| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|
+9eleni 2 LadyTaniaXd Mrs.Christina marina ed<3 xrysanthi robsten kiss niki justnina22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 24 Σεπ 2011 - 1:02 | |
| Τα συμπερασματα και των κοριτσιων και του Καμερον οταν ειπε η Ντεζιρε πως θα φυγει ηταν λανθασμενα...Λογικο πιστευω...Ποιος θα περιμενε οτι θα εφευγε για τρεις μηνες... Οι αντιδρασεις τους ηταν ποικιλες...Ειδικα ο Καμερον θυμωσε αρκετα...Ομως την υποστηριξαν στην αποφαση της...! Και ευτυχως δεν εφυγε τελικα...! Πηρε τη σωστη αποφαση για τον εαυτο της...! Η μητερα της ειναι πραγματικα απαραδεκτη... Δεν τη μπορω καθολου...Δεν ενδιαφερεται τελικα καθολου για την κορη της...Η Ντεζιρε ομως υποστηριξε και τον εαυτο της και τις φιλες της πολυ καλα...! Ο πατερας της ομως ειναι πολυ καλος...!Φανηκε οτι ηταν λυπημενος που δεν πηγε μαζι τους... ΜΠΡΑΒΟ Νινα μου!!!! Τελεια συνεχεια για ακομη μια φορα!!! Περιμενω με αγωνια να δω τι θα γινει στη συνεχεια...! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 30 Σεπ 2011 - 21:08 | |
| Kατερίνα μου σε ευχαριστώ για το υπέροχο σχολιό σου... Οι φίλες της Ντεζιρέ μπορεί να δυσαρεστήθηκαν με την απόφαση της αλλά αυτό δεν τις εμπόδισε να την στηρίξουν μέχρι τέλους καιας τους δυσαρεστούσε ο γεγονός πως θα την ξανά έβλεπαν μετά από πολύ καιρό... Εκείνη όπως ήταν φυσικό δεν έφυγε τελικά γιατί δεν μπόρεσε να αφήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένεια της πίσω... Η μητέρα της είναι όντως απαράδεκτη. Ενώ στην πραγματικότητα δεν ήθελε να πάρουν την κόρη τους μαζί τους μετά μόνο και μόνο για να μην την αφήσει να κάνει αυτό που θέλει... Αυτό εξόργισε περισσότερο την Ντεζιρέ, και παίρνοντας θάρρος και δύναμη από τις φίλες της μπόρεσε να σταθεί απένεντι από την μητέρα της και να υποστηρίξει τον ευατό αλλά και τισ φίλες της... Ευτύχώς ο πατέρας της που είναι πολύ πιο ήρεμοα άνθρωπος και από τις δύο έδωσε τέλος σε όλο τον σαματά του τσακωμού που γινόταν και άφησε την κόρη του να μείνει εκεί που ήξερε ότι θα ήταν ευτυχισμένη και χαρούμενη αν και λυπήθηκε που θα έμενε μακριά της πάλι για πολύ καιρό... Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά... Το επόμενο κεφάλαιο λυπάμαι που το λέω αλλά θα αργήσει... Μία το σχολείο, τα φροντηστήρια συν ότι είμαι και άρρωστη που να προλάβω κάνω όμως ότι μπορώ...!!! Φιλάκια πολλά...!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 30 Σεπ 2011 - 21:14 | |
| Μην αγχωνεσαι κοπελα μου...! Σε καταλαβαινω απολυτα...!Οποτε μπορεις να ανεβασεις κεφαλαιο,εμεις περιμενουμε...!Εισαι και εσυ αρρωστη ε,περαστικουλια σου!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 1 Οκτ 2011 - 12:05 | |
| Ναι ειμαι και εγω αλλα οχι πολυ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 1 Οκτ 2011 - 12:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 1 Οκτ 2011 - 13:00 | |
