Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)

Πήγαινε κάτω 
    +9
    eleni 2
    LadyTaniaXd
    Mrs.Christina
    marina
    ed<3
    xrysanthi
    robsten kiss
    niki
    justnina22
    13 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee
    Special ability Special ability: Creating Illusions

Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 2:15

Χαχαχαχαχα... Οκ... όπως θέλεις... Καλά που να δεις το επόμενο από αυτό που σου έστειλα..!!! θα μείνεις.. Αύριο θα αρχίσω να το περνάω στον υπολογιστή...!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 274215
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 20:52

Νινακι μου τα γενεθλια της Ναντιας μου αρεσαν πολυ Wink
    οπως και το δεσιμο που εχει με τον πατερα την...προβαλεις τοσο ωραια την μεταξυ τους
    σχεση, ειναι μοναδικη Wink

Τα κοριτσια ειναι απιστευτα, τρομερα Cool και τα φορεματα τους φανταχτερα και παραμυθενια.... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 150320 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 150320

Νομιζω η κακομοιρα η Αμελια χαραμιζεται με τον Ντέιμοντ Neutral Neutral ελα να ξεκολλαει
    να περνουν σειρα αλλοι... giggle

Η Σερινα ειναι αυτο που λεμε ''σειρηνα'' lol! για τους αντρες μονο που αυτοι δεν χρειαζονται
    να ακουσουν το τραγουδι της την ακολουθουν και χωρις αυτο... Razz Razz

Α ρε Ντεζιρε απο προσηλλωση μηδεν στο Καμερον...Ξερω εγω τι εψαχνε αλλα καλυτερα
    να μην μιλησω τωρα...θα δωσω μονο δυο λεξης ''μυστηριωδης τυπος'' lol!

Πηρε και τι σειρα της η Ναντια μας και εγινε μαγισσα Smile περιγραφεις πολυ ωραια τις σκηνες!!!
    και παρουσιαζεις με ομαλο προς το παρον τροπο τα γεγονοτα!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γλυκια μου kiss Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 23:27

Μαρίνα μου να 'σαι καλά.... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 474941 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 98735

Το σχόλιο σου μου έφτιαξε τη μέρα... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 194931

Η Νάντια έχει τρομερή αδυναμία στον μπαμπά της όπως και αυτός άλλωστε γι' αυτό κιόλας διάλεξε να χορέψει μαζί του τον πρώτο χορό... huggie

Η Αμέλια έχει κολλήσει με τον Ντέιμοντ και είναι ερωτευμένη... Στα μάτια της είναι ιδανικός και μπροστάς της φέρεται σαν άγγελος... Δεν μπορεί να ξεκολλήσει... geek

Η Σερίνα όπως το είπες είναι σκέτη σειρήνα.... Για να δούμε θα αιχμαλωτίσει κανένα με το τραγούδι της..;;; Wink Rolling Eyes Cool Razz

Λες η Ντεζιρέ να σκεφτόταν "τον μυστηριώδη τύπο"... ε..; ε..; Μπα...!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 30231

Έδινε μωρέ και στον Κάμερον σημασία αλλά την απασχολούσε κάτι άλλο... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 876749

Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι που λες ότι παρουσιάζω τα γεγονότα με ομαλό τρόπο..Τι εννοείς..;; Είναι κακό... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 480860 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 558691

Σε ευχαριστώ και πάλι...!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 906998

ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 23:33

Nινα μου χαιρομαι που σου εφτιαξα την μερα huggie

Και εννοειται πως δεν ειναι κακο αυτο που ειπα οτι τα παρουσιαζεις με ομαλο τροπο!!
    Εννοουσα μας το γυροφερνεις στο μυστηριο Rolling Eyes με μερικα θεματα και μας τζουρουφλιζεις λιγο αυτο δεν μπαινεις κατευθειαν στο ψητο και μου αρεσει...το παρουσιαζεις σιγα σιγα λες και γραφεις κανονικο βιβλιο, προτερημα ειναι αυτο!Ολα με την ωρα τους ετσι;;; lol!
    Μας δινεις καθε φορα και ενα στοιχειο και στο τελος μας βλεπω να μενουμε με το στομα ανοιχτο απο τις εξελιξεις Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 558691 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 558691 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 558691

giggle
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 23:42

Χχαχαχα... Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου... Twisted Evil

