| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 28 Φεβ 2012 - 16:42 | |
| Έλινα μου ευτυχώς πήγε η καρδιά μου στην θέση της.... Τι τέλειο συγχρονισμό που έχουν αυτές οι κοπέλες.Αλλά και ο Έντουαρντ δεν τις προλαβαίνει βγαίνει η μία μπαίνει η άλλη...Την Τάνια πολύ αποκαλυπτική την είδα και αυτό μου κινεί υποψίες. Τέλειο Τέλειο Τέλειο για άλλη μια φορά μας έχεις κάνει να περιμένουμε με αγωνία για τη συνέχεια!!!! Μπράβο | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 28 Φεβ 2012 - 16:44 | |
| σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου η συνεχεια θα παει περιπου στο ιδιο μοτιβο!! θα εχει πολυ κοκκινο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 28 Φεβ 2012 - 17:01 | |
| Ανυπομονώ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 29 Φεβ 2012 - 22:43 | |
| τελικα τον αγαπαει πολυ ο θεος.παρατριχα τη γλυτωσε.και το λεμονι πολυ καλο. μαρεσει που και το επομενο θα ειναι κοκκινο. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 4 Μαρ 2012 - 22:24 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 4 Μαρ 2012 - 22:48 | |
| άλλο ένα τέλειο κεφάλαιο απο τα χεράκια σου πραγματικά με συνεπήρε... και τα λεμονάκια ήταν να τα πιεις στο ποτήρι μπράβο καρδιά μου... περιμένω πως και πως την συνέχεια | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 4 Μαρ 2012 - 22:49 | |
| τουλαχιστον προς το παρον την εχει γλυτωσει.παλι τη σκαπουλαρε.και η μπελλα πια δεν καταλαβαινει οτι ειναι περιεργα τα πραγματα?τι ζηλευει?αμαν πια. μπραβο σου ελινακι μου πολυ ωραιο ηταν.και πολλα υποσχομενο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 4 Μαρ 2012 - 23:05 | |
| κοριτσάκια μου σας ευχαριστω πολυ ! στο επομενο κεφαλαιο λιγακι τα πραγματα θα αλλαξουν .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 7 Μαρ 2012 - 11:52 | |
| Τι αγάπη είναι και αυτή; Την Τάνια δεν θα την σχολιάσω καθόλου.Μόνο που θέλω να σε ρωτήσω κάτι...ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤ;;;; Η ζήλια της Μπέλλας είναι απολύτως δικαιολογημένη...Καλά και το σημείωμα ήταν όλα τα λεφτά... Μπράβο σου ελπίζω το επόμενο κεφάλαιο να το ανεβάσεις γρήγορα... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 14 Μαρ 2012 - 22:07 | |
| Ελινακι μου μπραβο σου πολυ ωραιες οι συνεχειες τις διαβασα μονοκοπανια!!!να δω μεχρι που ειναι ικανοι να φτασουν αυτοι οι δυο, εχουν μπλεξει ασχημα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 15 Μαρ 2012 - 16:55 | |
| σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου .. καπου θα φτασουν αλλα εκει που θα φτασουν δεν θα σας αρεσει! συγγνωμη που εχω καιρο να ανεβασω αλλα οι υποχρωσεις μου, αλλα και τα κρυωματα μου δεν με εχουν αφησει ησυχη .. υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να ανεβασω συντομα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 21 Μαρ 2012 - 20:18 | |
| κοριτσάκια μου σας εχω ευχαριστα και δυσατεστα νεα μαζι , το κεφαλαιο ειναι ετοιμο ειναι υπο διορθωση και ελπιζω σημερα αυριο , μεθαυριο το πολυ να ανεβει!! το δυσατεστο ειναι οτι η ιστορια μας τελειωνει και ηθελα να σας προετοιμασω για αυτο !!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 21 Μαρ 2012 - 20:20 | |
| Πλάκα μου κάνεις;;; Τελειώνει και αυτή η ιστορία;Πόσο να αντέξω πια;;; Σε πόσα κεφάλαια ακριβώς Ελινάκι μου;;; Για το επόμενο κεφάλαιο μη σκάς εδώ είμαστε και θα περιμένουμε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 21 Μαρ 2012 - 20:27 | |
| ναι τελειωνει δυστηχως , οπως μου παει αλλα λογικα το πολυ 4 κεφαλαια .. μην στενοχωριεσαι ομως θα εχουμε ενα ιστορια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 21 Μαρ 2012 - 20:29 | |
| Αλήθεια;;Τέλεια... Πότε θα μας βάλεις μια περίληψη (αν μπορείς);;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 21 Μαρ 2012 - 20:37 | |
| συντομα θα εχετε περιληψη απο την νεα ιστορια !!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 21 Μαρ 2012 - 20:38 | |
