ιουλ 2011 - 22:41 | |
| Μπορεί να έχεις και να μην το ξέρεις... Χαμός δηλαδή... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 26 Ιουλ 2011 - 22:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 11:03 | |
| Mμμ πάρε ένα ένα τα στοιχεία και εξακρίβωσε το... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 13:23 | |
| Καλησπέρα! Έλειπα σε διακοπές γι αυτό δεν κατάφερα να διαβάσω τα κεφάλαια που ανέρτησες! Αυτές τις μέρες έχω μείνει πολύ πολύ πίσω με fanfic που διαβάζω... Λοιπόν...ξενικάω με το 7ο κεφάλαιο: Το τραγούδι ήταν πολύ γλυκό και απαλό. Η συζήτηση του Έντουαρντ και της Τζαίν με εντυπωσίασε αφάνταστα. Ή μάλλον τα λόγια της Τζαίν με άφησαν με κομμένη την ανάσα. Υποτίθεται πως όλη η ιστορία του "δικού μας" Λυκόφωτος βασίζεται ως επί το πλείστον σε αληθινά γεγονότα με αλλαγμένα κάποια από τα ονόματα. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες διαφορές όπως λόγου χάρη ότι ο δεν αποτύπωσε στη Ρένεσμι, αλλά στην Μπέλα και τελικά αυτοκτόνησε. ( , δεν είμαι κακιά! ) Αυτή ήταν φαντάζομαι η εκδίκηση που έλεγες! Τώρα όσον αφορά τον Έντουαρντ, μου φαίνεται αρκετά μπερδεμένος, προβληματισμένος. Όπως άλλωστε αναφέρθηκε και κάπου στο κείμενο, μέσα σε ένα 24ωρο έγιναν πολλά και πιστεύω πως για να τα "χωνέψει" θα πρέπει να παίρνει σταδιακά πληροφορίες. Κάποιες στιγμές τον λυπάμαι που φαίνεται να είναι έξω από τα νερά του, αλλά κάποιες άλλες τον βλέπω χαλαρό και μάλιστα να διασκεδάζει την όλη κατάσταση. Πάντως σίγουρα είναι εντυπωσιασμένος με όλα αυτά που έμαθε! Όσο για το τέλος... δεν ξέρω τι να υποθέσω... Είναι ερωτευμένη μαζί του η Τζαίν! Γιατί άλλωστε ήταν αμήχανη μπροστά του και συγκρατημένη;;; Και συνεχίζω με το 8ο κεφάλαιο: Θα αρχίσω από το τέλος που μεταμόρφωσαν τον Έντουαρντ! Αγχώθηκα πάρα πολύ και ένιωθα τόσο έντονα το καρδιοχτύπι και τον πόνο που εκείνος αισθανόταν λόγω της φλόγας. Επίσης, με συγκίνησε (για πρώτη φορά στην ιστορία) η Τζαίν, που έκλαιγε και παρακαλούσε να βοηθήσουν τον Έντουαρντ, ώστε να μην πονάει. Φοβερή σκηνη! Ομολογώ ότι για ακόμη μία φορά βλέπω τον Έντουαρντ αρκετά ψύχραιμο. Σα να μη γινόταν τίποτα, έτρωγε αμέριμνος το...κεκάκι του και ρωτούσε με απόλυτη φυσικότητα πότε θα γινόταν βρικόλακας. Μάλλον είναι δυνατός χαρακήρας, γι αυτό και η συμπεριφορά αυτή... Τα όνειρα ή ορθότερα οι εφιάλτες που έβλεπε ήταν πολύ ζωντανοί και ομολογώ πως με φόβισαν. Μήπως προμήνευαν τη μεταμόρφωσή του;;; Θα δείξει... Μου αρέσει πολύ που βλέπω να διαδραματίζεται ένα τέτοιο σενάριο, καθώς είναι πολύ πρωτότυπο. Το Λυκόφως που όλοι ξέρουμε γίνεται πραγματικότητα και βλέπουμε την ιστορία αυτή ξανά μπροστά μας, αλλά από την αληθινή της πλευρά! Μπράβο σου, συγχαρητήρια!!! Εξαιρετικά κεφάλαια!!! Υπέροχη γραφή!!! Περιμένω με πολλή αγωνία τη συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 13:45 | |