Σε ευχαριστώ και γι' αυτό το σχόλιο σου.... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 691711

Έχει μεγάλη σημασία για εμένα να μου λες πως έχω τέτοιο προταίρημα... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 150320

Οι εξελίξεις όταν θα έρθουν είμαι σίγουρη πως θα σας αφήσουν άφωνες... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 558691 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 558691 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 558691

Ειδικά το τέλος της ιστορίας αν το κάνω τελικά έτσι όπως το έχω σκεφτεί... Αργεί πάρα, πάρα, πάρα (και τα πάρα συνεχίζονται) πολύ... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 500229 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 375642

Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 382268 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 620541
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 23:54

Ωχ φανταζομαι τι μας περιμενει faint faint

Το ηξερα εγω οτι το πας δια μεσου τριπολεως giggle giggle giggle

Ειμαι σιγουρη οτι το οποιοδηποτε αποτελεσμα της ιστοριας θα μας αρεσει, μεχρι στιγμης
    τα πας μια χαρα παντως huggie huggie και ετσι να συνεχισεις για να μας αφησεις
    συξιλες giggle

kiss kiss kiss
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 4 Σεπ 2011 - 0:00

Χαχαχαχα.... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 403120

Σε μερικά κεφάλαια θα είναι άμεση η έκπληξη.. Εγκεφαλικό επι τόπου που λέμε... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 252380

Σε άλλα, ένα λέω.. Ανακοπή σιγά σιγά..!!! Αργά και οδυνηρά... Twisted Evil

Ελπίζω να συνεχίσει η τροπή της ιστορίας να σας αρέσει γατί θα αλλάξουν πολλά...!!! lol!

justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 9 Σεπ 2011 - 21:30

Το έβδομο κεφάλαιο ανέβηκε πριν λίγο...!! Καλή ανάγνωση, ελπίζω να σας αρέσει..!!! study lol! kiss
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : χαλκιδικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 9 Σεπ 2011 - 22:21

Νινα μου μπραβο πολυ ωραιο κεφαλαιο Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 πραγματικα μου λυθηκαν καποιες αποριες που ειχα Smile την Σερινα δεν υπηρχε περιπτωση να μην την ξυπνουσε η Ναντια giggle δυσκολευτηκε λιγο αλλα τα καταφερε. Ευτυχως η Μαιρα εξηγησε τι γινεται, τελικα ολες θα εχουν απο μια γατα και η Ντεζιρε ενιωσε τα κοριτσια.
    Νινα μου περιμενω με αγωνια την συνεχεια Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 10 Σεπ 2011 - 22:50

Ελενάκι μου σε ευχαριστώ πολύ... kiss

Χαίρομαι που σου λύθηκαν οι αποριές και δεν σου άφησε κενά η ιστορία... Smile

Η Νάντια ότι βάζει στο μυαλό της το κάνει... Twisted Evil

Ήθελε να ξυπνήσει την Σερίνα και το έκανε... lol!