| Aνυπομονώ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 13:19 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 14:20 | |
| Ελίνα μου. Έχω πολύ καιρό να αφήσω σχόλιο και όμως δεν έχω χάσει ούτε ένα κεφάλαιο από αυτή την ιστορία την έχω λατρέψει και ειδικά τον Έντουαρντ. Διάβασα το καινούργιο κεφάλαιο που ανέβασες και πραγματικά δεν το περίμενα ότι θα την χώριζε οριστικά ναι μεν πληγώνει του άλλους αλλά αυτός;Γιατί βάζει πάντα τους άλλους πάνω από τα συναισθήματα του δεν μπορώ να καταλάβω μπορεί να έχει σαν πατέρα του τον Καρλαιλ μπορεί η Τάνια να τον αγαπάει αλλά εκείνος θα μείνει άπραγος; Πάντως η Μπέλλα πληγώθηκε πολύ της ράγισε την καρδία,ο πόνος σίγουρα θα είναι αφόρητος για εκείνη από τον χωρισμό τους. Το κεφάλαιο ελίνα μου ήτανε τέλειο γεμάτο συναίσθημα και πόνο είχε όλο το πακέτο. Μπράβο σου αγάπη μου. Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω πότε θα έχουμε την συνέχεια; Έχω και μία άλλη απορία η ιστορία θα τελειώσει στα επόμενα κεφάλαια; Συγνώμη για τις απορίες μου. Πολλά Φιλάκια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 14:26 | |
| στελλιτσα μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια , ελπιζω πως συντομα θα εχετε νεο κεφαλαιο , απλα ειναι λιγακι φορτωμενο το προγραμμα μου τις τελευταιες ημερες και δεν ειναι τιποτα σιγουρο!! σε τρια - τεσσερα κεφαλαια το πολυ θα τελειωσει η ιστορια .. εχω βρει ηδη το τελος , δεν ξερω κατα ποσο θα σας ικανοποιησει , θα δειξει !!!!!!!!αλλα θα εχουμε νεα ιστορια σιγουρα .. οσο για αυτο το κεφαλαιο , ο εντ ειναι λογικο να σκεφτει τους αλλους , οχι τοσο την τανια , αλλα τον καρλαιλ , μην ξεχναμε οτι αν και ξενος του φερθηκε καλυτερα και απο πατερας , προτιμα να πληγωθει ο ιδιος παρα οποιοσδηποτε αλλος !!!!!!!!! - Σπόιλερ:
περιμενω πως και πως και δικο σου κεφαλαιο !!!!!!!
| |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 14:45 | |
| Μην αγχώνεσαι ελίνα μου με το χρόνο σου εγώ εδώ θα είμαι. Πάντως συμφωνώ μπορεί ο Καρλαιλ να μην είναι ο πατέρας του αλλά του φέρθηκε πολύ καλά αλλά λυπάμαι πολύ τον Έντουαρντ γιατί πληγώνεται. - Σπόιλερ:
Λόγο διαβάσματος έχω μείνει πίσω στα κεφάλαια επειδή τα γράφω σε χαρτί δεν έχω τον χρόνο να τα μεταφέρω πάντως μέσα στο σαββατοκύριακο θα σου στείλω πμ την συνέχεια του κεφάλαιο σε ενημερώνω για να είσαι έτοιμη
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 14:47 | |
| - Stella Sunlight έγραψε:
- Μην αγχώνεσαι ελίνα μου με το χρόνο σου εγώ εδώ θα είμαι.
Πάντως συμφωνώ μπορεί ο Καρλαιλ να μην είναι ο πατέρας του αλλά του φέρθηκε πολύ καλά αλλά λυπάμαι πολύ τον Έντουαρντ γιατί πληγώνεται.
- Σπόιλερ:
Λόγο διαβάσματος έχω μείνει πίσω στα κεφάλαια επειδή τα γράφω σε χαρτί δεν έχω τον χρόνο να τα μεταφέρω πάντως μέσα στο σαββατοκύριακο θα σου στείλω πμ την συνέχεια του κεφάλαιο σε ενημερώνω για να είσαι έτοιμη
το τελος θα σας κανει λιγακι να μεινετε, ειδικα με τον καρλαιλ , ελπιζω να σας αρεσει !! - Σπόιλερ:
εδω θα ειμαι θα περιμεν με αγωνια
| |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 14:51 | |
| Ελινακι μου διαβασα την συνεχεια.... Ο Εντ την εχει πατησει για τα καλα!!!το λεμονακι πολυ καλο επισης ο Εντ πηρε την σωστη αποφαση δεν ηταν σωστο να κοροιδευει τον Καρλαιλ τοσο εκανε γι αυτον,αλλα ειναι λαθος να χαθει η σχεση τους νομιζω.... ειμαι περιεργει να δω πως θα του αποδειξει η Μπ οτι πρεπει να ειναι μαζι!!! Μπραβο καρδια μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 14:53 | |
| σε ευχαριστω πολυ μαρινακι μου και εγω νομιζω οτι πηρε την σωστη αποφαση , θα του το αποδειξει , αλλα τα πραγματα δεν ερχονται παντα οπως τα θελουμε!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 15:26 | |
| Καλά οκ με εστειλες το πήρε αποφαση και την έστειλε....τσαντηστικα αλλά είναι και λογικό...που θα πήγαινε αυτή η κατάσταση ή θα χώριζαν ή θα ήταν μαζί αλλά μόνοι τους....... | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|