| Σε ευχαριστω πολυ μικρουλα μου!!! Να'σαι καλα!!! Ναι οντως εχουν αρρωστησει παρα πολλοι...Χειμωνιαζει...! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Δευ 3 Οκτ 2011 - 13:42 | |
| Νινακι μου ειμαι λιγο απαραδεκτη που δεν εκανα σχολιο!! Διαβασα το τελευταιο κεφαλαιο ηταν τοσο εντονο και μου προκαλεσε διαφορα συνεσθηματα κατανοω τα κοριτσια και τον Καμερον τους ηρθε λιγο καπως οταν η Ντεζιρε ειπε οτι θα φυγει.... αλλα ευτυχως τα πραγματα ανατραπικαν και πηρε την σωστη αποφαση να μεινει... Οσο για την μητερα της μου φανηκε απαραδεκτη... καλα εκανε και της τα ειπε ενα χερακι!!! Περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια και μην ανησυχεις οποτε μπορεσεις...Μπραβο σου καρδια μου | |
|
| |
| |
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 6 Οκτ 2011 - 16:26 | |
| Μολις διαβασα την ιστορια σου! Ειναι φανταστικη! Περιμενουμε συνεχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 6 Οκτ 2011 - 21:29 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ... Το ονοματάκι σου..;; Χαίρομαι πολύ που διαβάζουν την ιστορία μου και καινούρια άτομα.... | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 7 Οκτ 2011 - 13:10 | |
| Mαρια με λενε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 7 Οκτ 2011 - 17:01 | |
| Χαίρω πολύ Μαρία που σε γνωρίζω εμένα με λένε Κατερίνα και με φωνάζουν Νίνα... | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 27 Δεκ 2011 - 14:24 | |
| Νινακι μου αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο μπραβο η ιδεα των κοριτσιων για το παρτι μασκε την ημερα του Αγιου Βαλεντινου ηταν φανταστικη και η διακοσμηση του χωρου που θα γινοταν ο χορος ηταν τελεια. Ο Καμερον ειναι παρα πολυ ευγενικος δε μοιαζει καθολου οτι εχει ταπεινη καταγωγη. Η Ντεζιρε του μιλησε λιγο ασχημα αλλα δεν πειραζει, ο ιδιος παντως δε θυμωσε. Νινα μου ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 27 Δεκ 2011 - 17:04 | |
| Eλένη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Χαίρομαι που άρεσαν τα φορέματα και η διακόσμιση, έβαλα όλη μου την τέχνη... Ο Κάμερον μπορέινα να έχει όπως είπες ταπεινή καταγωγή αλλά έχει ευγενή αισθήματα προς όλους χωρίς να κάνει διακρίσεις... Αν εννοείς το "για τόλμα" που του είπε στο τέλος η Ντεζιρέ, ήταν περοσσότερο πειραχτικά παρά εκνευρισμένα και απειλητικά... Το επόμενο κεφάλαιο θέλω να πιστεύω πως δεν θα αργήσει... Χαρούμενα Χριστούγεννα και πολλά φιλάκια...!!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 27 Δεκ 2011 - 20:10 | |
| Πω πω Νινάκι πολύ άργησες να βάλεις κεφάλαιο!!! χαχααχαχαχαχαχα Πολύ ωραίο! Ανυπομονώ για το επόμενο!!!! Θέλω δράση!!!! Love you! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 27 Δεκ 2011 - 21:07 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 27 Δεκ 2011 - 21:27 | |
| Στείλε γρήγορα το καινούριο!!!!!!!!!!