Την παίδεψε βέβαια λίγο, σαν χουζούρα και λάτρης του ύπνου που είναι η Σερίνα αλλά τα κατάφερε.. geek

Όντως όλα τα κορίτσια θα αποκτήσουν κάποιο γατάκι με το που θα μπουν στα δεκαέξι τους χρόνια... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 375642

Και με την Ντεζιρέ θα δείτε πιο κάτω τι γίνεται με το σημάδι της... Wink Razz

Σε ευχαριστώ και πάλι αγάπη μου... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 98735
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 13 Σεπ 2011 - 6:28

Τη Σερινα τη συμπαθω ολο και περισσοτερο...! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 98735 Ειναι η αγαπημενη μου μεχρι στιγμης και σε καθε κεφαλαιο βαζεις κατι και τη λετρευω...!
    Ωστε η Ναντια συμβολιζει τον αερα...!Το σημαδι της εχει χρωμα πρασινο...!Παρατηρησα οτι και στη Ναντια και στη Ντεζιρε μεχρι στιγμης τα σημαδια τους εχουν τα αγαπημενα τους χρωματα...!
    Μ'αρεσει πολυ που θα εχουν ολες απο ενα γατακι...!Και της Ναντια ειναι παρα πολυ ομορφο...!
    Το οτι η Ντεζιρε καταλαβε οτι θα πηγαινε η Ναντια ειναι απιστευτο...! Shocked Αρχιζουν και δαινονται περισσοτερο μου φαινεται...! Wink
    Νινακι μου παρα πολυ καλο κεφαλαιο!!!!!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 ΜΠΡΑΒΟ αγαπη μου!!!! huggie Περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο...!!!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 13 Σεπ 2011 - 17:12

Kατερινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 906998

Είμαι σίγουρη πως αν γνωρίσεις ποτέ την πραγματική Σερίνα που ακούει στο όνομα Τζοάννα θα ταιριάξετε πάρα πολύ... huggie Είναι το κάτι άλλο... boogie Και την αγαπώ ακριβώς για αυτό που είναι, την τρελή μου...!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 174341

Γενικά όλους τους χαρακτήρες και ιδιαίτερα των πέντε κοριτσιών τους έχω δημιουργήσει σύμφωνα με τον περιβάλλοντα χώρο μου και όλοι είναι πραγματικοί ήθελα να φτάξω μια ιστορία που να συμπεριλαμβάνει τους ανθρώπους που αγαπώ και είναι κοντά μου γι αυτό επέλεξα να κάνω τους ήρωες πέρα για πέρα ρεαλιστικούς.... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 577643 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 375642

Η Νάντια δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από αέρας που της ταιριάζει τόσο πολύ.... Razz Μπορεί να είναι petite αλλά είναι δυναμική και απρόβλεπτη σαν τον αέρα. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να φέρει αλλά και πόσο δυνατά μπορεί να φυσήξει... Wink Cool Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 507795 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 616544

Βλέπω παρατήρησες ότι τα χρώματα των συμβόλων τους είναι τα ίδια με αυτά των αγαπημένων τους χρωμάτων... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 474941

Τέσσερις λέξεις θα πω.... geek

Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 30231

Σε αυτήν την ιστορία τουλάχιστον... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 252380

Όντως η ντεζιρέ διεσθάνθηκε την Νάντια εκείνο το βράδυ και δείχνει ότι έχουν δεθεί και έρθει πιο κοντά... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442

Θα τις φέρει η μαγεία όλο και πιο κοντά ή θα τις απομακρύνει...;;!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 558691

Η συνέχεια στα επόμενα κεφάλαια...!!!! lol!
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 16 Σεπ 2011 - 17:40

Οι ασχολιες των κοριτσιων στον ελευθερο χρονο τους μου αρεσαν παρα πολυ...!Ειδικα της Σερινα...! giggle Αλλα και αυτη η Ναντια δεν την αφηχει ησυχη να κοιμηθει...ελεος...! lol!
    Οι γονεις της Ντεζιρε γυρισαν,ομως η μαμα της δεν μου φανηκε και πολυ ενθουσιασμενη...Ηταν οντως σαν να κατηγορουσε τη Ντεζιρε που γυρισαν απο το ταξιδι της και φυσικο ηταν να θυμωσει...!Ο πατερας της μαλον κατανοει την συμπεριφορα της αλλα δεν μπορει να το πει...!Φαινεται να νοιαζεται πολυ για την κορη του και η προταση του να παει μαζι τους στο επομενο ταξιδι την εχει φερει σε δυσκολη θεση...Ειναι λογικο να μην ξερει τι να κανει αλλα πιστευω οτι θα παρει τ σωστη αποφαση...! Smile
    Νινακι μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 16 Σεπ 2011 - 21:39

