| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|
+9eleni 2 LadyTaniaXd Mrs.Christina marina ed<3 xrysanthi robsten kiss niki justnina22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 2:15 | |
| Χαχαχαχαχα... Οκ... όπως θέλεις... Καλά που να δεις το επόμενο από αυτό που σου έστειλα..!!! θα μείνεις.. Αύριο θα αρχίσω να το περνάω στον υπολογιστή...!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 20:52 | |
| Νινακι μου τα γενεθλια της Ναντιας μου αρεσαν πολυ οπως και το δεσιμο που εχει με τον πατερα την...προβαλεις τοσο ωραια την μεταξυ τους σχεση, ειναι μοναδικη Τα κοριτσια ειναι απιστευτα, τρομερα και τα φορεματα τους φανταχτερα και παραμυθενια.... Νομιζω η κακομοιρα η Αμελια χαραμιζεται με τον Ντέιμοντ ελα να ξεκολλαει να περνουν σειρα αλλοι... Η Σερινα ειναι αυτο που λεμε ''σειρηνα'' για τους αντρες μονο που αυτοι δεν χρειαζονται να ακουσουν το τραγουδι της την ακολουθουν και χωρις αυτο... Α ρε Ντεζιρε απο προσηλλωση μηδεν στο Καμερον...Ξερω εγω τι εψαχνε αλλα καλυτερα να μην μιλησω τωρα...θα δωσω μονο δυο λεξης ''μυστηριωδης τυπος'' Πηρε και τι σειρα της η Ναντια μας και εγινε μαγισσα περιγραφεις πολυ ωραια τις σκηνες!!! και παρουσιαζεις με ομαλο προς το παρον τροπο τα γεγονοτα!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γλυκια μου | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 23:27 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 23:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 23:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 4 Σεπ 2011 - 0:00 | |
| Χαχαχαχα.... Σε μερικά κεφάλαια θα είναι άμεση η έκπληξη.. Εγκεφαλικό επι τόπου που λέμε... Σε άλλα, ένα λέω.. Ανακοπή σιγά σιγά..!!! Αργά και οδυνηρά... Ελπίζω να συνεχίσει η τροπή της ιστορίας να σας αρέσει γατί θα αλλάξουν πολλά...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 9 Σεπ 2011 - 21:30 | |
| | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 9 Σεπ 2011 - 22:21 | |
| Νινα μου μπραβο πολυ ωραιο κεφαλαιο πραγματικα μου λυθηκαν καποιες αποριες που ειχα την Σερινα δεν υπηρχε περιπτωση να μην την ξυπνουσε η Ναντια δυσκολευτηκε λιγο αλλα τα καταφερε. Ευτυχως η Μαιρα εξηγησε τι γινεται, τελικα ολες θα εχουν απο μια γατα και η Ντεζιρε ενιωσε τα κοριτσια. Νινα μου περιμενω με αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 10 Σεπ 2011 - 22:50 | |
| Ελενάκι μου σε ευχαριστώ πολύ... Χαίρομαι που σου λύθηκαν οι αποριές και δεν σου άφησε κενά η ιστορία... Η Νάντια ότι βάζει στο μυαλό της το κάνει... Ήθελε να ξυπνήσει την Σερίνα και το έκανε... Την παίδεψε βέβαια λίγο, σαν χουζούρα και λάτρης του ύπνου που είναι η Σερίνα αλλά τα κατάφερε.. Όντως όλα τα κορίτσια θα αποκτήσουν κάποιο γατάκι με το που θα μπουν στα δεκαέξι τους χρόνια... Και με την Ντεζιρέ θα δείτε πιο κάτω τι γίνεται με το σημάδι της... Σε ευχαριστώ και πάλι αγάπη μου... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 13 Σεπ 2011 - 6:28 | |
| Τη Σερινα τη συμπαθω ολο και περισσοτερο...! Ειναι η αγαπημενη μου μεχρι στιγμης και σε καθε κεφαλαιο βαζεις κατι και τη λετρευω...! Ωστε η Ναντια συμβολιζει τον αερα...!Το σημαδι της εχει χρωμα πρασινο...!Παρατηρησα οτι και στη Ναντια και στη Ντεζιρε μεχρι στιγμης τα σημαδια τους εχουν τα αγαπημενα τους χρωματα...! Μ'αρεσει πολυ που θα εχουν ολες απο ενα γατακι...!Και της Ναντια ειναι παρα πολυ ομορφο...! Το οτι η Ντεζιρε καταλαβε οτι θα πηγαινε η Ναντια ειναι απιστευτο...! Αρχιζουν και δαινονται περισσοτερο μου φαινεται...! Νινακι μου παρα πολυ καλο κεφαλαιο!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ αγαπη μου!!!! Περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο...!!! | |
|
| |
| |
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 16 Σεπ 2011 - 17:40 | |