Υ.Γ: το ξέρω! είναι τέλεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 27 Δεκ 2011 - 23:10 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 5 Ιαν 2012 - 0:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 5 Ιαν 2012 - 22:55 | |
| Νάταλι μου χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω, και σε καλωσορίζω σε έναν κόσμο όχι πολύ διαφορετικό από αυτόν που ζούμε όσον αφορά τις καταστάσεις μεν αλλά και γεμάτο από μυστήριο, πάθη και μαγεία δεν... Μπορείς επίσης να με λες Νίνα εκτός και από Κατερίνα, Το προτιμώ μπορώ να σου πω αλλά ότι θέλεις εσύ... Καταρχάς θέλω να σω πω ότι έχεις ένα υπέροχο και από τα δώδεκα αγαπημένα μου ονόματα... Βλέπεις είμαι τρελή φαν του Vampire Diaries αλλά φαν της σειράς μόνο γιατί από μια μικρή περίληψη που μου έκανε η καταπληκτική betta reader και καλή μου φίλη Μαρίνα δεν μου άρεσαν και τόσο οι περιφραφές των χαρακτήρων... Τι να πω μπορεί να είναι βεπειδή τους έχω συνηθήσει όπως είναι στην σειρά... Τέλειοι δηλαδή... Θα σε στεναχωρήσω λιγάκι αλλά ο Ντέιμοντ δεν έχει καμία σχέση με τον υπέροχο, σέξι, λατρεμένο μας Ντέιμον..!!! Τώρα, όσον αφορά την ιστορία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που η ιστορία μου αρέσει και διαβάζεται και από καινούρια άτομα.. Προσπαθώ και βάζω όλο μου το είναι σε αυτήν την ιστορία και τα λεγόμενα σου με κάνουν ιδιαίτερα ευτυχισμένη γιατί δείχνουν πως οι κόποι μου αποδίδουν, ειδικά με το γεγονός ότι έχω καταφέρει να κρατήσω αμείωτο το ενδιαφέρον ως τώρα... Για τις κοπέλες τώρα, πρέπει να ξέρεις ότι είναι εμπνευσμένες από τις τέσσερεις υπέροχες, τρελές κολλήτές μου, μία προς μία...!!! Και η Αμίνα αντιπροσωπεύει την Πέννυ. Ένα κορίτσι γεμάτο ενθουσιασμό, πιστή και ταυτόχρονα πεισματάρα και ξεροκέφαλη... Όλες τους είναι ξεχωριστές και μοναδικές... Καμία άλλη δεν συγκρίνεται μαζί τους και είμαι πολύ τυχερή που υπάρχουν στη ζωή μου, όπως και η Ντεζιρέ που έχει την Νάντια, την Σερίνα, την Αμέλια και την Αμίνα... Μιας που είπα για την Σερίνα, που είναι σκέτη σειρήνα, αυτό που συνέβη στην οικογένεια της είναι τρομερά τραγικό αλλά για όλα υπάρχει κάποιος λόγος, όπως θα δείτε στην συνέχεια... Και μην μου ανησυχείς το έτερον της ήμυσι δεν θα αργήσει να το βρει, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι όταν θα το βρει θα μπορέσει να κοιμηθεί... Οι φίλες της μπορεί να την αφήσουν ήσυχη αλλά δεν θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά ότι θα κάνει και ίδιο και ο ευτός της... Ο Κάμερον τώρα είναι το κλασικό καλό, τρυφερό, γλυκό παιδί που όλες θέλουμε αλλά του λείπει κάτι.. Δεν είναι ο "Γκάμπριέλ"... Επειδή έχω αποκαλύψει αρκετά το μόνο που θα πω για τον μυστηριώδη "Γκαμπριέλ" είναι ότι θα εμφανιστεί μετά από μερικά κεφάλαια, θέλω να πιστεύω όχι πολλά... Α!! και θα είναι πιο αποκαλυπτικός από ποτέ...!!! Αυτά..!!! Η συνέχεια νομίζω θα μπει μέσα στο μήνα ή στα τέλη του.. Κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ.. Πιστέψτε με... Και πάλι χάρηκα για την γνωριμία και σε ευχαριστώ πολύ..!!! Πολλά, πολλά φιλιά...!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 5 Ιαν 2012 - 23:56 | |