Κατερίνα μου, όπως πάντα τα σχόλια σου με ανεβάζουν πολύ... kiss

Και η Σερίνα θα συμφωνούσε μαζί σου στο να την άφηνε να κοιμηθεί η Νάντια... Ένα χόμπι έχει και αυτή, να μην το εξασκεί..;!! lol!

Η μαμά της Ντεζιρέ όντως δεν έχει ενθουσιαστεί καθόλου το αντίθετο θα μπορούσα να πω που χάλασαν το ταξίδι τους και γύρισαν πίσω όπως ήθελε ο μπαμπάς της. Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 951556

Με την πρόταση να τους ακολουθήσει η Ντεζιρέ βρέθηκε αναπάντεχα σε μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη και αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη επιλογή που έχει να κάνει σε όλη τη μέχρι στιγμής ζωή της... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 480860 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 271609

Για να δούμε θα κάνει το σωστό..;;!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 691775 Wink

Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά...!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 17 Σεπ 2011 - 22:53

Νινακι μου μπραβο υπεροχο κεφαλαιο Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 ο πατερας της Ντεζιρε φαινεται να νοιαζεται περισσοτερο γι'αυτην απο οτι η μητερα της, μιας και σκεφτηκε την κορη του και επεστρεψε απο το ταξιδι τους.
    Ουφ, τωρα ομως η Ντεζιρε ειναι αντιμετωπη με μια δυσκολη επιλογη Neutral απο την μια αν πραγματοποιησει το ταξιδι θα εκπληρωσει και ενα απο τα ονειρα της να γνωρισει τον κοσμο. Απο την αλλη παλι το χρονικο διαστημα ειναι μεγαλο και πως να αφησει τον Καμερον και τα κοριτσια; Crying or Very sad
    Να δουμε τι θα κανει τελικα. Νινακι μου περιμενω με πολυ μεγαλη αγωνια την συνεχεια kiss Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 14:02

Ελενάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 906998

Ο πατέρας της σε σχέση με τη μήτερα της εκτιμάει την Ντεζιρέ πιο πολύ...

Η Ντεζιρέ δεν ξέρει τι να κάνει... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 271609

Να ικανοποιήσει την πείνα της για ταξίδια και περιπέτειες ή να μείνει με τις φίλες και το αγόρι της που την αγαπάνε πιο πολύ από τον καθένα και που η ίδια θα θυσιάζε τα πάντα γι αυτούς..;;!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 500229

Υπόσχομαι να μην σας κρατήσω για καιρό σε αγωνία... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 375642

Πιστεύω πως θα ανεβάσω το ένατο κεφάλαιο μέσα στην εβδομάδα... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 932365

Περίμενω τις διορθώσεις από την εκπληκτική και μοναδική beta reader μου Μαρίνα...!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 31995 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 174341
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 14:52

Διάβασα τώρα το κεφάλαιο!! Πάρα πολύ ωραίο όπως όλα τα προηγούμενα!!!
    Μόλις σου έστειλα το 9ο κεφάλαιο διορθωμένο!! Ανυπομονώ να το δω στο φόρουμ! Καλή συνέχεια αγάπη μου!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 18:09

Σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου.... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 906998

Πρέπει να αρχίσω να σου στέλνω και τα υπόλοιπα κεφάλαια... lol!

Μόλις τα περάσω στον υπολογιστή...!!! wtf
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 22:19

Ελπίζω να γίνει σύντομα! Razz kiss
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 18 Σεπ 2011 - 22:28

Από το στόμα σου και στο Θεού το αυτί... lol!