| Emy ευχαριστώ πολύ Το τραγούδι και εμένα μου άρεσε γιατί είχε απαλό ρυθμό. Ακριβώς,αυτή ήταν η εκδίκηση.Είχα σκεφτεί κάτι πιο οδυνηρό αλλά τον συμπάθησα κάπως στο BD.Όχι όμως και να τον αφήσω ζωντανό περίμενα να δω πότε θα σχολίαζε κάποιος το κεκάκι .Δεν είναι ότι είναι μόνο δυνατός απλώς δεν ήξερε τον πόνο που θα βιώσει. Τα όνειρα προμηνύουν κάτι που θα γίνει στη συνέχεια.Έχω αφήσει άλλη μια υπόδειξη για τη συνέχεια,συγκεκριμένα στο 6ο κεφάλαιο αλλά κανείς δε το πρόσεξε. Μου άρεσε ο Έντουαρντ.Κρίμα που τον σκότωσα... Η συνέχεια μπορεί να αργήσει,μπορεί και όχι.Ανάλογα με το πότε θα φύγω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 14:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 14:10 | |
| Δεν είχε διαβάσει το BD ούτε την Έκλειψη... Πλάκα κάνω.Σιγά μη τον σκοτώσω...από τώρα.Έχει ακόμα να περάσει πολλά...Αν η έμπνευση δε σταματήσει και όλα κυλήσουν ομαλά θα γράψω άλλες δυο ιστορίες-συνέχειες.Αν δε το έχετε βαρεθεί μέχρι τότε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 14:14 | |
| Χαχαχα! Δεν έχει διαβάσει ούτε την Έκλειψη ούτε τη Χαραυγή; Α έτσι εξηγείται... Ουφ...λέω κι εγώ! Κατατρόμαξα όταν είπες πως τον σκότωσες! Έχουμε λοιπόν να περιμένουμε κι άλλα!!! Τέλεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 14:40 | |
| Κάτσε δε ξέρεις πώς θα συνεχίσω.Μπορεί να μη σ'αρέσει. Ειδικά στο τέλος δε νομίζω να συμπαθήσεις τον Έντουαρντ...Τον δικό μου τουλάχιστον... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 17:02 | |
| Λίγο δύσκολο να μην τον συμπαθήσω... Ακόμα και ο χειρότερος να είναι, κάτι καλό θα βρω... Περιμένω τη συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 17:46 | |
| Ωωω αν κάνει αυτό που σχεδιάζω θα ήθελες να τον είχα σκοτώσει από την αρχή... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 17:47 | |
| Με τρομάζεις τώρα... και μου εξάπτεις την περιέργεια... Ουφ...υπομονή!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 17:49 | |
| Και αρκετή μάλιστα γιατί στο τελευταίο κεφάλαιο θα τον μισήσεις.Είμαι 99% σίγουρος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 17:50 | |
| Αφήνεις όμως το 1%!!! Χαχαχαχα! Δεν το περίμενα από τον Έντουαρντ αυτό... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 27 Ιουλ 2011 - 17:51 | |
| Δε θα είναι δική του ιδέα αλλά και πάλι θα το κάνει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 22:13 | |
| Μμμ θέλω βοήθεια.Όσοι διαβάζουν το φανφικ μου θέλω να μου απαντήσετε σε κάτι.Λοιπόν καθώς γράφω το κεφάλαιο,έρχεται μια στιγμή που κολλάει ένα φιλί(όλοι φαντάζομαι καταλαβαίνετε ανάμεσα σε ποιους ).Λοιπόν η ερώτηση είναι να φιληθούν ή να το καθυστερήσω και άλλο;;; | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 22:24 | |
| Χιχι...θέλει και ρώτημα; Τ ώ ρ α !!! | |
|
| |
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 22:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 23:06 | |
| Η υπομονή είναι αρετή δική σου...είπες πως θα μου δώσεις λίγη.Πότε; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 23:25 | |
| Δε μου έστειλες τη διεύθυνση σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 23:29 | |
| Είναι απόρρητη! Φοβάμαι μην πλακώσουν οι Βολτούρι και με κάνουν κι εμένα μέλος της ομάδας τους...Αφού ο Έντουαρντ δεν είναι ελέυθερος, ποιο το νόημα της αιώνιας ζωής; Εκείνο το φιλί πότε θα δοθεί; | |
|
| |
| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|