| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|
+9eleni 2 LadyTaniaXd Mrs.Christina marina ed<3 xrysanthi robsten kiss niki justnina22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 22:27 | |
| Νινακι μου παρα παρα πολυ ωραια συνεχεια!!!!! Σε καθε κεφαλαιο μας δινεις και κατι να μας κραταει σε τρελη αγωνια...!!! ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!! Μου αρεσει παρα πολυ το γεγονος οτι η καθε κοπελα ζει και με καποια απο την παρεα,εκτος απο τηνΑμελια φυσικα...και το οτι ειναι συνεχως μαζι...! Πολυ εξυπνη η ιδεα της Ντεζιρε να βρουν της διευθηνσεις για το παρτι της Ναντια απο την δικη της λιστα καλεσμενων,εφοσον η ατζεντα της χαθηκε...! Για αλλο εψαχναν και αλλο...δεν βρηκαν...Γιατι δεν ειναι ο Γκαμπριελ στη λιστα??? Ειναι παρα πολυ παραξενο...Περιμενω με αγωνια να δω τι θα συμβει στη συνεχεια...!!! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 23:13 | |
| διάβασα κι εγώ το καινούριο κεφάλαιο! αχ αυτός ο Γκάμπριελ!!! έχει κάνει μεγάλη ζημιά! κι αυτή η Νάντια! μα να χάσει την ατζέντα;! τς τς τς πολύ ωραίο το κεφάλαιο και περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 23:21 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 23:25 | |
| χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Είσαι μια εσύ!!! Έχεις γράψει τη συνέχεια; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 23:28 | |
| Χεχεχεχε.... Τώρα γράφω το 12... Στον υπολογιστή έχω περάσει το μισό 9... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 23:34 | |
| ωραία!!!! μια χαρά!!! θα περιμένω.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 23:45 | |
| Οκ ευελπιστώ πως θα το τελείωσω το 9 αύριο κα θα στο στείλω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 23:55 | |
| αυτά είναι!!!! τέλεια!!! μακάρι να τα καταφέρεις... ας συναντηθούμε κιόλας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 26 Αυγ 2011 - 23:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 27 Αυγ 2011 - 0:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 27 Αυγ 2011 - 0:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 27 Αυγ 2011 - 0:13 | |
| χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! αααα σκυλί ήθελες να πεις.... όχι δεν είμαστε ...... θα κανονίσουμε για τις λεπτομέρειες αυριο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 27 Αυγ 2011 - 0:15 | |
| Οκ.... Δεν πειράζει μωρέ.... Καλό είναι να βγαίνεις κάποιες φορές ... Το κάνεις πιο ενδιαφέρον... | |
|
| |
penny Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 17/08/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 28 Αυγ 2011 - 13:58 | |
| Νινάκι μου το κεφάλαιο είναι πολύ ωραίο....!!! Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι αφού γράφεις πολύ ωραία...!!! Ξέρεις επίσης οτι λατρεύω την ιστορία σου...!!!!! Ανυπομονώ για το επόμενο καφάλαιο...!!! Ελπίζω να μάθουμε τελικα ποιός είναι ο Γκάμπριελ Παλόμο...!!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Κυρ 28 Αυγ 2011 - 18:38 | |
| Νινακι μου μυστηριο βλεπω μου αρεσει Τι γινεται με το κουκλι τον Γκαμπριελ;Γιατι δεν ειναι στην λιστα; κατι παιζεται εδω δεν μπορει Α ρε Ναντια που εχασες την ατζεντα Καρδια μου γραφεις παρα πολυ ωραια μπραβο σου!Περιμενω συνεχεια | |
|
| |
| |
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 2 Σεπ 2011 - 16:34 | |
| Νινακι μου τελειο κεφαλαιο μπραβο και οι περιγραφες σου υπεροχες. Λοιπον δε περιμενα με τιποτα πως η Ναντια θα χορευε τον πρωτο χορο με τον πατερα της, αλλα ηταν πολυ ωραιο αυτο Αυτο παλι που η Ναντια βρηκε το γατακι και ενιωσε τοτε πονο στο χερι της τι ηταν; Τελικα και η Ναντια εγινε μαγισσα. Νινακι μου ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 2 Σεπ 2011 - 21:52 | |
| Νίνα μου, πρώτα από όλα θέλω να σε ευχαριστήσω!!! όχι μόνο για το υπέροχο καλοκαίρι που περάσαμε και για πολλά άλλα, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες κάνοντάς με beta reader σου!!!
Αυτό το κεφάλαιο ήταν πραγματικά πάαααρα πολύ διασκεδαστικό και ανάλαφρο! Πολύ ωραίες περιγραφές!!!!
Το πάρτι τέλειο!!! Αναρωτιέμαι τι να βασανίζει το μυαλουδάκι της Ντεζιρέ!!! Και αυτή η Αμέλια... Που πήγε και τον βρήκε τον δικό της;;; Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με αυτούς τους δυο...
