| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|
+9eleni 2 LadyTaniaXd Mrs.Christina marina ed<3 xrysanthi robsten kiss niki justnina22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| |
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 1:45 | |
| Εντάξει έχω λίγο υπομονή, νομίζω θα αντέξω.. . Ευτυχώς όπως είπα και πιο πριν έχω τέσσερεις κολλητές που κάνουν το σχολείο να αντέχεται... Αν και νομίζω ότι όταν με το καλό γίνω φοιτήτρια θα μου λείπει λίγο το σχολείο, όχι οι καθηγητές και το διάβασμα αλλά οι πλάκες, τα διαλείμματα και τα κενά σίγουρα... Κάθετι έχει και τα καλά του εκτός από τα κακά..!!!! Και όσο για την ιστορία σου, δεν κάνει τίποτα... Χαρά μου...!!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 2:59 | |
| Λοιπόν μωρό μου μάντεψε! Δεν ξέρω πως έγινε! Μάλλον καμία κρίση θα με χτύπησε πάλι δεν εξηγήται αλλιώς και ξαναδιάβασα την ιστορία από την αρχή...! Και μιάς και τώρα έχω χρόνο και μάλιστα πολύ θα σου αφήσω και σχόλια! Λοιπόν άκου! Ο Ντειμον μου είναι μία χαρά και δεν καταλαβαίνω γιατί τον κατακρίνεται όλες σας!!! Αφού είναι τέλειος.... χαχαχαχαχα πλάκα κανω φυσικά! το ίου της Αμίνα ήταν τόσο τέλειο! έλειωσα στα γέλια! Σοβαρά! (θα τα λέω ότι να ναι τώρα γιατί μου έρχονται ανακατεμένα!) Το πόσο χάρηκα με το κατσάδιασμα της Ντεζιρέ στην μάνα της δεν περιγράφεται! ¶λλο πράμα! Σαν να το έδινα εγώ! Και μου άρεσε πολύ και η ανατροπή που δεν έφυγε τελικά! κάπου εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι θέλω φώτο του μαύρου φορέματος που χάρισε στην Νάντια εδώ και τώρα! (δεν φταίω εγώ εσύ έμπλεξες την δαντέλα στο πράγμα!) <3 όταν σου είπα ότι να ναι το εννοούσα. αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις κάπου παρακάτω πάω πάσο. Α!!! και φώτο των παιδαράδων μας έχουμε βάλει? και αν όχι πότε θα βάλουμε; Να αρχήσω μήπως το ψάξιμο? Ξανά? ¶λλη λατρεμένη σκηνή είναι το Ζήτω τα παντελόνια!!!! χαχαχαχα ξετρελάθηκα! Αλλά γενικότερα βρε παιδάκι μου εμείς στην παρέα μας είμαστε... πως να το πω... το συνόνυμο της διακριτικότητας; μπα... μάλλον η διακριτικότητα προσωποποιημένη! και κάπου εδώ θα αναγκαστώ να τελειώσω αυτό το ποστ γιατί.... Ήρθε η Ρούλα!!!!! καταλαβαίνεις. Σε αγαπάω πολύ αδερφή.... περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο για να.... κλείσουν τα φώτα!!!!!! Μέχρι τότε την λατρεία μου!!!!! Σε φιλώ!!! Ν. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 16:53 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 16:58 | |
| Έλα μου ντε γιατί όλες κατακρίνουμε αυτό το υπέροχο παιδί τον Ντέιμον..??? Ο λόγος θα εμφανιστεί πολύ, πολύ σύντομα.... μη μου πεις οτι θα πληγωσει το κοριτσακι μας την Αμελια ??? Θα τον σκοτωσω τον ατιμο ! δεν μου γλυτωνει... Όσο για τις φωτογραφίες των καμαριών, θα αργήσουν λίγο γιατί αν θα τους βάλω όλους μαζί πρέπει να περάσουν μερικά κεφάλαια για να εμφανιστούν όλοι... Αν και σκεφτόμουν μήπως του βάλω μισούς, μισούς... Δεν ξέρω.. Εσείς τι λέτε βρε κορίτσια..??? Εγω θα ελεγα να τους βλαεις ολους μαζι,να μην κουραζεσαι κιολας καθε φορα να τους βαζεις ξεχωριστα ...καλυτερα κιολας να παθουμε ομαδικως το σοκ ! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 17:04 | |
| Eυχαριστώ πολύ μωρό μου! Θα ενημερώσω την Ρούλα! Θα εκτιμίσει την προσφορά σου! Ναι μωρέ είμαι λίγο άρρωστη και δεν θα γίνει αυτό που λέγαμε τελικά για αύριο! το επόμενο Σάββατο! πάντως σήμερα είμαι πολύ πολύ καλύτερα! όσο αναφορά στα αγόρια μάλλον καλύτερα όλους μαζί! βεβαια εγώ έκανα το θεικό και έβαλα τις φώτο μερικών πριν καν εμφανιστούν.!!! τέλειο το ξέρω. δεν ξέρω... εσύ καλύτερα να τους χωρισεις σε παρτίδες.... ξέρεις... οι πριν! και οι μετα!!!!! ότι θες.... ρώτα και την Νάντια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 17:12 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου.... Είστε τέλειες..!!! Ναι, το βρωμόπαιδο ο Ντέιμοντ θα την κάνει την λαδιά του... Νικάκι μου, δεν πειράζει το άλλο Σαββάτο καλά είναι...!!! Α! και το πιο πάνω Σάββατο ετοιμαστείτε για κινέζικο...!!!! Λέω να πρωτοτυπήσω αυτή τη φορά..!!! χιχιχιχιχι... Τώρα για τις φωτογραφίες είμαι σε μεγάλο δείλλημα...!!! Θα περιμένω βέβαια και τι θα μου πει η Μαρίνα... Θα δούμε...!!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 17:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 17:25 | |
| έλα θες να σου βρω κάτι εγώ... κάτι θα βρω για εχθρούς δεν μπορεί!!!! Η καημένη όμως μεγάλη στενοχώρια θα παρω! και το καμάρι μου είναι ένας κούκλος...! που θα βρω τώρα άλλον σαν αυτόν!? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 17:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 17:27 | |
| - niki έγραψε:
- έλα θες να σου βρω κάτι εγώ... κάτι θα βρω για εχθρούς δεν μπορεί!!!! Η καημένη όμως μεγάλη στενοχώρια θα παρω! και το καμάρι μου είναι ένας κούκλος...! που θα βρω τώρα άλλον σαν αυτόν!?
