| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|
+9eleni 2 LadyTaniaXd Mrs.Christina marina ed<3 xrysanthi robsten kiss niki justnina22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 4 Αυγ 2011 - 19:13 | |
| Αποφάσισα και εγώ να βάλω την ιστορία που γράφω στον ελεύθερο χρόνο μου μετά από την προτροπή των αγαπημένων μου κολλητών που είναι μέλη... Είναι η πρώτη ιστορία που γράφω γι' αυτό θα παρακαλούσα οι ντομάτες με το μαλακό. Θα προσπαθώ να βάζω κεφάλαια όσο πιο σύντομα μπορώ και όλα τα είδους σχόλια είναι αποδεκτά, ίσα, ίσα με αυτόν τον τρόπο θα μπορώ να γίνομαι καλύτερη κάθε φορά... Ελπίζω να σας αρέσει.... Φιλιά Νίνα... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 4 Αυγ 2011 - 19:43 | |
| Μωρό μου, αγάπη μου.... Νινάκο μου..... Καλή αρχή κούκλα μου...! Από το πρώτο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας φαίνεται ότι η συνέχεια είναι πολλά υποσχόμενη...! Γράφεις υπέροχα και το ξέρεις... Το στόρυ είναι πολύ ενδιαφέρον και η πλοκή ξεχωριστή. Ξέρω οτι έχεις πολλά να δώσεις.... Περιμένω με ανυπομονεσία την συνέχεια... είναι άλλο να την διαβάζεις ποσταρισμένη.....!!! Μέχρι τότε πολλά πολλά μάκια. Ν. | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 4 Αυγ 2011 - 20:06 | |
| Παρα πολυ ωραια η ιστορια σου!!! Ειναι πολυ ενδιαφερον και πρωτοτυπη!!! Το βιβλιο και τα δαχτυλιδια τους ειναι υπεροχα και οι κοπελες πολυ ομορφες!!! Η προσευχη για την ενωση ηταν εξαιρετικη!!! Και οι κοπελες φανηκαν πολυ παθιασμενες με ολο αυτο που τους συναιβενε...Μου αρεσει που ειναι μαγισσες!!!Θα εχουμε να δουμε πολλα...! Η Μαιρα αν κατακαβα καλα ειναι και αυτη μαγισσα??? Η γραφη σου ειναι παρα πολυ καλη!!!Σε προκαλει να διαβασεις τη συνεχεια...! Μπραβο,εκανες πολυ καλη αρχη!!!Ανυπομονω για τη συνεχεια!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 4 Αυγ 2011 - 22:10 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 4 Αυγ 2011 - 22:54 | |
| Νινα μου Τι να πω για το 1ο κεφαλαιο;Χαιρομαι που ξεκινησες να γραφεις μια ΥΠΕΡΟΧΗ ιστορια με προοπτικη! Μου αρεσει ολο αυτο το μαγικο σκηνικο... Ολα τα ονοματα και τα κοριτσια που διαλεξες!! Εχεις κοπιασει πολυ στο κεφαλαιο και φαινεται!Γραφεις μοναδικα και μου αρεσε απιστευτα η προσευχη!Την θεωρησα πολυ εμπνευσμενη Τα κοριτσια ειναι πολυ δεμενα μεταξυ τους και θα περιμενω να δω τι θα συμβει παρακατω... Καλη αρχη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 21:08 | |
| Το διάβασα κι εγώ και μου άρεσε πολύ! Μπράβο Κατερινάκ μου! Πραγματικά! Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!! σε φιλώ και καλά να περνάς! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 21:32 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 21:35 | |
| Ευγενική όπως πάντα! αυτό που ξέχασα να πω είναι ότι μου άρεσε πολύ η ομοιοκαταληξία στην προσευχή! και τώρα που έμαθα ότι την έγραψες μόνη μου άρεσε ακόμα πιο πολύ! συγχαρητήρια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 22:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 22:25 | |
| τρομερή ομιοκαταληξία! σοβαρά! νομιζα ότι κάπου το βρήκες! μπράβο που το έγραψες μόνη σου! εγώ θα αργήσω λίγο γιατί είναι μεγάλο κεφάλαιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 22:31 | |
| Το πάλευα πολύ μέχρι να μου αρέσει και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα...
Δεν πειράζει για το κεφάλαιο θα κάνουμε υπομονή...!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:21 | |
| Νινα μου, Κατερινα με λενε...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:22 | |
| Συνονόματες είστε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:37 | |
| Απο το Κατερινα το Νινα ε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:38 | |
| ναι... έτσι της αρέσει να τη φωνάζουμε... σου άρεσε η ιστορία? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:49 | |
| Παρα πολυ ειναι πολυ προτοτυπη!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:50 | |
| και γω έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα των μαγισσών! Θέλω πολύ να δω τι θα συμβεί!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:52 | |
| Ναι οντως και πιστευω πως θα εχει πολυ εντονη εξελιξη...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:54 | |
| | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:54 | |
| Νίνα μου, μόλις διάβασα την ιστορία σου και από τις πρώτες κιόλας γραμμές με μάγεψε! Πραγματικά όλο αυτό το μαγικό κλίμα είναι υπέροχο! Οι φωτογραφίες των κοριτσιών φανταστικές! Η φαντασία σου απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχει όρια! Η γραφή σου φαίνεται αρκετά ανεπτυγμένη! Μπράβο σου, γλυκιά μου! Περιμένω την συνέχεια! Φιλάκια Πολλά, Χριστίνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 6 Αυγ 2011 - 16:27 | |
| | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 7 Αυγ 2011 - 0:57 | |
| - Σπόιλερ:
Ναι, Χριστίνα με λένε!! Χάρηκα πολύ!!
| |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 7 Αυγ 2011 - 1:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 7 Αυγ 2011 - 16:22 | |
| - Σπόιλερ:
Χάρηκα και εγώ πολύ Χριστίνα που σε γνώρισα...
Τάνια μου σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε ελπίζω και η συνέχεια να σας εξιτάρει ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον... - Σπόιλερ:
Μου έκανε πολύ εντύπωση η περιγραφή του φανφικ σου και θα μπω να το διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία όταν θα έχω χρόνο....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Δευ 8 Αυγ 2011 - 20:45 | |
| Πολυ ωραια η συνεχεια Νινα μου!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!! Φανταζομαι τη σκηνη στο δωματιο της Ντεζιρε,να υπαρχουν ενα εκατομυριο ρουχα και να μην της αρεσει τιποτα... Κριμα που οι γονεις της δεν ηταν μαζι της μια τετοια μερα...Το φορεμα που της εστειλαν πρεπει να ηταν υπεροχο!!! Οταν χορευε με τον Γκαμπριελ με παραξενεψαν τα συναισθηματα της... Και νευριασε και ο καημενος ο Καμερον...Παντως ηταν οντως λαθος του που ζητησε απο τη Μακενα να χορεψουν... Στον κηπο ευτυχως διορθωθηκαν τα πραγματα και ειναι μια χαρα παλι...! Το φιλι τους ηταν παρα πολυ τρυφερο...! Ανυπομονω να δω τι θα γινει στη συνεχεια...κυριως με τον Γκαμπριελ...! | |
|
| |
| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|