| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 30 Σεπ 2011 - 14:27 | |
| κοριτσια μου καιρος ηταν να κουνηθει ο μικρος αλλα και η μπελλα να τα βαλει και αυτη σε μια σειρα .. | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 30 Σεπ 2011 - 14:57 | |
| Ο μονος που θα μπορουσε να φερει κοντα τον Εντουαρντ με την Μπελλα ειναι ο Αντονι και επιτελους το εκανε. Αν και στο τηλεφωνημα υπηρχε αμηχανια πιστευω πως αν τα συζητησουν θα τα ξαναβρουν μιας και ο ενας αγαπαει τον αλλον. Ελινακι μου μπραβο υπεροχο κεφαλαιο τι κριμα που τελειωνει η ιστορια | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 30 Σεπ 2011 - 17:42 | |
| Τραγικο τελος για καποιους αλλα τους αξιζε...Ο Πιτερ αυτοκτονησε και ο Αντριου δολοφονηθηκε... Ειναι βλακια που ο Εντουαρντ και η Μπελλα δεν εχουν μιλησει ακομα... Αλλα με τη βοηθεια του μικρου και την προσπαθεια της Μπελλα κατι πιστευω πως θα γινει... Εκανε πολυ καλα η Μπελλα που τον πηρε τηλεφωνο για να πανε μαζι τον Αντονι στις κουνιες...! Σοκαριστηκε οταν εμαθε οτι το παραμυθι ηταν του Εντουαρντ... Μαλλον το παραμυθι της εδωσε το κινητρο...!Και ο μικρος του εδωσε πολυ ωραιο τιτλο...! Αντε να μιλησουν να δουμε τι θα γινει!!! ΜΠΡΑΒΟ Ελινα μου!!! Πολυ ωραιο κεφαλαιο!!!Ανυπομονω για το επομενο...! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 30 Σεπ 2011 - 18:40 | |
| κοριτσια μου χιλια ευχραιστω για τα καλα σας λογια !!!!! ολοι πηραν αυτο που επρεπε !!! θα δειτε στο επομενο τι θα συμβει , θα ειναι και το τελευταιο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 21:02 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 21:28 | |
| Δεν το πιστευω οτι εφτασε το τελος... Θα μου λειψουν τοσο πολυ...Ηδη μου λειπουν... Ξεκαθαριστηκαν τα πραγματα μεταξυ του ζευγαριου μας και εδωσαν μια ευκαιρια στη σχεση τους!!! Η ηταν τελεια!!!!!!Η καλυτερη που εχεις γραψει μεχρι τωρα για μενα...!!! Ειναι υπεροχο που η Μπελλα ειναι εγκυος!!!! Θα εχουν και ενα μικρουλι να μεγαλωσουν οι τρεις τους!!! Ο τροπος που ο Εντουαρντ εκανε προταση γαμου στη Μπελλα ηταν μοναδικος!!!!! Ηταν πολυ προτοτυπο και παρα παρα πολυ συγκινητικο!!! Ο Αντονι ανησυχουσε για το οτι δεν θα τον αγαπανε οταν θα εχουν το μωρο αλλα εννοηται πως τον καθησυχασαν!!! ΣΤΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ελινα μου!!!!!!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το τελος!!!!Ανταμοιφθηκαν οπως επρεπε οι ηρωες μας!!!!! Τι να περιμενουμε απο εσενα τωρα??? Θα συνεχισεις με το "Αληθινη αγαπη" ??? | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 21:28 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 22:24 | |
| τι καλα που τα βρηκανε.και κανανε και παιδακι.με συγκινησες ελινακι μου.τελειωσε και αυτη η ιστορια. ο εντουαρτ ξεπερασε τους φοβους του και του κανει καλο αυτο. οσο για τη μπελλα λογικο ηταν που φοβοταν να του το πει αλλα ολα καλα τελικα. μπραβο ελινακι μου!!!!!!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 23:33 | |
| ελινακι μου μπραβο διαβασα τα υπολοιπα κεφαλαι που ειχα χασει παρα πολυ ωραια η ιστορια σου γεματη εκπληξεις μυστηριο ανατροπες και πολυ πολυ αγαπη που στο τελος θριαμβευσε ηταν πολυ ωραιο τελος η λεμοναδα εκπληκτικη και σε συνδυασμο με το αγαπημενο μου τραγουδι απογειωθηκε...οσο για το παιδακι που περιμενουν αυτο και αν ηταν ευχαριστη εκπληξη μπραβο και παλι μπραβο... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 23:47 | |
| Ελινακι μου σου αξιζουν συγχαρητηρια που καταφερες να βγαλεις σε παρας αλλη μια ιστορια! Πιστευα αυτο ηταν το καλυτερο τελος που αρμοζε!!!Η Μπελλα θα κανει παιδακι με τον Εντουαρντ με συγκινησε απιστευτα η σκηνη ακομα και τα λογια που ειπαν στον μικρο αυτος εκανε πολλα για να ειναι μαζι! Μου αρεσε στο τελος οι ερωτησεις που υπηρχαν στην ιστορια...με ανατριχιασαν με ενα ανεξιχνιαστο τροπο!!! Μπραβο σου για αλλη μια φορα... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 3 Οκτ 2011 - 18:36 | |
| Ελινακι μου υπεροχο το τελευταιο κεφαλαιο και το καλυτερο με ευτυχισμενο τελος Ο Εντουαρντ με την Μπελλα εδωσαν μια ευκαιρια στην σχεση τους και τα ξαναβρηκαν και οχι μονο αυτο η Μπελλα εμεινε εγκυος. Ο τροπος που εκανε την προταση γαμου ο Εντουαρντ πραγματικα τελειος και οταν του ειπε για την εγκυμοσυνη χαρηκε παρα πολυ αν και η Μπελλα φοβοταν λιγο για την αντιδραση του φαινεται πως ξεπερασε τους φοβους και τα φαντασματα του παρελθοντος. Ελινακι μου ενα μεγαλο μπραβο απο μενα και σε αυτην την ιστορια εκανες τελεια δουλεια. Θα μου λειψει αυτη η ιστορια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 3 Οκτ 2011 - 19:35 | |
| κοριτσια μου για ακομα μια φορα με συγκηνησατε με τα υπεροχα σχολια σας !!!! τωρα καταφερα να τα δω .. θα εχετε ενα εξτρα εκπληξη απο αυτην την ιστορια , αλλα δεν θα σας το αποκαλυψω !! οσο για ακομα μια ιστορια , εισαι σιγουρο , σας ετοιμαζω και αλλη , απλα χρειαζομαι να την επεξεργαστω ακομα ...οσοσ για την αληθινη αγαπη , καποια στιγμη σιγουρα θα την συνεχισω , αλλα οχι τωρα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 14:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 14:20 | |
| Ουαου!!!Ακουγιεται παρα πολυ καλη ιστορια και σιγουρα θα ειναι!!! Μου αρεσει η πλοκη και με αυτους τους χαρακτηρες ιδιαιτερα...!!! Χαρηκα παρα πολυ που μας ξεκινας νεα ιστορια!!!! Μην μας το αργησεις...! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 14:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 14:58 | |
| ειναι ακομα πιο περιπλοκη , ξεχαστε τυην γλυκια και καλη μπελλα | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| |
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 17:19 | |
| Ελινακι μου καινουρια ιστορια απο σενα τελεια η Μπελλα θα ειναι κακια και θα τα φτιαξει με τον Καρλαιλ. Φαινεται υπεροχη ιστορια ανυπομονω για το πρωτο κεφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 18:15 | |
| κοριτσια μου χαιρομαι που σας αρεσε , ελπιζω να σας ικανοποιησει και η συνεχεια | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 19:28 | |
| Εκπληκτικό Ελινάκι μου περιμένω πως και πως να διαβάσω το πρώτο κεφάλαιο κάτι μου λέει ότι θα μας ξετρελάνεις πάλι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 19:37 | |
| σε ευχαριστω πολυ χρυσανθη μου , την αλλη εβδομαδα θα μπει το πρωτο κεφαλαιο !! | |
|
| |
ellen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 16/04/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 20:11 | |
| τελειες ειναι ολες σου οι ιστοριεσ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 20:21 | |
| σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου ...ποια σου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 21:21 | |
| αυτη ειναι η εικονα της νεας ιστοριας μου , ειναι δημιουργημα της χτυσανθης μας .. ελπιζω να σας αρεσει οπως αρεσε και σε εμενα σορρυ γιοα το διπλο ποστ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 7 Οκτ 2011 - 21:58 | |
| Ειναι παρα παρα πολυ ωραια!!!! Βγαζει αυτο που πρεπει για την ιστορια!!!Μπραβο στη Χρυσανθη μας!!!! | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|