- Σπόιλερ:
Νικη εσυ αν δεν κανω λαθος εισαι η Αμελια ???
- Σπόιλερ:
κοιταξε αν σε πληγωσει τοτε δεν αξιζει την αγαπη σου ακομα κι αν ειναι και ο Αδωνις ...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 17:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 17:46 | |
| - Σπόιλερ:
Ναι Ντάλια μου! Εγώ την εκπροσωπώ... σαν χαρακτήρας...! και αυτός ο Ντέιμον όντως χρειάζεται μπόλικο από το φίλτρο σου!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 21:24 | |
| Ο Ντέιμοντ χρειάζεται γερή δόση από το φίλτρο σου Νάταλι μου... Και ναι, το κοριτσάκι μου η Νίκη είναι η Αμέλια... Το πιο γλυκό κορίτσι της παρέας....!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 21:51 | |
| Xαχαχαχαχα.... Ήρθε η ώρα του αλλά μην τον σκοτώσουμε, τον θέλουμε ζωντανό... Η Αμέλια δηλαδή... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 7 Ιαν 2012 - 0:40 | |
| Ναι και ως γνωστόν το πιο γλυκό κοριτσάκι τα τραβάει όλα πάντα μωρό μου!!! αλλά έλα που εγώ έχω τις αδερφές μου που με αγαπάνε πολύ πολύ πολύ και θα βγάλουν αυτές το φίδι από την τρύπα!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 7 Ιαν 2012 - 0:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 7 Ιαν 2012 - 4:05 | |
| α να σου πω κάντε και καμία βουντου! ναι τσιμπάτε τίποτα και να πονάει αυτός... σκέψου την Ορνέλα τι χαρά θα έπερνε! δεν θα άφηνε την καρφίτσα να πάρετε και εσείς σειρά!!!! μουχαχαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 7 Ιαν 2012 - 4:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 7 Ιαν 2012 - 4:44 | |
| χαχαχαχαχαχαχα είναι πολύ αργά και ο χρήστης Νίκη δεν βλέπει μπροστα του από την νύστα έχω να πω εγώ!!!! ναι λοιπόν Νάντια ήθελα να πω anyway.....! το ορθογραφικό στο παίρνω που το πας??? άντε γεια! είναι πολύ... αργά.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 7 Ιαν 2012 - 4:48 | |
| | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 21 Ιαν 2012 - 11:12 | |
| Νινα μου αυτο το κεφαλαιο ηταν πολυ ανατρεπτικο μπραβο σου Στην αρχη η Ντεζιρε ηταν απομακρη στο φιλι του Καμερον χωρις καν και η ιδια να ξερει τον λογο. Και μετα μολις εσβησαν τα φωτα φιλησε καποιον αγνωστο για τον οποιο μαλιστα ενιωσε πρωτογνωρα συναισθηματα. Εγω πιστευω πως ειναι ο Γκαμπριελ. Η ιδια βεβαια νομιζε πως αυτος που φιλησε ηταν ο Καμερον, ο οποιος ομως δεν ειχε ιδεα καλα οταν το ειπε μαλιστα τι να πω εκεινη την στιγμη σοκ καλα που ο Καμερον δεν καταλαβε τιποτα. Και παλι μπραβο Νινα μου καθε φορα καταφερνεις να μας κρατας σε αγωνια. Ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 24 Ιαν 2012 - 0:35 | |
| καλε ???????!!!!!!!! Τι φιλι ήταν αυτο ???!!! Πες μου οτι ηταν ο Γκαμπριελ να ησυχασω , σε παρακαλω ?! Καλα ο Καμ ειναι με τα καλα του ?! Μην χασει, αμεσως πηγε με την αλλη ...μετα γυρισε αλλα η ζημια ειχε ηδη γινει χαχαχαχαχαχα!!!!!! Ποποποπο...με κλειστα φωτα κιολας ! Το κατι αλλο ! Η Ναντια επινε χυμο (μια χαρα πολυ την παω, κριμα στον αλλο που πηγε τουαλετα ) Δεν μπορω να διαβαζω την Σερινα στενχωρημενη ...Ποτε θα αγιασει κι αυτη ? Κριμα στον αλλον που φαγε και χαστουκι, πολυ κριμα... Εν κατακλειδη συγχαρητηρια , πολυ ωραιο κεφ. Νινα μου , πολυ ωραιο φιλι και ανυπομονω για την συνεχεια !!!!!!!! φιλακια !!!!!!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|