Τώρα που άρχισαν φροντηστήρια και σχολεία να δω πότε θα προλάβω...!!! wtf

Συγνώμη εκ των προτέρων σε όλους τους αναγνώστες αν τα κεφάλαια που ακολουθούν αργήσουν...!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 80711
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Σεπ 2011 - 17:00

Πολύ ωραίο και το ένατο κεφάλαιο! (φυσικά!)
    Μου άρεσε ιδιαίτερα η ανατροπή στο τέλος!!! Χαίρομαι που η Ντεζιρέ πήρε αυτή την απόφαση!!
    Ο Κάμερον τα πήρε άσχημα!! Παρά τρίχα τη γλίτωσε η Ντεζιρέ! Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν έφευγε....! και οι φίλες της όμως δυσαρεστήθηκαν.....
    Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο κατερινάκι μου! Καλή συνέχεια!!! kiss
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Σεπ 2011 - 17:12

Μαρίνα μου σε ευχαριστώ πολύ, ξέρεις πόσο μετράει η γνώμη σου για εμένα... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 906998

Αλίμονο αν δεν έπαιρνε την σωστή απόφαση στο τέλος και ας ανατράπηκαν όλα... lol!

Έχεις δίκιο παρά τρίχα την γλίτωσε από την οργή του Κάμερον... faint

Το επόμενο κεφάλαιο θα αργήσει μάλλον λιγάκι.. Οπότε υπομονή..!!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 587595 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 80711 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 413121
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Σεπ 2011 - 18:40

πφφ...! καλά θα περιμένω... Δε σε πιέζω γιατί και εγώ τα ίδια προβλήματα με σένα έχω.!
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Σεπ 2011 - 18:53

Νινακι μου αλλο ενα πραγματικα υπεροχο κεφαλαιο Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 201917 η αντιδραση του Καμερον ηταν δικαιολογημενη, αν εφευγε η Ντεζιρε για τοσο καιρο δε θα ηταν και λιγο αυτο ουτε για τον ιδιο ουτε για τα κοριτσια.
    Καλα τι τελεια που ηταν η ανατροπη στο τελος πραγματικα εμεινα, καλυτερα που τελικα η Ντεζιρε εμεινε. Και υποστηριξε τα κοριτσια που οντως ειναι οικογενεια για την ιδια Smile
    και η μητερα της πως της φερεται ετσι; Καλα εκανε και της τα ειπε.
    Νινα μου περιμενω με μεγαλη αγωνια την συνεχεια. Και για το επομενο κεφαλαιο μην αγχωνεσαι οποτε μπορεις Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 34442 kiss
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)   Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Σεπ 2011 - 22:51

Κοπέλα μου χίλια ευχαριστώ... kiss

Η Στάση του Κάμερον ήταν δικαιολογημένα αλλά γιγάκη υπερβολική αλλά αφού τελικά έμεινε η Ντεζιρέ μαλάκωσε... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 194931

Χαίρομαι που σου άρεσε η ανατροπή των πραγμάτων στο τέλος... lol!

Η μητέρα της δεν ασχολείται καθόλου με την κόρη της, είναι όπως λέω και στην ιστορία ένα αξεσουαρ που δεν πάει με κανένα από το φορέματα της. Κάτι που πρέπει να έχει αλλά όχι απαραίτητα να το φοράει και να ο νοιάζεται μην πάθε τίποτα... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 626465

Η Ντεζιρέ οπότε σαν ανυπότακτο πνέυμα που είναι δεν μπορούσε να την αφήνει να μιλάει έτσι για τις φίλες της... Έπρεπε να μιλήσει... Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 530763

Το επόμενο κεφάλαιο θα κάνω ότι μπορώ για να το βάλω μέσα στην εβδομάδα... Ευχαριστώ ξανά που με στηρίζετε σε όλο αυτό...!!!! Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 620541 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 620541 Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) - Σελίδα 4 620541

Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες)
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 4 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: