| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 12:25 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 12:57 | |
| ελινακι μου πολυ ωραιο το πρωτο κεφαλαιο.τη μπελλα σταληθεια την εκλεψαν η ειναι στημενο?????λεω εγω τωρα..... θα εχει πολυ ενδιαφερον αυτη η ιστορια... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 13:50 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 14:38 | |
| Ελινακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την καινουρια σου ιστορια ειναι ολα τα λεφτα!!! Η Μπελλα φαινεται πολυ μοχθηρη, ασε που νομιζω οτι σκηνοθετησε ολο αυτα για να την βρει ο Καρλαιλ δεν μπορει να ειχε τοση τυχη και να επεσε επανω του...Ασε που εκανε οτι δεν τον ηξερε...πολυ σατανικη μου φαινεται ξερει καλα να παιζει το παιχνιδι!!! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 15:35 | |
| Ελινα μου μην μου πεις οτι τα εστεισε ολα η Μπελλα... Δεν ειναι δυνατον να εβαλε καποιον να την πυροβολησει μονο και μονο για να πλησιασει τον Καρλαιλ...Βεβαια απο αυτα που μας ειπε για τον εαυτο της,το μονο που την νοιαζει ειναι τα λευτα...ολοκληρο σχεδιο εχει καταστρωσει Καποιος πρεπει να την βαλει στη θεση της... Ο Καρλαιλ ειναι τοσο υπεροχος ανθρωπος!!!Δεν νοιαζεται για τον εαυτο του παρα μονο για τους αλλους...!Ειναι ομως πολυ καιρο μονος του και τωρα βρηκε την καταλληλη... Τι την θελει,ενταξει ειναι ομορφη,αλλα ας την αφησει εκει που καθεται...Φυσικα δεν θα την αφηνε μονη της μετα απο αυτα που του ειπε και αυτη εννοηται πως δεχτηκε να παει μαζι του... ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!!! Πολυ δυναμικη αρχη!!!!!Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!!! | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 18:30 | |
| Καλα η μπελλα ειναι τρελη???? υποψιαζομαι πως αυτη σκηνοθετησε να πυροβοληθει..ο καρλαιλ φαινεται υπεροχος ανθρωπος!! Περιμενω το επομενο και ωραιο κεφαλαιο σου με αγωνιαα! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 19:19 | |
| Ελινακι μου τελειο το πρωτο κεφαλαιο μπραβο δε το πιστευω οτι η Μπελλα ειναι τοσο κακια το μονο που την ενδιαφερει στην ζωη της ειναι τα λεφτα και τιποτα παραπανω. Πολυ φοβαμαι και εγω οτι η ιδια σκηνοθετησε ολη την κατασταση του θυματος για να πλησιασει τον Καρλαιλ. Και αυτο που εκανε πως δεν ηξερε τιποτα γι'αυτον πολυ με εκνευρισε. Ελινακι μου και η καινουρια σου ιστορια ειναι υπεροχη περιμενω με μεγαλη αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 20:29 | |
| κοριτσια νομιζω για αρχη πηγα πολυ καλα , περασα τα συναισθηματα για την μπελλα που έπρεπε.. ειναι ακριβως αυτη που περιγραφεται , ειναι ικανη και μοχθηρη και σε καποιες φορες οπως λεει και η χρυσανθη γλοιωδης..(αν το ειπες χρυσανθη μονο σε αυτο το σημειο που να δεις στην συνεχεια)Εχετε δικιο ο καρλαιλ τι θελει μαζι της , αλλα αν χτυπησει η μοναξια μαζι τον ερωτα στο κεφαλι , παει χαλασε .. στην συνεχεια θα μαθετε ακριως τι εγινε μετην Μπελλα και σας υποσχομαι οτι θα μισησετε ακομα περισσοτερο την μπελλα ...σας ευχαριστω πολυ .. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 21:35 | |
| εγώ είμαι σίγουρη γι αυτό... κάτι τέτοιες γυναίκες με κάνουν να λέω ότι γεννήθηκα λάθος φύλο μπλιαχχχχ πραγματικά τρελαίνομαι γιατί εξαιτίας του όλοι οι άντρες μας θεωρούν π...ς μέχρι αποδείξεως του εναντίων και η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας άντρας που σε όλην του την ζωή να μην έχει γνωρίσει μία τέτοια γυναίκα ώστε να τον κάνει να γίνεις έστω και λίγο μισογύνης και αυτό είναι κάτι που με τρελαίνει... αυτοί είναι τυφλοί εμείς πληρώνουμε την νύφη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 11 Οκτ 2011 - 21:39 | |
| α καταλαβα στην συνεεια θα φει το βριξιμο η μπελλα ... θα συμφωνησω απολυτα χρυσανθη μου οι αντρες καταληγουν να γνονται ετσι οπως γινονται μετα απο γνωριμιες τους με τετοιες γυναικες | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 17 Οκτ 2011 - 14:31 | |
| Γεία σου Ελίνα μου. Διάβασα το Damned Love και πραγματικά έμεινα άφωνη. Ο πρόλογος που περιγράφεις για τους χαρακτήρες και τον σκοπό τους είναι πολύ ωραίος και για πρώτη φόρα συναντώ και διαβάσω μια Μπέλλα που είναι αδίσταχτη και πονηρή είναι μια άλλη όψη της Μπέλλας που διαβάζω .Έκανες την διαφορά. Όσο για τον Καρλαιλ τον λυπάμαι πιστεύω πως θέλει να νιώσει λίγη αγάπη από κάποιον αλλά θα τον εκμεταλλευτέι.... Υπόθεση της ιστορίας την λάτρεψα απο την αρχή. Περιμένω επόμενο κεφάλαιο....!!! Φιλιά Πολλά. Στέλλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 17 Οκτ 2011 - 19:20 | |