| ποποποπο...Νινα μου κι εγω χαιρομαι που σε γνωριζω και θελω πολλα πραγματα να σου πω και να σε ρωτησω επισης !!! μην ανησυχεις δεν εχει νακανει με την αποκαλυψη της ιστοριας , της οποιας περιμενω με αγωνια την συνεχεια αλλα καθως διαβαζα την ιστορια σου (επειδη εχει να κανει με μαγισσες οι ιστοριες και το θεμα των οποιων λατρευω παρα πολυ - μ'αρεσουν αυτα κυριως οταν αναμυγνιονται με βαμπιρ και λυκανρωπους κιολας - ιστορια παρομοια που γραφω αυτον τον καιρο και θα θελα να "καπου" να ανεβασω) ποποπο λεω στο θεμα μου λοιπον καθως διαβαζα την ιστορια σου θυμηθηκα την γνωστη σειρα "οι μαγισσες" η αλλιως "οι μαγευτικες"...ξερεις με αλυσα μιλανο, σανεν ντοχερτι κτλ ...και αναρωτιομουν αν την εβλεπες κι αυτη , γιατι ομολογω πως κι αυτη ηταν μια απ'τις αγαπημενες μου τι συνπτωση ...εχω κι εγω μια φιλη Πεννυ αλλα δεν ειναι τετοιος τυπος, θα ελεγα πως ειναι πιο αθωα , ευγενικη και καλοσυνατη...χιχιχιχι... Χμ...ωστε δεν ειναι σαν τον σεξυ Ντειμον εεε ??? τοτε καλα θα κανει να φερθει καλα στην Αμελια αλλιως θα μπω μεσα στο στορυ και θα τον λιανισω στο ξυλο δεν ξερω αν το ανεφερα στο παραπανω σχολιο μου αλλα λυπηθηκα κι εγω με την τραγωδια της Σερινα ...οντως η σκηνη εκεινη ηταν πολυ λυπητερη αλλα ευχομαι να βρει ολη την αγαπη στο προσωπο του νεου της ερωτα... αυτη η Ναντια (λατρευω αυτο το ονομα - επι τι ευκαιρια σε ευχαριστω για το σχολιο του ονοματος μου τολμω να πω πως και μενα μ'αρεσει πολυ )εχω καταλαβει λοιπον πως η Ναντια ειναι πολυ δαβαστερο κοριτσι , της αρεσουν τα βιβλια, και τα αρλεκιν και σε ποια δεν αρεσουν ?! ελπιζω να βρει κι εκεινη την αγαπη, μην τρεφεται ολο απ'τα βιβλια...χιχιχιχι οπως βλεπεις θα ηθελα ολες να αποκατασταθουν...αλλα η συγγραφεας εχει τον τελευταιο λογο παντα !!! αααα πολυ γλυκο που χορεψε με τον πατερα της, στην θεση της μαλλον το ιδιο θα κανα... αλλα μου φαινεται πως ο χαρακτηρας της Αμινα μου ταιριαζει περισσοτερο (αν και δεν ξερω αν θα χα ποτε το θαρρος να τα φτιαξω με νεαρο καθηγητη μου και μαλιστα μεγαλυτερο απο μενα )της βγαζω το καπελο...επισης χαιρομαι για την Ντεζιζε που παρα την κατωτερη κοινωνικη θεση του Καμερον νοιαζεται γι'αυτον και τα εχει μαζι του , μονο μην μαθευτει η σχεση τους γιατι αλλιως καηκαμε Μια θερμη παρακληση...μη μου ξαναεμφανησεις την μανα της Ντεζιρε, ελεος τι συμπεριφορα ειναι αυτη προς το σπλαχνο της , μου ρθε να μπω μεσα στο στορυ να την αρπαξω στα μπουνιδια !!! αααχχχχ...ανυπομονω να εμφανιστει ο Γκαμπριελ , θα χουμε κραυγαλεες εξελιξεις ειμαι συγουρη οταν κανει την εμφανιση του και με το πασο σου και χαλαρα καλη μου, ολες σε καταλαβαινουμε ...εεε οσο να πεις σχολειο ειναι αυτο αναθεμα το, χρειαζεται μια ιδιαιτερη προσοχη ειναι η αληθεια !!! πολλα φιλακια θα τα πουμε !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 1:04 | |