| Οι ασχολιες των κοριτσιων στον ελευθερο χρονο τους μου αρεσαν παρα πολυ...!Ειδικα της Σερινα...! Αλλα και αυτη η Ναντια δεν την αφηχει ησυχη να κοιμηθει...ελεος...! Οι γονεις της Ντεζιρε γυρισαν,ομως η μαμα της δεν μου φανηκε και πολυ ενθουσιασμενη...Ηταν οντως σαν να κατηγορουσε τη Ντεζιρε που γυρισαν απο το ταξιδι της και φυσικο ηταν να θυμωσει...!Ο πατερας της μαλον κατανοει την συμπεριφορα της αλλα δεν μπορει να το πει...!Φαινεται να νοιαζεται πολυ για την κορη του και η προταση του να παει μαζι τους στο επομενο ταξιδι την εχει φερει σε δυσκολη θεση...Ειναι λογικο να μην ξερει τι να κανει αλλα πιστευω οτι θα παρει τ σωστη αποφαση...! Νινακι μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!! Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 16 Σεπ 2011 - 21:39 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 18 Σεπ 2011 - 14:02 | |
| Ελενάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... Ο πατέρας της σε σχέση με τη μήτερα της εκτιμάει την Ντεζιρέ πιο πολύ... Η Ντεζιρέ δεν ξέρει τι να κάνει... Να ικανοποιήσει την πείνα της για ταξίδια και περιπέτειες ή να μείνει με τις φίλες και το αγόρι της που την αγαπάνε πιο πολύ από τον καθένα και που η ίδια θα θυσιάζε τα πάντα γι αυτούς..;;!!! Υπόσχομαι να μην σας κρατήσω για καιρό σε αγωνία... Πιστεύω πως θα ανεβάσω το ένατο κεφάλαιο μέσα στην εβδομάδα... Περίμενω τις διορθώσεις από την εκπληκτική και μοναδική beta reader μου Μαρίνα...!!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 18 Σεπ 2011 - 14:52 | |
| Διάβασα τώρα το κεφάλαιο!! Πάρα πολύ ωραίο όπως όλα τα προηγούμενα!!! Μόλις σου έστειλα το 9ο κεφάλαιο διορθωμένο!! Ανυπομονώ να το δω στο φόρουμ! Καλή συνέχεια αγάπη μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 18 Σεπ 2011 - 18:09 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου.... Πρέπει να αρχίσω να σου στέλνω και τα υπόλοιπα κεφάλαια... Μόλις τα περάσω στον υπολογιστή...!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 18 Σεπ 2011 - 22:28 | |
| Από το στόμα σου και στο Θεού το αυτί... Τώρα που άρχισαν φροντηστήρια και σχολεία να δω πότε θα προλάβω...!!! Συγνώμη εκ των προτέρων σε όλους τους αναγνώστες αν τα κεφάλαια που ακολουθούν αργήσουν...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 23 Σεπ 2011 - 17:00 | |
| Πολύ ωραίο και το ένατο κεφάλαιο! (φυσικά!) Μου άρεσε ιδιαίτερα η ανατροπή στο τέλος!!! Χαίρομαι που η Ντεζιρέ πήρε αυτή την απόφαση!! Ο Κάμερον τα πήρε άσχημα!! Παρά τρίχα τη γλίτωσε η Ντεζιρέ! Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν έφευγε....! και οι φίλες της όμως δυσαρεστήθηκαν..... Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο κατερινάκι μου! Καλή συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 23 Σεπ 2011 - 17:12 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 23 Σεπ 2011 - 18:40 | |
| πφφ...! καλά θα περιμένω... Δε σε πιέζω γιατί και εγώ τα ίδια προβλήματα με σένα έχω.!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 23 Σεπ 2011 - 18:53 | |
| Νινακι μου αλλο ενα πραγματικα υπεροχο κεφαλαιο η αντιδραση του Καμερον ηταν δικαιολογημενη, αν εφευγε η Ντεζιρε για τοσο καιρο δε θα ηταν και λιγο αυτο ουτε για τον ιδιο ουτε για τα κοριτσια. Καλα τι τελεια που ηταν η ανατροπη στο τελος πραγματικα εμεινα, καλυτερα που τελικα η Ντεζιρε εμεινε. Και υποστηριξε τα κοριτσια που οντως ειναι οικογενεια για την ιδια και η μητερα της πως της φερεται ετσι; Καλα εκανε και της τα ειπε. Νινα μου περιμενω με μεγαλη αγωνια την συνεχεια. Και για το επομενο κεφαλαιο μην αγχωνεσαι οποτε μπορεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 23 Σεπ 2011 - 22:51 | |
| Κοπέλα μου χίλια ευχαριστώ... Η Στάση του Κάμερον ήταν δικαιολογημένα αλλά γιγάκη υπερβολική αλλά αφού τελικά έμεινε η Ντεζιρέ μαλάκωσε... Χαίρομαι που σου άρεσε η ανατροπή των πραγμάτων στο τέλος... Η μητέρα της δεν ασχολείται καθόλου με την κόρη της, είναι όπως λέω και στην ιστορία ένα αξεσουαρ που δεν πάει με κανένα από το φορέματα της. Κάτι που πρέπει να έχει αλλά όχι απαραίτητα να το φοράει και να ο νοιάζεται μην πάθε τίποτα... Η Ντεζιρέ οπότε σαν ανυπότακτο πνέυμα που είναι δεν μπορούσε να την αφήνει να μιλάει έτσι για τις φίλες της... Έπρεπε να μιλήσει... Το επόμενο κεφάλαιο θα κάνω ότι μπορώ για να το βάλω μέσα στην εβδομάδα... Ευχαριστώ ξανά που με στηρίζετε σε όλο αυτό...!!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|