| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|
+9eleni 2 LadyTaniaXd Mrs.Christina marina ed<3 xrysanthi robsten kiss niki justnina22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Δευ 8 Αυγ 2011 - 21:28 | |
| Κατερίνα μου σε ευχαριστώ... Την σκηνή στο δωμάτιο της Ντεζιρέ τη έχω ζήσει πολλές φορές γιατί έτσι είμαι και εγώ... Οι περισσότερες σκηνές που θα διαβάζετε είναι παρμένες από την πραγματικότητα που ζω μαζί με τις φίλες μου..... Είναι εξάλλου και ο λόγος την έμπνευσης μου... Τα συναισθήματα της σχετικά με τον Γκαμπριέλ θα τα ανακαλύπτει σιγά σιγά καθώς όλα θα αρχίζουν να ανατρέπονται... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 9 Αυγ 2011 - 0:36 | |
| Νινα μου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κεφαλαιο το λατρεψα Τα φορεματα ενα και ενα!Οι κοπελες θαυμασιες και τους εχεις πλασει υπεροχους χαρακτηρες.... Ο Καμερον μου φανηκε γλυκας και εγω θα ζηλευα στη θεση του και θα επραττα με αυτο τον τροπο αλλα το λαθος διορθωθηκε Τωρα δεν καταλαβα την αντιδραση της οταν χορευε με τον Γκαμπριελ γιατι ενιωθε ετσι;;;Ελπιζω να μου λυθει γρηγορα η απορια... Μπραβο καρδια μου | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 9 Αυγ 2011 - 19:22 | |
| Μπράβο Κατερινάκι μου!!!! Το ξαναδιάβασα! Μου άρεσε πάρα πολύ! Ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια!!! Σε φιλώ! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τρι 9 Αυγ 2011 - 22:11 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 12 Αυγ 2011 - 14:01 | |
| Το ξαναδιάβασα!!! Είνα τέλειο! Επιτέλους! Η πρώτη μάγισσα!!! Πολύ ωραίο κεφάλαιο! Αχ αυτός ο Γκάμπριελ!!!! Θέλω να δω τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 12 Αυγ 2011 - 14:08 | |
| | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 12 Αυγ 2011 - 14:24 | |
| Ουαου η Ντεζιρε εγινε μαγισσα!!!!! Ανυπομονω να δω τι θα γινει στη συνεχεια με τις δυναμεις της...!Αντε να γινουν και οι αλλες τωρα...! Το θεμα με το Γκαμπριελ με μπερδευει αρκετα...! Θελω να δω τι εξελιξη θα εχει αλλα ειναι στη μεση και ο Καμερον ομως τους συμπαθω και τους δυο...!Δεν ξερω ποιον θελω ακομα...! ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!! Τα πας απιστευτα καλα και μου κινεις συνεχως το εμδιαφερον για τα επομενα κεφαλαια...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 12 Αυγ 2011 - 14:35 | |
| | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 12 Αυγ 2011 - 16:53 | |
|
Διάβασα και τα δύο κεφάλαια, ειδικά η υποδοχή της Ντεζιρέ και γενικά όσα συνεβησαν πατώντας τα 16 ήταν θαυμάσια..
Γιατί έχω μια υποψία ότι η γάτα σχετίζεται με τον Γκάμπριελ??
Το μόνο που θα σου ζητήσω είναι όχι τόσο έντονες περιγραφές ρούχων, υφασμάτων, διάβαζα για τα φορέματα και δεν κατάλαβα τίποτα μέχρι να δω τις εικόνες!