Μου άρεσαν πάρα πολύ τα φορέματα που διάλεξες!!!! Ήταν υπέροχα!!!!
Η Νάντια μάγισσα!!!! Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με τα κορίτσια...!!!
Κάνεις παααρα πολύ καλή δουλειά και περιμένω με αγωνία τα επόμενα κεφάλαια της υπέροχης ιστορίας σου!!!!
Ελένη μου οι απορίες που έχεις θα λυθούν στο επόμενο κεφάλαιο που θα βάλει η Νίνα!! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Παρ 2 Σεπ 2011 - 21:59 | |
| Ευχαριστω Μαρινα μου, θα περιμενω με αγωνια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 1:07 | |
| | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 1:19 | |
| Νινακι μου ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Τα φορεματα των κοριτσιων ηταν απιστευτα!!!Ειδικα της Ναντια και της Σερινα μου αρεσαν τρελα!!!!!! Ηταν παρα πολυ ωραιο που η Ναντια χορεψε τον πρωτο της χορο με τον πατερα της...!Απο τη συζητηση που ειχαν φανηκε οτι ειναι παρα πολυ δεμενοι μεταξυ τους..!Κριμα παντως που δεν βρηκε καποιο αγορι να της κανει εντυπωση... Το παρτι γενικα ηταν τελειο...!Τοσα αγορια να κυνηγανε τη Σερινα και αυτη να μην θελει κανενα...?Ελεος...! Η καημενη η Αμελια που πηγε και εμπλεξε...?Μακαρι να βρει καποιον που να αξιζει συντομα...!Και η Ντεζιρε που ειχε το μυαλο της...?Τι εψαχνε...?Κατι μου λεει πως καποιος Γκαμπριελ απασχολουσε το μυαλο της...! Ο τροπος που γινονται μαγισσες δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ μου αρεσει!!! Αν και πονανε,αλλα περναει...!Το γατακι που βρηκε εχει να κανει με το οτι γινονται μαγισσες ετσι...?Θα δουμε στα επομενα...!Περιμενω πως και πως!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 1:37 | |
| Ax Νίνα μου.... σχολείο....! Αλλά όπως είπες θα είμαστε όλες μαζί!!!! Όλο και κάποια τρέλα θα κάνουμε!!! δεν μπορεί!!! Τρέχω να εκτελέσω τα καθήκοντα της beta reader!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 2:06 | |
| Κατερίνα μου..... Δεν έχω τι να πω.... Όλα τα κατάλαβες.... Τι γάτα είσαι εσύ βρέ...;; Λοιπόν, χαίρομαι που σου άρεσαν τα φορέματα γιατί έχω ρίξει πολύ ψάξιμο... Όντως η Νάντια με τον μπαμπά της είναι πολύ δεμένοι... Έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους... Είναι ο καλυτερός φίλος και μπαμπά της ταυτόχρονα... Και το σπουδαίο είναι ότι υπάρχει αρμονία και ισορροποία σε αυτά τα δύο ώστε να λειτουργεί καλύτερα και πιο σωστά η σχέση τους... Τώρα για την Σερίνα, σωστά είπες τόσα αγόρια και αυτή τίποτα... Προς το παρόν... Και αυτή η Ντεζιρέ και να θέλει να κρύψει τα συναισθηματά της εσύ τα πιάνεις αμέσως.... Αχχχ βρε να δω τι θα σε κάνω εσένα.... Ο τρόπος που γίνονται μάγισσες μοιάζει σε πολλά στοιχεία αλλά η καθεμία το βιώνει διαφορετικά... Πονάει πολύ ελάχιστα, βασικά νομίζουν πως πονάει απλά είναι η αλλαγή που γίνεται... Για τα γατάκια θα μου επιτρέψεις να μην πω κάτι γιατί στα επόμενα κεφάλαια θα εξηγηθούν πολλά..!!!! Κουκλίτσα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για άλλη μια φορά... Μαρίνα μου γίνεται να περάσει σχολική χρονιά και να μην κάνουμε έστω μία τρέλα... Να μην μας πάνε κάτω οι καθηγητές όλο το Α3 για συνεχή παράπονα...?? Δεν πάιζει...!!! Δεν με βιάζει να εκτελέσεις τα καθηκοντά σου... Εξάλλου έχεις και την δική σου ιστορία...!!! Σε ευχαριστώ πάντως για όλα..!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) Σαβ 3 Σεπ 2011 - 2:09 | |
| βιάζομαι όμως εγώ... θέλω να δω τη συνέχεια!! κοντεύω να τελειώσω... αλλά θα στο στείλω αύριο.... | |
|
| |
| Σχόλια: Sissies And Witches (Aδερφές Και Μάγισσες) | |
|