| στελλιτσα μου σε ευχαριστω , ελπιζω να μπει συντομα το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 14:02 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 14:36 | |
| το σχεδιο μπηκε σε εφαρμογη αλλα μολις ειδε τον εντουαρτ τα εχασε.δεν την βλεπω καθολου καλα.θα τη βγαλει εξω απο τα νερα της. περιμενω να δω τι θα γινει στη συνεχεια ελινακι μου. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 19:40 | |
| Ελινακι μου τελειο κεφαλαιο μπραβο λοιπον η Μπελλα τα ειχε στησει ολα απο την αρχη ωστε να κανει το θυμα. Καπως παρατολμο το σχεδιο της αλλα τον σκοπο της τον πετυχε Σιγουρα δε θα περιμενε να συναντησει καποιον σαν τον Εντουαρντ και μολις ακουσε οτι θα παντρευτει την πειραξε. Ειναι ο μονος που μπορει να της χαλασει τα σχεδια. Ελινα μου ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 19:50 | |
| κοριτσακια μου χιλια ευχραιστω , χαιρομαι τοσο πολυ που σας αρεσε η αληθεια ειναι οτι αυτη η μπελλα ειναι δισταχτη και δεν ξερω κατα ποσο θα της σταθει εμποδιο ο εντ .... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 21:26 | |
| Καλα Ελινα μου εχεις κανει πολυ δυναμικη αρχη...!!!Ειναι πολλα υποσχομενη αυτη η ιστορια...! Η Μπελλα μου σπαει ηδη τα νευρα,δεν τη μπορω...Οπως ειπες ειναι αδισταχτη και καπιως πρεπει να τη συμορφωσει...Το πως παιζει υην καλη και ευγενικη κοπελα ειναι εκνευριστικο... Την δικαιολογω μονο στο θεμα του Εντουαρντ...Πως να μη τα χασει η κοπελα με το θεο που ειδε... Φυσικα τον εβαλε και αυτον στο ματι αλλα οχι για τωρα... Εγω λυπαμαι τον καημενο τον Καρλαιλ...Δεν του αξιζει αυτη η συμπεριφορα,ουτε η Μπελλα... ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!!! ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 21:41 | |
| κατερινακι μου και ο καρλαιλ θελει και τα παθαινει , η μπελλα το παιχνιδι της παιζει και θα επαναλαβω αυτο που ειπα κια πριν , ουτε ο εντουαρτ θα την σταματησει, αυτο ειναι το μονο σιγουρο ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 29 Οκτ 2011 - 19:12 | |
| Κορίτσια μου θελω να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη γαι την καθυστερηση του κεφαλαιου , αλλα το πηγαινε ελα στην κορινθο στην σχολη , η κουραση αλλα και καποες διευθετησεις που εχω , με κανουν να αργω τα κεφαλαια .. θα ανεβαζω ή τουλαχιστον θα προσθαθω να ανεβαζω μια φορα την εβδομαδα ... ενα ακομα κεφαλαιο σας περιμενει στο blog μου , σας παρακαλω μην με βρισετε , οτι και να διαβασετε .. http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2011/10/damned-love_29.html | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 29 Οκτ 2011 - 19:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 29 Οκτ 2011 - 19:21 | |
| σε ευχαριστω πολυ χρυσανθη μου ... ειναι αδισταχτη γυναικα , και γα να βοηθησω τιποτα δεν θα την σταματησει , ουτε ο εντ ,αλλα δεν εχει υπολογισει την καρδια ..μην το ξεχναμε αυτο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 29 Οκτ 2011 - 19:51 | |
| Ελινακι μου η Μπελλα ειναι τοσο κακια και απολυτα συγκεντρωμενη στον στοχο της, τον οποιο εν μερει τον πετυχε αφου ο Καρλαιλ εχει πεσει στα διχτυα της την εχει βοηθησει μαλιστα και στην δουλεια της. Ο Εντουαρντ τι να θελει να πει στον Καρλαιλ αραγε; Ελινακι μου μπραβο ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 29 Οκτ 2011 - 20:04 | |
| σε ευχαριστω πολυ ελενακι μου , πιστευω να τελειωσω γρηγορα και να εχετε την επομενη εβδομαδα κεφαλαιο!! | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 29 Οκτ 2011 - 20:51 | |
| Καλα την μπελλα θελω να την σκοτωσω! ολους τους ανθρωπους τους εκμεταλευεται...ακομα και τον καρλαιλ! επεσε και αυτος ο χαζος στην παγιδα της.. το σπιτι ειναι τελειοο! στο τελος μηπως ο εντουαρντ βρηκε πληροφοριες για την μπελλα?? Τελειο κεφαλαιοο! Καταπληκτικη δουλεια ελινακι μου! Οποτε μπορεσεις βαλε το επομενο κεφαλαιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 29 Οκτ 2011 - 20:53 | |
| μαρινακι μου αν δεν εκμεταλλευτει τον καρλαιλ ποιον θα εκμεταλλευτει ??αλλωστε αυτον εχει βαλει στοχο ..σε ευχαριστω πολυ , στο επομενο οι εξελιξεις θα ειναι απροβλεπτες!! | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|