Μου αρέσει πολύ η πλοκή της ιστορίας σου και περιμένω συνέχεια!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 12 Αυγ 2011 - 18:14 | |
| Σούλα μου σε ευχαριστώ πολύ.... Όχι η γάτα δεν συσχετίζεται με τον Γκαμπριέλ... Κάτι άλλο παίζεται με αυτόν... Την επόμενη φορά θα βάλω τις εικόνες των ρούχων μόνο... Ευχαριστώ που με ενημέρωσες...!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 12 Αυγ 2011 - 18:50 | |
| Nινακι μου μολις διαβασα την συνεχεια! Χαρηκα που η Ντεζιρε βρηκε επιτελους το στοιχειο της!!!Επισης ειχε φαση που εμπαιναν μια μια μεσα γεματες περιεργεια για το τι εγινε Ειναι μεγαλη παρεα... Λοιπον επισης με παρεξενεψε αυτο με την γατα στο τελος!!!Κατι συμβαινει εδω δεν μπορει Οι περιγραφες σου μου αρεσουν πολυ,αλλα και οι διαλογου σου ειναι εξαιρετικοι! Περιμενω συνεχεια μεχρι τοτε φιλακια πολλα | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 12 Αυγ 2011 - 23:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 12 Αυγ 2011 - 23:11 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τετ 17 Αυγ 2011 - 20:59 | |
| Aχ μωρέ τι ωραία που είναι αυτά τα πρώτα κεφάλαια Νινα μου. Οι περιγραφές αξεπέραστες και οι ατμόσφαιρα άκρως μαγευτική... Μου άρεσαν πολύ τα γενέθλια... και ποιο κορίτσι δεν θα ήθελε να έχει τέτοια; Μου άρεσε και ο κύριος Παλόμο.... Αφού λέει και η Αμίνα ότι είναι ωραίος πάει και τελείωσε!!! Χα χα χα!!! Και το γράμμα με συγκήνησε πολύ και ο πρώτος της χορός.... ξέρεις τι κλαψιάρα που είμαι,...χιχιχιχι..... Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ και η σκηνή που βρίσκει την γάτα της η Ντεζιρέ.... την οποία ξέρεις ότι λατρεύω....( εκεί που ημουν μάλιστα είχα βρει μία ίδια.... και ήταν καταπληκτική!!!!! ) Τα φορέματα επίσης ξέρεις ότι τα λατρεύω... είναι ένα και ένα και αυτό εσύ και εγώ το ξέρουμε καλύτερα απ' τον καθένα...,. Αχ... ελπίζω να μην ξέχασα κάτι..... Μόνο ένα μεγάλο μπράβο αυτά τα υπέροχα κεφάλαια που μας χαρίζεις και περιμένω με αγωνία για το επόμενο.... Μέχρι τότε πολλά πολλά φιλιά..... Με αγάπη... η beta σου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Πεμ 18 Αυγ 2011 - 13:45 | |
| Νίκη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.... Όλα τα κορίτσια πιστεύω θα ήθελαν τέτοια γενέθλια... Τα φορέματα είναι ένα και ένα όντως, έιχαμε ρίξει πολύ ψάξιμο... Η συνέχεια δεν θα καθυστερήσει άλλο... Αύριο θα βάλω το επόμενο κεφάλαιο..!!! Φιλάκια... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 19 Αυγ 2011 - 15:20 | |
| | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 19 Αυγ 2011 - 16:08 | |
| Νινακι μου τι ομορφη συνεχεια ηταν αυτη!!!! Εξαιρετικη δουλεια και η γραφη σου ολο και καλυτερη!!!! Ο Γκαμπριελ απασχολει ακομη την Ντεζιρε ε?Λογικο... Πραγματικα θελω να δω ποτε θα ξανακανει την εμφανιση του!!! Η καημενη η Σερινα εχει περασει τοσα πολλα... Ειναι πολυ τραγικη η ιστορια της...Φανταζομαι ποσο πολυ θα την αγαπουσε ο αδερφος της και απο της περιγραφες της Ντεζιρε θα ηταν υπεροχος ανθρωπος!!! Τα λογια της Σερινα ηταν οντως συγκλονιστικα,οπως ειπε και η Ελενη!!!!! ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!!!! Συνεχισε ετσι!!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 20 Αυγ 2011 - 14:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 20 Αυγ 2011 - 17:17 | |