| Νάταλι μου, δύο σχόλια έχεις κάνει μόνο και με κάνεις να πετάω στα σύννεφα... Ειδικά τώρα στο δεύτερο δεν μπορούσα να μην χασκογελάω σαν χαζή... Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά... (Ναι λέω πολλές φορές ευχαριστώ, το έχεις καταλάβει αλλά τα εννοώ, ειλικρινά..χαχαχχα...) Εννοείται ότι έβλεπα μάγισσες...!!! Το αγαπημένο μου σίριαλ.. Ακόμα και το καλοκαίρι που το είχε ξανά βάλει το σταρ το έβλεπα για χλιοστή φορά... Έχω μάθει όλα τα επισόδια απ' έξω, ειδικά ότι έχει να κάνει με την Πάιπερ, ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη μου... Πέρα από μάγισσες δεν θα έχει η ιστορία εκτός αν μου έρθει κάποια αναλαμπή και προσθέσω κάτι ξαφνικά, αλλά όπως την σκέφτομαι νομίζω όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις... χιχιχιχι... Τη δική μου την μένει δεν την λες αθώα με τίποτα.. Ευγενική ναι, όπου χρειάζεται και καλοσυνάτη όταν θέλει η χαζούλα μου... Να σου πω την αλήθεια όταν έγραφα τα πρώτα κεφάλαια δεν είχα ιδέα από το Vampire Diaries, πολύ κακώς μπορώ να πω γιατί θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον κούκλο Ντέιμον.. Δεν πειράζει όμως... Νόμίζω πρέπει να μπεις στην ουρά, περιμένουν πολλά κορίτσια για να χτυπήσουν τον Ντέιμον σε περίπτωση που πληγώσει την γλυκιά Αμέλια... χεχεχεχε.... Όντως το όνομα σου είναι φοβερό και δεν έχεις κανένα λόγο να μην σου αρέσει..!!!! Η Νάντια είναι βιβλιοφάγος αλλά με την καλή έννοια, αν πιάσει βιβλίο στα χέρια της σε τρεις μέρες ένα μέτριου μεγέθους το έχει ξεκοκαλήσει.. Ο έρωτας για αυτήν είναι λίγο περίεργος, αλλά όχι πρωτόγνωρος...!!! Μην φοβάσαι όλες θα αποκατασταθούν σιγά, σιγά... Η Αμίνα είναι αρκετά τολμηρή, ούτε εγώ ξέρω αν θα είχα το θάρρος να κάνω κάτι τέτοιο με τον καθηγητή μου... Η Ντεζιρέ λόγω της συμπεριφοράς της μητέρας της, που υπόσχομαι θα εμφανίζεται αραιά και που, σχεδόν ελάχιστα, δεν άφησε στον εαυτό της να αναπτύξει προκαταλήψεις.. Έμαθε από το δύσκολο τροπο ότι δεν πρέπει να κρίνει και να βάζει ταμπέλες στους ανθρώπους, έμαθε να τους αξιολογεί για αυτά που κάνουν... Ένα πράγμα θα πω ακόμα... Αχχχχ "Γκαμπριέλ" ...!!!!!!! Με όλο το φόρτο του σχολείου και του φροντηστηρίου τα έχω παίξει... Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι..!!! Ευχαριστώ για την υπομονή αλλά και για την συμπαράσταση σας...!!! Φιλιά...!!!!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 6 Ιαν 2012 - 1:27 | |
| χαχαχαχα... Τώρα που το είπες σαν να μοιάζουν λίγο ο Κάμερον με τον Στέφαν και ο "Γκαμπριέλ" με τον Ντέιμον..!!! Αλλά πάντα έτσι δεν είναι..?? Υπάρχει το τέλειο καλό παιδί αλλά στη συνέχεια εμφανίζεται το σέξι κακό αγόρι που κλέβει την παράσταση... χιχιχιχιχιχι... Και η φοίβη ήταν φοβερή, μου άρεσε πολύ όταν μεταμορφωνόταν σε διάφορα, ειδικά σε γοργόνα, έχω μια αδυναμία σε αυτές... Καλά όταν ερωτεύτηκε με τον Κουπ (Έρωτα) ήταν όλα τα λεφτά... Εγώ πάντα ταυτιζόμουν με την Πάιπερ, δεν ξέρω μου βγάζει κάτι το δικό μου...!!! Ξέχασα πριν να σου πω ότι, αν θελήσεις βοήθεια για την ιστορία σου εγώ είμαι εδώ... Μπορείς να μου στείλεις σε ΡΜ για να μην αποκαλύψεις τίποτα ακόμα... Είσαι τυχερή που τελείωσες με την σχολή, αν και θα προτιμούσα να σπούδαζα παρά να είμαι στην δευτέρα λυκείου.. Που θα πάει όμως δύο χρονάκια είναι, θα περάσουν... Τι στο καλό...!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|