| Nινακι μου γραφεις παρα πολυ ωραια! Ο Γκαμπριελ βλεπω εχει μπει για τα καλα στο μυαλο της Ντεζιρε! Οπου σταθει και οπου βρεθει τον αναφερει! Ειναι μυστηριος τυπος δεν μπορω να πω μου αρεσει αλλα και ο Καμερον ειναι εξισου καλος Οσο για την Σερινα λυπηθηκα πολυ η κακομοιρα εχει περασει τοσοα πολλα!Ο αδερφος της οπως λεει και η ιδια θα πρεπει να ηταν ενας αγγελος που θα την προσεχει μου φανηκε ΥΠΕΡΟΧΑ τελειος απο τις περιγραφες! κριμα που εγιναν ετσι τα πραγματα!!! ΜΠΡΑΒΟ ψυχη μου, ανυπομονω για το επομενο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 20 Αυγ 2011 - 21:20 | |
| Μαρινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.... Ο Γκαμπριέλ είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι από την Ντεζιρέ... Κι εμένα μου αρέσει ο Κάμερον αλλά... Τώρα η ιστορία με τον αδερφό της Σερίνας συγκίνησε και εμένα την ίδια που το έγραφα φαντάσου... Είναι πραγματικά ένας άγγελος που αγαπάει και λατρεύει την μικρή του αδερφή... Το επόμενο κεφάλαιο θα το βάλω αν προλάβω μέσα στην ευδομάδα που μας έρχεται... Φιλάκια πολλά...!!! J.N. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τετ 24 Αυγ 2011 - 1:06 | |
| Κατερίνα μου το 4ο κεφάλαιο είναι από τα αγαπημένα μου!!!
Τώρα βρήκα λίγο χρόνο και το ξαναδιάβασα!!!! Μου αρέσει πάρα πολύ!
η ιστορία που έπλασες για την Σερίνα είναι πάρα πολύ λυπητερή!
Όταν το διάβασα πρώτη φορά είχα συγκινηθεί πάρα πολύ! Και έτσι όπως γράφεις με έβαλες πραγματικά μέσα στην ιστορία έτσι ώστε να το βιώσω!!!
θα συμφωνήσω πως η έμπνευση της τελευταίας στιγμής ήταν πολύ καλή!!!
Ανυπομονώ να αποκαλυφθεί επιτέλους όλη η αλήθεια για τον Γκαμπριέλ!!!!
Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!! Σε φιλώ!!! | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Τετ 24 Αυγ 2011 - 18:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 16:14 | |
| Νινακι μου τελειο κεφαλαιο αυτο που με παραξενεψε περισσοτερο ειναι οτι το ονομα του Γκαμπριελ δεν ηταν στην λιστα των καλεσμενων. Πως εγινε αυτο; Και η Ντεζιρε δεν μπορει να τον ξεχασει. Νινακι μου μπραβο ανυπομονω για την συνεχεια - Σπόιλερ:
Νινα μου χαιρομαι που σου αρεσει η υπογραφη μου και η δικη σου ειναι τελεια
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 16:40 | |
| Ελενάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ... Βλέπεις ότι έχει να κάνει σχέση με τον Γκαμπριέλ είναι σκέτο μυστήριο...!!! Και της Ντεζιρέ της αρέσει όλο και περισσότερο γιατί όλο αυτό την εξιτάρει και την ενθουσιάζει... Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη και όπως είναι φυσικό θέλει να το δαμάσει... - Σπόιλερ:
Σε ευχαριστώ και για το σχόλιο για την υπογραφή μου... Δεν την είχα ξαναδει αυτή τη φωτό και αυτά τα χρώματα και τα γυαλιά με μάγεψαν όταν την βρήκα... Νίνα | |
|
| |
| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|